olivia: jag måste verkligen klippa naglarna :(

Läste Emmas inlägg nu och tänkte att jäg ändå "måste ge California King Bed" en chans. Lyssnar därför på den nu. Men det GÅR INTE att tycka om den. Den är bara så TÖNTIG! "My california king"... -.-'

Har inget mer att säga. Tror på en awesome dag idag så jag hoppas det blir så. Ska till bryggis och steka snart, bai!

emma: LOOK I REALLY WANNA WORK THIS OUT CAUSE I'M TIRED OF FIGHTING

DAGENS:
Väder: UNDERBAAAAAAART
Planer: Partybryggan med Matilda, hänga med örebroarna, festivalen!
Humör: BRA
Utseende: Hemskt. Tyvärr. Men det får man leva med!
Besvikelse: Målade om naglarna nyss. Inte en enda nagel blev  bra:(
Omställning: Ska flytta till papa!
Undran: Hur fan i hela helvetets lavapölar kan man tycka att Rihannas låt King size bed är bra? Jag och Olivia skrattade åt den i Turkland, och ställde oss den frågan. Nu läser man om den på var och varannan blogg.. Antar att man får vara glad för att alla har olika åsikter:)
Låt: Pendulum - The Island Pt. 1
Bild: Olivia och papá igår, han är typ konstigare än oss:)



emma: omg. galna tider

OMG! Känns som att det var galet länge sen jag uppdaterade... Sedan senast har det i alla fall varit galet bra väder så vi har för det mesta stekts på partybryggan, typ guds bästa uppfinning? Umgåtts lite, hittat nya vänner. När vi var på max igårkväll blev Olivia kompis med en mygga, Bengt-Barry Knorter. Fast sen dödade hon honom, efter en ungefärlig timmes vänskap. Whatafak? Vad är de för stil Olivia?!?!?

Kom nyss hem från festivalen, hade en rolig kväll med Olivia, Matilda, örebro-(fest hos)Mange och Joel, andra ppl och gratisåkande i karuseller vilket gjorde mig spårat illamående. Fast i alla fall inte lika illamående som tjejen som spydde i karusellen när vi åkte:)

BILDER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


olivia: so where the hell's my hope and why can't I just try? you know I've lost a lot but I won't let this die


Dagens favoritbild by far. Emma betalade honom 3 kr för att få klippa av en bit av hans byxor. Sen blev det mitt halsband :)

Har haft en rolig dag som började på bryggan och slutade på festivalen. Där emellan har en hel del hunnits med, en hel del oväntade saker också måste jag påstå.

Förövrigt hälsar Emanuel att han tyckte mycket om låtarna jag la ut i mitt förra inlägg. Tur att någon uppskattar vad jag gör!

olivia: glömma dig är som att glömma mig men glömde mig gjorde jag ändå för jag ville hellre förlora mig än att förlora dig


Forever - Amber pacific

Terrible things - Mayday Parade

Let love bleed red - Sleeping with sirens

Har hittat nya emolåtar, yeeY! Nä men det är mysiga låtar att lyssna på såhär på kvällskvisten, sorgliga dock. Älskar såna låtar utan att riktigt förstå varför.

Ska lägga mig och låta tankarna fladdra  lite innan jag somnar. Imorgon börjar festivalen och det sitter inte helt fel med lite action i staden ;-) Ska också bli superb väder och sådant älskar jag!

emma: Say goodnight, we are dying, just hold on, I've blessed these shadows and tasted every one


I brist på egna bilder var jag tvungen att sno en.. Här är i alla fall jag och Matilda, otroligt fascinerad av att båda hade färgade strumpbyxor. Då bara måste man ta en bild ju! Gillar att det sitter fast ett litet chips på mitt knä! Love you gurlfriend<3<3<3<3

Den här kvällen har i alla fall bestått av den jääääävligaste träningen på länge och gräsklippning. Trodde seriöst inte jag skulle överleva träningen men på något sätt gjorde jag det. Troligtvis tack vare mitt mantra: två inandningar = jag klarar, två utandningar = det här. Började efter ett tag klinga lite falskt även i mina öron men jag lyckades då stapla i mål till slut. Att cykla till pappa sedan var bara grädden på moset:) 

Efter allt detta + duschning var klockan 00.00 och kändes inte så taggat att göra något då man knappt kan stå på benen ens. Ska nu lägga mig och läsa PrEdIkANtEn och vänta på svar från adam the catskie one=P (Var tvungen att skriva det lite roligt pga den enormt stora uttråkningsfaktorn den meningen hade).

Puss puss. Sov gott!

olivia: så bra, bäst idag


olivia: all those terrible things you want

JUST NU!

Väder: soligt men blåsigt
Musik: The Kill - 30 seconds to mars (hur mycket vill jag inte till p&l och se dem?)
Frukost: slut
Frisyr: en mycket osmickrande fläta
Händelse: byttes låt till At least give me my dreams back, you negligent whore - Adept (hur mycket längtar jag inte till trästocks och att se dem?)
Dricka: Bravo apelsinjuice
Bild:

emma: spännande bilder från THIS DAY


Förklaring:
Tog en bild på en blomma (har blivit värsta fotografen nu med min 8 megapixlar-mobilkamera,
stektes sönder hemma så jag och Olivia for till bryggan. Efter ett tag kom Matilda. Det kom även en anka och en chiuaua(??!?! stavning) sötast EVER.
For hem, läste Isprinsessan, hade välmanikyrerade naglar och åt en vegetarisk middag med Dabeast.

Ikväll har jag inga planer. Eller duscha om det räknas? PEACE

olivia: now I realize what I have to do, just to be with you

Dagens...
Väder: soligt och varmt
Musik: ingen
Händelse: Hoppas på bad
Fundering: Om Matilda vaknar snart. Vi ställde båda väckarna på 10 ifall det skulle vara bra väder, jag steg upp kvart över 11 så jag undrar när det är hennes tur.
Frukost: Två dubbelmackor med ost och skinka.
Skämt: "Den kärlekskranka masken Odd till sin älskade: gifter du dig inte med mig, slänger jag mig framför tuppen!"
Bild:

olivia: så svårt att förstå, jag vann när du försvann


Mamma trodde jag var sjuk när jag smög omkring på övervåningen vid halv 4 på natten. Men NEJ! Jag var bara hungrig. Älskade yoghurt med flingor:)

Förresten. Älskar ni bilder lika mycket som jag? Fångar mina bästa sidor.

emma: när du glömmer har du förlorat

En sträcka på en mil och jag sover ensam inatt. Jag ber om hjälp, är det någon som kan höra?
Snälla, ge mig en cykel!

Tja. På grund av den ibland alldeles för långa sträckan mellan bergsbyn och sjungande dalen och en trasig cykel så har jag lite alone-time. Gör fransk manikyr! På långt avstånd ser det inte så dåligt ut faktiskt.

Söta paret nr 1:)

                                  ♥


emma: BILDER from this very day



Har haft en inte jätterolig dag, men skön nanting. Vaknade, solade, tog obligatoriska solen-i-ögonenbilden, läste harryp, packade till mamma, åt i mormor och morfars stuga och nu chillar jag och Olivia in da crib! Peace:)

emma&olivia: MIDSOMMAR 2011




Hade en galen midsommar! Var kung:)

emma: två från igår! Fokk yeah.


emma: så bra, bäst idag


emma: those days you wish you could hold the time for Eternity

Hejsan!

Här sitter jag på självaste midsommarafton, alldeles ensam. If I could, then I would, I'd go wherever you will go någon? Anyone?

Nä men börjar ärligt talat känna mig lite stressad. Som alltid. Målade nyss naglarna röda. RÖDA?? Tycker inte ens det är snyggt, men nu är det som det är. Ska kanske baka en tårta. Borde verkligen duscha.

Hejdå



snygging<3<3<3<3 piltre på mig<3<3<3<3 LOOOOOVEEEEE MEEEEE

emma: I wasn't even aiming when i SHOT YOU DOWN



Hello!
Hade en awesome kväll, som väntat. Lite annorlunda stil dock men det funkar! Vi imponerade i alla fall på alla vid rampen med vår utstyrsel + skateboard. Snackade lite om imorgon och det verkar bli roligare than I expected... Den som lever får se! Avslutade kvällen med pannacotta, och bättre än så blir det ju inte?

emma och olivia: gilla våra face




emma: SO PULL THE TRIGGER BRING US TO AN END

NÅT HISTORISKT HAR HÄNT! HAR FÅTT EN NY MOBIL!!!!

För andra verkar det vara något som händer var och varannan månad men för mig är det något mycket större. Min gamla har jag haft sedan våran i åttan, dvs över 2 år. Får hoppas att min nya blir mig lika trogen, det är ju ingen touchmobil så den ska nog funka ett tag. Hehe ;) Har inget till övers för nya mobiler som går sönder om man råkar titta lite för länge på dem. Någon gång kommer väl dock även jag ramla ner i den fällan men som sagt, inte än...

Ikväll ska vi nog umgås me Matilze, har inte träffat bamsebjörnen på jättelänge så det blir awesome! Oj där kände jag mig som värsta p12an men sånt får man ta om man är Tahrd, Tahrernas Tahrd.


olivia: let your tardness show dududududu dudu wings of an angel in heaven above



Hej!
Har just ätiit frukost.
Lyssnar inte på musik.
Det är soligt ute.
Hejdå!

olivia: GLÖM ALDRIG. VEM DU ÄR.

Satan, har typ drabbats av humörsvängningar. Ena sekunden är jag glad, andra ledsen, tredje arg och fjärde kan jag inte hålla mig för skratt. Förstår inte vad som händer, kanske sysslolösheten har något med det att göra = jag har för mycket tid med mig själv och mina tankar.

Aja. Ska nog snart gå och duscha, är ej särskilt fräsch. Söker kvällssällskap. Snälla? Vem kan säga nej till mitt söta face?

olivia: jag önskar... att maten var klar



Som ni kanske ser så har jag idag satt ihop den perfekta (okej efter lite editing kanske) sommarspellistan. Ja, enligt mig iallafall. Förmodligen inte enligt någon annan. Men! Låtarna med Skillet och Nomy ger mig då så starka flashbacks från förra sommaren att de var ett måste att ha med.

olivia: I wasn't prepared for what to come, a life made of memories, gone so young

En konstig bild (what happened to his face?):


En annorlunda egopic:


En kärleksfull OCH forever alone-bild:


En actionbild:


En bild på mig min bästa vän:


En bild på mig och min syster:


En bild jag aldrig trodde skulle tas:

(jag och Krille målar Kalles naglar rosa)

Olivia undersöker: Vad är det här för gobit?


emma: and that's why WE COME UNDONE

Hello!

Hade tänkt vara typ duktigast i världen och fara ut och springa på morgonen, vaknade tyvärr upp med värsta huvudvärken in history och sämsta humöret man kan tänka sig. Så jag sov lite mer istället, och vaknade nyss..

DAGENS!
Låt: The Pretender - Foo Fighters
Planer: Inga. None. Zero. Existerar ej.
Humör: Dåligt!!! Watch out.
Mående: Dåligt. Har ont i huvudet och nacken.
Vill ha: BRA VÄDeR. Och ett par byxor.
Måste: Städa i köket. Tyvärr.
Missnöje: Att vattnet i Skellefteå typ är slut = kommer kanske inte kunna duscha = äckligt.
Undran: Varför har jag fått ett lila ärr i ansiktet av mitt myggbett?
Bild: Min och Olivias frukost för precis ett år sedan. Måste erkänna att den var lite lyxigare då, dock så var vi ju i frankrike(?) så det är kanske inte så konstigt.




emma: gotta get far away

JUST NU!
Musik: I am ghost - Pretty people never lie, vampires never die
Facelook: Inte det vackraste världen har skådat. Osminkad på daglig basis. Plattat (!!!) men fett hår. Ingen höjdare dvs.
Händelse: Ska på stan med DaBeast!
Sockar: Nej, inte än
Väder: MUUUUUULET
Vill ha: Mykket pengar. BRA VÄDER!!!!
Undran: Hur fasen kan  klockan redan vara halv 2?????
Bild: En gång jag försökte vara snygg, men misslyckades brutalt (as you can see)


olivia: I remember so long ago, see I felt the same way

Fyfan! Hatar på vädret. Drömmer mig tillbaka till skolavslutningsveckan, mmm 30 grader och sol skulle inte sitta helt fel i dessa mörka tider. Fast är inte idag typ ljusaste dagen på året? Tror jag hörde det på radion men kan vara ute och cykla.

Ut och cykla ska jag i alla fall strax, ska nämligen på kalas ikväll och då kan vi ju inte komma tomhänta. Men, vad ska man köpa till en tjej som fyller 17? SVÅRT. Tycker väl alla men pga det faktum att vi fyller 17 om.. drygt 2 månader så borde vi nog komma på något.

NU: hitta random bild att fylla det här meningslösa inlägget med (kände bara pressen att uppdatera då någon ändå läst det vi skrivit de senaste dagarna) och sedan hitta random kläder att klä min kropp med. Ska ej blotta mig idag:)

Mattan på hennes 17årsdag! Eller kvällen före den tror jag det var.. Äsch! Känns som igår hur som helst.

Är det här man ska skriva nått badasscoolt? Öh drake, drake på väggen där säg vem som gulast på stranden är...inte en topp 10 rubrik men den är iaf i drakklass.

Vet inte vad jag ska skriva men Lukas ville iaf att jag skulle skriva att han är awesome, dock är jag mer awesome men det får han inte veta att jag skrivit förrän då han läser det själv. Jag har glömt presentera mig kom jag på...Håkan är mitt namn och min högsta önskan är att få ett par gröna hängselbyxor och en vit tröjja med en fisk på. Nog om mig, nu kan vi snacka lite om dig!
Hmm kanske lite svårt att snacka om dig du jag inte vet vem du är men jag gissar att du just nu sitter vid en dator. SHIT jag är inte DAWLIG på att spå saker. Jag gissar också att du har hår, en näsa, mun. Äh ska sluta showoffa med mina synska skills...är man bäst så är man, finns inte mycket man kan göra åt det :>

Keep it real.

/Håkan

emma: SER UT SOM ATT JAG SVÄVAR!!!!


emma: tardig i sinne, jag har förlorat mitt minne



En bild från när vi tog s.k modellbilder på stranden i Turkiet! Jag fick först ta kort på några ryskor som stod och posade i vattnet och en av dem såg typ exakt ut som Jennifer Lopez, den ni ;) Blev inspirerade, tyvärr blir ju bilderna failade när man har ett så kallat FF (fugly-face) som jag.

Tardiga blev i alla fall resultatet. Tror med bestämdhet att den här bloggen håller på att utvecklas till den p-12igaste genom tiderna. Snart får väl jag också gå på Blog Awards, hade ju galet många besökare igår! Nästan 100... så går det när man annonserar på facebook!

Btw. Observera rubriken. Jag jobbade länge på den:)


oliviA: som till synes ingenting


Visst såg jag ändå lite ledsen ut? För det är jag. Det blev fail och jag sitter här med inget att göra - utom oth.. Hehe ni vet vars ni hittar mig ikväll!

Är hungrig. Ska till köket.

olivia: not now or forever will I ever change you. I know that to go on I'll break you my habit



Bild på mig när jag försöker vara gullig. ELLER?! Webcambilderna anfaller iallafall.

Kom hem från träningen för ett tag sen. Och jag måste bara säga att det funkar inte längre. Tränar typ 1 gång i veckan (orkar inte fara på den rena löpträningen hehe) och idag sa de att det var en av de enklare gångerna. JOKE? Höll seriöst på att dö. De tror vi gör framsteg - ja kanske de andra men banne mig inte jag. Jag "håller igång" och blir varken sämre eller bättre. Fortsätter det så kommer jag inte hem från nästa träning. Måste ta tag i detta!

Förövrigt har jag och Emma bestämt att detta inte ska bli den tredje kvällen i rad vi sitter hemma och gör ingenting med oss själva som enda sällskap. Fast har inte lyckats planera nåt.. Men vi löser det! 

olivia: I bet you believe I'm better off with you than someone else



Webcam - u missed it?! I has.

Vaknade halv 3 idag, något slags personligt rekord måste det vara. Har ätit frukost med Emma och Adam och är allmänt otaggad på att fara och träna.

Har (tyvärr) börjat om med att se One Tree Hill, och som alltid blir jag i det närmaste besatt. Både i natt och natten före det har jag haft ensamlan och nu tänkte jag se lite mer. Jag menar, det regnar ju nästan ute?

emma: bortglömda bilder från dagar som varit roligare än den här


OLIVIA DANSAR! (I köket ofc)


emma: I'm dying to blame the innocent

Hörde nyss att jag fick ett sms! En mycket stor händelse i min värld, så glad i hågen sprang jag uppför trappan för att hämta mobilen. Samtidigt försökte jag intala mig själv att det var något riktigt tråkigt, i stil med Halebop, pappa som säger att vi måste plocka ur diskmaskinen eller den 1645 påminnelsen om att vi ska plocka sten ikväll. Jag behövde inte bli besviken dock, så det blev en bra start på morgonen!

Dagens kommande händelser blir väl inte lika underhållande. Klippa gräset och plocka sten. Live life to the fullest:)


livsnjutare!


emma: får jag presentera dig för någon, sa han som var någon av de andra

Jag säger bara en sak - OH MAU GAD, vad min dator laggar!!

Blir seriöst sjövild. Varför ska jag drabbas av detta?? För typ en vecka sedan funkade "Pärlan" utmärkt, men sedan dess måste jag ju ha fått 176 virus och 7 trojanska hästar i datorn. Facebook är det värsta jag har varit med om. Kan inte vara inne där EN ENDA SEKUND utan att det laggar, true story.

Förövrigt rullar livet på. Roliga kvällar och slappa dagar, typ. När jag vaknade upp hos Adam i morse hade jag ingen aning om var jag befann mig, vad klockan var, vilken dag det var eller att jag sov bredvid någon. Var helt enkelt galet afk. Sen jag kom hem från han har jag inte gjort någonting alls. Eller läst några böcker om det räknas? Senaste var ganska skum. Handlade om en kille som fick obegränsat med pengar i ett år och han började planera ett inbördeskrig i Finland.. 

Har också brottats med mitt samvete om att jag istället för att träna ligger hemma och äter. Finns ingen anledning till att inte göra det. Jag tycker det är galet skönt att träna, jag mår bättre, slipper må illa av mig själv och jag får nåt att göra. But still. Ingen träning. Jag förstår mig inte på mig själv.

Förlåt för ett kilometerlångt inlägg. Måste sova nu. Ska bara skriva rubrik, det roligaste av allt! Hehe, tardiga jag.. Kolla bara nedanstående bild. Jag kan förstå att Adam ser deprimerad ut.


olivia: det var en rolig sommar


olivia: det var borta och nu är det försvunnet, hej då låt det vara så

Helzo alla björnar där ute

Sitter i soffan och drömmer mig bort. Pappa har i alla fall fixat min dator! Helt underbart. Nu slås den inte av längre, utan nu är den bara laggig och har ett icke-fungerande batteri. Love it!:)

Hade en trevlig kväll igår med exklassen. Älskar att vara nostalgisk och igår var ju verkligen rätta tillfället för det. Jag hade ju knappt träffat någon efter skolavslutningen, eller iallafall inte pratat med dem. Det är konstigt, för det var ju ett år sen men det kändes lika väl som att det kunde ha varit igår vi slutade 9an.

Kvällen verkar bli händelselös. Men med tanke på att jag har gjort nånting alla andra kvällar hittills på sommarlovet så misströstar jag inte. Känns skönt att bara dö framför en film (förmodligen Halloween, den enda film vi har som vi inte sett, tror inte vi orkar ladda ner någon) med nåt ätbart i ena handen och nåt drickbart i andra.

På tal om nostalgisk, nu ska vi se om jag har några bilder som för med sig spöken från det förflutna!


















Kanske räcker så

emma: friday friday (fast det är lördag)

Helzo.
Sitter hos Adam och umgås med han och Katten. Dricker cola :P :P

emma: roliga dagar, dito bilder


Galet tardiga:)

Dagen har förövrigt spenderats med att plocka sten i två timmar. Var galet nice, ska göra om det redan på söndag faktiskt! Taggar..

olivia: no matter what you do I'll still feel the same about you

Hej hej

Som ni vet har ni ej fått höra av mig på ett tag. Det finns ingen anledning till det. Har istället för att blogga läst flera böcker och varit ute och röjt på kvällarna. Gör hela stan farlig ;-) Här om dagen kom polisen förbi med blåljusen påslagna. De undrade vad vi gjorde. "Lekte med en socka" tog de som ett bra svar då de trodde vi bråkade. Sen måste de undra vad några 16-17-18åringar har för fel om de leker med en socka.

Imorgon ska vi äntligen ha klassåterträff med f.d 9b! Har varit på tal sen typ februari eller nåt, men inte blivit av förrän nu. Ska typ bli spännande, har knappt pratat med någon sen vi slutade för ganska precis ett år sen..

Känns som igår det var igår vi slutade 9an. Inte riktigt kanske?

olivia: I'm gonna LOVE YOU wherever I go


Ikväll ska  nog emo slå sina påsar ihop men vi lider tyvärr alla av idélöshet. Känner friheten strömma genom kroppen men har inget sätt att utöva den. Energin ligger lagrad i allt socker jag tryckt i mig men jag vet inte hur jag skall kanalisera (?) den. Snälla hjälp mig! Är det bara jag som känt såhär? Lägg till Olivia Nilsson på facebook och berätta! Behöver er hjälp plz

emma: sitter och funderar över vad att göra ikväll, och blir som vanligt överraskad av vår skönhet


olivia: I do not want you (to be gone)

Ännu  en dag med tråkigt väder är här! Har ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska väl läsa ut boken jag påbörjade igår, sen.. eh. Har träning ikväll i alla fall, är otaggad like a boss.

emma: one two three, everyone are surrounding me there's no way out noone hear me shout



Känns som att hela Skellefteå "ändå tycker det är skönt" att det har blivit dåligt väder. WTF????? Skulle inget hellre än vilja ha sånt väder hela sommaren. Åkte gummibåt på älven igår, var galet skönt men det gick inte snabbt framåt haha. På kvällen badade vi i fallekuse och spelade brännboll, Bjärvarna vs. Håkan. Håkan vann:( Sedan sov Adam här och vi gick och la oss typ direkt, sedan sov vi större delen av dagen också..

Just nu lyssnar jag inte på min vanliga awesome musik utan har bytt ut den mot s.k. partymusik, ALLT för att få mig taggad att göra nånting. Känns som att jag har vuxit fast i soffan... Helt galet. It's SOMMARLOV ju! Kan inte sitta hemma och dryga då?!?!


olivia: det har varit episka dagar

Eftersom det är dåligt väder idag så vill jag inte snacka om dagen. Så istället visar jag lite bilder från de senaste dagarna med crezzy bra väder!









olivia: ska strax äta grillat, är utomordentligt taggad, tyvärr får jag kanske inte så många kramar ikväll

Hej allihop
Har haft ett underbart sommarlov. Sjukt awesome helt enkelt. Därför sörjer jag inte så mycket att min dator har nått en ny bottennivå. Går knappt att använda längre, sitter därför vid pappas dator. Tyvärr betyder ju det också att jag inte har några bilder att visa, vilket i sin tur betyder att ni får förlita er på mina tusen ord och inte på en bild. Sad but true.
Mina fötter har fått gå igenom så galet mycket slit sista tiden. Att springa runt i gladiatorskor utan någon dämpning alls är som ett recept för hälsporre. Dock har jag inte fått det än, bara typ svullna, onda fötter med blåsor. Låter ungefär lika mysigt som det är.
Längtar så galet mycket till maten! Är så hungrig, har knappt ätit idag. Ej heller blev det så mycket sömn då mitt sovrum turns into en bastu sommartid, vilket betyder att man vaknar senast 10 varje dag. Men jag överlever! Om än knappt.
'
Ey hitta en bild, I'm like AWESOME youknow?

emma: kaoset gror


som jag lovade ;)

Hade en galet rolig dag och kväll igår, iaf innan det blev kallt, myggigt och jag svalt ihjäl. Badade på dagen, strövade runt och träffade sjuukt mycket folk på kvällen. Den var kung helt enkelt!

Idag ska vi förmodligen åka gummibåt längst älven, jag hoppas att jag inte dör av värme, eller awesomeness! Trodde sommarlovet skulle bli roligt men inte såhär jävla galet bäst. Helt otroligt alltså, det blir inte mycket bättre än såhär..

emma: müsli och ett äpple till frukost, man kan ju tro att jag bantar

Idag när jag vaknade av alarmet (kan inte sova bort dagarna ju) kände jag bara att jag borde ligga kvar i sängen, men av rutin gick jag ändå ner för att "checka läget". Och då såg jag termometern och alla chilliga känslor försvann. OH MAU GAD, ITS 25 GRADER OUTSAID!!

Ville först springa och väcka Olivia snabbast möjligt men tog mig i kragen och insåg att hon förmodligen hellre vill sova, så jag tror jag ska ta cykeln och träffa Adam, som ÄNTLIGEN har fått sommarlov. Livet är galet awesome.


galet stekig as usual


emma: AWESOME TIDER

Hello Bloggen!

Var ett tag sen vi senast sågs, vilket har berott på att jag har haft AWESOME dagar. Underbart väder och timmar spenderade på partybryggan (alla dagar), klassfest fast iofs failad sådan eftersom typ ingen från klassen kom, bergsbyn, skolavslutning osv. Sommarlovet har börjat precis som det ska, med roliga, random och oväntade händelser, träffat en jävla massa folk, vara ute hela natten.. listan kan göras lång. Men eftersom awesomeheten för det mesta inte kan beskrivas i ord så får ni typ 32498 8943 bilder istället. Härliga tider:D

Ps. Måste skynda mig med bilduppladdningen. Kanske måste upp tidigt imorgon. Ds.
Ps 2. Har fått galet mycket myggbett. Ds.
Ps 3. Måste fan vara galen som gör det här nu. Sov bara 3 timmar inatt. Jag är fan den sjukaste jag har mött. Ds.
Ps 4. Köpte en ny bikiniöverdel idag och den var ASSNYGG (om jag kommer ihåg rätt), så det MÅSTE vara bra väder imorgon. Ds.

Falkträsket!

Jag och Olivia innan skolavslutningen, ful egobild i know:(

tårtan!

Olivia och Martinsson!

Matilda och Olivia!

Konstig bild:) Adam och jag iaf, och till den någon som undrade: JA vi är tillsammans!

"Klassfesten"

Matildas skolavslutning i morse. Jag och Olivia krigade oss upp för att gratta henne. Gav henne även blommor och en liten present!

Matilda fick näsblod när hon hoppade i älven, det var så GAAAAAAAAAAALET roligt hahahhaa 


Underbar bild på mig och Adam. Men iaf, ni ser myggbettet jag har på hakan? Alltså OMG kan det inte bara försvinna:( :( :( Ser förövrigt ut som att jag dreglar.


In action ;)


emma: Can I face the world without you? I don't know if I can

Hello!

Skolavslutning idag = dagen of doom = dagen man måste vara snygg på
Jag kommer fan vara snyggast i universum :PPPppPPpppPpp Trodde jag! Men tyvärr har en liten jävel lyckats bita mig i ansiktet. Fasen. Kommer dessutom svettas liter eftersom det REDAN är 20 grader ute. Helt galet.

Friluftsdagen igår var rolig men galet lökig och man var törstig 24/7. Tog sedan mitt första dopp i svenskt vatten för i år! Kvällen blev spårad, tror värmen hade stigit mig åt huvudet..
Jag (kan inte hålla mig för skratt)
Adam: Vad tänker du på?
Jag: En giraff. På en bänk.
?!?!?!?


Min förra klass på avslutningen i nian! Can you find me? Hoppas de! För den här bilden var typ den enda bilden jag inte såg helt utvecklingsstörd ut på.

emma: morgonen är här! jag undrar var du är

Hello!

Jag och Olivia kör oldschool-style idag och börjar dagen med melodifestivalenskivan och rostade mackor! Ska snart på typ friluftsdag på vitberget, vi har i alla fall vädret på vår sida så det blir säkert OK-kul. Senare blir det stan>hem>hämta saker hos mamma>färga Olivias hår och vara med Adam. Vi har ju en månad idag! Tänk vad tiden går. It's mad times we live in.


Underbar bild på oss! Älskar hans döda hand och mitt episka ugly-face.

emma: oh I would fight against you. I would fight with you and I would fight for you

Hello!

Hade en rolig kväll igår som spenderades med plankning och the grudge 2 (och animal planet om man ska vara ärlig).
Kvällens replik:
Någon: Vad skulle ni göra om ni var en planka?
Jag: Ligga med andra plankor.
Misstolk..............................

Firade nationaldagen med att vara i stugan och träna den jävligaste träningen jag någonsin tränat. Seriöst. Den var HEMSK. Hemsk. Hemsk!!! HeMsK. H E M S K


emma: O HELVETET


Vädret nästa vecka enligt yr. SATAN SÅ JÄVLA TAGGAT!!!!!!!!!!!!


olivia: I WISH YOU KNEW THAT SOMEONE LOVES YOU more than you're able to know

Sovit>vaknat>sovit>ätit>klippt gräset och oljat altanen>ätit>läst harry p>sovit>hämtat headsetet från köket>sovit>ätit
Rolig dag :')



Tror precis som Emma på en awesome kväll ikväll, har sovit såpass mycket att jag äntligen är pigg igen! Har inte varit det på helva lovet förutom igår natt, random nog.

Förövrigt har detta lov varit awesome. Hoppas på att det är en försmak på vad som komma skall, dvs SOMMARLOVET!

mina wild dragons


emma: orden för att beskriva något som inte finns


Ska äta nu, tror på en awesome kväll ikväll! Har kvar lite Wild Dragon som kan bekämpa tröttheten, pussar och kramar från Emma

emma: tonight, we break away



Hello!

Den här kvällen blev en annorlunda kväll. Började med att äta trerätters, sedan gick vi ut. Det var cruising in skellefteå! Tyvärr kände vi oss alla sjukligt ofräscha men efter lite wild dragon så blev vi på xx-humör så det var roligt iaf. Träffade en del folk (men inte var det då mycket) och taggade livet.

Jag och Olivia for sedan hem och såg 17 again, den var galet bra ju:$ Ska lägga mig nu men det känns så lonely, galet så snabbt man vänjer sig vid att ha någon som sover vid ens sida! Tyvärr har denne "någon" som brukar sova med mig gjort blodfläckar i hela sängen med armbågen :@:@ Okej skämta. Blir inte arg så lätt hehe.

Nattis!

emma: såhär kan det sluta när man är på xx dragon-humör

Olivia har ju redan berättat om vad som hände igår så här får ni en hel del GOA bilder. Jag och Olivia kunde ärligt talat inte andas under hela den stunden som vi tittade igenom bilderna, galna är bara förnamnet. Så here you go, SEXY PICTURES!



facefinger!

facepalm!

facepunch!

och sen fick min mobil slut batteri, hoppas ni har haft en rolig stund! :)

olivia: när natten är som mörkast





Kvällen började med att vi besökte ett lan. Standard! Där såg vi Paranormal activity och tog sexy pictures, bilderna här ovan är bara tre av godbitarna!

Tyvärr tror jag inte vårt xxhumör var så uppskattat av lanarna, så vi tog vårt pick och pack och drog till mobackenrampen. Trodde vi! Slutade med att vi for till balder.

Det blev inte en så tidig kväll. Därför kan jag ärligt säga att jag ville ta livet när jag steg upp klockan 10 i morse, och två timmar senare fick veta att Nej! Det var inte 12 vi skulle vara på stan, utan 13.30! Som tur var räddade beroccan  mitt liv.

Förövrigt höll vi på att blåsa av cyklarna när vi cyklade över bron. Det var helt galet!

emma: so goodbye, she said, turning away for the last time that anyone will remember

Har haft awesome dagar! Har spenderats med att bl.a hoppa på luftkudden, Se Kick-Ass två gånger i rad, hålla huset vaket, vara otroligt idélösa och plåga Adam med roliga frågor (exempel: Vad skulle du säga om jag klippte samma frisyr som du har?)

NU!
Musik: Sunrise avenue ;) ;) ;) ;) ;)
Kompis: Olivia!
Planer: Umgås med Matilda
Utseende: Ganska äcklig men funkar.
Popularitet: Rätt hög. Umgås med Olivia, pratade nyss med Adam och ska snart träffa Matilda!
Humör: Ganska glad men trööööööööööött.
Bilder (galet random):


Jag och en Smack!


Olivia, Oscar och hans pipa!


Olivia, Adam och Stället där Adam blev ihjälskrämd av en fluga!

Bestämde mig sedan för att dra en liten photoshoot, blev väldigt nöjd. Resultatet ser ni här nedan!

olivia: with a smile



Saknar taket

Kan snart backflip, ni ska allt få se! Ingen skall längre tvivla på Dabeasts förmåga att klara allt

emma: första dagen i juni blev aWeSoMe :P :P

Hello!

Hade en galet händelserik kväll igår. Började med att träffa Matilda på stan och började höra oss för om roliga kvällsaktiviteter. Därefter drog vi till folkparken och "träffade lite folk", lol. For sen till älven för att bada men ingen badade ju så då gjorde inte vi det heller. Var på galet xxdragonhumör och taggad på livet!

Då dom andra skulle dra och skejta på nåt random ställe så tog vi istället cyklarna och trampade det fortaste vi kunde till bergsbyn, närmare bestämt spånberget! Blev mycket händelserikt där. Innehöll bland annat: en tråkig väntan, en galet jobbig klättring uppför berget, skateboard i spånet, lastbilar, traktorer, någon som tog matildas byxor, någon som tog olivias tröja (dom fick tillbaka kläderna senare som tur var) och en helt galen springtur utan skor. Antingen trampade jag på något riktigt hårt eller så har jag fått hälsporre för jag har oNt i hälen nu.

Efter den adrenalinkicken så tror jag ingen var särskilt pigg. Vi for i alla fall till Oliver och såg filmen Pulse, vilken var galet dålig. Hade dessutom högar av sågspån i byxorna och det mina vänner, är INTE skönt. Jag lyckades dock somna iaf. Efter en otroligt jobbig cykeltur hem utan någon som helst energi så blev det lite nattamat med Dabeast och sedan SÄÄÄNGENN. Otroligt awesome kväll!


HAHA alltså mitt face, "problem?" Olivias face ♥


MATIlda ♥♥♥♥♥


Åt lite glass på bion före!


HAHA episka faces


På väg hem från spånberget! Galet nöjda










olivia: tonight is the one thing left and I haven't said it yet I'm falling



Galet med sommarkänsla när jag ser den här bilden. Det knöt sig typ i magen så mycket jag vill ha det sådär! I love sommaren och Sommaren loves me. Eller nåt.

emma: oh oh oh oh oh oh ho

Helzi!

Hade galet nice dag idag. På förmiddagen såg vi Forrest Gump (med kinesisk text, standard) och pratade betyg. MVG i svenska och engelska, känns galet nice! Idrott på eftermiddagen och sen träffade vi Matilda på stan. Letade kläder till skolavslutningen, klart man ska vara finklädd även om man inte är i kyrkan?!?!?? Ett måste ju! Hittade dock inget men känner ingen stress. En snygging passar ju i allt;) Tyvärr passar man själv inte i nåt men!

Ikväll lutar det åt tältning, seriöst det mysigaste som finns. Blir galet kul om det blir av och det måste bli av = blir galet kul! Stör mig förövrigt galet mycket på att jag aldrig lär mig hur man går ur skype-chatter..


Olivia på skolavslutningen i nian. Typ ändå snygg bild ;)

RSS 2.0