emma: everybody got dreams, hoping for reality to change. Something to chase when the world seems grey, thinking what if. What I dream of? I dream of you

För att underhålla er få läsare som vi faktiskt har kvar här på bloggen så kommer några sponsrade bilder. NIghty!

Btw. Tror att jag kommer starta en ny och bättre era i mitt liv imorgon. Har nämligen bytt tillbaka till ringsignalen jag hade sommaren till åttan. (och den var AAAWEsome!!!)


Här har vi Olivia som dansar en rolig dans i vårt rum. Ser ni så snyggt inrett det är? Det där är väggen utan möbler. Väggen mittemot har vi däremot proppat in så mycket möbler att de praktiskt taget står på varandra. I vänstra fönstret: Två innebandybollar och en ljusstake som jag gjorde på slöjden i 6an. På väggen en standard IKEA-klocka som stannat för länge sedan och 4 innebandybollar. I högra fönstret: en rysk(?) gumma, nivet såna man kan plocka isär och de blir bara fler och fler.


Stranden Är Ditåt


Daas nomnom Chewin gom :(


Martinsson och Killen Som Tror Att Snygg=P Funkar. Ville hemskt gärna vara med här på bloggen ;)


Olivia på gympan. Skulle bli en "den osminkade sanningen"- bild men oväntat nog blev den ju faktiskt inte så dum.


Olivia och Albin på Dallas. Mamma bjöd :P :P :P :P Åt upp hela kebabtallriken + resterna av mammas pizza.. vet inte vad som har tagit åt mig men jag kan, sanna mina ord, äta HUR MYCKET SOM HELST. Alltså obegränsat mycket. Spårat mycket. Sjukt mycket. Fan helt jävla förbannat mycket!

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback