olivia: Do you ever wonder about everything you left? Do you question your decisions, do you ever second guess?

Hemma efter en allt annat än fartfylld vecka i Turksiet, men underbart skön! Sammanlagt såg vi två moln där borta. Dock älskade jag och Chrullis skuggan men vi lyckades ändå bränna oss:)

Det roligaste som hände var förmodligen när jag råkade spruta olja på flygvärdinnan på planet dit, eller när jag tog en gubbe på rumpan när jag skulle simma i poolen.

Det mest minnesvärda ögonblicket var dock förmodligen när jag och Chrillut satt på stranden på kvällen och myste, tittade på stjärnorna och hörde vågorna slå. Romantiskt.. men det var att en kille kom och spelade fiol för oss som kommer göra det till ett once in a lifetime-ögonblick.

Det sämsta som hände var att jag blev förkyld pga en alldeles för kall AC på nätterna.

Tyvärr hatade vi inte bara skuggan utan även mobilerna (och kameran tog jag inte ens med), så har ca 0 bilder därifrån. Eller, vi tog några fula egopics med hans mobil, men det gills nästan  inte ens.

emma: loose lips sink ships so I'll keep silent


Omöjligt snygg bild på mig då jag sjunger singstar. Men man kan ju inte hjälpa att man är totalt awesome liksom.

Idag har vi i alla fall kört boxersize med skolan, grymt jobbigt även för en vältränad knutte som jag. Men roligt att slåss! Imorgon blir det 9-kamp mot de andra idrott och-hälsa klasserna. Klass Lisa ska alltså återigen bevisa sin bästhet! Tyvärr fick jag det tveksamma nöjet att springa 200 meter och den förstaplatsen kommer jag förmodligen inte knipa..

emma: right before my face

Hello!

Har faktiskt haft en bra avslutning på detta ganska tråkiga sommarlov. Var bl.a. i Trosa för att hälsa på Adams mamma och där hann vi med mycket, vilket inkluderar sightseeing i uppsala, dn-galan, träffa lemurerna på skansen, äta mycket god mat, exprimentera och titta på döda kroppar.

Idag har ju vardagen dock gått tillbaka till det normala igen.. fast egentligen inte så normalt ändå. Allt på skolan är ändrat. Nytt klassrum (dom har gjort om vårat gamla till en VERKSTAD..), nytt schema, nya lärare, fan allt är nytt. Nya mattanter till och med. Men! Kommer väl överleva detta också.

olivia: welcome to the point, the point of no return, let the past ignite and memories burn

Endast jag är tråkig nog och sitter inne och äter i det här vädret. Har dock hunnit med både körlektion och packa väska idag, så är ändå rätt nöjd med mig själv (som kanske syns på bilden). Är dock sämst på att packa, tar med ca 75% av alla kläder jag äger, men! Så länge det ryms i väskan så är det okej mycket.

Kan förövrigt inte fatta att vi far imorgon!!! Tänk att om bara några dagar ligger jag på playan men mindre problem än inga. Kommer bli sjukt awesome med matkomor, solsting och överhettning.

olivia: I have spread some love and some lies, I'm only truthful half the time

Idag är det faktiskt sommar och jag tog min första körlektion! Bara en hel massa saker kvar till körkort;I Det är också exakt tre månader sen jag och Chrillsibub blev tillsammans och tre dagar kvar tills vi far till Turkiet. Tänk, vad tiden går sakta ibland! Börjar bli lite rastlös av väntan...

mmmmmmmmmmmmmm det är för varmt för att vara på vår gård. Stort problem.


trästocks 2012

Lite bilder från trästocks, bättre sent än aldrig!

olivia: JAAAAAG :D

Sminkad vs. Osminkad. Vad tkr ni? Kommentera gärna:P

olivia: follow my voice, let me carry you away

HelO!
Mitt liv kanske inte äger lika mycket som Emmas verkar göra, men det rullar på ändå. Nog för att jag inte har råd med någon satans Londonresa som förövrigt kommer bli galet tråkig. Blö. Men! Snart är det bara en vecka tills jag far till Turklandet och det är inte så illa det heller. 

Förutom att tagga framtida resor spenderar jag mest dagarna med att vila, äta och träna. Kör idioten (eller idoiten som tränaren kallar det?) varje träning, behöver ladda upp hela dagen inför den mardrömmen :-) 

Frukost-Chrille taggar också Trulliet :-D

emma: SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BRALivet känns rätt bra nu. Förmodligen för att solen äntligen lyser, jag snart ska spela innebandy, jag ska vara med Matilda ikväll, har ett städat rum för en gångs skull och jag har nyklippta tånaglar.

Men främst tror jag att det beror på att JAG HAR BOKAT EN JÄVLA RESA MED MINA JÄÄVLA VÄNNER TILL JÄVLA LONDON I FUCKIN' OKTOBER FÖR ATT SE JÄVLA OF MICE AND MEN OCH MEMPHIS MAY FIREEEEEEEEE

RSS 2.0