olivia: So what are you doing here? Do your lies come from fear or are you scared everyone WILL KNOW WHO YOU REALLY ARE?

HAI DEAR

Sitter och lyssnar på musik, för er ointresserade har jag gjort en ny spellista, way away är namnet på den sköna! Emma tyckte dock den var dålig, har suttit och försökt överbevisa henne men jag vet inte om jag lyckades då hon for ut och övningskörde med mami nyss. 

Hehe måste erkänna att inte ens jag lyssnar på den listan nu faktiskt. Istället spelas Nomy, ÄLSKAR HAN!!!! Fyfan så bra. Förövrigt gjorde jag och Emma ett "eget trästock" när vi satt och strök på jobbet. Alltså, vi bestämde vilka band vi skulle vilja ha dit och när de skulle spela. Var  ganska realistiska och tog bara svenska band, bla. nyss nämnde Nomy, Dead by April, Adept och Union Square. 

Förresten börjar det närma sig säsongstart för innebandyn. LÄNGTAR SÅ JAG KAN DÖ!!! Herregud, ibland känns det som att det är det enda jag tänker på nuförtiden. Undrar så mycket hur det kommer bli, hade ju knappt spelare nog förra året och vi har flera möjliga avhopp, t.ex. vår kära kapten.. Dessutom har våra ärkerivaler IBS gått upp till div.2, dvs vår serie. Inget illa menat men jag är så sjukt less på att spela mot dem! Vi har mötts sen jag var typ 11 år gammal och det är som att de matcherna inte kan bli särskilt seriösa utan håller sig på en tråkigt låg nivå. Är ej kababel till att tagga till dem.

Före första matchen förra året, 21 AUGUSTI?!?! Fortfarande blond och fortfarande i gamla matchstället. Det var förövrigt en bra match, första med div.1 och vår kedje levererade:)

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback