olivia: like I said

good times will come.

Och den tiden börjar imorgon, efter engelskaprovet. eller okej efter skolan för kemin sista timmen är dödligt drygt...... Men iaf. Sen är det ju fredag (!!!!!) och det säger sig självt, feel the löouve to fridays. Sen på lördag så är det ju lördag, men vi börjar dagen med juniormatch , fortsätter sen till DM och sen är det lördagkväll! Party! Allt man gör på lördagskvällar är party, vad det än är. Söndagen är ju ledig så inget att klaga på där heller!

Sen blir det ju prao måndag-torsdag, börjar tio SÅ JÄVLA SKÖNT. Mat på kanal, tur att en viss matilda går där så att vi vågar gå dit och äta. Men det är bara början, 22.15 eller nåt sånt? flyger vi till turkiet. SÅ-OTROLIGT-KUL. Obeskrivligt, längtar så damn much.
Sen kommer vi tillbaka lagom till nästa fredag, vette vad vi hittar på då men. Då kan ni förresten vänta er bilder, ganska självklart faktiskt. Och den veckan blir det ju specialarbete, så det blir typ nästan frivillig skola? Sovmorgon<3

Okej det där blev drygt och inget man egentligen vill läsa, inte ens jag vill typ läsa igenom det. Men you will survive! Om ni inte höll på och dö av uttråkning, och sen gillar vår humor(?!) så ni gick in hit och möttes av detdär. Då dog ni nog nyss. R.I.P isånnafall.


VM i snygga bilder?

/olivia

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback