emma: so out of your mind, my luck has turned like it was Destiny who decided to destory

Hello ladies!

Igår var en jävla awesome kväll, är på sjukt bra humör nu. Tyvärr är jag sjukt trött också, eftersom gårkvällen likt många andra kvällar slutade väldigt sent. Olivia och jag fick oss en trevlig överraskning när vi upptäckte att det var hur varmt som helst ute där i soluppgången på väg hem. Värt var det i alla fall, vi hann bl.a: ta egopics, ha photoshoot, se The haunting in Conecticut och Shelter och gå en läskig väg i skogen.

Tog en del bilder, alla blev dock inte så bra så jag vet inte om dom vill att jag ska lägga ut :$ Förmodligen bryr dom sig inte så jag gör det nog i alla fall.. De andra såg i alla fall mer okej ut än jag, såg bokstavligt talat ut som något en neandertalare slickat på så jag var tvungen att radera alla bilder på mig hehe..

NU!
Musik: The wax walls of an empty room - Still Remains
Ätit frukost: Nej
Stigit upp: Nej
Facelook: "vad hände med hennes face?"
Bilder:


Olivia när vi gick runt i Bergsbyn och väntade på att en viss person skulle svara på ett sms så vi visste vem vi skulle till. Synd att han spelade Achtung just då ;) Tyckte Olivia var så fin så jag försökte ta en bild, den avspeglar inte verkligenheten dock..


När vi skulle se Shelter. Vi var inte så många kvar så alla rymdes i sängen, Adam blev inte så nöjd med sin plats though hehe

Okej resten av bilderna var typ Arvid i lugg och Oscars nya facebookprofilbild, en fruktansvärt ful på Olivia och några andra randombilder, så jag ska nog äta frukost nu. Tjing! Skoja. HEjdå.

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback