olzivia: daBeast is flying high tonight

Måste erkänna att igår kändes det som att alla planer för ikväll gick i kras. Dock så helades de senare och ska snart ta cyklarna mot Bersbyn och Matildas crib! Våra familjer ska käka med varandra, sen får vi se.. Är ungefär bestämt lite men inget blir ändå nånsin som man planerar!

Nu ska jag tagga lite, sista dagen med det bra spotify ju! rip</3. Har haft många fina stunder tillsammans, glömmer aldrig<3
Förstås så består taggen av att lyssna på martinochtrusse, vår stekiga taggspellista som passar perfekt till såna här tillfällen! WHEN I GROW UP

olivia: I'm in for the pain, you make me insane


Detta är ett ship of awesomeness. Vet ni vad som mer är awesomeness?:
-Väldigt rolig kväll igår
- Valborgs idag!
- Ska äta pannacotta till efterrätt
- Blev lite nöjd med min skräcknovell

Vad som inte är awesomeness?:
- Jag luktar sjukt mycket rök
- FACEBOOK HAR INAKTIVERAT OLZIVIAS KONTO?!?!? Varföööööör, sånt händer seriöst bara mig.. nu måste jag vänta på att de KANSKE godkänner min förfrågan om att aktivera det igen.. Känner mig lite handikappad

emma: you're like a fire that's burning inside

Helzo!

Har haft en kunglig tid sen jag senast skrev, underbar helt enkelt. Exempel:
- Gjorde sista matteprovet! OK det var inte roligt, har aldrig gått så dåligt men..
- Tränade för första gången på jättelänge. Fick sjuk träningsvärk!
- Var med Adam, det var epic!
- Skulle gå till stan och hämtade cyklarna, träffade helt random Hanna och Lina och så då var vi med dom ist, var epic!
- Skrev färdigt min skräcknovell, didn't think this day would come.. Den heter Ute och cyklar för någon intresserad och handlar om Mannes gulliga katt. Okej, skämtade med det sista. Den heter Rättare.
- Igår var vi med Matilda, for och såg Palle spela fotboll, spelade fotboll med han och Martinsson, for till oss, for och grillade med alla möjliga och omöjliga människor, var sjukt awesome!

Idag är det ju obviously Valborg och jag anar att en epic kväll är incoming, tyvärr sov jag bara 6 timmar så¨jag har typ en 60-årings ögon och ont lite överallt, men jag tror på det bästa!

BILDER från igår:


Snyggis-Olivia! En dålig sak som har hänt är att facebook har avaktiverat hennes konto pga hennes namn (Olzivia Dabeast Isflyinginthesky) . RIP OLZIVIA!


"Modellbild" på Martinsson när vi väntade på Palle som duschade >->


Grillningen, underbar avslutning på 29 april/ underbar börjanpå valborgs haha ;)

olivia: never stopped to think but neither did you like an unstoppable story going on and on to something wrong


Oh tell me WHYYYY jag är så snygg ibland? Ja men över till viktigare saker. Har gjort det sista och slutgiltiga matteprovet idag, det gick sämst men det betyder hur som helst att det är slut på matte A för min del! Obeskrivligt skönt.

Förövrigt tycker jag att vädret har passat ganska bra med att bli sämre nu när vi har skola igen.. Brukar ju vara tvärtom, på helgerna kan man tro det är februari igen och på skolan sitter man inne och längtar ut till 35 grader och sol.

Åh... åt två hamburgare till middag, brukar vara ingenting men jag mår så illa nu! Jag skall walka det off snart. Ska till mamma!


emma: so scared of this beautiful scene, line after line it all makes sense a perfect story so terrifying wonderful

Famous last days of Påsklovet 2011


olivia: who knew what we know now, could've been more but at least you're still my day late friend

Sitter på golvet i omklädningsrummet och väntar på att Emma ska bli klar. Är förkyld så var inte med idag, lika bra det eftersom det bara var brunkinnebandy.

Igår skulle vi komma hem tidigt men på något sätt blev det ändå halv 12!!! Så är sjukt trött. Emma och jag ska ha filmkväll i kväll med en film jag ej kommer nämna namnet på, sen ska jag gå och lägga mig senast 10. Lovar! Heder och samvete!

olivia: we were just kiiiiiiiiiids in loooooove the summer was full of mistakes we wouldn't learn from

Ja, om ni har läst Emmas föregående inlägg vet ni ju allt om min natt. Då kanske ni förstår att det inte var min högsta önskan att börja dagen med en promenad, men lik förbannat var vi tvungna att gå från mamma till pappa den LÅNGA vägen. Tur jag hade laddat upp med en västerbottensmuffin och en godis jag börjat äta på igår men glömt bort..

Är förövrigt brutalt äcklig just nu, stort behov av en dusch. Men vi får se hur det blir med det! Älskar vädret så vill inte slösa tiden på att duscha. (Och så sitter jag här inne iallafall:P)

Hehe Emma valborgs i åttan tror jag, snygg som vanligt. Snart valborgs ftw=snart maj=snart turkiet=snart sommar!!!! !! ! !  ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Lika bra som en lättskalad bapelsin

emma: trött och kALL

HEJSAN

Många oväntade saker hände efter det att jag uppdaterade igår. Matilda kom till oss, och då bestämde vi oss för att gå ut på en promenad. Gick till hennes pappa i bergsbyn, och då kom krille, emil och lukas dit. Det är ganska trångt i Matildas rum though, så vi bestämde oss för att börja gå tillbaka till stan. Det var kallt men jag hade på mig en moppehjälm vi hade med oss, var faktiskt sjukt skönt.

Väl i stan bestämde vi oss för att se final fantasy hos vår mamma, så då var vi först tvugna att gå till emil för att hämta USBminne, sen till lukas för att ladda över filmen. Efter 2,5 TIMMARR så var vi äntligen hemma hos oss, var den jobbigaste promenaden jag någonsin gått. Sen fick vi tyvärr inte filmen att funka, så vi såg HarryP istället. Jag gick och la mig typ direkt (runt klockan 5) och vaknade 9. VAR ÄR RÄTTVISAN I DET?

AJa. Alla verkar ha farit hem så nu sitter jag vid mammas dator och väntar på att Olivia ska vakna. Tror det kommer dröja! TYcker också det är lite skumt att pappa inte har svarat på mitt sms jag skickade igår om att vi sov hos mamma. Borde man inte svara på det?=?!=

Har typ ganska många gamla bilder på den här datorn så enjoy...


Jag och Olivia, våren i åttan.

Lina och jag, hösten i åttan (?) Laggig bild btw.

HAHAHAH jag, nyvaken i Storklinten, vintern i åttan. Min morgonfrilla var inte att leka med.


HAHAHAHAHA, matilda nyvaken i Storklinten<33333333333

Första dreamhack jag besökte! Hösten i åttan.

Jag och Olivia när vi tågluffade i somras!

I nice. HUR HÄRLIGT DÅ VA


...


emma: always take a second look and think twice, you never know what you can find, what's actually been said and stories you never knew existed

Helzo!

Har haft ett antal trevliga dagar sen vi senast sågs. Är så fruktansvärt bra väder, brukar typ inte vara såhär solbränd ens på sommaren... okej kanske men det är alldeles underbart ute. Snart kommer Matilda hit och vi ska nog kunna hitta på nåt roligt såhär sista sena kvällen på lovet!

JUST NU!
Klädsel: Mjukizbyzor, tjocktröja, linne
Humör: Glad men trött
Låt: Lovers requiem - I Am Ghost
Väder: Sol just i ögonen
Händelse: Händer inte mycket. Chattar med klassen på fb
Utseende: Solbränd! Annars osminkad och ful, fett hår<3
Gilla: Vädret!!!!11111111111111
Ogilla: VATTNET. Vill kunna dricka vanligt vatten, hatar kolsyrat och kokat vatten.
Bilder:


nice<33333

SNYGG bild på Olivia

Klassträffen, blev väl ingen höjdarbild på någon.. såg sjukt roligt ut också haha ;)


Konstig bild!


Trötta bilden!


olivia: begging you to be my escape

Var med klassen (eller den lilla del som kunde komma), var mycket trevligt. Vet nu en hel del onödig fakta om mina söta kompisar.

Idag har det som ni säkert märkt varit det stekigaste av stekarväder, det bästa vädret jag kan komma ihåg någonsin har varit i april månad. Har därför stekt hela dagen, nu ätit stekarmiddag (grillat) och har besök. Emma glömde mobilen igår hos Martinsson, så snart ska vi bege oss dit och ge Emma ett kärt återseende!

Bild från igår, ser ut som att Lina och Kevin gör något dirty men i sanningens namn så var det bara Kevin som inte ville vara med på kort!

olivia: when I'm not with you I lose my mind, give me a sign, HIT ME BABY ONE MORE TIME

Ja. Som ni förstår på rubriken så lyssnar jag just nu på ...Baby one more time. Jag skriver detta bara för att klargöra att NEJ; jag har inte helt bytt musikstil. Men den låten är faktiskt bra då det är August burns red som gör den. Precis som att jag brukar lyssna på When I grow up (nu med Mayday parade) och What goes around (med Alesana).

Det känns tråkigt att lovet snart är slut men ändå skönt för då är det snart sommarlov! Och Turkiet! Längtar. Men har också kommit på mig själv med att redan börja längta till nästa säsong (nu pratar jag alltså innebandy). Även om alla våra äldre spelare kanske slutar och laget går helt under så ska det bli så roligt!

Det här känns dock jättenyligt, även om det börjar vara ganska länge sen nu faktiskt. Den här tiden på året brukar alltid gå som mest sakta men så har det verkligen inte varit i år!

emma: de som var värst då är bäst nu, de som var bäst är på botten för ingen orkar hålla uppe fasaden

Har haft två kung kvällar irad och ska ha roligt ikväll. Har inte sovit ut någon natt det här lovet så beroccan is becoming my best friend! Av någon random anledning så har jag varit på stan 4 dagar irad och haft kul varje gång??!? Lovet har visat sig bli mycket bättre än jag trodde. Har inte så mycket att klaga på just nu.

Överföringssladden är på Olivias rum och hon ligger och sover, ska försöka sneaka dit och ta den.. UPDATE: Hittade en där nere ist, när jag gick uppför trappen så hittade jag ost.. sjukt random.

Skrattade så sjukt mycket när den här bilden togs. What is Matilda doing in dark? (Om ni vill veta svaret så skulle hon ta sin hörlur men det såg ut som att hon gjorde nåt annat).


olivia: it's coming back, it's all coming back to me now; tell me everything turned out alright because I'm where we said


Minerna!




Om ni följer bloggen och har lite koll på nånting så kanske ni förstår att kvällen har tillbringats i Bergsbyn. Egentligen brukar jag inte orka gå in på datorn ´när jag kommer hem, men idag hade jag godis. Då brukar jag dock ändå inte orka eftersom jag då måste gå ner och borsta tänderna sen, men nu tog jag upp tandborsten och ett glas ´med vatten.... får se hur detta går.

Ja men, kvällen tillbringades mestadels ute, på en läskig promenad i skogen. Men det finns faktiskt en gräns hur länge man kan vara ute så vid halv två tog vi cyklarna hemåt!

olivia: we're looking up at the same night sky and keep pretending the sun will not rise, be together for one more night somwhere somehow

Ska snart ta mig i kragen och bete mig som den riktiga kvinna jag är: ska städa och laga mat. Mormor och morfar kommer nämligen på påskmiddag idag, jag och Emma fick ta hand om efterrätten.

Gårkvällen blev inte särskilt sen alls (men vi hann ändå gå en promenad på en jätteläskig väg) eftersom vi hade synundersökning idag klockan 10, har uppenbarligen en helt ypperlig syn så det är no problem med det. Har förutom det hunnit läsa ut en bok (blodläge) och börjat på en ny (vet ej vad den heter) och bättrat på brännan lite ute i den gassande solen. Har typ en magisk framsida där solen alltid lyser och vinden aldrig blåser, där börjar sommaren nu.

Jag och Emma lyssnar på The party song, den er kung

Saknar tjejen på den här bilden, hon har ?bra? nyheter till oss. Hoppas på bra annars blir det derpressionen sen

emma: and I lied and then I lied again to make my lie become the truth and now truth doesn't exist

Helzo.

Var galet effektiva idag på stan, vet inte hur mycket vi hann med. Blev galet ful på passfotot också, skrattade när jag såg det, så fruktansvärt.. Annars så hann vi boka körskolekurs, syntest (imorgon klockan 10:S:S) äta glass, äta på Los Pepes Tapas Bar och köpa en ny plattång! Nu KANSKE min frilla inte kommer vara skatbo varje dag, lyckliga jag!

Förövrigt är jag och Olivia back in da kitchen, vi lagar lime och- passionsbrulé. Vet inte riktigt vad det ska bli så det är spännande! Men vi är kungar i köket så det blir med säkerhet awesome ;) Ikväll ska vi umgås med Matilzie the Girl, läste på facebook att det var 2.90 på ica så you know where to find us....


Matilda :$<3

emma: i always kept quite, always did what i could and now it's you who needs help

Hejsan :P :P

Vaknade halv 9 imorse och var äckligt trött. Men nån har ju någon gång bestämt att jag aldrig i hela mitt ska få sova ut så det var bara att kliva upp! Ska strax på stan och fixa pass + äta på Los Pepes  (HAhhha) funderar om jag ska orka sminka mig men eftersom jag har en förkärlek till att vara äckligt ful känns det inte som att det kommer bli av.

Igår var vi på stan och jag var helt shoppinggalen! Köpte skor+hudkräm+lypsyl+snoddar för 150 kr!!!!!!1 Galet värt. Sen var vi hos Sofia med laget och jag var galet flossig, men sånt är livet.

AJa. En kompis har fyllt år så jag måste ju skriva en hälsning här på caregang bloggen! (i efterskott tyvärr, skrev ju inget igår).
Grattis Kalle! 18 år! :D :D :D XD xD :P xP

olivia: just wish these dreams would follow through but the miracles came crashing down



Sjukt snygga. Sitter  i soffan och undar två saker:
1. När ska jag orka stiga upp och fixa mig
2. Varför åt jag 1000 scones när vi ska äta på restaurang med mamma klockan 12?

På stan ska vi också fixa passen, inte så länge kvar tills vi far nu! 12 maj sticker vi ju från Skellefteå för att bättre på brännan lite i varmare breddgrader. Det bli supermysigt. Drömde dock att vi var utomlands, det var tråkigt där så jag blev besviken. Dessutom ramlade en jag kände ner och dog och det var jättehemskt.

olivia: it will fade away but always remain, when it's not right it's you

Så sjukt fint  väder det var idag, satt ute i shorts och linne. Crezzy nice liksom. Tyvärr så kan man ju inte dricka vattnet så fick ta mjölk och svalka mig med, funkar inte riktigt:/ Dessutom har pappa blivit sjuk av det och jag och han brukar alltid bli sjuka samtidigt så jag fruktar för min hälsa..

Ska snart bege mig mot Vitberget och Sofias place, några ur laget bestämde sig för att spendera kvällen tillsammans! Eller det var faktiskt mitt förslag, har blivit lite av en Styrare. Synd att jag känner mig sjukt äcklig och ful och inte kommer att göra nåt åt det, men tror laget har sett mig i värre skick faktiskt ;-) Stackars satar


Min syster. Fin.

olivia: this sky will make me sick so I'll give up on you, I'll give up on this

THE GOOD LIFE. Är det sannerligen nu. Nästan. Dagen började med en händelse vi redan förutsett (det var epic) och det är sjukt bra väder ute. Ska snart joina Emma i solstolen. Eller ja, vi har ju en var men..

Jag har en ko på min arm. Den vill inte försvinna.
Nu: 3 sjukt snygga bilder på mig (är seriöst modell):

Grr! Snygg och mystisk

Oh! Rawr ;-)

Jag+cowboyhatt=för sexigt för att finnas?

emma: skrattade så mycket


olivia: what's holding me back is the thought of time we never had

Varsågoda, fick en förfrågan så här har ni: mig och Emma i små versioner




Efter dessa tider kommer typ åren då jag gick i 4an - 7an, tiden då inga bilder bör visas från. Har knappt bilder från de åren. Tur.

emma: noone else will save you here, but like always you're way to busy doing something else so you can't do what's best for you

SJUUUUUUKT awesome senaste dygn. Helt galet bra!

Började då gårkvällen med att chilla på ica, for till Matilda, vid elva (vaaarför alltid så sent?) for vi till Oliver och var med bergsbyborna, hade snöbollskrig, for till Matilda igen och hade ansiktsmålningskrig, alla for och vi sov hos Matilda. Vaknade, åt 1000 rostade mackor och en kiwi, hade party i köket, gick en promenad i det fina vädret, gjorde spellistan Dutty Love, cyklade till stan i världens motvind, träffade Lina och Palle så vi var med dom ett tag, cyklade hem, duschade och here I am!

Nä men hade så galet kul igår, sjukt trött nu dock, men det är så det ska vara på lov!


Byggde en provisorisk bänk på ica since you can't sit on floor


Megatard ville stretcha lite på vägen till bbyn


PROBLEM?



hehe love u

olivia: I can never forget so don't remind me of it forever

Igår hände många saker, men vi låter bilderna tala:

Jag min vana trogen tog en egopic just när jag vaknade, myyyyyyyysigtjej_f10

Itsa, the myscat!

olivia: att känna att jag har aldrig träffat någon som dig

Jag och Emma har party i tha bäddsoffa nu innan vi snart ska ut för att träffa Matilda♥♥♥♥♥♥ Var så länge sen! Typ nästan ett dygn. Vet ej vad vi ska göra dock, pratar om att lana i natt men vi får se vad som händer. Allt är crezzy, det är så crezzy lalallalalaa CREZZY!

Idag har jag: läst hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, den var ovanlig. Jag har också duschat med en spindel. PZ!


Ovanlig bild? SNygg <333333333333

emma: och när hjärtat började slå var allt redan försent, en saga som denna går aldrig att stoppa

Har suttit ute på balkongen och sovit typ hela dagen, känns som att det här lovet kommer bli det aktivaste någonsin.. är i alla fall kung väder! Igår läste jag böcker på dagen och på kvällen for vi till Matilda och hade tjejsnack. Trevligt var det, blev ganska sent dock (som alltid typ). Kul men jobbigt att bara sova 6 timmar per natt!

DAGENS
Klädsel: Mjukisbyxor, linne, tjocktröja
Humör: SÅDÄr fast typ ändå bra, trött
Händelse: Hittade min och Olivias mp3 från stenåldern och lyssnade på den, var typ låtar från melodifestivalen 2006!
Dagens gilla: Vädret och typ folk som bryr sig
Dagens ogilla: SPOTIFY, vafaasen? Gråter krokodiltårar!
Dagens ansikte: SOLBRÄND, typ kräftan
Dagens bild:

Rolig sak som hände när vi grillade:
Jag smsade med martinsson.
Jag: Vad gör du?
Han: Ser film sj?
Jag: Ser på den falnande elden
Han: Vilken film är det?
HAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAH haha så roligt det var



Igår!

olivia: do you still believe in all those things that you stood by before


emma: är så snyyyyyyyyggggggggggggggggggggggggggggggg



olivia: I can't undo the things that led us to this place but I know there's something more to us than our mistakes

Dagens brutala sanning: Är så opopulär att igår när vi satt och grillade och jag fick ett sms blev jag så förvånad att jag skrek VA fAAN? Sen kom jag på att jag smsat mamma, det var hon som svarat.

Dagens humör: Glatt. Lite sentimental.

Dagens låtcitat jag har i huvet: 'All you needed was time but now time will destroy us' från:

Watch me bleed - Scary kids scaring kids

Dagen gilla: Vädret och LOV!

Dagens ogilla: Att jag sitter inne nu kanske..?

Dagens låt:

If you can't live without me, why aren't you dead yet? - Mayday parade
Ååååh, älskar den! 'This song is every word I left unspoken'

olivia: vi har tid men ingen evighet


Hehe! Ur askan och in i elden. Ska lämna min plats framför datorn för att gå och äta wienerbröd.


emma: det är galet galet galet galet galet nice väder ute idag

Första dagen på lovet och den verkar bli AWESOME!
- Sov 8 timmar så jag är utvilad
- God frukoost
- Inatt sov jag och Olivia i bäddsoffan, vi vaknade av att jag råkade stryka henne på kinden
- GAAAAAAAAAAALNASTE VÄDRET UTE IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaa, gårkvällen började för övrigt med att jag, Olivia och Matilda grillade, hade inte så mycket ved dock så den slocknade ganska snabbt. Sedan for vi vidare till palle och såg the grudge, trodde den skulle vara HUUUR hemsk som helst men det var den inte. Kan ha berott på att jag somnade haha :$



Några av dem jag umgicks med igår!

emma: i think you really care, care, care, care


Blev så ledsen nyss... men fick godis av Olivia och bestämde med Matilda att vi ska grilla ikväll, så det blev mycket bättre snabbt! Btw PÅSKLOV<3<3<3< <3<3<3V 3<3< 3< 3<3 < 3<3 <3 <3<3< 3<3 <33 <3 <3

olivia: hold on hold on I always wanted it this way (I never wanted it this way)

Sry, länge sen jag hörde av mig. Anledningar:
-Bra väder ute
-Varit i skolan
-Gjort saker på kvällen

Nä men. I onsdags hade vi ju DMmatch, THE BIG FINAL, mot RIG. Var totalsäker, bombis, på att vi skulle förlora stort, bli krossade som en myra under en sko. Allt under tvåsiffrigt var en vinst.
Det slutade lika, vi förlorade sen i sudden. Det är fortfarande oerhört, otroligt ofattbart. Kan inte förklara hur det gick till, vi var så sjukt bra att det finns inte! Galet bra avslutning. Är stolt över alla i laget.

Tyvärr gick ju SAIK samma öde till mötes, men vadå? Hatar de som tjatar om hur "dåliga aik är". Finns det något dåligt med att få SMsilver?  

Nu ska vi genomlida dagen på skolan (typ enda klassen som har skola idag??) och sen är det PÅSKLOV. Vi ses då.

Sjukt snygg bild. Vet ej vad som gick fel.

emma: i hope someone hears me tonight

ÅHHHHHHHHHH vad jag är på dåligt humör. HATAR att sitta inne en hel kväll, men man måste ju se hockeyn. Sen förlorar dom och då känns allt bortkastat. Sen är det för jävla varmt inne på mitt rum och jag har glömt typ alla mina grejer i omklädningsrummet på skolan och ba ååh vilken rage jag har för tillfället >.>

Imorgon har vi ju DM-final måste seriöst tagga hela dagen för att det ska kunna gå OK haha känns som att jag kommer suga rejält. Åh vad jag ogillar mig själv för tillfället... skulle typ behöva en kram? HAHA det känns ärligt talat så. Konstig känsla!

Nä men det känns som att det här inlägget går åt pipsvängen pga mitt humör så byebye


snygg bild
undrar ärligt talat ibland vad jag har för fel utifrån och in, nivet? haha oj vad självömkan det blev, bättre tider will come


olivia: forever isn't long enough in the company of you

Idag när jag vaknade var jag världens döigaste dödde döing, men det får funka. Har ätit en ordentlig frukost så nu klarar jag hela dagen.. Ja! Idag blir äntligen dagen jag ska ha mitt mentorssamtal.

NU!
Händelse: Har just ätit frukost.
Kompis: Emma
Väder: Så grått som det går..
Outfit: Sovkläder
Musik: Don't wake up - I am ghost
Bild: Galet snygga Emma, går inte annat än gilla!

emma: oh, how you did look so lovely that night and how I was too lonely next to you

Hejsan!

Kom på att vi har sovmorgon imorgon, känner mig jääääääättelyxig! Hade som sagt träning tidigare, sista innan DM-finalen... och det gick så jävla bra! Har nu lite hopp om att inte bli krossade på onsdag, känns jävligt bra faktiskt. Men ändå, vi möt riksinnebandygymnasiet, det känns lite "hej, vi är lika gamla men du spelar typ i landslaget". OK, alla som går där är nog kanske inte så bra men ja, typ så..

NU!
Klädsel: Sovkläder!
Humör: Glad och trött
Låt: September - Daughtry (gjorde nyss en sov-spellista, älskar den redan)
Gilla: Sovmorgon och slackerdag imorgon! Har bara fys och mentorstid (=inget arbete)
Ogilla: Min ena sportbehå har försvunnit, måste nu ha en förliten. Får SKAVSÅR, hur skönt??!
Bild: Från vår lagkväll, sjukt mysigt!


emma: a second and forever is lost forever


Dagens...
Bild: I fredags när jag fick sista delen av en Japp. Lyckliga tider!
Klädsel: Svart tröja och jeans. Standardklädsel
Händelse: När Olivia skulle låtsasbitchslapa mig. Hon misslyckades så hon slog mig HÅRT. Riktigt hårt.
Känsla: Har varit glad hela dagen på grund av anledningar jag skrev i mitt förra inlägg, har dock känt mig riktigt flossig too..
Populärhetsstatus: Inte så hög, alla blev typ irriterade när vi försökte spela in filmen :$ Men ändå OK!
Gilla: SOOOOOOOLEN och att livet är så awesome atm
Ogilla: Min förmåga att överanalysera allt och oroa mig way too much
Nästa händelse: Ska på träning!

olivia: I'll stare straight into the sun and I won't close my eyes until I understand or go blind


Vi sitter currently i soffan och väntar på träningen som tydligen är 20.00 på kaplan idag. Det är goda tider, ljuva tider. Tyvärr vet jag inte riktigt hur mycket Emma tycker om mig längre efter att jag idag på filmen skulle bitchslapa henne och råkade göra det alldeles för hårt..


emma: was it real or am I part of yout collection, don't think we ever really got it right

Hello!

Är på sjukt bra humör, TROTS att det är måndagsmorgon. Tänk vad det gör en på bra humör att ha haft en underbar helg, se solen lysa och få ett sms på morgonen! Har dessutom slackerdag idag på skolan, vi håller på att spela in en film om doping. Sen ikväll är det träning, blir kul, sen DM-final på onsdag (18.30 på edda!!!!) och påsklov på fredag. Blir nästan inte bättre än så!

NU!
Gör: Äter frukost
Klätt på mig: NEJN
Humör: MYCKET bra
Facelook: Inte så bra, men efter lite ansiktsmasker, plastikoperationer och smink så ser jag förhoppningsvis ut som en normal människa :)
Låt: Headstrong - Trapt
Gårdagen:

Mellanmål på subbis!


Misslyckad fjortisbild i spegeln ;)


Färgade Olivias hår, blev bra tillslut även om färgen så väldigt gul ut väldigt länge!


Farlig cykeltur från Oliver>Kalle>Adam


Skulle se hur många som rymdes i soffan. Som ni ser rymdes det 6 pers! Galet bra.


emma: das palm fell


Nu far vi på stan och gör lite kaoz! med dom. Btw. Älska blickarna på bilden<3


olivia: it's about the passions that we ache for, what makes your heart beat faster


Dagens..
Bild: Igår på promenad efter att ha sett läskig film
Musik: Alla I am ghosts låtar, så sjukt bra! Epizka! Those we leave behind, Don't wake up, Lovers' requiem, Bone garden OSV! Love u all!
Klädsel: Förhoppningsvis inte detta, som är min sovoutfit
Händelser: Började med att cykla hem i gryningen. Dagen bjuder på dusch och Matilda!
Humör: Trött men glad och taggad på livet!
Populärhetsstatus: Mycket bra. Har redan haft kontakt med många människor.
Randomhet: Mycket hög. Troligtvis pga tröttheten.
Fräschhet: Inte så fräsch just nu, blir det efter duschen!

emma: so out of your mind, my luck has turned like it was Destiny who decided to destory

Hello ladies!

Igår var en jävla awesome kväll, är på sjukt bra humör nu. Tyvärr är jag sjukt trött också, eftersom gårkvällen likt många andra kvällar slutade väldigt sent. Olivia och jag fick oss en trevlig överraskning när vi upptäckte att det var hur varmt som helst ute där i soluppgången på väg hem. Värt var det i alla fall, vi hann bl.a: ta egopics, ha photoshoot, se The haunting in Conecticut och Shelter och gå en läskig väg i skogen.

Tog en del bilder, alla blev dock inte så bra så jag vet inte om dom vill att jag ska lägga ut :$ Förmodligen bryr dom sig inte så jag gör det nog i alla fall.. De andra såg i alla fall mer okej ut än jag, såg bokstavligt talat ut som något en neandertalare slickat på så jag var tvungen att radera alla bilder på mig hehe..

NU!
Musik: The wax walls of an empty room - Still Remains
Ätit frukost: Nej
Stigit upp: Nej
Facelook: "vad hände med hennes face?"
Bilder:


Olivia när vi gick runt i Bergsbyn och väntade på att en viss person skulle svara på ett sms så vi visste vem vi skulle till. Synd att han spelade Achtung just då ;) Tyckte Olivia var så fin så jag försökte ta en bild, den avspeglar inte verkligenheten dock..


När vi skulle se Shelter. Vi var inte så många kvar så alla rymdes i sängen, Adam blev inte så nöjd med sin plats though hehe

Okej resten av bilderna var typ Arvid i lugg och Oscars nya facebookprofilbild, en fruktansvärt ful på Olivia och några andra randombilder, så jag ska nog äta frukost nu. Tjing! Skoja. HEjdå.

olivia: I know you love them, the one and only listorna.. cause my dreams are all blind only for you eller nåt sånt

Vänner och livet
Hur vill du dö: Lycklig?
Vem av dina vänner är mest lik dig: Jag måste väl säga Emma om vi räknar henne till mina kompisar
Vem får dig mest att skratta: Jag själv. Skrattar alltid åt mina egna skämt. Annars ligger alla på delad andraplats, mina vänner är awesome
Vem är blygast: Asså blyg... jag vet inte. Ingen sådär särskilt. Apic den där nyårsen för ett år sen drygt ;-) 
När grät du mest: Om man tänker på hela livet? EEEEH det finns så många olika tillfällen då jag helt torkat ut.
Vad är den bästa känslan i världen: att känna sig oersättlig
Vart vill du bo i framtiden: På ett awesome ställe, vet inte riktigt vars det är än
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Ja jag vet faktiskt ärligt talat inte.

Har du någonsin..
Varit kär: Det har jag
Blivit dissad: Hehe vem har inte? Blivit så galet dissad ibland
Rymt hemifrån: Nä det har jag inte behövt
Föreställt dig ditt ragg naken: Inte särskilt ofta
Skolkat: Faktiskt inte. Aldrig. Inte en endaste gång.
Gråtit i skolan: Gillas det om jag fått något i ögat?
Spytt i skolan:  NEJ! som tur är
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Brukar inte göra så dumma saker, och jag brukar inte skratta åt det sen heller-..
Druckit: Ja tänka sig!
Retats: Haha alltid, varje dag. Inga undantag.

Du
Svär: Svor aldrig förut, men har fått den dåliga ovanan av mina bushiga klasskompisar.
Dushar dagligen: Oftast
Sjunger i duschen: Nae, faktiskt en av få gånger jag brukar hålla käften. Ibland händer det dock

Den senaste personen
Du pratade i telefon med: Mamma!
Msnade med: Matilda, men hon slutade svara
Du kramade: Matilda! Standard
Du skällde på: Emma igår när jag skjutsade henne på cykeln

Senast du
Filmen du såg: The amityville horror
Drog ett skämt: Allt jag säger är typ skämt.
Sång du sjöng: Anywhere but here "secret love, my escape, take me far far away" osv

Brukar du
Titta på dig själv i spegeln: Ja faktiskt
Ha ångest: Nästan aldrig
Ta mediciner du inte borde ta: Brukar inte ta medicin
Drömma mardrömmar: Då och då
Drömma sexdrömmar: Händer faktiskt inte alltför ofta
Hata folk: Jag är typ inte kapabel till det. Eller så har jag ingen att hata än!
Lita på folk: Ja alltid! Är så gud förbannat godtrogen

Vem
Vill du slå: Det finns många!
Vill du kittla: Tycker det är tortyr, så vill helst inte utsätta någon för det:/
Vill du prata med: Vi säger som Emma, då kan min önskning gå i uppfyllelse vilken sekund som helst!
Vill du vara som: Jag duger
Sårade dig sist: Emma, när hon sa att jag inte blev Miss Universum på den där bilden.
Fick du sms från senast: Matilda tror jag! Före det Peter, vår tränare. DMmatchen blir på onsdag som vi trodde, halv 7 på edda. (Ja, det här är reklam)
 
Har du
Tvångstankar: Nej, har lyckats tvinga bort dem!
Några piercingar: Öronen om det gills?
Egen dator: Hehe ja, men gamle kära dell håller på att lägga av:(
Bra självförtroende: Ja, vet inte vad som har hänt men på sista tiden har jag blivit awesome enligt mig själv också!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Till AIKspelare.. Sa det till Matilda i natt nångång också tror jag!
Dumpat någon: Nej det har jag inte
Gjort något olagligt: VA??? Hur kunde du veta.. ja jag cyklade utan hjälm innan jag var 15

Hur
Går du: Oftast snabbt
Fördriver du tiden: Vad tror du jag gör nu? Annars ligga i sängen och stirra i taket när jag lyssnar på musik 
Ofta bäddar du sängen: Inte oftaa alls, typ varje torsdag
Ofta diskar du: Mycket sällan
Ofta städar du: Varje torsdag typ
Många stör du dig på: Det är ett antal, men på skolan pratade vi om att man inte kan ändra på nån annan utan bara sin egen syn på dem och efter det så har det faktiskt blivit färre.

emma: inhale exhale, survival. take a look at your life, and then tell me, is it that hard to inhale, exhale?


dagen med ERHH<33333


Love of my life! Eller snarare Orsaken till varför mina läppar är såriga


Mina ÄLSKADE mimmi-pigg-sockar och mina onaturligt glansiga ben?


Bevis på hur cool jag är (och snygg)

Ska till bergsbyn ikväll, det är galet party hos Oscar! Okej, skämt åsido så blir det nog jättekul, som alltid där ;) Såg hockey tidigare med Galna Hockeygänget (dvs Olivia och Matilda), ÄLSKAR DIG MELKER oj så snyggt KARLSSON, han är så sjukt awkward i saiks musikvideo. Du är bäst Melker! Call me.

olivia: hey little fighter, soon it will be brighter


Vår klass är AWESOME, hur många sätter upp foton av sig själva på väggarna liksom?

Läskig Blair witch project-sak vi hittade när vi var ute. Läskigt. Ännu värre blev det när Matilda sparka sönder den...

emma: all I want is a little of the good life, that's what we all want

Hello!

Är på bra humör nu, sry för mitt spårade inlägg här om dagen... att det är soligt ute och få umgås med dom bezta och fIIINASTE vännerna i världen kan verkligen få en på gott humör! Gårkvällen spenderades i bergsbyn, det var roligt men det roligaste var nog ändå när vi cyklade hem. Jag lånade ut min cykel så Olivia skjutsade mig. När vi kom till stan var mina ben otroligt bortdomnade! Skulle kliva av cykeln men tyvärr fanns inget där för att ta emot mig så jag ramlade ihop ner på marken. VAR SÅ SJUKT EPIIIIICCCCCC!

Laddade nyss in bilder och fy sjutton vad roligt det var, enjoy..


Standard innan-vi-far bilden, Olivia blev inte Miss Universum..


Tycker jag var så söt! på den här bilden. Gullig! helt enkelt. Ser ut som en liten hund!


Adams fina hjärta. Eller vad var det, en potatis?



HEHE rolig bild..


Lite osneaky schnuggling, inte en ovanlig syn


HAhaha...

 
Tänkte ta en bild av oss tillsammans.. tyvärr blev den typ bara på mig, tror mitt ego börjar växa sig lite stort


En gruppbild, vet inte var alla tog vägen though.. dom som syntes såg ju i alla fall glada ut!

olivia: love you all


olivia: it's not where or what or who we were with I just need you in my life so promise me again, when memories fade we've got each other

Helgen började wonderful med att ha Matilzie på middagsbesök för att senare cykla den evighetslånga vägen till bbyn för första gången i år! Om ni funderar på att testa så kan jag direkt säga att det inte är så skönt att bli skjutsad på pakethållare så pass långt. Såg bl.a. The amityville horror, riktigt läskig film. Blev dock mindre rädd än många av killarna, roligt som omväxling att kunna skrämma upp andra efteråt!

Kvart över två ska vi träffa Mattan_7 på stan (standard), antar att vi sen samlas runt en TV för att se några svettiga killar slåss om en liten svart sak med träpinnar. Blir roligt.

NU! 
Musik: Sunrise Avenue - Stormy end
Kläder: Toffllor, mjukisbyxisor, sovtröjan of doom, grå tjocktröjan 
Borstat tänderna: Nej
Bilder:

Konstig bild, jag var egentligen öfr ful för att visas. Men ser ut så på varje bild nu för tiden, är kanske så ful? Då kan jag lika gärna lägga ut den här också: 

Nästa bild blir nog ny profilbild:

olivia: det håller på att händaaaa igen! i gave you all but you just kept me burning on and on

Hejhej, hela emogänget är på Sunnanå. Emma ska snart ha party på pappas cykel och Matilda ska skjutsa mig, kommer bli jätteroligt! Särskilt att se Emma på den cykeln, haha inte nådig. HEEEEEEE ska om emma har nån awesome bild

ok allt laggar men jag ska ta ett tuggummi, köpte dom idag på stan! Lätt värt!

emma: nej vänta jag dög ju inte

Åh FYFAN är på så jävla dåligt humör, så sjukt otaggad på livet.. slog nyss sönder garderobsdörren och nu laggar datorn, haha hatar mig själv

PL>>>>zs kan inte nån säga nåt kúl? NÄE och så har vi matteprov imorgon hehe orkar inte gå till skolaaaaaaannnn. Tur att det inte är någon här för tillfället tror jag skulle aggra sönder på personen i fråga, och som alla säkert vet är jag ju fruktansvärt grov så det skulle inte vara någon lek då

hejderpjgh

emma: late nights, can you here me then, can you?

Har varit underbaraste dagen idag. Började med ett intervallpass på idrotten, sprang typ ifrån min förkylning... Sedan monterade jag och Olivia bilder på mentorstiden eftersom vi är klara med allt och fick sen sluta tidigare. Då var det uppenbarligen typ sommar ute så vi och Matilda köpte glass och stekte resten av eftermiddagen. Asså seriöst BLI SOMMAR, har aldrig, ever never, varit så taggad någonsin.


Olivias outfit i måndags.


Och facelook!


PÅ ICA!!!!!!!!!

Och här kommer den slutgiltiga bilden, the Bild, BILDEN!!!!, standardbilden, bilden som blev Dålig, (det ska alltid vara en), BILDEN DÄR OLIVIA VERKLIGEN PÅ RIKTIGT SER ÖVERVIKTIG UT:


olivia: a sudden change of heart

IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG
så ska vi ha fys och plugga matte på mentorstiden -.-' Döda mig nu så har vi gjort bort det? Nä men blir säkert JÄTTEroligt! Man måste tänka positivt.

Jag menar. Vi fick iallafall sovmorgon. Men den hade jag glömt.

olivia: what has happened to it all, crazy some are saying, where is the life that I recognize, gone away? but I won't cry for yesterday, there's an ordinary world

Kul att jag var alldeles för övertaggad för mitt eget bästa, vi var 4 på träningen och tjollrade enbart på. Andra roliga saker som hänt idag är:
- gjorde ett rollspel på medicinsk grundkurs om provtagning
- har enbart fått 1 sms, det var av söder (fritidsgården)

Om ni inte fatta så var jag oseriös. Det var inte roligt alls.



snygg frillzy

emma: du är 45 år för fan ÅK HEM PETER ANDERSSON, älska listor<3

OM DIG
1. Fullständigt namn?  Emma Linnea Nilsson
2. Ålder?  16 år!
3. Vart bor du? Sunnanå och Sjungande dalen i Skellefteå, Västerbotten, Sverige
4. Bor tillsammans med?  Pappa, mamma, Olivia, Albin
5. Färg på ditt hus?  Gult / Vitt och svart
6. Hus eller lägenhet?  Hus!!!!!!!!11111111111111112222223333333
7. När är du född?  31 augusti 1994
8. Klass? Lisa ;) DVS Första året på Idrott&hälsa-programmet på Johnnis.
9. Vilket år tar du studenten?  2013 kanske?
10. Något jobb? HAhaha nej

IDAG
11. När gick du upp i morse?  Kvart över 10!
12. När ska du sova?  10!!!!!!!!!
13. Duschat idag?  Jo, i morse
14. Kramat någon idag?  nej:(
15. Pussat någon idag?  nej:(
16. Vad har du ätit idag? mackor, chili corn carne, stuvade makaroner<3<3<3, korv<3<3<3<3, äpple
17. Dagens klädsel?  Jeans, tröja
18. Dagens smink? Allt jag tyckte var nödvändigt (=typ allt jag hade)
19. Dagens sötnos? HAhaha ingen aning
20. Dagens roligaste? I skrivande ögonblick, då Vladimir i The Bachelorette inte fick en ros! egd

SOCIALT:
22. Hur många har du kysst? ingen aning, runt 15 pers tror jag
23. Vem kramade du senast?  Matilda :$
24. Hur många har varit otrogen mot dig? 0 ppl
27. Har du pojk-/flickvän?  eh nej
28. Vem fick du senast sms ifrån? Random

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Senaste smsade personerna kanske? Senaste jag kramade? Senaste jag kysste? Har tänkt på frågorna dvs
42. Personen du kysste?
43. Gången du spydde?  höstas
44. Gången du grät? några dagar sen kanske
45. Pizzan du åt? Kommer inte ihåg!
46. Gången du va i Göteborg?  Maj 2007 tror jag
47. Gången du var i Stockholm?  Sommaren 2009 tror jag
48. Gången du rökte?  -
49. Gången du var hög? -

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? HUND! Är allergisk mot katter, jävla otur man ska ha här i livet:(
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Brukar aldrig festa så jag säger väl hemma och mysa, är dock hellre ute och gör saker på kvällarna!
54. Tvspel eller datorspel? Ah tv-spel kanske?
55. Spindel eller orm? Orm LÄÄTTTT
56. Natt eller dag? bara de är sommar så spelar det ingen roll!
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead?  Helgon ofc??!?!
58. Ragga eller bli uppraggad?  Bli uppraggad ofc;) Fast om man raggar kan man ju välja själv, det är typ bara fula personer som raggar på mig -.- Wonder why..
59. Big Brother eller Paradise hotel? Paradise Hotel!!
60. Blont eller svart hår? Har ju blont och kan ju inte svika min egen hårfärg? Är dock svag för killar med mörk hår;) Men blont är ju också fint!
61. Har du blåa ögon eller bruna? Hahha BLÅ
62. Choklad eller lakris? Choklad!
63. Göteborg eller Stockholm? Göteborg!!!!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt, hatar prickigt..
68. Älska eller älskas? Älska!!!! Fast är ju jobbigt att vara oälskad också ;)
69. Leva eller dö? Hmm, leva tror jag

ANTAL:
70. Personer du älskar? 5 kanske, som jag älskar riktigt riktigt RIIIKTIGT mycket, annars många fler som jag casual älskar sådär
71. Personer du hatar? 2 kanske
72. Gånger du varit full? 1
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? Haha, leta långt bak i arkivet så står det där, tänker inte skriva ut det här
74. Glassar du ätit på en dag? 4 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Flera hoppas jag!
76. Gånger du haft minnesluckor? 1 kanske?
77. Gånger du varit hög? -
78. Personer, djur du saknar just nu? Typ ingen jag saknar brutalt mycket, jag har de flesta människorna jag älskar i mitt liv för tillfället vilket är underbart
79. Gånger ditt hjärta brustit? Inte för många haha, 1 kanske? 2?

VEM:
80. Vill du kyssa nu? nån wünderbar
81. Ska du träffa imorgon? Klassen, familjen, Matilda och kanske bergsbygänget (badminton???)
82. Sjöng du senast för? Matilda och Olivia
83. Hade du senast en msn-konversation med? Emil tror jag
84. Spelade du tvspel med senast? Bergsbygänget!
85. Vill du ta med på resa nu? Alla mina vänner! HAHA tönten Nr 1 = jag
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? INGEN
87. Förtjänar att dö? Ingen jag känner
88. Är söt? Killen på tven
89. Vill du sova jämsides med i natt? åh det tänker jag inte skriva här

VAD:
90. Gör dig glad? Typ mina vänner, göra roliga saker (haha?), kärlek osv
91. Gör dig ledsen? allt möjligt
92. Vill du helst göra nu? Nåt riktigt jävla kul, typ resa nånstans
93. Önskar du att du slapp göra? Såra andra?
94. Vill du ha nu? Kärlek, haha
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? vet ej! materiella ting betyder inte så mycket ;) OK skämta lite men nån rolig upplevelsegrej typ!
96. Längtar du till? Sommaren, Turkiet, och MÅNGA andra saker
97. Tycker du om dina betyg? Dom är sjukt bra men är missnöjd eftersom jag vet att jag inte anstränger mig alls
98. Ångrar du i ditt liv? Inte så mycket faktiskt
99. Är det bästa som hänt dig? Typ att jag har turen att ha en tvillingsyster?
100. Hur mycket är klockan?  21.33!

fo-evah and evah you'll stay in my heaart osv

olivia: the way you want me more than I want you

Ska strax på träning, och herregud, när var jag senast såhär taggad? Vet att vi kommer vara lite folk osv men det känns ändå så himla roligt! Varför jag inte kunde känna såhär under själva säsongen är ju frågan, men nu är jag iallafall fast besluten att krossa på DM. Vi vinner förmodligen inte men jag vet själv vad jag gör under matchen!

På tal om ingenting, love u!

olivia: ny profilbild på fejjan:)


emma: isn't she lovely.. asså olivia the creepy one

Alla Adepts låtar handlar typ om horor, finns ändå fin text:
Forever, it's just an empty word that often drowns behind the illusions
Yet we always try to encourage our disbelieves with such a frailty word

Nog om det, här är lite bilder :P xP XD xD XO X)



Igår hos Martinsson!


Bild som SKULLE visa hur gangster jag är, såg tyvärr mest ledsen ut!


Skulle ta en bild med oss, blev snarare en egobild dock..


Olivias härliga frisyr, kommentera så kan hon göra ett inlägg där hon visar hur hon fixar den!


emma: de är ju lan

tyckte de var roligt så jag skrattade


emma: this is the last time you come around, we're having a good time, would be better if we hadn't, eaiser though it's never easy giving up something you know you should hold on to


Till vänster min såkallade "facelook" idag, vikken skönhet va? Till höger min nuvarande status, ska strax fixa oss och sen dra ut! Haha skämt åsido, funderar på att gå ut vet dock inte hur det blir med det. Igår spenderades kvällen hos Martisione (aka martinsson aka daniel martinsson aka taren merhyte) med gött folk. HAHAHA gött hatar det ordet dödligt mycket..

Nu ska vi typ dansa tango och äta surströmming, byebye

olivia: oh how we regret those things we do and all I was trying to do was to save my own skin, but so were you


Nomy - Die maggots die

Thrice - Stare at the sun

Relient k - Who I am hates who I've been

Anberlin - Time and confusion

Neverstore - So much of not enough

I am ghost - So, I guess this is goodbye

olivia: It's all the small things adding up, I've been burning bridges just felt like giving up



I get your point,
We're better friends than lovers,
I get it, I got it, I guess that we're moving on,
And if I had a chance, I'd do it all over,
I get it, I got it, I guess that we're moving on,
You got in my heart, you got in my head,
and I believe everything that you said,
We're at a cross road
I guess that we're moving on



olivia: count your blessings on one hand

Vet ej riktigt vad som har hänt med mig. Eller jo, typ ändå. Men jag vill nu förtiden alltid att det ska hända något, aldrig bara sitta still och göra ingenting som jag förut tyckt är skönt. Det har till och med gått så långt att jag inte vill lyssna på lugn musik längre.. At least give me my dreams back, you negligent whore! funkar bättre. Men, trots föregående meningar, har jag spenderat dagen med att läsa en bok. Aja, det upptar ju iallafall lite hjärnverksamhet!

Ska snart äta, GRILLAT!!!!! Sjukt gott. Haha, råkade först skriva gott med å, alltså gått.. Förövrigt tycker jag det är pinsamt att stava fel. Vet ej varför.

random

olivia: the wax walls of an empty room

Hehej! Eftersom jag har varit så inaktiv på bloggen på sistone så täntke jag kompensera med att skriva massa skräpinlägg. Bra va? Vi firar med en bild på mig i min bästa säng (den hos pappa):


Ja men ok. Ni som inte vet, så är ju anledningen till denna mystiska frånvaro helt enkelt att jag och SARKOLZY (dvs olzy dvs oliver) gjort slut. Inte så sjukt nice men vad gör man.

olivia: evrysing cannot be goos at same time ok?


Vad hände igår egentligen..?
Hehe nä skämta bara. Efter en brunkig gympalektion, innebandy och krossa motståndet på boda borg så har mina knän sett sina bästa dagar.

emma: Hammarängen IF Avslutning 2011


Hellow!
Hade avslutning med innebandylaget igår, började kvällen med mat och tävling på boda borg och sedan vräka godis i Hannas källare. Ovan är en bild från då vi försökte ställa upp för en "gruppbild" (ett måste på avslutningar ju). Den blev inte särskilt snygg, lol, alla var så sjukt lökiga efter att ha krypit/cyklat/sprungit osv tidigare. Var i alla fall en sjukt rolig kväll, nu taggar vi inför DM-finalen mot RIG och hoppas på att det inte blir tvåsiffrigt! Skämta, siktar självklart mot vinst ;)

RSS 2.0