emma: it's hard to believe, something that's so wrong. I'd like to leave, but this story is a lifetime long

Värsta randomgrejerna i brist på något intressant att skriva:

- Igår slog jag bananrekord. Det tog 10 minuter att äta upp bananen! Sjuk grov var den ;D

- Idag hade jag snygga naglar (för första gången i mitt liv). Tyvärr är ju att klösa bort nagellacket underhållning i världsklass så det mest spännande jag har gjort ikväll är att måla om dem. Tyvärr svek färgen mig så nu är dom standardfula!

- Istället för att praoa på standardvis så ska jag och några andra i min klass anordna en innebandyskola (typ...)! Tyvärr innebär detta att vi måste vara i skolan på sovmorgnar och själva grejen är på sportlovet. Det bra är att det är förbannat mycket roligare än vanlig prao och vi får troligtvis vara lediga delar av praoveckan!

- Skulle kunna dricka upp hela den superäckliga drickan vi blandade idag på lunchen för att det ska bli vår imorgon! HAAAAATAR vintern. Bara att kunna cykla igen (okej, alla andra utom vi cyklar på vintern men) och bara... kunna vara ute typ. AHAAAAAaaha

- MÅSTE boka en klipptid. Men jag har dragit ut på det så länge att mamma erbjöd sig att göra det åt mig. Brukar alltid vara lite rädd för att gå till frisören men nu kan det bannemig inte bli sämre än det redan är!!

- Känner mig alltid sjukt awkward när jag sitter i klassrummet. Vet inte varför men jag känner mig som en jättemänniska, ful som satan och allmänt äcklig. Don't know why men det är jädrans jobbigt!

- Jag och Olivia är stolta ägare till världens mest ostämda gitarr.


Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback