olivia: oh the something else


Såhär glad var jag när jag vaknade. Och snygg=P Nä men det såg iallafall mysigt ut. Idag är första dagen på praoen och jag ska vara på Intersport klockan 10. Har nyss ätit varmkorv till frukost så det kan väl inte bli annat än en bra dag! Igår var sämre än sämst så vi får hoppas på en helvändning.

emma: oh, how your wrongs can be so right

Hellow. Ligger i min säng och väntar på att något roligt ska hända, väntar dock förgäves i think >.> Förlorade matchen idag med 4-0, har ingenting att skylla på. Vi spelade dåligt helt enkelt.. Gjorde även det näst sämsta avslutet i mitt liv! Kom helt fri och såg "luckan", sen skjöt jag det fjolligaste skottet världen någonsin skådat utanför mål och över sargen. Sorgligt dåligt. Men dock inte sämre än när jag var fri och hade öppet mål första matchen den här säsongen och missade, + att det stod lika vid det tillfället och att det var sista minuten av matchen gjorde det definitivt inte bättre.

Men bättre tider will come! Dock inte nästa lördag då vi har match i övik klockan 1. HAHA den perfekta tiden - man måste gå upp så tidigt på morgonen att man inte kan vara ute länge kvällen före, och kommer hem precis så att man typ inte hinner göra något efteråt. Kan man annat än att älska?

BYEBYE


emma: Albin's back fo MOAH.. hugs

Hello naughty gals!

Idag är en stor dag! Ska möta Övik nämligen... dom har officiellt världens fjolligaste målvakt. Det blir kul! Längtar! Har ingen aning om hur jag kan vara frisk dock. Har haft ont i halsen och huvudet (har bara ont i huvudet då jag håller på att bli sjuk) hela veckan fram till i fredags, då vi var ute och sprang utan ytterkläder = bästa sättet att bli sjuk eu. Efter det försvann allt som har med sjukdom att göra. Mystiska jag:)

Lyssnar på bästa taggspellistan ever made. Är stolt! Den är så frukansvärt bra som taggspellista, ultimat!!! BÄST!!!

Förövrigt spenderades gårkvällen med 2 klasskompisar, Palle och Martinsson. Reko killar! Halva kvällen gick åt till att försöka koppla in högtalare till tven och andra halvan med att sitta i löksoffan och prata. Det är seriöst lökarsoffan Nr 1. FInns nog inget lökigare.



I skolan!


emma: the feeling of meaning; enough with pain and regrets, how wonderful life is without limits

Gårkvällen var apic!! Förutom att matilzie for tidigt... sorry matilzie, love u<3

Nä men vi hann med mycket, bl.a: Bokklubben, brännboll, uno, fansrullare (punschrulle?), Achtung och kasta boll. Alla blev dock fruktansvärt trötta (men mest jag, tror jag sov en stund) så vi pratade mest. Ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar till sommaren!

La mig typ halv 3 igår och vaknade 9. VARFÖR KAN JAG INTE SOVA? VAAAARRRRFÖR??? Är sjukt trött nu, men ska ändå sköta Albin. Ganska lätt arbete pga Albin är hos några kompisar. Hehe :P Bilder nu!



handsomeness :P :P

olivia: just watch my wildest dreams come true, not one of them involving you

Sitter i sängen och lyssnar på If it means a lot to you. Standard. Borde snart gå ner och äta frukost men det är så mysigt här!! Helt galet mysigt liksom.

Drömde en dröm i morse om att nästan alla blev onda och jag var tvungen att gömma mig i ett bord. Det var läskigt. Inte lärkigt som min mobil ville skriva. Tror inte att jag skriver lärkigt oftare än läskigt? Why mobilen?


Aa, en till snygg bild från igår. Lyckades ´fånga Kalles face vilket brukar vara närmast en omöjlighet och jag gillar Krille och hans unokort också. Vann förresten när vi körde uno. Apic me!


olivia: hey, keep doing your thing





Mina kvällskompisar. Hoppas alla kan agreea på att vi alla är förbannat handsome:) Första och sista bilden är riktiga stjärnor!

Blev galet trött på slutet men är inte så trött nu, det blir alltid så. Orsak oklar. Imorgon ska vi sköta Albin från 14.00-???? Don't know.. Det blir. Roligt. Blir det länge så har vi väl galet schalgerparty här hemma, alla är välkomna. Finns gott om godis och en bra ljudanläggning till TVn.


emma: olivia och jag har en ny look


you like?


olivia: this is the laaaaaast night you'll spend alone, I'm eeeeeverywhere you want me to be

Fy.. Sitter och väntar på att det ska bli gå till bussen-time. Har inte orkat duscha, ej heller sminka mig. Vad tror ni, Olivia= snygg idag? Tvivlar. Alla andra verkar kunna dölja att deras hår är fett genom att sätta upp det men för mig framhäver det bara det feta.. Gonna be Forever Alone på skolan idag.

 Prittiiiiiiii

olivia: listening for voices but it's the choices that make us who we are. go your own way






Snygga bilder, kuden tyvärr inte titta på dem före så jag fick välja i blindo.

Har ikväll varit och tittat på världens mest spännande innebandymatch. Verkligen, Skellefteå vände 0-3 till 5-4, underbart. Var en viktigt match så nu håller de sig nog kvar i div1!

Ska sova. "Ju tidigare ju bättre" var det ju?


olivia: think about the times that were good, we went through hell. All the effort it took, where are we going can anyone tell?


Ja precis.. det var ju inte så kul. Hoppas de hittar nåt bättre ställe, även om det känns impleusible.

Men iallafall. Oliver har blivit Forever Alone på facebook = jag är tillsammans med Forever Alone. Ska man skratta eller gråta? Nä men har funderat på en sak. Är jag då väldigt sorglig, typ Forever Alone x10000 eller är jag lyckligast i världen? Forever Alone är ju awesome och avgudas av alla, därför är jag väldigt lyckligt lottad och en massa borde vara avis på mig? Hmm.. tål att tänkas på. Tror dock jag kör på andra alternativet *kognitivt tänkande:D:D:D*

olivia: take me as you found me or leave me tonight. leave me wanting, leave me wanting the rest of your life


Höjden av lycka måste vara när If it means a lot to you är två gånger på raken fast man har på random:)

Måste annars säga att denna dag -dagen of doom- har gått gigantiskt mycket bättre än förväntat! Gjorde en (enligt mig) grym redovisning och sen ägde jag och Emma gympasalens golv med vår musikuppvärming! Helt otroligt skönt att det är över nu.

NÄ DRA PÅ TRISSOR!!!!!! Den började igen! If it means a lot to you började för tredje gången på rad! OLZIVIA THE SNEAKY CHINESE ONE BE VERY HAPPY NOW :>

olivia: det här blir sista uppförsbacken. sen är det bara nerför

Är på något underbart otroligt sätt så gott som klar med talet. Dessutom fixade jag det sista med praoen idag. Jag är EFFEKTIV! Helt otroligt. Trodde aldrig jag skulle kunna säga det om mig själv och vara ärlig.

Tror jag ska gå och lägga mig.. Ju tidigare desto bättre har seriöst blivit mitt nya ordspråk. Har typ blivit gammal=P Eller kanske har jag gått in i min egentliga tidszon: enligt Emma är jag en chinese girl undercover.

emma: we all know it's true



.... talking to you, Olzivia.

emma: this is hardcore

Hello! KissMe here!

Idag spelade vi matchen of doom, hammarängen - hammarängen 96. Vi vann med 2-1, men de var fan inte långt borta att resultatet blev något helt annat... har nog aldrig varit så otaggad på match och vi spelade inte helt ok. Gjorde dock avgörande målet *stolt*.

Har varit på dåligt humör även idag lol, som tur är blev gårkvällen lyckad så det är inte helt åt helvete! Många saker hände igår även om vi typ inte gjorde nånting, t.ex: Schnugglecross, Schnuggleball 2: back fo MOAH!, candyfive, heja på Big Easy, var back fo MOAH, back fo MOE och back FLOAH. Gjorde också en fansrullare!

Tyvärr var min ninjaphone kidnappad hela kvällen = inga bilder, men vi hann i alla fall ta standardgåbilderna, alltid 2, alltid fugly och alltid ungefär vid sjukhuset.




HAHAHhaha. Olivia på första bilden.. förövrigt ser jag typ fet och rullstolsbunden ut på den andra. KissMe gillar!

PS. Har brytit en nagel. Det gör ont.

olivia: I'm back fo MOAH

Som tur var blev gårkvällen lyckad. That means att den här helgen inte blev sämst! Dock är det ju nu dags för matchen of doom: Hammarängen - Hammarängen 96. Åh gud. Det känns bara så oseriöst, jag menar vi tränar ju tillsammans på onsdagar och spelade senast igår tillsammans med några av dem! Dessutom drar vi alltid på oss 5minutare eftersom de är så små -.-'

Jag är trött! Bai nu gais

Oh! Jag och Matilda på den gamla goda tiden i Storklinten!



olivia: looking back on what we've done this year, it was the best times it was the worst times but we built something here

Nånting vill verkligen inte att vi ska klättra i tabellen! Förlorade en match vi borde/kunde ha vunnit, blev 5-4.. Gjorde ett mål! Börjar bli standard. Dessutom blåste domaren sönder andra perioden genom att ge oss tre utvisningar. Börjar också bli standard, dock är det mindre bra. SÅG DESSUTOM ATT GULLÄNGET-KROKSTA GÅTT OM OSS?????????????? FY TUSAN.

Åt på McDonalds nångång och ska snart äta middag, är så mätt.. Tur att Matilzie the dragon kommer på middagsbesök så har vi någon som får vräka lite;-)

Sjukt snygga vi var på något lan i mitt rum;-) Vi på cgbloggen gillar ju att provocera lite=P

olivia: the only thing that I still believe in is you, if you only knew

Tjosan. Säkert ingen annan förutom de i vårt lag och de i Kågedalen som är vakna nu. Bussen går snart. Är galet trött men det känns faktiskt lite som på den gamla goda tiden, de där tre veckorna i september(?) då vi hade cup varje helg. Kul var det sannerligen men det var många tidiga mornar.

Kvällen blev sjukt kul! Skämt. Jag satt framför tvn och bokstavligt talat TRYCKTE i mig chips. Don't really know why men kan ju ändå äta vad jag vill utan att gå upp i vikt ;-) Haha okej skoja, eller nja men lol. Dricker berocca nu, snart ska taggspellistan på! BIEBIEBI

emma: wanting something too much is the easiest way to lose it

Har så tråkigt. SÅ FRUKTANSVÄRT TRÅÅÅÅKIIIGT!!!!!! Men känns inte så värt att göra något då jag ändå måste vara hemma typ klockan nio. Men ändå, har så sjukt tråkigt, vet inte hur jag ska överleva. Känner mig verkligen som världens tråkigaste människa men jag LOVAR, hade jag haft tid skulle jag ha gjort nåt kul.

Annars har den här dagen sugit som vanligt, förutom att jag har fått nya skor! Imorgon väntas ju bortamatch i Umeå, tidig för en gångs skull så imorgon kväll ska jag fanimig ha så roligt det bara går.

ingen bild så ni får en massa stjärnor istället
**************** ************************* *********************** ********************** **********

Fint va?

emma: the things you told me weren't ours to share. The secrets we had were never ours to keep. Touch your cheek, touch your hair. You make me feel so cheap

HEJsan

Har inte varit någon höjdardag idag heller. Har seriöst varit deprimerad hela veckan och bättre lär det inte bli imorgon! Kommer förmodligen inte göra något though it's friday, på grund av att den förbannade bussen mot Ersboda går redan 8.15 på lördag.... Inte living the dream!

Har prov imorgon, kan bokstavligt talat ingenting och ärligt talat - i dessa deprimerade tider går allt annat före plugg. Hahaha ÅÅHHH vad jag känner mig emo och tråkig just nu. Varför jag? Varför jag? Varför inte nån av alla andra? Är jag inte lika mycket värd? Lol.

Förövrigt lär Olivia mig viktiga saker om livet just nu. Kan vara bra att veta!



OSV! Kanske hon borde satsa på livsguru som framtida yrke?

olivia: now it all seems so clear, there's nothing left to fear, so we made our way by finding what was real




What do they want from me......


Dagen har bestått av mat:
Frukost
Lunch (orimliga mängder)
Godis
Middag (3 parisare)
Kex med brie och äpple (sjukt mycket)
Toscakaka!

Mår så illa nu så det är inte sant. Annars har dagen inte varit så sjukt bra, denna vecka har faktiskt itne varit någon höjdare alls. Men det har jag och Emma bestämt oss för att ändra på genom att göra något riktigt sjukt kul i helgen! Dock blir det knappast på fredagkväll då bussen går kvart över 8 på lördagmorgon för match mot Ersboda. Vad ligger de i serien 3a? Men förra matchen vände vi från 3-0 till 6-3 så vi får se hur det artar sig.

Har annars ett av våra sällsynta prov imorgon och har jag pluggat? Nejdå, inte ens lite. Kan jag det? Vilket skämt. Men det har faktiskt blivit så att pga av våra obefintliga läxor så har jag blivit så obeskrivligt lat när det gäller sånt. Har ganska fullt upp nu då vi har ett tal och en musikuppvärmning till nästa vecka. Piece of cake tänker väl ni andra men usch så jobbigt det känns. Valde JB bland annat för att skolan skulle stanna på skolan! 

olivia: allt jag trodde var ingenting

Beep- och styrketest idag.. behöver jag säga mer?


emma: Lets go! Im tired of being ordinary, dont care if theres people staring. I'll rely on your strength to carry me on, I'm not invisible like you

Hola!

Det var faktiskt riktigt skönt ute, trots den 3Xtr3m4 kylan. Vi var faktiskt 6 stycken på träningen men vi slapp fys och spelade innebandytennis. Känner mig verkligen som . HEHAHHE hoha älskar den.

Förövrigt stör jag mig jävel på den här "nya grejen" (lol) på facebook. Nivet "gilla så skriver jag om du är ful, standard, normalsnygg eller snygg". SERIÖST KAN INTE ALLA BARA GE SIG MED SÅNA GREJER?!?!! Det har aldrig varit kul och det blir inte roligare. Det är inte ens kul att vara oseriös med det. Fast om jag skulle gilla skulle jag ju självklart få svaret snygg. Vem kan motstå KissMe liksom?

En överseriös men ändå sweet... and HOT KissMe!


KissMe goes 5-årig flicka eating pizza. Ändå snygg!


KissMe "Snyggwe" Through DaPhone!


Nu har jag planterat lite disturbing pictures i era huvuden. Mission complete! Dags för sängen nu>sovis!

emma:

HEJJJJJJJJSsssssssaaaaaaaannnnn

Har varit på otroligt dåligt humör idag, vilket resulterade i att jag har uppfört mig som en rikti bitch.. KissMe gillar ;) Okej, kanske inte gillar men.. Skulle förmodligen inte orka den här veckan överhuvud taget om det inte vore för att vi är lediga imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 Har dock biptest och andra övernaturligt roliga tester på torsdag.

Ska i alla fall på träning nu, vi kommer säkert vara typ 6 stycken, vi ska gå dit i denna -30gradiga kyla och dessutom har vi fys! C YA :D


emma: a history from now to eternity. a fairytale without words, without beginning or end. an infinite world of nothing

Hello!

Sitter i soffan just nu och gör som typ hälften av sveriges befolkning förmodligen också gör - tröstäter choklad! Har haft en förfärlig dag, har varit på sjukt dåligt humör (som vanligt nu för tiden...). Träningen var dock roligare än förväntat, spelade dock back, var ingen stjärna precis. MEN det är jag ju inte i vanliga fall heller, hehe.

Det roligaste jag har gjort idag är typ att lägga till låtar på den ultimata spellistan, fyfan den är så jäkla förbannat bra!!!!!!!!!!!!!!!! LYSSNA!!!!!!!!!!!! Är dock lite osäker på de nya låtarna, måste lyssna igen dom ett par gången youknow, för att se om dom är så bra som dom verkar? Haha, den spellistan är seriöst min hunnybabe. Älskar den♥

olivia: what can I say, we're not like the others


Sitter i soffan  i min ensamhet och vräker lite chokladhjärtan jag fick av mormor. Har nyss varit och tränat och är galet trött, inte sömnigt trött men orkar typ inte gå uppför trappan.

Jag fasar inför imorgon då vi kanske har nåt tekniktest på specialidrotten. FY teknik? Kan typ inte hålla i klubban... Usch och usch och usch


olivia: I feel it deep within!!!

Gick och lade mig vid 12 igår men vaknade ändå halv 10. Helgen har verkligen varit händelselös och jag har sovit groteskt mycket. Trots det ser det ut som om jag har ritat dit de mörka ringarna under mina ögon, no fun no fun.

Men! Idag är det ju allahjärtansdag, världens lyckligaste dag för mig som inte är singel för första gången i mitt liv! Nä men, förstår inte riktigt.  Tycker mest det är en dag som alla andra... Eller är det jag som är för lite kärleksfull igen?

IT'S YOU; IT'S NOT ME IT'S YOU, ALL THE LIES AND PAIN YOU PUT ME THROUGH, NOW I KNOW THAT IT'S NOT ME IT'S YOU. Kan min okärleksfullhet (ordet??) bero på att alla låtar jag lyssnar på handlar om olycklig kärlek? Ingen handlar seriöst om nåt bra..... *emo* *emo*

emma: lycklig alla hjärtans dag

Hello!

Sitter i soffan och har lite ångest för imorgon. Förlorade matchen idag mot Säver med 2-5, ärligt talat ägde vi matchen men tappade typ allt i tredje perioden, surt var det! Måltorkan släppte ialla fall så jag gjorde både mål och assist. Klättrade i poängligan såg jag ;) Ligger nu på typ... delad 79:onde plats! KissMe gillar!

Är f.ö. dööööööötrötttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, måste sova. Men vill inte egentligen, för imorgon är det alla hjärtans dag och jag är så förskräckligt ensam! Sitter och ger raggningstips för tillfället, tänk den lyckliga tjej som får uppleva mina bra idéer! Tänk om någon kunde sitta och ge någon raggningstips för att ragga på mig... *suck*. Lyckliga tider det skulle vara!



Bara Albin som fortfarande vill kramas med mig -.- Han är i alla fall söt!

olivia: and now you wish that you were something to somebody else

Har egentligen inget att skriva och ingen bild heller, men rubriken har jag haft i huvudet jättelänge! Kommer från nån random låt vi har på ett usb, det är sneaky..

13.45 är det iaf samling till matchen, spännande! Spelade lika mot Sävar förra gången men jag har ingen aning om hur det kommer gå idag. Faktum är att de ligger tvåa  i serien så det blir en tuff match. Tur att jag är tuff! Hehö.

Dessutom blev jag arg för ett tag sen BLÖ BLÖ BLÖÖÖÖÖÖÖ precis så arg blev jag. Men det har gått över nu. Tur det!

Don't blink, they won't even miss you at all. And don't think that I'll always be gone. Don't fall asleep. OK?

emma: du och jag är helt körda men du har det bra

lol



äntligen är klockan nog mycket för att gå och lägga sig! Okej, den är halv elva men det duger:$
Sovis<3<333<3<3<3<<3<3<<3


olivia: so damn hardcore, jag vill bara gå och sova, bandit for life

Vad heter du: OLIVIA
Kallas: Olivia, Olzivia, ms Olzy, Olzy, olzivia dabeast, Olle, Olivis, snuggleball, listan kan göras lång
Varför: För mitt namn är kung och kärt barn har många namn.
Vad har du gjort idag: Spelat match.
Vad ska du göra ikväll: Fortsätta sitta vid datorn.. 
Vad vill du helst ha nu: En rolig händelse, alternativt någon riktigt bra överraskning/nyhet. 
Var är du nu: I den berömda lökarsoffan.
Saknar du någon nu: Saknar och saknar men ja.
Röker du: hmm jag tror jag säger NEJ!!!!!!!
Vad har du för planer till helgen: Nästa helg eller denna? Imorgon spela match, nästa helg.. spela match? Ha riktigt jävla roligt?
Vilken färg har du på dina underkläder: Blå och typ flerfärgade.
Längtar du till nästa födelsedag: Haha tja, inget särskilt men då är det bara ett år kvar till 18! 
Vem pratade du med senast: Emma 
Vad pratade ni om: Vad alla mina smeknamn är. 
Vad gör du just nu: Sitter konstigt i soffan och skriver detta. 
Är du pinsam på fyllan: Antar att jag skulle vara det, är ju not so normal i vanliga fall.  
Är du Är du en bra flickvän: Sure! Jag är awesome!
blyg: Ibland, när det kommer till vissa saker. 
Vilken tid gick du upp idag: Halv 10 men sov knappast så länge. 
Vilken låt lyssnade du senast på: 7 days 7 nights, usch och fy vad dålig den var!!!!!!! 
Har du sovit i din egen säng inatt: Det gjorde jag sannerligen. 
Har du glasögon: Nej! Skönt det!
Bor du i Sthlm, Gbg eller Malmö: Mitt svar är nej. 
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag: Nae, är inte så kärleksfull:(  
Är du homosexuell: Tro det eller ej men nej! 
Vad tycker du är äckligt: Den konstiga drickan vi blandade i matsalen, mögliga kokosnötter. 
Vad såg du senast på tv: Melodifestivalen. 
Vem fick du sms ifrån senast och vad stod det: Matilda: Tyvärr:( 
Är det lätt att förföra dig: Om vi inte räknar Oliver, så nja eller det beror väl på...... 
Hur svarar du i telefon: Hallå? HALLÅ? Ne okej bara ett.
Vad har du för intressen: I-NNE-BAN-DY
Vad är du rädd för: Att förlora någon jag håller kär:$ 
Har du gott bordsskick: Inte överdrivet.
Vad är attraktivt? Utseendemässigt eller ej? Fina ögon, någon som ler mycket?  
Vad spanar du först in på en tjej/kille? Jag veeeeeeeeet inte, brukar väl inte spana in nåt särskilt... 
Hur många har du varit olyckligt kär i? Tja well, 1 kanske. 
Brukar du komma i tid? Kom inte försent en enda gång fram till gymnasiet! Nu skyller jag på bussen.
Hur känner du dig nu? Uttråkad, no-lifer, ekelig.
Vanligaste färg på dina kläder? Grått om jag skulle gissa. Gråskala! 
Kan du laga mat? Om jag försöker! Pannacotta! 
Vad pluggar du? Idrott och hälsa :) :) :)  
Är du aktiv i skolan? Alltid!  
Hade du en bra kväll igår: Jättebra!  
Har du någonsin haft något jobb? Golfbanan.... LOL 
Hur mycket krävs för att du ska bli full? Inte överdrivet mycket om jag får gissa.

emma: we all love someone else

Idag har verkligen allt varit helt åt helvete. Vaknade klockan 9 och var svintrött, fick ont i huvudet, var på fruktansvärt emohumör utan egentlig anledning, hade match som gick jävligt dåligt (blev 2-2).. slängde sönder mina duschgrejer i omklädningsrummet efteråt :$ Gick hem och la mig i några timmar, vår ugn sprängdes, åt middag, hade verkligen ingen som helst lust att göra nåt alls så jag såg melodifestivalen men de gick ju också åt helvete så.. sitter nu och väntar på att klockan ska bli nog mycket för att gå och lägga mig. Inget drömliv idag precis.

Har match imorgon mot Sävar, är jag inte på bättre humör så kommer även den matchen gå helt åt helvete. Hoppas inte :D :D



I brist på nån annan bild så så jag ut såhär igår, läskigt likt forever alone  :D :D :D Ska nu skriva en kreativ rubrik (idag en tanke jag tänkte när vi gick över lejonströmsbron påväg till matchen, lol) och sedan chitchatta lite med olivia så den här dagen tar slut nångång! byebye

olivia: right now I need an earthquake to shake some sense in me

Har egentligen inte tid med detta men måste man så måste man:( Igår var en väldigt rolig dag som såg ungefär ut såhär skola>olzys crib>hem bara för att finna två vilsna klasskamrater i soffan. Var tyvärr sjukt trött och var inte det socialaste som någonsin vandrat på denna jord.

Ska snart på match pch det känns bra eftersom jag har gjort den bästa uppladdningen någonsin. It feels goOo0d så att säga. See u later när jag förhoppningsvis har något roligare att skriva och nån fin bild att visa............. ........ ........ ....... ...... ..... ..... ..... .. ... ..... ... the stars in your eyes they are burning you alive. Lät som att de sjöng det i låten, lite freaky måste jag säga. 


emma: everybody got dreams, hoping for reality to change. Something to chase when the world seems grey, thinking what if. What I dream of? I dream of you

För att underhålla er få läsare som vi faktiskt har kvar här på bloggen så kommer några sponsrade bilder. NIghty!

Btw. Tror att jag kommer starta en ny och bättre era i mitt liv imorgon. Har nämligen bytt tillbaka till ringsignalen jag hade sommaren till åttan. (och den var AAAWEsome!!!)


Här har vi Olivia som dansar en rolig dans i vårt rum. Ser ni så snyggt inrett det är? Det där är väggen utan möbler. Väggen mittemot har vi däremot proppat in så mycket möbler att de praktiskt taget står på varandra. I vänstra fönstret: Två innebandybollar och en ljusstake som jag gjorde på slöjden i 6an. På väggen en standard IKEA-klocka som stannat för länge sedan och 4 innebandybollar. I högra fönstret: en rysk(?) gumma, nivet såna man kan plocka isär och de blir bara fler och fler.


Stranden Är Ditåt


Daas nomnom Chewin gom :(


Martinsson och Killen Som Tror Att Snygg=P Funkar. Ville hemskt gärna vara med här på bloggen ;)


Olivia på gympan. Skulle bli en "den osminkade sanningen"- bild men oväntat nog blev den ju faktiskt inte så dum.


Olivia och Albin på Dallas. Mamma bjöd :P :P :P :P Åt upp hela kebabtallriken + resterna av mammas pizza.. vet inte vad som har tagit åt mig men jag kan, sanna mina ord, äta HUR MYCKET SOM HELST. Alltså obegränsat mycket. Spårat mycket. Sjukt mycket. Fan helt jävla förbannat mycket!

Daniel: The man without, but you dont know, what it is about...

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? jo =´´´´´´´´´´´´(
2. Är du lycklig? yes
3. Är du uttråkad? Nej
4. Är du ledsen? inte för tillfället
5. Är du italienare? har hårigt bröst men italienare är jag ej
6. Är du cooling? CoOl like festis
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej
Åtta saker om ditt kärleksliv!

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
2. Har du någon gång blivit sårad? ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? Every night is the same
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? yes
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? inte hemlig längre
7. Är du kär? not at the moment
8. Vill du gifta dig när du blir stor? w/e
Tio saker, två alternativ!
1.
Kärlek eller lust? beror på tillfället ;D
2. Hår eller ögon? Ögon :P : P
3. Katter eller hundar? Katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? några få
5. Tv eller internet? Internet fo sho
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? romantiska hemmakvällar!
8. Pengar eller lycka? Hoha, lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil!

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ne
2. Brutit ett ben? tror inte jag gjort det
3. Gjort nåt du ångrar? ofc
4. Hoppat Bungee Jump? nope
5. Ljugit för någon du tycker om? jo
6. Ätit en hel tårta? nej
7. Gjort bort dig offentligt? joo, när jag gick ut i badhuset naken :D
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? yes
10. Velat försvinna? venne
Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? jackkkk tha cackkk
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma
3. Personen du var med? Mina klasskompisar
4. Roligaste grejen som hänt senast? snacka
5. Personen du sms:ade? Mamma
6. Du kysste?
7. Du senast skrev till på myspace/facebook? MIG SJÄLV
8. Du kommenterade? venne
9. Du tillbringade natten med? splith, när vi vakade
10. Du kramade? Palle

emma: önskeinlägg nr 2

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? Japp
2. Är du lycklig? Du temps en temps
3. Är du uttråkad? Just nu nej :D
4. Är du ledsen? inte för tillfället
5. Är du italienare? Otroligt nog nej
6. Är du cooling? Oftare än Olivia
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Never have never will

Åtta saker om ditt kärleksliv!

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det gör jag nog!
2. Har du någon gång blivit sårad? jora
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? SÄkerligen
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Nångång
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? Garanterat!
7. Är du kär? Nejsan
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Jaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tio saker, två alternativ!
1.
Kärlek eller lust? Kärlek 4 sure
2. Hår eller ögon? Ögon :P : P
3. Katter eller hundar? Katter men är allergisk :$:$
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Kommer aldrig få många kompisar så några få bästa:D
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca cola, pepsi smakar kamel
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Utekväll hehe, blandat med romantiska hemmakvällar!
8. Pengar eller lycka? Hoha, lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil!

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nepp
2. Brutit ett ben? Tror inte det :(
3. Gjort nåt du ångrar? japp, garanterat
4. Hoppat Bungee Jump? hah NEJK
5. Ljugit för någon du tycker om? haha ja det 'är klart
6. Ätit en hel tårta? nej :( 
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, väldigt många gånger
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? Hehe nja inte precis
9. Gråtit när ett husdjur dog? JAA!!
10. Velat försvinna? Yes many times :D

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? Matilda
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma
3. Personen du var med? Mina klasskompisar, är med dom nu faktiskt :$:$
4. Roligaste grejen som hänt senast? Hade kul när vi åt lunch idag!
5. Personen du sms:ade? Mamma
6. Du kysste?
7. Du senast skrev till på myspace/facebook? mATILDA
8. Du kommenterade? en bild på martinsso n
9. Du tillbringade natten med? matilda och olivia
10. Du kramade? Mamma tror jag




olivia: maybe someday we can make it back but now I'm following this track. don't know where it leads me can just wait and see but I know that there is where I should be

September - Daughtry
All the things I still remember
Summers never looked the same
Years go by and time just seems to fly
But the memories remain
In the middle of September
We still played out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

Den är bara såååååå fiiiiiiiiiin.

emma: önskeinlägg!

ÄRLIGHET
hur många har du varit riktigt kär i? En eller ingen.. tror inte jag har fått uppleva äkta kärlek ännu. I wanna know what love iiiiiiiiiiiis, and I want you too shoooow meeeeeee 
vad tycker du om kärlek? För mig har det enbart varit åt helvete men jag kan tänka mig att det kan vara det underbaraste
ditt äldsta hångel? Jaru.. 92a? Gillar yngre män:$ LOL obeservera JK!
när kramade du någon sist? Typ idag? Fast iofs sig var det ingen riktig kram, så snarare igår.  
saknar du någon speciell person? garanterat
har du svårt för att bli kär? Nästan omöjligt känns det som ibland, men ja, det har jag verkligen 
när kysste/hånglade du med någon sist? tragiskt länge sedan!
ångrar du det? japp
är du singel? garanterat
när fick du senast en komplimang? även här tragiskt länge sedan! eller.. i don't really know :$
har du hånglat med någon av samma kön? svar nej

HAR DU NÅGONSIN
varit medvetslös? ja typ 1 sek! 
hånglat med någon riktigt ful? garanterat!
hånglat med fler än 50 pers? haha naj
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja a 
gjort något riktigt dumt? definitivt! 
gjort något du verkligen ångrar? 1 oktober 2010
varit nykter på nyårsafton? nej, jag har stadigt pimplat sen jag kom till världen 
åkt ambulans? En gång! 
gjort något olagligt? daa? antagligen? 
blivit polisanmäld? tusentals gånger. eller inte
fått din mamma att gråta? ´säkerligen!
skämts över dina föräldrar? det har funnits tillfällen! 
skämts över dig själv? x antal timmar per dag
sagt jag älskar dig och menat det? supersäkert!
tar du droger? lova att inte berätta för nån:( 
vilka kläder sover du i? hos mamma: trosor och DEN ULTIMATA SOVTRÖJAN, dvs en tight svart t-shirt. Hos pappa trosor och ett grönt linne! 
vad hatar du verkligen? många saker.. är en hatmänniska! men exempelvis när folk ska överdriva saker och ting, oro, tvivel, att må dåligt och Scar i lejonkungen.
är du ensam nu? jäs
vill du ha barn? jaa!!! Kanske inte för stunden men

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? Ärligt talat tror jag inte någon annan än jag har sovit i min säng. Möjligvis Albin! 
såg dig gråta? Olivia kanske?
fick dig att gråta? vill jag inte prata om här!
du delade en drink med? brukar inte dricka drinkar 
du gick på bio med? Olivia och Lina tror jag
skällde på dig? mamma 4sure

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
gråtit? kanske? kommer inte ihåg vilken dag det var igår 
kramat någon? mamma!
pussat någon? nejsan
köpt någonting? sminkborttagning, finally!!!!!
sjungit? ja, jag och olivia skrålade med till musik idag när vi duschade (i omklädningsrummet då, duschar vanligtvis inte tillsammans här hemma)

JAG HAR
digitalkamera? Ruben<3
systemkamera? nej, är inte någon sån lyxlirare
telefon på rummet? mobilen vanligtvis
egen dator? 2 stycken!
könssjukdom? hoppas inte
husdjur? om Albin räknas
bra kompisar? 4 sure
tar du receptbelagda mediciner? neeeeeeejjjjjjjj, som tur är. Klarar inte av medicin

olivia: and I was like, baby baby baby oh!

HEEEEEEEEEEY; HEY BABY

A. Sitter och kollar lite statistik i vårt lag, yey har gjort flest poäng av alla i vårt lag:D Haha. Och ligger tvåa i j18serien! Hoho. Lyckliga tider. Förutom ett sår på min tumme som går upp varje gång jag spelar innebandy.

Har förövrigt ingen matte imorgon eftersom vi gjorde provet förra veckan! Har bara innebandy men det kändes jobbigt, hehe.. Dock har jag aldrig skolkat i mitt liv och tenderar inte att göra det inom någon snar framtid heller. Emma sa ju btw att det var enkla val, när vi valde kurser till nästa år. Tycker jag också, men faktum är att vi inte valde samma. Ostandard! Istället för alternativ medicin så valde jag psykologi B. Känns ibland som att jag är den enda i hela världen (klassen) som tyckte psykologi var intressant och faktiskt ganska roligt.

I dessa glada tider kan vi fira med två bilder på mig. Den osminkade sanningen!




emma: lies through your eyes; memorial day, like pressing replay

Hello! Sitter i sängen och väntar på att mitt hår ska torka. Har total fobi för att sova med blött hår, eftersom jag får frillan: slickat med riskvasttoppar. Hatar den frisyren :@ I brist på bättre saker att skriva får ni en fin lista med roliga grejer:

- Mina skor gick sönder igår. Mina NYA!!!! Nivet den där grejen på en dragkedja som man drar upp och ner? Den låstnade. Kan man reklamera då? ÅHH hatar att reklamera saker, har typ inte fått tillbaka pengar någon gång i mitt liv :(

- I morgon ska jag börja jobba med mitt 10-minuterstal. Hatar inövade tal. Blir så !¤%&/#&%## nervös. Oinövade tal går dock bra!

- Idag valde vi kurser till åk 2. Nog för att jag älskar att gå på johnnis men det var bannemig de sämsta valmöjligheterna någonsin! Blev då i alla fall lätta val, engelska B, matte B och alternativ medicin!

- Lyssnar just nu på en låt av Roxette. Har i hela mitt liv hatat Per Gessle menmen... måste tyvärr medge att vissa av deras låtar är hyffsat sköna :$

- Blir verkligen förbannad när någon diskuterar politik med mig. Moderat som jag är så fattar jag bara inte hur man kan rösta på sossarna/vänstern. Har dock anmärkningsvärt många gånger varit nära på att gå med i Vänsterns ungdomsförbund, fast ofc inte medvetet. Dom är sneaky! Men jag älskar i alla fall att diskutera, även om jag alltid blir upprörd, hehe..

- Har ÄNTLIGEN bokat klipptid... eller ok mamma gjorde det åt mig. Är nervös! Vill inte behöva klippa av håret igen, har haft kort hår i många år nu, har aldrig varit någon höjdare. Men förra veckan var det faktiskt TVÅ STYCKEN som sa att jag har fått långt hår! EPIC WIN!!!!



Haha... rolig bild på mig!>

olivia: in the dark there will be light, after the fight we'll make it through the night

Sitter och äter en macka och tänker på livet. Som: varför har vi träning till 10? Varför har ingen velat skicka ett sms till mig idag? Och varför tog jag inte lite mer juice?

Tillbringade förmiddagen i kanalskolans hemkunskapssal och eftermiddagen med att läsa om mentalsjukhus förr i tiden. Fy och fan säger jag bara, läste en del av de äckligaste grejerna jag någonsin hört talas om. Visste inte att sånt faktiskt har hänt. ÅÅÅH jag vill bara sova men har inte ens duschat än:(:(:(



Snygg:P Ser ut som jag är tunnhårig xD haha lol

olivia: har verkligen inget att skriva (ja Lina jag tog den från din blogg!!!)

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? Neje
2. Är du lycklig? Verkligen!
3. Är du uttråkad? Ganska
4. Är du ledsen? Lite
5. Är du italienare? Hehe ne
6. Är du cooling? Inte så ofta måste jag brutalt erkänna
7. Är du från irland? Inte det heller
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Har de aldrig varit

Åtta saker om ditt kärleksliv!

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Tror man kan veta att det är en person man kommer tycka om
2. Har du någon gång blivit sårad? Haha yesbox
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? Many times
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Many times. Eller ok inte så många men:)
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Japp
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det tror jag ;)
7. Är du kär? Jorå
8. Vill du gifta dig när du blir stor? If I find the one kan jag väl säga, men det hoppas jag såklart!

Tio saker, två alternativ!
1.
Kärlek eller lust? LoOoOoooOvE
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Hundar... Men bara för att jag är allergisk mot catz
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa lätt
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca cola! Usch för pepsi
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Tror utekväll men ja, utekväll låter inte som det jag tänker på men. Både är gr8!
8. Pengar eller lycka? Hoho antagligen lycka
9. Dag eller natt? Day and Night! 
10. Msn eller mobil? Mobilis

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nehe
2. Brutit ett ben? Nej! Tur det
3. Gjort nåt du ångrar? Bara några saker
4. Hoppat Bungee Jump? I wish (not, skulle seriöst aldrig våga:( varför är jag så inte modig?)
5. Ljugit för någon du tycker om? Jag vet inte, antar väl det
6. Ätit en hel tårta? Hehe... nä:( 
7. Gjort bort dig offentligt? Så ofta, för ofta
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? Har väl inget riktigt ex men nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, R.I.P Mysan!!
10. Velat försvinna? What you mean>> Men guess so

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? Olzy
2. Telefonsamtalet du fick? Från Oliver men Arvid prata
3. Personen du var med? Emma, fast om hon inte gills så innebandylaget
4. Roligaste grejen som hänt senast? Tja, träningen var kul. Skrattade galet mycket igår också när vi hitta på facebooknamn och för andra saker.
5. Personen du sms:ade? Matilzie
6. Du kysste? Oliver (big surprise!!)
7. Du senast skrev till på myspace/facebook? Matilda
8. Du kommenterade? Ett logginlägg från August till Jonte I think!
9. Du tillbringade natten med? Matilda 
10. Du kramade? Mamma alldeles nyss, typ 10 sek:$
 



olivia: HOW MUCH I ACTUALLY CARE ABOUT EVERTHYING WE SHARE

Sitter och vräker i mig frukost eftersom jag inte kommer äta lunch. Hörde nyss Matildas smygande steg där nere, var allt på tiden. Blir ingen pannacotta idag:(

Skulle förresten kunna vara instängd i ett svart rum i tre år och bara lyssna på If it means a lot to you, den är så sjukt bra!!! Lyssna!! LYSSNA!!!!!

olivia: where is daas, daas is not coming? why tho?


emma: YoU WoNt ReMeMbEr Me

Hello guys, waddap? Förlorade mot spöland med 1-3. Guess who made assistet? *STOLT* Drog även på mig min första 5-minutare, hårt spel fifan. Very much hårt spel idd. Här kommer ett helt gäng e-picz (epic picz) from whenever, wherever.



HAHAHAHAHA SÅ SYNNERLIGEN OFAGERT


epizka cykelgänget strikes again


EPISKT COD-FACE!!!!!


matildas födelsedagspresent!


wat iz apic doin in da kårnör?


epic ugly face


FÖRSTA BILDEN PÅ MATILDA SOM 17 ÅR!!! :D :D :D :D XDDDDDD

olivia: would be the greatest failure of all, just wait it's your call


Nej faktiskt inte, hon ville ha en lyxshake så då blev det en lyxshake! Hade egentligen tänkt köpa en present men glömde:$ Tro förresten inte att vi firade hennes födelsedag på max, väntade bara där på någon lämplig buss..

Förlorade btw matchen. Har aldrig spelat mot några som spelade så fult som Spöland, riktigt jävla osportsligt. Dessutom var domarna rent ut av de säraste vi haft, dömde inget för dom men gav oss sammanlagt 17min utvisning. Att tackla en i vårt lag över sargen 5gånger spelar tydligen ingen roll, inte heller att ge en annan i vårt lag typ hjärnskakning. Inget farligt med det ju.

olivia: vars har smöret gömt sig nu då




Albin kaxar och vi äter nybakade scones. Ska snart till bussen som går till Vännäs. Vi ska spöa Spöland!

olivia: EN HELT OTROLIG DAG



Tagga min tardness på denna bild. Förresten tagen av Matilda Andersson 17 år!!!!!!!!!!!!! GRATTIS DIN LILLA BAMSEBJÖRN, MITT HJÄRTEGULL, MIN LEDSTJÄRNA, PUSSGURKAN, SÖTNOSEN, ÄLSKLINGEN, LJUSET I MITT LIV!!!!!!!!!!!!!!! Ha ett sjukt bra sjuttonde år (det ska jag se till)

lina: förut behöde jag bara viska för att du skulle höra mig, men nu hör du inte ens när jag skriker

Idag har jag Emma och Olivia varit på stan. Det blev ett par nya jeans för alla oss, och lite andra saker också för deras del. Efter det for vi hem till mig och fikade, och pratade om det mesta. Mycket trevligt.

Nu börjar snart melodifestivalen, och jag vet inte ens vilka som ska vara med iår. Känns som att det är lite hemligt eller någonting, eftersom det inte stått i tidningen eller någonting. Aja det blir spännande att se nu, även om det skulle vara roligare att göra någonting. Men kan inte göra speciellt mycket innan mitt knä säger ifrån. Så det är nog bäst att bara ta det lungt.


olivia: BUT I MUST CONFESS YOU'RE SO MUCH MORE THAN I REMEMBER


Haha. Notera profilbilden.

Men ja. Efter att ha däckat i min säng 12 igår så behöver jag nog något uppiggande. Let's see if this thing works? Har btw´massa saker jag vill göra idag men inte mycket av det kommer nog hända. Oh Saturday, you so short:(

olivia: I am Forever Alone

ÄRLIGHET
hur många har du varit riktigt kär i? 1 I think 
vad tycker du om kärlek? In good times it's the best, in bad times it's the worst
ditt äldsta hångel? tja well, kanske 93a eller nåt
när kramade du någon sist? igår (cheeses, kunde inte komma ihåg min senaste kram! jag som älskar att kramas) 
saknar du någon speciell person? skulle ljuga om jag sade nej 
har du svårt för att bli kär? ganska skulle jag väl säga 
när kysste/hånglade du med någon sist? hmm.. i måndags tror jag 
ångrar du det? hehe nej 
är du singel? nej
när fick du senast en komplimang? oh, gills det att matilda tyckte att jag var forever alone? för annars vet jag inte tror jag.. 
har du hånglat med någon av samma kön? nej

HAR DU NÅGONSIN
varit medvetslös? inte vad jag vet 
hånglat med någon riktigt ful? ja i måndags HAHA SKOJA BARA, nej det har jag inte 
hånglat med fler än 50 pers? nope
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ne e  
gjort något riktigt dumt? något RIKTIGT dumt vet jag faktiskt inte om jag gjort 
gjort något du verkligen ångrar? i nuläget kan jag faktiskt inte komma på något men säkert 
varit nykter på nyårsafton? bara några gånger, typ den här, förra och alla före det 
åkt ambulans? nej
gjort något olagligt? ja men säg det inte till nån 
blivit polisanmäld? hoppas inte 
fått din mamma att gråta? antar det 
skämts över dina föräldrar? haha jadå, eller inte så farligt men ja 
skämts över dig själv? "nej aldrig", ja antagligen jag är skämmig jämt 
sagt jag älskar dig och menat det? yes I surely have 
tar du droger? hehe nej men mamma har köpt berocca! 
vilka kläder sover du i? ett linne, hos pappa är det blått och typ grönt, här ett svart med hjärtan:$ 
vad hatar du verkligen? problem. när jag känner mig värdelös. när nånting jag verkligen inte vill ska hända händer. oro 
är du ensam nu? nej Emma kom just tillbaka till soffan 
vill du ha barn? someday! someday 

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? olzivia the tard i egen hög person, annars ingen här hos mamma. hos pappa Matilda! 
såg dig gråta? galet länge sen nån såg mig gråta men förmodligen Emma och Matilda
fick dig att gråta? hehe jag själv om jag säger så 
du delade en drink med? jag delar inte med mig! nä men ingen i guess 
du gick på bio med? Emma och Lina tror jag 
skällde på dig? haha gissar mamma 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
gråtit? tror icket det 
kramat någon? pappsi:$
pussat någon? no way
köpt någonting? pengar till mobilen, eller mamma gjorde det åt mig men
sjungit? verkligen

JAG HAR
digitalkamera? Ragnar<3
systemkamera? nej han duger så bra
telefon på rummet? mobilen när den är där! 
egen dator? jappfan
könssjukdom? nej oh no 
husdjur? om Emma räknas 
bra kompisar? really
tar du receptbelagda mediciner? inte för närvarande

emma: it's hard to believe, something that's so wrong. I'd like to leave, but this story is a lifetime long

Värsta randomgrejerna i brist på något intressant att skriva:

- Igår slog jag bananrekord. Det tog 10 minuter att äta upp bananen! Sjuk grov var den ;D

- Idag hade jag snygga naglar (för första gången i mitt liv). Tyvärr är ju att klösa bort nagellacket underhållning i världsklass så det mest spännande jag har gjort ikväll är att måla om dem. Tyvärr svek färgen mig så nu är dom standardfula!

- Istället för att praoa på standardvis så ska jag och några andra i min klass anordna en innebandyskola (typ...)! Tyvärr innebär detta att vi måste vara i skolan på sovmorgnar och själva grejen är på sportlovet. Det bra är att det är förbannat mycket roligare än vanlig prao och vi får troligtvis vara lediga delar av praoveckan!

- Skulle kunna dricka upp hela den superäckliga drickan vi blandade idag på lunchen för att det ska bli vår imorgon! HAAAAATAR vintern. Bara att kunna cykla igen (okej, alla andra utom vi cyklar på vintern men) och bara... kunna vara ute typ. AHAAAAAaaha

- MÅSTE boka en klipptid. Men jag har dragit ut på det så länge att mamma erbjöd sig att göra det åt mig. Brukar alltid vara lite rädd för att gå till frisören men nu kan det bannemig inte bli sämre än det redan är!!

- Känner mig alltid sjukt awkward när jag sitter i klassrummet. Vet inte varför men jag känner mig som en jättemänniska, ful som satan och allmänt äcklig. Don't know why men det är jädrans jobbigt!

- Jag och Olivia är stolta ägare till världens mest ostämda gitarr.


lina: I close my eyes, only for a moment and the moment's gone

Har inte bloggat på jätte länge nu! Men känner ingen glädje med det just nu. Allt är bara wieerd och lite mer wierd så ah det är anledningen. Har ju äntligen fått ett nytt korsband i knät nu, och har väldigt ont. Ska ta en alvedon och hoppas på bättre tider.


älska livet

olivia: to tell you I was wrong but you already know, believe me I wont stop for nothing

Sitter i sängen hos mamma nu. Känns konstigt att ha inget att göra såhär tidigt på kvällen, blir idag kanske dagen jag går och lägger mig riktigt tidigt och får sova mig pigg? Då kanske imorgon blir fredagskvällen då jag faktiskt up and going längre än 23.00?

Annars har idag faktiskt varit en bra dag. Spelade innebandy hela förmiddagen, kirrade ett matteprov utan att behöva överanstränga mina små grå. Åt god middag hos mormor och morfar, tränade och sitter nu här. Dunkar lite music, är lite hungrig, klöser på en sårskorpa(ohnoes!!), can't resist osv. Hehe skoja med sista...... Eller? Kan nästan inte resista att hämta nåt att äta trots att jag åt tre mackor när jag kom hem och mådde illa efter middagen för att jag åt så mycket.. Måste till min stora förfäran även erkänna att jag vaknade i natt, vid 2 kanske, och mådde så illa att jag trodde jag skulle spy. Förmodligen för att jag ätit så mycket..
 
Okok nu ska jag sluta tjollra. Kan istället berätta att i helgen är det dags igen! Andra mötet mot Spöland, deras namn är epic. Hehe. Lolar lite inombords, även om det motsäger sig självt. If you only knew?


Oh short playlist, you're so awesome

emma: VARNING titta ej på nedanstående bilder! extrem fuglyness garanteras

oroväckande likt


olivia: and I know, everything will be ok

Hände ett mirakel på träningen, var 20 spelare och två målvakter. Aldrig hänt förr. Nånsin. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi inte är så många i vårt lag, alla typ 96orna var där  också.

Det är inte riktigt tid att skriva nu. Vi hörs när jag känner för det.

olivia: some things are meant to be.

Vann matchen med 3-0, men spelade uselt så det gick väl jämt ut på mitt humörläge. Kul dock att spela DMfinal i.. april? Vann ju 94DM förra året så vore väldigt kul att göra en favorit i repris!

olivia: oh really


olivia: if you can wait 'til I get home, then I swear to you that we can make this last

Kom nyss, eller nyss och nyss, 20 min sen, hem från Oliver. Upptäckte då, till min stora förtvivlan, att Emma ätit upp nästan allt godis! Fy. Inte ok liksom.

Har förövrigt DMmatch imorgon, bra att jag inte tränat på jättelänge, typ en vecka! Vår specialidrott är btw att gå till skolan, lätt värt. Means sovmorgon för min och Emmas del, annars skulle jag aldrig aldrig aldrig vara uppe nu, 'tiden som Gud glömde', 'tiden of doom', 'den fruktade tiden' 'mannen myten tiden' eller vad man nu vill kalla den.


heh! Gudabenådat snygga.


RSS 2.0