olivia: it used to enjoy you but nothing does anymore

HAHA omg vet ni vad jag har kommit på? omöjligt att veta så ja... men om ni vill att det ska förbli en hemlighet så blunda och bläddra neråt för här kommer det..

eller okej, det är två saker men båda har att göra med bilder. kan börja med det tråkigare, jag måste börja ta mer bilder. den finns inget roligare än att kolla på bilder för ungefär ett år sen eller så, och den chansen vill jag att jag ska få nästa år också. Oftast känns det också lite vemodigt men life goes on och det finns inget att göra åt det. Om man försöker stanna missar man bara en massa saker.
asså ni försår väl att när jag skriver sådär seriöst... det är oseriöst. eller kanske ganska sant men jag skriver det osesriöst.

och nu till det andra... när jag tar egopics ser jag kämt ut som en wannabe f12. det är sant. även om jag aldrig gör det, aldrig seriöst, ibland oseriöst, så ja.. . too bad för i verkligheten tycker jag oftast inte att jag ser ut som en f12. men på närbilder, tagna av migsjälv... för hemsk
och desutom, jag och emma skrattade förut ihjäl oss åt ordet 'egopic', och började sen använda det oseriöst. Nu har det helt enkelt blivit en vana. Vad ska man annars kalla de korten?

dessutom hittade jag ett egopic med mig fast helkropp.. poseandes på nåt konstigt sätt med typ fötterna och knäna innåt som typ alla verkar göra? typ posea kobenta?

haha jag var ganska fail på att använda den posen men ändå? ni ser?

förresten.. har jag sagt att jag är en stjärna på att ta kort? 
bevis:

omg! en perfekt bild! ser ni skärpan, konstnärligheten, känslan, och jag riktigt lyckas ta till vara på min modells bästa sidor får henne att se så bra ut som möjligt?

/olivia

 

Kommentarer
Postat av: matilda

du är en stjärna<3

2009-09-16 @ 10:58:55

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback