olivia: promise me you think of us as a time so wonderful

Kan säga mycket om gårdagen MEN AMARANTHE INFRIADE DÅ ALLA FÖRHOPPNINGAR OCH MYCKET MER! Fyfaan va grymt det var! Hade kramp lite här och var efter allt hoppande och skrikande (sjungande??) och allmänt dampande. Taggar en förhoppningsvis lika rolig kväll ikväll, även fast det inte är någon artist eller något band att hurra för. Annat blir det imorgon, DEAD BY APRIL FTW!!!!!!!!

olivia: we'll leave everything behind

Har haft en riktigt kul vecka med en awesome midsommar, ett skönt dygn i Chrillis stuga (där jag drog upp en inte så pjåkig gädda! tro det eller ej!), bli inbokad på en resa till Turkiet, stadsfesten igår (jag åkte No Limit! tro det eller ej!) och allmänt mys. 

Idag lär inte bli sämre, restaurang med bjubbis och hans family och sen AMARANTHE!!! Har taggat hur länge som helst känns det som. Sjukt nice!

Färgar håret nu. Hoppas det inte blir sjukt dåligt, fast jag hade lyckats få jättemycket färg på armarna(??) och nacken.
Jag är så sjuuuuuuukt cool, ska typ beskära och ha som profilbild på fejis.

emma: I'll let all my demons awake, when they call out my nameTAGGAR AMARANTHE MED AMARANTHE!!!!!!!!

Kommer bli grymt, helt klart.. Hade annars en awesome kväll igår, fast det var nog jag som hade roligast tror jag.. innehöll bland annat att åka breakdance och dö i virvelvinden (den gick övernaturligt snabbt, höll på att flyga av?), ett oväntat återseende, potatisremmar och allmänt damp. Tror dock på en ännu roligare kväll ikväll, AMARANTHE FÖR FAAAAAAAAAAAAAN

midsommar 2012


emma: i'll see into your insanity


Ska snart börja cykla mot den anonyma killen ovan. Känns ovant. Förra sommaren cyklade jag till bergsbyn typ varje dag, i sommar har jag gjort det EN gång?! Sjukt lat man blir när folk börjar ta körkort. 

Igår drog vi på roadtrip till typ ett spökhus, men de gick inte som vi tänkt.. hade i alla fall en rolig hemresa full av bl.a. korvskallar och jizza bajset. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sola och arbeta hårt som "%"(#/¤& i trädgården. Nu har jag bokstavligt talat gröna fingrar. 

Adios amigos, ska påbörja den äventyrliga cykelutflykten nu!

emma: raise your hands and reach for the skyline

Helzo!

Hade en riktigt trevlig midsommar faktiskt som spenderades med mina kära vänner och en del randoms. Längtar mer än mycket tills Olivia kommer hem med kameran så jag får kika på bilderna xD För en gångs skull låg vi inte på latsidan med bildtagningen.

Trots att jag var rejält trött igår efter att ha kommit hem till Adam vid 5 på morgonen så hann jag ändå med att vara på hoppkudden där vi träffade några rejält jobbiga barn, äta på pizzan och spela fotboll. Ikväll så ska jag flytta till pappa och ha filmkväll verkar det som... badji baj!olivia: WE DO WHAT WE WANT, RIGHT NOW, COME ON COME ON COME ON!

Steg idag upp i gryningen tillsammans med min ständigt arbetande Bubblazor för att fara och gymma med mamma halv 7. Det var så tidigt att gymmet inte ens hade öppnat än :'). Som vanligt visade mamma prov på att vara mer vältränad än mig vilket är rätt pinsamt då jag är mitt uppe i min aktiva idrottskarriär och hon avslutade sin för x antal år sedan.

På tal om ingenting: en bild från förra midsommar! Efter många om och men och bråk och missförstånd och stress så blev det en riktigt rolig kväll, hoppas på samma sak i år.

olivia: Nu är det officiellt! Trästocks har det sämsta artistutbudet - nånsin!

Är lite sur/besviken över rubriken, så slänger in lite bilder från dagar som varit roligare än den nyheten.

olivia: So, you can let out all the hate and all the rage inside. Life may never seem right, but we'll always have tonight.

Sitter och filosoferar i min ensamhet, undrar vad jag ska hitta på idag.

olivia: Like a sign, like a dream, YOU'RE MY AMARANTHINE

Haft en rätt händelselös men rätt rolig vecka efter studenten. Som vanligt tillbringas inte sommaren vid datorn, utan ute på villovägar. Har dock hunnit med mycket idag, t.ex. gå hem från Bubblan, köpa en ny bikini (!!inte hänt på 2 år), klippa gräset och vara på innebandymöte. Undrar nu om det kommer hända nåt äventyrligt, eller om jag ska dra mig hem till Bubbliz och gå och lägga mig med honom vid 22-tiden då han stiger upp 6 varje morgon.P.S: Längtar till döds till stadsfesten nästan vecka.. köpte tredagars! AMARANTHE OCH DEAD BY APRIL, JAG AVLIDEEEEEEEEEEEEEER

emma: studenten 2012Hade en trevlig studentdag som började med att fira min pälsklings student och det faktum att han hade den finaste studentskylten av alla. Efter att ha tryckt tårta och mat i mängder så gav vi oss ut på äventyr där man träffade en hel del folk och som avslutades på platsen för alla oss som inte tog studenten - partybryggan!!

olivia: days did not matter and years were a lifetime away

Snygg bild på mina emos, idag gjorde även Matilda bort  sin sista lektion i 2an så nu är det fritt fram för randomkvällar! Kan seriöst inte fatta att vi har sommarlov. Fast idag är det faktiskt 20 grader varmt! Dock har jag legat inne och lökat istället. Är för tillfället alldeles ensam, önskar nån ville komma hem.

emma: klass Lisa dampar igen del 2

Skolavslutningen blev en enligt mig epic dag, trots de sugiga vädret. Hann faktiskt med väldigt mycket, t.ex. fika på skolan, sjunga nationalsången (bara vår klass som sjöng, men de gjorde vi bra), få betygen, äta lunch med mamma, shoppa skor med Olziva, åka partybilen till byske där vi åt middag med tjejerna i klassen (tyvärr är vi bara 6 men bara 5 åt middag), dansa euphoria-dansen, se killen med gröna kläder stå på taket på en husvagn, besöka it-medias klassfest i väntan på vår egen, besöka Adam och flera andra vänner i väntan på vår egen klass, umgås med seriously världens bästa klass hos Martinsson, där vi bland annat dansade salsa och pratade i badkaret och avsluta kvällen med en korv på Statiol! olivia: klass Lisa dampar igen!

Skolavslutningen! Det första men verkligen inte det sista kortet jag inte blev någon prisvinnande skönhet på.
En hel del egokort blev tagna, det ena fulare än det andra.
Told ya.
gåt.
När vi väl kom till Martinsson blev alla kort suddiga! Mellan den här och lunchen på förra bilden hann tjejerna vara hos Natta i Byske också, där blev det tyvärr inga kort tagna av mig eftersom mobilen var på laddning.

I badkaret, där vi snackade om ALLT mellan himmel och jord.
Kvällen avslutades på statoil, eftersom max hade stängt:(

olivia: let them know with all you've got that you are not your skin

Morsning på er! Igår var det skolavslutning för JBarna = klassfest igår. Hade sjukt roligt! Dundrade in hos Mr. Tegelind där vid 3-snåret och har sedan dess mest legat i sängen samt lyssnat på låten ovan ett MAXAT! antal gånger. 

Har självklart bilder där merparten inte är särskilt smickrande, ska lägga in de fulaste senare.

emma: they don't even know you, all they see is scars

Hello!!!!

Stor dag i dag. Skolavslutning:$:$:$:$ Tyvärr kunde jag knappt sova en blund i natt och trots att jag ställt väckaren på 8 klev jag upp nu eftersom det kändes onödigt att fortsätta ligga i sängen när jag ändå inte kunde sova... När ska jag lära mig att jag VERKLIGEN inte kan sova utan Adam? Det går inte. Seriöst impossibru!! Så nu kommer jag väl vara världens tröttaste hela dagen. MEN! Jag är inte helt ovan vid den rollen så jag ska väl överleva i alla fall.

Idag blir i alla fall en rolig dag, hoppas jag. Så jag taggar upp med lite ensamparty och DISTORTION SLEEP (kan höras i inlägget nedan)!!!! Tyvärr är vädret lie tråkigt, 10 grader och molnigt? Tänkte tyvärr ha kjol och strmpbyxor i nödfall, tyvärr gick strumpbyxorna sönder när jag testade dom så de blir barbent! Vi får se var detta slutar..

Tänkte som avslutning ta en helt irrelevant bild på mig när jag äter macka. Tyvärr vågar jag inte pga är ensam hemma så goodbye :(

emma: ASSÅ DEN HÄR LÅTEN ÄR SÅ KNÄPPT BRA BLIR FAN GALEN

Skolavslutning imorgon, och jag gick nyss från typ världens mest otaggade till världens mest taggade... så snabbt som fan bytte jag till den här låten och börja tagga SOM FAAAAANANANANAN

btw. kom bara tvåa i burträskbingo med klassen idag:( Fast jag bada i älven och kröp 10 meter på torget samtidigt som jag skällde som en hund ds.

olivia: to chase the dream but now it seems that days run like wild horses over the hills

Är ledig idag, och fastän jag gick och la mig hyfsat tidigt igår så sov jag till alldeles nyss. Är lite snurrig efter den extremt långa sömnen och försöker nu väcka mig själv med musik. Tyvärr har jag inte lyckats med något annat än att förmodligen väcka Emma och Adam. 


Eftersom mamma ska bort ikväll gjorde hon världens godaste paj till oss som vi ska äta till middag, men nu är jag bortbjuden på grillspett så.. Undrar om det är OK att jag snirklar lite av nu till lunch istället? Förmodligen. 

Förövrigt tycker jag att vädret kan försöka skärpa till sig. 9 grader? Är. INTE. OK. på. Skolavslutningen.
Efter förra året avslutning.. då, mitt herrskap, var det VARMT. och skönt.

RSS 2.0