emma: you're so cute... yes you are, yes you are! lol jk you're fugly



Hejsan! Har lite smålan, standard på söndagar, här ovan ser ni en bild från när vi var på ica. Otroligt nog är den här den snyggare av 2 bilder. Brukar ju lägga ut otroligt äckligt fula bilder men den första bilden vi tog var seriöst för jävla fugly, till och med för den här bloggen.

Är förövrigt sjuk trött och klockan är bara 21.58 -.-' Har typ åldrats 60 år på några månader, har fan blivit gammal! Kommer nog bli att gå och lägga sig snart, gör ändå ingenting... Matilda läser naruto och Olivia läser vår blogg. Jag har ju som sagt blivit pensionär så jag är inte heller världens roligaste sällskap. Thrillisgone. LOOOOll

olivia: no I won't ever stop no I won't shut up, don't you feel I'm hotter than the sun

Fortsätter traditioner och sitter därför nu i soffan med Matilda och Emma och lökar på ett minilan. Lyssnar antagligen på razor tongue och ska nog göra pannacotta. It's gonna be aWEsOoME!


Matildas brutala sanning:
Olivia du ser tjock ut på den här bilden.

olivia: yeah you want it but I can't help it, I just feel complete when you're by my side

Vaknade för ett tag sen efter bara ca 5 timmars sömn. Det är inte ok. Nu ska jag vara brutalt ärlig

Brutal sanning 1
Ska spela bloons.. igen

Brutal sanning 2
Gjorde nyss en ny spellista. Med en låt: if it means a lot to you

Brutal sanning 3
Var igår tvungen att skicka ett väldigt gulligt sms för att den låten väcker så många känslor.

Brutal sanning 4
Vill inte skriva mer, känner att bloons väntar på mig!

olivia: and hey sweetie, well I need you here tonight

Sitter och lyssnar på If it means a lot to you - a day to remember som Matilda introducerade oss för här om dagen. Helt sjukt galet otroligt helt amazing bra låt, dock sorglig blir typ ledsen. Förlorade i bloons på en närmast omöjlig bana och ska nu sova. Ska bara lyssna på låten några gånger till.. kan inte låta bli. Kommer säkert gråta mig till sömns, tjing!

Tänkte här lägga in låten och skriva lite av texten, det som jag tycker är bäst. Det funkade inte att lägga in låten(?) och hela texten är så bra så jag kan inte välja.. Ni får lyssna själva.

emma: always this game, the rules never the same. don't know why i try, should say goodbye

HEJsan!

Kom nyss hem från en standardkväll  (dvs promenad till bergsbyn, awesome time, ta bussen hem alldeles för tidigt) och har nu mysstund med Olziska Flickan. Hon försöker desperat klara av bloons tower defence medans jag har bättre saker för mig.. typ informera er om att hon gör det. Hade en liten fotoshoot, blev sjukt nöjd med resultatet faktiskt! Bilder kommer här.


olivia: taking every chance, doing every dance, a word that doesn't exist is qance (I think?)

YOU WON'T REMEMBER ME
Vet ej vad jag snackar om. Ville ha er uppmärksamhet, vet dock inte vad jag ska ha den till. Har inget att skriva. Absolut INGET. Snart ska vi ut i kompisvädret och leka lite, eller iallafall gå. Hoppas på att vi ikväll slipper träffa såna vi träffade igår (pratar förstås inte de som trängdes i Olzys rum yesterday evening. Love u all).

Har tillbringat nästan hela dagen framför datorn, blev sur när jag förlora i bloons tower defence när det gick så bra. Upptäckte nyss att jag och Emma sitter i samma konstiga ställning (breda knän, vila armbågarna på knäna) och jag måste ta på mig sockar. Hejdå kompisar!

BTW så fick vi pappa att börja älska pannacotta. Its gonna rule the world someday:)

emma: Ahhhhhhfhhfajj

Snart pannacotta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


emma: damn all doubts; just live your life

Hejsan ska äta pannacotta till efterrätt PLZ KILL ME PANNACOTTAN HAR TAGIT ÖVER MITT LIV. Heelp

Här får ni ett par goa bilder som ni kan värma er med om ni (liksom jag) har lyckats öppna balkongdörren i erat rum men inte lyckats stänga den igen och är tvugna att ha av elementet. Varför vaknade jag klockan 9 i morse? Jag blir så sprättig då..



Som ni ser ett gäng riktigt snygga bilder. Och här kommer den snyggaste av de alla:



Extremt fagert! Jag ser ut som voldemorts utvecklingsstörda tvilling och de andra var väl inga skönhetsdrottningar heller. Hockey nu, bajbaj

olivia: thoughts they change and times they rearrange

Ni som inte redan har upptäckt de två superstjärnorna Wing och Mambokurt borde snabbare än snabbast lyssna på dem. Finns på spotify!

Känns jättetråkigt att blogga nu eftersom jag aldrig har några bilder att visa. Min vanliga dator dör typ innan jag hunnit börja OCH DET STÖR MIG SÅ MYCKET. Kan typ inte använda den längre eftersom det stör mig så mycket när den dör. Tror btw det är av överhettning´, orkar inte med noobsen.

Blev sugen på att spela lite osu, så ska nog göra det. Har ändå inget bättre för mig hehe. LOL nu tror alla på facebook att jag tittar/läser Naruto. Not true, not true. Ännu har jag inte fastnat i det träsket.

Btw, ni kanske inte vet vad osu här, men det är ett konstigt spel. Ett screenshot:

emma: oh how iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeed youuuuuuuuuu

Aloha!

Det är ju seriöst rena medelhavsvärmen ute nu, plusgrader i januari??? Weather, you so random.

Hade i alla fall en awesome kväll igår, önskar bara att jag inte alltid var så fruktansvärt trött. Slutar alltid med att jag ligger och halvsover i sängen när alla andra gör något roligt, lol. Och att jag alltid tappar bort mobilen just innan vi ska fara, så jag har aldrig med mig den nånstans -.-'

Hände mycket grejer igår. Bland annat:

- När vi åkte buss från sunnanå hade vi världens skummaste busschaufför. Han pratade i telefonen samtidigt som han körde, fattade aldrig riktigt vad han pratade om men det lät halverst barnförbjudet..

- Köpte godis på ica, lyckades få Olivia att betala allt. SCORE!!

- Upptäckte att det ryms otroligt mycket folk i dragonolzys rum, men det blir hotter than the sun därinne.

- Hade Razor Tongue i huvudet hela kvällen. Mycket bra låt idd...

- Blev bevisat att jag är officiellt sämst i super mario brawl (or what it's called). Jag tänkte träna lite och spela när ingen annan styrde de andra. Dvs jag mot 3 förlamade fiender. Jag tog 3 suicide och kom sist.

- Dissade två fester. Asså shiiit, hur kan man dissa en fezt? Helt galet.




emma och olivia: say my lord

Sitter på skolan och skriver brutala dikter

Du sa du mig ej längre behöver
Jag ser nu på dig ner
En sekund tog ilskan över
Nu finns du inte mer

Jag ska hämnas mig
Allt var bara tomma ord
Jag hatar dig
Ser dig täcka min grav med jord

Du är det vackraste jag sett
Äntligen har du kommit i mål
Jag kan inte se mig mätt
På dig när jag tvättar blodet från din bål

Förstår du inte
Vad jag behöver
Förstår du inte
Jag var tvungen att köra dig över

Ingen ser vad jag ser
Vi ska och bada i en sjö
Jag mot dina snart oseende ögon först ler
Innan jag ser det vackra i att se dig dö



Brutal haiku:

Du är så vacker
Där du ligger så stilla
Kniven i bröstet

olivia: so much to do and so much I need to say, will tomorrow be too late

Bra sak 1. En bra grej med att gå på en liten skola är att lärarna inte har så många elever att hålla reda på, och kan därför t.ex. smsa en om att man börjar halv 10 imorgon. Fick nyss ett sånt sms och det gjorde mig glad.

Bra sak 2. En annan sak som också gjorde mig glad är en hemlis. Hehe! Känner mig sneaky. Oh, ordens makt är underskattad.

Dåliga sak 1. Men en sak som inte gjorde eller gör mig glad är min dator. Använder skoldatorn nu igen eftersom min vanliga laggar! stängs av efter en stunds användande, SÅ störande. Vill verkligen inte att den ska dö helt, vi har så många fina minnen tillsammans. Plz not be broken!

Dålig sak 2. Hehe ljumsken gör så jag inte kunde vara med på gympan idag, träningen ikväll och ska också vila på träningen imorgon. Tur vi bara har en match i helgen, j18 mot Kågedalen. På måndag eller tisdag är det dock DMmatch, då blir det andra bullar!



olivia: count all the words that went wrong

Två bilder från en liten photoshoot jag och Emma hade. Riktigt fina outfits hade vi komponerat ihop också, älskar dem! Särskilt jackan på första bilden är en favorit, lånad av Albin 7 år.



olivia: you know it takes two to carry us through, it's the moment of truth

Som vanligt blir det en sen kväll. Okej, ni andra tycker typ det är vanligt att lägga sig vid 12 eller 1 varje natt men det mina vänner, det skulle jag aldrig klara. Behöver sömn helt enkelt. 

Sitter på skoldatorn eftersom min vanliga håller på att svika mig genom att stänga av sig själv efter ett tag. Har därför inga bilder. Så får skriva tusen ord istället -.-' Tillbringade iallafall kvällen på träningen, 6 stycken yesyesyesyes! Blir typ yr av glädje, ett riktigt lyckorus. Eller.. Dessutom spelade vi fotboll, hade fys och jag fick ont i ljumsken. Ja, sträckningen jag fick när jag hoppade längdhopp i 5an började göra lite ont igen.. Ljumsken förföljer mig.


Ehhe, nu ska jag kolla riktigt långt bak i arkivet så får ni inte bara svarta krumelurer på vit bakrund!

Ah! Matilda och den lila traktorn i Storklinten!

olivia: these thoughts run through my head. over and over

Gjorde igår årets goda gärning. Ville övertyga de tvivlande om hur gott pannacotta, så efter skolan for vi hem och gjorde några panicotisar. Fick sedan skjuts av mormor till bbyn där vi överraskade dem med våra mästerverk. Tror inte de är så tvivlande längre, he he. Här är två bilder på favvisarna:


Men de på bilden var lite sämre än de vi bjöd på igår..

En bild från igår som bevisar hur lättroade vi är:


He heeeeeeeeee, ska snart på träning men slänger nog upp två outfitar före det. Puss


Hehe skämta, avslutar aldrig så. Förstår inte riktigt meningen med det, är inte precis så att jag skulle vilja pussa er.. iallafall inte alla! bai

lina: skola

Har varit hos sjukgymnasten på morgonen och tränat. Nu blire skola och ha medicinisk grundkurs. Jag kommer inte överleva, är så otroligt tråkigt just nu.


har inga bilder på skoldatorn..så här kommer en från arkivet på mig och emma! Frasses♥

olivia: amazing true story


olivia: crossing lines, small crimes, taking back what is mine

Har hunnit med väldigt ovanligt mycket för att vara söndag. Spelade först match, som jag skrev. For sedan upp till isladan och såg Burträsk - Lejon, hade som vanligt en trevlig pratstund och tittade inte så mycket på matchen. Ska snart vara med Matilda. Känns konstigt att vi träffas så lite.. eller, "lite". Om man jämför med att bo ihop och typ hur det var på jullovet, så träffas vi lite nu.

Haha.. var så jävla lycklig! Eller, är väl fortfarande det. 2011 har varit kung! Det där var en very bra början på det nya året.

olivia: fading, slowly

Drog en favorit i repris och vann över Clemens med 4-1. Skulle dock överdriva om jag sa att vi spelade bra, men vi kämpade iallafall med tanke på att vi bara var 8 utespelare och Emma kunde typ inte springa. Firade med drive-in på max och nu ska jag mätt och belåten slappa ett tag i duschen. BAI


AHHAA LOOOOOOOOOL 08? 09?

emma: I've gotta lose control, here's something, let it go

Hejsan!

Ska snart till Örjans för match, ska försöka spela. Det blir spännande att se hur det går.. läste lite på internet och dom sa att man verkligen inte bör börja springa "snabbt" förrän efter några veckor men eh.. med linementet är jag up and going igen! Har i alla fall bara typ 9 spelare så det vore typ evil mot mitt lag att inte försöka. Fast iofs är jag ganska evil så. I feel it deep within, it's just beneath the skin, I must confess that feel like a monster.....

Igår var jag förövrigt domedagstrött, helt sjukt trött alltså. Åt i alla fall jättegod mat men sen orkade jag inte riktigt göra något mer, hehe..


Olivia, Jag och kexchoklad!

olivia: you and I, right or wrong, there's no other one

Det finns alltså folk på denna jord som aldrig smakat pannacotta. Omg, they haven't lived!! Bör smakas snarast möjligt.

Sitter i min säng, lyssnar på helt otroligt kung musik och ser ut som en knölig banan. Kan seriöst inte tro själv att jag har planer på en söndagsdag. Oj, snart måste vi fara till Örjans, samling 11! Har inte ens borstat tänderna! Eh snabbt badjji.

emma: all that still matters is love ever after

How dare you break my lonely heaaart and dance on the pieces, being with you just taaaaares me apaaart, not again not again
realize we're mistaken



























@ the gym


Olivia och Attackkatten


@ bergsbyn, snyggaste bilden..


taggas boxercise


så dåligt att det inte ens är bra


love life

lina: det du inte vet

Ikväll så var Emma, Olivia, Lotta och Albin på middag hos oss. Åt mycket och nu är jag hur mätt som helst. Ska ialla fall sova nu, för att sedan klockan 12 befinna mig på Örjanshallen och se våran match.

Jag ikväll:


Godnatt♥

emma: already over before it began, I never had a plan. All time to waste, so misplaced

 

Hello! Kände att det var ett tag sen med webbilder så här är jag tillbaka på två överseriösa bilder! Känns underbart.

Ska strax till Lina och äta middag, dresscoden är 'hur fint som helst' , så jag är otroligt finklädd. Har nog inte varit så här finklädd på flera år faktiskt.. tragiskt!

Såg vår match mot Holmsund idag med typ hela klassen (ok  3 stycken, men kändes överdrivet). Kunde inte spela eftersom jag har sträckt mig i låret, nice... Vann i alla fall med 4-1, underbart att titta på. Olivia var bra och lyckades särskilt bra med tre saker:
1. Gjorde mål (första målet på matchen på hennes första byte)
2. Gjorde assist
3. Retade gallfeber på andra lagets överblonderade flodhäst 87an!

bajbaj!

ps. har på mig ett glitterskärp. ds

olivia: remember the moment when it suddenly became clear, when I admitted to myself: it will never be the same again

Blivit ovanligt lite 'idag har jag, nu ska jag..'- inlägg på sistone, tycker ni inte? Men no worries dear friends, nu är det dags för ett!

Igår (på kramens dag, stor högtid i vår familj från och med nu) så lagade jag och Emma en trerättersmiddag till mormor och morfar, mamma och albin och dessutom fick vi ta del av kakan också. Blev faktiskt oväntat gott, riktigt nysligt måste jag få säga.

Men, till saken; gjorde pannacottan vi bjöd på på nyårs också. Den är så övermänskligt god att det finns inte!!!!! Den är seriöst helt galen, har förändrat mitt liv till nåt bättre. It's not replaceable, not forgetable, it's a can'tlivewithoutyouisar. Har redan fått pappa att lova att vi ska får bjuda honom på det också:$

Samlingen till matchen är 12.45 och innan dess ska jag, eh, hunnit klippa naglarna? Kommer säkert glömma..


Scary bild btw..


lina: Någon gång borde det vända, det gör det alltid.

Sitter nu här vid datorn och dricker världens godaste juice! seriöst, det kan inte finnas någon godare. Aja, det var lite randomfakta. Egentligen tänkte jag berätta att jag snart ska sova eftersom jag ska vara på skolan klockan 11 imorgon. Jag ska stå med lärarna och tvinga 9or att börja på Idrott och Hälsa programet nästa år, medans resten av klassen får hålla i någon fotbollstävling i gympan. Jag HATAR att vara skadad. Men så äre ibland. Jag får göra det bästa av situationen, och hoppas på att någon jag känner kommer och lyssnar på mitt prat.

http://lbhs.blogg.se (min emoblogg om korsbandsskadan)


Börja på Idrott och Hälsa programmet, och du kanske får en sån här fin vattenflaska!

olivia: I keep hearing 'everyone of us is expendable' but I still don't believe

Har seriöst gått och blivit crazy, har inte lyssnat på musik på ett år känns det som (två dagar) och har under hela den tiden haft A day late - Anberlin på hjärnan. Helt sjukt vad jobbigt det har varit.

Skrev inte igår för jag hade världens jäkla humörsvängningar, skulle ändå bara ha blivit nåt förbannat emoinlägg jag säkert ångrat sen. På några timmar gick mitt humör typ: glad>förbannad>glad>förbannad>ledsen>förbannad>glad.

Såklart fanns det anledningar till detta, men jag tänker bara berätta om en. Igår fick vi nämligen veta att sportkommitén (nåt klubben skaffat för att det ska gå bra för lagen?) beslutat att typ hela div1 ska spela vår match imorgon. Det finns två anledningar till det, och dessa är:
1. De tycker att denna match är en måstematch för att vi ska hålla oss kvar i div2
2. Det har inte gått så bra för div1 så de ska testa spela ihop lite nya spelare.

Det gör mig arg, för okej, det har inte gått så bra för oss FÖRUTOM NU PÅ SISTA TIDEN. Dessutom så skulle det säkert gå bättre om vi inte var ca 7 spelare varje träning och aldrig kan spela på riktigt. Så istället för att vi ska låna spelare av dem kanske NÅGON kan gå ner och träna med oss? Men nej. Och varför ska de använda vår match för att spela ihop sina spelare?

Eller ok, deras lag är ju faktiskt lite viktigare än vårt. Men plöstligt betyder vårt lag ingenting, inte som förra året då det var världens mest seriösa? Och vi har ju spelarbrist, så vi brukar låna in folk, helst från 1an men också från j18 eller 96laget. Dock så får man inte låna spelare så då trodde vi att de skulle skriva ner några till vårt lag. Men icket, eller jo de ska ha tre spelare som alltid ska spela med oss på matcherna. Men ändå inte träna med oss? WHY NO????? Dessutom försöker de locka fler spelare från vårt lag till deras.. sneaky>>

Nu har jag äntligen fått avreagera mig lite. Förlåt om nån tar illa upp, jag skyller inte på någon. Dessutom tror jag inte någon orkar läsa det här inlägget men jag behövde skriva det. Tack och adjö.

Jag och hesten ogillar!

Btw ska ändå spela imorgon, tagga! Holmsund ska NER!

lina: and you don´t even care

Idag var jag för första gången på väldigt länge med på idrotten. Vi hade boxercise och jag körde med Nathalie som också skadat knät. Vi fick köra lite andra saker ibland, men det var kul att slippa vara i gymmet!

Imorgon börjar jag dagen med att fara till 360 och träna med sjukgymnasten. Sedan far jag till skolan och har matte med Tanjaa. Det blir helt underbart.


olivia: everything is how it should be, how it should be is everything


Emma och Olivia gymmar, vilket skämt..

Matilda och godistuben, en modern klassiker.

Olivia och attackkatten - Det omaka radarparet
"we hate to love each other, we love to hate each other"

Den fruktade BLÅ DRICKAN

And the all love snuggling

:( - :)


olivia: we are who we were when

Pratade igår om näthat. Har ju fått utstå en del så här har ni några favoriter (från maj 2009):


Och så den värsta ;(:


Blev helt galet ledsen för alla. SÄRSKILT den sista. Eller... 

olivia: we are who we were when

Pratade igår om näthat. Har ju fått utstå en del så här har ni några favoriter (från maj 2009):


Och så den värsta ;(:


Blev helt galet ledsen för alla. SÄRSKILT den sista. Eller... Vet inte om det bara är jag som ser ett mönster i dessa kommentarer? Kan det möjligtvis vara så att alla är anonyma?

emma: there's a place called Happiness. To get there, you need to follow the long road called Acceptance

Den brutala sanningen:

- Kan ta 30 kilo i bänkpress! Tyvärr inkluderar ju det också stången på 20 kilo, så 5kg på vardera sida är kanske inget att skryta över..

- Har sträckt mig. Hade typ glömt att man kunde det.. var inte med på specialidrotten idag. Ska man träna även fast man har sträckt sig? Kan man det? Känner mig så jääävla lat lols! Som en liten marschmallow. Vill dock inte heller sluta som Olivia, hon sträckte sig i ljumsken när vi hoppade längdhopp på skolan i femman och det har fortfarande inte riktigt blivit bra -.-'

- Har blivit smittad av Matildas tvättahänderna-mani. När jag är hemma tvättar jag dom hur ofta som helst, känner mig spårat äcklig annars. Känner att jag måste gå och göra det nu. Ah. SKÖÖNT

- Är förbannat dålig på att ta tag i saker. MÅSTE skaffa praoplats, MÅSTE beställa tid hos frisören, MÅSTE köpa nya skor, MÅSTE en massa saker men det händer inte mycket..

- Från och med du spelas på radion där nere. Blir irriterad varje gång jag är tvungen att höra den jävla låten! Töntigare får man seriöst leta efter..

- Taaaaaaaaaaaaaake oooooon meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hehe kung låt, var tvungen att bekämpa oskar tönten linnros så jag satte på stereon. Det värsta är att mamma är ett Linnros-fan. Jag trodde faktiskt inte på det först när jag hörde den fasansfulla sanningen. Okej med randoms där ute, de får väl lyssna på hur dålig musik de vill, men en i min egen familj?! Då har det gått för långt.

- Måste avsluta detta i förmån för att ta några viktiga beslut. (T.ex. Ska jag på träningen?????????) Tjing!



jag i åttan... lols schnigg<33<<33<3<3 not.. guess where?


olivia: only time will tell, time will turn and tell

Nä nu dansar grisar i taket! Ändra datum för stjärntecken? Tjoller säger jag bara! Föddes jungfru, dör jungfru. Inget förbannat lejon. FU och fan.

Annars har dagen flutit på ganska bra. Hade typ fritt på innebandyn, tror att jag bannemig ska börja använda min nya klubba! Lär jag mig bara sikta med den så går skotten jäkligt bra. Fick också jättegod lunch och hade sedan fritt arbete på eftermiddagen. Dock kommer dagen sluta dåligt med att jag går och lägger mig way to late, träningen slutar 10.

Eftersom jag inte har några roliga bilder att bjuda på får det bli en bra låt istället:


BRA! BRA! BRA! BRA! BRA! Om ni inte redan har lyssnat sönder Anberlin eller nåt så kan ni också lyssna på dessa:
Paperthin hymn
The feel good drag
A day late

olivia: it has changed and there's no changing back incoming

Det verkar som att jag idag fick igen den uteblivna sociala biten från i lördags, då jag egentligen bara hade kontakt med min familj. Dagen började med att jag vaknade upp till Matildas vackra nuna. Vi for till skolan och stannade där till ca kvart i fem. Hade ingen lärare så istället för superseriöst skolarbete hade vi musikquiz och bänkpresstävling.

Efter maten for jag till bbyn där vi tittade på när Olzy spelade cod, hade kuddkrig och såg Jersey shore. Ganska ostandard dag om jag får säga det själv.

Nu borde jag verkligen sova. Det är verkligen så att varje morgon tänker man att man måste lägga sig tidigt. Varje kväll är man ändå vaken sent.

Eh.. Kommentaren 'you guys are weird' vi fick idag kanske stämmer ganska bra ändå.. Inga good looks till HÖGER (om ni läste innan jag ändrade - jag var väldigt trött igår) om man säger så:P

olivia: a million miles away

Sitter med Emma och Matilda i soffan och äter godis, fast jag mår lite illa.. Matilda gör matteläxan. Har tidigare bl.a gått till statoil, ätit oss ur huset och pratat framtidsplaner. LOL it has to happen!

Förlorade matchen, men behöver väl inte sägas. Tycker dock inte resultatet speglade matchen så bra, men det är sånt som händer. Inget att klaga för, bara att acceptera. Gå vidare.



olivia: hey, is this right?



Är fit for fight nu och strax bär det av. Hejdå Skeå och HEJ VINDELN! Har till och med laddat in ny musik på mp3n.

Snälla håll tummarna för att vi kommer hem med en 3poängare?

lina: jag behövde dig igår

Imorgon blir det att åka iväg till Vindeln och som vanligt se på våran match. Kommer nog bli ännu jobbigare än vanligt, eftersom det förmodligen inte kommer gå så bra. Vill bara vara med och spela!!! blir deprimerad. Aja det är ialla fall serieledarna mot oss..vi får se hur detta slutar.



olivia: some things are so worth fighting for

Har lite svårt att fokusera nu, men kan ge er några 'det har kanske ni inte visste om mig?':

  • Klättrade i många år och nu har jag börjat sakna det
    Så därför kanske jag och Emma ska göra  det nångång. Skulle vilja lösa ett typ terminskort eller något men då måste man vara medlem och allt shit. Men, saknar det galet mycket. Vill vara där på väggen igen!
  • Jag tycker mycket om att skriva
    Ja. Allt möjligt olika. Till och med dikter, det är faktiskt roligt. Men jag gör det aldrig förutom när vi får det i uppgift på skolan. Hemma känns det bara awkward och jag har ändå ingen diciplin. Men när vi skrev novellerna var det jättekul. Blev faktiskt till och med nöjd, skulle vilja läsa den igen. Kan faktiskt tycka det är roligt att skriva skolarbeten, typ uppsatser :$
  • Har faktiskt fått galet mycket bättre självförtroende
    Kan till och med erkänna att jag är bra på saker. T.ex innebandy. Eller att min novell blev ganska bra. Men jag bryr mig också mindre om vad andra tänker och jag bryr mig VERKLIGEN inte lika mycket om utseendet som jag gjorde förut. Dessutom är det lättare för mig att vara mig själv bland människor, nya som gamla. Om de inte tycker om mig som jag är behöver vi inte umgås heller, right?
  • Undrar ibland varför jag valde Idrott och hälsa
    Har alltid velat gå ett studieförberedande program, men valde ett yrkesförberedande. Har också alltid trott att jag skulle gå nåt typ skrivinriktat men icket. Tänkte nästan välja samhälls för att jag tycker om typ SO..(Det var innan jag upptäckte hur förbannat tråkigt samhälls verkade). Men jag misströstar inte, har the time of my life på skolan. Blivit intresserad av saker jag inte var intresserad av förut, och tycker ämnena vi har är intressanta och roliga.
  • Är förbannat konflikträdd
    Eller ja, inte typ diskussioner, det gillar jag. Men att bråka, på riktigt. Undviker det så mycket som möjligt. Särskilt om det är med någon jag verkligen inte vill förlora, vågar inte ta upp vissa saker för jag är rädd att vi ska börja bråka, att denne ska bli arg på mig. Vill aldrig att någon ska vara arg på mig, det är det värsta som finns.

 

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAH fattar inte att jag lägger ut denna (oseriösa) bild på mig. Lol *dör*


emma: nothing left to fix, there's nothing left. you left nothing for me, nothing left to fix

HAAAAAAAAAAALLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ (dh hälsning (observera att särskrivningen bara beror på att jag inte ville skriva två h i rad (var tvungen att kommentera det eftersom jag HATAR särskrivning))).

Sitter och lyssnar på ultimata spellistan. CHEezez, den är faáin i méj bra! Idag har farsán köpt en ny säng åt mig, så nu är mitt rum efter snart ett års väntan KLART! Ganska fint med tanke på att jag har 0 koll på allt som har med inredning att göra. Imorgon är det !match! , ska dela buss med 2 andra lag, inte ok.. Dela bussäte? Nä nu dansar grisar i taket.

Förmodligen tänker ni antaligen inte i detta ögonblicket: "undra varför emma uppdaterar så sällan nu för tiden", men som Olivia brukar säga, ibland får man onödig information! Jo, det är såhär att sen ett tag tillbaka har jag känt mig... konstig. Jag har så mycket tankar i huvudet för tillfället, och varje gång jag sätter mig vid datorn och ska blogga så är det enda hjärnan min lyckas producera en jävla massa whine. Och det hör hemma på emobloggar, frukters mat och min hemliga emoblogg, men definitivt inte här på caregangbloggen! Men förlora inte hoppet. Snart är jag nog tillbaka i toppform, förmodligen ännu bättre än förr. Hoha.


Lol, 2009<3 SÅ NAIV PÅ DEN TIDEN :D

olivia: they don't know you like I know you they don't know you at all

Har äntligen tagit mitt förnuft till fånga och bara tagit det lugnt en kväll som denna: en kväll före en (viktig) match. Det behövs faktiskt. Kändes som vädligt gamla tider, när jag var liten och man var hemma varje kväll varje helg. Konstigt det var. Aja, man glädjer någon iaf, dvspappa, Albin, Morran, killen jag var när jag spelade cod, gubben i lådan och domaren vi ska ha imorgon. Okej, bara några av dem var sanna, ni kanske kan gissa. Men förmodligen domaren vi kommer ha imorgon, eftersom om jag är trött orkar jag ju inte lika mycket, och orkar jag inte så spelar jag oschysst. The end.

 Now, come and TAKE ME AWAAAAAAAAAAAY. Skoja. Jag är glad för en sak som hände igår men också trött. Snygg =P funkar inte. Det här spårar. The feeling still remain. Eh, jag låter detta komma till ett avslut (som jag ska många gånger imorgon). Badji på alla er därute.


Jag 2009. Jag var allt annat än fajn. Fast många verkar tycka jag var mer fajn än jag är nu. Jag var Lo.oL. Vars tog den tröjan VÄGEN???? Observa att posen inte var seriös.

olivia: when the chaos is almost over

Sitter i min nya säng och känner mig galet lyxig. Var och köpte den idag, otroligt nog fanns den faktiskt på lagret. Synd bara att min säng egentligen bara är en madrass, hade köpt ben men de kom i fel färg.. Jag ville inte ha naturfärgade, jag ville ha vita!!!

På vår galna lilla shoppningrunda köpte vi också sallad till imorgon, ni vet 'plocka ihop den själva'? Blev 7hg. Hehe.. kommer rulla fram på matchen<3 Fast det är bra, då kan jag riktigt krossa dem!

lina: det är så sant som det står skrivet.

Man ska alltid hoppas på det bästa men förvänta sig det värsta, för då blir man aldrig besviken.


mitt linahalsband som jag hittade för någon dag sedan. wieiieeieiei


olivia: almost more than I can take, it just blows me away

Idag har jag vräkt i mig mat två gånger och dessutom haft vår första lektion i medicinsk grundkurs. Nu ligger jag i sängen, förlamad av matkoma. 20.20 går bussen till Bergsbyn och det är där ni hittar mig ikväll (så ni slipper leta mina galna stalkers).

Imorgon beger vi oss förresten mot.. ja kan ni gissa? JYSK! Skall titta på nya sängar, sjukt skönt. Min säng just nu är bara för bedrövlig, man känner helt seriöst varenda fjäder i den.

Mitt sällskap ikväll:

olivia: it's been hard lately and it's not gonna change and everything is like it is but it's worth it

Just nu..

  • Lyssnar jag på Breking inside
  • Ligger jag i sängen
  • Väntar jag på att mina två skickade sms ska bli besvarade
  • Undrar jag hur mycket pengar jag har
  • Undrar jag också varför texten 'It's 4:03, and I can't sleep, without you by my side, I toss and turn like the sea' alltid berör mig lika mycket
  • Väntar jag bara på att ett sms ska besvaras
  • Känner jag igen mig i en låt men vill inte säga vilken
  • Pillar jag i mitt hår och önskar att nån annan kom och gjorde det
  • Hatar jag egentligen när folk pillar i mitt hår men det låter så mysigt:$
  • Är min största rädsla att förlora något (inte Vindelmatchen på söndag, blir förvånad om vi vinner den :E)
  • Känner jag att jag vill gå in på facebook


emma: bästa låten ever written

Finner inte ord för att beskriva hur mycket jag älskar denna låten. Inga gränser existerar för min kärlek till den, den är så gudomligt jävla bra!!!!

Forever yours - Sunrise Avenue


PERFEKTION


olivia: without you, God knows what I'd do

Sitter och hoppas på ett sms, men mina högtalare kör bara en luris och låter som att ett sms är på inkommande men icket! Blir lite ledsen...:(

Okej nej nu skojade jag bara. Skrev det egentligen bara för att få till en till mening till det stycket, för ett stycke ska inte bara vara en mening. Glömde också bort precis allt jag skulle skriva, så jag dillar bara på lite. Btw så ska jag och Emma lyxa med sovmorgon till halv tio imorgon! Har bara gym så tror inte att det gör något.

I THOUGHT YOU SAID FOREVER, OVER AND OVER. Haha, lånade frasen från Paperthin hymn - Anberlin, en mycket gosig låt måste jag säga! En annan låt på min topplista nu är

Breaking inside - Shinedown. Får  galna kosjukan så bra den är! Synd att det ibland känns som att ingen utom Emma delar min musiksmak riktigt, gjorde ni också det skulle ni vara glada för mina musiktips. Får ofta gliringar för mina musikälskisar. Fu all. Haters gonna hate.

Till musiken jag lyssnar på:
Oh, why did I ever doubt you?
You know I would die here without you

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinking that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you
<333333333333333333

Från Life after you - Daughtry, mycket bra den med:)

Jag xD


emma: hide in the night

Har en bekännelse.. jag är kär i min spellista! Hehe, den är såå braaa! SÅÅåÅÅååÅ BRAAAAAA!! Förövrigt har jag nog aldrig varit så trött på en skoldag som idag. Det var helt galet, råkade somna en stund på svenskan, blev faktiskt lite piggare efteråt :-$ Ska snart på träning och sen blir det sängen. Shit, mitt liv är så himla standard. Vardagliga rutiner är typ kul i en dag, sen önskar man bara att nåt ska hända. VAD SOM HELST (fast nåt kul/bra/trevligt) :D;D :-D ;-D

Orkar inte nån bild, lolz, så här har ni lite smileysar istället.

:)  ;)  :D  :P  xD  XD  >.<  ^^  8)  -L-,

emma: the only hope is that head can erase what heart can't

HEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Jises vilken hälsningsfras. Känn er uppskattade :')
Har i alla fall tränat, duschat, ätit, packat osvosv nu, en helt vanlig kväll i mitt, Emma Awesome Nilssons liv. Träningen gick i vanlig ordning riktigt dåligt och jag kommer som vanligt vara helt knäckt imorgon. Ibland känns lite rutiner inte helt fel faktiskt! Shit, det där lät så otroligt tror-jag-är-vuxen-och-förståndig-och-tror-att-mitt-otroligt-tråkiga-liv-underhåller-er-mamma-medelålders-wannabe att jag nästan raderade.. men med en viljeansträning av ej förr skådad art låter jag det stå kvar!

Måste (som vanligt) sova nu, kommer dock (som vanligt) inte kunna. Godnattisar from your best friend/random tjej


lina: Jag saknar er, fast ni står här mitt framför mig

Första skoldagen efter lovet, hur känns det? jo det känns faktist awesome! har saknat klassen och har saknat att alltid ha någonting att göra. Jullov är ingenting för mig...även om det är skönt att sova.

Idag har jag ju som sagt varit i skolan men även ordnat en praoplats!!! Ska jobba på Stadium vecka 9 och jag taggar. Tycker verkligen att det verkar jätte roligt att jobba där. Fick även ett årskort på 360 av pappa idag. Kommer bli awesome att få testa på typ alla olika gruppträningar. Fast kan nog inte göra så mycket mer än att gymma fram till sommaren....Mina knän kommer seriöst bli starkare än världens starkaste knän.


nattas sko<3


emma: I am what I am and I will never be good enough

HEJSAN KOMPISar

Sitter i soffan och är halvemo. Har blivit så sjukt känslosam på sista tiden, crezzy brather... Hade förövrigt världens randomnatt. Somnade kanske elva och vaknade 45 minuter senare, helt afk men otroligt pigg! Efter nå halvtimme av att vrida och vända på sig i sängen ger jag upp försöken och hämtar en bok. Läser 2 timmar, somnar typ 1,5 timme senare efter att ha testat ALLA positioner t.ex. ena handen under kudden andra under knät och ena handen bakom ryggen och andra på kinden. Dvs ALLA.

Försov mig dock bara lite i morse och vi gjorde ingenting alls på skolan så de var fetnajs :P :P Lol. Fryser nu ihjäl, har sen träning idag (eller ok, den slutar tio) så jag kommer förmodligen vara helt väck imorgon. Tagga.



Olivia och Matilda på lanet! Var helt väck vid den tidpunkten, detsamma med den här och troligen kommer samma känsla infinna sig imorgon. Btw. Tavlan i bakgrunden ritade jag i trean ;-) ;-)


olivia: this will never be over

Dagens prestationer:
- Klarade av första skoldagen + vaknade i tid!
- Fixade praoplats!

Ja, ni hörde rätt. Jag, Hannah Olivia Nilsson, världsmästare på att skjuta upp saker, skaffade praoplats redan idag! Och det är inte föränn vecka 9. Helt otroligt om jag får säga det själv.

Annars så följde vi Anton och klippte håret efter skolan. Låter galet random men trevligt att träffa på han igen. Vräkte nyss i mig korv och makaroner och snart är det träningstime, är ändå sjukt taggad. Pratade idag på skolan om vad som egentligen motiverar mig att spela innebandy. Jag sa nåt random men när jag tänker efter vet jag inte riktigt. Det är roligt, såklart, men det finns ju andra saker som också är roliga men som innebandyn tar tid från. Ändå så är det innebandyn jag prioriterar först och främst i hela världen. Det är som att jag har spelat så länge att det blivit en del av mig och mitt liv, kan inte riktigt tänka mig hur det skulle vara utan. Mår seriöst dåligt när jag inte har spelat på ett tag. Känns också som att livet skulle vara lite meningslöst annars, som inget att kämpa för. Att inte ha något att ha något man brinner för och försöka prestera och utvecklas i, jag förstår bara inte riktigt. För när allt kommer omkring så är det ju innebandy jag älskar att göra mest av allt!!!!!!!!! Min dröm, och förhoppningsvis också min framtid.


    

olivia: as long as I got you we'll make it

Idag har varit en såndär dag då jag verkligen inte har gjort nånting. Eller jag har färgat ögonbrynen. Och lagt till lite ny musik på min spotifylista. Och målat naglarna. Förut var de rödorange, nu är de rödorange, silvriga, mörkblå, ljusblå och blåglittriga. Fagert.

Kom att tänka på att idag också hade varit astråkigt om det inte hade varit för en sak: jag hade sällskap. Mitt always and forever-sällskap, dvs Emma! Undrar hur det skulle vara utan henne. Utan att alltid ha någon att prata med, som förstår allt. Som fattar utan någon som helst förklaring. Att bara vara ensam. Att inte veta att det alltid finns någon där. Att alltid behöva ta alla beslut själv, ta itu med alla problem själv. Så galet jobbigt.

Lol, nyss öppnade min dator Windows media player som spelade upp en Tom och Jerryfilm för mig. Randomlol.


lina: storvreta

Som jag har skrivit tidigare var jag och två klasskompisar i Uppsala och var JBcrew på Storvreta cup. Det var en väldigt rolig och random upplevelse. Egentligen gjorde vi inte så mycket. Men en del saker var att ta kort, filma, massera, ordna en tävling, delade ut vattenflaskor, störde oss på galna föräldrar, störde oss på finskar och kanske nått mer som jag inte minns.

Tog typ inga bilder...men en kan jag bjuda påååå!


olivia: I don't wanna live to waste another day underneath the shadow of mistakes I've made

Har nyss kollat igenom Sunrise Avenues hemsida och läst bloggen. Skulle seriöst dö för att få se dem live. Senaste de spelade i Sverige var förresten 2007?!?!? Come on...... Förresten ska de snart släppa ett nytt album :'D

Känns skönt att vi är några av de få som har jullov idag också men imorgon är det tillbaka till verkligheten! Längtar inte men det är mest för att jag kommer avlida av trötthet. Om jag ens kommer upp i tid? Förmodligen inte. Har sovit alldeles för lite detta lov och det är ett faktum.

Men idag är ju en stor dag ändå: busskorten funkar igen!!! Kärlek. I lördags tror jag att jag slösade, vad kan det ha blivit, 55kr på buss? For ändå bara till bbyn men det var bara jag som hade peningar så jag fick paya de andras biljetter också. Värt förresten att de höjt priset från 10 till 11kr.


Fairytale gone bad
Ändå ett mästerverk

emma: nowhere to run and nowhere to hide

HEJSAN KOMPISar

Försov mig i morse, lyckades inte ta mig upp förrän 11. Jag förstår faktiskt inte hur jag kommer kunna överleva morgondagen. Känns som ett mission impossible..

Har filat lite på den ultimata spellistan och nu är den seriöst guds gåva till mänskligheten (eller snarare Min Gåva till Världen). LYSSNA PÅ DEN HÄR!!!! Ni kommer inte ångra er.

BTW. Inatt drömde jag att vi for till Nice. SATAAn det är så sjukt härligt där, ska seriöst flytta dit när jag blir vuxen..

BTW 2. Längtar ihjäl mig till TURKIET!!!!!!!!!!!!!

BTW 3. Har värsta träningsvärken..

BTW 4. Såg ut som att en död fågel nyss ramlade ner utanför vårt fönster?

BTW 5. Börjat typ på hallucinationer. Igår såg det verkligen ut som att det satt en spindel på min spegel.

BTW 6. Hatar spotifyreklam.



turkieeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttt.......................................

emma: everyone kept saying it's not the real thing

Hello ladies!

Ska snart sova, men eftersom jag har lyckats skapa den mest ultimata spellistan någonsin så går det inte förrän jag har lyckats lyssna på alla mina bästisar♥

Hehe, händer verkligen inte mycket i min lilla blogghjärna... call me a sinner! Lol jk, heh. Får lite ångest, känner att jag måste lägga ut en bild på något, men har typ lagt ut alla som är okej så då får det bli en tapigt seriös på mig..



åhh... *retardlol*

lina: säg någonting

Jag slapp stå i insläppet på matchen idag! en annan sa att hon kunde stå istället, lyckan blev stor då kan jag lova. Den blev även ännu större när det visade sig att vi vann med 3-2! Hammarängen går helt klart mot bättre tider nu.

Har även just tagit det stora steget och bytt profilbild på facebook! ett histortiskt ögonblick för hela världen förstår jag, och alla blir ungefär så här glada.


haha galet

olivia: sometimes... I'm just awesome

YES! JA! OUI! Efter 39 spelade omgångar klarade jag nu ut harpan. Min vinststatistik är 2%. Vi firar med en bild då jag är glad:

Emma och Matilda får också vara med. Det såg btw ut som att jag fejklog men det gjorde jag inte. Jag var glad på riktigt! Haha! SneakY!

 


emma: if you only knew how I refuse to let you go even when you're gone

så sjukt awesome


emma: fading

VIIIICTOOOOOORYYYYY
Tredje vinsten i rad, hade även lineup idag. De kändes sjukt awkward..

Känner mig så himla lyxig nu med tanke på att typ alla utom vi börjar om skolan imorgon. Fast ska jag vara ärlig längtar jag lite. MiIIna klaZzzZzkompisaar<3<33<3<3<33<33<33 Nä men våren kommer bli så AWESOME att man kan ju nästan inte annat än längta. Lol. Hehe

HAHA orkar verkligen inte bilder :(


gillar kniven

olivia: it is what it is but it isn't

Win!
Ja, vi vann faktiskt, tro det eller ej. Inget finlir precis men 3-2 blev slutresultatet och som alla våra matcher blev det omöjlig spännande i slutet. Men vi härda ut och nu har vi gått om Clemens i tabellen! Yaaaaaaaaaay!

Har just slukat en korvburk, eller ja korvarna i den. Lite lagom mellanmål såhär före middagen ;) Lol. Skoja, eller vi åt det men. Hatar folk som typ skryter om att de äter mycket/lite. Tycker det är en så konstig sak att skryta om.

emma: filosofi

HEJSAN KOMPISar

Sitter i soffan och taggar derby mot Skellefteå IBK! Har gjort världens jävla bästa taggspellista (har dock bara 6 låtar, men ska den vara ultimat kan man bara ta de bästa). Värmer ofc upp med lite ensamparty, I'm so happy I'm so glad ingen kan se mig just nu..

Hehe, matchen kommmer gå URbra, vila är ju den bästa träning! Tyvärr var jag ute och skottade nyss så nu skakar min vänstra hand.. Men vi har ätit en ordentlig brunch så det ska nog gå bra iaf ;-)




olivia: and it goes up and down and no one know what's going on and everything is so clear but it's not

Kvällen spenderades ganska standard i Bergsbyn. Skönt att vi alltid går ut då jag inte har täckbyxor, hamnade i snödrivorna ett antal gånger. Upptäckte också när vi satt inne att sista bussen gick om en minut så då blev det verkligen runningmode, awesome som vi är hann vi såklart.

Borde redan sova men har istället tryckt godis. Imorgon vankas derby mot IBK och jag är bannemig nervös! Brukar inte vara det men jag vet inte om det har funkat att vila mig i form denna gång. Och ingen vill komma och heja fram oss, skulle verkligen behöva det stödet. Men det blir som det blir.

lina: godnattttt

Efter en lång dag blir det nu att sova en LÅNG natt. Ska stå i kassan på våran match imorgon, alltid lika kul när motståndarnas föräldrar blir arga för att vi tar betalt.

Testade min nya fjärr och stativ idag. Det är mycket lättare att ta kort nu, ialla fall på sig själv.




godnatt♥

lina: I don’t know why I’m still surprised.

Det här var lättare att acceptera i början, men nu blir jag bara mer och mer less. Ingenting går bra. Jag kan inte göra det jag vill och mina vänner verkar helst vilja slippa mig. Klarar det inte utan dem heller. Det här är verkligen en bra början på det nya året, sen var det inte det.

och ja, jag vill spela innebandy NU.


hur kul? jävligt kul

emma: överlåt det åt mig, här är allt perfekt

Har sett Tomorrow, when the war began (filmen Olivia la upp en trailer på typ igår) ikväll. SJUKT bra! Kan dock inte vara riktigt objektiv eftersom jag är rent ut av kär i böckerna.. finns 10 st och vi har haft 9 av dom, tyvärr har en del försvunnit. Men dom är så jävla !=)(&/()=#(&/()&/ bra, läs dom om ni inte har gjort det!!!! Och se filmen, såklart. Börjar aldrig, aldrig, aldrig gråta av filmer men den här.. de var sorgligt på riktigt.

Dock har jag varit otroligt känslomässig under 2011, typ mer känslomässig än jag var under hela 2010. Jag kanske är gravid? SKÄMTA!!!!! Nä men det är väl på tiden att jag får känna att jag lever, har alltid varit otroligt känslokall. Har speciellt otroligt mycket svårt att visa känslor för folk. Spårat svårt. En av mina bristande personliga egenskaper >.> Tur i dessa tider att jag har hela två emobloggar att dö på. Hehe ERNST

Godnatt!



olivia: so long to the regrets

Såg nyss 'Tomorrow when the war began' som jag skrev om tidigare. Kan lätt säga att den övertraffade alla förväntningar! Mycket bättre än jag hade trott, hoppas verkligen de gör fler filmer eftersom det är hela 7 böcker + 3...  Vet dock inte vad jag skulle ha tyckt om jag inte läst böckerna, den kan vara lite random då. Men som tur var har jag ju läst böckerna (massa gånger) :-D :-D





4 ERNST av 5 möjliga


olivia: never let go of what you can but won't be able to lose

Är tvärtemot Emma galet trött efter lanet, blev inte mycket sömn för mig. Klarade ej heller ut harpan även fast jag försökte säkert 25 gånger :/ Nu försöker jag hjälpa Emma med den ULTIMATA taggspellistan men hon godtar inte mina förslag. Hon har nu två låtar på listan : diamond eyes och song 2.

Förresten hatar jag dåliga grammatikfel. Typ: jag gillar och lyssna på musik. ?? Jag gillar. Och lyssna på musik? Betyder ju inte ens nånting. Jag gillar ATT lyssna på musik makes so much more sense.


emma: there's no escape from the past, the future can heal but inside it's forever. you'll never take a step alone

Godmorgon!

Är faktiskt oväntat pigg.. iofs har jag sovit 6 timmar men att vara pigg efter lan är ändå inte standard. Det hade i alla fall sina awesome moments men skulle nog ha varit roligare om jag inte varit levande död halva tiden. Blev förövrigt så att jag satt hela natten och spelade harpan, vet ni hur fort tiden går då man gör det? Klarade ut det 2 gånger, pinsam statistik...

Haha, blev sugen på att spela harpan nu. Vad är det för fel på mig idag? Jag är taggad på allt som händer/kommer hända. Kanske inte så konstigt eftersom jag har en überbra vår att se fram emot, men det är väl lite skumt att tagga skolan? :$

Bild som får sammanfatta lanet (men nog ser det lite för seriöst ut)


olivia: facebook gör det igen

AAAAH, har seriöst väntat i flera år på att dem här filmen ska göras. Var på den tiden de bästa böcker någonsin läst, helt otroligt. Filmen kommer säkert vara världens största besvikelse men :')

emma: gosigul är kul, hoha är ful



Bra låt.
Jag ger den 5/5 ERNST


emma: snacks

Super epic, KLARADE FÖRÖVRIGT HARPAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


olivia: sneakyspider backstab


Sitter på lanet och gör lite ingenting. SHIT SÅg NU KILLEN BAKOM MIG PÅ BILDEN!!!!!! Okej skoja, det var Krille. Han blev Mr. X.

Har spelat Halo och slayat lite. Ska nog gå och lägga mig snart. LOL skoja igen.

emma: epicnexzx

Har lite stämning med Amazed och snart är det första lanet hemma hos oss! Blir en upplevelse...

Btw. Is it because I'm sweet... and HOT? Skämta. Snart kommer Matilzie och då ska vi nog på ica, de andra tror jag (av erfarenhet) inte kommer vara världssnabbast hit. Hehe. Önskar jag hade Black Ops.. fast vi har typ cod på xbox? Har dock aldrig testat, maybe tonight's the night?



Lol.. matilzie inte snabb


lina: hejdå

Det här blir det sista inlägget jag gör innan jag far iväg. Alla får hare så bra här hemma för det ska vi ha det i Uppsala. Jag hoppas att inte flygplanet störtar...skulle vara min tur. Aja hejdå!




en väldigt viktig fråga

Finns det verkligen någon därute som på riktigt tycker att Monday Morning är bra? SVAR TACK!!!


olivia: I'M ALIVE!!!!

Håller med Emma om gårdagen. Nu kommer några till pics från kvällen som bestod av bl.a snuggle och det var mest det som verkarde vilja fastna på mina bilder.






Tyvärr var vissa lite bildskygga, thEy DIdN'T leT yOU See ThEiR FacES



Men nu: den mest epic av dem alla. Det här hittade jag på min garderobsdörr imorse.


emma: lampa lampa lampa jag är en liten palt

Palt (hej)

Gårkvällen blev riktigt awesome till slut faktiskt med bergsbyn, skrov, backwards man, gamla minnen och photoshoot. Har nästan inte haft så roligt på hela året ;) Haha oh my goddeli längtar inte tills jag med kaninhuvudet dyker upp här på bloggen...

Kvällen förövrigt mest random måste vara när vi började prata om en tremening till mig och Olivia som vi inte ens visste om att vi hade.. (iofs känner jag ingen av mina tremeningar). Skellefteå är en liten stad hehe.




lina: everything will be okey, if you just smile

Har varit jätte sjuk hela dagen och därför bara sovit och trott jag hållit på att dö. Men nu känns det bättre och jag har äntligen kunnat äta någonting utan att typ svimma.

Imorgon drar jag Nathalie och Pontus till Uppsala på Storveta cup. Det kommer förmodligen bli huuuur kul som helst!



olivia: round and round and round and round

Lol, har byggt pussel hela dagen. Utan avbrott. När vi nästan var klara hade man som ingen hjärnfunktion kvar och den sista timmen blev det mest att sitta och testa alla bitar på alla platser de möjligtvis skulle kunna tänkas att passa. Nu är jag nådigt rastlös. Ses när jag gjort något (förhoppningsvis).

emma: still don't know how, I need you now

Hittade en epic lapp på matbordet


BTW



12 maj ;) Jag och ms Olzy goes to Turkiet, BLIR SJUKT APIC!!!!!!!!

olivia: now when it's everything



Verkligen?! Bara 50KR???? Lätt värt det. Asbra låtar ju<3

Sitter i min ensamhet och äter ostkrokar Lo.oL. Känner mig ganska konstig..

emma: better off knowing and it's damn cold out here

Jag känner mig som största failern ever. 2 nyårslöften breakade på 3 dagar. NOT AWESOME

Var i alla fall i bergsbyn igår med hela ganget och det var mycket trevligt, utom när Sverige förlorade JVM. Avgrundsvrålet då, det var då inte att leka med. Sov 13 timmar hos Matilda och delade madrass med Olivia, åt på Subway och tränade. Not much more 2 say, hehe... bilder


Var tvugna att fråga hur man slog på TVen, hehe >.<'


Snygg bild.. Lina kan inte ha varit fotogenisk igår då hon inte kunde komma med på bild!


LYRICKS!!!!!!!


-.- äre kaxx?

olivia: it's worth it

Efter två slitiga dygn så behövs en recover-kväll. Den kvällen är ikväll och jag tog nyss en rekordlång dusch. Vaknade upp så sjukt äcklig i morse så det var bara inte sant.. Gårkvällen spenderades i Bergsbyn innan vi fortsatte hem till Matilda och sov. Attackkatten var inte att leka med.

Somna förresten kring halv 4 och steg upp halv 5, alltså 13 h senare. Mina sovvanor är inte riktigt ok längre.

Hehe observera Kalles evil eye. Emma kaxxa ju.

Ninjacat.

Äckligheten ville inte riktigt låta sig fångas på bild.

Subway blev vår frukost lunch och middag. Fluddag!

olivia: creatures made by lies

Har haft ett förbannat bra dygn och hoppas det håller i sig. Det här var nog det bästa minilanet nånsin, har haft ett antal med detta tar nog faktiskt priset. Vi bortser från att vi oftast inte ens var i samma rum som datorerna Lo.oL



emma: don't worry, I'll be fine

Hehe ok, nu är jag seriös. VARFÖR KAN JAG INTE SOVA? Gick och lade mig klockan 6 imorse och vaknade nyss. Har ont överallt på grund av sömnbristen:O

Nä, men lanet igår blev inte lanigt. Först satt vi vid datorn nån timma, sen gick vi ut och pratade om allvarliga saker, sen gick vi in och fortsatte prata om allvarliga saker hela natten. Det var faktiskt ytterst trevligt.


emma: can't stop loving you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe

Jag (skriker): Jag svettas!!
Matilda: Jag med

Jag: Hehe, jag trodde det var Matilda som strök mig på ryggen men det var visst jag.
Olivia: Du har varit ensam alldeles för länge.


emma: lan på g



Retardlan!
Matilda har redan lyckats välta glaset, får se hur kvällen slutar..


olivia: vet att detta förstör bloggar men det är ganska kul

Har 2010 varit bra? Det har gått lite upp och ner men jag tycker det ja. 
Höll du några utav dina nyårslöften? Kommer inte ihåg om jag hade några faktiskt.
Tror du 2011 kommer bli lika bra? Ja det tror jag faktiskt, hoppas på bättre såklart men det är svårt.
Har du förlorat någon kompis detta år? Ja, eller alltså inte som att i nån dog men ja.
Vad spenderade du mest pengar på? MAT! Helt klart mat.
Finns det någonting du ångrar med 2010? Man gör väl saker man ångrar nästan hela tiden, men inget speciellt vad jag kan komma ihåg. Inget som spelar roll nu. 
Blev du kär i år? Faktiskt.
De bästa nya människorna du träffade? De vi var med på nyårs typ. Klassen är väl ganska bra också! 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Många saker, tex tågluffade, ninjade, var på spånberget, åt en familjepizza osvosv
Dog någon som stod dig nära? Nej, tur det! 
Vilka länder besökte du? (Sverige) Danmark Tyskland Frankrike Italien tror jag. 
Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Jag vet faktiskt inte.
Vad var din största framgång 2010? Innebandyn! Helt klart innebandyn. 
Fick du sparken under 2010? Nej.
Största misstaget? Ingen aning. Kommer inte på något stort misstag. 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja antagligen, eller okej: förkyld, stukade foten, ögoninflammation och fick en boll i ögat är väl det jag har gjort..
Gjorde någonting dig riktigt glad? Har blivit så galet glad att jag inte vetat var jag ska ta vägen flera gånger detta år.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2010? Så många! Men
Snuff - Slipknot
Fool me once - Burden of a day
Hero of war - Rise against
Sen typ alla med Skillet och Sunrise avenue, finns säkert några mer jag inte kommer på.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Som sagt, har ofta varit helt otroligt glad men har ändå varit ledsen ganska mycket. Så det är svårt.
Hur tillbringade du julen? Hos mamma med mormor och morfar, standard. 
Favoritprogram på TV? Eh jag vet faktiskt inte, har inget favorit.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Hatar och hatar, ogillar starkt. 
Bästa boken du läste i år? Kommer inte ihåg vad jag läst för böcker.
Största musikaliska upptäckten? Vet inte, typ BARA ALL MUSIK JAG LYSSNAR PÅ? Hade helt sjukt dålig musiksmak förr. Sunrise avenue ftw.
Något du önskade dig och fick? Hehe ja :$
Något du önskade dig men inte fick? Ja. Eller pratar vi materiellt eller inte? 
Årets bästa film? Ja inte var det då Inception iallafall. 
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Låg vaken sent... Var i skolan, firade oss. Bakade en tårta! 
Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre? Ja särskilt en sak
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Stil och stil.. random? 
Vad fick dig att må bra? Alla awesome människor!

Vi kan väl alla iallafall vara överens om att 2010 var ett snyggår för mig? ELLER????

emma&olivia: 2010

Januari
Började året men en sjukt awesome nyårsafton som spenderades hos alle (där vi var igår också). Där träffade vi för första gången "bergsbyborna". Var på paradiscupen och det gick för första gången bra för vårt innebandylag. Olivias skor försvann. Fick det sorgliga beskedet om att Matilda skulle flytta ifrån oss. Var i Umeå två helger i rad, hade en trevlig kväll med laget. Annars gick väl tiden åt till skola och innebandy.


Februari
Matilda fyllde 16 år så vi firade henne innan vi gav oss ut på en randompromenad som var vanligt förekommande vid den tiden. Var i Piteå och badade. Brydde oss mindre än nånsin om skolan, den sög. Spelade innebandycup med Linas pappas jobb. Längtade efter varmare och bättre tider. Försökte ändå ta tillvara på tiden vi hade kvar med Matilda.Snön slog nya rekord. Olivia skadade sig flera helger i rad.

Mars
Var på nightflight och chillade sedan hela lovet långt. Var mest inomhus och gjorde ingenting, åt på restaurang med mormor och morfar. Fick veta att vi skulle bo kvar i vårt hus på sunnanå. Olivia fick ögoninflammation (igen..). Gick till morö backe för att ge bort en potatis. Var och badade på edda flera gånger, hade nationella prov. Olivia fick tillbaka sina skor. VANN DM!!!!!!!! Emma ramlade med cykeln och någon såg så det hände tyvärr.. Var i Burträsk på musikfestival och använde ordet smack galet mycket.

April
For till Piteå och var på Nimbys Lek(lök)land. Sov en natt i Linas mormor och morfars stuga och skrämde ihjäl oss själva med skräckfilmer. Klippte oss! Matilda flyttade. Tyckte Austin Powers var kul för första gången. Firade Linas pappa. Våren kom. Skrev 'the awesome song'. Blev antagna till gymnasiet vilket inte var en så stor överraskning. Var helt galna i zombiespelet, hela vår familj var beroende! Hade innebandyavslutning som var helt sjukt rolig. Anmälde óss som crew till DH och blev antagna. ;PpPppP tog över världen. Mormor fyllde 70år! Tränade mindre än nånsin. For till Piteå igen och dissade vem vi ville (vilket var en liten kille som ville ha en kram). Valborgs blev misslyckad.

Maj
Awesome tog sin början. Var och grillade, lekte i picasa och såg skräckfilm. Hade specialarbete. Livet lekte och temperaturen steg. Bloggen hackades och raderades men vi fick tillbaka den. Umgicks med Matilda för första gången på drygt en månad, ett kärt återseende kan vi lova. Vi började umgås med "Bergsbyborna". Hade körövningar 24/7. Jobbade på dreamhack som var helt sjukt awesome. Det blev otroligt varmt ute. Såg en gubbe med string. Började med sommarträningar och dog lite varje gång. Första doppet. Träffade Anita första gången. Hade en galet kung helg i Bergsbyn. Tog spexfoton och skolan var lättare än nånsin. Lekte på Leos lekland och tältade i bbyn.

Juni
Olivias klass till Hemavan och fjällsvandrade, det var väl.. sådär.. Tillbringade lite tid i Skelleftehamn. Såg äntligen 'orphan'. Blev sjuka och sängliggande i hemsk feber. Lina fyllde år men det blev inget firande för vi var sjuka. Lekte hela dagarna. Slutade grundskolan och samma kväll for vi ut och reste - EUROTRIP 2010! Kom hem sista juni och sov då i bbyn.

Juli
Vi fick jobb och jobbade nästan alla dagar, kvällarna spenderades i bergsbyn. Var på tre lan, alla var epic awesome. Åt ca tusen familjepizzor och tiotusen korvar. Badade så ofta det gick. Var lite på festivalen där vi åkte konfronterade våra rädslor och åkte virvelvinden. Tältade, fast Emma sov i tältet och vi andra under bar himmel. Besökte spånberget. Var i Norrbyskär en helg. Var ninja. Alla lämnade Skellefteå men vi fann ändå lycka. Var på trästocks och såg massa dåliga artister. Upptäckte gur-khan. Tränade innebandy för första gången på länge. Smakade sushi. Hade utelan hela tiden. Levde livet helt enkelt.

Augusti
Var på pdol och lulekalaset. Olivia hade leopardarm. Allt blev galet awkward. Jobbade fortfarande. Började träna innebandy ca varje kväll. Spenderade mycket tid på minigolfbanan och särskilt dess stuga. Den största spindeln ever besökte Olivias rum. Spelade match med division 1. Alla var typ halvemo. Hade massa minilan  och fann 'I'm awesome'. Tältade i bbyn igen, råkade placera tältet just framför en lyktstolpe.. Ninjade. Vi började gymnasiet och upptäckte att det var awesome. Lönen kom äntligen, for till Umeå och shoppade. Fyllde 16 år. Saker och ting började lösa sig, det började bli AWESOME! igen.

September
Var i skolan och hade roligt. For till Umeå på cup med division 1, spelade mot IKSU och förlorade med 14-0. Var på hajk och det ar så mycket roligare än vi kunnat tro. Var i Bergsbyn då och då. Olivia blev tillsammans med Oliver. Vann två cuper. Tränade hur mycket som helst. Hade lan före match. Fick ingen puss på pussdagen.

Oktober
Det var lan, det gick lite fel. Älskade daas och började dra ner på träningen. Emma blev långvarit förkyld. Allt var äntligen helt bra igen. Olivia färgade håret. Berättade för förskolebarn om vitaminer. Emma var sjuk och gjorde absolut ingenting, Olivia spenderade tiden med innebandy. Fick skolfotot som fick Emma att vilja dö. Jobbade på dreamhack som inte var lika awesome som förra gången men fortfarande awesome. Besökte också ett annat lan under tiden.

November
Olivia blev Lyricks. F17uttagningarna började och Emma var inte i toppform. Var i Piteå och sov, badade, dansade och tynade bort på Nimbys lökland. Fick flashback från 2008 och tillbringade helgerna i Bergsbyn. Vi såg inte på nakna gubbar, det var cirkus möller. For till Umeå på studiebesök och bussresan hem var APIc. Vände helt otroligt ett 0-3underläge till vinst. Blev beroende av winterbells. Lina drog av korsbandet. Vi blev drakarxzx.

December
Vann en match med 9 spelare och ingen målvakt. Började älska katter. Spelade innebandy, var i Bergsbyn. Firade jul. Gjorde ingenting under jullovet. Hade återigen en epic awesome nyårs, på samma plats och med nästan samma människor.

emma: we only live once

Hello! (måste komma på en mer originell hälsningsfras)

Har nyss installerat vår nya stereo och sitter och dunkar nu.. tyvärr bara de dåliga låtarna jag har på min mp3 men det är ändå LIVET. Önskar bara att jag inte hade en sovande lillebror på nedervåningen så att jag skulle kunna göra det ordentligen, dock man kan inte få allt här i LIVET, men jag höjer lite sneaky sådär efter varje låt..

Är på fruktansvärt bra humör efter gårkvällen. Exakt så ville jag börja 2011 och jag hoppas att det håller i sig så resten av året! Om det är en sak jag lärde mig av 2010 så är det att inställning är allt och att man ska kämpa för det man vill ha, och det ska jag verkligen göra under 2011. Jag ska fan i mig leva livet och fokusera på det som gör MIG lycklig. Leva efter vårt eviga motto "det blir vad man gör det till" och ta varje chans till att göra något roligt/spännande/oväntat/random. Få lite självförtroende och känna mig bekväm i mig själv (hur det ska gå till vet jag inte än, men vänta bara). Kort sagt ska jag göra 2011 till det mest minnesvärda och lyckligaste året någonsin! Och så kanske jag ska sluta äta så mycket onyttigt..

Olivias nyårslöfte ska bli att vara en bättre wingman för mig. Hittills har hon varit riktigt bedrövlig!




olivia: I just feel I'm really losing my mind

Fick just veta att vi ska till pappa ikväll och jag måste börja packa nu. Taggad? eh.. Har inte riktigt fått så mycket sömn jag skulle behöva egentligen men har iallafall hunnit lyxa till det ordentligt med middag! Pannacotta är faktiskt helt galet gott, skulle kunna äta hur mycket som helst, no kidding.

Har en jättekonstig känsla, vill typ grina. Misstolka inte för det är inte dåligt på nåt sätt, utan det är för att ALLT ÄR SÅ SJUKT BRA. Fattar det inte själv, fattar inte hur det kan vara såhär. Har precis som alla andra stunder då allt känns helt enkelt sämst, ganska ofta faktiskt, men inte nu! Precis tvärt om är det, fast imorgon är säkert de deprimerande tankarna tillbaka, har typ borderline haha.. Okej det är inget att skämta om.

Men ärligt, för det första så var 2010 awesome. Helt enkelt otroligt. För det mesta såklart, hände en hel del dåliga saker också.. Men! Så det känns såklart sorgligt att det är över, som att allt ska förändras. Men det ska det ju inte! Det kommer ju fortsätta som det är och det är seriöst helt otroligt. Fattar inget. Okej ska sluta nu innan det blir pinsamt töntigt. Fast det är redan försent, det här inlägget är töntigare än alla Emmas töntiga texter tillsammans.. Men eh. Sa ju att jag hade en konstig känsla?

Vill bara avsluta genom att riktigt välkomna det nya året, det ska jag allt se till. För hur bra 2010 än var så fick vi kämpa för allting. Oh we've been fighting ;-) Och det är inget vi ska sluta med.


Så snygga. SÅ snygga. (bild som egentligen aldrig borde fått se dagens ljus)

lina: thats the moment, when you just wanna lay down and scream

Är nu påväg och ska hälsa på min syster. Åker sedan hem till Skellefteå på måndag igen!

Nyår igår var väldigt roligt, förutom att det var snöstorm och min kamera dampade, så jag kunde inte ta några kort... Var ialla fall och åt hos några vänner och sedan for vi på skansen. Mycket glada människor vare där. När vi skulle till stan igen så fick vi vänta i 1000 år på tåget, vilket var vääldigt kallt. Men det var nog det enda dåliga som hände under hela kvällen. Hoppas alla har haft en awesome början på det nya året! 2011..känns lite konstigt att skriva.


emma: i love you

Hehe, what to say? 2011 har börjat sjukt awesome. Vad som har hänt det senaste dygnet är dock lite oklart i mitt huvud eftersom jag inte sovit på 24 timmar. Men för att nämna några saker så åt vi middag hos Matilda, firade i ursviken (på lan ofc) med många awesome människor, såg hockeyn, firade in 2011 med pommac, göra korv med bröd, spela cod, randompromenad, randomstreaks, dygna och fightas, alla såna saker som jag hoppas 2011 kommer vara fullt av!

Kunde knappt ha fått en bättre nyårs enligt min mening, tog dock alldeles för lite bilder (SOM ALLTID). Har så dåligt minne att jag minns ju inte vad som hände annars.. Men de som togs blev APIC, så det var ändå helt okej.


Olivia, Jag, Matilda och attack-katten. Gudomligt snygga


De sedvanliga danserna! T.ex. Nyårs-dansen, pommacdansen och andra överlyckliga danser.


Skum bild


Jag och Albin!


HEhe, Matilda råka as usual krossa ett glas


2011!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111


Rosa tightsen :')


Korvkokning.. och alla som la sig i sättet som vi kokade på!


olivia: something magical

Nyårs blev precis som jag ville. God mat, de mest awesome av människor, och ja.. typ ingen sömn. Eller rättare sagt, ingen sömn alls. Inte en blund fast jag till och med försökte. Egentligen kanske jag också borde skriva in 'hade riktigt roligt' eller något sådant men tycker inte det behövs. Med those people kan det inte bli tråkigt, helt enkelt.

Men vad hände då? Vem vet skulle man kunna säga, det senaste dryga dygnet har känts typ som ett helt år. Men, vid 6 så for vi mot Matilda och hennes hus i Bergsbyn. Där åt vi en mycket god middag, men efterrätten var särskilt utsökt (underbar pannacotta made by the awesome twp, ni kan ju gissa vilka?). Sedan drog vi på oss täckisarna och gick till Ursviken. Där börjar det bli luddigt, kommer inte ihåg allt jag gjorde och när det var, men före tolvslaget gjorde vi väl lite allt och ingenting. Random helt enkelt. Såg också hockeyn, GO SVERIGE! Alla hejade typ på Kanada "baraföratt".. ägda när Sverige vann! Tvingade sen ut alla när klockan började närma sig tolv (lättare sagt än gjort när vi var ca 15 pers, fast ok alla ville typ egentligen) och firade in det nya året med tre pommacflaskor och en raketlåda(?). Väl inne igen såg vi hockeyn och tjejerna (dvs jag emma och matilda) kokade korv åt alla. Frustrerande vad det dock när alla klagade på vårt sätt att koka korv? Tyst, vi kvinnor ska stå i köket och männen ska hålla sig utanför, vi vet vad vi gör (fick sen beröm för korven hehe). Efter det följde ett tag jag inte vet vad vi gjorde innan vi fastnade framför jurassic park, både 1an och 2an såg vi. Några went crazy och vi andra fick ta emot deras galna påhitt innan vi slutligen låg som döda i soffan. Tillslut pallrade vi oss hemåt genom skjuts av Matildas pappa. Punkt slut. End of story.

Okej, det är seriöst credz till alla som läser stycket ovanför, men det är också till för att jag ska komma ihåg! Kom på att jag tycker att det är rätt sorgligt att 2010 är över eftersom det har varit ett så bra år. Eller, det har hänt så sjukt awesome saker så jag kan knappt tro det själv. Borde verkligen göra en sammanfattning av året, men känner att nu är inte tidpunket för ett förvirrat inlägg om vad som varit så bra med 2010 eller en fåordig men bildrik sammanfattning. Jag är nämligen inne på min 26e vakna timme och är i desperat behov av sömn. Ska bara lägga in några bilder.. tog inte många (inser nu att jag hopplös som jag är inte har någon bild från 2011 ännu), får hoppas Emma kompletterar dem senare:

Snygga... (och om ni inte ser det, eller om ni ser det: hann med att färga håret igår också)


Vi blev väldigt glada och dansade en dans (vilket vi alltid gör.. (inser nu att jag använder parantes och ... väldigt mycket...))


Jag fick bära pommacen nästan hela vägen, det var dumt.
'
Det ser ju väldigt kul ut måste jag erkänna


Precis som på denna bild. Var ju förresten ett lan vi var på även om det kanske inte blev överdrivet mycket lanande för någon.


All people except moi! tror jag..

'
Igen! Allmänt dåliga och få bilder, I know men klandra mig inte.. mobilen låg långt borta...

RSS 2.0