emma: was it worth it in the end? NEJ VARFÖR KUNDE JAG BARA INTE HA FORTSATT TRÄNA

Hello.

Har nyss kirrat nåra mackor och ska snart cykla iväg till jobbet. Har så lite till liv just nu att jag knappt kan tro det. Gårkvällen spenderade jag med att städa mitt rum, NOGGRANNT. Dammtorkade golvlisterna, tvättade fönstren, städa balkongen, polerade (!!!) byrån. Osv.

Idag slutar jag halv 6 och kommer vara officiellt död, ska nog sedan städa mitt rum här hos mamma hehe. Kanske far och tränar också? Känner faktiskt taggen. Det här skkulle ju bli sommaren jag höll kondisen uppe! Tyvärr har jag inte tränat sen festivalen, och det är hemskare än hemskt. Seriöst ALLA kommer ha bättre kondition än mig när innebandyn börjar om:( Har ÅNGEEEEEEST

Aja. Måste fara till jobbet nu och städa 21 stugor och 9383 toaletter. Hejdo.

emma: shallow very beautiful people are dancing, trying really hard to fit in

hejhejhejhejhejhejhejALRIGHT

Är på lite bättre humör idag. Hade en ganska rolig (?!?!) dag på jobbet och ska snart på bio med palle & olivsan. Ska se HarryP igen!! Utmanade även ödet vid middagen och hade på mig en vit tröja fast vi skulle äta tacos. Och guess what? Jag spillde inte ;) Då kan det inte bli annat än awesome ikväll!

Förövrigt har jag fått en otroligt konstig ansiktsfärg, som jag skulle kalla "grisrosa" eller "kräftröd" (iofs är kräftor svarta men jag syftar på färgen efter att de har kokats). Inte så nice faktiskt. Tur att det är mörkt i biosalongen:)


Här är jag för EN VECKA&1 DAG SEDAN, KVÄLLEN DÅ VI TRÄFFADE ADEPT!! Hade normal ansiktsfärg och såg typ ut såhär > :D < . Men gladare skulle jag bli ;)

olivia: har haft titeln på hjärnan i flera veckor så här får ni en recension



Lilla stjärna
Skriven av John Ajvide Lindqvist (Låt den rätte komma in)

Handlar om två missanpassade tjejer, en som är ren musik och en som hatar sig själv. Första delen av boken beskriver deras respektive uppväxter, och den andra deras omvälvande möte som förändrar allt.

OBS! Inget typ "då får de veta vad vänskap verkligen är", utan om att söka skydd och gemenskap och viljan att tillhöra. Vad som måste sägas är att han är en skräckförfattare så hans sedvanliga, obehagliga stil genomsyrar boken.

Läs också: Låt den rätte komma in, Människohamn och Pappersväggar. Ingen av dem vill jag läsa ensam i ett rum. Ärligt talat.


olivia: don't try to find me please don't you dare, just live in my memory you'll always be there

DONT YOU KNOW, MY HEART IS PUMPING OH ITS PUTTING UP A FIGHT AND IVE GOT THIS FEELING THAT EVERYTHINGS ALRIGHT, DONT YOU SEE IM NOT THE ONLY ONE FOR YOU BUT YOURE THE ONLY ONE FOR ME

Ja, sitter alltså och lyssnar på gamla låtar på min kära spellista naw, med fula lugna kärlekslåtar bla. Elton John finns representerad:)

LOVE LIFT US UP WHERE WE BELONG eller nånting. Tror jag håller på att bli sinnessjuk eller liknande. Galna sommarsjukan, får den varje år och blir den tardigaste av alla tard.! Bredvid mig ligger guinness rekordbok från 1989, där står det att spöken försvinner efter ca. 400 år, visste ni det?! Nä mycket får man lära sig här på caregangbloggen. Förövrigt sydde jag ett par shorts i 7an, har äntligen växt i dem och nästan ur dem hehe. De har tyvärr skitful gylf (STAVAS DET SÅ??) och har annars passformen av cykelbyxor med lite smala byxben. Testade också ett par gamla shorts från 8an, de var tightare än mig så jag tror jag skippar dem..


DÄR HAR VI DEM JU!! Fattar inte själv hur sjukt smala ben jag måste ha haft, tycker inte mina ben är tjocka nu men i jämförelse..  typ godzilla


emma: dampigt inlägg, i know

Måste bara meddela att jag är SÅ JÄVLA AVUNDSJUK PÅ ALLA SOM SKA UT OCH ROA SIG I HELGEN PÅ PDOL/ÄR BORTRESTA / HAR ETT FÖR JÄVLA AWESOME LIV..
Mitt schema ser ut följande:

Ikväll
Klippa gräset
Duscha
Måla naglarna
Sova (tidigt!!!)

Imorgon
Stiga upp 0600
Jobba
Städa
Fara till mamma
Sova (tidigt!!!!)

Dvs. INTE NÅ JÄVLA ROLIGT ALLS
Förlåt mig Gud för min avundsjuka, men jag kan inte behärska den.. klarar knappt av att svara på Adams sms längre (han är hos sin mamma i Trosa med typ sina bezta venner i jävla 8 dagar och lever livet, som grädden på moset har dom självklart underbart väder och jag håller på att dö av saknad efter honom). Orkar inte med att alla har det bäst och jag städar toaletter på campingen. Punkt slut.

Dessutom hade vi planerat att fara på lulekalaset nästa vecka (=nåt att längta efter = man kan överleva) men då verkar det inte gå nåra jävla bussar.. fml på riktigt.... OrKAr InTE!!! OM NÅGON HAR NÅGOT ATT SÄGA SOM KAN LYSA UPP MIN TILLVARO, PLZ TELL ME SNABBT SOM FAN

Ni får ingen bild pga att jag vill avlida (eller möjligtvis byta liv med någon)

emma: i was always on the run

Hellosan.
Var ledig idag så jag spenderade dagen med att chilla lite, dilla lite på falkekassusen (falkträsktet) med da family! I kvälls så var jag och olivia med vår kkk (käre klasskamrat) och vi gjorde en massa galna saker, till exempel träffade 1000 ppl han kände men inte vågade prata med, var på frasses, jag blev styrarn nr 1 (det KAAAAAAN jag) och hejade på minigolfspelare. En standard-sommarkväll med andra ord?


Sitter AT THIS MOMENT i min säng, täcket far ner hela tiden, känner mig som en blottare:( Big problems in this life of mine! Lyssnar på lite känsloladdad musik , ännu en otroligt kempebra spellista made by me.. Så om ni är nåt så subscriba NU!
Martinsson dricker 7up med en mängd sugrör..
Krille, Olivia och Alles hand nere i hörnet..
Minigolf! Minigolf! Me gusta!
The Best Dabeast ♥

olivia: IS `SAID AND DONE

Ville typ gråta idag på jobbet när alla ferisar gick hem utom jag som hade två timmar kvar. Var så sjukt trött och slut och hade dessutom typ nackspärr. Utan tvekan bland de längsta timmarna i mitt liv!

Nyss frågade Martinsson om vi ville och käka glass i Bergsbyn. Sure, svarade vi, lyckligt ovetande om att det stänger 8. Båda ska duscha så nu är det snabba puckar som gäller! Imorgon är förresten den enda dagen både jag och Emma är lediga under hela jobbperiden. Som det förövrigt bara är typ en vecka kvar av! Galet vad fort det går.

Hehe Martinsson, glad♥♥♥♥♥

olivia: more than just adorable :')


WHYYYYYY NOOOOOOOOOOT ONE MORE NIIGHT, ONEE LAAST KISS GOODBYE, MYY SWEET LOVE TONIIIIIIIGHT
I hope the stars still spell out your name where you are


olivia och matilda skrattar ihjäl sig


emma och olivia testar poser!

"Vanliga posen"

 
"tungposen"


Den klassiska "fjortisposen", vi var inte så bra på den dock..


"fingret-posen"


Och slutligen, den lite exprimentiella "blinka-med-ena-ögat-posen", var inte särskilt bra på den här heller som ni kanske ser



emma och olivia: the weekend of Trästocks

Den va ba kiing;*




















olivia: I know you said it all would be just fine and I know that changes come with time (so sometimes I don't want the times to change)


olivia: HOPE SOMEONE HEARS ME TONIGHT; HOOOOOOOLDMEEEEEEEEEE

Förlåt för den sämsta uppdateringen i TCG's historia, men kan iallafall meddela att jag har haft en AWESOME trästocksvecka. Helt galen har den varit. Ska strax sova, behöver det mer än nånsin nästan (förutom natten till fredag, sov 1,5h före jag gick till jobbet). Ska visa nån bild om det finns nån respektabel hehe, har fotat ganska mycket *mobilkamera ftw* men inte så mycket som blev bra..

Kan fortfarande inte fatta att vi hängde med Adept..

emma: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den mest oväntade kvällen i hela mitt liv typ. Började med att se Adept (och dom var KUUNG, synd bara att dom inte körde sina bästa låtar). Hängde sedan ett tag och gjorde inte så mycket, så vi gick till stan. OCH VILKA SER VI OM INTE ADEPT?? Efter VÄLDIGT många om och men så går vi fram och frågar om vi får ta en bild. Hur det gick till vet jag inte, men det blev bestämt att vi skulle följa dem till krogen. Var så galet nervös när vi satt där, men dom var verkligen hur trevliga som helst.. Då det stängde så tyckte dom att vi skulle gå till trästockscampingen, så då gjorde vi det! 

Där gick vi runt och letade efterfest, hände så mycket kul där haha... Jag och Olivia hade fått artist-band av adeptkillarna så vi sa att vi spelade i ett band som hette Those Dancing Nights. Alla blev imponerade hahaha! Nä men där hände det så galet mycket roligt, fy faan vilken kung kväll! Så jävla orealistiskt det var, minst sagt.. 


Var så gaaaalet taggad!


Dom också!


Ut på bloggen var det ju ;)


Jag och Olvivviai, tycker så synd om henne, hon skulle upp 6 i morse, vi kom hem halv 5...  ROlig bild förövrigt!


Olivias sko och jag!


Martinsson och Martinssons sko!


När vi träffade ADEPT!!!


På krogen, skulle fan ha pepprat bilder om jag hade vågat hehe :$ JUst efter det här kortet tog joinade Olivia oss, gissa om hon blev förvånad när jag sa vad jag gjorde?


Söta tsm :)


Ska aldrig slänga det..


Otrolig kväll!


ADEPT

TAGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


olivia: TAAAAGGAAAAAAR AAAADEEEEEEPT MEEEEDDDDDDD ADEEEEEPT! this is the sound of burning bridges

OH HERRE har inte hört av mig på ett tag. Sitter och färgar håret och ikväll är det ADEPT! Taggar så mycket att jag tror jag går sönder.

Har förövrigt städat 30 000 toaletter på jobbet och blir så galet slut av det. Tur att jag är ledig hela helgen! Ni förstår inte min lycka när jag såg det på schemat.

Monkey boy? China girl?

olivia: oh God it feels like forever but no one ever tells you that forever feels like home



Omg, är en låt lika med minnen så är det den här. Vilka flashbacks från förra sommaren! Helt sjukt. Kan knappt lyssna på den eftersom jag bara drömmer mig tillbaka då, det är sorgligt på något vis. Att det redan har gått ett år, för mig kunde det lika gärna vara en månad!

Kunde inte sova så då satte jag mig här. Lycka till att stiga upp imorgon säger jag bara.

olivia: det finns ingen mer störande reklam än "panta mera"

Då var den här. Sista Dagen På Sommarlovet. Eller, nästan. Börjar jobba imorgon klockan 8, I will be okey? Inte? Nej. Gick och lade mig sent igår och försökte iallafall vakna tidigt i morse för att vara riktigt trött ikväll, funkade inte riktigt som tänkt då jag har tagit flera powernaps idag.

Jaja. Städa i 3 veckor? Tjänar pengar, vilket är det enda positiva med det hela.

emma: the Music of my life :P

day 01 - your favorite song
För tillfället The Island - Pt. 1 - Pendulum tror jag!

day 02 - your least favorite song
GUBBEN I LÅDAN - DANIEL ADAMS-
RAY
day 03 - a song that makes you happy
The Pretender - Foo Fighters

day 04 - a song that makes you sad
Harder than you know - Escape the Fate

day 05 - a song that reminds you of someone
Ice box - There for Tomorrow
Påminner mig om Adam, har ingen relevans i texten dock.. lyssnade på den när vi var i Turkland och jag saknade han galet mycket:)

day 06 - a song that reminds you of somewhere
E.T - Katy Perry ft Kanye West
Påminner om TURKIET, dom spelade den jämt..

day 07 - a song that reminds you of a certain event
I'm made of wax Larry, what are you made of - A day to remember
Påminner mig om all innebandy i vintras, om de kan räknas?

day 08 - a song that you know all the words to
If it means a lot to you - A day to remember
Forever yours - Sunrise Avenue
The Party Song - Emery
Fall for you - Secondhand Serenade
Osv.. omg finns ju hur många som helst upptäcker man:)

day 09 - a song that you can dance to
Vilken kan jag inte dansa till?

day 10 - a song that makes you fall asleep
Kan inte somna med musik!

day 11 - a song from your favorite band
Do not have!

day 12 - a song from a band you hate
Rising sun - Sunrise Avenue
Skämta<3<3<3 Älskar Sunnis ;)

day 13 - a song that is a guilty pleasure
Why does it rain - Darin :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

day 14 - a song that no one would expect you to love
Don't Go - Bring me the Horizon ?

day 15 - a song that describes you
Bandit for life?

day 16 - a song that you used to love but now hate
Breakeven - The Script

day 17 - a song that you hear often on the radio
Hollywood Hills - Sunrise Avenue ;)

day 18 - a song that you wish you heard on the radio
Deceit - Union Square

day 19 - a song from your favorite album
-

day 20 - a song that you listen to when you’re angry
ADEPT

day 21 - a song that you listen to when you’re happy
Turn it up - Sonic Syndicate

day 22 - a song that you listen to when you’re sad
What hurts the most - Rascal Flatts

day 23 - a song that you want to play at your wedding
AMAZED - LONESTAR!!!!

day 24 - a song that you want to play at your funeral
You're not Alone - Saosin

day 25 - a song that makes you laugh
Razor Tongue - Mendez

day 26 - a song that you can play on an instrument
Bjällerklang..

day 27 - a song that you wish you could play
Self vs Self - Pendulum

day 28 - a song that makes you feel guilty
??????

day 29 - a song from your childhood
Maria - Östen med Resten ;)

day 30 - your favorite song at this time last year
Sail away with me - Sunrise Avenue ;)

olivia: so now you know that I'm back on my feet just to show you that I've made myself I life that you could be proud of and I wish that you could be there just to see me again


It's all in your name!
I scream my lungs out each night for a chance that you'll hear me.
But you never could hear me enough
I see a thousands other faces tonight
but no one recall your beautiful judging eyes.


olivia: So tell me strangers, are you happy where you are? You have to see the beauty in the world through your eyes


Igår när vi hittade smultron! Sjukt gott. Vi hann också med att utforska ett öde hus lite närmare och gå genom hela Bergsbyn flera gånger.

Dagen har varit väldigt kontraproduktiv då jag har sovit, ätit, läst och suttit vid datorn. Borde göra något men det känns inte som att det kommer hända. Kanske! Är lite trött, blev sent i natt och jag har typ fortfarande matkoma sen igår + tröttheten efter en sockerchock. Åt igår den största pavlovan någonsin, trodde det skulle finnas kvar för en månad framåt men vi lyckades äta upp den. Helt galna!

olivia: så skön, skönast idag


olivia: I've been wrong, I've been right but tonight; I just wanna be yours

Ska snart ha middagsbjudning, jag och Emma har makeat en pavlova. Mamma har tjatat om att vi ska göra det sen vi gjorde det till skolan, i typ... november? Eller nåt. Så sagt och gjort: nu står den i ugnen för avkylning:)

Fick också nåt fel (eller ville möjligtvis värma upp till sommarjobbet) och storstädade hela huset. Ja, förutom våra rum förstås. Det är lönlöst att städa dem. Iallafall så fick Emma uppdraget att dammsuga. Jobbigt, kan man tycka. Well; jag fick badrummen.

Jag och min radarpar-kollega.


olivia: I'm the type of person who let's fear drive, cause I'm addicted, I'm needy. I'm lost without you


olivia: I belong to the skies


Fixade problemet!

:)

olivia: forever isn't long when you're talking about trust


olivia: don't close your eyes we could stay just here forever, don't say goodbye tonight

JUST NU!
Händelse: Inget, absolut inget
Vämre: Kallt. Fryser om fötterna
Hunger: Mätt. Har nyss ätit tomatsoppa + pannacotta
Musik: Sleeping with sirens - If I'm James Dean, you're Audrey Hepburn
Önskan: Att göra nåt
Väder: Fint men rysligt kallt!
Outfit: John Bauer-shortsen, linne och mammas tjocktröja
Populäritet: Fick sms för ett tag sen, skrev lite med Mattan på facebook för typ en halvtimme sen. Inte så hög med andra ord
Humör: Ganska bra faktiskt!
Humor: Lika dålig som vanlig
Bild: Jag (tyvärr skitful) och min kalla fot

emma: everyday can't be the best day of your life, but you can make everyday the best you can

Galna sanningar om mig:

- Grät till HarryP idag, och jag brukar aldrig gråta till filmer.
- Längtar lite till vintern. Galet men sant.
- Jag har två flätor. 
- Jag anser mig vara kristen, något jag kom underfund med på konfirmationen!
- Har aldrig gjort mig riktigt illa.
- Är ALLTID stressad.
- En av mina drömmar här i livet är att skriva en bok.
- Har jättesvårt att komma nära människor.
- Jag hatar luften inne på Max.
- Har en överdrivet stor ansvarskänsla.
- Min mobil har slutat lagga!!!!!
- Blir galen om jag inte gör något fysiskt (dvs är typ alltid galen)
- Är orolig inför framtiden.
- Jag älskar att läsa böcker.
- Har ALLTID alltid alltid hur stökigt som helst, vilket jag hatar
- Jag är 172 cm lång! En riktig bjässe.
- ÄR seriöst sämst i världen på att minnas namn.
- Är stolt blondin men tycker i ärlighetens namn att det är snyggare med mörkt hår.
- Tycker att Lady in Red fan är den romantiskaste låten i hela universum..
- Fast det är ändå Amazed - Lonestar som ska spelas på mitt bröllop.
- Det bestämde jag 08 :$ Och jag SKA gifta mig!
- Jag håller på att frysa ihjäl.
- Har ALDRIG blivit bra (eller ens ok (okej typ i sjuan)) på ett skolfoto, bara två år kvar att bevisa på..
- Den 2 september 09 skrev jag här på bloggen att jag var snygg sexig singel. Idag är jag inget av det vilket jag är galet nöjd med (en av sakerna iaf hehe)
- Önskar att jag hade lite mer personlighet!
- Håller på att bryta svanskotan, godnatt!



olivia: It seems that we're only chasing after the hopes and the dreams we had. We don't trust ourselves in the future so we linger on to the past

Såg Harryp ikväll, som väntat var den sjukt bra! Blev lite tårögd medan mina kompanjoner flänna som om vi skulle dö imorgon. Vidhåller dock vid att böckerna är både bättre och sorgligare än filmerna. Inga undantag.

Ska sova snart. Sov till drygt 12 idag men är ändå sjukt trött. Vet ej vad som har hänt. Ska nog avsluta det här nu, mina tankar snurrar runt som en swibbler sweeper = jag har svårt att koncentrera mig. Vi ses! Om ni har tur hehe

Kan förövrigt erkänna att kvällen var ganska mycket roligare än gårkvällen, som spenderades med att baka en tårta och spela monopol med pojkarna på bilden. (Ja, jag kallade just Emma en pojke). Fick också deja vu av vädret, random dandom

P.S!!!! Såg killen som vi såg på vitbergs för några år sen och som vi kallat Snygga Killen sen dess. Lika snygg fortfarande! Seriöst dreamy. Tyvärr var han med en tjej, skulle annars ha raggat stenhårt *enda singeln i sällskapet*


olivia: I know there is more, there must be more! So turn it up, turn it up! The system overloads

Hello! Sitter och taggar till trästocks genom att lyssna på Adept. Ska bli sjukt roligt att se dem, är fortfarande lite besviken över att jag inte uppskattade Sonic Syndicate förra året. Ovärt.. Har tyvärr inte lyssnat så mycket på Adepts nya album, har inte riktigt "tagit det till mig" ännu om man säger så. Bara en tidsfråga dock!

Förövrigt undrar jag hur Trästock kan sätta deras spelning på torsdag?! Sjukligt stört, då de lätt är det bästa bandet som kommer dit i år. Är inte så länge kvar nu tills jag och Emma börjar jobba, vet inte om vi jobbar under Trästock, men blir jobbigt om vi börjar 7 dagen därpå. Hoppas för guds skull inte det! Men inget, och då menar jag inget, ska hindra mig från att se dem. Inget, you hear me?!


olivia: things could mean everything or nothing at all, take what is real I'll give you my all

Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att kämpa mig igenom Harryp, är inte utläst än dock. Nu sitter jag i köket, alldeles alone, och lyssnar på emomusik. Dvs standard! Förutom att jag inte äter något... 
 
Som alltid på kvällar då dét inte händer så mycket vandrar tankarna iväg. Sommaren ska ju vara en årstid utan konstiga tankar och problem, men så sorglöst har det inte riktigt varit. Dock så skulle allt kännas 23x jobbigare på vintern, för det gör det alltid! Eller så är det för att jag är tonåring. Allt är möjligt, sure thing.

Ska lägga mig, hoppas på bra väder imorgon och en riktigt skön sömn i natt! Behövs. Hoppas på lite motion imorgon på ett eller annat sätt men jag har inga förväntningar på mig själv. På vissa saker är jag sämst, t.ex. att träna på sommaren.

Mina honeybabes, grymt koncentrerade. Sommarlovet går sjukt fort, det här skulle kunna vara igår men var en vecka sen? Drygt!

emma: tonight we'll reveal ourselves

Hello kärA vänner!

Har haft en del awesome dagar men nu har tröttheten bannemig tagit över. Har typ ständigt ont i huvudet och idag kan jag inte ens se klart. En tidig kväll skulle nog vara passande men ack så tråkigt..

Ska kanske på träning ikväll, känner mig dock förkyld men kan även vara allergi? Ett så tragiskt öde för en föredetta vältränad flicka som jag, att tappa motivationen! Och efter en vecka med fler skrovmål än jag kan räkna så har jag även vinkat adjö till formen. Att det kan sluta så, vareviga sommar?

En del bilder har tagits under dessa förbrukade dagar, de flesta kommer förhoppningsvis aldrig nå offentlighetens ögon. Men visst vore jag väl tråkig, om jag inte ens kunde visa någon?


Tårtan jag och Olivia bakade till Lukas! Okej, ser ur som att han typ skulle fylla 7 men den blev satans god i alla fall...


Eftersom typ ingen annan ville vara med på bild, här är en ful på Olivia..


Jag och Adam på harryp-maratonet igår! Snygg bild idd... att vara med på bild här på bloggen är bara en av många saker han måste stå ut med med mig:)

Efter moget övervägande bestämmer jag mig nu för att inte lägga ut några fler, då allihop har något slags störande moment (t.ex. någon som mycket ogärna vill vara med på bild bl.a. ungefär alla jag känner) 

Hejdo.  

olivia: you put me here just to fall

Igår blev det, som sagt, bad och volleyboll som efter MÅNGA om och men följdes av Harrypmaraton. Tyvärr började vi se första filmen typ halv 12 på natten, så vi krigade oss hem efter nästan två stycken. Andra saker som failade var att det alltid var en som sov (den som satt på sovplatsen), vi gjorde sönder kaffekokaren, spelade mer mobilspel än såg på filmen och jag fick sitta på sämsta platsen.

Idag är det varmt men inte soligt och det enda jag vill göra är att läsa Harry Pottis Potter 7, men Emma läser den atm! MÅSTE hinna läsa den innan onsdag då vi ska se sista filmen på bio. Taggar förövrigt ihjäl till det.

Btw så drömde jag att jag såg Nomy live, sjukt bra dröm! Började gråta när han spelade By the edge of God, så blev sugen på att lyssna på den nu.. Ska nog gå ut och sova i solstolen ett tag, på återseende!


olivia: someone else is scared to death


FOKK YEAH


Dubbelt buremål? NPNP


Blommiga tallrikarna!

Igår fyllde ju Lukas år så då överraskade vi honom genom att göra en tårta! Först tänkte killarna göra det, sen kom de på att det skulle spåra så då fick jag och Emma göra jobbet.. Klagar inte! Älskar att göra tårta.

Eftersom Emma är hos Adam och de andra i stugan så har jag nyss ätit frukost i min ensamhet. Ska förhoppningsvis och bada snart och sen planerade vi volleyboll. Låter som en roligt dag men vet av erfarenhet att det oftast är dagarna man tror ska bli roliga som blir spela monopol med pappa och Albin-kvällar.

olivia: för jag gör vad som helst nu när jag blivit frälst

Fullt upp idag då vi varit i boviken, på bryggan och sedan tryckt ett dubbelt bure på krysset. Det var ju ingenting!

Ska strax i duschen, vill bara gratta Lukas på födelsedagen! Inte varje dag man fyller 18 precis. Bara drygt ett år kvar för mig!

emma: för vem skulle hon bjuda med in, när världens alla människor vänder ryggen åt sorgen i hennes ögon

HellVar x antal dagar sen jag skrev senast. Sedan dess har jag bl. mycket a. varit i stugan, förlorat i poker, varit med Adam (2 månader igår!!) ätit på subway, varit i falkträsket, trott att jag skulle avlida, varit i boviken, spelat fotboll och fått en jättebula.

Måste sova nu, skall upp tidigt imorgon i think.. Men blir arg! VARFÖR är det jag som ska stöka av matbordet bara för att Olivia slöar sig i soffan och tittar på OTH`???

OCH EN ANNAN SAK: MIN MOBIL LAGGAR SÖÖÖÖÖÖNDER. ÅH vad arg jag blir. Tog upp den ur väskan när vi var i flaketträsket och då funkar inte knapparna? OKEJ??????? dö jävel. Nej skämtar, SNÄLLA LEV JAG BEHÖVER DIG MOBILEN

olivia: and how obvious should a girl be

Hello alla barbapappas! Är nu hemma från stugan. Vi har chilla lite, dilla lite (okej, det DÄR var det töntigaste jag någonsin skrivit), åkt vattenskidor, spelat poker, bogglat, ätit, sovit och läst Harryp. Måste ju vara typ de bästa böckerna ever written, förstår ej de personer som inte läst dem. Började med 6an idag, planerar att läsa ut den ikväll eller imorgon. Det går i ett flygande fläng!

Ikväll tog jag mig ÄN-TLI-GEN ut och sprang. Skönt med 27 grader då. Planera var att sen spela monopol med pappa och Albin, men de gick i kras. Då gav jag upp hoppet om en rolig kväll, ni kanske förstår varför..

En diskussion startades förövrigt vid matbordet igår. Heter det "just och pass" eller "just så pass"? Någon som har en åsikt? Annars kan vi ju lägga till den diskussionen i samlingen med andra never-ending diskussioner, som t.ex. "pannkakor eller plättar?" och "tennisbollar: gula eller gröna?".

Snygg bild förövrigt. Not.

olivia: so I ask you, my savior, what do you want from me now cause I gave you all


Konstig bild (och ful på mig) från igår. Det gick från att vara en lugn hemmakväll då vi bara skulle hämta cyklarna på stan till att spendera några timmar på skejten. Ikväll är vi bjudna på lite beachvolley men då vi är hemma och håller Albin sällskap så är det inte aktuellt för tillfället.

Imorgon ska vi till stugan över natten för första gången i år. Förut spenderade vi hela, och då menar jag HELA, somrarna i stugan. Förstår ej hur jag överlevde, nu skulle jag dö av tristessen. Men jag klagar inte! Två dagar kan stugan underhålla t.o.m mej.

emma: bilder från igår (som förövrigt var en oväntat rolig dag)



OMG


emma och olivia: THE FINAL FESTIVALKVÄLL


Var först hos Vickan! Här er Matilda och Olivia på bild.


Varken Emma ELLER Matilda hade färgade strumpbyxor. Var tvungen att ta ett kort.


Sen fick Olivia också vara med och ta kort. Love you


Snyggingar:)


Haha..


Bra bild, tog med min systemkamerna Nikon 3766, manuellt ofc! Har även redigerat.


Fotograf: Emma! Modell: Emma och Matikda


:-D


Typ ScaRY mOVIE


HAHAH Olivia, Felix och Adam looooool


For till festivalen, hade highfive-tävling, träffade folk och tog mängder med gruppbilder..


Som den här!


Och den här!


Matilda och Emamma
Peddo-Emma och Adam.


FEST HOS MANGE


360, 540,  105849


Vet inte hur många samtal Olivia fick ta emot under kvällen men det var så pass många att mobilen började lagga!

Sneaky-gruppbild då ingen egentligen ville vara med på kort

herp herp derp herp?

Olivia, Joel och Alle i maxkön!

You aint gettin' nuthing of this



olivia: då tar vi en genomgång

Seriösa fjortisbilden nr 1.



Mer normalt kort:


olivia: ost nu


Saknar vädret men taggar sista dagen på festivalen. Ska ofc spenderas med mina gurlfriends♥ men förmodligen en hel del annat folk också (ungefär hela skellefteå + omnejd är ju ändå där).

olivia: sju små lögner och en ljuvlig saga i början av glömskan

Hej. Det här är en bild på mig:

Med den vill jag säga: inget. Eller? Ser ni att jag äntligen har fixat inställningarna så man ser färger igen? Jag gillar't. Ser ni också tavlan bakom mig? Jag gillar ostkrokarna i mitten.

Trogna anhängare som vi är så spenderades ju gårkvällen på stadsfestisen. Åkte galet många karuseller och de körde dem hårdare än någonsin förr. Idag skulle jag inte ens under mordhot sätta mig i breakdance. Igår fick jag väl nån hjärnblödning eller nåt som fick mig att åka den igen. Höll på att spy och tjejen bredvid oss såg ut att vilja dö. Hon grät.......

emma: in the rising sun, what are you waiting for

Hello!

Blev en random night igår hehe. Bl. a. så strövade vi omkrin när vi såg en som arbeta där vinka till oss att vi fick åka gratis en karusell. Så då gjorde vi det! När den var slut kom han fram och frågade om vi ville åka igen. Vi ville! Då fick vi också 4 biljetter, var galet värt... Sen träffa vi också en del folk, till exempel en vi enbart träffat på ica och några stalkerz.

Blev inte många bilder, här är två...


Olvivivia i den fula vinkeln<3<3<3


Ica-killen, Olvivavivaiova osv!

Ska snart och se Eric Saade. TAGGa :P :P :P Men först: VARMKORV! Pusshej.

emma: det är ditt liv nu, så ta för dig nu. DET KOMMER ALDRIG IGEN

Alla kvällens planer regnade bort under eftermiddagen. Men otroligt nog regnar det inte nu (tror alla i skellefteå drog en lättnadens suck) och jag är otroligt taggad på kvällen! Kommer vara så sjukt mycket folk i stan eftersom Robyn spelar och ja.. förmodligen blir det bara awesomeness.

Har just gjort en ny spellista "fest i hela huset". Inte för att vi har nån fest i hela huset men taggad blir man ju;)


Jag och Olivia i virvelvinden igår. TAGGA!!!! Drömde förövrigt inatt att Olivia raderade den här bilden. Konstig dröm.

Om jag var en elefant så skulle jag äta myror.

Tro det eller ej men det är faktiskt sant.

Det var allt jag hade att säga. Jag bjuder på en gammal goding, lyssna och njut.



Vi ses på krogen!


emma: trevlig snubbe!!!!!!!!!!!!!


Första gången vi lyssnar på den episka road-trip-skivan dutty love :)


fallekuse!


FALLEKUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


örebroarna!


otrolig bild på mig och dabeast..


I VIRVELVINDE<3<<¨W33<<3<3<3<3<3<3som suger INTE ALLS

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo NEJ DET GÖR DEN INTE

punkt slut

SÅ GALET DÅLIG

FINNS INGET DÅLIGT MED VIRVELVINDEN NU LADDAR VI IN NÄSTA BILD

NeJ JO


matilda och bolivvia!!!!!


FELIx och mATILDA


på maX, åt skrov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åkte breakdance direkt efter, allt var frid och fröjd.. de 5 första minutrarna, vi åkte i en evighet, han som körde måste ha somnat eller nåt.. mådde INTE bra efter


Matilda och OLviaia!!!


FÖre breakdance!11111111111111111111111111111

Fick förövrigt ett brutalt uppvaknande idag. En geting kom in i rummet och lade sig bredvid Adam och ville mysa. Han ville inte så han gav den en rejäl smäll! Eller 5. Tyvärr dog den inte så då sprang vi ut ur rummet. En sko fick avsluta den mysgalna getingens liv:)

RSS 2.0