olivia: in it to win it - but if you fail?

har "nyss" vaknat, jag och emma sov i våran fina soffa inatt pga incubus. Alla borde se den men ändå borde ingen se den för att den var så läskig - du får bestämma.
woho, idag är det min namnsdag, grattis till mej det här är den bästa högtiden på hela året... nat. Men vi i vår familj (och typ bara vi i vår familj) firar faktiskt de här fina dagarna. det betyder: fika. HIHIIH aa kul får vi hoppas. Annars så vet jag inte, vi ska laga middag idag iaf, den skulle typ vara klar fem ( ;O ) så vi hinner nog inte med så otroligt mycket idag. Känns lite surt att lovet snart är över, men då blire ju pan och ume nästa vecka, och sen är det maj och då är det vår!!! eller det är det ju nu med, men det är vår på riktigt då, och snart sommarlov! OMFAG vad jag längtar till det.

JUStja, det finns ju en annan "högtid" som kommer upp snart. En ur care fyller år.. gissa vem? just det; vårat alldeles eget caresmile är det ju såklart! stort grattis till henne. congratz, you go girl and so on and so on. puss puss pöZz (A)<33

/olivia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback