emma: like sand you are slipping through my fingers

1 april.
Har inte ens försökt lura någon idag, och inte har jag då blivit lurad heller. Men det kanske kommer... Är då underbart väder här i norra, kalla skellefteå, sommar here we come !

Ialla fall kom jag nyss hem från skolan, har inte mycket att göra. Fixade lite med headern, så att det ser lite mer normalt nu. Men eftersom jag inte är någon datanoob kunde jag inte fixa med bakgrunden.

Ikväll blir det andra träningen med division 2, och tro det eller ej, jag känner peppen. Perfekt, peppen kommer typ sista träningen för säsongen! Har jag nämnt att jag är en männsika med tur?
Aja, det kommer ialla fall bli jäätekul hoppas jag, det var det då förra veckan. Formen är på topp & i helgen är det dags för umecupen!!! Kommer inte att ta lugnt med kort då, kan jag lova. Har inte direkt superbästa kameran, 3,2 megapixel mobilkvalla, men who do care?


baLLLLLLLLLLLL!!! dug åt mig iaafff.



JAG ÄR BALLL MED MIN LEGOGUBBE NÅNGÅNG FÖR ETT TAG SEN?
samma kväll som mitt och de andra carearnas saw-lan började, i början av november måste det ha varit.
Saknar förresten våra film-lan, har, om jag kommer ihåg rätt, haft 2 stycken, ett var då saw-lanet, då vi under 3 kvällar såg alla saw-filmerna (utom 5an, som inte kommit då) och ett då vår vän emma från umeå var och bodde hos liza, då vi såg film hela natten. från 10-7 tror jag, alla skräck men ingen riktigt läskig.
Inga riktiga höjdarefilmer den natten;
Are you scared
Seventyfive
2001 maniacs
The woods
Lake placid 2
Den sistnämnda tror jag är den sämsta film jag har sett i hela mitt liv faktiskt. 2001 maniacs såg vi förresten 2 gånger, då några av oss sov (inte jag inte) under den, och efter rätt goda omdömen från oss som var vakna ville se den. Den var nog bland de äckligaste filmerna jag har sett. Men ändå hyffsat bra.

FÖRRESTEN så har ju ingen av oss någonsin nämnt våra caretröjor!! Tröjor vi gjorde till pan en gång, riktigt fräna!

framsidan                             baksidan

på framsidan (på den här bilden lizas) står det våra respektive apbergetnamn, caresmile, caregirl, caretree & carenose alltså. Riktigt fett nice blev dom måste jag säga. Coola osv, orginella i alla fall.

pusss/emma


Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback