emma: just me and you

kom hem för ett tag sen, efter att ha spenderat det sista av kvällen på söder. Var omänskligt jobbiga och spåriga där, vettefan vad som hände eller hur alla andra stod ut med oss. Kanske för att vi bjöd dom på godis? (Nog för att dom trodde att vi typ hade spottat i godispåsen eller tappat ut den eller nåt... som vi hade HAHA. Vi HADE tappat ut en del av den:])

Vi failade, förstår ni. Vi hade köpt godis i en vanlig godispåsen, sen lade vi den godispåsen utan att stänga den i en tunngenomskinlig plastpåse, ni vet såndär man her frukt i? Olivia bar ut den... sen spran vi till nåt ställe med gräs bredvid cykelvägen, då tog jag den och skulle snurra runt den, men godispåsen var för tung så handtagen gick sönder och lite av godiset for ut.
Sen...spårade det. Först stirrade vi på godiset och skrek, sedan slängde vi oss alla tre ner på marken och höll på att dö av skratt. SÅ HAHAH, vi bjöd er på godis som legat i gräset:]

men måste träna franskan nu, pussar/emma


btw. Känner mig jättedum mot alla som jag dissar på sms, ingen verkar ha fattat att jag inte har några pengar. Jag kan inte svara hur gärna jag än vill!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback