olivia


Lever. Tänkte bara om ni började undra.

Jag vet inte ens om jag har lust att skriva eller inte just nu. Tankarna flyger lite åt alla håll känns det som. Noll koll noll kontroll.

emma: what do you do when you do what you want to do



RIIIIIIKTIGT snygg bild från i lördags. Cyklade under Earth Hour så vi var tvungna att ta pannlampa för att kunna se nåt. Det var spännande, ett riktigt äventyr!

Var förövrigt på träning tidigare ikväll med division 1. Gick som vanligt sjukt dåligt i början, är alltid så jävla nervös, mitt självförtroende är seriöst ingen höjdare.. Men det blev bättre då jag blev så trött att jag inte orkade tänka längre. Och jobbigt var det. SÅ SJUUUUUUUUUUUUKT JOOBBIGT!!!!1 Fullkomligt galet. It was out there! Så fruktansvärt. Taggar försäsongen som börjar snart ;) ;)

olivia: do I trust my heart or just my mind, why is truth so hard to find in this world



hehe

emma: today I live in yesterday, going backwards towards not able to see where I'm heading



Har minilan, fikade nyss. Har dock inte lanat så mycket utan snarare tittat igenom alla mina bilder från sjuan och åttan. Kommer nog aldrig förstå hur jag kunde vara så (och det här är allvarligt) oerhört fruktansvärt ful. Det var helt galet! Är inte en killes förstahandsval nu för tiden heller (som ni kan se på bilderna ovan haha) men jämfört är jag typ Miss Universum nu.

Fast i min spegel ser man iofs alltid sjukt bra ut. Den är magisk! Så då tror man att man ser helt OK ut, sen går man till en annan spegel och ser ut som en vandrande skorpa. Därför undviker jag alltid att titta i speglar, för att bevara storhetsvansinnet man får när jag tittar i min spegeln istället för att se sanningen i vitögat. Funkar 10/10 gånger!

NAttisar från Emma

olivia: I hold it all when I hold you

Helzo. Dagen började med att jag och Emma gjorde pannacotta som vi ska äta till efterrätt. Som otur var så räckte inte grädden så nu väntar vi på att pappa ska komma hem med lite mer så vi kan göra de tre återstående!

Gårkvällen spenderades efter många om och men på morön med Martinsson och Jack. Vi såg The blair witch project och Saw 3D, lagom rädda vi var när vi skulle cykla hem sen.

Btw. Jag tycker inte om pepsi! Det är helt enkelt inte gott. Inte dr. pepper heller.


olivia: your last chance in my hands

Svek mig själv genom att tänka "nu är det slut snart, jag kan gå ner och titta hur det går". När jag kom ner stod det fortfarande 0-0 och jag fastnade direkt framför TVn = jag såg ändå "allt" av betydelse i matchen. Lyckad diss till hockeyn av mig, svar nepp.

Försöker lista ut vad vi ska göra ikväll. Jag är inte mycket till hjälp. mmmhmm version

Massage? jag vill ha

olivia: for you and me a war has just begun

Jag vill se hockeyn. Men jag vill inte! Det där är verkligen dubbelmoral men jag orkar inte med att de alltid förlorar i typ sista minuten, så idag ska jag helt enkelt inte se.

Två saker jag borde göra:
1. Hämta dataladdaren
2. Klippa mig

Då vet ni! Det första lär väl hända inom en snar framtid, det andra: inte så snart. För det första hatar jag att gå till frisören, för det andra vill jag inte betala det heller så:)

Jag<3 Snygg :P

emma: sagt och gjort



Gillar verkligen min facebookprofil. Informationen, bilderna.. allt är så fint. Och så ny profilbild på det, grädden på moset alltså!

emma: hon tänkte på honom och han tänkte på någon annan, båda tänkte varför men det var ingen som lyssnade på deras böner

Var på så sjukt bra humör när jag vaknade i morse. Brukar ALDRIG vara på bra humör på lördagsmorgnar. Berodde förmodligen på att gårkvällen var sjukt awesome och den här dagen verkar fortsätta lika awesome. Life is good!


Galen glad dans , standard


Olivias projektarbete på medicinsk grundkurs var beachen 2011 för killar, men jag tror hon testade hon med


Kanske ska börja ha keps? Jag var ju ändå snygg=P i den. definitivt nya facebookbilden!


olivia: show me why we won't wake up and why we still must pray, THIS IS OUR LOVERS' REQUIEM





En gruppbild!!!! Dock så kom inte alla med, t.ex. superawesome jag som stod bakom kameran:/

Ja, gårdagen var då inget annat än awesome. Emma berättade om den epizka dagen och kvällen blev inte sämre. Dock använde nån upp alla mina mobilpengar så idag måste jag ladda in mer! Kvällen är fortfarande obestämd, dock kom det upp många förslag igår, t.ex.: bowling, laga pannacotta och lära the boyz hur man gör!

Förresten förbannar jag och Emma att Sonic Syndicate spelade på trästocks förra året då vi INTE gillade dem, och nu när vi gör det så kommer det bara satan så dåliga band.

olivia: I guess you can say things are getting pretty serious

Ibland saknar jag mitt blonda hår


Ibland inte :D:D:D:D



Tar bussen kvart över för att träffa Matilda, ingen aning om vad vi gör men det har jag aldrig. bai!


emma: in the hunt I lose myself, in the silence i realize the loss

Den här dagen har varit så random. SÅ. RANDOM.

Börjades med medicinsk grundkurs-presentation. Snacka om att everyhing went better than expected! Sen var vår lärare sjuk så vi fick sluta efter lunch. Så vi for till stan där vi träffade Kalle och väntade med han på hans buss. Sedan tänkte vi gå på stan men det var så FRUKTANSVÄRT tråkigt att vi bestämde oss för att fara hem, tyvärr gick bussen en timme senare. Så vi åkte en annan buss medans vi väntade. Det var epic! Bland annat så blev en tjej jättearg och började skrika på busschauffören, sen klev Adam på. Han hade om blickar-kunde-döda-blicken. Hehe, det var så roligt..

Ikväll ska vi umgås med Matilzie, det blir så roligt! Jätteroligt! Brb, är hungrig. Jättehungrig... Okej. Åt nyss jordens äckligaste banan.

I brist på annat (om man bortser från min MVG-uppsats här ovanför) så ska jag ge er några roliga bilder. Jätteroliga!


TITTA OLIVIAS HÅR! Inte snyggt.. Vi hade förövrigt fått godis av jonte< , var tvugna att ta en bild för att minnas den roliga händelsen!


HAHAHAHAHAH TITTA OLIVIA>>>>>>>>>>> Titta näsan! Snacka om gigantisk!


Åh Olivia, alltid snygg..


HAHA alltså så snygga...

olivia: hold me, tell me everything's a game, show me there's a way to beat the monster, say you'll make it go away

Har verkligen suttit lite vid datorn de senaste dagarna, faktiskt inget om man bortser från på skolan då vi har gjort en powerpoint.

I mitt liv händer det verkligen inget av intresse att skriva här. Har haft betygssnack och jag verkar ligga galet bra till i alla ämnen, alltid a light in the dark.

bjutiful:D

emma: i gave it all to you, nothing left to lose

Mornis!

Sitter och lyssnar på den ultimata spellistan som jag gjorde igår. Ultimat<3<3<<3<<<3<3<3<3<3 Ska till skolan snart, bara fyra veckor kvar till påsklovet! 7 veckor till turkiet, 12(?) till sommarlov.. Olivia spelar förövrigt spelet The man with the invisible trousers. Det är epic.


olivia: I can hear myself screaming in total frustration


Tycker jag är så sjukt snygg på den här bilden. Som vanligt då! Men är tyvärr inte den perfekta kvinnan pga mitt vg i hk och g(?!?!?) i syslöjd :/

Sitter och har litet lan innan vi ska dra oss mot skolan. Tyvärr kommer vi kanske flytta en lektion så den här sovmorgonen försvinner och vi får ledigt på frëdag eftermiddag istället, men det tycker jag verkligen inte?! Vad ska man göra en fredag eftermiddag? Inget. Istället vill man ju ha en lång och skön helg.. Förstår inte vad vissa i vår klass tänker med. Det är seriöst roligare att vara på skolan än att fara hem och dryga hur länge som helst.

emma: with nothing to offer you need to find that one that has already got it all except from you


Haha. Lite övertaggad jag blev men jag blev faktiskt så glad.. Ganska random vana jag och Olzivia har att alltid skriva på facebookchatten på engelska. Såg förresten på Friends Exposé att någon inte tyckte att min visningsbild var snygg. Alltså VA? Han/hon kan omöjligt vara seriös :( Skär verkligen djupa sår i själen det där..

emma: wrong choice wrong way wrong voice wrong day. well okay, stop pray for change just live today you'll never be able to replay


Bilderna tjuvade jag av Lina!

SKÖÖÖ ÖÖÖ ÖÖÖÖ ÖÖÖ ÖÖÖÖ ÖÖÖ ÖÖ ÖÖÖÖ ÖÖÖ ÖÖ ÖÖN seger över Clemens idag, sista matchen för säsongen. Var lite skitsnack från dom efter förra gången vi möttes (och vann) eftersom vi hade tagit in divsion1-are. Typ att vi inte dög utan dem osvosv. Ha-ha säger jag bara, nu har dom inget att skylla på! Började lite onödigt i första perioden med att låta dem göra 3 mål, men ja. Lite spännande måste det ju vara? Vi vann iaf med 4-3 och jag är grymt nöjd!

Att aik gick vidare till semi har ju inte gjort dagen sämre precis. Ikväll ska jag typ läsa Twilight:$ Haha, i vintras hade jag 10 000 jag ville göra men aldrig hann. Nu har jag all tid i hela världen men ingenting att göra. Life is unfair.

olivia: I am the shadow and the smoke in your eyes. I am the ghost that hides in the night

Omygoodie, idag är dagen som man aldrig trodde skulle komma: idag spelar vi vår sista match för säsongen! Tyvärr är det fail för ajg glömed mina matchsockar hos pappa, har inte haft några andra sockar någon match sen vi fick dem.. Ja herregud hur skall detta gå?

Uppvärmning fick vi då igår då vi gick stan>ica morön>bergsbyn med omväg>från stan till hem. Roligt var det ändå men snart kommer stora hämnden utkrävas på mig, längtar icket.

emma: I've gotta live with the choices i made, and I can't live with myself today

Råkade skriva fel nyss när jag skulle gå in här och kom till en jätterandom sida där det var två likadana bilder på Lady Gaga och på den ena hade någon ritat på hennes hår. Funny stuff.

Idag har jag gjort det jag alltid gör på lördagsdagarna, nämligen suttit ute och läst. Idag blev det gamla godingen Twilight. Haha fyfan vad dom böckerna är bra, speciellt på engelska... Hann dessutom, inte helt överraskande, bränna mig i ansiktet så nu ser det typ uppsvullet ut med två blåtiror. Inte särskilt snygg dvs.

Ska göra nåt roligare nu. Förhoppningsvis. Oh, take me far far away



Plz Gud, ge mig sommar och ge mig såna här kvällar

olivia: my escape, take me far far away. are you there? will you answer my prayer

Trodde min sista stund var kommen igår då det såg ut att bli ännu en tråkig hemmasittarkväll! Som tur var förbarmade sig Palle över oss och tog med oss ut på äventyr. Ja, om äventyr är att köpa galet mycket godis på maxi (85kr!?!!!!) och sen äta av det i hans rum.. Gick sen hem, alltid lika kul att gå från morö backe! Gick dessutom en konstig väg, typ "brunka nerför okbacken och sen genom djupsnön", roliga tider.

I nuläget är det enda jag ska göra idag att duscha. Men det behövs verkligen! Herregud vad jag måste duscha, känner mig som världens äckligaste äckel. Typ ekli om man säger så. Det sk bli skönt. Såååååå skööööööönt.

Hoppas på att få träffa her'i ikväL!L!


olivia: manage me, I'm a mess. make me believe this is real

Är otroligt trött så har redan gått och lagt mig.. Har haft en förvånansvärt rolig torsdag, badet var mycket kul. Spenderade oväntat mycket tid i upplevelseduscharna, kul att bli instängd i en dusch med iskallt vatten.

WHO'S GOING HOME WITH YOU TONIGHT? Nä men. Mycket bra låt. Beundrar seriöst mig själv för min musiksmak och förmåga att hitta bra musik:') beyond the hourglass så att säga

Dålig sak med att vara tjej (en av många):
 Vill killar (kanske de i din klass?) stänga in dig i en dusch med iskallt vatten kan de med lätthet göra det och du har inget att sätta emot.

emma: mystiskt hur fel kan verka så rätt i mina ögon. och du ser ingenting

HeJzZaN!

Imorgon är dagen D här. Mot piteå dvs! Är sjukt taggad på att bada men har samtidigt så mycket kroppskomplex att det är helt galet. Krezzy. Har dock planerat en storslagen entre, innehållande bl.a: tappa pennan, headbang, handen genom håret, bita på fingret OSV. Inte dåligt ;)

Btw. Kom idag fram till att allt ont i världen finns på grund av bhar. Mycket logiskt.


Oh, vilka tider

olivia: make a second turn see what happens

Imorgon går bussen 09.00 från skolan till Piteå. BAD! Tur vi har kört tvådagarsmetoden. Men, varför är jag vaken nu? Ska ta femiåtta-bussen imorgon. Kommer officiellt dö av trötthet.


Bye bye see you never, hello to whatever! Nothing can stop me cruising down the highway. From Sweden we love to Monaco OKEJ NU SPÅRA DET men vi ses om jag överlever de galna upplevelseduscharna.

emma: I've always known it's dangerous. how dangerous it is I just never knew. Until now, now I know. and just don't care - it's a part of life. and I want to live

Idag har varit en spännande dag på många sätt. Bl.a:
- Första riktiga skoldagen på 2 veckor!
- Jag och Olivia påbörjade 2-dagarsmetoden. Ska till piteå på torsdag med skolan och då krävs ju den perfekta kroppen ;) Hehe ok kanske inte, men vi håller oss i alla fall till 2DM. Kommer funka utmärkt! Observera: innehåller inte att svälta sig.
- Vi fick vara med i en tävling på skolan, man kunde vinna en Ipad! Jag deltog inte.
- Första innebandyträningen på 2 veckor!
- Hade på mig en tröja jag inte använt sedan åttan!

Ni ser? Mycket spännande, som vanligt i mitt spännande liv. Nu ska jag fortsätta med att göra spännande saker, dvs se på tv. Ganska riskfyllt med tanke på att vår fjärrkontroll inte funkar, jag menar, tänk om man skulle bli fast med ett riktigt dåligt program?


Albin och jag (snygga btw...) när vi gör nåt spännande. Dvs åker bil! Risken att krocka blir ju liksom större och större ju fler gånger man åker.

olivia: a sign

HAHAHAHA omg den här datorn är så otroligt seg. Tog typ 10 sek att skriva 'seg'. Men jag saknar denna dator. Den har varit min trogna följeslagare i snart två år, vi har så många minnen tillsammans.. Alla bilder.. Alla utelan på taket.. Alla långa kvällar i min säng.. Tungt att veta att det snart är över.

Känner nu att datorn börjar bli varm. Bäst att avsluta med någon fin bild (på den här datorn har jag ju en del att välja på).

olivia: you could be everything I need

Saker som aldrig kommer hända (så länge jag lever):

  • Jag tröttnar på If it means a lot to you.
    Aldrig. Never. Musik kommer musik går men kärleken till denna låt består. Detsamma med Snuff och Heaven forbid. Underbara:')
  • Jag börjar heja på HV71.
    Herregud. Fulare lag finns inte. Davidsson. Falk. Laine. Mfl. No way.
  •  Jag flyttar till Ryssland.
    Nej herregud, döda mig. Aldrig Ryssland. Verkar så sjukt tråkigt. Ska jag flytta utomlands så blir det bannemig inte dit.
  • Jag blir en såndär torris som inte kan ta skämt och blir sur för allt och ingenting.
    Så galet tråkigt. Hatar såna personer som man typ inte kan skämta med för de fattar inte skämt och har ingen humor.
  • Jag faller för snygg=P
    Ingen förklaring nödvändig.

Eh ska sova. Så mer får ni inte veta!

Snygga=P


olivia: i don't want your pity. I HATE YOUR PITY!!!!!!!!!!!

En bild jag ser ganska okej ut på \/

En bild jag är obeskrivligt förskräckligt ful på\/

Bilder Emma lämnar efter sig när man lämnat mobilen till henne\/



olivia: all you'll never know, it's not over until you accept that it is, the end is always tomorrow

Har verkligen gjort fruktansvärt hemskt lite denna lediga dag. I att göra ingenting ingår även "ligga i sängen långa stunder och stirra på kudden". Faktiskt är det en sak jag gör ganska ofta. Hmm... Life? Vill få Emma att färga mitt hår men hon vägrar. Känner mig äcklig:/


olivia: no one ever said that life was fair and I'm not saying that it should be. so knowing that you are where you want to be and I'm not comes as no surprise

OMg älskar de nya låtarna på min spellista. Kan inte gå och lägga mig för jag vill lyssna på dem alla♥ Än så länge har jag några favoriter:
Anywhere but here - Mayday parade
Congratulations, I hate you - Alesana (älskar screamet i början)
Save me from me - Amber pacific
Those we leave behind - I am ghost

Jaja! Nu ska jag sluta tjata om musik, typ det enda jag har skrivit om idag. Men har seriöst inget annat att skriva.. Filmen var som sagt duglig. Dock höll jag både på att gråta, skratta och skrika vid olika tillfällen, så den var ganska varierande.

Vi gjorde KAOZ med bion.. spillde lite dricka på golvet, den spruta:(

emma: anywhere but here, tired of being invisible for you. come run with me somewhere, let's make them see what we can do

Kom hem nyss från bion, vi såg Sanctum. Den dög rätt och slätt. Inte särskilt bra men inte dålig. En spännande men sjukt förutsägbar film. Ska nog gå och lägga mig nu, vi är dock lediga imorgon.. går man på jb så gör man ;) Nä men ni får alla ha en rolig och lärorik skoldag medan det enda jag får lära mig är den skönaste positionen att somna om i. Stackars mig.. aja, nighty



Alltid lika fagra jag i backen. Ibland måste man ju bjuda på sig själv ;)

olivia: this could be anywhere in the world

Såhär ungefär en och en halv timme senare har jag nästan fördubblat min spellista. Det har mest varit tvåtre låtar av random olika band (t.ex. ett där det enda instrumentet var ukulele) tills alldeles nyss när jag hittade ett band - I am ghost - som är helt galet bra! Alla deras låtar jag har hunnit lyssna på är bra. Vill typ gråta :')

Hehe såg nyss att jag har 230 låtar på spellistan = 14 timmars musik. Kommer nog aldrig lyssna igenom hela..

7kt nice

emma: would you give up something you love for someone who doesn't

Tror jag drömde några riktigt spårade drömmar i natt. Nåt om håriga ben. Dessutom var det på engelska. Dream, you so random.

Sitter för ögonblicket och pratar med Adam om vad man kan hitta på söndag den 13 mars. Finns inte mycket, KAN DET SERIÖST INTE BARA BLI SOMMAR????? Why winter, why are you so long?


Om det här vore dagens planer.... haha:( Sommaren kommer f.ö. bli EPIC!, så man har i alla fall något att se fram emot..


olivia: it's like you're standing on a road with a silence within you, hating what is left still hold on too

Måste bara komma med en glad nyhet! Sunrise avenue har släppt en ny singel! Yeah right, som om nån där ute bryr sig..

Tror jag snart ska rycka upp mig och göra nåt vettigt (dvs städa mitt rum I think, kanske klä på mig, borsta tänderna) men först ska jag leta lite ny musik. Det är så roligt att leta ny musik tycker jag. Nästan lika roligt som att lyssna på gammal musik. Lyssnade nyss på en låt av Nomy, den påminde jättemycket om sommaren. Längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åh nu började Through glass - Stone sour, också den påminner jättemycket om den underbara tiden på året som kallas sommar:')


olivia: say nothing mean everything

Är så sjukt trött.. Haha skoja. Är lite trött men har verkligen inget att göra så funderar på att gå och lägga mig. Kvällen har bestått av melodifestivalen. Haha skrattar seriöst åt att Popular vann, den är SÅ dålig och texten är bara ????. Det enda bra är att han är snygg. Ärligt talat. Men låten är ungefär lika bra som \/ är gott.

emma: kittelfjäll

Hello!

Har haft en trevlig vistelse i Kittelfjäll, mycket sol och en sjukt lyxig stuga kirrade biffen! Alla överlevde trots isbackarna och vi råkade bara åka helt åt helvete en gång. Kom hem i förmiddags och for direkt för att spela match mot Hörnefors. Vi vann med 5-1, det var übernice. Har förresten bränt mig i ansiktet så nu ser det ut som en röd köttbulle. Gilla mig.

Tog ett gäng fina bilder därborta, kass mobilkamerakvalitet dock, hoppas ni överlever.. hahahahah haha


Första anblicken av stugan. Vi var chockade!


Här spenderade vi kvällarna.. och i den episka butiken Handlar'n. Och suktandes efter skotrar. ALLA hade seriöst skoter utom vi, fast det kan bero på att allla i kittelfjäll var rika utom vi. Hehe.


Matilda visar stolt upp sitt sår hon fick då hon halkade i skoterspåret och rullade nerför backen till stugan.

 
Galen fest! Så kallad middag


HAHAHAHAH min "snygga" skugga


Matilda in action.


Njöt av utsikten! Det bra med Kittelfjäll var att det bara fanns två liftar (=ingen beslutsångest) men typ 1000 nedfarter. Vi valde självklart dom svarta (=offpist typ, skogen), och där var det typ helt folktomt. Det jobbiga var att jag får så ont av att ha pjäxor att det var typ 2 åk, sen till stugan. Det bra var att man kunde åka direkt från backen till stugan. Det dåliga var att alla backar var hur isiga som helst. Det bra var att det var kul i alla fall.


Det var inte lätt åkning alltid, här bevisat av Olzivia the chinese one.


Klurigt..


Matilda the girl, Albin och Olzivia.


Älska små glasen.


Grillade minimarschmallows över stearinljus. De var epic :P :P


Inte det snyggaste världen har skådat. Här har förövrigt alla anledningen till att jag inte brukar använda mössa särskilt ofta.


Hade inte så mycket att göra vissa stunder.

BYW byw, ska se melodifestivalen med pappa och aaaalbin!!!!!! GALET KUUUUUUUUUUUUUUUL


emma: VI SKA GÖRA KAOZ där borta...


Gårdagen var ganska awesome och avslutades med APIC badminton!! Nu ska bästa emo-gänget ever fara till Kittelfjäll, byebye


olivia: bye världen

Som vi känner den. Nu ska emo till Kittelfjäll och göra lite KAOZ!

emma: blindfolded by the world, oh how you made me see again. clearly i understand, this was not made for human eyes.

Hello!

Hade en rolig kväll, tyvärr gick sista bussen hem 23.05. Men man kan ju inte få allt här i världen. Ska dock göra så mycket imorgon att det kanske är bra att få lite sömn. Vet knappt hur jag ska ha tid, eftersom vi ska fara på stan, bada, packa till fjällen, fara till pappa, träning(????), badminton(????). Ganska mycket dvs. Men på onsdag far ju vi+matilzie the girl till Kittelfjäll och stannar där tills på lördag, så man måste ju passa på!


emma: do you think the silence make a good man convert

JAG SKA GÖRA KAOZ med han..

Bilder säger mer än tusen ord men försöker mig på några ialla fall.. fulade oss så sjukt mycket igår. Hade en trevlig dag med fritidsbarn + mina klasskompisar idag! Ovanlig start på ett sportlov >.>


NATTMAT, grillspett ftw


stunning bild på mig


stunning bild på olivia!


FULADE (och då menar jag FUUUUULLLLLLAAAAAAADDDDDDDEEEEEEE) oss på frasses

Ska göra nåt roligt nu. Vet inte vad än men det kommer bli kul! HaDe

olivia: it's in the game and I'm to blame, I feel it's tearing me apart it's never fare it's just my share

Började dagen som en riktig kvinna: gick upp och bakade scones till mig och Matilda. Hon blev oväntat glad. Gårkvällen spenderades mycket random, spelade bland annat in en video till Mikrofonkåt. Ganska tvivelaktig måste jag erkänna, den innehöll bland annat godingen "kvinnan på festivalen-dansen."

Sköter Albin nu, gör ett ganska dåligt jobb. Det ska jag ändra på. NU.

olivia: what if every desire is here with me

Ligger i soffan/den nuvarande sängen och gör ingenting.¨Dagen har gått ut på att vakna upp till Matildas trevliga face, äta frukost i en evighet, läsa en bok och hoppas på att Matilda kan följa till fjällis.

Igår vann vi förresten den galet viktiga matchen. 6-1 blev resultatet och efter 4p av mig (ja jag skryter lite, nothing wrong with that) så är jag väldigt nöjd. En av de roligaste matcherna jag spelat var det dessutom. Nu är det bara två matcher kvar, känns sorgligt samtidigt som det känns skönt att hinna med lite annat. Eller mer annat.. Måste erkänna att det man honner med mycket mer när träningarna slutar och det är roligt. Men, som någon uttryckte det: it's a trap! Innebandyn tar aldrig slut! Very much true idd.


olivia: the same old story, the good ones win and the bad ones lose their glory


Ja jag gjorde då inte ett bra jobb

emma: come, break me down. I wont survive it, but I can't live without it. so come, break me down. Tomorrow I'll be dead



Snygga jag. Don't hate on me just because i'm hot :P

Tror jag har haft roligare fredagskvällar att se fram emot än den här. MEN man tager vad man haver, och just idag haver jag ingenting = stanna hemma. Tagga bussresan imorgon! Nä men vi har ju match mot Gullänget Kroksta (typ nåt sånt?) VIKTIGT match eu.



eller inte................................................. observera visningsbilden! Bytte till den typ i tisdags, vad tycker ni? Ris/ros?

olivia: what would you do? do? DO?

`COOOOME BREAK MEE DOWN, BURY ME BURY ME, I AM FINISHED WITH YOOOUU
LOOOOK IN MYYYYYY EYES, YOU'RE KILLING ME KILLING ME, AAALL I WANTED WAS YOUU

The kill - 30 seconds to mars, very good song idd:) En låt som inte är bra är Danny - In the club, melodifestivalen hello? Nä men den är verkligen värdelös, så dålig att den inte ens spelas så ofta på radion.

Av någon anledning kändes det inte lättande och skönt att praoen är över. Kommer sakna det.. särskilt att stå i kassan. Det var roligt. Måste verkligen sett ut som att jag faktiskt jobbade där, en kille kom och frågade om sommarjobb.

Annars så har jag idag ätit mackor till frukost, subway till lunch och varma mackor till middag. Tur att vi lärt oss vikten av varierad kost!

emma: I never imagined I would feel so lost

Morgon vs. Kväll


Älskar morgonfrillan på första bilden.
Älskar min entusiastiska min på andra. Sleepy eyes<3

Har seriöst varit tröttare än någonsin idag. Sov typ 10 timmar, gick upp och åt frukost, gick och la mig igen. KÄMPADE mig upp för att äta på Allstar med Olivia och pappa, gick på stan (=som en zombie), for hem och sov. Har sedan dess degat i soffan. Aktiv dag, idd.

Imorgon ska jag i alla fall på skolan, vi börjar 11 though.. HEHe. Sen ska jag förmodligen inte göra någonting eftersom bussen på lördag går 8.15. HAHA SERIÖST ORKAR INTE. Vill ha roligt men det kommer inte ske. Orkar inte sitta hemma hela kvällen men det kommer att ske. Känns som att hela världen ska på Night Flight men mirakel skulle krävas för att jag skulle förflytta mig dit, i think. 80 kr för det känns som 80 kr i sjön >.>

Dagens fail: Skulle ta bort nagellacket med aceton. Av någon anledning använde jag det i ansiktet istället...

olivia: I can't resist, take all you want from me

hei u gais

Haft en rolig praodag idag. Fick stå i kassan på eftermiddagen, ett trevligt avbrott från att galga saker. Åt också på Allstar med pappa till lunch istället för på balder. Lite godare kanske..

Ska snart gå och duscha och tror att jag sen ska sova. Orkar inte vara uppe, finns ändå inget att göra.

ACHTUNG!


olivia: hehu wake me from this dream

Jag har ont i halsen och är lite halvförkyld. VAAAAAAArför nu? På praoen som jag inte vill (och typ inte kan, vet ej hur jag ska göra hehe) ta ledigt från. Och nästan vecka sportlov då vi ska till fjällen. Verkligen roligt. Och vänta! Glömde den superviktiga matchen i Övik på lördag. Verkligen jätteviktig.

Måste sova, är så trött. Men måste först lyssna lite mer på min ultimata före sovning-spellista. Just nu spelas September men jag vill lyssna på Don't go. Igen.. Ja! Nu satte jag på den igen. Ljuva toner, ren njutning. 'Dont go i cant do this on my own Dont go i cant do this on my own Save me from the ones that haunt me in the night I cant live with myself so stay with me tonight'


olivia: there is more to this I know

Sitter i vardagsrummet och har minilan.. MED ALBIN! Inte standard. Fåglar har lämnat boet så nu är det bara jag och han kvar. Har godis där uppe, är sugen men vill inte dela med mig så jag hämtar det inte. Känner mig lite snål och dum.

Igår for jag till Oliver, och eftersom jag knappt orkade röra mig ur fläcken blev det så att jag stannade där. Tyvärr fattade inte han att väckaren ringde så vi hann inte äta frukost. Nice.. hoppar annars ALDRIG över frukosten, vanligtvis tar det en halvtimme för mig att äta klart.

Snygg
Har också hjälpt han med läxan. Skriva 4or, 5or och 6or. Oh, those were the days of our lives.

Monstertrappan ¨på praoen!!

emma: and we had it once without knowing, the whole story

Saker att älska:
- Låten Don't Go med Bring me the Horizon. KLICKA HÄR och lyssna sen på den 3 gånger. Första gången jag lyssnade skrattade jag. Andra gången skrattade jag men blev ändå uppmärksam på låten. Tredje gången kändes det som att hjärtat skulle gå i kras. VILKEN KÄNSLA!!!!!!! LYSSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- VÄDRET. I hope this never ends (förutom för att bli sommar dvs).

- Sovmorgon och fria tider alla dagar denna veckan! Och sportlov nästa!

Saker att inte älska så mycket:
- Garnier Nutrisse blekning. FUNKAR INTE, i alla fall inte på rött hår. Försökte färga Matilzies igår, funkade ej så bra.

- Gubben som åkte bussen igår. HAN SMASKADE MED TUGGUMMIT. Självmord >.>

Awesome bilder:


HAHAHAHAHA OH......


RSS 2.0