olivia: so, let's not pretend like you're alone tonight

Har haft uppsatt hår sen igår kväll, syns inte på bilden men det är illa.. riktigt illa. "Oh God, why"

olivia: every time I try I'm further from the sky, I wish that I could let go


In reverie I smile imagining when I will lie close to you,
and we won't have to worry but watch the sky dance for us instead. 

Är så sjukt trött, som alltid på fredagar. Ska blir skönt att äntligen få soooovaaaaa ut imorgon, och hoppas på en awesome lördag xD Första helgen efter säsongsslutet, måste tas tillvara.

olivia: at the bottom of the ocean there's a place for you and me

Helzo, sitter i soffan och hoppas på en awesome fredagskväll.

Såg Hunger games igår, NÅDIGT bra. Måste läsa böckerna.

olivia: cause I'm in too deep and I try to keep up above in my head, instead of going under

Blev så ledsen när jag såg oth. Emojäkla serie.. Sova nu istället så

olivia: Tear me open, I believe God will set you up to bleed, and no one can deceive what is meant to be.

Blir SÅ kul att spela division 2-innebandy nästa år också! Viktig vinst mot Vännäs igår nämligen, 7-2. Gjorde 4p, är rätt stolt. Nu är det slut, men man ska ju sluta på topp.

olivia: I'm not quite myself these days, guess we all come undone time to time in different ways

Sista dagen på dagis idag.... KOMMER SAKNA BARNEN ;( ;( ;( ;( ;( ;( Sista matchen i helgen också. Man kan säga att livet tar en helvändning efter denna vecka.

olivia: We'll sing from the top of our lungs that this time we're making history

Ikväll har jag tryckt frisco, snart blir det wienerbröd. Har också tränat den sämsta träningen på mycket länge. BRA!!!!! NYTTIG!!!!!! AWESOME!!!!!! PUCKO!!!!!!!!!!!! berättade jag att jag och Matilda nu har varsin pucko-kåsa? Om man köpte två paket pucko fick man en kåsa, men vi tog två hihi ♥


olivia: så bra / bäst idag


IT'S HARD TO THINK WHEN LOSING SOMEONE ONLY MAKES YOU WANNA SCREAM, AND NOW THAT YOU'RE GOOOOOOOOOOONE

olivia: tonight we, forget everything

Har haft en händelserik helg med bl.a. viktig vinst mot täfteå, , nära döden-upplevelser i backen, klippt håret!!!!, och snackat en hel massa! Senast ikväll med mattan (och lite Felix om man ska vara nogräknad) Imorgon kommer jag tyvärr dö trötthetsdöden, men.. det blir säkert bra det med.

olivia: It's time I said this, but I'm so choked up and I need my sanity.


olivia: för då man inte riktigt orkar


olivia: If you were mine, I'd tear the altar down to all that I've lost to romance. If you were mine, I'd risk my dignity if only to give love a chance.Emogänget var igår samlat igen! Tillsammans med några andra random noobs handlade kvällen om konspirationsteorier och att trängas i lite  försmå soffor. Vadå? Vi gjorde ju det.
För vem vill egentligen äta kanterna?

olivia: I've had enough but it's all for the best, I need to get a few things off my chest

HAR JUST SKRIVIT KLART PSYKOLOGIUPPSATSEN!!!!!!!!!! Sjukt nöjd med mig själv, hade nästan trott att jag skulle behöva hoppa över träningen ;-) Dock blev det kanske den sämsta uppsatsen någonsin skriven, pinsamt om man jämför med standard för en sån här uppsats, men den blev iaf 3 sidor och det var så lång den max fick vara.

Nästa avsnitt handlar om kärlek och sexualitet. Olivia Nilsson, blivande relationsexpert. Bara att komma till mig för råd då! Passar på att lägga in en bild då till och med jag (fatta? JAG?!) var i ett förhållande:

Hahah, "konstigt" att jag inte längre är det..

emma: a disease of the mindSnart träning. Känner att orken ligger på noll, vilket den gör varje dag efter praoen! Kan inte fatta att en 6 timmar lång arbetsdag hos en f1:a kan ta musten ur en på det sättet som det faktiskt gör. Knäppt asso.

Förövrigt kallade en kille ur femman mig för "snygging" idag. Tur att man still got the looks ;) Swagger of a cripple.

olivia: just a little hope would do the trick

8-3, not bad! Nu "taggar" jag tandläkaren imorgon, samt att skriva uppsatsen jag inte ens börjat på.. fu

olivia: en av de viktigaste matcherna jag nånsin spelat?

Umeå City (19.30 på edda), ska krossa så sjukt hårt!

olivia: No, it's not supposed to hurt this much. But when someone slowly breaks it off it tends to leave a bitter taste, a scar, that slowly rips apart.FRUSTRATIONEN jag känner över att idag få reda på att jag har en psykologiuppgift som måste lämnas in senast fredag. Vi fick den alltså veckan jag gick på prao, 3 v. ago, fatta att om jag praoar 8-16 varje dag så har jag varken tid eller ork med skolarbete?!

GLHF till mig, läsa 4 pdf med fortfarande okänt antal sidor / each, samt skriva en 3 sidor lång rapport om den. Och just ja, till rapporten ska jag använda mig av drömdagboken jag ska ha fört i en vecka. Kommer ha en sjukt kul vecka.olivia: Do you feel OK? You look pretty low, very handsome awkward.

Hade match mot Röbäck idag. Gick verkligen SJUKT DÅLIGT då vi förlorade med 2-0. Särskilt dålig var jag, t.ex. så fick jag lägga en straff men den var nog den sämsta världen skådat och jag undrar om jag träffade ens ett skott på mål.

Men sen kom ändå det bästa! Pga. att det gått så dåligt var jag rätt sur, så när jag gick in i en närkamp sista sekunden av matchen gjorde jag det hårt, men ändå inte konstigt hårt eller särskilt oschysst. Men PANG så ligger motståndaren på andra sidan sargen och gråter. Publiken klagade på mig, men det var inte så underligt. Men sen kom alltså deras tränare till mig och anklagade mig för att ha velat göra illa henne. Som att jag gick in i närkampen för att skada henne. ALLTSÅ?! JA ASSÅ DET EEEEEEENDA JAG VILLE VAR ATT HON SKULLE HA ONT, ANTAGLIGEN. Jag menar, jag är ju inte människa, utan ett kallt och hjärtlöst monster. 

Nä men fyfan va arg jag blev. Så jävla dum i huvet, så säger man fan inte till nån.

olivia: You bring out the Beast in me

Olivia 14 år! Ögonbrynen<33 Fattar inte varför jag inte har så nu. OCH VARS TOG TRÖJAN VÄGEN???? :(Bra sak med bilden: hade iaf inte blekt håret vitt, det var solen. Samt: posen var oseriös. Can you meet me halfway?

olivia: It goes to show, I hope that you know that you are what my dreams are made of.

Dagen börjar bra med lite pizza

olivia: They say that love is forever, your forever is all that I need


emma: wadap?

Helzo!

Har inte skrivit på hundra år vilket ni förmodligen inte har märkt eftersom ingen ändå läser detta... asso shiit men guuuuud döda mig. Men seriöst min dator har pajjat igen så det blir inga bilder vilket är sinnessjukt tråkigt.

Igår hade i alla fall jag och Adam 10 månader. Skulle egentligen ha firat det med extremt mycket mys men blev avbrutna.. efter många om och men så somnade jag klockan elva. Med kläderna på xD 

Idag har jag klippt håret för första gången på hela året. Ja, man måste ju älska mina rim. Jag blev oväntat nog jättenöjd. Känner mig som värsta baben nu. 

Hejdå från KissME. emma: min mamma till mig

fortfarande lika roligt

olivia: So you want to hold me up and bring me down? Yes, you want to hold me up and break me down.

Pga av min inre väckarklocka vaknade jag halv 9 idag. Men! Pga ett mirakel somnade jag om och fick sova ända till 11. Dock drömde jag mardrömmar hela den tiden. Klagar dock inte då jag är ganska pigg nu.

Som en äkta bloggerska avslutar jag detta inlägg med en bild på mig *amagad no makeup*

olivia: but I can't tell you what I don't know (be mine tonight, be mine tonight)

Har haft en fin helg med fina vänner, fint väder och till och med en fin förlust idag mot Sävar (om det finns något sådant som en fin förlust). Är inte på humör för så mycket mer än att sova. Trots sena läggningstider har jag inte kunnat sova efter 9, ändring på det skulle sitta fint.

Såg typ ut som en liten kulting/ hund samt man, det är roligt att bli bra på kort

olivia: What you can't stand? Don't let it grow, don't let the roots entangle your soul.

Gårkvällen sög inte som jag hade trott att den skulle göra. För även om jag inte fick fara på Toxic med mina kompisar (MINA KOMPISAR?!) så fick jag vara med dem på förfest och sedan med andra kompisar på lan! Lyckat, förutom att jag förlorade stort i vändtia.


olivia: You're fine, you're fine, don't waste the rest of your life.Kan ha länkat den här förut, men SÅ BRA, BÄST IDAG!

olivia: You heard my heart stop beating and you wanted not to cry, as your sympathatic whispers, they told a tale of bad goodbyes.

Har typ inget att skriva, inga bilder heller.. Praoen rullar på! Dessutom har vi haft jäkligt bra träningar i veckan, möter serieledarna i helgen så det behövs. Säger inte att vi kommer vinna men vi kanske iaf kan bjuda upp till match ;-)

Imorgon vill jag vara 18 för att kunna fara på Toxic med mina kompisar (MINA KOMPISAR!) men det kommer ju faktiskt inte hända. Sååååå hoppas iaf på något äldre sällskap än en 8åring, ska nämligen hämta Albin på fritids.

RSS 2.0