emma: vars faan är datasladden lol

Hello!!

Hade match idag, vann med 6-3 så de var ju naaaaaajs xd Ska packa nu till pappa men det känns riktigt tråkigt.e I fredags var vi på fest i renfors, vilket var förvånandsvärt roligt. Igår chilla vi hos Adam och såg film och åt pizza
, i approve. 

Imorgon börjar jag praoa på friskis och svettis, ska vara med på 1h spinningpass, överlever jag det så kommer det säkert bli roligt!

emma: jag lägger mig ner i mörkret, jag är mörkret och mörkret är ingentingLaddade nyss in bilderna från London, saknar det så jävla mycket :( Livet känns så sjukt tråkigt när man tänker tillbaka! Bara skolarbete hela tiden, eller träning eller så är man för trött för att hitta på nåt, man träffar aldrig nån, gör nästan aldrig nåt roligt eller speciellt. Känns det som i alla fall. När man tänker tillbaka på hur det var där. Saknar er alla mina vänner <3<3<3<<33< <3 3 <3 <3 Blir även lite ledsen eftersom jag blev så dåligt på alla bilder..

Men imorgon ska jag faktiskt till Piteå och bo på hotell med Addman, Olivia och Teggis. Fick det i födelsedagspresent av pappa och det blir nog skojigt! Igår firade även jag och Addis vår 1½ års-dag. Det var mysigt och romantiskt. Fast vi såg Kalle och chokladfabriken och det kanske inte är världens mest romantiska film, eller?emma: forget what we're toldHello!!

Fredagens halloween-firande blev riktigt, riktigt lyckat enligt mig.. kunglig förfest och kunglig utgång! Av nån anledning verkar jag (eller vi) vara ensam om att tycka klubben/evenemanget vi var på var sjukt kul. Fast då är det ju inte alla som tycker att det roligaste med att gå ut är att dansa och dampa i mängder. 

Snart är det match och jag åt nyss en pajbit med oliver (fuckin hate olives) men! Jag hoppas det går bra iaf. Har dock världssämst kondis. Men! Vi får se. 

emma: it's time for her to know, just a lifetime too soon


Helzo! Kom nyss hem från träningen med en burk palt i handen, tack mamma och mormor för middagen <3 Tyvärr hade vi inget sylt så jag åt inte upp dem, men det är ju tanken som räknas! Nu är jag forever alone hemma och eftersom jag har en obefogad rädsla för att duscha då ingen annan är hemma så har jag inget bättre för mig än att hänga här framför datan. 

Imorgon blir det halloweenfest!! Tyvärr blir det inte kaninutklädnad för mig i år (ni ser ju på bilden hur fager jag skulle vara) men jag hoppas folk blir impade iaf :P Tror på en kunglig kväll i vilket fall, vilket många andra också verkar göra då det känns som att all Skellefteås befolkning mellan 18-20 år ska dit. 
 
 

RSS 2.0