olivia: those who slay together, stay together :D

RIKTIGT vidrig bild från en midnight photo session i Uppsala. Ville bara säga att jag lever och andas, tjänar och slösar pengar (men mest slösar eftersom jag knappt tjänar), tränar och latar mig, gosar och surar, är ute och inne, städar och klipper gräset.

emma: the more I see the less I knowHär är ett retarded försmak av vad som komma skall. Bilderna från trästocks, ofc legendariska! Har haft två riktigt roliga kvällar faktiskt och hoppas på en tredje lika kul ikväll. Tyvärr ska vi upp 9 imorgon eftersom vi ska till Uppsala så vi kommer nog inte hinna ladda in de andra bilderna på ett tag(::( 

Just nu sitter jag och målar naglarna, men eftersom jag är osmart gör jag en massa andra grejer samtidigt så naglarna blir helt fuckade.. 

Hejdo från ett fortfarande problemtyngt barn

emma: blood

Sitter här och taggar trästocks.. Förväntar mig inte en lika rolig kväll som förra året då vi hängde med adept men de blir nog awesome ändå :} Ses där xdxdxxdxdxdd pus pus

emma: it will turn the aftermath to dust

Hello! Detta är en bild jag tyckte var passande att inleda inlägget med pga 1) Den är på mig och 2) typ den enda bilden jag har som jag inte publicerat redan. 

Kom hem från stugan för ett tag sen. Där blev det inte mycket gjort men bl.a. läste jag 2 böcker, dog lite när Olivia fick yatzy, åkte boat och solade.

Nu har jag solat så pass mycket att mina ögonbryn har blekts bort till obefintlighhet (en extremt tråkig sak med att vara blond). Tyvärr så har ögonbrynsfärgen jag brukar använda fan försvunnit från jordens yta! Detta måste undersökas närmare snarast då det både är trästocks i helgen och vi ska till Stockholm nästa vecka. 

Hejdo från ett problemdrabbat barn (dessutom är jag svettig). Fml.

emma: you must have mistaken me for someone just as fake as youOvan ser ni mig och min pälsklingskatt. Hatar att jag är allergisk mot katter, de är ju faan det sötaste som finns. Sorry alla hundälskare men katter klår hundar i söthet med typ 10000%. Särskilt Krilles kattunge, när jag såg honom så dog jag seriöst. SÅ FRIKKIN' CUTE. 

Idag har jag i alla fall varit hos Adams faffe och målat. Det blev värsta fear factor, jag trotsade min rädsla för stegar och han sin rädsla för getingar. Cred till oss båda (men mest till mig)! Snart kommer getingpojken hit och vi ska säkert se lost eftersom vi har brist på fantasi (och är ganska slitna sen målningen). PZ åot

olivia: we can't wait to burn it to the ground

Helo evribadi!
Ännu en händelselös sommarlovsdag är här. Ska spenderas hos mamma då vi flyttade hit igår. Försöker läsa en bok, men tyvärr är den världens sorgligaste så jag börjar nästan gråta varje gång jag läser den. Inte så kul, har faktiskt gått så långt att jag nästan fasar inför att läsa den. Men den är sjukt bra också, så kan ej ge upp den såhär drygt halvvägs igenom.

Förutom att försöka hålla mig från att gråta, så är dagens planer att träna och vänta på att mr snuffles ska komma hit efter sin träning. Men blir det gym1 eller en gammal hederlig löparrunda? Har ju mer än tid för båda, men när den dagen kommer att jag gör båda bara för att jag kan.. ja den dagen har jag tydligen hittat motivation.
Da gurlx know it! YOLO!!!

olivia: I lost control when I lost my mind

Hade en synnerligen fin gårkväll igår! Det enda som tog ner humöret lite var att Bubblazor har farit på träningsläger i Burträsk av alla fula ställen, så vi tillbringar vår 2månadersdag på skilda håll. Nog för att det inte är någon stor högtid, men att jag ens kunnat hålla fast honom så pass länge är ju ett smärre mirakel.

Just nu försöker jag fundera ut något att göra idag. När jag vaknade var resten av familjen utflugna nånstans så I'm dancing on my own så att säga. Är lite ovant, har mer eller mindre bott hos Christofersaurus i veckan, och då har jag inte gjort mycket mer än att ligga i sängen och vänta på att han ska komma hem från jobbet.. Igår kom jag faktiskt på att jag med korta avbrott legat i sängen i 27 timmar! Nytt rekord i lathet.

Kände bara för att lägga in en snygg bild :) enjoy!

emma: a dedication to the keepers of the faithHär är jag! Cam-bilder, en gammal klassiker.. Var bättre på att ta dom förr, nu ser jag bara galen ut:( Ska i alla fall till mamma snart och käka middag med mi mostra et mi kusino. Sedan styr vi skutan mot Matilda för att fira Lukas och Jonte. Blir nog kul DxfxFXFXFxXDDXDX Ska måla naglarna nu, badjibaj

emma: be a part of our creationSjukt sugen man blir av bilden ovan. I alla fall jag. Blir megahungrig. 

Den här veckan har i alla fall sugit hårt. Har varit sjuk så det enda jag har gjort är i princip att ligga i sängen och se Lost med Adam. Blir knäpp av att inte göra något! Som tur är mår jag bättre idag så jag klippte gräset och tjänade lite kosing. Tyvärr höll jag på att drunkna i mitt eget snor på kuppen (fräscht eller hur). Extremt kul liv. Men! Jag hittade även en fyrklöver för första gången någonsin så den här dagen kommer ändå gå till historien. 

emma: 14 månader

Har ingen aning om var den här bilden kommer ifrån eller hur du Adam någonsin gick med på att den togs men jag ville bara lägga in den för att påpeka hur mycket jag älskar den där knappen längst ner som lyser och även hur mycket jag älskar den där blicken som du har när du ser på mig och att varje kväll få somna i din famn och varje morgon vakna upp bredvid dig och bli alldeles varm när jag ser på dig och att få fjärilar i magen när du kysser mig och hur galet lycklig jag blir varje gång du säger att du älskar mig

Och nu vet jag att de här blev ett sånt här inlägg som folk stör sig på inklusive jag men ibland vill jag bara att alla ska förstå hur otroligt otroligt underbar du är. Bara skrika ut hur mycket jag älskar dig så att hela världen hör. Att jag har hittat min skatt, som du brukar säga

olivia: LIVING THINGS


olivia: You hid your skeletons when I had shown you mine, you woke the devil that I thought you'd left behind.

Hade en supermysig kväll i stugan med monopol och nattfiske, där Emma fick dra upp två fina sikar(?) och jag och Adam slutade lottlösa. Vad som var mindre mysigt var dan, då vi upptäckte att lilla stugan hade blivit invaderad av hästmyror, men dom hade typ dött? Här är högen vi fick ihop, inte illa:

stadisfesten 2012


olivia: if you sacrifice your life for him that's two lives wasted

Sitter vid frukostbordet och vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen. Ska jag kanske följa med pappa och Albin till stugan? Det är ju faktiskt rätt mysigt där. 

Förövrigt så har mina sovvanor gone crazy de senaste veckorna. Igår gick jag och Bubblan som vanlig och la oss kring 11, somna 12-1tiden nångång. Jag vaknade halv 11 och var  fortfarande trött. VAd händer?! Jag sover ca 12 h varje dag men är ändå sömnig. Dock värker mitt hjärta för bubblizen då han stiger upp 6, en tid då jag inte kan vakna utan bara ligger och hallucinerar tills han farit och jag kan somna om.
Bra bild på oss, tog den finaste jag kunde hitta:)

olivia: det har varit grymma dagar

En bild från igår, som förövrigt var lika kung som de andra festivaldagarna! Inte ens jobbet var så tråkigt, då vi träffade Dead by April ett antal gånger! Var så glada att vi var tvungna att ta kortet  ovan. 

Har under helgen tagit ca 235 kort med kameran, så ni har en del att vänta.

RSS 2.0