emma: just nothing right now

Gårkvällen måste jag säga var ganska lyckad, som Liza redan skrivit. Folk man kände var nice, folk man inte känner var... kanske inte lika trevliga. Men med The caregang återförenat brydde jag mig inte så hårt. Ialla fall sög musiken men det funkade i alla fall.

Sedan blev det kanske inte lika trevligt när jag kom hem, men det kanske inte just du vill läsa om just nu. Kan bara säga att jag just nu iiinte känner mig så glad. NOOO men så kan det ju vara, det kommer säkert bli bättre nångång.

Idag vet jag inte vad som blir, känner mig inte pepp på något just nu, men mina bästa vänner kanske kan pigga upp mig lite. Just nu gör jag ingenting, steg typ nyss upp och satte mig sen här, har ingen matlust och orkar inte göra nåt över huvudtaget. Försöker peppa inför matchen imorron, men fan va svårt det var just nu. Fattar typ inte själv hur något kan påverka mig så mycket, men så är det. Annars har jag typ ont i magen och huvudet också, allt känns som på topp idag.

Annars har jag fått en ny mobil nu, som jag skrev i mitt förra inlägg. Den äger ju som, så smsa 0703602085, ja tack.
Okej , det här kanske inte blev det roligaste inlägget jag har skrivit, men du kan ju läsa det ändå om du har lust med det.

pusss

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback