olivia: keeping you in the dark

Är hemma från lina nu, där careganget sov inatt, eftersom vi inte vågade gå hem efter typ världens hemskaste film, house on the haunted hill hette den och jag kan lova att vi skrek. Sen bestämde vi oss för att gå på gudstjänst idag som började klockan11, men ändå låg vi uppe och typ prata hur länge som helst. Så imorse fick vi (efter en väldigt  lång frukost) springa till kyrkan, men vi hann i tid.
Som vanligt var det otroligt kul där, det förstör inte hela dan, nejnej, men efteråt var jag och emma tvungna att gå hem eftersom albin♥ har namnsdag, och vi i vår familj är så söta så vi firar faktiskt det. Men NEHE när vi kom hem så var ingen hemma, tror dom är på barnens hus. Så jag sitter här (allmänt fräsh så att alla vet det) och typ dryga, men upptäckte att vi faktiskt HADE nytt rekord för besökare, 86unika eller nåt tror jag. Linas dator hade förstört nöjet igår när den envisades med att vi bara hade 18.
Ett annant litet bakslag var ju att dana just nu är på väg till finland. När ska vi nu vara med henne är ett mysterium, och hela careganget håller nog med om att vi saknar henne somtusan.
/olivvia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback