olivia: the way that we are is the reason I stay, as long as you're with me I know I'll be ok

Undrar om jag ska vara fin eller ful ikväll. Vi ska förmodligen ut i skogen och sitta kring en eld, men det är ju ändå en högtid och då vill man ju vara fin? Fast man ser ju ändå ut som ett emo efter nån minut då man gråter pga röken:)

olivia: du vinner över mig, jag är förlorad i diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig

Pälsklingarna ♥


Adam och Brorsan, SJUKT LIKA?!
Emogänget, numera omdöpta till fjortisgänget


Lite bilder från den mycket trevliga helgen. Taggar nu till kvällen med melodifestivalenskivan, standard.. Vet inte riktigt vad vi ska göra men allt blir roligare om man är taggad.

emma: the one who opens your eyes to beauty



Valborgs 2011. Ganska epic kväll med enorm eld ute i vildmarken, minns inte så mycket av kvällen faktiskt. I vilket fall siktar vi på att slå det ikväll och det ser ganska ljust ut! Ska i alla fall börja kvällen med att träffa mina Z0CK3RVÄNN3R hos Adam och sen hitta på nåt.. typ. OK det är ganska oplanerat men vi får väl se vad som händer.

Började dagen på ett tvivelaktigt sätt dock, med ont i magen och näsblod efter typ 6 timmars sömn. Men! Allt blir nog bättre efter lite frukost.

emma: look who is flying now



Från i fredags 

Otroligt snygg bild på mig då jag och Adam solade, ser ut som jag är en go o glad prick :) 

Är på superb humör, denna helg har varit sjukt kunglig med grillning, sol (är typ solnarkoman), 18-årsfirning, och idag har jag faktiskt kört traktor hos Adams farfar(!!) Född traktorförare, just sayin'. Awesome helg imo. Men vad kunde man annars förvänta sig? Snart är det maj och maj för ju som alltid med sig awesome grejer. 

Ikväll händer det spännande grejer tror jag, så stay updated.. eller nåt.. ;)

olivia: no one knows that this is the night to let go

Älskade förut denna låten, orginalet, men tiden går och saker förändras och nu älskar jag den här covern på den;D

Hade en trevlig kväll i OKbacken (och lite hemma hos oss) med Lisa-folk samt andra randoms igår!  Tyvärr blev mina nya skor lite missfärgade av den sjukt leriga marken men det är sånt man får ta. Åt iallafall korv med marschmellows, ingen jättehöjdare kanske men fullt ätbart!

olivia: kvällen har tagit det bästa av min humor, kan inte sluta skratta åt katten


olivia: sacrifice what we got, it can never be so wrong

Den godaste drickan eeeeu! jk world! Alla måste smaka.

Har tillbringat dagen på gymmet, i sängen och i badrummet. Har färgat utväxten!! Man känner sig ju inte som världens snyggaste när det ser ut som man är tunnhårig.

olivia: And this never will be right with me, and now you're trying desperately

Idag meddelade de ovan att de ska splittras.. ingen mer awesomeness från dem då :(


Förövrigt tycker jag det är sorgligt när band splittras. Fakta (eller tror det är sant iaf;)) som bara jag bryr mig om: Jason, som lämnade Mayday Parade för några år sedan, skrev låten "I'd hate to be you when people find out what this song is about" som återfinnes på hans sista album tillsammans med bandet. Handlar om att, just precis, han tänkte lämna bandet, men det visste ingen utom han. Och sant, det sög för dem när alla fick veta att han skulle sluta, vissa tyckte nämligen att MP inte var nånting utan honom.
Började nästan grina när jag fick veta det, låten är sorglig nog utan den vetskapen, även om jag inte förut fattade vad den handlade om.. Ibland känner jag mig så töntig. "you never let go BUT I LET GOOOOOOOOOOOOOOO"




emma: a life I know too well

En otrolig sak har hänt.. ska få gymkort på friskvårds!! Så nu kommer the awesome two bli riktiga friskisar, hehe. Skämt åsido. Måste seriöst ändra livsstil så det är alldeles perfekt. Har enbart suttit hemma i soffan och latat mig sedan innebandyn slutade men nu jävlar! Mitt nya liv börjar imorgon (för idag åt jag både pannkaka och tårta)! Beachbody 2012 here I come..

Hoppas förövrigt att solen tittar fram snart också för just nu är jag blekare än snön som tyvärr fortfarande ligger kvar.. :') Typ som på bilde(rna) nedan, då mitt hår kontrasterar mot min hud istället för som det är nu - då det smälter ihop på ett obehagligt sätt..


olivia: I RUN THROUGH TIME AND SPACE, SEE THE WORLD FROM AFAR

Man märker när jag är road.. Men ska faktiskt se Shutter Island som börjar klockan nio, samt äta sjukt mycket chips och lite godis. Blir en skön avslutning på en annars krävande dag xD Och en kul helg.

olivia: this time we fight side by side, you and I

Idag har jag drmdrm... TRÄNAT! Tillhör inte vanligheterna såhär på en söndag då vi inte har match, men mamma drog med mig till gymmet så det bara blev som det blev. Tyvärr kör hon tydligen sjukt hårt, hade svårt att hänga med i tempot.. sad but true:/

SET THIS HOTEL ON FIRE! Nä men, har inget att skriva, ska se om jag hittar nån random bild att roa er med istället..

olivia: we're out of place, we're out of luck, we're out of time, we're out of love

Ligger i den konstigaste ställningen och längtar inte särskilt mycket till middag, vi ska nämligen äta rester. På en fredag..

Fick igår reda på att det ska komma en uppföljare till Tomorrow when the war began, lyckan var total!

olivia: frozen in the moment, time was standing still

Ikväll samlades emogänget för att heja fram AIK till vinst, men misslyckades fatalt. Fick oss sen på bättre humör genom att prata gamla minnen, vi var så crezzy braders att man inte kan annat än skratta! Sen lämnade dock båda mig ensam för att vara med sina respektive boifriendoz...

Annars då? Kalle fyller 19 år, såklart firar vi genom en gratulation här på CG-bloggen. Grattis Kalle! 




Kvällens låt:
Madina lake - One last kiss ♥

olivia: You belong here with me, you were meant to be with me.

Kände för att lägga upp den här bilden på mig för att jag inte ens kan låtsas som att jag är snygg på den.

olivia: I am what I am but I am yours.

Kände för att lägga upp den här bilden på mig för jag är så himla snygg.

Älskar Miserable at best.

Och mango.

Hehe, man märker på rubrikerna när jag lyssnar på emomusik, som nu.

olivia: I catch my breath, the one you took

Hej.
Kände för att lägga in en bild på mig från Lulekalaset.
Det var kul där.

Hade svenskatalet i nationella idag, skulle snacka 5 min med jag tjatade på i 8. Pluggo jag xD

olivia: make a move so carefully, cut me down and let me bleed

Var och såg aik krossa Brynäs ikväll, så sjukt spännande! Höll på att avlida. Som (o)tur var gjorde jag inte det, så imorgon blir det svenskanationella, tal.. lika kul varje gång:) känner att jag skriver så lite och tråkigt här nu för tiden att det nästan är löjligt. Men bättre tider väntar! Läser Steve Jobs biografi, tar typ all ledig tid, men sen så!

olivia: Talk to me, what is the reason? I'm finished, answer me!

Sov i natt nästan 12 timmar, men det är så det ska vara efter ett lov! Sömn är inget man ska prioritera då.

IDAG HAR JAG NAMNSDAG!! Okej, nu är det allvar - ingen dör ute bryr sig faktiskt om det. Men! Vi firar ändå namnsdagar så chi chi, ska på namnsdagsfika hos mamma efter middagen. Har redan nästan hunnit klart med talet och ska snart klä på mig, städa och packa, flyttar nämligen idag också.

Har förövrigt galet med skavsår, har nämligen nya skor vilket jag köper ungefär en gång i halvåret - så ofta brukar mina skor gå sönder till den gräns att man knappt kan använda dem mer.

olivia: This is how it's been, this is how it will be.

Förlåt för den förfärliga uppdateringen, har haft så mycket att göra. NOT!! Har haft lite att göra men bara inte orkat blogga. Nyss såg jag AIKs tredje raka förlust och morgondagen ska jag dedikera till svenskatalet. Love life:)

olivia: How can you tell I haven't slept very well since the last time that we spoke?


Har som vanligt lyckats vända dygnet. Är det ens möjligt att undvika det på lov?

emma: lika a thunderstorm that pulls you deep into the night



Otrolig bild från när the Tard brothers var i Turkiet. De var tider!! Imorgon ska vi ut på äventyr igen, denna gången till det inte lika exotiska piteå äventyrsbad. Men! Det blir vad man gör det till. Har köpt nya bikinitrosor till och med (mest för att min gamla i princip var genomskinliga). De är minimala och sitter tight som fan så det blir som ett äventyr i sig.. Dock kostade de enbart 39 kr så de var bara såååå vääääärt :')

Tackade idag nej till hockeybiljetter, delvis på grund av att mina nerver inte pallar sånt (true story) och delvis på grund av att jag och Addson har 11 månader idag! Det firade vi med att sova sova sova, sitta på altanen och vila, äta pizza och se Wall-E. 

Hejdå från en tjej som inte borde äta mer godis nu xd xdx xd 


olivia: I'll never leave the ground without having to let go

Väntar på att "starka paret" ska stiga upp så jag kan diskutera en sak med Emma, en hemlig sak..

Nä. Mamma har köpt hockeybiljetter till oss idag, måste fråga om hon ska med eller om jag ska söka upp annan kompis som vill följa. Fint väder idag. I'm on the edge of glory.

olivia: Where nothing means nothing but nothing is a lie

Började påsklovet bra igår. Firade först Izza som fyllde 18! Sen drog alla på krogen så vi misströstade lite, men så träffade vi några som tyvärr inte kommit sig in som vi spenderade resten av kvällen med. Tyckte de hade tur som inte fick sig in så de fick umgås med oss, vet inte om de var lika glada..

Ska snart och träffa min favorit-Matta, ska först fixa mig lite snygg:$ allt för henne.

olivia: I'm a disgrace, a shame, but honestly you're the one to blame

Pluggade nyss, första gången sen jag började på JB? Har tydligen prov imorgon, hela rehabilitering/habiliteringskursen spårar ur och det enda vi faktiskt gör är att klaga på "läraren". Har också NKprov i veckan, sista lektionen innan påsklov! Ska bli spårat skönt.

Okej, hoppas ni inte fick uppfattningen att jag faktiskt spenderat KVÄLLEN med att plugga. Mer 20 min eller något sådant. Resten gick åt att titta på innebandy och gymma! Going grov nau.

olivia: you never thought you could change everything

Idag har jag gjort en sak: duschat. Känner mig nästan tvungen att göra nåt ikväll, även om det bara är att städa eller gå på en promenad.

olivia: I'm the one who pulls all the strings, Son, you're lucky I don't kill you where you stand

Tacos till frukost, livsnjutare idd.

RSS 2.0