emma: i could afford it

JAG MÅSTE BERÄTTA OM EN SAK. HAHAHAHAHAH.

Idag har jag och Olivia vare med Liza, och på väg hem från henne skulle vi gå förbi ica och köpa cola. När det inte är långt kvar till ica (vi kan se ica) så kör det förbi en bil som tutar, och i bilen ser vi (jag) en kille i 20-30årsålder som vinkar till oss med värsta peddoleendet. Sedan ser jag Olivia som VINKAR TILLBAKA typ flirtigt, som "youoohhooo killar här är jag", fattar ni?
Jag ba: VAD GÖR DU???????
Hon ba: Jag såg inte vem det var... jag såg nån som vinka i bilen och antog att det var nån vi kände så jag bara vinka.. sen såg jag.
Vi: HAHAHAHAHA PINSAMT HAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHA
OCH SEN SER VI BILEN SVÄNGA IN TILL ICA!!!

Vi: HAHAHAHAHA OMG LOL ROFL!!!! PINSAMT!
Ungefär 2 minuter senare är vi två också på ica, skyndade oss järnet för att slippa råka stöta på dom. Som tur var såg vi dom aldrig.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, hjälpte mamma med newbodygrejerna i cirka 2 timmar, eftersom ingenting stämde. Sen gick vi på stan, Olivia köpte skor och vi fikade på Waynes. Sen träffade vi Liza och Dana, Dana for hem och vi gick hem till Liza och chilla. Sedan vet ni ju vad som hände.

Ska alldeles strax hem till Lina för att se house on the haunted hill för andra gången. Riktigt läskig film men jättebra, blundade typ halva filmen förra gången, men den här gången ska jag se hela. Jag lovar. Såg även tvåan (return to house on the haunted hill) för nån vecka sen, den var bra men nådde absolut inte upp till ettans standard.


Trailer till house on the haunted hill (hoppas jag, vågar inte titta på den, säg till om det är nåt annat)



ppuusss/emma

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback