emma: don't wanna be the reason why

Okej nu ska jag inte skriva en massa tjaffs om olika saker utan få ämnet Turkiet avklarat. Jag tar det i kronologisk ordning, OK?


Flygresan till Turkiet gick bra, det var chill förutom våra flygstolar var så jävla osköna, man kunde inte luta bak dem, Olivia fick tuggummi fulla händerna och på byxorna och jättejobbiga pensionerer satt framför oss. Men för övrigt stekte det och vi klarade oss helskinnade fram.

På hotellet var det helnice men vi fick bara ett rum, inte två....?!?!? Jävla smuts. Aja, allt fortgick som på räls och de två½ (ja två och en halv) första dagarna var det superväder! Vi stekte vid poolen och åt och stekte lite mer och åt lite mer. På kvällarna var det underhållning men allt var på den jävla tyskan, fyfan jag hatar tyskar och tyska:((:(:(:(:(:(:(:(:( Särskilt tyska barn!!!! HAR INGEN UPPFOSTRAT DOM ELLER+??½?!? Jaja.

Efter de 2½ första dagarna blev det dåligt väder (spöregn och åska) så spenderade tiden typ i bastun och på hotellet och så. På tisdag kväll (vi skulle fara hem på torsdag) blev jag lyckad nog sjuk, massa hög feber, så den natten var inte nice kan jag lova. Men på onsdagsmorgonen tyckte jag att jag kände mig Ok (hmm.... så här i efterhand var det FEL) och den dagen var det bra väder igen, så jag följde med de andra ut till poolen. Efter att ha stekt där runt 2 timmar kanske så skulle jag ställa mig upp. Gissa vad som hände? Jo jag spydde. Framför alla som satt och åt lunch. Mums! Så resten av dagen låg jag på hotellet med typ 39 graders feber. Dagen efter for vi hem och allt var frid och fröjd.



SÅ det var allt. Förutom det roligaste på hela resan, haha! Det fanns en anslagstavla där det stod vad det skulle vara för underhållning på kvällen. En lapp där det stod på tyska, och en lapp där det stod på engelska. Vi började med att läsa den tyska. Där stod det
"Watter dass?!" Vi ba OK, vad betyder det då? Så vi läste på den engelska lappen, högt, exakt samtidigt:
-"Deal or NO DEAL"  .....?!?!?!?!?!?!?! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
Det var så superamazing kul, helt grymt. Men värre blev det. När vi skrattat bort det mesta så sökte våra blickar sig nerför lappen till längst ner under allt annat. Där stod:
"Have a nice fun" HAHAHAHAHAHAHHAA. Kan det bli sämre engelska??? Ha ett roligt kul vafan:PPpPppPpppp
Dessutom vare ju INTE "deal or no deal", det var fan fyra män ur publiken som dansade magdans, strippade med mera. Fan det roligtaste jag har sett på LÄNGE







det var nog alla bilder för nu... men har icket hunnit ladda in alla än! Till datorn menar jag, inte bloggen haha...


pussar/emma

 


Kommentarer

Kommentera här xDxP?

Ditt namn?
Ska vi minnas dig?

Din E-post? (syns endast för oss)

Din blogg?

Din kommentar?

Trackback