emma: bara för att jag har så fruktansvärt många snygga bilder


...och här är en av dem. Tyvärr är inte den här bilden ens nära att kategoriseras som en av de fulaste. Så ni kan ju tänka er själva hur BRUTALA de värsta bilderna är.

Överlevde förövrigt träningen, trots intervaller! Starkt jobbat av mig enligt mig. Tänkte gå och lägga mig tidigt men jag fastnade på apberget av alla sajter?!?!?!?!?!?!?! Hyffsat kul och kolla igenom allt man har där, vilket liv man levde förr alltså :$

Nattis!

/en tjej som inte kommer kunna resa sig ur sängen imorgon pga att galen träningsvärk har tagit henne i besittning

emma: för att jag ser ut som en transa på den här bilden (och inte en snygg sådan, om det existerar)

Ska på löpträning nu. Har FRUKTANSVÄRD träningsvärk i ryggen och det regnar ute. Kanske överlever.

/en flicka som fruktar döden


olivia: bara för att jag har varit så jävla snygg och cool


emma: förlåt mig hundra gånger jag vill inte göra illa någon jag vill bara kunna leva med mig själv

Vi var tvugna att lämna in våra skoldatorer idag (rip until next termin) så Olivia laddade över alla sina bilder till min dator. Finns så många fina! Här är ett urval innan jag besöker sängen:

Jag och Martinsson! Älskar hans min...


Jag och Adam, vi ser dödligt taggade ut...


Jag och Olivia, på julafton <3<3<33<<33<3


Dabeast!


Jag och Albin, på nyårs<33<3<3<3<3<3


Matilda och Olivia ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



olivia: I'll be fine you'll be fine this moment seems so long this moment seems so lost

IDAG ÄR DAGEN KOMMEN
Ja. Idag ska vi lämna tillbaka skoldatorerna ;'(. Förvänta er inte mycket uppdatering från min sida eftersom jag nu kommer vara tvungen att använda min laggdator. Tur iallafall att det är sommar så jag kan spendera dagarna med annat, men ändå. Plz take me far far away?

Fundrar på vad jag ska göra nu egentligen. Drygt en timme kvar tills vi ska fara till skolan.

Härligt.. Har förövrigt redan typ glömt att vi varit i Turkiet. Det är iallafall så för mig att direkt man landar i Sverige känns det helt orealistiskt att man varit någon annanstans. Men nu har ju värmen kommit tillbaka hit, nästan 20 grader idag! Kan inte misströsta.

live in motion


olivia: en mycket stekig bild, livsnjutare indd


olivia: everything you say and do will someday be dead and gone and lost and gone and dead and lost and gone away and you will not matter anymore



Kom på när jag satt i godan ro och läste en bok "OH MAU GAD, ITS MADRES DAJ". Gick till köket som den quinna jag faktiskt är och svängde ihop dennan goding. Receptet:
75 g smör eller margarin
HAHA skoja bara. VIll ni också baka toscatårta får ni bannemig kolla upp receptet själva.

Vet ej vad jag ska hitta på idag förutom att äta av kakan. Matilda skulle plugga = inget söndagslan, now I'm forever alone. Ja, tills Emma kommer hem från Adam. Dvs till middag!

emma: sista lördagen i maj

Händelserik dag!
Fick bl.a hänga på busstation i 1h 40min innan vi till slut fick ta oss till umeå med taxi. Annars låter jag bilderna (nästan) tala för sig själva!


Jag och Olivia var bara TVUGNA att ta en egobild (standard ju!) före vi for så vi kikade oss noggrant omkring så att ingen såg oss. Såg förövrigt ut som bröderna Tard:)


Modell :O?


I taxin! Har nog inte varit med om sämre musiksmak än den som föraren hade..


Köpte blåbärssoda! Det var gott faktiskt.


Adam "droppade i poolen" haqhahahHHHaqaha

Olivia körde hardcore!


Åt på mcdonalds för att avsluta dagen, alla utom oscar och simon som åt på tre kronor. Fick senare veta att dom bara känt varann i två veckor, dejt..? h1h1


Bussresan hem blev faktiskt rolig efter att den verkligen URdåliga filmen main street (som förövrigt handlar om sopor) slutade. Körde namnleken och det uppkom en hel del nya namn, favoriten var nog Kotte... For sen till Oscar och såg film, jag sov dock. Cyklade hem och nu sitter jag och Olivia och äter lasagne! Eller åt ska jag säga, har ätit upp. Blir lite rädd. Varför blir jag inte mätt av en jätteportion lasagne?!?!?

emma: one part of me is empty and one is stronger than before



Hellu!

Gårdagen spenderades på balder med Matilda och att hon och hennes galna klasskamrater sprang runt och dödade varandra.

Gårkvällen spenderades hos Oliver med att spela ett parti uno (jag HADE vinsten i min hand och sen fick jag ett +4-kort, dålig stil) och sen mest dega. OK, jag degade och alla andra sprang runt och skrek. Typ.

IDAG ska vi fara till umeå! Killarna skulle dit och skejta och på något sätt lyckades vi tjata oss till att få följa med. Kommer bli awesome även om vädret inte riktigt är på vår sida!

olivia: this is not the time or the place for the broken-hearted



Cykel men tjejen nu då. Eller tja. Rabbit-girl.

emma: WHaT I WAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNTTTTTTTT

JAG VILL SPELA INNEBANDY Y Y YYYY YY Y Y YY YYYY YYYYYYY YYYYYY YYYY YYYYYYYY YYYYY

olivia: det menade var aldrig menat men det vet man tyvärr aldrig

Idag har det hänt två helt otroliga saker.
1. Jag dog inte på löpträningen (dock sa de som var med förra veckan att det var 10 gånger jobbigare då, längtar inte till nästa)
2. Körde bil!

Ja herregud vilken dag det har varit. Jag var en kung bakom ratten, fråga bara mamma. Eller killen vi mötte på fyrhjuling, hans min (eller såg inte pga hans hjälm men jag antar) var priceless när han såg oss swischa fram på maxis parkering i 4km/h.

Förövrigt kan jag inte förstå att det är sommar nu. Snart juni ftw! Åh, kommer ihåg förra maj som om det vore igår. Och sommaren! Det var seriöst nyss, förstår inte hur det har kunnat gå så fort. Lite sorgligt känns det att det redan gått ett år, MEN! Life's awesome så jag klagar inte. Verkligen inte.

Bjuder på en bild från Turkiet. På moi, såklart! Saknar typ att kunna franska.. Mina kunskaper har försvunnit oroväckande fort.

SJukt snygg förövrigt

emma: det var så galet dammigt under soffan

Hello!

Har just ätit en hamburgare. Kommer ni ihåg när Olivia gjorde ett facebook-test och hon blev en hamburgare? Det gör i alla fall jag. Det är därför jag älskar hamburgare så mycket♥

Ska snart på LÖPTRÄNING, oherre gud vad jobbigt det kommer bli. Jag har aldrig varit bra på att löpa, jogga, springa osv och det kommer bli särskilt jobbigt nu när man inte tränat på ett par veckor men alla andra har det så nivån ligger pretty high.. Ska i alla fall bli galet skönt att träna igen även om jag snarare rullar fram än springer!

Idag har vi möblerat om i mitt och Olivias gemensamma rum (inte våra sovrum dvs). Det blev hyffsat, lite tomt på ena sidan dock.. Men man kan ju som sagt inte få allt. Sen har jag läst en galet bra bok och ätit väldigt mycket. Yes? You understand? Imorgon är det FRIDAY!


Dabeast och Pappsan i Turkiet, känns som IGÅR 

ROLIGA SAKER I TURKIET

Emma, första natten då vi skulle sova:
-Det luktar turk!

Olivia vid lunchen nån dag:
Tittar på en liten pojke och säger sen:
-Näe, han tappade kulorna!
(glasskulorna, men det lät hur kul som helst)

Första dagen, vi fick en typ brosch var av en kille i affären som vi hade satt på våra kläder:
Emma: Jag är typ fäst vid den här nu.
Olivia: HAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHA HAHA HA

En helt vanlig bild!

Trodde vi, sen zoomade vi in...


GALEN DJÄVULSKVINNA I BAKGRUNDEN! Sjukt läskigt då vi hittade henne kan vi lova.


emma: and I have told myself I would do no more

Igår blev en helt vanlig tråkig onsdag en helt galet awesome onsdag! Började dagen med medicinsk grundkurs, ingen höjdare kanske men nu är vi i alla fall färdiga med den kursen. Efter lunch hade vi gympa, BEACHVOLLEYBOLL, hur kul är inte det?!?!?! Sen spelade vi fotboll en stund och jag gjorde snyggaste målet eu. Fast iofs var det en plastboll :$

For hem, åt hamburgare och for och spelade fotboll igen med några klasskompisar, sedan vidare till frasses och sen till martinsson. När vi hade varit där en stund fick jag ett sms av Adam som undrade om vi skulle med på bio och se Baksmällan 2. Why not? tänkte vi så vi for och såg den med han och en hel del andra. Den var grym! Bästa filmen jag sett på bio på länge, för i regel ser jag bara dåliga filmer:)

Fick även sommarjobb!! Både jag och Olivia fick på campingen, hur tur kan man ha?!??!?!? Är väl ingen superlön (47 kr/h) men det är över 20 kr mer i timmen än förra året då vi jobbade på golfbanan. Har förövrigt sökt på golfbanan också, saknar faktiskt att vara där lite.. Hur otroligt det än kan låta då vi spenderade nästan all vaken tid där. Aja. Ser fram emot en !AWESOME! sommar iaf.

Brukar i vanliga fall vara bäst på att ta bilder, men så var verkligen inte fallet igår tyvärr..


Oh shit vilken ofager bild, sry :$ OCH MAN KUNDE SITTA UTE, SOMMARKÄNSLOR???????? ??? ??? ?? ???


Skulle ta en HOT bild på Olivia för hemligt bruk, blev lite misslyckad dock.


Jag och Palle! Ursnygg bild.

Ja, som sagt. Inte många och inga bra bilder, men jag har mina fina minnen iaf♥ Har förövrigt helg nu, galet skönt;)

emma: sometimes, there's so many voices, and they're trying to make all my choices. sometimes, I just want to stand up an scream, why do everybody need to be so unforgiveble mainstream?

-




Skulle gärna vara tillbaka där och leva Det Bekymmersfria Livet, men någon gång måste man ju gå vidare. Började dagen bra med att missa 2 bussar = komma en halvtimme försent till nationella i matte. Fick racerskriva det, var inte särskilt svårt though så det var tur..

Slutade sedan, for till stan men tillbaka direkt till Matilda! Där satt vi på Omegle och efter många "Durr" så hittade vi äntligen några "Hurr", hade faktiskt en rolig stund med Londonborna. Klippte gräset åt pappa, såg pirates of.. 2 och nu ligger jag i SÄNGEN

Sov gott ladies, and remember! Don't be durr, be hurr :)

OLIVIA: IT DOESN'T MATTER WHO IS RIGHT WHO WINS OR LOOSE



Vardagslyx! Glömde tyvärr ta kort på förrätten men det får duga.

emma: everybody knows something they shouldn't



Från Turkiet, körde sälen :)

Sov hos Adam inatt, sov ganska länge men inte särskilt bra och sömnbristen tar kål på mig! Jag och Olivia tog ett gemensamt beslut att inte fara på träningen på grund av många faktorer, ex huvudvärk, regn och allmän dödhet. Lagade istället trerätters till middag, DET är vardagslyx mina vänner. Ska ta en dusch strax och sedan se på nån film med Dabeast och efteråt sova i 125 år. Krävs hjärnkapacitet imorgon då vi har nationella proven och just nu ligger min på noll!

Trevlig kväll, mina vänner:)

olivia: små skolflickor går och lägger sig





Sitter med min blomsterflicka och har traditionellt söndagslan. Fast idag sitter hon och läser harryp istället.. Aja. Har spelat fotboll ikväll också och båda vi har träningsvärk. Detta är icket bra.

emma: need to go now



Vår statistik has gone crezzy!!!!

Ska förövrigt till Adam nu, men matkoman har mig ännu i ett starkt grepp.. måste försöka uppbåda lite energi trots att jag inte har kunnat sova på år och dagar känns det som. Btw. Har ni sett Olivias nya album på facebook?!?!?!

olivia: and I hope this makes you happy now, that the flame we had is burning out

Episkare kväll än gårkvällen får man leta efter. Trodde allvarligt talat inte mina ögon och det tog lång tid innan det kopplade vilka som döljde sig under allt det där toapapperet. Sen ett dopp i älven, ja det var ju HRMM skönt!

Blev lite förvånade då vi skulle cykla hem där vid typ halv 4 och det var ljust som på dagen. Kunde inte fatta att det var mitt i natten! Kommer heller inte ihåg att sommarnätter brukar vara så pass ljusa. Helt galet. ÄLSKAR SOMMAREN OCH DEN ÄR HÄÄÄ Ä ÄÄ Ä Ä Ä Ä Ä  ÄR.



emma: jordens undergång?



Hade EPISK kväll igår. Började med att vi och Matilzie satt inne på vintergatan och inte hade nåt att göra. Då gick 4 mumier förbi, det var epic. Sen efter en stund kom dom igen och var typ 15 pers, varav en började misshandla Matilda. Ett ljus gick upp för oss då vi såg Oscar med en filmkamera och då fattade vi vilka det var, var ett galet apic ögonblick..

Följde med dom ner till älven där några badade, sen till Lukas där typ alla skulle duscha. Vidare till balder och spelade brännboll och fotboll (=skadade mig typ överallt) och sen tillbaka till Lukas där vi såg The Eye. Tyvärr sög den men man kan ju som sagt inte få allt här i livet. Var en awesome kväll iaf!


emma: as close as you can

Hejsan!

Verkar bli ändrade planer, tror vi kommer sällskapa med Matilzie trots allt! Duschade nyss och klädde mig, känner mig tyvärr sjukligt ful och äcklig så jag måste nog byta. Brukar inte hjälpa dock utan känns som att det kommer bli en sån här kväll då det enda jag kan tänka på är hur äcklig jag är och Olivia kommer få damp på mig. Men sånt är livet! Hatar man sig själv så gör man. Emo jag blev idd >>

Känner mig arg! På mig själv. För att jag är ful och äcklig. Okej måste avsluta det här, bye ladies!


Jag och Olivia in turkland:)

olivia: DaBeast was flying HIIIIIGH that epic awesome week

Helzo bloggen!

Det känns alltid lite awkward att börja om att blogga efter ett uppehåll. Men ska försöka! Tänkte iallafall skriva "några" rader om Turkiet, för gör jag inte det kommer många roliga stunder och händelser gå förlorade i mitt minne. Så! Here it goes:

Flög dit. Jag och Emma var lättroade som vanligt och körde sanning eller konsekvens och tror pappa blev glatt överraskad när de mesta konsekvenserna handlade om han, t.ex. polera hans panna.

Väl framme så blev jag och Emma lite väl glada över den fria minibaren på rummet och glömde ge han som bar våra väskor dricks. Men! Vi överlevde.

Dag 1. Inte så bra väder så vi vandrar runt på hotellet, får bla. en liten brosch av han som jobbar i affären! Är med i en darttävling. Började med att fototurken skulle ta kort på alla tävlande, alla skulle ha ett par så jag blev par med en tysk snubbe. Emma blev ensam men hennes kort blev plötsligt modellbilder (?). Var sedan tvungen att dansa magdans inför de andra. Nice. Efter kom fototurken fram till oss:
- Take som pictures? You have bikini? We can take och beach, in garden.. NO NO NO
Kvällen bestod av att gå på diskoteket för första gången, bekanta oss med de tyska grabbarna som var med i darttävlingen samt någon belgisk kille. Vi tog också hand om Bobby som möjligen fått i sig lite för mycket.

Dag 2. Kommer typ inte ihåg.. Kan ha varit då vi upptäckte demonkvinnan! Bild på det kommer senare. På kvällen såg vi Eurovision, inget speciellt.

Dag 3. Solar, solar.. Bränner oss. Kvällen består av att umgås med Holländarna, i baren och på diskoteket. Kanske resans roligaste händelse sker också: Bobby ska äta nån citron men han tar den med skal och allt.. Sen tar han alla andra bitar också och börjar tugga. Mycket rolig syn idd.

Dag 4. ??? Mitt minne är  typ lika bra som en mumies. Bra väder iaf. På kvällen hänger vi med de vuxna, tror det kan ha varit denna dag som de började sjunga Idas sommarvisa vid matbordet. Ni vet att när man är borta så är det nåt sällskap som är alldeles för högljudda och jobbiga? Aa det var vi.

Dag 5. Går äntligen med på att vara med i poolgamet. Eller har faktiskt inget val, ligger och solar när nån som jobbar där kommer och knyter ett band runt min arm som betydde att man var med. Gjorde ju succé med mina 10 hopp! Sedan sker episk grej då nån som jobbar där sakta går fram till oss, busvisslar, klappar mig lätt på axeln och går iväg. Kvällen var samma som föregående om jag får gissa.

Dag 6. SISTA DAGEN. Regnet öser ner på morgonen så vi äter frukost, äter nåt bröd och sen går vi och äter lunch. På frukosten så kom förresten en katt och snodde min skinka! Inte ok alltså. Sen är det så varmt att vi trots molntäcket lägger oss och solar. Äter DEN SISTA MIDDAGEN och rockar sedan dansgolvet. Sjöng också för Bobby eftersom han fyllde 40! Avslutas sittande i en ring med massa randoms, alla förstår typ varandras språk förutom jag och Emma. Satt och svor åt dem bara för att det var roligt.

Dag 7. Äter. Packar. Åker buss. Ser en skylt det står LazerTurk på, det var epic. Äter VÄÄÄÄÄRLDEEEENS godaste pizza på flygplatsen och lite toffifee på planet. Hemma!

Emma och OLivias samlade äventyr från Turkiet 2011. SJukt awesome resa. (Förlåt för att jag skrev en liten bok, hoppas det är okej men det är mest för mitt eget minne.)

emma: I'll stand strong alone but stronger when we stand together


Igår! Hade saknat bamsebjörnen väldigt mycket!

Hade en väldigt trevlig fredagskväll, alla var galet trötta dock.. tog många "you be couple with him now"-bilder men den här är nog den enda som blev ok nog att hamna här på bloggen, där vi bara visar fina bilder! Not..

Ikväll vet jag ej vad som händer. The Girl hänger med sin klass och vi kanske borde göra samma sak? Eller ge Oscar turkish delight? Dansa en dans? Se snakes on a plane? Ja vi har många uppslag så det slutar säkert bra.

PS. Idag har vi klippt gräset och rensat ogräs DS.

emma&olivia: de sista dagarna i turkland!

Då the real deal began... typ. Enjoy!


HAHAHAHAAHAH F12....


HEhe fjärrskådarna

Då vi träffade de s.k. Holländarna!


Inne på diskoteket. Olivias min, priceless<3


Testade den andra poolen den här dagen. Fick senare veta att det var den "tysta poolen". Glatt ovetandes om det tog vi dom här fina poserande bilderna och skrattade gott (=galet högt)

HAHAHhahaha.................................................


Back @ the inte så tysta poolen. Den här eftermiddagen roade vi oss med att göra "reklam" för fanta/cola. Den här dagen såg vi även Tjejen med raggarsträng (hurvas vid tanken) och fototurken gjorde en episk raggning. Deltog även i "poolgame" som var varje dag. Den här dagen skulle man hoppa hopprep på en surfingbräda i vattnet. Olivia klarade 10 och kom tvåa! 

Hhahaha would YOU buy?

>IT'S THE JOBBIGA KILLEN


Regnade en hel del den sista dagen. Vädret tog sig som tur var i kragen och på eftermiddagen blev det iaf varmt!


så GALET SJUKT OTROLIGT GOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTT. Även luncherna var det. Och midddagarna. JISES vad vi åt under den veckan haha...


Avslutade sista kvällen med att umgås med en massa tyskar/ryssar och holländare. Olivia drack upp alla ölen! Not. Den här minen fick Emma dock då vi hade tackat nej till dricka men en kille frågade om hon ville ha cola. Hon sa ja! Tyvärr var det inte enbart cola.. efter det drack vi mjölk(!?). Den var inte heller god.


Till vänster ser vi Hudkrämen, vår räddare, vår Gud! Utan den skulle vi (eller ialla fal våra ansikten) inte finnas till idag.


OLIVIAS MIN


På flygplatsen.
Där tog vi även Kortet, The Bild, BILDEN, DEN FULASTE BILDEN EVER TAKEN, DET SER UT SOM ATT PIZZAN ÄR HENNES TÄNDER

HAHAHAHAHA HAHAHAHAHAH AHHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHA



emma&olivia: de två första AWESOME dagarna i turkland


glada när vi kom fram sisådär 3 på natten!

bilder i spegeln blev vanligt förekommande redan från början

sa ju de




CRAZY DART! Trodde att det var vanlig dart, tyvärr blev vi tvugna att härma michael jacksons syrra, dansa magdans, sitta i en tysks knä och ta modellbilder. Lärde sen på kvällen helt random känna tyskarna, tyvärr skulle dom fara hem nästföljande dag...


Blev glada då han i baren drog fram två stolar till bardisken och gav oss partycola!

Mamma, do you like this pic? Nä men pappa bjöd oss inte på alkohol (höll glaset åt magnus), bara kyparna. Tyvärr ville vi inte dricka upp våra Baileys :) Nyktra förövrigt!

Dom drog igång dansgolvet varje kväll!

Mamma, do you like this pic even more?

IT'S THE SMILE!!!!

Såg ett ryskt par ta modellbilder och vi ville ju inte vara sämre!

Olivias alla snygga poser!

Snyggaste av dem alla:)

Emmas wünderbara poser, lite gaga-inspirerat!

Bröderna Tard


TO BE CONTINUED..

FRÅGESTUND


hej då

olivia: we are the lost ones

AAAAH är så galet taggad just nu. Och hungrig. Halv 5 har vi iallafall planerat att börja köra till Luleå och jag tror inte tiden någonsin har gått såhär sakta. Helt sjukt! Men som sagt. Det ska bli så otroligt underbart awesome att jag cannot believe it. Emmsan och Dabeast i Turkiet, världens lyxigaste hotell, all inclusive, ba åååhåhåh njuta av livet?!

Men så kommer jag såklart sakna allt och alla här hemma (okej inte ALLT och inte ALLA). Livet är så underbart just nu så man kan knappast tro det och bara åh. Är så lycklig !

 
Pic from a yesterday. Nu ska vi äta varmkorv!

emma: LÄNGTAR


emma: they will never catch us, run baby run we're way to fast for them

Helzo!

Grillade igår, det var väldigt roligt! Var tyvärr dödstrött och det märktes förmodligen. Taggar nu som saaaaatan till turkiet, kan inte fatta att vi far ikväll... kommer bli så SJUKT AWESOME. Tänk er jag och Dabeast i Turkiet med eget rum och ba AHrjjk fyfan vad kul det kommer bli!!

DAGENS:
Humör:
MYCKET BRA, far ikväll och livet kunde inte vara bättre
Klädsel: Just nu morgonrock.
Händelser: Ska packa, skriva en dikt (till skolan haha),  säga farväl till Adam och FARA TILL TURKIET
Gilla: Turkland.
Ogilla: Har fått munsår! Eller alltså inte typ herpes men lite torr i mungipan så det svider, sådär så att det ser ut som att man har en bestående ketchupfläck.
Tack: Till pappa som har fixat resan + han gav oss pengar igår! Tack pappa!
Kommande: Frågestund! Standard när man far bort, så berätta för alla era vänner/ ovänner/ husdjur/ föräldrar/ grannar!
Bilder:


emma: här är Svaret

För alla er som undrar hur det är att ha en tvilling, så här är det:
Det är som att man sitter vid matbordet, och på matbordet har man ett glas och ett tomt mjölkpaket. Nästa gång man tittar dit har man 2 glas och ett fullt mjölkpaket.

Sjukt awesome alltså!


olivia: what am I except the promises I never kept



Emma lämnade mig ensam och tog sitt pick och pack och for till sin bf. Då tog jag en powernap på altanen. Kvart över går Matildas buss från Bersan och då ska jag till stan och möta den lilla pricken.

olivia: changing all the colours from the brightest red to grey


NOt againnnnnnnnnnnnnnn
Äter frukost med den p-12

emma: but I let go

Hej gullisar.

Älskar livet.
Har nationella på morgonen, idag ÄR det verkligen mvg eller dö, eftersom det gick så brutalt dåligt på förra. Sen ska vi typ prata om Idrott och Hälsa med några åttor, blir spännande. Efter det ska jag förmodligen till Adam. Imorgon är det sista skoldagen för i veckan, sen ska vi grilla. På torsdag far vi till Turkiet.

Säger ju det! Maj är awesome.


Hehe! Albin när jag och han åt bullar!

olivia: past is past even if it was supposed to be forever look forward find something new something beautiful something true










Bilder från helgen/idag, mycket awesome om jag får säga det själv! Och jag taggar denna vecka oroväckande mycket, då vi förmodligen ska grilla¨på onsdag, vara lediga på torsdag och på kvällen fara till Turkiet.

Kom för ett tag sen hem från den första barmarksträningen för i år. Gick mycket mycket MYCKET bättre än förväntat, trodde jag skulle dö men bevisligen inte? Faktiskt känns det skönt att vara igång igen, efter den förbannade förkylningen.

emma: allt var för länge sen när det inte ens hade inträffat, vad har jag att vänta mig? Vad har vi?


It's true! Även om Olivia (med den ursnygga profilbilden) skrev det för att det var lite kul så är det sannare än sannast. Jag älskar korv! Sitter atm och äter varmkorv, gaaaaaaalet gott! För er som får mat från jörnköket (dvs alla i skell = alla våra läsare typ) så känner ni nog till den berömda frukostkorven? Är typ den enda som gillar den, ÄR SÅ GALET GOD!!! Tyvärr går jag ju på John Bauer nu och vi får mat från Köket, så det blir ingen mer frukostkorv för min del..

Kom förövrigt nyss hem från första barmarksträningen för i år, känner redan träningsvärken komma krypande. Sjukt skönt var det ändå, barmarksträning räddar seriöst mitt liv. Jag hatar att inte träna, men på sommaren har vi ju inte innebandyträningar och jag haatar att jogga. Jag gillar nästan alla träningsformer (är ju så galet skönt att träna) men jogging är bland det värsta jag vet. Usch.

Ska äta upp dom sista korvarna nu. BAI!

emma: dream it, achieve it. want it, let it, get it. live it, love it.

Godmorgon!
Gårdagen överträffade definitivt mina förväntningar. Började med riktigt bra väder så nu har bikiniränderna kommit för att stanna.. Sedan kom Matilda hit, och efter lite velande så for vi till dammen vid erikslid (???). Lite random tyckte vi, men dom vi var med bevisade att man kan ha kul även där! Det ena ledde till det andra och det slutade med att vi gjorde upp en eld med upphittade servetter och pinnar. Lyckades få den att brinna i flera timmar och runt 2 återvände vi hemåt. Kvällen avslutades självklart med varm choklad, hade en awesome avslutning på den här helgen..


emma: 7 maj 2011



olivia: and then we both go down together we may stay there forever just try to get up



Så sjukt helvetes jäkla bra låt! Älskar den! Har verkligen lätt att "förälska" mig  i låtar, mycket lättare än med något annat inklusive människor.. Min största kärlek var väl If it means a lot to you, men den kärlekens låga har blivit lite mindre. Finns kvar där dock!

Förövrigt är det ju Mayday Parade som gör sången ovan. Mycket bra band, ny favorit! Deras tidigare album som inte finns på spotify är de bästa, några exempel:

If you wanted a song written about you

You be the anchor that keeps my feet on the ground, I'll be the wings that keep your heart in the clouds 
Take this to heart

Snart kommer Matilzie the one and only hit och jag borde verkligen duscha! Meeeeen det känns ganska jobbigt. Snart kanske. Vi ska iallafall prata och hon ska kanske göra ett reportage om pappa :P

emma: (typ) första helgen i maj är ofc awesome

Har haft !awesome! dagar. Det är varmt ute. På torsdag far vi till Turkiet. Känns lite som att livet är på topp för tillfället!


Haha, snyggaste bilder eu... älskar olivias min på sista ;)

olivia: gone away lost in what used to be the time thats gone away lost in dreams of reality in other ways

20 min kvar

olivia: I went and found somebody neeeew but I gave you every waking moment and I can't lie still when there's someone else besides you

Vaknade tidigt idag (observera: alldeles FÖR tidigt) så bestämde mig för att vara lite produktiv. Dvs ladda över bilderna från min laggdator till ett usb! 120 bildmappar, 5800 bilder, 10,7GB; nu är det typ en och en halv timme kvar av överladdningstiden.

JUST NU!
Gör: Diggar musik på låg nivå (Adam and Emma are sleeping in the other room, vill ej väcka dem)
Musik: Louder than thunder - The devil wears prada
Outfit: You know me.. mjukisar, sovlinnet, grå tjocktröjan!
Hälsa: Lite förkyld fortfarande, men trots gårdagens bravader ute i regnet så har jag blivit friskare!
Humör: Glad! Taggad på livet
Hungrig: Nej. Men ska ändå snart äta frukost.
Bok: Kvinnan som gick in i dörrar. Den är ganska dålig men jag ger inte upp en bok!
Längtan: Turkiet, SOON!!!!!

Hehe igår klättra vi upp på scenen i folkparken, Lukas fick praktiskt taget dra upp mig och sen höll vi inte på att komma ner.. Eller iallafall jag för jag vågade inte hoppa. (Vi fick bygga en alternativ stege)

olivia: I'm worried I won't see your face light up again




Har verkligen inget vettigt att skriva på den här bloggen just nu så jag loggar helt enkelt bara ut.

emma: oh, the moment in time i'm yours is a forever moment

Helzo!

Är äntligen på bra humör igen. Hade redovisning idag som gick 1000 gånger bättre än förväntat. Såg sen en film om en tjej som tog självmord, tårarna rann... nästan iaf! Sjukt sorglig var den. Fick sluta tidigare, hämtade mobilen, for på stan och köpte den skönaste bhn jag någonsin ägt bannemig! Har just städat rummet och duschat, duktig idag!

Ikväll ska vi umgås med våra Z0CK3RP0JK4R. Börjar iaf kvällen på folkparken, skate står på schemat. Kan säga att jag har längtat efter att få visa upp mina färdigheter! Sen ska Adam sova här, om inte kvällen blir awesome så säg?! I hate your pity!


hjärtat

emma: can you hear me, over there? Can you hear through all the darkness in your life, over the storm that's inside you? Can you hear me?

Helzo!

Var riktigt, riktigt, RIKTIGT skönt att inte vara i skolan idag. Herregud vad nere jag var igår, var helt galet.. Läkte dessa psykiska sår idag med lite shopping (GALET MYCKET SHOPPING), pommesmeny på frasses med Matilda och Olivia, och ett möte med laget som gav mig lite framtidshopp. Dessutom så kan morgondagen bli !awesome! om det blir som jag tänkt och lördagen blir förmodligen det med.

Har förövrigt en ny sak att lägga till på min lista över genialiska saker jag gjort. Glömde mobilen hos mamma, och nu ska vi vara hos pappa i två veckor. Blir att återvända till mor min snarast möjligt för att hämta tillbaka min handikappade lover. Jobbigt men nödvändigt.

Jag och Olivia tog två riktigt fugly kort innan vi for till mötet, det ena fulare än det andra. Enjoy!





olivia: is this how we say goodbye, should have known better when you came around

Idag har verkligen varit en givande dag. Slängde säkert 700 spänn i sjön idag på stan (men är mycket nöjd med det jag köpte!) och hann med att bjuda Matilda på frasses. Sen iväg till mötet ---> där vi pratade om nästa säsong och hur mycket mer seriöst och elitsatsande det ska bli. Roligt! Ser framemot det, men allt prat om "20 spelare och två målvakter på varje träning" är nog helt enkelt falska förhoppningar. En avlägsen dröm.

Redovisning imorgon. Om hälsporre! Med Dängen! Blir kul.

Sitter och skriver med Palle på facebook. Han är seriöst Guden! Very lovely boy idd

olivia: when we look to the sky it's not mine but I want it so


Problem?tjejen här ovan gick just och duschade, vi har planerat att vara på stan vid 12. Turkiet om precis en vecka nu ju, lite inköp ska göras! Som Emma skrev igår (tror jag) så skippar vi beeptestet idag som förövrigt är vår enda lektion.. Jag är förkyld (it's killing me softly) och Emma, tja, vem vill göra ett tredje beeptest?

Ikväll ska vi på möte med innebandyn, j18-div1. Har ärligt ingen aning om vad vi ska prata om såhär just efter säsongens slut men spännande är det! Blir väl mycket om hur det ska bli nästa år tror jag eftersom det har varit så mycket problem med lagen. Tror carephonen ringer för många nu men äsch..... U MAD DAWG?

emma: you are everything you say, everything you do, every word, every move

Tjenatjena!

Idag har varit sämsta jävla dagen på evigheter, får bara dagar ibland då jag inte orkar nåt och haatar mig själv. Började då med nationellt prov i engelska och allt utom mvg är failure för min del. Tyvärr så har jag såna här dagar inprogramerat att förstöra så mycket för mig själv som möjligt, så det gick så att sig åt helvete. Skrev ungefär en sida och det handlade om hur mycket jag hatar världen, i stora drag. Blev ännu mer emo efteråt, var på helt galet dåligt humör, ville bara grina..

Fortsatte dagen med gympa, TROR NI JAG VAR TAGGAD ELLER??? Not. Inte så konstigt gick allt dåligt, hata mig själv = säääämst självförtroende = ingenting funkar. For sen till stan på handledarutbildning på körskolan, bannemig det tråkigaste jag har varit med om, åh är på SÅ DÅLIGT HUMÖR...

Imorgon har vi BIPtest på förmiddagen och lediga på eftermiddagen, tror inte jag ska dit överhuvudtaget.. Har redan sprungit BIP 2 gånger i år, och känner mig verkligen inte i form fysiskt eller psykiskt för att göra det så. HAHa låter så emo nu men


olivia: ÄNTLIGEN


I'M BACK


emma: and if i know her right, that precious little whore, she's on her back SCREAMING OUT FOR MORE



ADEPT TILL TRÄSTOCKS

Jag och Olivia blev galet glada då vi fick reda på detta. Har varit deprimerade ända sen vi missade sonic syndicate OCH neverstore förra året, och dessutom såg det (tills nu) ut som att det inte skulle komma ett enda bra band i år. MEN DET GÖR DET, ADEPT!!!!!!!

Överlevde förövrigt spinningen, var ganska skönt faktiskt. Nu har vi mentorstid men verkligen inget att göra, så vi får fara hem om vi vill... orkar inte gå till bussen dock! Hehe.
BAI!

olivia: cause these words were never easier for me to say

Sitter och äter frukost, vår familj har seriöst blivit beroende av ett särskilt sorts bröd, det är det enda vi äter!

Ska snart iväg på spinningen. Taggad? NEJ! Var cirka tre veckor sen jag sist tränade och dessutom har jag lite ont i halsen. Men inte nog med det, ikväll är det ju också dags för den första barmarksträningen! O jisses, I  will die today.

Förresten förbannar jag seriöst dem som bestämde att Mayday Parades tidigare album inte skulle finnas på spotify! Man missar verkligen någonting.

emma: wash it off, take the loss, let it go


Såg nyss den här filmen med Olivia. Var faktiskt ganska bra, och jag som lovat mig själv och alla andra att aldrig se manga.. för den är väl det? Typ? Den var i alla fall en av de mest komplicerade filmerna jag någonsin sett, hängde inte med i storyn alls haha..

Borde egentligen redan sova, tyvärr gör jag inte det och jag kommer säkert inte göra det på ett tag heller. Började läsa en bok tidigare ikväll, den verkar JÄTTEJÄTTEJÄTTEJÄTTEBRA så jag måste nog fortsätta på den typ nu.

olivia: compared to your eyes nothing shines quite so bright

Världens finaste låt


emma: feel the sensation surround us, close your eyes, this dream is reality and I dream it with you

Helzo ladies!

Igår var jag med Adam, det var apic! Såg en inte så jättebra film (Final Destination) men det blev ialla fall en awesome avslutning på den här HELT GALET AWESOME HELGEN.

Nu är det ju maj och jag (och Olivia) kunde ärligt talat inte vara mer taggad(e). Har en del saker inplanerade, bland annat TURKIET(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), sen finns det saker som vi bara måste hinna med, exempelvis tälta, grilla och äta bergsbyglass! Jag anar att vi har en awesome månad framför oss men maj 2010 kan ändå bli svårslaget. Förmodligen bästa månaden i mitt liv, vilken inkluderade saker som dreamhack, tältning och börja vara i bergsbyn. Men! Man kan alltid försöka.


maj 2010, aw to the e to the som to the e


olivia: live for today we'll dream tomorrow we've got big plans in sight


Sitter med min honeybabe ovan och äter frukost. Eller, åt upp för länge sen, nu orkar jag bara inte gå från datorn. Ska snart till skolan och äta lunch om det är något gott! Hoppas på det annars svälter jag.

olivia: att du är allt jag vill ha kommer aldrig jag eller du eller någon annan förstå



Kom just på att det är maj. Konstig känsla. Förra maj var så sjukt otroligt bra så jag har lite förväntningar på den kommande månaden.

Har haft en awesome helg kan jag lätt säga. Kvällen spenderades hos Palle med han och Martinsson. Vi snacka om brudar. Nä men allvarligt, vi gjorde typ ändå det.

olivia: it ain't my fault you don't know a good thing



I'm done chasing you all over
May as well be chasing after thunder
Play hard to get if it makes you happy
For a change now you can start chasing me



Är inne på msn och undrar vad i hela världen jag ska hitta på ikväll. Om jag ska hitta på nåt. Saknar facebook.

emma: in peace where I belong

DIGGAR BILDEN! digidigi


emma: the SWEET life


Bilder från igår!

Tycker jag är så snygg när jag sitter ute och solar, så jag tänkte dela med mig lite av härligheten! Vem kan annat än älska t-shirt med uppdragna ärmar och ett rosa hårband liksom? Minen är det ju heller inget fel på.

Har inte gjort någonting alls idag. Funderat på om jag ska duscha eller inte duscha.. BORDE verkligen duscha men vill hellre duscha imorgon före skolan.. Men om jag ska göra nåt ikväll måste jag duscha.. Haha, det här är i-landsproblem på högsta leveln. Måste kolla mobilen:$

emma: valborgs 2011



awesome

olivia: tomorrow has nothing to do with you



De här bilderna tog jag vid elden vi spenderade så gott som hela kvällen vid (observera att vi inte stod upp hela kvällen, när dessa togs skulle vi just fara). Sen blev jag störd på mig själv att jag hade tagit så lite bilder så då hade vi som for till Adam en liten photosession medan vi väntade på att orka fara hem. Resultatet:

Det var lite sent för vissa

HEhe! Sneakylukas

Vi skrattade så mycket när vi såg den här bilden.. på litet mobilformat är det svårt att se vad som egentligen händer!

"Efter en galen kväll så däckade Krille tillslut på någons uppfart"..

Som sagt, lite sent för vissa.. Oscar tyckte det var helt sjukt kul när Lukas råkade ramla med cykeln

Modell?

Blev en snygg sista bild!

Efter lite om och men så for vi till en liten grillplats långt in i skogen. Gick genom mycket lera kan jag lugnt säga. Sen hade vi såklart inte nog med ved så jag och Lukas tog en för laget och vandrade hem till Oliver och hämtade mer. Tog en dryg timme och som tack fick vi ett antal telefonsamtal om att vi skulle skynda oss. När vi kom tillbaka lökade jag som aldrig förr men de andra höll på att frysa ihjäl så de slänge på all ved samtidigt. Jag = inte road.

Sammantaget hade jag en riktigt bra kväll, mycket bättre än förra året då kvällen tog slut 12 för att Emma däckade på någons uppfart av okänd sjukdom.

RSS 2.0