emma: let it show then

Slapp ta bussen till Ursviken, Linas pappa skjutsade oss. Frös halvt om halvt ihjäl därinne i kopparhallen (visst heter den så?) men det funkade. Clemens vann i alla fall mot Teg med 7-1, Teg var sämst... Hann i alla fall med att träffa en kär vän, vinka till alla som spelar i Teg som satt i bussen och brottas lite i en snöhög innan vi for och åt hos Lina. Till och med Lina tyckte som fisken som vi fick till middag, fast hon aldrig tycker om fisk.

...Och sedan, när vi just skulle fara, inträffade det... Vi skulle plocka bort glasen, men då var det kvar i ett glas så det for ut över bordet, inklusive min mobil. Ingen fara, tänkte jag, min mobil är en riktigt hårding, klarar allt. Men guess what?

Den inringade knappen funkar ej längre...... Men då jag upptäckte det tänkte jag i alla fall "vafan, aja, allt jag har gjort med den knappen går ändå att göra på annat sätt". Som när man ska låsa mobilen, då kan man trycka på stängav-knappen och välja att låsa den vägen, menyn kan man komma till via spaken i mitten osvosv. Men vet ni vad man inte kan göra? Låsa upp mobilen. Rent bedrövligt.

What to do now, liksom? Jag kan ju inte ha mobilen upplåst hela tiden, fatta många jag skulle fickringa och ficksmsa då? Men jag kan ju inte låsa den, och sen behöva stänga av mobilen genom att ta ut batteriet, och sen sätta igång den igen? Ja, den frågan är SVÅR....

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback