olivia: it takes a lot to say that something is fake

Förlåt för dålig uppdatering, men det är lov och jag lever livet! Nästan. Igår låg jag bara hemma och såg en film helt forever alone. Men jag skrattade iaf:)

Dagen har spenderats på stan med de bästa. Sry, hatar uttrycket så mycket att jag var tvungen att använda det. Har planerat inför min halloween-outfit, vill ej sägá vad det är men lovar er att jag kommer vara sexig som få;) Är det inte liksom det halloween går ut på? P.S : I'm your worst nightmare \/

olivia: så bra, bäst idag


The Temptress med Alesana och hela deras nya album! Så sjukt bra och lyrics är som nån epic poesi


emma: GOD by

Far alldeles strax!
SÅ jag har väl bara en sak att säga egentligen.

KissMe Trough DaPhone :P

emma: beware

Hello.

Var überlänge sen jag skrev pga mitt internet funkar inte. Kul? Nej. Icket. 

MEN! Klarade av fotbollscupen galant och efter många långa (inte särskilt hårda) skolveckor så är det äntligen lov. För min del ska första halvan spenderas i Trosa hos Adams mamma, vilket ska bli hUuUUuUuUUr kul som helst. Dock! Saknar jag alla mina vänner, specially Matilzie:( Känn kärleken vännen<33<3

Heheh.. Känner att jag har varit borta från bloggvärlden lite för länge. Har blivit orutinerad! Kan ej heller ladda in nån bild eftersom jag är på min mama!s dator. 

Så tyvärr måste jag säga hejdo från eran otroligt dåliga bloggare.. syns inte på ett tag:(

BTW!! Spöade IBS idag med 4-2. Men jag spelade inte. DS.

olivia: let's roll the dice, it's game on

Imorgon är det dags för fotbollscupen, så har spenderat kvällen med att baka cupcakes. Tyvärr blev de skitdåliga:) Kan vara det sämsta jag nånsin bakat... Men vem bryr sig? MER TILL OSS!

Imorgon är också dagen för DM. Mot IBS. Och jag är lite förkyld. Känns bra? Taggar lovet i vilket fall, eftersom Emma lämnars staden så ska jag umgås med mamma. Skämt åsido, vi ska kanske till Luleå och shoppa.

Tror jag ska gå och lägga mig snart. Orkar då sannerligen inte duscha, utan jag kör på taktiken att skrämma IBS till förslust med min vedervärdiga uppernbarelse. Tyvärr så kommer jag då inte göra nåt bra intryck på cupdeltagarna.. Äsch! JB har redan dåligt rykte, kan lika gärna göra det lite sämre.

u sink I lookz good? i sink so

olivia: when hope is fading out (pain is screaming loud)

Är sjukt trött i benen. I morgon blir också en tung dag med bl.a matteprov som kommer gå åt helvete. Men! Ska förmodligen få skjuts till skolan = LYX så det sjunger om det.

Btw. Det här är sent för mig att vara uppe. Skall därför röra mig mot sängen, vi ses mina änglar!

olivia: come back to me, back to me, BACK TO ME

Har tillbringat morgonen i köket, vår uppgift att baka till matchen idag nämligen. Dock fick jag ingen hjälp från Emma, men det är väl vad man har att förvänta sig då Adam är på besök. Ska också fixa en uppvärmningsskiva, kommer bli epic uppvärmning idag! Ska typ fara dit 3 timmar tidigare för att få lyssna på den, hehe..

1-1 blev det iaf igår, rätt nöjd då allt inte funkade som det skulle i försvaret. De hade dessutom tagit in 91or, lite fegt enligt mig då det man inte ens får vara så gammal. Att man får ha med överåriga är en töntig regel tycker jag.. Jaja, helt nöjd med min insats hur som helst. Det är bara den här jävla måltorkan!!! Men den går över idag. Ska KROSSA HOLMSUND

our friends lazarus sleeps, såg X-men igår med mamma xD men gick och la mig när den sista pausen var för att jag var trött >_____<

sticks and stones break bones but these words kill. Oh wait wat? matilzie is The Collector.

OLIVIA: ITS MY LIFE AND ITS NOW OR NEVER, I AINT GONNA LIVE FOREVER

DID YOU REALLY THINK THAT YOU COULD MENDEZ DOOOOOOOOOOO OOO OOOOOOO WN?
Ja. Sitter och diggar till adrenaline. Ska strax iväg på j18match, får göra ett inhopp där som -ovanligt nog- back. Möter Dalen borta, så kommer hem kring 9 ikväll! Hoppas på en bra kväll därefter eftersom gårkvällen inte riktigt blev som tänkt.

Om ni undrar över låtvalet förövrigt, så kan jag bara säga att de vanliga reglerna för bra musik inte gäller för de låtarna man lyssnar på match. Det kan vara lite vad som helst, just nu är det Keisha. Har också med Baby Monkey på listan, så japp. Lite vad som helst.

NU: bild på mig där jag ser ut som en liten hund

olivia: dagens outfit


Nä men I wish

Förövrigt saknar jag när sånt där var en del av vardagen. Random nights @ every night


OLIVIA: the day will come and you will be alone

Sitter och fladdrar lite med tankarna, här i fåtöljen. Alla verkar ha så många och roliga planer till helgen och lovet nästa vecka, men jag har inga! Känner mig lite stressad vid tanken på att få ett tråkigt lov.. Plz be my savior? Någon som vill?

Aja, ska se Greys nu och drömma om en bättre morgondag. Fast idag var rätt bra, härlig träning. BAU!

Long time ago nau! RLIILI

olivia: så bra, bäst idag


emma: where them girls at? :P

Helzy.

Matchen igår blev 2-2, inte så illa. Tyvärr skulle vi dock ha vunnit om vi inte var nedrans dåliga på att göra mål:P :P Är i alla fall ganska nöjd, gjorde ett mål och var inte lika cpdålig som vanligt. Bananaz!

Efter detta cyklade jag till Adam. Tyvärr kunde vi inte hitta på något eftersom jag var sjukt trött så vi somnade halv 11 och steg upp klockan 1 idag. Eftersom han har gips så är inte valmöjligheterna med vad man ska spendera dagen med jättestora så efter frukost gick vi och la oss igen. 

NU är jag ändå trött, har uppenbarligen något kroniskt fel eftersom jag alltid är trött. Som tur är ska jag till mamma efter middagen, och hos henne har vi berocca "som gör att jag klarar hela dagen!" Lucky lucky me.

Hejdo. 



olzivia sjunger 'a song called broken'


IM FALLING IM FALLING
DOWN TO MY KNEES
IM WAITING IM CHANGING
WHY CANT YOU SEE


emma: this is one of us

En dålig sak:
Sov 6 timmar inatt. Vaknade nyss.

En -.- sak:
Hade kopplat in mp3n i datorn igår innan jag gick och la mig. När jag vaknade låg den snyggt ihoprullar på sängbordet.

En bra sak:
Match idag!!!

olivia: these stories aren't fairytales, they don't have an happy end, they just have an end

Antingen var jag väldigt ofta emo förr eller så lyssnade jag bara på verkligen emolåtar, för jag blir alltid nedstämd när jag lyssnar på musik jag lyssnade på förr. Typ nu, lyssnade nyss på Lucy - Skillet och nu Snuff - Slipknot. Så fina! Så bra! Så ledsamma..

Nedan följer en förbenat ful bild från tiden jag lyssnade på de låtarna \/




emma: behind these fine, nice doors there's so much to reveal, a chaos of something that's broken, very too much to heal

Finns två saker jag spenderar den mesta av min tid på: skolan och innebandyn. När båda går åt helvete så blir man ju inte jättetaggad på livet

olivia: say goodbye to the storms in the night

I WANT TO LOVE WHAT YOU LOVE
I WANT TO SEE WHAT YOU SEE
I WANT A HEART THAT BURNS LIKE A FIRE IN ME

Ni vet när man har en låt på hjärnan. Såhär verkligen på hjärnan, så det enda man tänker på är den låten och den spelas upp om och om igen hela tiden? Igår var det texten ovan som var så för mig. Sjukt störande för jag kunde inte sista meningen.. Förövrigt från Forever with you - Decyfer down

Ska snart till gymmet. Tagga!

YEah. Stark va? Titta bara på underarmarna, grova!


olivia: I had a dream; to hide you from others, from the world, from what will destroy you

Oväntade saker som hänt idag!

  • Fick VG+ på matteprovet, trodde stenhårt på IG!
  • Typ alla mina vänner verkar tycka att pannkaka heter plättar, trodde inte de alla var efterblivna!
  • Gjorde ett mål i kryllan (krysset) på träningen, har typ inte hänt sen förra säsongen pga tappade sniperskills!
  • Råkade lägga till samma låt två gånger på spellistan, visste inte att jag också var efterbliven!
  • Vi fick kroppkakor till lunch, aldrig hänt tidigare på JB!
  • Jag kom ihåg att ta med en macka så jag slapp köpa något före träningen, händer inte ofta!
  • Fick sitta ensam på bussen fast den blev full! (OKej, är typ mobbad..)

¨Btw. Im really good-looking;)


älska keyboard cat


emma: poor little girl gets betrayed in the woods

Lite funderingar som jag har...

- Är det typ lag på att gilla Adele nu för tiden? Exakt varje människa verkar ju lyssna på henne (lite maggio-flashbacks från i somras..). Missförstå mig inte, för hon är en grym sångerska, men är det typ bara jag som inte gillar hennes musik??!?^

- Varför känns mindre onyttigt att äta godis som står framme än godis som ligger i påse?

- Har alla Skellefteås stads tjejer blivit modeller? För var och varannan tjej verkar ju "ska på photoshoot i helgen"... och sen kommer bilderna upp på facebook som nya profilbilder råsminkade i en skog med lite awkward poser, får 40 gillningar och "ååååh jag dör så snygg"-kommentarer. Is it what it's about? Meningen med livet: Få så många likes som möjligt?

- Dubstep. Wtf? No further explanation needed.

- HUR LÅNG TID KAN DET TA ATT LADDA HEM OTH????

- Hur kan jag ha så ful frilla?

Hälsningar från en förvirrad flicka.

olivia: the past should stay dead

Alldeles snart ska jag och Emma och besöka Sörböleskolan. Taggade vore att överdriva nanting. Men måste se det från den ljusa sidan: efter det har jag bara 3 skolor kvar! Yes! EPIC WIN!!!!

Förövrigt känner jag mig ungefär lika snygg som en dammtuss. Varför just idag? Nu kommer jag känna mig jätteawkward på skolorna..

emma: all of this



Ibland blir det inte riktigt som man tänkt! Vilket den här helgen har bevisat. Som Olivia har berättat så tyckte Adam att det var lämpligt att gå och bryta foten i fredags, på vår 5-månadersdag till råga på allt.. Så den kvällen spenderades på akuten.

En bruten fot blev till operation som blev till 3 dagar på sjukhus som för mig blev till en helg tillbringad på sjukhuset för att hålla pojkstackarn sällskap. Det var faktiskt mycket mysigare än man kunde tänka sig..

IMORGON blir det skolbesök inför John Bauer Cup 2011, taggatagga... SOVSU :)

olivia: LIKE A RISING TIDE, BEATING HEARTS GROW BUT NEVER DIE, TO SIMPLIFY; I'LL STAND BY YOUR SIDE, CLOSE MY EYES HOPE WILL NEVER DIE

JAG. HAR. TRÅKIGT.
Så sant som det är skrivet. Emma flyr fältet för att hålla Adam sällskap på sjukhuset (nog för att han nog behöver henne mer än jag just nu) och jag sitter här hemma i soffan och dör en långsam död, klädd som Emil Elton i Idol. Ja, dvs med skjorta knäppt upp till halsen. Ska nog knäppa ner den innan någon ser, vill inte misstas som en shemale från en katolsk skola.

eh. BAnAN. Åt trerätters idag, börjar bli standard. S>ka ta mig i kragen nu (HEHEHE) och hämta mobilen.

Ja.

Kramar från den taRdigaste ni vet




olivia: it's not dangerous to be scared but it's dangerous to live in fear


Ja, som ni kanske ser på bilden ovan: ibland går inte allt som man tänkt sig. Att spendera 2-3h på akuten för att Adam har brutit foten var väl inte riktigt som den mysiga IDOLFREDAG vi hade planerat. Även om vi såg lite av programmet innan vi (ÄNTLIGEN!!!) for och åt middag.

olivia: så bra, bäst idag


Har förut inte gillat Linkin Park så särskilt, men då hade jag av någon anledning inte lyssnat på deras nyaste album.


olivia: tonight we rise



Eftersom bilden ovan tyvärr visar ganska tydligt hur hårt jag och Emma jobbar på matten så är det ett mirakel om i lyckades med G idag på vårt första matteB-prov. Dock har jag aldrig fått IG nånsin så det skulle kännas väldigt tråkigt om det blev så.

Är matchlediga till helgen så då ska vi nog sticka till Piteå med das Family. Nu är duschen ledig, vi ses om förhoppningsvis inte så hemskt länge!

EMMA

Hello.

Idag tog Adam körkort! GRATTIS igen älskling! I övrigt har det inte hänt mycket utöver att jag har sett en massa oth-avsnitt och fotbollscupen vi anordnar med klassen har blivit flyttat från bollhallen till edda (som jag ville, hehe :D).

Ska kanske joina Adam&co på balder snart, dom trickar. Det är tyvärr inte min grej dock.. Men kanske kan jag lära mig göra backflip snart?! Lärde mig nyss göra det med romerska ringarna. Fast troligtvis inte.
Nu känner jag stressen för Adam svarar så långsamt, ta bussen eller inte? Det är frågan.

Skepp O'hoy!

olivia: am I just losing this fight, am I just losing tonight? AND I KNOOOOOOW I WILL NEVER BE LIKE YOUUUUU

Har varit en rätt händelserik helg. Match i fredags, förlorade tyvärr med 2-1 då vi släppte in ett mål i sista minuten. Lite orättvis förlust kan jag tycka, men shit happens xD

Igår var lyxigaste dagen på länge, men den ultragoda trerättersmiddagen tog nog ändå priset. Så SJUKT GOTT!!!!! Kantarellsåsen var något av en gudomlighet. (Adam: kom ihåg att hälsa din pappa att han har frälst mig.) Att alla sen på kvällen försökte skrämma ihjäl mig kan vi glömma bort. Gick och la mig vid halv 5, vakna 10, WHY GOD?!

Skall snart med Emma och se div1 spela mot Uppsala, blir fun.

Nu: Lite pics :P :P ;P

  


RSS 2.0