emma: allt är menat allt är menat allt är menat

Lika som alla andra kvällar så kommer nu alla jobbiga tankar om att Matilda & co snart lämnar oss.. Känns extra jobbigt efter en sådan här skön kväll som vi haft ikväll. Längtar tills det känns lättare

Måste sova så jag orkar upp till skolan, blir tugnt. Har typ aldrig varit så sliten som jag var idag. Och det kommer kännas så TRÅKIGT, efter att jag har haft en så bra helg. Men man får stå ut, slutar 2 i alla fall♥



snart blir jag ensam med dessa två!

emma: haha!! status. haha!! mycket till liv. hehe!!

Har rankat topp tre bästa lilla melodifestivalenlåtar i Sverige genom tiderna.

Nr 1: Vill inte förklara, Julia Holmström


Nr 2: Varför jag, Limelights


Nr 3: Jag tror jag är kär, George Shaid


emma: som svar



Vi ska (alla tre) gå Idrott och Hälsa på John Bauer! Längtar helt sjukt mycket!

emma: save me

Asså herregud vad onyttigt jag har ätit de senaste helgen...... de här åt jag förra helgen mellan kl 4 på fredag och klockan 7 på lördag..
-hamburgare
-pizza
-pizza
-skrov
-pizza

haha förfärligt
och sedan i torsdags har jag ätit
-skrov
-pizza
-pizza
-skrov
-skrov

och andra saker såklart... Måste nästan bättra mina matvanor. Men bara nästan.



Hihi Olivia på max<3<3<3

olivia: clean


fmylife.com

olivia: vad kan vi prata om....


emma: ?



ja, det har jag faktiskt ingen aning om;)

olivia: varför bara två? varför?

Har äntligen vaknat och ätit frukost efter en helt grym och galen kväll. Är otroligt glad för att vi for dit! Dessutom så hade vi ödet på vår sida, något som annars aldrig händer, som också hjälpte det att bli riktigt kul.

Random bra saker som hände:

  • Fick sitta längst fram i bussen♥
  • Träffade våra vänner av en slump♥
  • Rullade tummarna och fick nya vänner pga det♥
  • Emma fick tillbaka för mycket pengar på max♥
  • Stod nästan längst fram i kön♥

Ja.. och säkert mycket mer som jag inte kommer ihåg!


Sa ju de! Längst fram!


Haha förlåt Emma... men det här var den enda bilden jag tog där borta. Please forgive me?

När jag laddade in bilderna upptäckte jag också massa filmer jag inte sett förut.. Måste  ut.........


emma: helgen i bilder

som rubriken sa♥ Dock är alla bilder fula och dåliga bilder, men lev med det!


blev lite  sugna på att spela uno på pan så... that's what we did! Typ en minut, sen blev vi less..


vi gillade även dansmattan............ eh


tror matilda försökte förföra mig...


olivia gillar... julgranskulor?


vi väntar på bussen som ska föra oss till umeå


rullar tummarna... observera benen haha♥♥


olivia är en sliten krigare.


<that's where the magic happened


finaste bilden av alla.. olivia och lina på max efteråt♥

emma: I'm sorry

Måste rätta Lina lite.... avfärdade faktiskt inte alla snygga... men en. Kanske två. Möjligtvis tre:/?
Men nu till något annat. Nämligen



En kille (typ 2 deci kortare än mig?) kom fram till mig och sa:
- Har du någonsin strulat med en brasilianare?
Jag: Nej
Han: Vill du göra det med mig?
Jag: Nej
Han: Varför inte
Då vände jag mig om och gick

Hahha han såg lite snopen ut efteråt måste jag säga... hahhahaha

emma: en dag i umeÅ?

Se upp, här kommer en detaljerad beskrivning av vår gårdag.

När vi kommit oss till Umeå så var det första vi gjorde självklart att äta. Max blev det denna dagen. Därefter träffade vi (av en slump...?) våra vänner så vi umgicks lite med dom tills dom var tvungna att fara hem. Efter ett tags strövande runt på stan träffade vi några nya dudes som vi lyckades ragga upp genom att rulla tummarna. Det är sant.

Efter att vi bara hade hängt ett tag på stan så tog vi bussen ut till ersboda (där nordic hölls) med några andra vänner. Eftersom det var drygt två timmar kvar tills dom öppnade då så hängde vi först lite i ett trapphus och gjorde olika saker, men sedan kände vi att det räckte och gick hem till våra nya vänner vi träffat tidigare på stan. När det var en timme kvar  så gick vi till nordic och började köa.

Den timmen måste jag säga var bland dom värsta timmarna i mitt liv. Det var så fruktansvärt kallt och långtråkigt. Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge? Det var helt enkelt ljuvligt kul där! Eller okej, till en början dryga det som fan. Men vi visste orsaken. Hur kul är det att ha skor på sig egentligen? Så vi gömde skorna i några blommor och sedan var det bara go wild and crazy (fast vi fick många stickor i fötterna pga trägolvet). Det var alldeles, alldeles... underbart. Nämen det var jätteroligt! (trots den dåliga musiken)

Fast eftersom jag alltid gör något som jag ångrar sen gjorde jag såklart även det igår kväll. Jag lyckades mig på bedriften att avfärda en jääääättttttttttesnygg kille som jag spanat på hela kvällen. Hur kul var det? Näe, inte kul. Som tur var lyckades jag inte avfärda den andra killen som jag spanat på hela kvällen. Och ja så hände det andra saker också men Olivia och Lina rådde mig att inte gå in på för mycket detaljer. Okej det låter lite fel men ehh misstolka ej för mycket.

Klockan 1 kom Peter och hämtade oss och då for vi på max (igen) och åt. Där var det roligt, mycket nyktert folk var det också. Dessutom så var det en man som stirra ögonen ur sig???? och en kille som tog av sig byxorna???? och en kvinna som åt pomfritt från golvet????? hahahahaha


Aja jag hade en jättebra dag i alla fall♥

Tyvärr tog jag endast 4 bilder under hela dagen.... och min överföringssladd är way gone. Så tyvärr

emma: skorna i blommorna

Hemma från Umeå nu, hade så sjuukt spårat kul där alltså! Men mer om det när jag vaknar. Äntligen sömn! (eller okej, sov hela vägen från umeå, djupt också. Missade när det ringde, och då skall det sägas att jag har världens ljudligaste ringsignal.) Men nu: sömn på riktigt!

btw har 100 stickor i fötterna. Wanna know why? Find out later!

btw 2. säger ju att det bara ringer då jag inte kan svara.

btw 3. är för trött för att avsluta detta inlägget

btw 4. nej det var jag visst inte

olivia: nu blirre ppARTY

Sitter hemma hos några umevänner och ska snart dra till nordiccccccccc. Hatar en person, men det är inte så viktigt för tillfället. Ha en trevlig kväll nu allihop, för det lovar vi att vi ska ha!

emma: this world is my world, but you could have it too

Lyckades just borsta ut (säger man så?) hela mitt hår. Grattis till mig! Men nu ser min borste ut som sådana där borstar som alla klagar på i room raiders, om ni nu har sett det (vilket jag förväntar mig!)

Blir i alla fall att snart fara till stan och sedan till umeå för nya äventyr! Borde börja göra mig klar. Skulle vara så mycket enklare om jag inte hade någon som låg och sov i mitt rum. Men samtidigt, så mycket tråkigare



haha eh ja har mycket med inlägget att göra

emma: det blir svårare att hålla sig kvar

Lyckat spårad kväll i kväll, jobbigt var det också. Lyckades inte vinna något på lotteriet som var, men lyckades dock ändå få tag i två gratisbiljetter till någon musikfestival i burträsk typ...? DET var lyckat. Sen var det faktiskt inte så många 96or där som befarat, en hel hög med 95or och faktiskt var vi inte de enda 94orna. Status värre. Men det mest lyckade var att vi fixade skjuts hem. Gud måste älska mig.

Imorgon ska vi i alla fall fara till ... dudududu UMEÅ! På club nordic ska vi leka så det blir en ny och spännande upplevelse haha. .. . . .. Har förövrigt inga kläder att ta på mig så det blir på stan och shoppa innan vi åker, sen är ju bara frågan var vi ska göra av med alla saker vi har med oss eftersom man inte kan ta med sig det in där. Men Sånt fixar vi. Vi fixar allt.



omg lite fräshare än såhär hoppas jag att jag är imorgon. Tyvärr är det mycket tveksamt men det är då bäst att jag lägger mig nu så jag får någon skönhetssömn i alla fall. Behövs!

lina: Du är min lycka.

Gissa vad jag fick till middag idag???? jo MAX, blev gladaste flickan någonsin, jag lovar! det är så himla gott där så man kan inte annat än att bli det!
  Kom just precis eller okej för ett tag sen ut ur duschen, tränade med 96:orna ikväll och ja det funkade väl. Jag har verkligen inga planer för ikväll så jag ska nog bara vara hemma och umgås med mina pringels!! kommer vara väldigt mysigt vill jag lova.





älska minerna<333



PUSS


emma: drive a change - ska umgås med 96or

Nu är det snart dags för träning, som typ 96orna ska vara med på... haha ska allt visa dom små gullungarna!

Ska typ spendera hela kvällen med 96or.. för sedan ska jag till det här stället



guess where?
Kommer typ vara enda 94orna där, men vem bryr sig? Jag fattar inte hur typ ingen annan kan fatta hur kul det är att vara där och bara spåra nå så jävulskt. Haha. Men vi kanske syns där i alla fall?

emma: vem vågar vara den hon är



professionell picasa-användare

olivia: varför? var för?

Varför kommer inte mina inlägg upp:(


Update: kom upp nu haha....... ironisosisosiskt

olivia: tiden försvinner och kommer aldrig mer tillbaka men ska vi gå

Jag har verkligen bloggtorka för tillfället. Eller bloggtorka är nog fel ord, skrivkramp passar bättre. Det finns så mycket jag vill säga men så lite jag kan skriva.

När jag gick hem idag så grävde de i gatan så jag var tvungen att ta en omväg. Det var bara för att det är den kallast dagen på länge.

Åh. Nae. Det gick inte. Suttit med det här inlägget en halvtimme ungefär, och ni ser vad jag har lyckats skriva. Det funkar bara inte.

Hittade denna på Sofias facebook (hoppas det var okej att jag tog den). En goding från paradiscupen! Killen längst upp var en random 96/97a vi frågade om han kunde stå där. Han kunde tydligen.

lina: I'm dancing with tears in my eyes just fighting to get through the night i'm losing it and with every move i die

Blogg.se har tydligen gjort om, tycker faktist att det blev mycket bättre för vissa saker går snabbare osv...men nog pratat om det. Kom just hem från en promenad med min kära hund i det iskalla och snöiga vädret och funderar på att jag kanske borde titta lite mer på franskan som jag har till imorgon innan jag blir för trött för att orka göra någonting som det faktist blev igår, orkade inte röra mig nästan, skumt.

Skoldagen idag var inte kul, en av dom värsta vi har i veckan enligt mig. Jag bad till guuuuud att det inte skulle bli några skridskor eftersom det var så himla kallt men han kan inte ha hört mig eller nått i den stilen för någon timme senare var jag ändå ute på isen och höll på förfrysa om mina fötter, inte ok. Nu har jag skrivit ännu ett tråkigt inlägg men jag har faktist inget att skriva om..ellelr det har jag säkert men jag kommer inte på någonting när det väl gäller. Ska mysa med franskaboken nu.






puss

emma: solen går i moln vi alla tittar på vad ska man göra hej hejdå

Sitter här i soffan hos pappa när jag egentligen borde sova och funderar. Ska vi flytta eller ska vi inte flytta? Ingenting blir ändå samma sak då Matilda och dom flyttar ut. Verkligen ingenting. Och säkerligen inte bättre eftersom allt har varit perfekt. Men vad gör man? Väntar och ser. Och inte ska väl jag sitta här och skriva deprimerande inlägg? Jag blir väl inte så populär hos Matilda om jag kommer och snorar i sängen haha. KOMMER BARA SAKNA HENNE SÅ OTROLIGT MYCKET att det är helt sjukt



hon älskar mig med

emma: våren kommer med nya förhoppningar som krossas lika lätt som regndropparna mot asfalten.

Vet ni vad jag åt till lunch idag? FYRA PALTAR! Det är fan rekord, seriöst, fyra paltar är some real shit. Det är inte det lättaste att klämma ner. Dessvärre drabbades jag sen sedvanligt av den så kallade "paltkoman". När jag hade bara hade ett ynka steg kvar av trappan upp till vår korridor kunde jag tyvärr inte stå på benen längre. Det  kallar jag paltkoma det!

Bättre blev det inte, när jag kom hem beslutade jag och Olivia oss för att äta upp allt som var kvar av kladdkakan, vilket var ungefär halva. Efter ett tags tv-tittande kom mamma hem och sedan rullade vi till max och åt ett ordentligt skrov!

Lite extrakalorier måste jag medge att det blev idag. Men det ska jag arbeta bort i helgen! Eller inte. Men det finns ju onekligen vissa fördelar med denna fettolivsstil. Jag brukar alltid vara lite avundsjuk på träningarna med j18 och division 2 när vissa lagkamrater kommer körandes med bil till/från träningarna. Men inte nu längre. Vaddå, jag behöver ingen bil? Jag rullar ju ändå fram.




inget rullande här, än...


olivia: allt det andra då?

Har nyss gjort gymnasievalet. Det kan inte bli fel då man just före varit och ätit middag på max!

Har ganska mycket plugg framför mig. Hatar skriftliga uppgifter för de kan man inte fly ifrån... Så nu ska jag in i de Förlorade Läxornas land. Men don't worry! I'll be back... och då är jag lite roligare!

Passa er! Jag är farlig

emma: everyday is the day

Dagens mest random: Olskrokens Bilverkstad ringde mig. Tyvärr svarade jag inte, eftersom jag glömt mobilen hemma. Det ringer bara då jag har glömt den hemma. Som den gången kyrkan ringde mig? Undrar fortfarande vad dom ville den gången.

Borde sova nu, men det känns jobbigt. Eller inte. Tänkte ta en liten sovmorgon imorgon, slår på stort och ställer klockan på kvart i sju! Frid i himmelen. Morgondagen bjuder på ett möjligt prov/läxförhör i fysik, men det är mycket möjligt att jag skall till tandläkaren just då.... Vem vet vad som nalkas.



Hahahah roligt man kan ha på skolan. Ser ni vem som gömmer sig där bakom? Jag ger er en ledtråd och säger The King. .... gissat nu? Alla ni som gissade på mig hade rätt. Och alla ni som gissade på något annat vill jag ge en smäll på käften. Bara så ni vet.

Godnatter!


olivia: bergochdalbana, träning, läxor LIFHDUHFAbsdhj

JKDDDDDDDDFPOSOPREFPOFENKGKKNNJNK mitt inlägg försvann x2.

Men. Förlåt för bristande uppdateringar, blablablabla har inte ork eller tid att skriva om och jag som tyckte att det nästan var intressant! JKSSSSSSSS blir så arg, vet NÅN vad man trycker på när allt man skrivit plötsligt försvinner?

Morgondagen bjuder på fysikförhör-nästan-prov, gymnasieval, en möjlig snästorm, flytt till Sunnanå, kanske  ett  besök på stan och MYCKET, mycket mer. Hoppas jag.

Tänk om man kunde se fram emot sånt här imorgon... Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! Men ärligt talat: det enda som är bättre med vintern än sommaren är att man kan spela innebandy på vintern. Eller, man spelar helt enkelt inte innebandy på sommaren. Oftast.


lina: det finns ett slut


hhahaha så här söt var jag för ett år sedan, löööööövit!!!



Nu ska jag alldeles strax fara på träning gånger två, först med mitt lag och sen med juniorerna. Känner inte peppen så får se om jag verkligen tränar med juniorerna efter.

Idag har jag varit på skolan, det var en gryyyyymt seg dag och det som gjorde den ännu bättre var att vi skulle åka skridskor i snöstorm, mycket mycket trevligt verkligen. Efter skolan såå cyklade jag hem och somnade som vanligt. Jag fattar verkligen inte varför jag är sp trött hela tiden, eller jo det beror nog på för lite sömn, får försöka förbättra mig på den biten.


Nu måste jag skynda mig, onödigt och tråkigt inlägg men så äre.








 To the world you may be one person,
 but to one person you may be the world




PUSSSSS


emma: alla om i livet

Två saker som inte passar ihop är att hata att behöva gå upp tidigt + vara jättelångsam på morgonen. Och guess what? Det är jag i ett nötskal (<hahahaha).

Varje dag funderar jag på hur det rimligtvis kan ta så lång tid för mig att göra mig klar på morgonen. Jag fattar bara inte. Men efter all fundering så har jag kommit fram till att det nog är frukosten som är boven i dramat... Titta här. Jag stiger upp (drygt:$) halv sju på morgonen. Kanske 20 i? Går upp för att äta frukost. Frågan är bara... hur kan klockan vara 20 över/halv då jag kommer därifrån? Mystiskt, håller ni inte med? Det här är nästan lika spännande som att beställa en pizza på franska, det måste ni ju bara hålla med om.


En annan sak jag har funderat över är varför jag alltid har konstiga saker i ansiktet. Till exempel kan jag sitta och prata med Olivia och plötsligt börjar hon titta väldigt granskande på mitt ansikte. Jag (som börjar känna mig olustig) tänker just fråga "vad?" då Olivia säger:
- Du har nånting där (och pekar på mitt ansikte). Gör så här (och visar hur jag ska kunna ta bort vad som nu råkat hamna där).

Detta händer dagligen. Why? Vars kommer allt ifrån?



Olivia och sina granskande eyes.

lina: 26 januari 2010

Sitter på min pappas jobb och har just sökt till gymnasiet, blev Idrott och hälsa som förstaval, spectrum skapande kommunikation som andra, spectrum media och journalistik som tredje, media som fjärde och samhälls som femte. Nu är det bara att lämna in det imorgon på skolan och hoppas på att jag inte har gjort någonting fel för det skulle ju som inte vara så himla överdrivet roligt.

Men nu ska jag hem och äta ben & jerry´s 







PUSSS:*:*:**:*


olivia: kanske inte så nödvändigt


Satte nyss in en kladdkaka i ungen och väntar nu spänt på att den ska bli klar♥

olivia: men jag önskar

Eftersom Emma tydligen inte tänker skriva ut detta så tar jag det som min plikt att göra det.

Här om dagen berättade hon för mig att hon läst alla sms på felsms.com. Om det inte är ett tecken på no-life, så vad är?

< Funderat på att göra nåt?


emma: uppskatta de små sakerna men njut av de stora



Lite skrämd över alla läxor som skall göras ikväll. Tänkte spärra upp ögonen till "vettskrämda ögon" men failade tyvärr totalt och har inte orken att ta 2 bilder. Så. Det fick blev som blev. Ni vet ändå vem som är the king...

Förresten så börjar ju januari nu lida mot sitt slut. Har inte denna månaden gått helt sjukt fort...?Men faktiskt är jag ändå rätt nöjd med den här månaden (förutom en sak då.. men det är ju inget som jag kunde, kan, eller någonsin kommer kunna göra något åt). Mitt nyårslöfte var att göra så många minnesvärda saker jag bara kan istället för att slösa bort dagarna. Och ärligt så har jag lyckats ganska bra... enligt mig. Ska göra en liten sammanställning här i slutet av månaden och se om januari 2010 är någonting att minnas.

Haha kommer hursom helst att minnas den... och inte på grund av allt bra som har hänt. Eller jo, säkert det med men. Denna månaden har vänt upp och ner på allt som jag trodde skulle bli mitt 2010. Det kan jag lova

emma: så länge man väntar

haha oj jävlar, vilken fruktansvärt dålig uppdatering vi har haha. Under dagarna kommer jag alltid på saker att blogga om, men när jag väl sitter vid en dator så är lusten att blogga som bortblåst.

Men under denna kvällen så blir det i alla fall att plugga. Måste ju komma in på ett bra gymnasium. Haha skoja, har redan bestämt att jag ska gå idrott och hälsa på johnbauer och för det behöver jag typ inga betyg. Men det har jag i alla fall. Fast skulle ju dock vara roligare med bättre? Kanske några mvg;n här och där istället för en jävla massa vg;n. Det ser så tråkigt ut.




Nämen Olivia vad har hänt? Varför gråter du?



olivia: förlåt för dålig uppdatering men snart ska vi äta stuvade makaroner

Kom precis hem från skolan. Lite ovanligt sent men förklaringen är: utvecklingssamtal. Fick en fin liten pratstund med min klassföreståndare om hur dåligt det går och hur stökig jag är. Inte precis, kanske.

I år hade lärarna iaf varit så smarta att de lagt mitt och Emmas efter varandra. Smart!  Och faktiskt, som vissa verkar tro, så har vi inte samma utvecklingssamtal. Precis som att vi inte har samma fingeravtryck, kan läsa varandras tankar och blandar ihop oss själva. Eller kanske som om vi inte bråkar. Haha, säkert.

Jag? Eller inte? Emma? :S:S

olivia: nästa fråga

Måste sticka!


lina: Det som varit finns i våra minnen, men framtiden ligger i våra händer

Chacha bloggen, idag har jag.....hahaaha ne skoja var bara tvungen!! Kom just hem från att ha varit med på f17 länslags träning eller nått sånt. Det gick faktist ganska bra, vi f15 spelade i ett lag och vann faktist mot dom, en till sak som hände var att jag köttaa! det var ett historiskt ögonblick så jag hoppas på att någon skrev upp det.

Idag innan träningen så sovde jag först typ länge efter en ganska så random dag i umeå igår, sedan möblerade jag om mitt rum och efter det lärde emma mig att stava möblera, tack!! Har också fixat tre biljetter till club nordic som är i umeå nästa helg, kommer bli galet nice. Men nu ska jag se på Blåsningen och sedan äta någonting.






puss

olivia: jag med stora händer? .?

Har rätt tråkigt. Då blir jag arg, ondskefull och.. katt?

olivia: vad att göra


emma: hihiHIhi



epic



haha man har ju humor.



hahahaha "spelade stabilt" haha... låter som om vi var typ sämsta någonsin hahaha

olivia: inget

Emma har berättat om igår så här kommer ett antal bilder(från en mobil som faktiskt HADE batteri):

On our way!

Dagens mest random!

Favoritväntsoffan♥

McDonalds!!!!!!!!!!!!!1

Emma skär pizzan!

Till den drack vi juice med sugrör... mycket coola...

Sen hann vi även gå förbi Sveriges modernaste kyrka!... typ

emma: i don't understand

Idag ska jag bara dega och... typ träna med f17 länslaget????? Asså jag fattar ingenting. Eller jo, dom var typ lite folk så dom behövde lite 'utfyllnad'. Men... jaha. Pinsamt. Och nervöst? Känns lite varför. Men också lite varför inte. JO FÖR jag är inte nog bra? Dom kommer typ skratta och bli sura på mig. Får hoppas på att det är många 94or där förutom vi då. Men i alla fall. Aja. Så får det bli. Typ. Kanske???????

Förvirrat.



hehiduduhihudi

emma: man förstår aldrig

vad man har förrän det är försent




nejnejnejnejnejnejnejnejnej

emma: be the one you want to be

Upptäckte i morse när jag vaknade att jag hade somnat med mobilen under kudden. Jag var helt säker på att jag hade svarat på smset jag fick. Men uppenbarligen inte.

Igår i alla fall. Var vi i Umeå. Haha, det var väl blandat up's och down's där. Nej men först var jag tvungen att stiga upp 6 på morgonen, jobbigt värre. Kom till umeå runt 10. Det första vi gjorde var att Olivia köpte en ny tröja, hennes hade en fläck upptäckte vi en minut innan vi var tvugna att fara till bussen. Men aja, hon fick sig en ny tröja i alla fall. Sedan smsade vi våra vänner men dom hade visst träning, och efter hela sex timmars väntan (som vi spenderade med att äta på mcdonalds, sitta på olika bänkar och bråka och försöka kontakta en väldigt väldigt ful och helt dum i huvudet person. Hahahaha hatar han ;-))

Aja, efter sex timmars väntat kom dom... två av dom :O.... tog vi bussen hem till dom då och där åt vi pizza och gjorde lite random saker. Det var väldigt trevligt i alla fall! Sedan upptäckte vi att vi hade tagit fel på busstiden hem med 5 minuter, så Linas mamma skjutsade hem oss. För hon var typ redan i Umeå? Fattar inte men vi kom hem i alla fall.

Gårdagens mest random: Måste ha varit att Olivia hade först en hel, och sedan då vi ätit lite, en halv pizza i väskan. Hela dagen. Hahahahaha

Gårdagens sämsta topp 3.
1. den tappade idioten som inte svarade då vi ringde. Och sedan såg vi han på stan, följde efter han för att se om det var han eller inte, insåg att det inte var han och gick, och insåg sedan att det varit han.
2. All väntan!
3. Min mobil dog (slut på batteri. Och vems fel var det...? Tack:(

Fick i alla fall en bild på sötnosarna jag umgicks med igår



Och ja. Tyvärr blev den suddig.


emma: kan inte fatta att det här händer

så var det dags igen


kommer sakna ALLT





olivia: men kan den jäveln svara?

Måste sova, bussen går 07.55. Vet inte varför vi alltid tar en som går så tidigt, men ja. Såna är vi.

Kvällen har varit mycket trevlig. 12(?) tjejer kan ibland ha väldigt mycket att prata om, hur otroligt det än låter. Alltså inte så otroligt.......

Tummen upp!

olivia: ett mysterium kommer skapas

Kvällen kommer bestå av träning (för min del också!!!!!!!! iofs med lindad fot och förmodligen inte fullt spel men ändå) och sedan kommer laget hit, vi ska äta pizza och se de inspelade matcherna från paradis. Toppen!

Sen blir det nog att lägga sig tidigt, för vet ni vad vi ska göra imorgon... Jo, en gammal favorit, UMEÅ! Far ca. klockan 8, precis som vanligt, så då måste jag vakna i tid. 
 

emma: och så var det gjort

Eftersom jag läst på många bloggar en 'lista' på vad som hände under de olika månaderna 2009 och jag tyckte det verkade toppenkul tänkte jag att jag också (the king) ska göra en. Nu.


2009

Januari:
- såg TWILIGHT
- solade solarium för första gången i mitt liv
- blev dumpad för första gången i mitt liv
- åt upp en hel pizza på dallas
- bytte namn till 'care...' på apberget, vilket senare inspirerade till detta bloggnamnet

Februari:
- jobbade på nightflight
- blekte håret första och enda gången i mitt liv
- startade denna bloggen

Mars:
- jobbade på dreamhack!
- var på min första zonuttagning
- for till storklinten och åkte skidor (och snowboard så gott jag kunde)

April:
- for till piteå en kväll bara för att det var kul
- umeåcupen!
- .. ännu en zonuttagning
- skolan brann så vi fick två extra dagars påsklov
- åt megaskrov på frasses
- konfirmationen drog igång på riktigt
- spenderade påsklovet med goda vänner, mycket film och mycket godis
- for till umeå med fritidsgården söder
- började använda löshår
- firade en toppenvalborgs med goda vänner och grillning

Maj:
- var hatad i skellefteå som aldrig förr men njöt av livet i alla fall
- gjorde inte så mycket speciellt, spenderade dagarna med vänner och som sagt, njöt av livet
- sista maj med rekordvärme, 30 grader, for jag runt i hela skellefteå och badade

Juni:
- firade Lina som fyllde 15 år
- skolavslutning!
- konfirmationen drog i gång på allvars allvar så där spenderade jag mina dagar
- for till munkviken med konfan och bara njöt
- lärde mig älska volleyboll
- började vara ute längelänge på nätterna
- lärde känna en massa nytt folk
- firade midsommarafton med lina i vår stuga

Juli:
- Skellefteåfestivalen, jätteroligt med massa kära vänner
- blev färdigkonfrimerad (eller vad man säger?)
- for till stockholm med tha family och gick på grönalund med lina
- hängde på vitbergs, träffade STEK!
- for till umeå med lina och hade jätteroligt
- trästocks, inte jättekul men det funkade
- levde livets glada dagar

Augusti:
- Följde med Lina till gävla för att titta på söta hundvalpar
- For till martin olofsson och upplevde några av de bästa dagarna i mitt liv
- gjorde mest ingenting på dagarna och var ute och lekte på nätterna
- skolan började om
- började träna med J18
- fyllde 15 år!

September:
- for till umeå och umgick med alla underbara umebor
- umeborna kom hit och sov över, och sen bar de av till umeå igen
- gick vidare i zon och for till umeå och spelade. men där tog det slut;)
- hade 'lagdag' med laget, och spelade samma dag min första match med J18

Oktober:
-
Vann dm i skellefteå
- Spenderade mest mina dagar med fina vänner och gjorde trevliga saker
- FOR TILL TURKIET!

November:
- Hade specialarbete på skolan, vilket måste ha varit den bästa veckan någonsin där
- Slutade använda löshår
- möblerade om i mitt och matildas rum
- gjorde inte särskilt mycket alls, tiden gick åt till skolan och innebandyn

December:
- Var med i luciacupen i jörn
- Hade luciatåg
- Julfesten, sedan jullov
- Delade ut reklam åt linas företag
- Hade det mest allmänt julmysigt
- Firade julafton x2
- Under mellandagarna blev det mycket tid till att göra ingenting, undantaget juldagen då vi besökte de nya lägenheterna på älvsbacka
- Avslutade året med ett besök i ursviken!


lina: goooddd

Pappa kom just hem med lite innebandysaker som han hade beställt åt mig, en tröja, ett nytt blad till ena klubban och ny tejp till den andra. Nu har jag två klubbor som jag faktist kan spela med så det är nice.




holmbom e bara nice







Ikväll så blir det att träna på franskan och engelskan och sen typppp sova eller nått sånt(a)




puss

emma: tider

har just packat till mamma, ej färdigt än men.... det är ju omänskligt att kräva att jag ska packa allt på en gång!

Sitter och lyssnar på lite gamla godingar, eller i alla fall låtar jag lyssnade på för ett år sedan. Då allt var annorlunda. Än hade allt inte börjat förändras... men det var på gång. Och sedan gick det bara utför... tills det gick uppåt igen, haha. Och här sitter jag idag! Hujedamej. Vilken förvandling.

Men den absolut värsta förvandligen måste ju vara från sommar 2008 till sommaren 2009. Herregud...



Lina och Olivia sommaren 2008.... typ p12 , haha här kunde jag aldrig ana hur livet kunde vara, hur livet skulle bli. ojojoj. Det var typ en som visste vem jag var på den här tiden, mamma. Hade ungefär 10 nr på mobilen, hade knappt varit utanför skellefteå.




Olivia och Lina sommar 2009
förlåt för suddig bild, men uppenbarligen har jag typ inga bilder på dom två tillsammans?

olivia: som man väntat

Har en HEL DEL städande framför mig..

Och dessutom plugg! Vilken torsdagskväll♥

emma: som tack för

Eftersom jag har uppdaterat så dåligt på sista tiden får ni här två snabba videoinlägg där jag bjuder på mig själv; ett där jag sjunger som en tondöv och ett som bevisar att jag till och med är svagare än Lina, som jag alltid klagar på. Enjoy.




olivia: blond?

Upptäckte nyss att jag tänkte stänga av musiken när jag skulle lukta och se om jag kunde känna vad vi ska få för mat.......................................................................... . . .  ... . . .. .. . ..

[email protected] adda?

olivia: men inte igen?

Fick omdömena när vi slutade, så jag tog hem dem och skulle titta på dem. Men nej, i mappen kunde man inga omdömen från årskurs 9 finna. Från 8an, 7an och 6an fanns det men inga från 9an. Forgotten?:(

Efter att ha blivit lite smått irriterad fick en muffins rädda situationen. Funkar jämt.

Om man inte har några muffins tillhands så kan man ta såna här istället. Går bra.

olivia: THE UNBORN

Har nyss sett THE UNBORN. Vill gå och duscha men vågar tyvärr inte, så jag ska sova. Haha pinsamt att jag inte vågar.... men och! Jag är lättskrämd och speglar är en av mina största typ.. rädslor? Obehagliga. Och om ni har sett THE UNBORN vet ni att det är mycket sånt med i den.

Jaja. Tyvärr vill jag inte heller gå och sova, för eftersom jag inte har duschat och jag inte hinner med det imorgon kommer jag ha äckelhår. Om ni inte vet vad äckelhår är, så innebär det iallafall för mig att det är fett och elektriskt. Dessutom är det risigt. Nu: nog talat om mitt hår.

MEEEEN vars är vi egentligen:]

olivia: HELT OTROLIGT AMAZING

Nu är dagen här, dagen jag aldrig skulle komma. Som jag har längtat, blir nästan tårögd bara vid tanken på vad som hänt. Det här, mina vänner, är ett ögonblick av fullkomlig lycka. Oförglömligt.

Nya skor!!!!!!! ÄNTLIGEN! !! ! !! ♥♥!!!!

olivia: gårdagens mattebild


Internskämt

emma: find it, you'll have it

Nu har jag inte skrivit på jättelänge,  jag har bara inte orkat. Och jag vet att jag nu egentligen borde berätta om övik kanske, vad jag har gjort idag och så vidare på ett någorlunda smart och genomtänkt sätt. Men det är just på grund av sådana saker som jag inte har orkat blogga. Så jag struntar i allt sånt och skriver sånt som jag vill skriva istället. OK!

 Igår var jag dödens trött efter övik, så trött att jag inte ens orkade sova. Och guess what? Detta fick konsekvenser. 20 i 8 vaknade jag i morse. 10 i 8 for jag till skolan. Jippi. Jag var så kallat "hot stuff" idag.

Imorgon skall jag fara från skolan till staden! Saker måste inhandlas, mobiler måste laddas. Saker måste göras. Om någon sedan vill bjuda mig på middag är det inga problem.



Du kan bjuda mig på Subway. Eller max? Eller frasses? Eller hemlagat? I don't care. Do you?

Som jag sa till Lina. Jag saknar någon som skickar söta sms till mig.

olivia: mmmmmmhmmmmmmm

Vill bara börja med att säga att jag blir less på att det bara är jag som bloggar. Blir så oinspirerad då.

Följde med på träningen idag. Det enda jag gjorde var egentligen att försöka styra bollar Larry sköt, men vred då foten och kände att det blir att vila ett tag till. Det var nämligen ingen konstig vridning utan en sådan man gör hela tiden när man spelar. Tur att det är matchuppehåll i helgen!

Woho! Laget idag!

olivia: men det kommer aldrig hända

Jag har kommit på att det enda jag har gjort i helgen är att sitta. På fredagen skadade jag mig och fick sitta på matchen. På lördag åkte jag bil till örjans, satt på läktaren och såg match, åkte bil hem, satt och tittade på tv hela kvällen. På söndag åkte jag buss till Övik, satt på läktaren och såg match, åkte buss hem, satt vid datorn. Bra där!

Idag ska jag iallafall gå till skolan. Eller går det cykla?

Nyårs! Önskar att man kunde spola tillbaka tiden till då, för det har varit en rolig tid från det till nu. (Om man bortser från mina två skador, skolstarten och diverse andra saker)

olivia: men inget mål blev det

Matchen blev 4-4, hade otur som inte satte den i slutet men i ärlighetens namn kunde det ha gått nästan hur som helst.

Jag råkade typ kasta en öppnad colaflaska på dem framför mig. DET var pinsamt.

These 2 gjorde en bra debut i division 2!

emma: koman

Som Olivia sa så blir det Övik imorgon all day, ska debutera i division 2! Nervöst nervöst, önska oss lycka till!



jättejätteseriös!

olivia: den här gången?

Öh, mitt inlägg försvann typ när jag hade publicera det? Om det kommer två får ni förlåta mig.

Före jag ska sova, tänkte jag bara visa min sära uppsvullnad.

Hallå, fotknölen? Det där liknar mer en kulle eller nåt? Rätt svårt att visa på bild, men i verkligheten är det ganska stört.


olivia: snart ska jag sova

Imorgon bär det tydligen av till Övik, där Emma och Lina ska spela match med division 2. Jag bara hänger på liksom, jag och min fot. Gillar inte den särskilt mycket just nu.

Jaja. Jag får iallafall vara fotograf, precis som idag. Dessutom får jag stiga upp tidigt och åka buss i tre timmar! Närmare bestämt avgår bussen 08.55 från eddahallen så det blir att vara klappad och klar till tjugo i nio då Peter hämtar upp oss.

..... Pappa kanske borde få veta något. Men om han inte svarar i mobilen får han skylla sig själv? Kommer tillbaka ca. 21.00 imorgon, hörs då!

Ni är (på) toppen!


Update: Vi håller tummarna om att matchen utspelar sig på skyttis, gör det ni med!

emma: blandade känslor? nervös?

Fick just 2 nya vänner på facebook, Rob Jackson och Ryan Wilson. Som sagt, är inte facebook till för dom som faktiskt känner varann?

Matchen blev i alla fall 3-2, härligt med vinst men båda deras mål var mitt fel så det är väl blandade känslor där. Gjorde inga mål, men jag är ju assistkungen? Dock blev det inga denna match... men nära var det, kan jag garantera er. Flög gjorde jag också, jävlar också. Inte stadig.

Barnvakt till Albin 6 år ikväll, och då är sms (och självklart samtal!) ALLTID mycket välkommet!



Återigen Lina och hennes Ankarsviks-crush!

lina: jag vet var du står

Postat av: jocke vad bra ni va på att spela :D

SVAR: Tack så mycket!


Nu har jag just duschat efter att ha spelat en grymt spännande match mot Rönnskär som vi vann med 3-2, bra spelat alla! Om ett tag så ska jag fara med familjen och typ några andra och äta på nån resturang, blir nog gött. Efter det kanske jag skulle fara till sunnanå och umgås med några flickor som ska vara barnvakter åt sin lilla söta lillebror vid namn albin ikväll, kommer nog bli supeer.




söta är vi.




puss

olivia: seriöst


Dessa tjejer vann idag en otroligt spännande match mot rönnskär med 3-2, bra jobbat!

emma: sk

Alltså nu har ju min uppdatering här varit alldeles för taskigt dålig. Men det är bara så att ibland får jag fobi för att gå in och skriva här, och så är det bara. Finns inget at göra åt det, bara att acceptera.

Igår hade vi match i alla fall, förlorade med 6-0 mot IBS???? Fan vad vi sög alltså. Huvva.

Men idag blir det nya tag! Skall möta nåt lag med J18 klockan 2. Synd bara att Olivia min forwardkompis inte kan vara med efter en stukad fot. Ska i alla fall äta spagetti och kötttfärssås nu, pussar och kramar /emma



kopparhallen, varför inte?


olivia: äntligen


olivia: så går det


Och vem chattar jag om inte.. Mamma!? Hon kom med ett trevligt budskap♥

Snart blir det att börja klä på sig för jag ska ändå följa på matchen och heja fram oss till seger! Och ni kan aldrig ana vem som ska hålla mig sällskap.. Matilda! Otroligt. Egentligen behövde jag ner på stan och köpa nya skor också, men det känns svårt att hitta tiden och det är inte så skönt att testa skor ju nu. Jag kan ju inte provgå dem heller, så det hela kändes lite onödigt.


Ikväll blir det att vara barnvakt.. gr8! Verkligen en toppen lördagskväll. Det enda bra med det är att vi får pizza till middag, lyx.


olivia: nu är det slut på det roliga

Jaha. Vad ska vi säga om matchen då? 10minuter in blir jag skadad av att jag råkar trampa på någons klubba och stuka foten. Kunde inte spela mer efter det och fick se på hur vårt lag förlorade med 6-0 mot några vi faktiskt kan och har vunnit mot. Superkul.
Så nu är det kryckor för min del. Jag KAN gå utan, tog mig faktiskt från sängen till soffan(!), men skulle jag trampa det minsta lilla... konstigt eller ja egentligen kan jag typ bara stödja på foten när jag har den på ett speciellt sätt, men det gör ont. Dessutom tar det tid.

Det värsta med hela det här, är att vi har match idag med, med j18 och det känns som det var år sen! Men med tanke på vad jag skrev där uppe, verkar jag kunna spela idag? NNNNNEJ

(P.S tog bilder igår och vill ladda in dem, men orkar inte gå runt och leta sladden.. hoppas ni förstår.)


Här hade jag iaf bara fått ett slag över knät.. men de gjorde jävulskt ont! Ni skulle ha sett blåmärket jag fick.

olivia: IBLAND KÄNNS DET SOM OM DET ÄR JAG SOM MÅSTE HÅLLA UPPE UPPDATERINGEN MEN JAG GÖR DET INTE

Ser på tv och har nyss ätit en smarrig fredagsmiddag; grillade ostmackor! Avundsjuka? You should be.

Snart bär det av till matchen, eller när pappa kommer hem och skjutsar oss har jag antagit iaf? Kan cykla men jag orkar inte..... även om det innebär att vi måste gå hem ikväll. Men jag är en hurtig tjej! I can do it.

Denna dag bevisade vi vår hurtighet och gick en rejäl promenad!

lina: det är bara så det är

Förlåt för den superdåliga uppdateringen från min sida iallafall, har bara inte haft tid och har varit så trött att jag typ somnat hela tiden, tycker att vi skyller på skolan. Blir så himla störd på mig själv för varje dag tänker jag att jag ska gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg dagen efter men ändå så blir det så att jag lägger mig alldeles för sent och om jag nu faktist skulle vara duktigt och lägga mig tidigt så kan jag inte somna förän klockan är efter midnatt någon gång, inte bra där lina.

Ikväll har jag suttit och kämpat med att försöka lära mig stava franskaläxan men det är tydligen omöjligt eller så suger jag bara, tror mer på det andra. Är så grymt avundsjuk på folk som kan lära sig typ alla läxor genom att bara titta igenom dom några få gånger, jag t.ex. måste läsa igenom dom 1000 gånger och kan dom ändå inte blir så stördddd.

Fick föresten också veta ikväll att vi(jag emma och olivia) komemr få 300 kronor var för att vi delade ut reklam, kanske inte låter så mycket men jag lovar för mig är det det, nu känner jag mig som ett riktigt rmb nästan....







puss

olivia: nu nu nu NU packa?

Emma kom med kaka♥

Ni kanske tycker jag är onyttig som hela tiden äter kakor osv? Då vill jag faktiskt meddela er att 1. Det är mandlar på denna kaka! Och 2. Jag ska äta en macka snart. Så HA-HA på er. En macka är faktiskt inte så onyttigt... mörkt bröd!

olivia: skulle jag ha gjort ett hjärta? nä

Vardagslyx idag på skolan.
Först åt jag en kaka(!!!!!!!!! ! ! !!! !! !) och sen missade vi fysiken och fick sluta 1½h tidigare.

Dock kommer jag sakna dessa ryggar på franskalektionerna... Faktum är att jag kommer sakna alla ryggar på franskalektionerna, för när vi bytte platser idag fick jag sitta längst fram.

lina: It´s a good thing


löööv



Jag ligger just nu i min säng helt död, ångrar ganska mycket att jag envisades att fara på träningen fast jag kände att min kropp var helt sluuuuut och inte hade någon energi kvar. Idag har jag iallafall varit på skolan och det var väl ganska nice. Lektionerna känns konstigt nog inte lika jobbiga som dom gjorde före jul, hoppas bara nu på att det fortsätter vara så även fast jag vet att det inte finns någon chans att det är så eftersom vi har nationella och ahh massa shiit.

Om ett litet tag ska jag sova och sen vaknar jag förhoppningsvis imorgon halv 7 och gör mig klar för att fara till skolan, a nu vet ni.









puss

olivia: idag är dagen.......

NO MORE OF THIS!

=
ögondroppar... Aldrig mer ska det se ut som att jag har gråtit på skolan för att den rinner! Dessutom rinner den ner i näsan(?) så att jag börjar snörvla vilket förstärker intrycket. Och inte nog med det, den rinner också ner i halsen och den smakar inte gott kan jag lova.


emma: price



haha och jag såg ut som...?

Dagen sekade sig igenom, ursch. Ikväll ska jag i alla fall inte på innebandyträningarna, är helt slut i kroppen, ska vila mig till matcherna på fredag och lördag. Så ikväll tänkte jag istället göra franskaläxan och duscha. Nice kväll..?! You wish you were me.

olivia: det trodde jag man visste


Haha ja :D?




Har precis sett klart Prom night. Otroligt störande film!


emma: heartless?

Anonym om emma: desperat:
1000 har lätt ringt nu! :D


Önskar det vore så väl. Men dock, still waiting..... så hör av er. Snälla? Söta? Rara? Underbara?
Det är en sak jag hatar. Då ingen svarar på dejtingförfrågor.


Några andra saker jag också hatar är
- Musik på bloggar som startar när man trycker upp bloggen. Och sen är ju helvetet alltid omöjligt att stäna av också, plus att det dånar som om man önskade att bli döv. NEJ TACK!

- När man kommer in i ett badrum och toalocket är uppfällt.. det är fan det värsta jag vet. Äckligt, kan inte vara kvar i rummet då. Seriöst, det går inte!

- Torra händer, det stör mig nå så jävulskt. Och jag har det. Jämt. Andra klagar över handsvett men det skulle jag ta som en gåva, har aldrig handsvett. Då skulle man i alla fall slippa äckligt torra händer. Usch

- Då internet oväntat stängs av. Det gör det för mig ibland, och det är ALLTID då jag håller på att blogga. Inlägget sparas aldrig. Då riktigt kryper det i kroppen på mig alltså... och när internet "inte svarar". Fy fan, och det har börjat hända mig HELA TIDEN. Nyss hände det mig två gånger i rad. Och det händer minst en gång varje gång jag är inne på internet. Minst.

- Folk som inte fattar då det räcker, då dom inte är önskade längre. Måste man ha en anledning till att inte svara på sms? Jag svarar inte hellre efter det tjugonde än efter det andra smset. Fatta vinken lixom. Och svarar jag inte hjälper det inte att skriva typ <3 eller något? Haha...


pussar kyssar kärlek♥/emma

olivia: haha jo det gör vi

Idag tänkte jag: Varför har jag inga filmer på datorn? Nu behöver jag inte tänka så längre, för nu har jag en liten bunt. De jag tillhandahåller just nu är:
Saw VI
The unborn
New moon
Twilight
Wrong turn
& Prom night

Haha märks det att jag gillar skräckisar? Dock kom jag knappt på någon, så då tog jag bara nåt namn jag kom ihåg från Hemmakväll... och vips hade jag de här! Men det är inte bara det att jag gillar dem, utan jag har kommit på att det är mycket bra att ha skräckfilmer hemma om man får oväntat besök (eller bara besök överhuvudtaget). Ofta har vi blivit tillfrågade om vi inte  "har någon bra skräckis hemma". Men nej. Den bästa film vi har är typ Så som i himmlen, och den är ju en riktig stjärna.....

 
Emma äter vår bästa kaka någonsin, som f.ö var den vi bakade igår. Åt upp den så vi bakade en likadan ikväll.. "Nej vi äter inte hela tiden"

emma: FÖRKLARING

Skall förklara vad ordet 'crush' betyder, (i alla fall vad vi menar med det, den korrekta översättningen kanske inte är helt riktig med vad vi menar när vi skriver det men)


crush: en förälskelse, dock inte seriös, utan snarare typ "oj vad han var snygg rolig söt snäll.-.. jag är typ KÄR i han", den sortens "förälskelse". Hoppas alla ni därute förstår nu.

Tack och hej




haha normalt

olivia: för att jag var klar


Ritade en bild på svenskan. När den var klar bestämde jag att det var Lina och hennes crush♥

emma: desperat

Kvällen har spenderats med innebandyträning och tv mestadels. Träningen gick... inte så bra, "vila är den bästa träningen" som Olivia gnatar på om och just nu stämmer det nog rätt bra i mitt fall. Min hjärna hänger inte med, och dessutom känns det som att mina ben är helt döda, plus att jag har ont i höften och typ en muskel i låret?

Seriöst, vet inte vad som har hänt i min höft. Har haft ont i några veckor nu och det blev värre då jag kötta en spelare i övik. HAHA satan vad fjollig jag är.... men det är ju bara sådan jag är.

MEN VÄNTA... jag tänker inte gnälla mer nu. För enligt tv-programmet jag såg ikväll (tough love, där man lär sig hur man dejtar:$) så ogillar killar då man gnäller. Så inget mer sånt. Skärping nu för fan! Här ska det dejtas. Eller något. Måste bara hitta någon först! Lättare sagt än gjort det. Kan ju ha en ny tävling, "Emmas new BF" (boyfriend). Sicken bra idé! Det bara måste funka ju. Eller vad säger ni?




DEJT NÅGON?


emma: from here to eternity, snart ladda jag in en video på Olivia som sjunger

Håller på att baka toscakaka med Olivia just nu. Är det bara jag som tycker att smör och socker blandat är bland det godaste som finns?

Överlevde förövrigt första dagen, men cheeses vad tråkigt det var. Tråkigare än jag kom ihåg faktiskt.


Olivia bakar!



Haha jag sjöng med i en låt......



Jag är helt enkelt snigggggg


pussar/emma

olivia: we were born to follow?

Kom nyss på att jag inte har 'heaven' på min naw-spellista. Hur kan jag ha varit så dum? Helt otänkbart! Nu är den där iaf. På sin rätta plats.

Har ju tur som har sovmorgon på första skoldan, börjar 9.20. Dock brukar jag lägga mig i sängen igen efter frukost och sen brukar det bli jättebråttom. Samma sak varje vecka. Tänka sig, det finns tillfällen då min hårfärg faktiskt visar sitt rätta jag.

Åhnej.... Jag har glömt vad jag egentligen hade tänkt blogga om. Why God, why? Varför just jag? Aja, avslutar med bild.

Ångrar nu att jag inte ställde upp:/

emma: och så blev det den sista fruktade kvällen

...och så blev det den sista kvällen innan skolan börjar om. Men faktiskt så känns det inte så tungt. För trots allt är ju imorgon den första dagen på den sista terminen i grundskolan! Och det känns... svindlande. Om bara några månader står vi där, den allra sista dagen i nian, i högstadiet, i grundskolan. Wow.

Men i och med det kommer ju även gymnasievalet, nationella proven och betygspressen. Men sådant får man leva med. En sista termin bara, en sista termin....

Har ställt alarmet på 06.30 nu, känns lite jobbigt. Men jag har faktiskt redan fixat håret, så då har jag en sak mindre att göra imorgon. Dock är klädproblemet rätt stort, har absolut inga kläder. Det, om något, är jobbigt. Men, vad gör man inte för att få se normal ut första dagen i skolan efter lovet.



Olivia och Lina under höstterminen i sjuan
ALLTING HAR GÅTT SÅ FORT!!!!!

lina: ahaaaaaa

ånej mitt inlägg försvann nyss eller okej det var jag som råkade kryssa men tyst säg det inte till någon, lova?
aja haha.

Jag sitter iallafall nu och tävlar med emma om vem som kan lyssna på hennes mycket seriösa spelista längst, tror att hon kommer vinna för fick seriöst ont i huvuder på låten "fågeldansen". Idag har jag inte gjort så mycket, var först och spelade match på edda mot clemens. Vi förlorade tyverr med 3-2, inte riktigt rättvist om du frågar mig men ah sånt får man ta. Efter matchen så for jag hem och somnade, när jag sen vaknade någon gång så gick jag in på datorn och har typ varit det tills nu roligt liv jag vet.


hahahahahah







puss

olivia: min fantasi är för bra för mig

Kom på att jag bara lagt ut första hälften av Övikbilderna, så här kommer andra. Bättre sent än aldrig!

Känner någon igen det här?


Done and done. Nu ska jag tröstäta godis för att vi börjar skolan imorgon och inte är kvar i Övik.

olivia: skulle inte ha frågat

Vi förlorade matchen med 3-2, men som vi spelade de första 10 minuterna och stundtals resten av matchen skulle vi kunnat vinna mot vilket lag som helst. Nästan.

Och vet ni vad som hände!!!!!!!!!!!!!!? Jag blev skadad, för första gången i mitt liv! Fast det var ingen typisk skada, utan det var en skada bara jag har sån otur att få. Bollen i ögat. Hårt. Plötsligt såg jag stjärnor och var tvungen att sitta resten av tiden.
Efter matchen for mormor med mig på akuten, och tydligen så hade jag fått "som ett skrubbsår" på hornhinnan. Två droppar var tredje timme i 2-3dagar. SUpertrevligt.

Vill tillbaka.

emma: SNÄLLA!!

Jag har ett jättejättestort problem, snälla kan någon hjälpa mig:(???

Jo det är såhär att jag åt korv nyss, varmkorv. Och då har man ju ketchup på. Nu när jag skulle ställa tillbaka ketchupen rymdes den inte att stå NÅGONSTANS i kylen! Snälla hjälp mig, vad ska jag göra:(? Om den ligger ner kommer det bli översvämning då vi öppnar nästa gång... vad ska jag göra... SNÄLLA HJÄLP!!!


emma: imorgon är det match

Och så, till sist, innan jag skall sussa, lite roligt från turkiet. Först Olivia som pratar kul, sedan jag som hoppar i sängen? Båda i riktigt bästa vinklarna och ljuset. Underbart




emma: the BEST

wtf... här får ni mer av supertalangerna Olivia och Matilda.



såååså wonderful.

olivia: kan emma kan jag

Hittade en film i en av mina bildmappar. Visste inget om den före jag såg. Bara random. Varför?


olivia: tomten är kvar

Två borden:

Jag borde sluta äta godis för jag mår lite illa. Men jag kan inte.

Jag borde ta reda på när matchen är imorgon så att jag kan ställa väckaren. Samling är kanske... halv 11? Då brukar jag sova. Men jag orkar bara inte ta reda på det, lika värt att lämna det åt ödet om jag får reda på det eller inte.

Egentligen är typ hela mitt liv uppbyggt på "det får gå som det går", alltså ödet. Jag orkar inte ta tag i det bara. Särskilt är det så med skolan. Vilken dag börjar vi om? Fick veta en dag vid matbordet. Orkar jag plugga? Nej. När börjar lektionen? Vet inte. Vad ska jag välja för gymnasium? Orka fundera.


Random_lol_bild_lol_lol_lolarns_lol

emma: stjärnskott



Inte mycket att skriva, så jag ger er vad ni vill ha. Mer Olivia och Matilda! Just denna gången sjunger dom singstar en tråkig kväll, och hör på den, dom sjunger visst min hatlåt? Damn it har aldrig hatat en låt mer än vad jag hatar denna låten. Men Olivia och Matilda gör den ju faktiskt inte så pjåkig?

emma: let it show then

Slapp ta bussen till Ursviken, Linas pappa skjutsade oss. Frös halvt om halvt ihjäl därinne i kopparhallen (visst heter den så?) men det funkade. Clemens vann i alla fall mot Teg med 7-1, Teg var sämst... Hann i alla fall med att träffa en kär vän, vinka till alla som spelar i Teg som satt i bussen och brottas lite i en snöhög innan vi for och åt hos Lina. Till och med Lina tyckte som fisken som vi fick till middag, fast hon aldrig tycker om fisk.

...Och sedan, när vi just skulle fara, inträffade det... Vi skulle plocka bort glasen, men då var det kvar i ett glas så det for ut över bordet, inklusive min mobil. Ingen fara, tänkte jag, min mobil är en riktigt hårding, klarar allt. Men guess what?

Den inringade knappen funkar ej längre...... Men då jag upptäckte det tänkte jag i alla fall "vafan, aja, allt jag har gjort med den knappen går ändå att göra på annat sätt". Som när man ska låsa mobilen, då kan man trycka på stängav-knappen och välja att låsa den vägen, menyn kan man komma till via spaken i mitten osvosv. Men vet ni vad man inte kan göra? Låsa upp mobilen. Rent bedrövligt.

What to do now, liksom? Jag kan ju inte ha mobilen upplåst hela tiden, fatta många jag skulle fickringa och ficksmsa då? Men jag kan ju inte låsa den, och sen behöva stänga av mobilen genom att ta ut batteriet, och sen sätta igång den igen? Ja, den frågan är SVÅR....

olivia: nattmat

Är egentligen sugen på chips, men man tager vad man haver.


emma: nu ska jag åka buss

Jag har funderat på en sak. Varför skriver folk till mig på msn bara då jag inte är vid datorn eller inte vet att jag är inloggad? Och smsar bara då min mobil har slut batteri? Som nyss, då jag fixade håret. Kom jag till datorn, och var visst inloggad på msn och flera hade skrivit! Jag ba Omg. Och när vi for hem från övik, då var mitt batteri på mobilen slut. Hur många hade smsat under den tiden då? 7 stycken.

Aja, nu ska jag till Ursviken för att se på hockey, ska ta bussen, och jag har inte bra erfarenheter av att ta bussen till Ursviken. En gång körde bussen av vägen, en gång fastnade mitt bälte och en gång åkte vi fel. Hur månnga gånger har jag åkt dit? 3.



En risifrutti före gör allt bra.

olivia: jag vet vilken


En bild passar inte riktigt in. Vilken?

Nu ska jag slappa tills vi ska fara. Ä´r otroligt trött and I don't know why

olivia: oj tråkigt

Pappa kom nyss och lämnade våra matchgrejer han hade tvättat upp. Igår berättade Matilda att de fått en vattenskada på deras hus så att hon är tvungen att bo på sunnanå väldigt länge. Enligt pappa gällde det Magda och Sofia också, så det kommer vara väldigt trångt i huset när vi är där. Väldigt trevligt.

Snart borde jag göra mig klar. Efter frukosten gick jag och Emma och körde wii,och gissa vad! Vi sitter fortfarande kvar. Klockan 16.40 ska vara nere på stan och påstigna på buss nr 209 påväg till Ursviken, så det är ingen brådska än. Skönt.

emma: hemlisar

Eftersom Olivia har börjat sova jättelänge på morgnarna och jag inte lika länge så att jag inte har något att göra, så tänkte jag avslöja 2 hemlisar om paradiscupen.

Den första är "bilden där Lina ser gravid ut". När vi tittade igenom bilderna från paradis och såg den här döskrattade vi. Vad hände? Lina ser inte ut sådär.


Lina>

Ser ni magen? Det är något som inte stämmer där alltså. Hon har bara inte så mycket mage.... borde typ kapa bort halva, då vore det mer rätt. Vi tycker detta är väldigt, väldigt konstigt på grund av att Lina inte på något sätt ser ut sådär. Jättejättekonstigt.



Den andra hemlisen är att Lina fick en hemlig crush i en ankarsviksbo. Lina har sagt att jag får säga vem det var, men... jag tycker det känns konstigt. Får samtala mer om det med henne sedan. Men det är i alla fall helt sant! Och jag hade ingen aning om det när vi var där... men en crush har hon. Definitivt, haha!


Sen så finns det faktiskt en tredje hemlis, även den om Lina faktiskt (eller jag anser det i alla fall som en hemlis) men den tänker jag inte berätta, både för att jag respekterar Linas egna val och hennes privatliv, och för att jag riskerar spö om jag berättar.......

Men jag kan faktiskt berätta en fail sak jag råkade göra. Skulle ut på planen, och välte hela sargen. På Skyttis arena. Där det är en massa folk, alltid. Och vi spelade dessutom mot Övik (vi var ju i övik, dom hade jättejättemånga där som skulle heja på dom), semi, det var en del folk där kan jag lova.... och dom alla hejade på övik! 
En annan fail sak jag råkade göra är då jag glömde handduken. Det var fail. Men en rätt king sak jag lyckades göra är att jag tog med  exakt rätt antal underkläder. Det är fan inte dåligt!

olivia: lyssnar på världens bästa naw-spellista

Det slutade med att mamma fick hämta Matilda från busstationen. Fast  sen gick vi ändå ner på hemmakväll och hyrde fil och köpte godis. Tror vi dessutom hittade den enda film som inte är yeez-märkt, och eftersom den var en nyhet fick vi slösa 50kr på en film. Värt? Vi hoppades det, och bestämde oss för att det skulle vara den bästa filmen någonsin. Det var den inte, ganska dålig egentligen. 'Beyond  treatment' för er som inte tror på mig.

Vi kör en ordförklaring innan en avslutande bild.
Pompoms= saker som cheerleaders håller i händerna och viftar på. Kommer inte på nån bättre förklaring.


Tapbild. Men lika? Nae.

lina: best of 2009

Alla de bästa låtarna från 2009 i en & samma mix, ganska skön ändååå.








puss

lina: hundra vackra ord, men allting dog ut.

Kom hem från träning för ett litet tag sen, testade min nya klubba och fy vad det gick dåligt, det är ett helt annat blad och allt såå komer nog ta ett tag att lära sig spela bra med den. Paradiscupen var som ni kanske läst tidigare asrolig, mktmktmkt roligare än Umeåcupen som vi var på förra året, kan ju ha berott på att vårat lag sög då också men den här var hur som helst roligare. Jag tog inte så mycket bilder och dom jag tog blev typ sära alltihopa men kanske lägger in några av dom bättre senare nån gång ändå.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, har typ ingen lust att göra någonting så det blir nog bara att vara hemma och tråka eller nått i den stilen. Imorgon kommer jag däremot ha roligt för då ska vi först och se umeåpojkar spela match  i ursvikenoch sen träffa dom ett litet tag. Efter det kommer emma olivia och lotta middag till oss och det är ju alltid kul.


älska skärpan




puss


olivia: kommer nästan ihåg............................... . . .

Hema. Felstavning med mening. Hade skotträning idag, ingen kan ana hur dåligt det gick. Verkligen sämst, men nog talat om det. Idag är det exakt en vecka sen mina skor försvann! Det är ett mysterium! Vars är dom? Helt otroligt alltså.

Efter maten ska vi visst in till stan och möta matilda vid bussen, men jag har varken duschat eller ätit än.............. Så vi får se how that blir.

Första anblicken av skyttis. Ett ögonblick fyllt av vild glädje.


Hittade en borg!


Let's do this thiiiiiinnng

Ser ni min supertunna madrass i förgrunden? Borde ni inte, för den var så liten att den knappt syntes♥

Aja mat nu, pz out u guys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


olivia: vi försökte att inte titta men det var omöjligt!!!!!!!!!

Ska strax till träningen och sen blir det Matilda och kanske Lina, har inte pratat med henne idag. Så idag = inte så mycket uppdatering. Men ni fick i alla fall se många bilder i förra inlägget! Nice.

Jaja, om jag ska berätta lite med text istället för bilder om våra dagar i Övik så kan jag lika gärna börja nu. Lina och Peter hämtade oss i söndags med en minibuss. Där började vår resa. Vi hämtade upp de andra och sen svängde vi också förbi Hjoggböle där vi hämtade Josefin, vår lånade målvakt. Egentligen står hon för Hjoggböle p94 men hon ställde upp för oss och det är vi otroligt tacksamma för!

När vi var framme väntade vi i en timme på skyttis på den andra härlften av vårt lag. Men det var det värt, för tid spenderad i skyttis är väl spenderad tid. Sen packa vi upp på skolan, åt och spelade match. Som vi somsagt förlorade. Inte nice.

Den kvällen bekantade vi oss för första gången med Ankarsvik p94. De bodde i rummet tvärs över "hallen" som finns med på mågna bilder. De andra som också bodde där var Ankarsvik p96 och p97 och de enda de gjorde var att spela innebandy när vi pratade eller sov. 

De förljande dagarna spenderades väl mest på innebandyplan, eller i hallen utanför vårt rum. Eftersom varken vi eller Ankarsvik hade någon riktig hejarklack där (som förövrigt många lag hade, massa föräldrar eller liknande som t.o.m hade gjort ramsor?) så fick vi heja på varandra. Om jag ska vara riktigt ärlig var vi bland det sämsta jag har sett på att heja, men de bättrade sig faktiskt på slutet.

Saker som vi också gjorde var: spela finns i sjön (vi kunde inga andra kortspel), förklara ord som t.ex. epic och tap, försvara vår dialekt, blir rädda för killarna som var utanför våra fönster mitt i natten, skrämma upp oss själva med spökhistorier tagna direkt från verkligheten, ha rejäl träningsvärk, sjunga dåliga låtar, se en match gå till straffar med lag som inte kunde lägga straffar överhuvudtaget, störa oss otroligt mycket på f11 med pompoms(?) och mycket, mycket mer. Efter prisutdelningen for vi på max. Hemresa. Slut.

:@:@:@

mer bilder kommer sen, har lite bråttom.

emma: bilder från... paradis











Damn right.

olivia: vad som komma skall

Är otroligt trött och borde ligga och sova nu egentligen, så det blir inget långt intressant inlägg fullt av bilder från övik. Tyvärr, men det kommer imorgon. Förhoppningsvis.

Som sammanfattning kan jag säga att dagarna har varit bra. HAHA skoja!!!!!! De har varit superdupermegaotroligtdunderkanonbra! Jag älskar verkligen cuper.

emma: PARADIS

Hemma från Övik nu. SAKNAR DET SÅ OTROLIGT MYCKET. Men i alla fall så orkar jag inte skriva så mycket om det mer än att det gick oväntat otroligt bra.


Gruppspel:
Vi - Täfteå 0 - 2
Vi - GK 3 -1
(Den matchen har vi inspelad)
Vi - Sundsvall 2 - 0
Vi - Övik 6 - 0
Vi - Obbola 1 - 0

Semi:
Vi - Övik 1 - 3

Spel om tredjeplatsen:
Vi - GK 7 - 0 (Den matchen har vi inspelad)

Så ja.. Det var väl bara den första matchen och semin som man kan klaga på? Men på första matchen var vi så otroligt sega efter bilresan och nervösa, vilket uppenbarligen märktes på vårt spel. På semin var vi otroligt trötta och övik hade toppat sitt lag och hade utvilade spelare och lite mer ork på grund av att dom hade cirka 20 spelare på bänken? Men den matchen var i alla fall vår sämsta match, som otur var. Slutgiltiga segrarna blev Täfteå.





Stolt....

Bilder kommer snart.

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

hahahah vare några snygga stockholmskillar där då?;)
Svar: Kanske inte från stockholm, men ankarsvikspojkarna var sötare än vi någonsin kunde ana.


vad sak ni alla gå på gumnasiet sen :)?
Svar: Idrott och hälsa på John Bauer för hela slanten! Troligtvis... ööuuöööhööuö roligt epic ljud


var knocke bk det bästa laget i innebandyns värld under 2009 ?
Svar: Det mest epic win random lol-laget i varje fall!


är emma i caregang den bästa människan i hela vida världen?
Svar: Damn right she is!!!


var knocke bk det bästa laget i innebandyns värld under 2009 ?
Svar: Vi hatar typ Jackass det är inte kul? Jävla fail lolarns lol


vart kan jag fixa design ? svara gärna på min blogg för att jag kommer inte ihåg din blogg xD
Svara: Palla järnet. Det är ju bara att fixa????????????????????+++


vilken händelse under hela 2009 skulle ni säga var mest random?
Svar: Då vi blev utsatta för mystisk mangaporr av Olivia. Why God why??? Nej vänta det var 2010. Okej, ett ordentligt svar. Inte lätt att välja ett tillfälle, så vi skriver några som är med på topplistan.

1. Då vi var i stugan på mmidsommarafton, och så kom det några i en båt och deras båt gick sönder, så dom lade till vid vår stuggrannes brygga som hjälpte dom att laga båten och sedan när de for därifrån började de ropa caregang. Vet fortfarande inte vilka det var.

2. Då vi var utanför ica morön och hade köpt en cola, och colan blev stulen.

3. Då vi blev jagade av ninjor.

4. Då vi var i Umeå och sen träffade vi plötsligt Andreas.

5. Vi var i Bureå. Frivilligt.


hur har din dag varit? =) kramar!
Svar: Inte bra. Det är dagen efter Övik och vi vill aldrig att det ska vara dagen efter övik....


spoonparty på gång?!??!?!
Svar: Hell yes epic win.


Vad gör ni i övik?
Svar: Vi var på paradiscupen.


varför?
Svar: Varför vad? Bara en fråga. Är du epic_lol_lol_random?

frågestund; special edition!



Fråga vad ni vill och vi kommer svara så ärligt som möjligt

Bästa tillfället att fråga oss, anonymt eller inte,
om vad som hände under 2009,
om vad som kommer hända 2010
eller vad ni vill, helt enkelt

Detta pågår tills vi kommer tillbaka från övik,
eller då vi orkar svara helt enkelt.

massor av pussar kramar och kärlek
/ert tillgivna caregang
♥♥♥


emma: simply the best

Och så sitter man här och skriver det sista inlägget innan avfärden till övik. Trodde aldrig att denna stunden skulle komma. Men det gjorde den. Jävligt nice ;D;D;D;D;D xD=PPpPPpPppPpppPPppP

Vänta. Ville bara kommentera att den här =ppPPpppppPPppPp heter partypen alltså party-pen, partyP i plural, inte par-typen haha och inget annat.

Men aja. Allt är packat nu i alla fall. Det enda jag funderar på är hårtorken....... jag menar, tänk om vi duscha sen ska vi direkt gå ut? Aldrig kul med fryset hår. Men å andra sidan... palla. Eller gör man? Den frågan är svår. Snart ska jag i alla fall sätta igång frågestunden, som representerar vår avfärd. Och då vill jag att ni ska fråga. MYCKET!!!!! Förresten önskar jag även att ni smsar och ringer mig. Tack. Så jag inte blir för upptagen av att ragga alla stockholmskillar som ska bo på samma skola som vi. Skämt. Åsido. Eller inte =PppPppPpPpPp



Hon ska jag åka med i minibussen som snart kommer och hämtar oss.


olivia: nu ska jag hämta tandborsten

Blir nog mitt sista inlägg för de närmaste dagarna, för snart far vi och jag har en hel del att göra. T.ex packa tandborsten, det svåraste att komma ihåg. Håller alltid på att glömma den. Men förra cupen lyckades jag faktiskt med bravaden att glömma shortsen. Det om något var epic fail.

Åt rostade mackor till frukost!!!! Fast det här var inte idag. Det här var på nyårsdagen klockan 4 på morgonen. Då var mina tår förfrysta.

emma: en lördag

Jag och Olivia satsade på lite lördagslyx idag.

En chipsskål var!!!



Och såhär glada och förvånade var vi över lördagslyxen:



Amazing. Nu ska jag strax börja packa till avfärden imorgon.

lina: ingen vill ha det livet, inte ens du, jag lovar

Har just sett på robinsoon med mamma, värst vad jag har umgåtts med henne idag, brukar mer vara som hej och sen gå in på sitt rum och sen typ på kvällen bah hejdå när jag går ut och sen godnatt när jag kommer hem eller nått sånt, men ibland så kommer det ju faktist dagar då jag är snäll och umgås t.ex. idag.







MINA PROBLEM JUST NU:

- Jag känner mig halvsjuk

- Jag hittar inte mina skor

- Jag har ingen bikiki för min hund har tydligen bitit sönder den och vi ska bada på cupen

- Är hungrig fast känner att det är för långt att gå till köket, ehmm ca 7 steg kanske?

- Är grymt trött på all musik fast ändå kan jag inte stänga av






puss

emma: I like it

Låter som om vi får tacos till middag. - I LIKE!

Målade just mina naglar rosa. - I LIKE!

Spenderade nyss ungefär 21 minuter av mitt liv för att se hur drags ska sminka sig. - I LIKE!

Har inte varit utanför dörren idag. - I LIKE!

Har idag spenderat runt 3-4 timmar av mitt liv för att läsa på felsms.com. - I LIKE!

Upptäckte för cirka 45 minuter sen att Harry Potter och den flammande bägaren gick på tv, blev sjukt glad och sprang från datorn. Men I'm back now. - LIKE IT!

olivia: jag gör det här istället för att leta


Någon som sett dessa? Hör av dig.

lina: smile bitch

Kom just hem från stan där jag gått omkring med mamma, jag fick med mig några saker hem och det är en tjocktröja, skor(vääääldigt nödvändigt eftersom att mina är typ hål i och allt) och en vanlig svart tröja typ. Blev en ganska rolig dag och nu ska jag väl snart börja packa till paradiscupen som vi ska till imorgon, längtar så grymt mkt. Det enda dåiga är väl att jag är jätte snuvig och kanske håller på att bli sjuk(min tur) men om jag bir sjuk så kommer jag spela iaf för palla se på??







pusspuss

olivia: inte kul

Haha jag vaknade för en halvtimme sen. Av attt pappa väckte mig. Rekord.

Igår upptäckte jag iallfall att någon har tagit mina skor. Här hemifrån. And I really, really need them tomorrow, för jag vill inte gå runt i värsta "finskor" på cupen, det funkar liksom inte riktigt.. Sneaky som tusan.


Det där med att pappa väckte mig, det stämmer egentligen inte riktigt. Jag är nämligen en sådan som vaknar så fort någon gläntar på dörren. Även om jag ligger med ryggen mot så vet jag direkt när någon är och tassar runt min dörr. Jag måste sova väldigt lätt.

Förövrigt så hörde jag nyss världens sämsta version av jingle bells. Om ni ville veta, bara.

Visste ni att... Vi ska åka minibuss till cupen? Jo, det är sant. Vi ska åka me den som går 14.00, och andra hälften av vårt lag ska åka klockan 15.00.  Blir så stressad om det är ont om tid, måste få koll på allt så att säga.

emma: imorgon far vi till paradiscupen.

Ja, ni läste väl rubriken. IMORGON far vi till paradiscupen!!!

Och som jag längtar. Helt sjukt. Och detta betyder för bloggen... kan ni gissa vad? Jo FRÅGESTUND! Fast självklart frågestund special edition, vad annars?! För denna gången får ni ju självklart ställa frågr om det gågna året, som "vilket var det mest random som inträffade er 2009?" , "hur många spoonade du med" och liknande. Och så kan ni ju ställa frågor om det kommande året, som "Tror du att du kommer...." och sådant. PERFEKT!

Annars idag så vet jag ej vad jag ska hitta på. Längta och vänta och längta och vänta? Vad ska man ta sig till? Några förslag på roliga aktiviteter som får tiden att gå?



umecupen 2009<3<333<3<33 Någon sneaky person tog min tröja där:(


emma: och här är nägra saker jag gjorde under 2009

under 2009....

[x] du har pussat någon av motsatt kön i samma ålder
[/] du har druckit alkohol
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[x] du har varit ledsen
[x] du har pussat någon av samma kön
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har dansat
[/] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa irl
[ ] du har pissat utomhus
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] nån har sagt att han/hon vill knulla med dej
[ ] du har vart inne i en porr/sex affär
[x] en främling har raggat upp dej
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus
[x] du har strulat med någon du gillar
[x] du har strulat med någon du inte gillar

emma: QUIZ

NYTT QUIZ

thecaregang - quiz special edition

lina: you don´t know anything

Att vara stark handlar om att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder, falla till botten, slå sig hårt men att alltid komma upp igen.



 


Nyårsafon igår ägde grymt mkt, va i ursviken med massa gölliga personer och lekte.  Bara synd att  jag var tvungen att fara hem typ tidigt för att mina föräldrar är så ötafinaochheltundebara.
Ikväll har jag varit med emma och olivia, först får vi och sola och blev bruuna och sen kände vi att vi var hungriga så vi drog till frasses och åt, satt och prata osv, ganska niceee.


och det här var egentligen ett väldigt onödigt inlägg för har ingenting att skriva om...men ah det kanske kommer nått roligare imorgon om ni har tur, nu ska jag sova.


jag är vacker jag vet:*:*



puss

olivia: sommar/höst/vinter 09

Nu fortsätter vi, samtidigt som jag ser Harry Potter och fången från Azkaban.


och två från igår:

Ooooh vi väntar...

Jag fick låna rosa tights!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emma: nyårs 2009

Och så var 2010 äntligen här. Och hur firade vi in det nya året då?

Vi åt middag här hemma, och efter det kände vi att vi inte ville vara hemma längre, så vi satte oss ner och letade desperat efter någon att fara till. Efter ett tag kom Lina hit och då bestämde vi oss för att dra till Ursviken och bringa some party till våra skypekompisar som lanade. Och visst hade vi en trevlig kväll där, med massa spooning (vet inte hur jag ska förklara....................) och andra roliga saker=) Jag tror jag fick ihop det till att vi var 14 stycken allt som allt. Klockan 3 började vi gå mot Matildas hus i bergsbyn för att sova där, klockan 4 var vi framme. Skönt med sömn då kan jag lova....





ready to go!




busssssss



busssssssssss




spoon?


spoon?


olivia: minnesvärt, jag fick vara med på ett hörn

Första bilden 2010


RSS 2.0