emma: som så många gånger förr

har ingeningen lust att blooooggga. Men ändå har jag ju det för jag sitter ju här och gör det just nu? Men det är typ för att alla är bajstråkiga, och då menar jag ALLA. Fast det är kanske mitt fel som inte har gratis sms och bara 0,81 kr på kortet. Jagmenar, vissa folk kanske GÖR någonting på kvällarna till skillnad från mig som sitter här med en naiv förhoppning om att hela världen ska vara inne på msn.

Jaja, ikväll har jag inte gjort NÅT. Eller jo, jag har ätit mat, muffins, läst Harry Potter (ja jag säger ju att jag är cool+att jag har ett liv) och jag har läst på inför provet. Men i alla fall, eftersom jag inte har någon lust att blogga tänker jag att det blir ALLTID lite roligare om jag lägger in bilder på datorn som jag sen kan lägga in här så ni blir glada och belåtna som typ... minigrisar.
Wow. Det där tog ju inte alls lång tid. Typ några sekunder.
Nu upptäckte jag att jag bara hade pinsamma bilder och dom allra flesta var pinsamt nog på mig. Men dock. Här får ni några bilder att roas över.

< exakt sådär fint vare igår EFTER badet.


< exakt sådär fina kort kan jag ta med min 3,2megapixel mobilkamera.

< exakt sådär fint hår hade jag när jag skulle duscha igår efter badet (sorry för ingen tröja... jag orkade bara inte ha på mig någon. tröjor kan vara så jobbiga.)

< och exakt sådär fin (okej, förhoppningsvis kanske liiite finare) var jag då jag åt glass i eftermiddag.

jkkiisess/emma



Kommentarer
Postat av: Anonym

Men det är lugnt, vi gillar dina boobies ;)

2009-05-28 @ 21:26:21

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback