emma: when nothing makes it

ÄNTLIGEN!!!! Blogga igen<33<<33<3
Har typ avlidit under den här tiden då vi har haft frågestunden (läs frågorna och svaren nedan eller under kategorin: FRÅGESTUND).

Mycket har hänt under denna tiden vi icket har bloggat på, men den absolut mest spännande och bästa är BESÖKSREKORD. Igår var denna fantastiska dag då vi hade 136 fantastiska läsare, istället för det fjuttiga antalet 130 (vårt förra besöksrekord). Mer roligt är att vi under den senaste veckan har haft över 100 besökare inte mindre än 3 dagar. Stående ovationer till er alla läsare! Slängkyssar och kärleksbrev.

Det näst mest spännande som hände under den här tiden måste väl vara att ännu ett pan har förlutet och lagts bakom oss i tiden. Nästan inget folk, men våra outfits för kvällen var i alla fall någonting att hurra för.
Vi körde på en 'nyvaken' look, rufsigt hår och svart runt ögonen... okej kanske inte var SÅÅ olikt vår vanliga stil menmen.
Som kläder hade vi valt 'hudfärgade' (genomskinliga) strumpbyxor, linne och t-shirt, men i sista stund insåg Olivia och Lina att dom inte vågade komma klädda så till pan, och valde att ta rosa respektive röda tights. Såg rent förjävligt ut.

Skall snart på stan med mamma, huuu kul kanske men får en massa saker ju=D=D=D Värt i sådana här fattiga tider.
Och helvete, nu går det inte att ladda upp bilder.... MEn jo nu!! enjoy



påväg till pan
före pan hos liza
före pan hos liza (olivia och lina bytte sen till sina fina tights)
kisssses/emma

Kommentarer
Postat av: Anonym

steeek :)

2009-05-11 @ 15:49:03
URL: http://tuffatuffingarnas.blogg.se/

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback