olivia: gå i alla trappor


Still alive. Uppdatering kommer senare.

olivia: så var sagan slut

Vill bara meddela att era två favvisar, the one and onlys, nu är hemma efter 6 timmar i buss från sundsvall! Nu blir det en -tro mig- efterlängtad dusch, slänga i sig lite mat och sedan ut till Skellefteå och all dess befolkning. Min hemlängtan har oväntat nog varit obotlig.


lina: som om det inte vore på riktigt

Nu har dagen kommit, den dagen då mina underbara vänner kommer hem!! har saknat dom jätte mycket..






puss



lina: vissa saker kan man bara inte göra någonting åt

Intagna på Idrott och Hälsa!!




http://norran.se/nyheter/vasterbotten/article1065948.ece






Puss


Emma och Olivia: han sprang. han hette lars.

Sitter på Malmös tågstation och väntar på ett tåg till Stockholm. Idag har vi hunnit med att shoppa, gå på tivoli och spana på stekare i Denmark, Kopenhagen. Har så mycket att skriva men orkar inte göra det nu. Ville bara säga: I will survive. Har ätit en smurf.


lina:






lina: att inse sanningen

Hemma från Sundsvall nu! Gick inte så mycket på Ikea utan var mest på birsta city(köpcentrumet bredvid). Det här fick jag med mig hem + en spegel:


hFRÅGESTUNDEEEEENNN!!!!!!t




och nej det är inte så avlång och smal irl

och jag orkade inte fixa det jämt


lina: bergträdis

Tro det eller ej, men under tiden jag inte har bloggat så har jag faktist gjort lite saker. Lekt med mina kusiner, varit hos min mormor och morfar, firat min hund, firat midsommar, tränat, ätit, sovit, sjungit, badat, solat, blivit brun, varit i byske, smsat, pratat, levt och möjligtvis någonting mer! helt amazing.


hGLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!!!!!!t





lina: såren

Okej, sa ju att det inte skulle komma några fler inlägg förän den 29onde, men jag bryter det. Ni kan fortfarande ställa frågor på frågestunden hÄÄÄÄÄR!!!!t

Just nu så sitter jag på en parkering i ö-vik på väg till ikea i Sundsvall. Åker bara dit för skojs skull med mamma och pappa, får se om vi hittar någonting.



btw ankbebis


FRÅGESTUND

Eftersom jag inte har så myket att blogga om och känner att bloggen suger för tillfället, så tänker jag köra en frågestund. Den räcker troligtsvis ända tills dom andra på bloggen kommer hem från sin tripp.






TA NU CHANSEN ATT FRÅGA!
Vad vill ni veta om oss? Vi svarar på allt!




puss


lina: Tro det eller ej...

MEN JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!!! period 3 på minigolfen. Någon som fått samma?










lina: telllellellellellme

När man sminkar ena ögat, tar kort på det och sedan lägger ut det på sin blogg. Då har man riktigt tråkigt.



lina: nyinköpt



lina: impossible to forget

Den enda som kom på träningen idag var JAG! vem kunde ana? Därför blev det helllr inget, och jag sitter nu här igen helt pigg och redo för kvällens äventyr som....dudududuud INTE EXISTERAR.
 Om någon vänlig själ där ute har lust att hitta på någonting så ring,smsa,ropa,skrik,kom inrusandes, eller bara säg till, så kan vi göra någonting.





hmmm sneaky ninja?







puss

lina: hon ser det inte

Kom just hem från akuten, har suttit där sen klockan sju eftersom jag följde en vän som brytit fingret. Men nu är vi hemma igen med en stor skena runt fingret och det blir kanske operation imorgon, not funnybunny.

NU ska jag äta! håller på att hungra sönder!!!






puss

lina: jag klarar det inte, för det är inte sån jag är som person.

Vädret idag är ingenting man kan skryta över, har regnat hela dagen. Har inte haft någonting att göra heller, så jag hoppas på att jag kan hitta på något roligt att göra ikväll istället!

Igår for föresten pappa och jag iväg för att köpa en tv och ett skrivbord till mig, fick med oss en stol också.








Puss


lina: minnen

Bilder från skolavslutningen och efter:



































Finns 10000 fler bilder, men orkar inte lägga in fler just nu. Får bli någon annan dag!



Puss


lina: sommarlov!

Nu har jag gått ut nian! känns sorgligt men samtidigt huuuur skönt och kul som helst. Efter skolavslutningen i kyrkan så for min, emma, olivias familjer och släkt iväg och åt grillat, sa  sedan hejdå för 10/11 dagar. Kommer sakna dem och sitta ensam här alone.

Nu blir det middag hos min faster.





BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN KOMMER LATER!!!




puss


olivia: när vi ses igen

Om en knapp timme kommer pappa och hämtar oss och skjutsar oss till busstationen. Är så jäkla nervös, vilken resfeber!

Vi ses den 29 juni. Ha en jättebra start på sommarlovet för det ska vi ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Ni kan ju vara lite schyssta mot Lina nu när hon är ensam kvar så hon inte blir ledsen... nog tungt att hennes ständiga medarbetare flyr fältet såhär på sommarlovets början!

P.S2 SOMMARLOV SOLEN LYSER SKÖNT SOMMARLOV GRÄSET ÄR SÅ GRÖNT SOMMARLOV JAG VILL FÅNGAS UTAV VINDEN SOMMARLOV

emma: och med dessa ord

Skolavslutningen gick bra, trots mina ständiga kråkor då vi sjöng. Började störtgrina utanför och blev väl halvnöjd med betygen, men på det hela taget var det bara awesome. Därefter åt careg med släkt lunch hemma hos oss, fick dessutom 60 euro av mormor och morfar och ett par örhängen av linas föräldrar, mycket finurligt!

Ska nu packa det sista inför resan (10 dagar runt i Europa med tåg) sen vänta, vänta, vänta, vänta och sedan ge mig av.

KYSSAR

emma: nothing less

Om cirka 4 timmar har jag gått ut högstadiet och grundskolan. Om 10 timmar sitter jag på bussen som ska ta mig till tåget, som ska ta mig över hela Europa. Jag hoppas vi kan enas om att detta är en stor dag! MÅSTE GÖRA MIG KLAR NU, ska vara i kyrkan halv åtta.

PUSSAR

olivia: jag behöver en hjälte för att rädda mitt liv

Ligger i min säng och har ensamlan. Hittills har jag läst massa bloggar, ätit kladdkaka med glass och en godis som var kvar från tältningen för några veckor sen....... aa jag mår inte så bra nu. Därför blir det tandborsten strax och sedan sova.

Kvällen spenderades med Matilda, bland annat köpte vi gifflar! Varken Emma eller Lina verkar förstå tjusningen med dem så vi får passa på när vi är ensamma. Btw så kan det ta 10min som längst att äta upp en giffel men man kan ta en hel i munnen också...... vi testade såklart båda om ni undrar hur jag kan veta.


...... tänkte ladda  in bilderna från kvällen men sladden är ju inte här. SÅ STÖRANDE.

= blev sur.

lina: ta vara på det

Åker snart till Kåge i hopp om en bättre kväll. Imorgon är vi lediga från skolan eftersom vi har supeé på kvällen, kommer bli super!

Finns på mobilen om någon vill mig nått.








puss


lina: 10år











olivia: don't be a stranger

Eftersom jag har absolut ingenting att göra så gör jag reklam för en blogg som nyss kommentera! Den var nystartad så?? Sneaky iallafall.
http://waiint.blogg.se/

Haha varför gör jag det här? Jag borde packa, men har lagt fram lite saker... men jag orkar inte! Min packning kommer tyvärr få komma till av sig själv, otur. Fast vid närmare eftertanke packar jag nog imorgon, då vi ändå är lediga fram till halv 7 (18.30!!!) då supén är. Och -så alla vet- JAG BRYR MIG INTE OM VAD MAN SKA HA PÅ SIG DÅ!!!!!! DET SPELAR INGEN ROLL!!!!!!!!!!

Olivias outfit på supén.

lina: you deserve better

Idag har vi haft genrep på skolavslutningen i kyrkan, tyvärr så kommer jag ha oturen att ramla ner mitt i kören när vi ska blanda tjejer och killar, eftersom det är ÖVERFULLT. Jag och dom jag står bredvid står seriöst på varandra, vilket inte känns okej sedan med höga klackar.

Efter genrepet så gick hela min och Olivias klass på Rancho och åt pizza för klassens pengar som var över. Kändes sorgligt att fara hem sedan, eftersom det här faktist var den sista skoldagen vi någonsin kommer ha haft tillsammans.



Blir kanske att ha håret så här på skolavslutingen,men jag vet inte...känner mig tantig i lockar sååå får se.





puss


lina: you can do it

Träningen ikväll var inte så kul, var jätte jobbigt eftersom jag varit halvsjuk i en vecka nu, men det blir nog ändring på det snart!

Kom just ut ur duschen och ska snart börja fundera på hur jag ska ha håret på skolavslutningen, kommer förmodligen inte orka göra någonting speciellt och det får vara som vanligt, men det funkar ju det med!








puss

lina: Hur högt ska jag skrika för att du ska förstå?

Detta är då dom 5 bilderna jag hittade från mitt "släktkalas":





'


Nu blire träning, PUSSS


emma: when the one isn't for you







Bakade baguetter på elevens val idag, det var kung om man bortser från faktumen att det var tråkigt och de blev ganska torra och inte särskilt goda. Men, bara man har rätt inställning så funkar det! Nu håller jag och Olivia på med att baka kladdkaka, vi skiter tyvärr i beachen 2010:/:/:/:/:/


olivia: är du hundra?

Känner mig produktiv då jag idag redan har hunnit med att vara i skolan, städa mitt rum och baka en kaka. Kladdkaka med marshmallows. Vårt eget recept. Mumma!



lina: Step one

Sitter i mediateket och sjunger på en gammal goding!





puss

emma: when you realize it wont change



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

var dag saknar jag det som vi tog förgivet


emma: cause you were the one

Åh. Fy fan vad dåligt humör jag är på.

1. Jag hatar min kropp
2. Jag hatar mina kläder
3. Jag hatar mitt utseende
4. Jag hatar mig själv för att jag är så jävla utseendefixerad
5. Jag hatar folk som påpekar hur jag ser ut
6. Jag hatar speglar

Japp. Värt att sitta här och klaga, men, var annars ska jag göra det?

lina: säg det igen



olivia: är imorgon försent

Haft elevens val idag. Vi fick en melon. Det var kul.



emma: SING FOR YOU

Jag vet inte riktigt vad Lina vill med sina bilder som hon lägger ut, men vill hon skämma ut mig så lyckas hon jävligt bra! WWHHHHHHHHHHHHAAAAAAATTTTT HAAAAVVVE III DOOOOONNNNE WWWWRROONNGG

Aja, skolan idag chilla med tanke på att den enda vi gjorde var att äta trerätterslunch och fika. Ikväll ska jag bara dega framför tven; som jag sa till Olivia: Man har ju inte en tight klänning på skolavslutningen.

Hade länge tänkt ha denna fina kreation på skolavslutningen, men tyvärr blev det inte så...


lina: vissa saker kan inte förlåtas

Sitter här med mina skolavslutningsskor som jag hoppas att inte få skavsår av på fredag! Lyckas verkligen varje år med det. Skolan idag bestod av HK eftersom vi har elevensval, och det var väl ganska nice.

Ikväll blire förhoppningsvis träning, men eftersom nästan alla är sjuka så kommer den säkert bli inställd som vanligt.






puss


olivia: något mer än våra misstag

Haha. Jag taggar denna vecka så mycket att det är inte sant. Börjar imorgon med elevens val (hemkunskap) i två dagar, fortsätter med en oseriös skoldag, sen ledig dag med 9ornas supé på kvällen. Dan efter, fredag, börjar med skolavslutning, fortsätter med typ avslutningsfest? med Linas familj, tåg till Köpenhamn, vidare till Paris. Jepp, tror jag överlever veckan.

Haha. Vi tre (inte lillkillN) ska steka vår väg genom Europa.  Småkul Längtar!

emma: lyssna på dom som kommit bort

Som kommentarerna har strömmat in idag så kan man ju tro att man är kändis! Fast, i guess att jag inte är det (ÄN) med tanke på att besökarna fortfarande ligger på tvåsiffrigt. Men ni kanske har gjort något liknande "stoppa thecaregang"- rörelse och tvingar alla att besöka vår blogg från samma ip? Jag tycker detta känns väldigt troligt. Jag menar, vår blogg har ju redan blivit hackad och raderad en gång, så det borde väl betyda att ni hatar att älska oss? Va? Inte?

Ikväll har jag i alla fall umgåtts med mina själsfränder. Vi sparkade på smågrisar, plockade nötter och broderade dukar. Ja, dvs, vi hade gjort det om vi hade levt på pluto. I verkligheten pratade vi.

Godnatt småvänner!



                      Det här är jag. Ja, dvs, för ett år sedan. Nu är jag mycket skarpare. Dvs en kamel.


emma: this is not what i expected

Fri från feber idag, så jag satt ute i det vackra vädret och brände mig i ansiktet. Jag blir så förbannat jävla snygg då! Jag blir verkligen lycklig varje gång jag tittar mig i spegeln.

Funderar på att ta dagens andra dusch, det behövs en del för att jag ska se acceptabel ut på skolan imorgon efter dessa dagars sjukdom men jag tror jag gör det imorgon på morgonen istället. Så snabb är jag! Inte för att skryta men.. jag är Uppfinnar-smurf.

Btw så är jag på superdåligt humör. Hejdå.


lina: vatten





xcgfhjkl

oijhgf


olivia: hur blev det egentligen

Runt middagstid hade jag min tråkigaste tid idag, så då bestämde jag mig för att lyssna på skillets album på spotify. Och vet ni? I'm in love! Särskilt gillar jag dessa:


Lucy

Awake and alive

Whispers in the dark

OSV.

lina: så

Dagen som kändes som om det skulle bli en tråk dag blev faktist en riktigt händelsefull dag. Började med att jag följde mamma på stan där vi shopppppade. Efter det så följde vi och fikade med några släktingar på Tuvan. 
 Nu ikväll så var jag först på middag med mamma och pappa hos några vi känner. När vi ätit så for jag hem och var med Olivia istället. Vi hyrde en av "bring it on" filmerna...och ah det var väl det.

Skrev ju tidigare att jag skulle visa vad jag fick när jag fyllde år, men jag orkar inte ta kort så jag skriver istället. En säng, pengar, kläder, presentkort, smycken, nå smågrejs och ah tror det var allt.






godnatt♥


olivia: drömma jaga drömma drömma

Vet att jag har blivit så tråkig och dålig på att uppdatera och allt, förlåt. Men jag vill inte ens vara inne på datorn, det har blivit så tråkigt men eftersom inget annat händer ALLS så är jag mer eller mindre tvungen att vara inne här. Saker jag kan göra annars: stirra i taket.

Seriöst, jag vill bara GÖRA NÅNTING I'm going crazy och jag hatar det. Så får hoppas på en superkväll, fast egentligen är jag sugten på att bara se på film också á la fredagsmys på en lördag.

P.S Nu låter det som om mitt liv varit deprimerande tråkigt men det är bara idag. Igår hade jag då nåt att göra hela dagen och det var kul också så egentligen kan jag inte klaga så mycket ;-). 

lina: HISS ELLER DISS

Hittade ett par skor som jag kanske ska ha på skolavslutningen, var dom fina?







lina: du vet ingenting

Nu har jag svikit min kära vän Halebop och skaffat Telia again! Har också gratis sms till 2011 06 12 så det är bara att smsa!!






Förresten, förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida, men som 16åring har jag ett väldigt upptaget liv(hö-hö), nää men det kommer bilder osv på vad jag fick senare.




puss



olivia: är så trött

Hemma från ett vilt äventyr! Nej vänta. Hemma efter en kväll som började med att jag och Matilda cyklade till Bergsbyn för att se om hennes skor var där. De var de! Sen spelade vi lite fotboll innan vi joinade ett lan. Vi gav dem pengar till att fara och köpa godis åt oss men de kom tillbaka med oliver. OLIVER??? Jag hatar oliver. Usch och fy. Så vi fick låna en racermoppe och handla själva, såklart blev det sura bilar.

En undran: hur och varför har mitt hår börjat kännas och se ut som om någon har dopat det i saft och låtit det torka?

emma: höger vänster höger

För det första: Hur svårt kan det vara för folk att fatta att jag kan inte svara på sms? Hur många sms dom än skickar så blir det inget svar, inte så jävla svårt att förstå.

Okej, är lite irriterad efter att ha spenderat en underbar fredagskväll hemma i soffan med mamma, en jävla massa hosta, en ond hals och en riktigt dryg film utan poäng. Förresten så har nog min ofräschhet slagit rekord. Har inte duschat på okänt antal dagar och, om vi säger såhär, jag har inte ens packat upp necessären..

Ska i alla fall bana väg mot sömnens rike nu, funkar nog bättre idag än igår på grund av:
1. Jag har tagit ipren
2. Jag har tagit alvedon

Btw. Varför är det bara jag som har uppdaterat här på bloggen under 2 dygn? Vad håller mina bloggkompisar på med egentligen?????? Bara för det lägger jag in en bild Olivia och Lina sparade på min dator eftersom den kom upp då de sökte på "snygga vampyrer" på google.


emma: is it me you're looking for

Halsen tar kål på mig. Hostan tar kål på mig. Febern tog kål på min nattsömn.

Japp. De senaste 19 timmarna har varit rena drömmen! Började med när jag gick och la mig, runt midnatt. Kunde inte sova, febern was taking over så när jag till slut somnade låg jag i mjukisbyxor, linne och tjocktröja. Vaknade någon timme senare av att jag frös som besatt vilket medförde att jag skruvade upp elementet till cirka 24 grader och letade fram ett extra täcke. Kunde självklart ändå inte sova på alldels för länge, men ändå. Vaknade cirka 5 gånger till, antingen frös jag eller så svettades jag. Vid 5 klarade jag inte mer så jag lyckades få mig upp för trapporna och ta ipren, lyckades dock inte få mig ner igen så det fick bli soffan. Kunde inte sova då heller. Nehe surprise!

Aja, jag lever i alla fall fortfarande men helt ärligt - I'm not living the dream. SNÄLLA snälla någon, gör mig frisk?


emma: the way we fight



Däremot kändes det faktiskt bättre (på riktigt, och om man inte räknar med ibumetinet) då jag packade väskan till mamma. Vet ni hur skönt det är att då packa ner exakt alla sina sommarkläder? Eller att packa ner bikinin för att man ska använda den på franska rivieran? Riktigt skönt, kan jag garantera.

Btw. Om ni undrar varför översta stycket ser lite underligt ut (om ni ens har lagt märke till det) så är det på grund av att min älskade dator bestämde sig att för att "inte svara" då jag hade skrivit det, så jag skrev om det och när det även denna gången bestämde sig för att "inte svara" printscreenade jag det helt enkelt. Peace, huh?




LINA 16 ÅR

DET ÄR EN STOR DAG I DAG! Allas våran Lina Holmbom fyller 16 år idag! Vi tycker ni alla ska ge henne ett riktigt stort grattis!

Lina 16 år (VARNING: många):






































emma: vilket fint väder det är idag



Vaknade upp i morse nästan helt utan feber, men så förbannat ont i halsen. Har just druckit te (vilket jag hatar!!!) och känner febern komma krypande. Ska nog bädda ner mig i soffan nu (tyvärr har Olivia nog tagit den stora soffa, IGEN, så jag får väl ligga som en kringla i den lilla) och blir frisk. Ni ser ju hur underbart glad jag är idag på bilden ovan. Life is awesome!


emma: är det så

38,5 graders feber, känns verkligen jättekul. Ligger i sängen nu och svettas jävlar sönder, tog en ibumetin så nu rasar min kroppsvärme mot det normala.

Har i alla fall haft party med Olivia hela kvällen (not) och festen fortsätter imorgon med att vi ligger som två köttbullar framför tven! Att vara sjuk måste verkligen vara det tråkigaste som finns, herrejesus.

Btw. Skriver med några sneaky ninjas på msn som vill slåss på max. Farligt.



IT'S SNEAKY NINJA TIME

olivia: händer det inte

Att var sjuk är så jävla otroligt tråkigt. Om jag är sjuk på fredag tar jag livet av mig.

Det var allt jag har att säga för dagen. Hejdå.

lina: men båda vet att det är omöjligt

For som sagt till Bergsbyn med Emma, där var vi var med lite olika folk. Sen satt vi i en busskur i ungefär en timma eftersom vi förmodligen just hade missat bussen till stan med 1 minut, lyckat?  Nää men skoja, det var faktist riktigt trevligt.














kyss

olivia: där allting är så lätt

Jag fick vad jag önskade! En dag utan 39 graders feber! Det var nämligen bara 38.5 idag!!! Hallelujah. Epic win, success.

Nu ska jag sätta igång och göra klart mitt specialarbete, skulle varit inlämnat igår. Hoppas Micke förlåter en sjukling som mig och inte sänker mig nu sista veckan... Det vore ju förtääskigt.

En sak jag har kommit på: thé är inte gott ens när man är sjuk. Dock är melon bland det smaskigaste man kan äta!

Jag när jag tar av mig byxor!

lina: vad ska jag säga för att du ska förstå?

Okej nu är det så att jag fyller 16 år på Torsdag! bara 2 dagar kvar som 15åring alltså. Så nu får alla som läser detta komma ihåg att gratta mig! annars kanske jag blir ledsen, och det vill vi inte.












Nu tvingar Emma med mig till Bergsbyn, kanske överlever.





puss


emma: du kommer förstå vad jag pratar om

Idag slutade vår klass tidigare än vanligt, vilket vi gör nästan alla dagar nuförtiden. Men eftersom jag tyvärr är helt sjukt mobbad, utan vänner och med inga pengar på mobilen kunde jag inte komma på något roligare än att gå ensam på stan (hade förövrigt inte med mig några pengar heller). En riktig höjare må jag säga!

Orkade inte fara på träning idag heller. Vet egentligen inte varför, kan vara så att jag bara är lat. Har haft ont i huvudet typ hela dagen idag också, INTE LIKT MIG (är en av de där välsignade människorna som aldrig har ont i huvudet) och jag vill verkligenverkligenverkligen inte bli sjuk så...nä. Jag har ju redan så fruktansvärt snygg och vältränad kropp.... eh



vältränat....... varför kan inte jag ha långa och snygga ben som typ hela befolkningen utom jag har:(?


olivia: ikväll faller jag utan att kunna ta mig upp

Förlåt för uppdatering som riktigt smeker botten men det är inte lätt att vara sjuk. Okej, det är rätt lätt att vara sjuk men jag säger nog faktiskt helst nej till en till dag med 39 graders feber. Jobbigast måste det ju ha varit när jag fick nån knäpp och typ däcka inne på toan? Skulle faktiskt inte påstå att det var särskilt nice alls, inte...

Är iallafall uppe nu för att kunna sova alls; är så himla trött att jag har sovit nästan hela dagen men nu när jag har tagit en ibumetin (min her0;*;*) så är jag faktiskt inte så trött alls. Men det är nästan skönt att jag bara vill sova, är man vaken hela dagen blir en sjukdag hemma OTROLIGT seg. Den här har nästan gått fort. Men ja, bara nästan.


HAHAHAhahaa... Pussar från sjuklingen!

emma: allt som du tror på




hahahah..... säger bara snyggt.

Ligger i sängen och stör mig på att jag lyckas missa varje gång någon ringer till mig. Förutom när det ringer på dolt och det inte är någon som säger nåt förstås, dom samtalen lyckas jag svara på varje gång! Längtar till skolan morgon eftersdom har stängt av lejonströmsbron , så nu har jag cirka 5-6 kilometer till skolan! Isn't life awesome?

Nu ringde det på skype. Tjingeling! Skoja. Hejdå.

emma: put your pants on, please

Statistiken har (enligt Lina) höjts! Love! Trist dock att det bara är med cirka 10 besökare per dag och att vi fortfarande ligger under 100-sträcket. Men man kan väl inte få allt? Måste gå och ta hand om min snuttigulliga syster nu, vår allas Olivia, som ligger helt ensam och försvarslös i soffan, sjuk! Eller vad säger jag? Hon får klara sig så gott hon kan själv. Ensam är stark!

Tror jag ska börja fila på en ny design, eftersom vi har haft denna sedan tidernas begynnelse, alltså inte bara byta header utan hela rasket. Måste skapa en tcg-design! Det vill säga tapig clown gråter, tallen cuttar granen, tantig cool granne eller helt enkelt thecaregang.



hahah...:(.:(:8.8

lina: du var inte han som skrek efter

Skoldagen idag bestod av läs, svenska, hemkunskap och sångövning! Var alltså som ni hör en helt awesome dag! Den blev heller inte sämre när jag och Emma nästan dog för att vi skrattade så mycket åt....secret. För kul för att era små ögon skulle förstå.

Blir ingen träning för mig ikväll, eftersom jag är förkyld efter den roliga fjällvandringen i Hemavan!




alltid lika sweeeeetttt


olivia: tid att flyga

Jisus. Vaknade i morse och frös ihjäl, men I made it och for ändå på 20årfest i Ursviken. Dock mådde jag inte bra, så vi for hem tidigt. 39 grader i feber, vem kunde ana att jag skulle bli sjuk efter Hemavan? Tror inte att någon hade satsat på det.

Tog i alla fall en ibumetin för ett tag sen, så nu kan jag äntligen koncentrera mig på nåt annat än att allt känns jobbigt. Så nu vet ni vars ni har mig = hemma för ett tag framöver. Om ni är gulliga kan ni ju skicka söta sms fast jag inte kan svara, skriva snälla saker på msn eller ringa mig på mobilen eller skype om ni nu föredrar det så att jag känner mig underbar och älskad av alla.


Helst vill jag bara vara på max och dra en lyxshake, men det kommer inte hända.

lina: jag kan men vill inte, fast gör det ändå

Nu har jag äntligen skrivit klart min uppsats om Mattias Flink, ångrar lite att jag valde att skriva om honom eftersom det nästan inte fanns någon fakta...meeeeeeeeen I made it!

Imorgon är det skola igen vilket sugeerrrrr. Fast jag har sovmorgon och slutar 2 så jag tror nog att jag ska överleva.









sweet dreams

lina: Ibland känner jag mig otillräcklig i dina armar, som om jag borde ge mer än vad jag kan. Ibland undrar jag vad som är jag och vad som är det andra har gjort mig till.



Statistiken har konstigt nog börjat gå uppåt och har hållt sig där i en veckas tid nu, känns ju supääärr!!

Igår kväll så for jag Emma och Olivia ut för att kolla på bilar, hahah skoja men vi fick iallafall se massa bilar eftersom det var nån grej, så hela stan var full med bilar. Efter ett tag så träffade vi John som vi sedan gick hem till och såg film, Orphan. Den var läskig men inte lika läskig som jag trodde, och jag kunde somna(WIIII).












olivia: när katten kommer

En dag hade vi väldigt tråkigt



Synd bara att ljudet inte fungerade....

emma: when you touch her like this

Blev ingen gräsklippning idag, varje gång jag och Olivia börjar det antingen regna eller hagla, och när vi stänger dörren blir det sol igen! Är ens liv epic fail så är det, men jag tröstar mig med att de senaste veckorna har varit de bästa i hela mitt liv, så det spelar ingen större roll. Den stora frågan är nu: ska jag orka duscha? Det överraskande svaret blir: Nej. Jag är lika äcklig duschad som oduschad, så jag bryr mig inte så hårt.

Seriöst. Och nu är jag seriös. varför är mitt hår så äckligt? Jag skojar inte. Jag hatar det. Och jag hatar mig själv för att jag är så utseendesfixerad, men det skulle ni också vara med mitt hår.. Vad är det för feeeel?`?!? Hatar. Det. SÅ. Mycket. Börjar nästan grina ibland när jag kommer hem på kvällarna och ser mitt hår. Usch och fy. BLÄ.



HAHAHAHAHH<3<<3<33<<33<33<3<3<3<3

olivia: finns så mycket att säga


hade vi haft elevens val på skolan, jag och Lina hade film. Efteråt gick careg på stan, jag köpte skolavslutningsskor. På kvällen kom Lina och Liza till oss hos mamma och vi såg en film; Diary of the dead. Den var inte särskilt bra, slutade utan någon förklaring till nåt. Efteråt loggade Emma in på datorn och delade med sig av sitt mobilnummer till våra då ca 80läsare/dag.

Intressant? Tycker inte jag;ppPpPP MEN JAG ORKAR INTE BLOGGA OM HEMAVAN, DET KOMMER SENARE

Emma 090605

lina: wish I didn't had to pretend.

Tro det eller ej meeeeeen dududdudududududud JAG ÖVERLEVDE FJÄLLSVANDRINGEN!
Var faktist ganska kul ibland när det inte regnade in i tälten, vi inte hittade stugan och när man frös ihjäl. Kommer sakna klassen riktigt mycket när vi går ut, mindre än 2 veckor kvar nu.

Har iallafall bara legat hemma och degat hela morgonen, känns som om jag kommer fortsätta med det ett bra tag framöver nu också. Fast om det plötsligt händer ett mirakel och någon vill hitta på någonting så ju funkar det
också.












lite av bilderna från hemavan.





emma: my security now

OOOORRRRRRRRRRKKKKar inte blogga. Failade när jag skulle åka buss igår. Trodde jag var i ursviken när jag var i skelleftehamn........ Såg monsters inc och skönheten och odjuret. Frös ihjäl. Var en rolig kväll i alla fall:)

Dagens planer är att klippa gräset och dö. Planer för kvällen önskas! Ring gärna. Smsa mer ogärna (men det funkar ju). Change this lonely life.

hejdå



caaaallllllllllllll meeeeeeeeeee call me

fin såhär på morgonkvisten jao jag vet, frågan är: varför ser jag alltid ut som den tråkigaste, alldagligaste, vanligaste, suraste männsikan som någonsin levt på denna jord? Den andra frågan är: Varför ser jag så sur ut? Jag som är en människa som ler typ 24/7 (känns det som, men egentligen ser jag nog rätt butter ut hela tiden). Varför skulle någon vilja ringa mig när dom tror att jag ser ut sådär? Fast jag kanske gör det? Aja. Hejdå.


emma: att veta

Ohno, nu har jag kommit till den svåraste punkten på min to do-lista inför kvällen: KLÄDER

Jag hatar, HATAR, hatar, HAAAATAR att bestämma kläder. Det ska vara något snyggt men samtidigt varmt (ska då vara ute ikv). Tyvärr så råder det stor brist på det i min garderob. Ja, på allting förövrigt. Att det ska vara så förbannat...... och samtidigt läser man modebloggar "idag blir det bara att sitta inne och slappa i myskläder" och så har dom snyggare kläder än jag någonsin haft. Blä.

Aja, har bestämt kläder nu. Blev inte särskilt snygga. Eller varma. Ganska epic fail faktiskt, men NU ÄR DET ,MAT PEACE

emma: it's gonna be a long night

Idag kommer "the gang" hem!!!!!! omg

I alla fall ska jag snart gå och duscha, men väntar ett samtal före. Skulle ha ringt klockan 2, men icket någon som helst kontakt än så länge.. anser det i alla fall vara ett hyffsat viktigt samtal så I wait. (kan också bero på att det never ringer till mig). UPDATE: Nähe. Nu struntar jag i det här. Mot duschen! UPDATE 2: Hann inte strunta i det. Men NU blir det duschen!

Var i alla fall med Emil igår, vi såg världens mest spårade film, The hills run red. Var som typ alla andra skräckfilmer inte särskilt bra, och slutade med att alla utom en dog. OFÖRUTSÄGBART va? Upptäckte nyss att det finns en uppföljare, kanske vore något? Haha. Humorn är på topp nu.



me being some scary shit.

emma: förstår du inte

Okej...... jag medger att jag inte har varit superawesome med att hålla uppdateringarna på en acceptabel nivå, jag erkänner... men det är för ert eget bästa! Vill inte tråka ut er awesome ninjas med tråkiga beskrivningar av min skoldag, min outfit, min cykel eller mitt öra.

Därför har jag nu bestämt att... äh, jag har inte bestämt nåt. Det händer absolut ingenting i min hjärna just nu. Alla hjärnceller har flyttat ut. Ska i alla fall till pappa nu, men först: hitta en kung bild på Olivias dator och infoga i detta inlägget. VARNING: den kommer troligtvis vara på mig. VARNING 2: Den kommer nog inte vara särskilt snygg.



oh damn i'm addicted

emma: men säg det inte till någon, för jag vet inte

Tjena hallåhej bloggen

Vet att jag uppdaterar z1ck ofta nuförtiden, försöker hålla uppe besökarna trots att The Rest är borta och statistiken goes down down down down down down down down... Eftersom jag inte har någon blogglust, idéer eller humor överhuvudtaget skriver jag bara rätt och slätt: Ikväll var jag med Emil. Nu har jag just ätit fil och flingor och flingor och russin, 2 bitar av Olivias kaka som lade sig som sten i min mage och 1 fläskbit.

Sleeptime nu, godnatt alla ni Justin Biebrar där ute♥

(först, en random bild. men säg det inte till någon)



2 gone gals♥

emma: ni kan inte värja er



jag atm! Jag vet att jag ser ut som en död man just uppstigen ur graven, skratta på ni bara, för en dag tar jag över världen... mohahHAHAAH *ondskefullt skratt*

emma: om och om och om

Sitter här hemma i min ensamhet. Fick halvdag idag och eftersom jag knappt sovit på x antal dagar for jag direkt hem och stekte/sov i solen. Ska snart bege mig mot duschen, och sen SKA jag fixa planer till ikväll. Men det har jag redan? Tror jag. Måste i alla fall fixa/bestämma fixa/bestämma fixa/bestämma. Måste också verkligen fixa MIG. Den/dom/det som ser mig ikväll ska inte få se mig som den risiga högen jag varit dom senaste dagarna/veckorna/månaderna/åren. 

Känner mig så fri utan några vänner och ett busskort i handen. Nästan för fri. Läskigt fri. I need a her0. Och pengar på mobilen. 6,57 på kontot är inte okej. Så sneeela snela snela sneeeeeela ni som skickar sms till mig, ring mig istället så we can get this party started. SNÄLLA




STEKARN (jag) förra året.... .... .... HAHAHAHAHAHAHAHAAH förlåt jag försökte hålla mig, men vad gick fel????



emma: 00:08, where's that endless time

TJAaqAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa bloggen

Har varit lite off på sista tiden, har sörjt att alla snart kommer att lämna mig. Ja, imorgon far ju Olivia, Lina OCH Matilda bort på respektive klassresor. Här hemma blir då kvar jag, mamma och matildas busskort♥ Plötsligt har jag oändliga möjligheter! Sick.
 
Till skillnad från Olivia och Lina som spenderade denna härliga kvällen med att packa drog jag och Matilda (mizzie ;)) till skelleftehamn för att bada med Adam och Anton (från och med nu kallade: hamnarna). Blev inget bad för mig, har alldeles för mycket värdighet.. eller nåt sånt. Vi drog en familjepizza och en film istället, DuDe WhErE's My Car, lite awesome var den allt.



awesomeness♥


olivia: hej, HEJ, vilken underbar dag det är, och man får vara som man är och man får leva tillsammans

Haha. Känner mig lite fail när jag är vaken nu och har väckaren ställd på 4. Dock hoppas jag på att få sova mycket på bussen. Annars klarar jag helt enkelt inte vägen vi ska gå sen.

Såklart har jag laddat upp till de här dagarna ordentligt: for med mamma till ica och roffade åt mig lite. MAMMA BETALAR.  Om jag äter upp allt så får jag det lätt på hemvägen då jag kommer rulla nerför berget.

Åh. Jag vill bara att Emma ska komma hem så jag får prata med henne före jag far, men hon kommer ju aldrig!! Och jag är jättetrött och -allvarligt- så behöver jag min sömn. KOm HEM NU!!!!:(

Random mapp, random bild. Från martinolofsson. Om fjällvandringen blir hälften så kul som det var där så blir det en lyckad resa.


lina: den oundvikliga maktlösheten

Imorgon åker min och Olivias klass på klassresa till Hemavan för att fjällvandra, onsdag- fredag. Känner mig inte speciellt peppad men det kommer säkert bli super!

Har just packat klart min väska som blev ganska full fast jag inte har med mig speciellt mycket stuff..kommer troligtsvis avlida imorgon när jag ska bära den och gå 6 timmar upp för hemavanbacken, så om det här är det sista ni hör av mig så älskar jag min familj och mina kära vänner♥

Klockan 04.00 ringer min väckarklocka imorgon och jag känner redan nu att jag kommer vara en zombiee, men det gillas!

Vi hörs på fredag när jag kommer hem igen.




typ där kan ni hitta mig?






pussar

olivia: jag gjorde fem till så det borde bli kul

Känner mig ganska stressad. Snart ska jag iväg på träning och sen måste jag packa allt till fjällvandringen imorgon. Dessutom har jag ingen aning om vad det är jag ska packa.... känns jättejobbigt.

Ja. Fjällvandringen. Har jag ens berättat om det? Vet inte. Far iaf imorgon, 05.20 ska vi vara på busstationen. yeeey. jättepeppad.



Vet ni en sak som är fail? Jag lovade mig själv att inte äta kaka före träningen. Men sen tänkte jag att en liten bit kan ju inte skada? Nu ligger den som en sten i magen iallafall :(

emma: vi och oss och du och jag

Dödens trött. Blir sovmorgon, mjukiskläder och risfrisyr imorgon, beware.
Ville bara säga det.

Btw. Fick just ett sms från Matilda som gjorde mig löjligt glad. Bara om ni ville veta?

May the force be with you


RSS 2.0