olivia: alltid så är det för mycket

Som Emma sa, vi chillade järnet i Piteå igår och dissade vem vi ville (YO C, JAG DISSAR VEM JAG VILL) och lekte allmänt runt.

Nu står jag inför problemet: hur ska man se ut när familjen Holmbom-Sjöberg kommer på besök? Leopardmönstrat? Kjol? Bikini??? Barbent?? BALKLÄNNING????? Elefanthalsband? Möjligheterna är oändligt många.

Oh, Emma en annan gång i Piteå! Den gången var tråkigare.

emma: ÅHS piteå

Ett av mina stora bekymmer här i livet är att jag är så jävla tapig då jag säger hej till någon! Helt sjukt faktiskt. Som igår, i piteå. Nån (DÅ var dom random) sa tja när dom gick förbi, sådär lagom coolt nivet, och då skulle jag, av alla människor (eller av vi tre då) säga hej tillbaka. "hej" jävla pipig fågelröst, det löjligaste någon har hört någonsin, jag lovar!! Det var helt sjukt. PINSAMT ALLTSÅ. Nä, än värre var ju att jag bara hann ta ungefär ett halvt steg innan jag insåg vad jag gjort och skrattade tills jag dog och sedan återuppstod.

Utöver detta lilla missöde så var det AWESOME i piteå. Har aldrig förr insett hur roligt det är att stirra varenda människa i facet. Dessutom shoppade vi lite, hörde på en massa härliga (FULA) pitedialekter och lärde (ÄNTLIGEN!!) känna någon i piteå.



enda bilden jag tog med lina och olivia.... dom två filurerna som sticker upp där i bakgrunden alltså.

lina: förbjudet är spännande



NU tandläkarn! SEN skolan!




olivia: bort


HM 4ever!

Jag måste bara säga att det är himmelriket att cykla hem från skolan nu. Efter år av väntan har de äntligen stängt av trafiken på lejonströmsbron, annars kallad Bron som Gud glömde, eller Bridge of hell.

Nu måste jag packa jättejättefort och äta för ikväll ska vi till Piteå! Går gratisbussar dit ikväll pch vi är aldrig sena att  haka på nåt sånt.

lina: visa mig vägen

och här kommer några väldigt vackra och helt underbara bilderna vi tog idag!
.....
måste bara
HAHAHAH



btw: olivias egenskapande klänning(y) awesome




inte pinsamt!




kyss


emma: mer än rätt



Dag två i sjukzonen.
Läget är kritiskt men stabilt. Förkylningen har nu börjat ta ut sin rätt på utseendet men framtiden ser ändå positiv ut efter att jag överlevt en runda på stan utan större missöden. Skall bekämpa den med en god natts sömn och hoppas att morgondagen enbart bjuder på goda överraskningar.

Sweet dreams my dear friends
//hälsningar från holland, aka Emma Linnea Nilsson "the z1ck but still awesome one"

olivia: det finns alternativ

Hemma från Lina, vi tog kort på min egenskapade klänning. Snygg! Hehe eller? GROSIG???

Aja. Är bara hemma snabbt innan vi ska ner på stan där det är kvällsöppet! Börjar helt klart med att fetta oss innan vi krossar spargrisarna och sprider pengarna med vinden och i Skellefteås fattiga affärer. Tonight's gonna be a good night.

Klart slut.

P.S Lina har bilderna ju ;PpppPppp

Woho! Fick ett sms av mamma (vem annars??) som sa att hon hade bokat resan! ! ! ! Då ska vi flyga flygplan, men bara en gång tror jag......... mystiskt....


Nu ska jag gå och göra nåt åt mitt äckel till mig själv.

Klart slut.

emma: snabbt avslut innan en dag avslutas och en ny tar sin början, för första och sista gången

Innan jag lägger mig vill jag bara bjuda er på en bland mina bilder bortglömd bild på 2 igelkottar. Godnatt sovgott godjul saknar er rredan sötnosar. Vill´ha er i mörkret hos mig........ Träffas snart?<3 Lav ya. Slå mig bby en gång till. Främling, vad döljer du för mig? She's the one drrdrtr. I hate everything about you. Just hold me! MAHIA


emma: ett helt z1ck kakmonster

Blev inte att vara hurtig idag inte, sitter hemma i soffan nu med en klassisk, dock lika jobbig som alltid, förkylning. Jag blir sjuk ungefär en gång per år. Varför kan inte den gången vara under de mörkaste vinterveckorna, sådär i januari/februari kanske? Istället för när man är i turkiet (förra året) dagen före påsklovet (två år sedan) eller tre dagar före valborgs (i år)? Livet är ett olöst mysterium.

Nu blir det att se film med olivia, Sandor/Ida, orkade inte leta upp någon film på hemmakväll som vi ville se OCH inte har sett, jag fick lite klaustrofobiska känslor så jag skyndade processen. Ville bara säga att om jag kommer på skolan imorgon (men eftersom vi har halvdag så har jag säkert feber) så har jag inte orkat duscha idag. Bara så ni vet och förstår varför jag inte enbart ser ut som en neandertalare - utan som en helt och hållet avskyvärt äcklig neandertalare det rinner fett av. Bara så ni vet.



jag idag - mitt sjuka jag

olivia: hoppas kan man

Kom nyss hem från hemmakväll, där vi lämnade tillbaka filmen, hyrde en ny och köpte en gammal favorit. Nu ska jag skutta genom duschen, hoppa i pyjamasen och sen mysa ner framför Sandor/Ida.

Gammal favorit... BLUE KELD<3

emma: slolldk

Lyckades awesome nog ladda hem ett virusprogram på min dator igår. Pappa fick bort det men nu får jag inte igång internet, fabolous. Faboulus. Faboulos. HUR STAVAS DET???? ARhg

Kilar iväg till skolan nu, wonderful.

Peace
/


hahaha.................................... i somras............... var man awesome


lina: jag kommer aldrig ge upp dig

Kom just ut från en lång skön dusch som jag verkligen tycker jag förtjänade. Emma och jag har nu varit ute och sprungit broarna runt( 4,5 eller kanske 5 kilometer) utan att ens stanna och vila. Eller okej jag stannade/gick supersnabbt en gång i kanske10sek i brist på luft men annars kämpade jag på! 
 När jag kom hem sågjorde jag dessutom situps, armhävningar och plankan ett tag. Ska försöka träna så här några gånger i veckan nu så att jag inte dör på sommarträningarna.

Ikväll har även föreningen haft möte och kommit fram till att vårat lag kommer spela i div3 nästa säsong! och vissa kommer få spela med div2 också. Känner att det kommer bli den roligaste säsongen eveehhh och jag taggar sönder.

Nu ska jag skriva ihop nått jag kan säga på engelska redovisningen imorgon.






kyss


olivia: något sådant kan inte försvinna

För ett tag sen for jag och Emma på hemmakväll, hyrde Skeleton key och köpte lite godis. Tyvärr kände Emma sig så fläskig att hon for ut och sprang med Lina innan och hon har icket kommit hem igen. Medans jag väntat har jag tagit en riktigt lång dusch och snart ska jag klippa naglarna I think. Efter det hoppas vi på att hon överlevt löpet och kommit hem igen!

(Anledningen till att jag inte följde är för att jag haft ont i huvudet hela dagen.)

:( :(

emma: här är er chans!

Okej. Nu börjar jag känna mig på riktigt fläskig.

Därför lovar jag nu att fara ut och springa minst 3 kilometer minst tre gånger denna veckan. Och om jag trots min awesomeness inte skulle klara detta så kommer ni att bli gudar över mitt öde. Jag kommer göra vad ni än kommenterar på detta inlägg att jag ska göra, som straff. Kom igen, det skulle väl vara kul???? Vad som helst!


do it :D:D :D :D :D :D (och uppmärksamma helst inte att jag ser ut som en neandertalare på bilen.) tag chansen!

emma: en värld att visa dig

Hittade min mobil nyss efter att den varit borta halva dagen. Jag närapå dog av överraskning då jag såg att jag inte fått ett enda sms. VERKLIGEN ovanligt, lika ovanligt som att jag ser ut som en vanlig människa och inte en neandertalare.

Var förövrigt en ovanlig lustig syn för en sstund sedan. Satt på sängen (som jag dragit till mitten av rummet) och spelade keyboard i bara underkläder och randiga sockar med den absolut mest slickade, fulaste frisyren ni kan tänka er, med datorn på ett sängbord bredvid och hela rummet kaosat. Men vi gillar det ändå?


mina bananben är alltid värda att visas. Förresten så diggar jag att ha tights med såna där tjocka sockor till. Verkligen superawesome.

olivia: jag ba: nej nej nej nej

Idag har jag solat. Varit på stan. Solat lite mer. OCH SKRIVIT ENGELSK UPPSATS I CA 4 TIMMAR PÅ RAKEN. Ja ni det var inte lite jobbigt, men nu är den klar och skickad till min hotmail så det bara är att skriva ut den imorgon på skolan. Men vet ni vad som var det värsta med uppsatsen? Jag fick bara ihop två sidor och jag använda 14 som storlek. Dåligt värre. Fast ifs, en hel jävla timme gick typ åt att försöka ladda hem nån microsoft word som funka.

Jag har frysit också. Jag vet inte, har bara varit så himla frusen. Och vet ni? Jag har börjat drömma mardrömmar. Men bara konstiga och massa på raken. Ett exempel från i natt var att jag och Emma blev jagade av elefanter i jättemycket snö. Vad gick fel???



lina: sanningen är allt som betyder någonting




emma: where did it go

Blev ändrade planer, besökte staden med mamma istället! Fick med mig en vårjacka hem, eftersom den som jag köpte förra året försvann under mystiska omständigheter någon gång under denna vintern. Överraskande nog var det en jeansjacka! Hade aldrig kunnat tro att jag någon gång skulle ta på mig en sådan, eftersom jag passar förfärligt dåligt i de flesta kläder och jag förväntade mig att se ut som en ful transvestit först när jag prövade den. Men dock blev den godkänd så nu slipper jag gå runt i min vinterjacka med svetten rinnandes. Alltid ett plus.



saknar min älskling<3


lina: vet att det här är dumt, men det går inte att ändra på

Dåååååålig uppdatering från min sida hära, men jag har haft annat för mig.
 Kommer nog inte kunna uppdatera så mycket idag heller eftersom det är bra väder och jag måste skriva på min engelska uppsats. Ville bara skriva det här eftersom jag vet att ni är mycket intresserade om vad jag gör på dagarna! CIIAAOOOO




VI BORDE FÅ PRIS!



pössss


emma: har ni modem?!?!?




Skönt att veta att jag är så ofattbart snygg även i gröna solglasögon(?)! I brist på bättre saker att spendera dagen på tänker jag nu gå ut och glassa i solen, jagvet, jag är stekarn nummer 1.

Peace!!!!!!!!! arh

olivia: gkd

Ni vet sockerchocker? Igår hos mormor och morfar så fick jag i mig en hel del socker, alltså fick jag en sockerchock. Och ni vet att efter sockerchocker kommer man alltid till energibotten, så det känns som att man bara vill sova? Så har jag levt i drygt 24 timmar nu. 

Efter vi var oss mormor och morfar försvann all min energi. Hela kvällen var jag jättetrött. Sen sov jag. Sen vaknade jag och var jättetrött. Sen var jag jättetrött hela dagen till middagen ungefär, men då åt jag så mycket att jag hamnade i matkoma. Sen fick vi efterrätt och godis. Jag höll på att somna där ett tag. Men nu är det över! Jag är fri! I'm pigg and I'm proud of it.




olivia: outtröttlig

Det kan bli (läs: blir) problem när man ska på någons 70årsfest och man känner sig skruttig som ett äpple och alla ens kläder kommer direkt från stenåldern. Det blir bara inte så bra.

Men det värsta är att jag inte ens kan konsten att fixa mig. Sminket, håret och kläderna bara förblir desamma. Dessutom har jag knappt ett smycke värt att visas. Och inte vill nån smsa mig heller, vad än Emma skrev i nåt inlägg förr idag. Det var nämligen bara fastighetsbyrån som av någon outgrundlig anledning tror att jag är ute efter ett nytt hus. Tro mig, två hus och en stuga räcker faktsikt.

Nu kom jag på att jag inte har borstat tänderna idag. Dudududum! Mot badrummet.

Hehe... galen bild


emma: unspoken

Åh jag är verkligen så jävulskt jävla risig idag, ser verkligen ut som någonting en neandertalare har tuggat på. Jag skämtar inte. Försökte sminka över det men icket, visst fan ser jag fortfarande ut som en liten grushög. Lovar mitt hår kommer se ut som kameltryne också, fattas väl inget annat. Förövrigt ekar min garderob lika tomt som mitt huvud just nu. Och jag har inte mycket där inne, en lördagseftermiddag som denna.

peace, nu ska jag fortsätta mitt äventyrliga sökande



typ så snygg är jag idag

emma: blö

Hörde nyss att Olivia fick sms. Fatta avundsjuk jag blev? Det gjorde ont långt in i hjärtat kan jag tala om.

I alla fall, ikväll blir det fest! Hos mamma. Mormor fyller 70 år, lite amazing. Då har man levt ett tag alltså. Sa du smack?



emma: fläskig

Idag har jag ätit frukost, lunch, smörgåstårta, tårta, fika och tacos. Värt? Inte om man tänker på hur illa jag mår. Men i alla fall.

Ska i alla fall ut snart och försöker få detta till en well spend fredagskväll, och förhoppningarna är ljusa! Folk verkar, lixom jag, vara taggade på att göra något annat än att sitta och fläska. Men man kan ju aldrig veta.



Jag 2 år sedan, fan va fläskig jag va



Olivia 2 år sedan, minst lika fläskig



Lina 2 år sedan, unbeliveble fläskig, och where did solbrännan go :]:]???

olivia: när man inte lyssnar på något

Dagen/kvällen har spenderats med att städa, packa, plugga, göra en tårta till mormor, se på hockey och cykla till pappa. Nu ska jag sova för att imorgon kunna faila på både franskaförhöret och kemiprovet. Dock gick mattenationella bra iaf (och bara för att jag tror det kommer jag ha faila där med)

Godnatt

olivia: inget kommer ändra sakerna du sa

Förlåt för dålig updatering igår, men efter konserten for vi till Lina, och sen kom Lina hem till oss och vi gjorde other stuff. Efter hon for hem var jag tvungen att duscha och sen göra läxan, så det blev inte så mycket tid över.

Justja. Idag har vi mattenationella C-delen. Woho. Känns verkligen superb.


Bara håret, kläder och packa gympaväskan kvar!


olivia: hehe

Det är hemskt när inte ens Emma eller Lina svarar på mig på msn.


Så gjorde dom nyss de ;PPppPPpppppP

emma: make you proud

Har nyss försökt plugga till kemiprovet (men - ju fler gånger jag läser det, desto mindre fattar jag) och duschat. MÅSTE duscha varje dag i denna tiden för annars ser det ut som om en neandertalare har slickat på mitt hår. Det gör det alltid förresten. JAG FÖRSTÅR INTE VAD SOM ÄR FELET PÅ DET????

Nirvana säger: "Here we are now, entertain us" "okej" och så visar man mitt hår. Inga ;P-isar här inte, för det här är en true story.

Förövrigt så känner jag mig - precis som Olivia - som en stor deghög blandat med bakad potatis. Ingen höjdarkänsla precis, och ju längre jag väntar med att träna ju längre sjunker jag ner i träsket of ovältränad forever.



bara för att jag nångång skulle vara cool nog att ta en dagens outfit, fan va fail ;PppPPpPppPPp <Är fan halvt utvecklings!

olivia: "lyssnar du på musik?" "ja", så lyssnar man på miley cyrus ;pPppPPpppP

Nyss har jag duschat. NU ska jag borsta tändera. Sen ska ja plugga kemi. Och tro mig, mina vänner (eller ovänner? man  vet att man är populär om såna man inte känner hatar en) att det behövs. Blir aldrig ägd så ofta som jag blir på NOtimmarna i allmänhet. Där är jag bara helt borta. Lost. Gone with the wind. Tillbaka till framtiden.

En sak till. Jag måste börja träna igen. På sista tiden känns det som att jag har blivit en riktig soffpotatis, och jag hatar den känslan. Men till mitt försvar måste jag säga att förra veckan trodde jag mina joggingskor var hos mamma, sen tänkte vi fara ut igår men då såg  vi allt inte röken av några skor så de är väl hos pappa ändå.

Den dagen slöade jag inte. Den dagen vann vi DM.

emma: ÖÖÖJJJ

ÖJJJJJJJJJJ JAG HITTA EN TILL SMACK!


sa du smack? BEGYNNELSEN MUST SEE!


lina: men jag vågar inte hoppas längre



Har otroligt tråkigt och ingenting speciellt att skriva om heller, vilket suger. Hade matte muntligt nationella i  idag och det gick faktist bra, inte svårt alls tycker jag. Var också hos min astmasköterska och hon berättade att jag är mer än 100%(?) allergisk mot timotej, känns som ganska härligt in för sommaren! ("fina ögon" love it!)

Om ett tag så ska jag ta tag min engelska uppgift om Martin Luther King, som ska var klar på måndag och sedan plugga kemi, låter som en toppenkväll enligt mig(y)





puss

olivia. JA

Nu sitter jag och väntar på pizza. Men vet ni vad? Det spelar ingen roll nu. För vet ni vad vi ska göra? Vi ska älska morgondagen.

Imorgon hinner vi nämligen bara ha läs, slöjd och idrott innan vi får "ledigt" för att med egen transport ta oss till anderstorp där vi ska sa musik3:ornas avslutningsshow(?).

NU SKA VI ÄTA NU NU NU NU NU

emma: läxan+????eo

True stories

- jag ÄLSKAR ;pppPpppPpp
- jag känner mig nästan alltid fult alldaglig, tråkig och äcklig
- jag har nästan aldrig på mig kläder jag tycker är snygga
- jag dansar alltid i badrummet!
- jag blir arg om jag är vid datorn för länge




ha-hahaha-haaaaaaa

olivia: ;PPpPPpPpPppp

Haha, alltså paltzeria.... Vad är det för skämt? Man ska äta ute, och man går och tar en palt? Det är bara inte normalt.

Vet ni en annan sak som inte är normalt? Att jag har en fjäder i munnen. (Först råkade jag av någon anledning skriva fjäril imorgon, men det skulle bara vara ännu mer stört.)

emma: till skillnad från dig



Oh, vilken höknäsa jag ser ut och ha, till skillnad från mitt vanliga lilla tryne. I like that!

Blir nog att spendera kvällen inne med min chokladkanin till sällskap.. det haglar ute???????!?????!???? Förövrigt så missar vi onsdag eftermiddag i skolan, ska istället till anderstorp och se musiktreorna spela, awesomeness.


emma: JAG ÄR SÅ GLAD



:D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


lina: don´t hurt me again

Bilder från avslutningen och kvällen igår:









Dom här + några till gjorde dagen/kvällen lyckad!

Jag älskar er!

emma: när allting rämnar

Eftersom jag har mindre än det minsta möjliga att skriva om nu, kanske på grund av att jag är super awesome? ingen vet. Men då tänkte jag att jag kunde ta tillfället i akt och visa hur kärleksfull jag kan vara ibland, så att ni får se andra sidor av mig än den cold-hearted bitchen ni brukar få se. Och ja.. med kärleksfull menar jag då bilder där jag på ett eller annat sätt rör en annan person.















Måste bara be om ursäkt för att jag på vissa bilder ser ut som någonting en neandertalare har tuggat på, men det är ju så ni är vana att se mig. Nu ska jag äta upp chokladkaninen jag vann igår och läsa läxan. HAHA, en kort sekund glömde jag bort om det stavades läsa eller läza. Hahaha

peace

olivia: japp fan

True stories

  • Kläder jag köper hamnar förr eller senare på rea.
  • Mamma/pappa: "ska du lägga dig?" "ja" och så sätter man sig framför datorn ;PpPppPPpPPPp
  • Lakanet i min säng blir alltid skrynkeläckel. Fast jag inte rör mig så mycket när jag sover?
  • Idrott och hälsa övriga idrotter har högsta intagningspoängen i Skellefteå. 230 som lägst.
  • Det är möjligt att glömma bort att man har satt fast en fjäder på tröjan.

 


olivia: bara 8 minuter kvar

Kanske dags att blogga? Men hade ingen lust, för ville berätta om igår men glömde kameran i Linas väska och det är inget kul om jag inte kan lägga ut nån av de galna bilderna eller ännu knäppare videorna som gjordes igår. Men, har överlevt värre.

Började med att jag och Emma kom dit somm riktiga bombnedslag efter att ha cyklat genom snöregn. Sedan delade vi upp oss i två lag, och körde ett slags burträskbingo. Mitt lag vann inte:(:( Under den tiden hann vi också med att äta. Jättemycket. Mat från Dallas, tårta, godis, chokladkaniner; ibland med cola och grädde i OSV.

Sen drog vi till Jenny, förutom 3 som var tvungna att fara... Men vi var ändå 12 kvar så vi misströstade inte! (så länge) Vi gjorde lite olika, tills vi bestämde oss för att se en skräckfilm. Valet föll på Exorcisten, så tre modiga krigare (t.ex jag såklart!) moppade oss ner till hemmakväll för att hyra den. Självklart råkade vi hyra fel, nämligen Exorcisten begynnelsen. Ingen av oss ville se den men som tur var hade Jennys bror rätt film hemma! Tur va? Men nä. Den funkade inte i dvdn?????? Det om något var tragiskt. Men då laddade vi ner Creep och såg den på lilla bärbara datorn. Den var hemsk men inte så hemsk som den hade potential att vara, somsagt vi såg den ju på en liten dator.

Vid 1 cyklade vi hemåt. Då hade vi fått se en del hemskheter. Usch och fy.

 
Har ju ingen bild från igår så ni får en random på mig tagen av Emma vid ett oseriöst tillfälle.

emma: the words unspoken

Haha, ska ju ha innebandyavslutning idag. Gissa vad som stod i mitt horoskop?

"En bättre dag för kursverksamhet eller fest och glädje är svår att hitta. Stämningen är på topp och kärleken lever upp." 

                                                                                    |
Förresten så snöar det nu!:@:@:@ Jag vill ju ha det \/ sådär


olivia: veta men inte veta



Jag vet inte riktigt vad det är med den här låten som jag gillar, men jag lyssnar på den iallafall.

Nu ska jag snart stiga upp, äta frukost och göra mig klar för dagens händelse. För idag har jag faktiskt planer! Vi har nämligen avslutning med laget idag. Ska mötas 14.00 i vintergatan, för att sedan vandra upp till mammas jobb och sedan får vi se vad vi hittar på... HEhe. Blir nog kul.......

olivia: varför visa den igen


Ni vet denna bild? Där jag och Matilda har såna där stora flerfärgade godisremmar i munnen? Nån busig person som inte tyckte att vi var alltför snygga satte den som bakrundsbild på min dator. Och vet ni vad? Eftersom den faktiskt inte kunde bli fulare så blev den nästan snyggare i stort format! Vem kunde tro att det ens var möjligt?

Aja. Någon ringde Emma och tydligen vill denna låna en cykelpump av oss? Ja, ni får tycka att det var random för det tycker då jag.

Vet ni vad jag hatar? När nån skriver en mening eller ibland bara random bokstäver i ett inlägg och sen hamnar det i utkast. Varför? Vad är det för mening med att göra det ens?

emma: incoming; snyggt

Och i brist på random nyheter (förutom att mormor blev vän med mig på facebook idag) så kommer här ett par sköna bilder.


vad ska man säga? jag är född sexig


..AWSOME"!!!!!!!!!!!


skor.. det är nåt kul det


ingen förklaring nödvändig


så himla cute


...gott?


zombiespelet AAaAAHHhHhHHhhHHhhhh


hahahahah-hahahah-ahahah


sa ju de.. född sexig


emma: en del av min awesomeness

Två videos på ingång.
Första; helt random
Andra; mest osmickrande videon på mig EVER, från när vi var i Linas mormors stuga.  Och jag kan bjuda på mig själv på det sättet eftersom jag är



Enjoy!




olivia: terrible

Idag fick vi hemska nyheter. Ve och fasa! Men jag har ändå varit glad hela dagen och vem vet vad denna plötsliga humörförändring beror på. Dessutom gjorde vi mattenationella och jag tror knappast Ken kommer tro att jag är ett braniac efter det provet. En gång lyckades jag lura i honom det, men sanningen kommer alltid fram till slut!

Nu ska jag fortsätta randoma mig på msn med Emma, och ja, vi skriver på msn även fast vi kan höra varandra genom väggen.

Oh, här är hon ju i egen hög person! Utanför norrhammar dessutom, förträffligt<3

emma: det var så

Låt mig först säga: kära Island, jag vill ha sommar och inte ett stort askmoln. FÖRSTÅTT?

Det andra jag ville säga var: Cheeses, jag kom in på gymnasiet! Gratts till mig!


Men nu kom jag till det egentliga viktiga. Idag har jag... *trumvirvel* ÄNTLIGEN anmält mig till crew på dreamhack! ÅHHHHHHHHHHHHH vad jag längtar. Seriöst det är verkligen döda mig så kul det kommer bli! Jag vill bara grina. Lek&scen är min lover




olivia: leka i maj

Jag blev visst antagen to the gymnasium. Gr8. Dock kan jag inte läsa dokument för det är jättekonstigt kodat och det suger :@:@ Har stört mig massa på det och försökt hur mycket som helst att avkoda men det går inte! Någon därute med datakunskaper som kan hjälpa mig?

Idag fick vi våra biobiljetter! SÅ lycklig just nu. Dessutom fick jag några fler saker. Imorgon är det mattenationella. Nu ska jag duscha. Jag har inte tränat på franskan. Hejdå.


emma: hatar när folk tror att jag inte vet



JAG VET. Men hon visste det uppenbarligen inte.

emma: när saker går snett är jag fortfarande awesome

Som ni såg i Olivias inlägg så har jag och hon skrivit en AWESOME sång! Official music video kommer inom kort (det vill säga inom de närmsta dagarna....)

Har förövrigt just flätat mitt hår i nio fina flätor och ätit en banan. Hade föräldramatch tidigare ikväll, lika kul varje år... var i alla fall första gången jag tränade på, 2 veckor? Har inte haft orken att fara ut och springa och inte haft lusten att spela innebandy eftersom jag spelar som en utvecklingsstörd med min nya klubba, så... men det ska bli ändring på det nu! Fick plötslig träningslust efteråt så då gjorde jag, hör och häpna, 65 situps, 2 minuter den fruktade plankan och, nu ska ni få höra på den most incredble amazing awesome sak ni någonsin ska få höra, *OMG I can't belive she did that*, 10 armhävningar!

Men seriöst, konditionen, where are you? Vill fara ut och runna around litegrann, men var skall detta ske? Jag tycker ej om att möta folk då jag joggar omkring, eftersom jag blir dödens dödde döing direkt jag sätter ena foten framför den andra och magi måste finnas eftersom mitt face på något sätt förvandlas till den mest avskyvärda tomaten ni någonsin sett, så where shall it happen? Måste kika om the snö har smält i skogen, så jag kan skutta omkring där.

Var bara det jag ville förmedla till er idag<3 :*(L) love u. forever.

Nu skrev jag till Lina att hon skulle skicka en snygg bild på mig, och inte en där jag ser ut som någonting en neandertalare tuggat på. Hon misslyckades, men här är i alla fall hennes tappra försök i brist på snyggare, eller i alla fall ett urval






HAHAH... DÖDA MIG NU



olivia: THE AWESOME SONG

Oh oh oh
Oh oh oh
Oh oh oh
I am super awesome

Oh oh oh
Oh oh oh
Oh oh oh
I'm so incredible awesome

Awesomeness is just a part
of my incredible superhero powers

Oh oh oh
Oh oh oh
Oh oh oh
I am super awesome

*Smack*

olivia: snart ska vi på bio och vi ska göra det gratis!!!!!!!!!!1

Ska snart draga mig, jag själv, moi, olivia, olivia N, emma och albin till kaplan för träningsmatch mot föräldrarna.

Imorgon är det förresten en stor dag! Oliver har ju namnsdag! Grattis till alla Oliver's där ute. Dessutom får vi veta om vi kommit in på gymnasiet vi valt *OMG jag är sååå nervös*. Cheeses, hur ska jag överleva denna kväll?

olivia: jag kommer vara trött imorgon

Gudars skymning. Nu är jag äntligen vid datorn, efter att ha spenderat dagen på skolan, stan, frasses och i duschen. Och framför spegeln ärligt talat, eftersom jag köpte ett par shorts på stan och jag ville se hur de såg ut. Dessutom är jag en sån tvekare när det gäller köp och hittar alltid fel på allt, idag var inget undantag. De var lite höga, lite långa, skulle jag ha tagit xs?, är beige rätt färg? osv. Men eftersom de var billiga och jag inte har nåt felfritt plagg i min garderob så funkar de ändå.

Btw. Köpte också ett par skor :P:P:P =PPpPPpPP Vanliga svarta tygskor. xD

Ser ni att jag är en rishög?? Ser ni att jag lyfter på ena ögonbrynet?? Ser ni att jag har DHcrewtröjan?? Ser ni att jag har mittbena?? Det är för att vi diskuterade om att vi inte tyckte att alla passade i det. Därför skulle jag testa det när jag hade duschat och skicka en bild till Lina. Orkar_inte. Titta här!!!

lina: det tog slut.







......

emma: incredible superhero powers

Ja ni, nu ska ni får höra på läskiga saker

...... jag har glömt plattången hos mamma. Jag vet - det är ett mardrömsliks scenario. Helt och hållet åt skogen. Ska på stan imorgon så BEWARE, awful hair disaster incoming!

Folk kommer seriöst göra en ny grupp på facebook, ungefär "OMG! I can't belive her hair look like this!", sedan kommer jag bli internetkändis över hela världen. Victory is mine! Haha. Jag är awesome i alla lägen.

En annan sak jag måste fixa snabbare än snabbast är mina ögonbryn. Jag vet ej vad som har hänt med dem, en dag vaknade jag upp och de var fulare än HV71 TILLSAMMANS! Det är något seriöst fel på dem, 110% seriöst. I'm going undeeerrrr, pallar ej trycket längre.



Olivia pallar trycket. Super mega awesome!!! Smack



olivia: allt är bara en hög

Första skoldagen: avklarad. Ville bara skriva nånting för att skriva nånting, har egentligen inget att säga. BBHIIIYE

Jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha det sådär. Nu.

emma: nothing's for real anymore

Orkar inte blogga, måste sova för att orka upp imorgon. Dagen har spenderats med att göra ingenting, ligga och slappa i solen, få lite färg i ansiktet (läs: röd) och möblera om. Lönlöst. Att ha ett så här pass rum med enbart en säng, en byrå och ett sängbord funkar inte! Och eftersom jag har funderat på att måla om så är det ju inte världens smartaste idé att börja spika upp hyllor nu heller, så det får eka här ett tag till.

Okej.. nu orkar jag inte. SERIÖST GE MIG SOMMAR. NO KIDDING. (Vet ej vad det betyder men det kändes som om det passade in här)



sejten va fint <333333333333

lina: tomma ord


observera blåa pricken på tummen!♥








kyss

lina: ibland känns det bara som om ni inte bryr er

Den här dagen har varit ganska okej även fast jag inte gjort någonting speciellt egentligen. Det började med att vi sa hejdå till några släktingar som sovit över här efter parrtyyyt igår. När dom hade farit så solade jag ett tag på balkongen och åt lunch med släktingar. När vi ätit fick jag fick testa min morbrors objectiv som vi sedan köpte. Sen for jag och pappa for upp på solbacken där vi köpte en sak till kameran och jag träffade Linn, vi pratade om barnfilmer och gamla julkalendrar som gått och faktist har varit bra!

När jag sedan återvänt till industrivägen så kollade jag på filmen "yes man" och efter det hade jag inte så mycket att göra så jag började ta massssssa konstiga och lite normala kort på mig som säkert kommer komma upp här på bloggen om ni har tur.



dagens outfit





kyss


olivia: vem kunde ana

Nu har jag suttit ute.... 5 timmar?! Tror jag har bränt mig lite i ansiktet. Nu är det tillbaka till den avgörande  kvalseriehockeymatchen. GO AIK, GO!

Typ störrrrrrrrrt


olivia: orkar inte allt det andra, det får försvinna långt bort

Precis som för Lina så började min dag superbra. Jag vaknade, och min säng var den skönaste någonsin. Perfekt temperatur, jag såg solen lysa bakom rullgardinen, ja det t.o.m luktade gott! Dessutom var jag bara riktigt glad, sådär mysigt glad. Lovely. Men ärligt talat är jag förvånad, eftersom det här inte är dagen jag borde vara glad på. Men det är jag. *High five in my head*

Igår så cyklade vi mot Linas hus för att fira Peter, men tydligen skulle vi träffa mamma i korsningen. "Jaha", tänkte vi och så stod vi och vänta i ca 10 minuter, innan hon slutligen kommer med bil och inte ens stannar vid oss? "Jaha", tänkte vi och cyklade den sista biten till huset. Hennes förklaring var att hon undrade om vi ville följas in? NEJ? VI är där typ varje dag, TROR vi kan gå in själva. Och hon ville inte heller följas in? Det var faktiskt inge kul.

Ja. Sen firade vi honom iallafall. Fast egentligen fyller han ju år idag(?) Så vi kan passa på att gratta GRATTIS PETER så nu kan vi fortsätta. Efter ett tag blev vi less och sökte oss hem till pappa där andra bekantskaper väntade på oss. Vi tjollrade på, förutom när de skrattade jättemycket åt nåt kort på min mobil och sen vägrade visa oss!! Jag klurar fortfarande på det.


En gammal goding. Jag saknar detdär:(

 

lina: just nu känns ingen rädsla



TVÅ VÅRTECKEN!!!!!!


det här gjorde helt seriöst min dag lyckad, nu är jag asglad!



KARRRRTIK

tjenare  kArtik hära. jag har just klämmt en och lever livet! liva da viva locca!!!!




FRED KARRRRRTIk aka wille staflund. [email protected] ADDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

GART

tjenare GART här... vet inte riktigt vart jag är just nu eller i vilken tidsålder. men jallafall jag bjöd viktoor på en ostring!! sådeså... ägda! här tystnar jag kritikerna( max ) detta betyder att jag faktiskt kan bjuda på saker... han frågade om en osting och han fick EN!!! ägda

POMMAC

tjenare pommac här , saknar mamma.

olivia: men vad hände med allt det där

Har nyss duschat och sitter nu och trycker godis före vi ska iväg till Lina och fira hennes pappsing (haha). I duschen sved mitt lillfinger för jag skar mig när jag bar en byrå. Hårda liv:(

Nu är det förresten väldigt tomt i vårt hus. Särskilt i vardagsrummet känns det som nåt saknas. 






 Det viktigaste... TVn uppe är borta!

NU gäller det bara att klä på sig. Om jag inte tänkte köra grå mjukiströja och inga byxor som dagens outfit.

emma: true

Sms-konversation mellan Pappa (jag skriver) och Magda:

M: Kan du ta med ensiktsnyckeln?
P: Ja. *mums*
M: Va?
P: Sa du smack?
M: Ensiktsnyckel?
P: Okej! *mums*
M: Jaokej Emma


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAH... satt i bilen då detta inträffade, trodde seriöst att vi skulle köra av vägen på grund av att alla, och även pappa som körde, skrattade så att vi inte kunde se något. Jag lovar hon bara kom på att det var jag för att hon berättade för Matilda.. men det är min teori!

NU: duschen. Hur länge sen var det jag duschade egentligen? För länge sen i alla fall.

lina: 50år

Idag blir det att fira pappa som fyller år hela dagen!





GRATTIIIISS!!!!








puss

emma: you make me regret







emma: when did all the colours turn into a grey mess

Och jag som trodde att jag hade kommit igång med uppdateringarna här igen.. tji fick jag.

Dagen har i alla fall spenderats med tandläkaren - ingenting - ingenting - ingenting - middag - hjälpa med flytten - utforska deras nya hus - spela zombiespelet med Albin - se Austin Powers med pappa. Awesome!

Upptäckte idag att det är ett riktigt äventyr i sig att äta grillad kyckling, och att Olivia och Linas klass har klassträffar hos tandläkaren. Dessutom är juu Austin Powers riktigt awesome! För random för att vara sant, precis som south park. ÄLSKA INGEN MENING.

Ser på south park.
(De pratar helt stoneface om något)
- Va? HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH

DET är sant.

Imorgon blir det i alla fall en ny awesome dag! Eller ja, i alla fall en ny dag. Ska först hjälpa till med flytten (i natt blir det officiellt sista natten de bor i detta huset) ,imorgon flyttar dom ut, sedan ska jag fira Peter Sjöberg 50 år! Aka Linas pappa. Och till sist, efter det, blir det väl ut på nya outforskade äventyr. CoULd iT Be mORe aWEsoMe? Tror det. Men ändÅ!



Detta är flickan jag ska spendera natten med!

olivia: behöver man en plan

Vaknade nyss. Det känns som att jag har börjat sova jättelänge på mornarna, när jag var liten vaknade jag seriöst 7 varje morgon. Men DET var galna tider.

Igår gick vi ut efter den satans hockeymatchen. Jag tog både min vårjacka OCH mina vårskor, bästa känslan ever!! Fast jag kan erkänna att det gick lite långt med skorna och mina fötter blev  rätt kalla, särskilt efter att vi klättrade upp i en snöhög för att kunna ta kort på bensinpriset som var 13.37! Men ja. När vi kom hem hade jag världens blåsa på lilltån och jag hade inte ens känt av det när vi gick.

Vi hann också med att köpa sura bilar och förundras hur de kunde få ett minus i tidningen! Jag förstår inte? Det är Guds gåva till oss godisätare.

Här såg vi en annan match.. den var också dålig.

P.S Matilda är typ sjuk. Satans onice:(

P.S Dom flyttar imorgon. Satans onice:(

P.S Påslakanet jag satte på mitt täcke igår gjorde det jättemysigt! Satans nice!

olivia: nej det kommer jag inte

Jag har tråkigt. Det är tråkigt.


emma: true

...och i brist på trevlig information att skriva, utöver det faktum att hårklippningen inte blev dödligt ful men att jag allt ser ut lite som ett retard, så tänker jag lägga in lite bilder från TP10 (The Påsklov of 2010)!


OBS: varning för starka bilder!


Liknar nästan HV71 på den här bilden.. alltså riktigt jävla fula! Men dock måste jag påstå att vi nog inte har kapacitet till att vara riktigt lika fula som dem..!


Japp... Lina drack så mycket cola.


Älska bollhav









olivia: ska jag? eller inte?

Lina och Alle for för ett tag sedan, och nu kämpar jag förfullt med att försöka tömma mitt påskägg. Snart ska jag fortsätta med det samtidigt som jag tittar på oth, bara det jävla helvetet kunde ladda klart. KOM IGEN.

Jag är lite hungrig:(

olivia: bara tittar på spelet, kontrollerar det

Nu är jag nyklippt. Blev det bra? Ingen vet. Ärligt talat så vet faktiskt ingen, omöjligt att veta före man har duschat. Hos frisören kletar de ju in hur mycket produkter som helst och stylar det omöjligt mycket. Men förmodligen blev det inte bra. Hatar att klippa mig och kan inte bli nöjd. Hatar till och med när folk säger "har du klippt dig? va fint det blev". Vet inte varför men jag hatar det. Hatardet. Hatar. Hatar. Hatar.

Uh. Jag vet att min webb gör en omöjligt ful men sådär ser jag ut right now. Lite kortare va? Uppnådde iallafall målet med klippningen; få bort det där äckligt slitna.

emma: true



Japp. Så här ser det ut hos pappa just nu. (Lånade lite busit bilden av Matilda, eftersom jag själv inte är där och kan ta en egen). Och om ni följer bloggen, vilket ni borde:@:@:@, så vet ni att det alltså inte är jag som ska flytta utan den delen av min familj som bor där som jag ej är genetiskt släkt med. Flytten går av stapeln på fredag (eller lördag) så min sista natt tillsammans med Matilda blir på torsdag (eller fredag). Vemodigt.

lina: huhuhuhu

JAG TAPPADE TANDEN!!!! and it´s not funny......
hoppas bara på att det här var den sista mjölktanden som inte var tappad för jag orkar inte med gluggar:((u)




*ingen bild....jag är emo*










godnatt!


HYLLNING TILL STEVE


emma: such

Jiises, imorgon händer det något riktigt exciting kan jag lova. Jag och Olivia ska nämligen till frisören! Första gången på 1 år 5 månader för mig.. har inte haft någon brådska att klippa mig på grund av
1; det blir ALLTID dåligt
2; jag vill spara ut håret

Dock är det inte längre möjligt att vänta längre på grund av att mitt hår nuförtiden ser ut som nånting ur en mardröm, slickat fult och ännu fulare, så det är bara att bita i det sura äpplet. Kan knappast bli värre. Eller jo, vänta. Det kan bli MYCKET värre.



Ni ser den här absolut motbjudande bilden? Ni ser håret? Där hade jag gjort allt i min makt för att få lite volym och inte vara så fett. Ni ser hur bra jag lyckades? Precis? Men det här är inte ens någonstans i närheten av hur extraordinärt äckligt det brukar vara, det garanterar jag.




lina: jag vet att det här är fel, och jag är ledsen



Kände nyss på min ena arm och upptäckte att det gjorde ont....när jag kollade såg jag att jag hade ett särt blåmärke, undra vad jag gjort?


Dagen har spenderats ensam i hemmet i hopp om att hitta någonting att göra....men icket, får hoppas på att kvällen har någonting roligare att erbjuda, eftersom det känns ganska surt att ha tråkigt på ett lov. Hör av er om ni vill hitta på någonting.




pusspuss

emma: true

Har städat ungefär hela dagen. Varför? Don't know. Hade ingenting att göra. Trodde förövrigt att jag var ganska fräsch och inte behövde duscha, men jag ändrade snabbt åsikt då jag tittade mig i spegeln! SÅÅÅÅ peace



OLIVIA HAR SINA MOMENTS...

olivia: ingen visste utom vi


WE FOUND PIKACHU

emma: in dark



Heh...... gissa vem som gjort den sidan?

Var förövrigt på hockeyn idag och såg AIK förlora med 2-3, var SÅ säker på att dom skulle vinna! Som pricken över i:et så satt det hv-fans på raden ovanför oss. Fan vad nöjda dom såg ut när HV vann alltså... bara för det fick dom stå ut med att vi följde efter dom och skrek gliringar om jönköping, HV och de som spelar där. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha. Man kan inte vara mogen varje dag.

olivia: senare, senare

Hemma från den ödsligaste buschen. Annars kallat Stavaträsk. Där har vi chillat i ganska precis ett dygn och lyckats med att göra ingenting. Skönt.

Vi såg två filmer. En av dem var "One missed call" och nu får jag aldrig mer missa ett samtal. Har också duschat och ska snart göra mig klar hockey! Nu ska vi heja fram aik♥

HAha you can't see me... Okej förlåt, jag har bilder från senaste dygnet, videos t.o.m men överföringssladden är far, far away.

emma: PÅSKÄGGET ÄR TOOOOOMT

Ja. Jag vet. Det var år sedan jag uppdaterade. Till och med Lina uppdaterar oftare än jag och det, mina kära vänner, ÄR once in a lifetime. Helt sanslöst. Men eftersom jag har haft läxa att göra så har jag känt att pressen har varit för stor för att jag ska kunna blogga (jag orkar inte mycket jag).

Dagen spenderades i PITEÅÅÅÅÅÅÅÅ.fdkgjh åh nej pressen kommer tillbaka den tynger mig så att jag inte kan skriva bra intressant eller överhuvudtaget:( Skulle just stoppa in en jättejättestor godis i munnen och sen då såg jag att det var en björn och att den hette BUBS. Märkligt random. Ah jag orkar inte bry mig, jag vill ha den i munnen!!!! Sådär ja.

Ehm. Måste gå och fråga mamma om vi får sova i Linas mormor och morfars stuga imorgon. Den ligger i stavaträsk för alla intresserade! Men mina smarta hjärna informerar mig om att det är omöjligt så länge jag tuggar på BUBS. Så nu blir det att väntavänvänta vänta vänta vänta och tugga tugga tugga tugga tugga tugga. Nu tog jag två till godisar samtidigt. Vad vill jag mig?



HAHA!!! Här har även Olivia och Matilda munnarna fulla! HAHA HAHAHA HHAHA

olivia: vad händer

Idag var vi i Piteå. Det var kul. HAHA OKEJ så random noob är jag inte så att jag skriver så seriöst. Men ärligt, vi var i Piteå och det var rätt kul, spenderade den första halvan på stan och andra på Piteås motsvarighet till Leos lekland.

Har också sett första perioden av aikmatchen, men eftersom de börja leda med 3-0 blev pressen för stor. Och jag, mina vana trogen, slutade se. Men på måndag blir det andra bullar! Då ska vi se matchen LIVE PÅ PLATS. Once in a lifetime. Okej men första gången i år.

Eh har inte så mycket bilder...

lina: jag ser det i dina ögon

Nuu far jag iväg till Piteå!







HEJDÅ!

olivia: men testa får jag göra imorgon

JA! Efter många om och men tror jag äntligen att jag har bränt en fungerande skiva! Det är faktiskt inte lätt att vara en blondin i teknikens tid men som tur är har jag ju i varje fall inte blekt bort alla mina hjärnceller.

Jag (ser ut som puckelrygg) och skivan!!

olivia: något som kallas vaddå?

Har precis kommit hem efter att ha spenderat eftermiddagen i mormor och morfars stuga. Där hann jag läsa alla deras tidningar och äta middag. Nice.

Ikväll vill jag göra nånting men då måste jag duscha först. Läs: måste. Mitt hår är ett äckel och ingen vill umgås med det. Dessutom måste jag duscha ikväll hur som haver, eftersom vi ska till Piteå imorgon och jag orkar inte stiga upp tidigt och duscha.

Finns det???

lina: du sårar mig när du säger så, du sårar mig på riktigt

Har glömt berätta den mycket glada nyheten!

Min mobil har som vissa vet varit väldigt sär och söndrig ett bra tag nu så fick i förrgår ta min pappas istället!
I JUST LOVE IT♥




min nya älskling<3





lina: PÅSKLOV

Jajemen, som rubriken lyder så är det nu påsklov..och vad ska jag säga, det känns UNDERBART!



mina goda paint kundskapeer!!!!







kisseeeessss

RSS 2.0