olivia: you turn my world upside down, and I like it

bara för att jag är jag så måste jag bara klaga lite innan jag går och gör det som är tänkt.

nu har jag slavat i köket för gud vet hur länge, okej max en timme men ändå! när jag ÄNTLIGEN lyckats få till glasyren, och smetat den på kakan, så skär jag upp den. Och jag som skulle vara snäll med alla elever på brännanskolan så skär jag stora bitar. Såklart så slår det tillbaka på mig och till sist, när jag var klar med uppskärningen, så fanns det ju bara 12bitar. På tok för lite, alltså.
Så nu finns det inget annat att göra förutom att kravla sig uppför trappen och göra en till omgång. Och det får ju inte bli mindre, så sammanlagt blir det ändå bara 24 bitar. Men hur som haver kommer vi nog sälja mindre än 12 bitar. Jag menar, det är ju mig vi pratar om, eller hur? Såklart kommer den här satsen vara totalt onödig.

öööööööuh jag vill typ gå och lägga mig? När det här är klart och jag inte måste typ och handla eller nåt, så ska jag seriöst gå och lägga mig här i sängen igen, och nöta färdigt oth.
Fast egentligen vill jag faktiskt ut.... nån fin vän som vill ut med mig? Lagom risig och allt? du vet vem du är:] kanske...inte....kanske kan gissa?.... okej vi får se vad som hur blir (?) bäst att sluta


vet inte om jag har lagt ut den här förut. Det är iallafall en bild många, många människor har skrattat åt. Typ ungefär alla som har tittat på bilderna på min mobil. En del, alltså.
Men vad? Hittade den där näsan som vi använde på halloween när vi var små, men den hade inget band så jag var tvungen att titta upp i taket nästan. Såklart man blir fin då, särkskilt när man är sådär mysigt fin och fräsch jag var på bilden också.

/olivia

Kommentarer
Postat av: matilda

ni ska typ sälja samma kakor som jag ska imorgon :O!?!?



2009-09-27 @ 22:10:34

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback