olivia: too far

kom nyss hem från lina, där careg hade samlats dagen till ära. Ni förstår, för för 15 år sedan kom en liten, liten lina till världen. och då snackar vi liten.
jaja, vi börjar med att inviga hennes nya dator, hahah hittade ett helt random videokllipp ingen nånsin sett förut. råskumt. Sen väntar vi till typ halv 10 då linas mamma kommer hem med tårtgrejer. Självklart bakar vi den ssnyggaste, godaste, hetaste osvosv tårtan världen någonsin sett. självklart kommer också bild på denna snart.
sen sjunger vi och firar henne på alla möjliga sett, bland annats 15hissningar. random träningspass där alltså, men det behövdes. Sen ska vi 'äta och vips så gjorde tränignen ingen nytta.
allmänt lyckad kväll alltså, och då talar vi om mycket skratt för allt(?) youknow vår humor. ja, den var också närvarande. och mina partybrillor var där, ofc.

imorrnblire friluftsdag, självklart hamnar jag i den halvan av 8orna som börjar halv10 ist för 10. Menmen, sånt är livet. Då ska vi samlas utanför vitbergsbadet och därifrån gå tillsammans till... randomplace? kommer inte ihåg vad det hette, men det är typ bodaborg utomhus.
Sen så ska vi på examensmiddag! inte så fancy som det kanske låter, ska äta på restaurang med pappa för han ska på kryssning på fredag. då missar vi träningen, så jag kan nog med gott samvete säga att vi kommer vara i fin form till skolavslutningen.
på tal om den... jag måste typ stiga upp 5? jobbigt kan jag tala om. och sen förstår jag inte vad vi ska göra i kyrkan i typ 1timme? den behövs säkert iaf.
/olivia♣

Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback