emma: you would know

haha varför är jag så känslig just när det kommer till musik? Nästan all musik väcker starka känslor hos mig, bra som dålig. Jag är typ en känslokall bitch resten av tiden, men när det kommer till musik... då brister det lixom. Känslorna bara väller fram, haha. Kanske inte är så ovanligt, men dock, jag är typ ovanligt känslokall i alla situationer då musik inte förekommer? Det kan vara att man sitter och pratar om något, helt vanligt, och så sätter nån på musik och då känns det som om tårarna bara vill flöda. Eller man ser på en sorglig film, visst den är sorglig men inga speciella känslor inblandade. Börjar då musik i filmen då fan sprutar tårarna (okej jagh brukar behärska mig). Önskar det var mer musik i livet, så jag blev lite känsligare, hehe ;-)


Börjar tycka mer och mer illa om den här dagen .Allt som händer är bara skumt och random, inget är typ som vanligt. Kan inte förklara det, är bara en känsla. Typ ALLT, och det händer jävligt mycket också, bra som dåligt. Men också småsaker, som att jag och Lina inte kan stava EN ENDA MENING rätt som vi skriver till varandra på msn.

I mitt nuvarande tillstånd av fräshhet orkar jag inte fixa fram en snygg, acceptabel eller ens ful bild, så jag ska leta reda på någon annan random men dock fin bild, vänta ett ögonblick.



ha-hA, jag förstår om ni blir attraherade!!!

 också det enfin bild!!!

puss/emma

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback