olivia: the day everything will change

blablabla efter att jag hade skrivit förra inlägget såg jag att det var bra väder. jag blev sur och tyckte att jag slösat bort dagen. Så då gick jag ur på taket och lade mig och sov.

Oj såg att det är bra väder nu med.. Men jag hinner inte gå ut ssåhär sista kvällen på sommarlovet? Jag har ju så mycket att göra. typ... gå och lägga mig? Sov bara till 9imorse för att kunna sova nångång men nu har jag redan sovit lite? Tror det blir film eftersom jag kan se det på min alldeles egna superdator<3<33< Och så måste jag duscha. men det är väl som det.

En fråga: varför har jag inte backstreet boys på min spellista? Jag är typ ssär. Dom är bra och jag saknar dem. Och varför ser det ut som att jag stammar ibland? räkar dubbelklicka på tangenten då jag ibland får cpryck i fingret.

Dessutom är det inte bara vår första dag i 9an imorgon, utan det är en alldeles speciell dag för en annan här i huset också. Kan ni gissa? Jo det är nämligen så att imorgon är Albins första dag på sjungande dalens förskola. Kan inte förstå att min lilla pluttpojke till bror har vuxit upp till en riktig man. Okej kanske inte än, men stor har han blivit! kommer ihåg när han inte ens kunde säga mitt namn och istället sa 'ia'. Och dessutom kommer jag ihåg att hans första ord var 'traktor' och inte mamma eller pappa.

Dagens fundering: hur många ninjor krävs det för att skrämma 3 småflickor?

dålig bild på en ninja

en bild på jagsjälv på taket... ville ha nån att lägga ut så JA, jag använde självutlösning och dessutom var jag seriös

nu frågar mamma vad vi önskar oss på 15årsdagen...
puss
/olivia

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback