emma: like the rain, like the fire

yeah
emma is back in skelltown

Jag förstår att ni har längtat efter mig, och att ni nu gärna vill höra om mina otroliga äventyr i Umeå. Och det skall ni också,

Vi for som sagt på onsdag morgon, åkte med Linas mamma. När vi kom fram lämnade vi vår knapphäniga packning (vid denna tiden visste vi inte att vi skulle sova över så packningen var inte mycket att hurra för) innan vi snabbt begav oss ut på stan där vi efter ett tag träffade 3 trevliga umekillar som hette Simon, Marcus och Timmy tror jag.

Efter att ha socialiserat oss med dem var jag och Lina tvugna att komma med den dåliga nyheten att vi två var tvugna att gå på bio på grund av.......ja, vi fick helt enkelt inte vara på stan så Linas madre ville hellre ha oss på bion. Så vi gick dit och bestämde film, baksmällan, och vi fick sällskap av 2 av umekillarna som ville göra oss sällskap. Efter den trevliga filmen for vi tillbaka till the room och sov där med Linas mormor. Jag och Lina i en säng. Smal säng. Sweet. Living the dream!

Då torsdagsmorgonen grydde steg vi upp, åt frukost och gjorde oss klara för ännu en dag i den stora staden Umeå. Runt 11 for vi in till stan, och först hände det inte så mycket, vi gick runt lite och spanade på umekillar, drog till teg men tappade bort oss där, osv. Men efter ett tag såg vi en vi känner/kände!!!!!!!!! Lyckan var total efter att chocken lagt sig. Som otur var tror jag inte att han kände igen oss (det var ett tag sen vi sågs) och han och hans polare gick förbi oss. När jag och Lina då hade blivit klara i huvudet igen efter det oväntade mötet sprang vi efter och lyckades lokalisera dem igen. Så då stog vi där ett tag och spejade på dem och såg allmänt löjliga ut. Efter ett tag började vi gå tillbaka när jag utbrast;
-Ska vi inte vinka?
Sagt och gjort. Det ångrade vi inte en sekund senare, för de vinkade nämligen tillbaka. Då gick jag och Lina och satte oss på någon trapp och smsade den lilla killen, "haha ni vinkade tillbaka!" eller något sånt.

Efter ett tags  smsande så bestämde vi för att gå och sätta oss med dem, dom satt och tittade på volleyboll. Vi vågade inte säga så mycket till dem, men det var hallelujah moment när han vände sig om och log mot oss (flera gånger!!) eftersom att denna pojke... jag tror inte han gillade oss så mycket förra gången vii träffades. Eller okej, jag vet att han inte gjorde det. Ärligt talat tror jag att han hatade oss. Men dock inte längre! Jag och Lina har redan bestämt att fara och vara med han någon till dag. Typ så snart som möjligt.

Runt 8 tog vi bussen hem till schttännn och det blev ingen lugnt och stillsam resa PGA våra stolsgrannar bakom oss. Jaja, väl i skell gick vi direkt till trästocks och träffade några coola typer,, Olivia bland annat. Vi stog där och snackade och asgarvade ett tag innan vi drog till max för att Olivia och Matilda skulle tjocka sig. När vi gick därifrån var vi bara tre kvar, the sunnanågang. Så vi for till sunnanå¨lekparken och sjöng och dansade lite innan vi for hem. Fett coolt. Några ord om den tiden bara:
Unicorn
Unicorn whore
The fucking unicorn
The one that's fucking the unicorn

HAHAHAHaAA- HAHAHAH

SOOOO det var mina 2 senaste dagar.......... yeah intressant. Here is some pictures;



Som otur var fick jag ingen bild på de vi var med i onsdags... men sånt får man leva med.

puss och kram
/emma

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback