emma: lies through your eyes; memorial day, like pressing replay

Hello! Sitter i sängen och väntar på att mitt hår ska torka. Har total fobi för att sova med blött hår, eftersom jag får frillan: slickat med riskvasttoppar. Hatar den frisyren :@ I brist på bättre saker att skriva får ni en fin lista med roliga grejer:

- Mina skor gick sönder igår. Mina NYA!!!! Nivet den där grejen på en dragkedja som man drar upp och ner? Den låstnade. Kan man reklamera då? ÅHH hatar att reklamera saker, har typ inte fått tillbaka pengar någon gång i mitt liv :(

- I morgon ska jag börja jobba med mitt 10-minuterstal. Hatar inövade tal. Blir så !¤%&/#&%## nervös. Oinövade tal går dock bra!

- Idag valde vi kurser till åk 2. Nog för att jag älskar att gå på johnnis men det var bannemig de sämsta valmöjligheterna någonsin! Blev då i alla fall lätta val, engelska B, matte B och alternativ medicin!

- Lyssnar just nu på en låt av Roxette. Har i hela mitt liv hatat Per Gessle menmen... måste tyvärr medge att vissa av deras låtar är hyffsat sköna :$

- Blir verkligen förbannad när någon diskuterar politik med mig. Moderat som jag är så fattar jag bara inte hur man kan rösta på sossarna/vänstern. Har dock anmärkningsvärt många gånger varit nära på att gå med i Vänsterns ungdomsförbund, fast ofc inte medvetet. Dom är sneaky! Men jag älskar i alla fall att diskutera, även om jag alltid blir upprörd, hehe..

- Har ÄNTLIGEN bokat klipptid... eller ok mamma gjorde det åt mig. Är nervös! Vill inte behöva klippa av håret igen, har haft kort hår i många år nu, har aldrig varit någon höjdare. Men förra veckan var det faktiskt TVÅ STYCKEN som sa att jag har fått långt hår! EPIC WIN!!!!



Haha... rolig bild på mig!>

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback