emma: nog det längsta inlägget på den här bloggen på en väldigt väldigt lång tid

Hello evribodiuy xDdd

Hemkommen från New York nu. Det var kul men jäävligt slitigt. För det första led man av jetlag så det stod härliga till, gick knappt sova. Sedan var man ju ute och gjorde saker i princip från 8 på morgonen till 10 på kvällen. Fötterna blev fan missbildade, sista dagarna kunde man knappt gå... somnade nästan i restaurangen på kvällarna när vi åt för man var så trött!

Men annars så: åt vi onyttig frukost på McDonalds (men man höll sig mätt hela dagen!), shoppade, åkte sightseeingbuss, gick på den sämsta restaurangen i hela China Town, åkte båt och såg frihetsgudinnan, shoppade, åt god mat, shoppade, gick på broadway och såg mamma mia, shoppade, shoppade och shoppade. 

I fredags kom vi hem och igår var det dags för första seriematchen med innebandyn! Jag hade förväntat mig det värsta eftersom: jag var mer levande än död efter extremt dålig och lite sömn, vi har knappt tränat nåt (känns det som) och dessutom var laget vi mötte riktigt bra.. Och det såg mörkt ut i början med 0-4 underläge efter första perioden ;) Men vi tog oss i kragen och matchen slutade 4-4! Gjorde 2 mål galet nog.. var dock galet nära att jag skulle göra ett tredje i typ sista sekunden så jag grämer mig ändå bara över det xdxdxdxdxxd

Måste göra skolarbete i mängder nu, pusselipuss bilder kommer då man har tid... 

emma: fill my veins with this sin

 

Ny favvislåt av of mice and men.. kan inte fatta att det är en månad kvar tills vi ska till London och se dom.. och New York på fredag!! Hatar inte livet just nu.

emma: you know that I love how it tastes, fear and the fatee

Hello!
 
Har haft en helt hyffsad helg med supermario smash brawl (??) turnering, Adam blev stackaren som fick vara i mitt lag, shopping, fick ett par byxor av Adam och köpte ett mörklila nagellack (I'M LOVIN' IT), allstar och PLUGG I SINNE igår. Har ju en del skolarbete att göra nu eftersom vi far till New York på fredag!! Kan fan inte fatta att det är sant.. 

Men som sagt har jag en hel del att göra innan dess, bl.a. ett extremt jobbigt samhällsarbete, två körlektioner, körkortsplugg, träningar och skola.. Kan bli skönt med en paus :') Gjorde dock bort det värsta idag, nämligen orientering på gympan. Som tur var fick jag orientera med Natta och eftersom hennes rygg är helt krackelerad fick vi enkel bana! Lyckligaste dagen på länge. 

emma och olivias artonårsfest

Var inte lika mycket bilder som jag trodde... och inte var dom lika snygga som jag hade hoppats heller ;) 
 


emma: äntligen 18 år!!!

 
Nu är jag och Dabeast finally 18 galna år gamla, och detta firade vi med en grym kväll med goa vänner och krogen! Där trängdes vi med folk i mängder, träffade hockeyspelare och dansade till fötterna brann. Synd att man alltid blir helt störd på vimmelbilder.. förhoppningsvis snyggare bilder kommer sen!

RSS 2.0