olivia: vi försökte att inte titta men det var omöjligt!!!!!!!!!

Ska strax till träningen och sen blir det Matilda och kanske Lina, har inte pratat med henne idag. Så idag = inte så mycket uppdatering. Men ni fick i alla fall se många bilder i förra inlägget! Nice.

Jaja, om jag ska berätta lite med text istället för bilder om våra dagar i Övik så kan jag lika gärna börja nu. Lina och Peter hämtade oss i söndags med en minibuss. Där började vår resa. Vi hämtade upp de andra och sen svängde vi också förbi Hjoggböle där vi hämtade Josefin, vår lånade målvakt. Egentligen står hon för Hjoggböle p94 men hon ställde upp för oss och det är vi otroligt tacksamma för!

När vi var framme väntade vi i en timme på skyttis på den andra härlften av vårt lag. Men det var det värt, för tid spenderad i skyttis är väl spenderad tid. Sen packa vi upp på skolan, åt och spelade match. Som vi somsagt förlorade. Inte nice.

Den kvällen bekantade vi oss för första gången med Ankarsvik p94. De bodde i rummet tvärs över "hallen" som finns med på mågna bilder. De andra som också bodde där var Ankarsvik p96 och p97 och de enda de gjorde var att spela innebandy när vi pratade eller sov. 

De förljande dagarna spenderades väl mest på innebandyplan, eller i hallen utanför vårt rum. Eftersom varken vi eller Ankarsvik hade någon riktig hejarklack där (som förövrigt många lag hade, massa föräldrar eller liknande som t.o.m hade gjort ramsor?) så fick vi heja på varandra. Om jag ska vara riktigt ärlig var vi bland det sämsta jag har sett på att heja, men de bättrade sig faktiskt på slutet.

Saker som vi också gjorde var: spela finns i sjön (vi kunde inga andra kortspel), förklara ord som t.ex. epic och tap, försvara vår dialekt, blir rädda för killarna som var utanför våra fönster mitt i natten, skrämma upp oss själva med spökhistorier tagna direkt från verkligheten, ha rejäl träningsvärk, sjunga dåliga låtar, se en match gå till straffar med lag som inte kunde lägga straffar överhuvudtaget, störa oss otroligt mycket på f11 med pompoms(?) och mycket, mycket mer. Efter prisutdelningen for vi på max. Hemresa. Slut.

:@:@:@

mer bilder kommer sen, har lite bråttom.

Kommentarer
Postat av: Joar

pompoms?

2010-01-08 @ 17:22:24

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback