olivia: talk is cheap

lämna oss bara ifred, eller är det för svårt?


igår kväll chilla vi hemma hos oss, vi skulle ju se "return to the house on the haunted hill", fortsättningen på den fruktansvärt hemska film vi såg för nån vecka sen. Men lina sa att hon bara fick stanna tills filmen var slut, vi ba: jaha, typ halv 4 men ok.. HEnnes mamma hämtade henne halv 1, en och en halv timme före filmen började. Stört:) Men in the end var det bara jag ochg emma som såg den, liza och dana däcka i vår supermysiga bäddsoffa. Filmen var väl rätt hemsk och bra, men den och den första spelade inte ens i samma liga. När vi hade sett första ville jga knappt leva.
Ikväll blirem 1408 med lina iaf, hon den stackarn har inte sett den, och det måste man nästan göra. Den här gången kanske det kan kännas lite bättre för mej också..(a)
Idag på matchen, som vi för övrigt förlorde med 3-4, så sög vi i första preioden, om vi skulle ha varit normalbra iaf skulle vi kunna ah vunnit. Tyvärr så är det aldrig så.. HAha men efter några slappa veckor känns det "väldigt" bra med zon på tisdag, kommer nog gå überbra. Jag taggar med skola.
Laggar sönder en låt just nu, fall for you - secondhand serenade
Länka den i förra(?) inlägget, lyssna, det är v'ärt det kan jag lova

haha(a)1408..
/olivia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback