emma: btw jag älskar att slå vad

Nu har söndagar officiellt blivit min nya göra-absolut-ingenting-dag.

Eller inte för att jag hade någon förut men.. jag inventade en! (ja, jag använder engelska hur jag vill i mina meningar. punkt)

Förövrigt känns det lite dystert att jag snart kommer bli utan roommate. Efter 2 (eller mer? vet inte riktigt) år kommer nu Matilda (och resten av hennes familj) lämna huset och flytta till Morön. Ja, det känns vemodigt. I april flyttar dom, det är ju typ en månad kvar? Vi kommer inte ens hinna hitta på något mer busigt äventyr innan det är dags... Men om man nödvändigtvis ska se det från den ljusa sidan (som faktiskt är nödvändigt) så...

- får jag ett eget rum. (fast än vet vi inte om vi kan bo kvar, men mest troligt)
- kommer jag att spendera myyycket mer tid på morön, och jag tycker om morön


ja, sen kommer jag inte på något mer positivt. Men det är så det är i alla fall. ACCEPTERA. För jag har det. Okej, jag har inte förstått det än men det kommer väl!fina minnen har vi i alla fall♥ och fler skall det bli

olivia: nu hu hu hu

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Ärligt talat har jag inte ens klätt på mig. Känner mig rätt ofräsch nu så ska gå i duschen så snart Emma är klar.

Seriöst har jag nog aldrig gjort mindre på en dag. Eller vänta! Idag var dagen när jag åt frukost och lunch samtidigt. För när jag satt och åt frukost kom Emma och frågade om jag ville ha varmkorv. And who am I to say no to varmkorv?

eol: höhö

THIS IS SOME REAL SHIT!

emma: gonna miss you

Alltså helt seriös. Jag blir GALEN av att inte ha pengar på mobilen. Typ som igår, nåt randomnummer smsade. Jag ba "ah kan ju inte svara, men jag kan ju i alla fall kolla upp numret..." Men självklart fanns det inte på hitta, överraskning not. Gudarna har något emot mig då jag inte har pengar. Men det nästan mest störande är ju att ingen verkar fatta att jag inte har det, hur många gånger jag än säger det. Inte ens mamma fattar det, utan även hon ska nödvändigt smsa mig.

Aja, jaja. Som Olivia sa. Vinst med 8-1 och serievinst idag! Blev ett mål.... och en utvisning, hihi. Spel med händerna... men vad, jag sprang och då sköt nån bollen på min hand? Fail nanting, heh. Taggar matchen på måndag mot Jörns pojkar 93/94 i alla fall, satan vad spö dom ska få!!dom här filurerna blir det ikväll, men vi är öppna för förslag. I alla fall om dom förslagen utspelar sig @linas place

olivia: en chans är allt

Vinst med 8-1 och nu har vi officiellt vunnit serien! Känns grymt skönt, men iofs spelade jag bara första och sista perioden. Hann göra ett mål i första men i sista vet jag inte riktigt vad jag höll på med? Menmen, vinsten är väl det som räknas och det gjorde vi med bravur(?)! Bara att tagga till matchen på måndag mot jörns pojkar 93/94.....

Ikväl blir det förmodligen att hålla Lina sällskap när hon ska vara hehe hundvakt åt deras hund. FF!!!!!! Party hela natten! Eller kanske inte.

Här var det partymode: ON. Eller nä. Det här var förra lördagen. (Om ni undrar om jag har fått en brännskada eller vad som hände riktigt med min mun kan jag upplysa er om att jag bet mig i läppen. Oftast ser jag inte sådär retarded ut. Hoppas jag.)

emma: bra

Måste säga att det här ha varit en alltigenom bra dag och verkar utveckla sig till en ännu bättre kväll!

Den här bra dagen började bra med att vakna halv 7 PIGG, göra mig klar utan att stressa, slippa franskläxförhör, få sitta ute på matten, kötta ett biologiprov, få veta om att matchen som ska göra att vi vinner serien spelas IMORGON and I will play it, älska korven, på svenskan läsa en bok som utvecklade sig från någonting halvdant till kung, kötta ett testprov inför nationella, gå hem (okej det var inte kul - hade inga vantar:() och sedan gå in på facebook och ha TRE VÄNFÖRFRÅGNINGAR (!!!) och skratta åt min och mammas facebook-konversation.

Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag! Massor av pussar och kramar!Det värsta är ju att mamma verkar tro att jag är seriös efter första kommentaren, hihi... ja mamma, du har nu officiellt blivit MOBBAD här på caregangbloggen!


emma: allt som varit en avlägsen framtid är nu snart verklighet

men man blir alltid lite gladare av olivias dagens-outfitbilder.Sa ju det?

Med risk för att låta fjollig så orkar jag inte skriva mer nu. Inte för att jag inte har nåt att skriva om - jag har för mycket att skriva om, snarare. Måste sortera tankar, peace

olivia: runt, runt, i en värld där ingen fattar någonting

Konstig kväll. Duschat och gjort läxan, men kan den inte. Och SOM OM jag gör den? Läxan, du har officiellt blivit DISSAD.

Nu är det bara att se vad som kommer. Eller?

emma: vad du vet

Har sett en helt grym film i veckan på SOn. Schindlers list, så jävulskt jävla bra alltså, hihi. Säkert många som har sett den, och ni som inte har det, SE DEN.

Förövrigt skyller jag min bristfälliga uppdatering på att min dator tycker om att "inte svara" just då jag skrivit ett inlägg och ska trycka på spara. Så jävla nice alltså! Eller inte. Men jag är en survivor - jag klarar såna kriser och bryter inte ihop av ilska och frustration. Verkligen inte.


:*

lina: Baby, I tell you, you are a hero. You helped me see the light when I had no eyes, You saved me, and you were my sight.

Jag tror faktist att jag har haft världens drygaste dag idag och det gillas inte!

Ser ut som om det kommer bli en ganska vanlig kväll tillsammans med datorn och musik, om nu ingen liten människa har lust att hitta på någonting vilket jag inte tror... men bara att höra av sig!. Har som vanligt ingenting att skriva om men bjuder på en låt iallafall.puss

olivia: måste man våga, är svaret framför dig, kan man se vad som väntar

Dricker mjölk och nu ska jag sova. Ja, jag tycker till och med själv att det låter som ett kul liv och jag förstår om många av er är avundsjuka. Skulle jag vara.

Men see the light! Ni kan också få det som mig.

olivia: jaha


SOM OM. OM. OM. OM. OM. OM. OM.

lina: det finns ett slut

När det ofattbara beskedet kommer
beskedet som kommer ändra på allt
och man förstår att det inte längre finns någonting man kan göra
då är det slut.
RIP


Sitter just nu på mitt rum med sällskap av franska och matteboken som jag tänkte spendera tiden med tills klockan sju då jag har innebandyträning, men datorn känndes roligare så får plugga lite senare.

Ikväll blir det som sagt träning och sen hem och sova!! Känns seriöst som om jag inte sover på nätterna för även om jag sover hur mycket som helst så är jag lika trött som om jag inte sovit mer än 3 timmar, det är verkligen ett problem för kan typ inte hålla mig vaken på eller koncentrera mig på skolan. Nu har ni fått veta ett av mina i-landsproblem och jag ska äta.random bild


puss

emma: saker jag mycket starkt ogillar, hatar är ett starkt ord

Vad jag inte tycker om är folk som är helt dumma i huvudet.
Om man skriver (citat): LÅT MIG VARA IFRED SKRIV INTE TILL MIG FATTA? till någon, varför skulle han fortsätta göra det?????? FYFAN så JÄVLA STÖRANDE. Och varför ska man ens behöva ta till sådana drastiska metoder och skriva det ens? Räcker det inte att man dissar personen i fråga några månader? Borde man inte förstå att man inte är önskad då? Och dessutom.. då någon har skrivit såhär till en, svarar man inte med "tvinga mig?"


Aja. Har börjat misstänka att min hårtork hatar mig. Igår råkade jag ju som sagt trassla in håret i den och var tvungen att klippa. Men jag råkade även, igår då jag skulle gå och lägga mig, trampa på kontakten till hårtorken och fick någon slags wiplashskada i knäet huhu. Why hårtorken why?:(


GRISIGT av hårtorken och han som inte förstår att han bara ska lämna mig ifred

emma: förklara. nej det går inte

Kom hem från söder för ett tag sen, kvällen cleanaste av mig: vi körde en lek där man har en lapp på pannan där det står någon person och så ska man ställa frågor till dom andra och försöka klura ut vem det är osvosv... ni vet? Aja, jag visste att den jag hade var av kvinnligt kön (bevisligen), fanns på riktigt, bodde i skellefteå, inte var en kändis (men typ ändå).
Jag: Är hon snygg?
-Ja
Jag: Är det jag?
HEHEHEHEHEHE

Men faktiskt så var svaret caregang, så så långt ifrån var det väl ändå inte?HAHAHAH jävlar stek!!!

lina: koko

sitter på SÖÖÖDEEERRR och har just spelat fia med knuff, jag vann!! egentligen men mina veeeener ville sluta spela då för dom är så dåliga förlorare.....PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

emma: of all the stars up in the sky, one is enough to keep us alive

alla fel skapar den perfekta människan
för dessa fel blir rätt i någon annan människas ögon

så försök inte vara någon annan än du är
för det är just för vad du är som du är speciell för någon annan

för du är väl inte speciell
om du ska vara exakt som någon annan?


emma: dagens

Dagens:

Dagen fail (av mig): Lyckades trassla in håret i hårtorken så jag var tvungen att klippa av en bit
Dagens fail (av någon annan): På en affisch på vår skola har dom lyckats stava cykel fel. Hhahaha, cyckel står det
Dagens vinst: J18 slog clemens i junior-dm! Jag spelade dock inte, men höll på att avlida när jag såg på. Ja det var spännande, slutresultatet blev 5-3
Dagens förlust: Matteprovet som gick helt sjukt dåligt!
Dagens stress: I morse, på en kvart klädde jag på mig, sminkade mig, fixade håret, packade gympakläder OSV, rekord nanting
Dagens idrottslektion: handboll
Dagens "efter skolan": Dusch
Dagens ska göra: LÄGGA MIG TIDIGT.
Dagens vill göra: Läsa mitt horoskop, behöver vägledning:(
Dagens älska: att j18 vann!!!
Dagens hata: att allt ska vara så knepigt
Dagens längtan: helgen omg!
Dagens saknad: SOMMAREN
Dagens vill ha: sommar:( pengar!!
Dagens inte vill ha: Vinter:(
Dagens randombild:


lina: me
olivia: vänta föralltid..... hehehe nä skoja bara!

Först undrar jag bara: Har mamma blivit lite fjortis?


?
Såg nyss j18 spöa Clemens i DMsemi! Det var riktigt nervigt där ett tag, men tror dock inte att det slår när VI spelade mot Clemens i DMsemi. DET om NÅGOT var spännande.

Dessutom är det ju snart dags för final! Hade nästan glömt den, men det är ju bara ca. en månad kvar nu! TAGGA!

Detta var dock en annan match mot Clemens. Men det var en bra match!

Nu har jag biologi att göra. Puss puss till alla er där ute.

olivia: det där kan jag...

kanske lära mig? Eller nja. Förmodligen inte ens det.


olivia: once in a lifetime

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde nyss! Jag kom hem från skolan. Okej det kanske inte var så svårt att gissa men vet ni vad jag gjorde då? Jo, jag gick in och lämnade väskan, och sen gick jag ut och skottade! Hörde ni?! SKOTTADE?! JAG?! Så random det kan bli. Dessutom var det helt mitt eget val....  Men ibland måste man thinka (jag böjer hur jag vill) outside the box.

Randombild passar bra.

olivia: okej det där lät stört

Off tto schoollll.

Hejdå!

olivia: idag har jag sovit drygt 8½timme

Sitter i min ensamhet och äter frukost samtidigt som jag försöker peppa till skola. Det är bara lite tråkigare än att äta en romatisk middag med Lina och Emma.

Naw... söta va!? Nä men asså haha... Tror jag måste rosta en till macka.

emma: naw, det lyssnar jag på

Idag har jag varit på datorn exakt hela dagen.
Och jag har slagit ett rekord som jag tror att jag aldrig kommer att slå. Jag har skrivit i samma konversation i 9 timmar och den har inte blivit dryg en enda gång. Helt sjukt.

Förresten så har min mobil lyckats äta upp mina sista pengar som jag hade på den. Från att jag hade 20 kr så har jag inte ringt någon eller skickat ett enda sms - men jag har dock råkat gå ut på internet 1000 gånger. Tror ni jag är glad? NEJ.ber till gud att termometern inte ska se ut så här imorgon

olivia: om man kunde glömma

5 bra anledningar till att älska sommaren

1. Sommarlov
2. Allt känns mycket lättare då
3. Det är varmt
4. Man mår som bäst på sommaren (inga vinterdepressioner)
5. Man kan vara ute bara för att vara ute

JA. Så tycker jag. Är så helt jävla sjukt less på kylan och vintern just nu. Jag slår vad om att idag vore en sommardag så skulle jag inte ha helt jävla otroligt sjukt tråkigt just nu. Men det har jag.
  
De dagar man kan ha shorts på kvällen är automatiskt bra dagar.CHACHA BLOGGEN ;*

SIMONBOOIII OCH MARCUSBOOOI HÄÄÄR :)
DIIRRRMODEEEE FRÅN UMEÅ JAOO BREE !!!

För er som inte vet det, är vi LINAS Absolut största fans :) !

10 ANDLEDNINGAR TILL ATT ÄLSKA LINA !

Lina är snygg !
Lina är vacker !
Lina är bäst !
LINA ÄR BÄST !
Lina är underbar !
Lina är söt !
Lina är bra på att strula !
Lina is wet and wild in bed !
Lina är blond !
Lina är och kommer ALDRIG att bli brunett!

Här kommer en liten BILDBOMB på linaaaälsklingen ! Och någon random

SÅ JÄVLA OBESKRIVLIGT OLAGLIGT FUCKING SNYGG !!!
VI ORKAR INTE !!!PussTjah bitcheeeees ;* vi är kär i lina , peace

lina: jag blir så himla glad

Dagens lista:

Dagens humör: superglad!
Dagens klädsel: t-shirt och tights.
Dagens vill ha: maaat!
Dagens planer: inga än så länge.
Dagens beroende: musik.
Dagens tråkigaste: typ inget tro jag.
Dagens frisyr: slickat.
Dagens onyttiga: godis.
Dagens bästa: har inte hänt så mycket bra än.
Dagens sämsta: har inte hänt så mycket dåligt än heller.
Dagens mest random: om man står i mitten av min spegel blir man dubbelt så breddet här saknas ju kanske lite


puss

emma: HÖR HÄR

Okej, nu känner jag så här att jag är vaken och har absolut ingenting att göra.

SÅ. Nu tänker jag gå och lägga mig igen och jag tänker inte stiga upp förrän nån ringer mig. Fattar ni? 0703602085. Så. Det är bara att sätta igång.

 svik inte mig :(?

emma: gissa vem jag lyssnar på nu?

Jises vilken sliten krigare jag var igår alltså! Vet inte vad som hände med mig efter innebandycupen med Linas pappas jobb som Olivia redan informerat om, men nåt allvarligt var det alltså.

Förövrigt åt vi igår kväll på Monaco! Det var gott, men svårt att betala. Nyttig träning inför kommande restauranbesök? Därefter så gick vi tre n0lifers hem till Lina och bad till gud att det var någon som ville umgås med oss. Det var det inte. Så då såg vi melodifestivalen istället... började typ grina då det var Darin, han är BÄST♥♥

Aja, runt 11 där på kvällen var jag så sliten att jag och Olivia var tvugna att gå hem och däcka i sängen (LÄS: logga in på msn).

Denna dagen kommer troligtvis inte bli så rolig eftersom ingen vill umgås med mig. Men det är OK. Jag skulle inte vilja umgås med mig om jag vore någon annan!


olivia: men före allt annat

Jag måste bara få säga;

THEY'RE BACK

Efter knappt 2 månader på omvägar är de nu tillbaka! Och det var i Bergsbyn de hade varit hela tiden, alltså i Matildas och de andras hus. Men allt är förlåtet för de är ju tillbaka♥

Eller va? Det är inte alls förlåtet! Den som tog dem tvingade mig att ha mammas skor hela paradiscupen och ett bra tag efteråt! Det var INTE OK.


lina: darin

This is some real shit!!!
<3<3<33333

olivia: bland alla förslag finns det ett glömt

Home från cupen. Gick verkligen dåligt då vi förlorade alla matcher! Men fast jag inte var bra, så kan jag säga (inte för att vara dum men) att laget jag spelade inte riktigt var mitt dreamteam heller. Och säg mig, hur kan man på 3 matcher á 15min på en "oseriös" cup dra på sig 4 utvisningar? Vårt lag lyckades.

Nu ska vi springa genom duschen, kasta på oss kläder och slänga på oss lite smink innan vi drar ner på stan. Ska hänga där ett tag innan vi ska äta, vars det nu blir!

Av en slump, asså verkligen random, fick jag och Emma nummer 21 och 12, alltså de numren vi har i vanliga fall också. TRUE RANDOM♥

olivia: trots alla dina fel kan du vara perfekt i mina ögon

Har typ hjärtklappning eftersom jag och Emma just avslutade "Wrong turn". Egentligen var den inte särskilt hemsk och VÄLDIGT ologisk, men på nåt sätt blev jag ändå rädd.

Men nu till saken: ni kan aldrig gissa vad vi ska göra imorgon? Jo vi ska nämligen spela innebandycup med Linas pappa jobb och sen på kvällen ska vi äta nånstans ute och få pengar till det! Jag slår vad om att ingen hade gissat det;-)

Men okej, jag vet att det kan låta lite random och ärligt talat - det tycker jag också. Men kul ska det bli hoppas jag. Det enda som är lite jobbigt är att vi blir hämtade 9 imorgon, drygt med tidigt på en lördag. Eller ifs så har jag ju ändå inget att göra så lika värt att gå och lägga sig nu. Att vara uppe och ha inget att göra är slöseri med tid enligt mig.

Ett stort och ett litet mjölkglas på den förra cupen jag spelade- Paradiscupen!! Älska.

olivia: men vad ska vi göra imrgon? ingen kan gissa.

Jaha. Middagen gjorde succé! Nä men den var god, särskilt efterätten som f.ö var pannacotta. Dessutom hade vi gjort det ultramysigt!

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting tills jag kan gå och lägga mig. Dock ska jag nog fråga Emma om hon vill mysa lite och se nån bra skräckis. HA-HA nu vet ni vad ni går miste om när ni inte ville göra nåt ikväll.. Är säker på att ALLA ångrar sitt val av fredagsaktivitet ikväll.

Fiiiiiiint.

olivia: fetaost? ?


Vi ser ut som normala människor:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har aldrig längtat så mycket till att äta något vi lagat själva. Blir OTROLIGT bra.

olivia: tänk om man visste

Tror aldrig ni kan gissa vad jag ska göra ikväll. Hoppa över träningen!!!!!! Okej men det var inte det viktiga. Utan vi ska faktiskt laga middag åt mormor och morfar! Ja, vem kunde ana? Inte jag. Men det är vår julklapp till dem, en trerättersmiddag. Halv sju ska de dock på nån show, så ni vet det där jag skrev i mitt förra inlägg? Om att göra min kväll bra? Du är fortfarande välkommen, bara du kommer kring sju eller nåt.

SURVIVOR!
-of tha SOtest

emma: vad som väntar mig

Teknikprovet idag gick ASdåligt, men vem pallar bry sig vad 15000 olika hammare och tångar heter och vad de används till? De heter "hammare" och tång" och används till att hammra och vad man nu kan göra med en tång. Bry?

Men matteprovet och soprovet ägde jag dock, rodde dom i hamn så att säga. Nice. Dessutom fick vi tillbaka ett hörförståelse"prov" och där hade jag minsann lyckats kamma hem full pott.

Andra saker som har hänt idag är till exempel att jag ställde klockan på 7 i morse men lyckades ändå inte sova så länge eftersom det var minst 26+ i mitt rum, farit till mamma, gjort massa biologifrågor (det trodde jag aldrig om mig:O), saknat sommaren som utav helvete, och funderat på diverse saker som känns svåra att uttrycka i skrift. 2 much information, om man kan säga så.

Men nu väntar en semla mig där uppe, så jag avslutar detta absolut värdelösa inlägg med ett citat från min hemliga emoblogg

"Du är precis som alla jävla människor i hela jävla världen.
Tänk på vad du säger och gör"

Ja tänk att jag kände så en gång i tiden:) Tjing! Skoja. Hejdå.


typ den tiden

olivia: den som kunde svara

6 varför

- Varför gör jag inte läxorna?
- Varför har jag tråkigare än när jag göra läxorna?
- Varför förstår man aldrig vad man har förrän det är borta?
- Varför går ibland allt fel?
- Varför känns det som om jag kommer ha en tråkig kväll imorgon? (Gör den bra, snälla du)
- Varför låter jag typ emo nu?
- Varför blev detta den sjunde punkten när jag bara skulle göra sex? HEHEHEhEH


Varför?


emma: haha varje gång

this is some real shit
olivia: skämmigt

Jag har en dålig nyhet. Något väldigt oväntat har hänt, och det är inget bra. Jag vill nästan inte säga det här men eftersom det inte finns något annat att skriva så får det funka. *Suck*... Här kommer det:

Jag blev jävligt ägd idag.


Jag vill inte ens se mig själv just nu.

emma: vi får ta det en annan dag, men det känns bra nu

Är verkligen så SJUKT TRÖTT just nu, som man bara kan bli efter 2½ timmars innebandyträning. Tufft. Kunde knappt lyfta armarna när jag skulle tvätta håret. + träningsvärk. Någon som har lust att ge lite massage?

Men nu är det så här. Imorgon har jag 3 PROV och 2 LÄXFÖRHÖR. Är det OK? Nej. Har jag pluggat nog mycket? Nej. Tror jag ska ta en liten sovmorgon imorgon, känns värt det även fast jag kommer att se ut som skit på skolan. Men när gör jag inte det? ha-ha

Öh. Jag hade ju mycket att skriva om, men tyvärr har dom idéerna försvunnit utom synhåll. Tröttheten tog nog överhanden.

2 coola saker som hänt idag:
- Jag klarade av någonting jag aldrig trodde jag skulle klara av! Nämligen rita en fin bild på bilden.. hehehe
- Jag åt årets första semla!Ja? Jag lade in en random bild från Gröna Lund i somras. Är det något fel med det eller? Nej så tyst då.

olivia: ta den längre vägen, den är bättre

Efter 2½timmars träning är man trött. Särskilt om man tränar en timme, sen fys ca en timme(? okej lite fys sådär) och sen spel.

Dessutom har jag börjat få nån slags "kramp" i fotlederna, vaderna och smalbenen (eller musklerna där) vad jag än gör. När jag går hem från skolan, har idrott eller spelar innebandy. Ikväll fick jag veta att pappa också har så. F*N kommer jag dras med det hela livet?

Denna snygging har 3 prov imorgon. Visste inte ens att vi fick ha det så. Lär henne det hon behöver så att hon kan gå och lägga sig! plz:P:P:P

lina: 4 saker ni inte visste om mig

- Om jag blir kär och blir osäker så drar jag bara

- Jag hatar mitt skratt

- Gillar inte att vara i centrum

- Om jag träffar någon ny så tror jag alltid att den hatar mig tills den typ säger att den inte gör det
fina
puss

emma: klart

Ibland blir jag bara så sjukt irriterad på mig själv för att jag är så sjukt dryg mot folk. Hatar mig själv för det, men jag kan inte hjälpa det. Vet inte om jag gör det medvetet eller omedvetet ens. Men jag är bara så sjukt rädd för att bli sårad, jag vågar inte vara seriös längre, är aldrig seriös. För direkt jag är det, vågar vara mig själv och våga låta någon faktiskt betyda någonting för mig, blir jag sviken. Det är så. VARENDA GÅNG. Kul det känns då, man känner sig ju sämst i världen, att man inte betyder någonting alls. Så i somras fick jag nog. Det räckte helt enkelt. Att bli sviken fler gånger då var bara inte ett alternativ för mig. Jag lyckades förtränga alla jobbiga känslor och lämna det bakom mig, helt enkelt. Eller kanske inte så enkelt då, men jag gjorde det i alla fall. Jag vill inte vara med om det igen. Vill bara ha någon som jag kan lita på, som betyder någonting på riktig. Dom flesta är bara så sjukt ytliga och orkar inte lära känna den man egentligen är. Men jag är likadan. Jag tar aldrig några egna instiativ eller någonting, och om man råkar börja komma någon för nära så är det ju lättare att undvika den personen ett tag, och sedan tänka "oj, fgdhj pratar jag inte så mycket med längre. Tråkigt", än att bli sårad på riktigt. Och jag tror aldrig att någon faktiskt vill lära känna mig, så jag orkar inte med dom, utan är bara dryg. Men jag vet ju inte vilka som kanske vill det och inte bara ser på utsidan? Måste få till en förändring här.

... och just när jag skrivit det här loggade jag in på msn och såg att någon hade lagt till mig. Ingen som jag känner. Vad kan den personen möjligtvis vilja mig?

Fattar ni hur jag menar?


emma: why don't I make it happen

Lite sanna saker om mig då såhär på kvällskvisten:

- Borde sova nu men känner att jag inte kan dra mig från msn riiiktigt än
- Ska stiga upp 06.30 imorgon
- Har SKIDOR på idrotten! HATA :@
- Jag tycker att det bästa med facebook är alla roliga grupper man kan bli medlem i / saker man kan bli "ett fan" av.
- Blev just "ett fan" av en rikigt sann "bli ett fan"-grej, nämligen "Vi tjejer som tänder på killar med sjukt god parfym!" True true!
- Fast jag känner mig lite skyldig för att killar enligt mig "måste" lukta gott då jag själv inte gör det? Hahaha
- Jag skulle egentligen ha haft räls men mina tänder klarar inte av det:O:O:O
- HAHAH kom just på att 'tänder' har två olika betydelser.
- På facebook står det att jag är ett fan av "Steve Smith", men han lade till mig som vän på facebook och tydligen är han nån slags idrottsstjärna i typ USA? Har aldrig "blivit ett fan" av han?
- Jag längtar som in i döden till sommarlovet!!!!!!! Vill bara getta out från brännan!
- Har aslite pengar på mobilen, och seriöst, minst 5 ggr/dag råkar jag gå in på internet på mobilen och slösa ännu mer pengar:(
- Jag tror aldrig att folk tycker om mig, och tycker alltid att andra är bättre, snyggare, trevligare, smartare, mer omtyckta än mig. Alltid

GODNATT

emma: WHAT
VAD PRATAR DU FÖR STRUNT? DOM ÄR JU HELT KLART GULA!!!!!!!!!!!!!!!! SERIÖÖÖSTTTTT är ni alla färgblinda? Älskar er som hålller med om att dom är gula (för dom är ju de:O), bara så ni vet. Älsklingar forever.


emma: HAR JU ALLTID SAGT ATT TENNISBOLLAR ÄR GULA

Och alla ni som har sagt emot mig är SÅ ÄGDA NU!källa: wikipediahahah suckerssssssssssssss


olivia: då man måste


Jisus. Sär bild. Sitter i soffan, ser TV och hoppas att vi får semlor ikväll. Hoppas. Hoppas. Hoppas hoppas hoppas.

Förövrigt är det inte så mycket på gång. Tänker på svåra frågor som 'är en tennisboll gul eller grön?' och 'heter platta runda stora pannkakor plättar eller pannkakor?'.

Om ni blev förvirrade nu så vill jag klargöra en sak. Tennisbollar är gröna och såndana pannkakor jag förklarade heter just pannkakor.

emma: ta hand om det

Fick veta igår att vi ska ha match mot jörns pojkar 94, och det kommer vara KRIG! Tur att vi kommer vinna...! Eller ja, om vi inte gör det så kommer jag skämmas som ett djur och gråta tills jag dör eftersom det skulle vara så förlärligt fail. Men vi kommer att vinna. Något man kommer kötta!

När och var den här matchen utspelar sig vet jag dock inte riktigt. Eller jo, blir nog onsdag nästa vecka klockan 8 på kaplan... kanske. kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig

Förövrigt har den här dagen varit magisk! Eller inte, men fettisdag är alltid en bra dag så what goes around comes around. Vet inte själv vad det där betyder men som man bäddar får man ligga.

PS. Vi kommer vinnaKaka söker maka - men allt är inte guld som glimmar. Så blir det då man inte har alla strängar på gitarren

emma: titta länken

Skumt att vi hade så många besökare igår? Men det var ju alla hjärtans dag så... fast vad det har med varann att göra vet jag dock inte. Men det är sånt man får acceptera. Att vi hade många besökare på alla hjärtans dag.

Status idag: Överlevde skidor! Senare ikväll blir det träning, men just nu sitter jag vid Olivias dator. Det är roligt eftersom hon har så överdrivet många snygga bilder på kungen och mizziegirl. Alltså jag och Matilda. Fast dom finaste är på mig. Såklart.


 

Typ den? Hahahahahahaha

olivia: en macka?

Har bara slappat och ätit godis sen jag kom hem från skolan. Har inte så mycket att skriva, men nu när Matilda har ätit kanske hon äntligen kan ta sig i kragen och göra klart sin SO som är någon vecka försenad.
Nu kan jag lägga in en ful bild.

Ketchup.

lina: Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna, och jag känner mig bara så jävla tom ibland

Jag ligger just nu på mitt rum, i min säng, på ett mycket oskönt sätt vilket jag inte verkar kunna göra någonting åt eftersom hur jag än gör så är det fortfarande lika oskönt, haha a precis då vet ni. Kvällen har jag spenderat med några väldigt fina personer, även kallade mamma och pappa. Kunde alltså inte haft en bättre alla hjärtans dag! men det funkar.  
  Imorgon så har jag sovmorgon till tjugo över nio och det känns ju som ganska nice. Hela skoldagen imorgon är faktist ganska nice om jag minns rätt! men nu orkar jag inte skriva mer, jag orkar inte heller vara vaken längre så nu ska jag sova.föresten så har vi haft väldigt många besökare idag???? lite random bara.puss


olivia: på vilket sätt om jag får fråga

Glad allahjärtansdag!
Kom hem från piteå för ungefär en timme sen. Var där och badade med pappa, Albin, Matilda och Emma. Otroligt lite folk och jättejättevarma bubbelpooler. Bra dag.

Efter maten blir det nog att vara ensam och ta det lugnt. Bra, jag känner mig lyckad - ensam på allahjärtansdag. Det är förresten ett fult namn, tycker jag. Alla hjärtans dag. Låter särt när man tänker på det, men det är allt en mysig dag!

Sa vi förresten att vi var på bio igår? Såg Wolfman. Egentligen ganska dålig, men hemsk! Efteråt tror jag att vi alla hade fått nått psykiskt sammanbrott eller något för vi var väldigt konstiga. Emma började iaf gråta för att den var så spännande och Matilda för att den var sorglig.

Det där är äkta kärlek!

emma: såhär mogen är jag


olivia: det verkade ju lovande, hoppas det stämmer

Ska snart iväg till campus och se innebandy, men vet tyvärr inte vilka som spelar! Nu ska bara badrummet bli ledigt så att jag kan göra mig klar, matchen börjar nämligen 12 så vi har lite ont om tid.

Gårkvällen tillbringades bl.a på söder där vi gjorde allahjärtansdag-kort i förskott. Slutade med chips och dipp till Criminal minds. Lyckat!

Var lite busiga... Egentligen fick bara ledare och djgruppen vara där men vi gick in iaf! HEhehehee nöff

olivia: nu blev det ju verkligen mycket bättre

Förlåt för lite dålig uppdatering, men har hållit på med andra saker you will never know! Är just hemma från skolan, och har en cola med mig. Nu kan inte dagen bli dålig!

Snart mat! Sen träning! Sen fredagskväll!

olivia: det känns så

Nu far vi till skolan och nationellt prov. Och skidor. Nice dag!!!!!!!!!!

Inget/nånting

emma: hgdd

Går livet min väg nu? Njet.

-Förlorade båda matcherna idag, ena oviktig träningsmatch den andra JÄTTEviktig seriematch där motståndarna vann på grund av att de gjorde mål när det var åtta sekunder kvar.

-Har massa läxor men jag pallar inte göra dem på grund av att vi ju faktiskt har ännu ett nationellt prov imorgon.

-Och det nationella provet idag gick SKIT.

-...och just nu sittter jag och äter upp allt godiset jag skulle ha imorgon på provet, som är 3 timmar långt..

-Jag har ingen att fira alla hjärtans dag med (olivia och lina räknas inte!!)

-Typ inga pengar på mobilen

-MÅSTE SOVA NU

så jag säger godnatt
olivia: snart kanske, kanske, kanske,

FAAAAAAAAAAAN va surt de känns. Förlust igen. Låg under med 3-1 sista minuten, gör 2 mål. Sen gör de 3-4 med 8sek kvar. Andra gången på 3 dagar?

Blir att sova... snart. Läxorna får vänta tills aldrig. Orkar inte.

emma: nattter

HAHA det är roligt med dom som inte vet att vi kan se IPnummer och på så sätt se om det är samma som har kommenterat, hahaha-..

Förresten så vill jag säga att efter klockan 18.00 på kvällen så kommer jag inte in på blogen 90% av gångerna jag försöker, därför blir det inte så bra uppdatering. Imorgon ska jag i alla fall kötta nationella proven, så det är väl bäst att jag flyr till drömmarnas rike nu...

Bara en liten påminnelse:

(jag har inga baktankar med att publicera den här bilden. Eller vänta - det har jag visst. Någon därute som gillar att skicka söta sms? För jag gillar ju nämligen att få dem.)


olivia: det här var inte likt dig. Jo du känner mig bara inte nog väl för att veta det


Eh jaha? Sedan NÄR är jag ett fan av Peppar och salt? Mysko.

olivia: det finns ingen chans i världen. kanske.

Har haft en väldigt händelselös dag så har därför inte haft något att skriva om. Då passa det väl bra med en randomfakta?

 • Hör mamma laga middag.
 • Försöker lista ut vad det är, men det är svårt. Dock lät de som att de vispa nånting, så kanske pannkaka?
 • Den som lever får se är ett bra uttryck.
 • Jag har på mig en ny tröja!
 • Hade så tråkigt idag att jag städade mitt rum.
 • Nu kom tröga tangenter upp men jag var inte medveten om att jag tryckt 5 gånger på knappen.
 • Började plötsligt tänka på 'de tre vännerna och jerry'-melodin.


Tröjan och jag!


emma: måste bara säga...

FIN BILD<3

emma: frågan är, vad har vi för fel?


olivia: jag önskar du förstod

Orkar inte skriva om matchen, jävulsk orättvis förlust. Önskar att någon ville komma med godis och muntra upp mig, men eftersom den personen förmodligen inte finns så ska jag gå och duscha och sitta vid datorn resten av kvällen. Yes. Jättekul.

Förresten genomled jag inte hela matchen utan skada. När jag sprang blev det nå himla whiplash(?) så nu har jag ont i ryggen ganska långt nere. Dock känns det knappt men det var bara tvunget att nämnas!

Fast den här bilden muntrar faktiskt upp mig lite. Bollen i Matildas ansikte är epic!

olivia: kommer jag klara, jag hatar inte dig nu

Nu när jag har ätit en god och näringsrik middag och blivit omöjligt mätt, så ska jag byta om, tvätta bort sminket och packa. Deet är nämligen dags för match!

Jo, 18.20 står Hammarängen och Clemensnäs uppställda på örjanshallen. Spännande match. Kanske är idag dagen jag kan spela en hel match utan att bli skadad! Känns som om det avr ett år sen jag spelade en hel match, efter paradis har jag blivit skadad varje match jag spelat och på paradis var matcherna kortare.

Det enda jag fick ut av att göra såhär var ont och kunskapen om att jag är sorgligt ovig.

lina: If I could be like that, what would I do?

NU DRAR JAG TILL STAN OCH MÖTER NÅGRA FINA FLICKOR!puss


emma: far till stan nu

och har typ aldrig haft så här fett hår tidigare, men fick en ny mascara av mamma så nu har jag "definierade fransar med volym" så det får väga upp håret.
cooling dära alltså

olivia: omöjligt snabb


Jag är klar att fara! Här är jag med regelboken för innebandy. Have 2 learn om jag vill gå nånstans som domare.

olivia: nånting var det väl ändå?


Gillar bilden från igår.

Nu ska jag göra mig klar. Snart schtaen.

emma: det kändes bra i hjärtat, en ny vad heter det nu

Igår, efter att ha utbildat mig till en som alla hatar (domare) så gjorde jag nog det snällaste jag har gjort i hela mitt liv tror jag.

Eller så här var det. Vi for till Matilda för att fira att hon fyllt 16 år. Efteråt fick vi lust att gå ut. Men vad skulle vi göra ute då? Och då kom vi på att en av Matildas kära vänner, Ante, fyllde år så då gick vi helt enkelt till statoil och köpte en pezmaskin, sedan vandrade vi hem till honom, ringde på, sjöng för honom och gav honom pezmaskinen (som var inslagen!). Han blev jätteglad.... sedan blev vi i alla fall inbjudna på tårta, varefter vi gick till olika människor och överraskade dem med pez. När vi inte hade någon kvar att överraska så gick vi till fotbollstältet som på ett magiskt sätt var upplåst och.. sprang där en stund? Det är nog inte många som kan säga att dom har varit där 12 på natten. Heheheheh

Bilder då? hell yes. Men ni får bara en<3:*


olivia: granskande

Med tanke på att domarutbildningen börjar 9 (eller? fick nån slags kortslutning igår) så borde jag börja göra mig klar, men jag orkar inte just nu.

Gårdagen bestod av innebandy, bada i tre timmar(!), och melodifestivalen... En trevlig kväll var det iallafall, som avslutades med att se Eva och Adam-klipp på youtube. Vet inte varför men så var det.

<333333333333333333333333333333333333

emma: ingenting är omöjligt när du har kex

Hejhej bloggen!

Ska snart ut på nya äventyr, aka se match på kaplan och sen bada jacuzzi hos Lina. Någon som är på?! Sedan blir det party hemma hos henne eftersom hon har FF tonight! Skämt åsido så ska vi typ se på tv och äta godis? men det är bra det med. Någon som är på?!

Lite random saker såhär medans jag väntar på att Lina ska bli klar

 • Fick inte veta om vi får bo kvar på sunnanå eller inte igår. Banken tvekar
 • Mamma och Albin for och åkte slalom
 • Skulle ha haft två matcher i helgen men båda blev flyttade
 • Imorgon ska careganget bli utbildade domare!
 • På måndag blir det määttchimätch mot clemens
 • Tisdag = inga planer, någon som har något kul att dela med sig av?
 • På onsdag har vi två matcher...
 • Jag kan typ zorro....
 • Ska snart ta en "jagidag" bild
 • Mina nummer i innebandy är nummer 12 och nummer 14
 • Första gången jag såg filmen 1408 var i augusti (08) sommaren 2008, jag var 14 år och dagen till ära var vi oseriösa fjortisar (14) Fattar ni? Läskigt.
 • Lina är klar!

 


emma: kvällen/natten 5/2 2010

Gårkvällen var rolig, natten var det inte.
Var ska jag börja? Tar det roliga först.

Efter en väl utkämpad träning och en 5 minuter lång match mot 96orna där jag storspelade både i mål och ute på planen som vi välförtjänt vann med 2-0 så hoppade jag och Olivia att umgås med Linas PFU (pojke från umeå, isak) och umgicks istället med fyra lyckligt lottade morön och bergsbypojkar som kämpade sig genom snöstorm för att komma till vårt behagliga hem. Vi inledde kvällen med att se Sommaren med Göran, vilken var mycket dålig, vilket jag redan visste eftersom alla svenska filmer är dåliga, men på samma gång tragiskt rolig eftersom Göran the One var en så misslyckad ful person.  Därefter följde innebandy-fotboll-volleybollspel, bibelläsning, rota i förrådet, chipsätning, leka med magneter och ja sådana där allmänna saker man bara gör. Efter en trevlig kväll var det dags att ta adjö och sedan bege sig mot sängen. Och där tog det roliga slut.

Som sagt, när jag mycket efterlängtat lagt mig i sängen kände jag att det inte var något som stämde. Sängen var inte så skön som brukligt vore, och temperaturen var exakt likadan under täcket som över täcket, vilket oroade mig. Så brukar det inte vara vilket gjorde mig småskraj mot alla nattens skuggor, och samtidigt som jag tänkte dessa tankar började det höras som om någon gick utanför dörren och i trappen. Men jag coolade ner mig och lyckades falla i sömn. Någon gång under natten vaknade jag, av att något gjorde ont som den hemskaste tortyr i mitt högra öga. Tårarna rann och jag kunde ej se. Efter kanske 10 minuters krig mot den felande länken i mitt öga vann jag striden och kunde lugnt falla i sömn igen. Ett tag senare slog jag upp ögonen igen och denna gången var det morgon på riktigt. Men ännu var det inte slut med de märkliga händelserna. När jag senare gick ner till mitt rum igen och lade mig i sängen, upptäckte jag en blöt fläck ungefär där min bröstkorg ligger då jag är i drömmarnas rike. Efter en lång fundering lyckades jag ändå inte komma fram till en logisk förklaring.Nu till något roligt. Under en stund av beckmörker i vårt rum under gårkvällen, bestämde jag mig för att ta en bild. Eftersom man inte kunde se handen framför sig så tog jag självklart med blixt, och jag hade ingen aning om vad jag tog på. Men detta var vad som dök upp på skärmen:Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sluta skratta, men jag tog mig i kragen och fångade Olivias sköna yttre på den här underbara bilden:Och det var allt för mig. Over and out!

olivia: vi kommer imorgon

Men herregud, vad har jag hållit på med... Jag är ju helt sjuk..... Hur kunde jag glömma?olivia: man hör stegen men vars kommer de ifrån

Såg nyss på en blogg att Rabih åkte ur Let's dance. HAHA jävligt  ägd. Jag gillar inte han så mycket.

Nu är jag sugen på att bada. Lina och Emma.... det var som en hint till er det där... snälla svara.

HA-HA för alla fula bilder ni har lagt ut på mig den senaste tiden.

olivia: varför skaffar inte du ett jobb

Sitter ensam i min säng, lämnad åt mitt öde tillsammans med en popcornskål. Jag mår lite illa.

Ikväll kämpade sig fyra pojkar hit. Två tog sig igenom snöyran och två tog bussen men läste fel på busstabellen.. Ja, de tog sig en lång bit iallafall och därför kan jag inte klaga på att de åt upp våra chips.

Ett tips: Se inte Sommaren med Göran. Det enda man skrattar åt är att han är så himla tragisk, och en gång när de sjunger har de träffat mitt i prick. Annars: dåliiiiiigggg.

Morgondagens match är flyttad. Peace out.

True - vrai.


olivia: utanför mitt fönster ser jag bara snö och vägGymnasieintagningen........... kanske:] Var en lapp på skolan..... Så vet inte riktigt.


UPDATE:

http://gymnasieintagningen.nu/stats.asp

olivia: emma skaffade planer på 1 minut, nytt rekord!

Idag när vi åt varmkorv före träningen märkte vi att det bara var sju korvar i korvburken. Sju? Vilket lurendrejeri.

På väg hem från träningen pratade vi om att det bara var sju korvar, och att åtta är det perfekta talet. Sju är ett primtal som bara går att dela på 7 och 1.
Emma: Man kan dela det med fyra, med två..
Jag: Och med åtta och ett såklart.
Emma: Och med sex.
Jag: ?
Emma: Oj hehe

SMART!!!!♥

Och jag försöker vara rolig (också när vi cyklar hem från träningen) :
Emma: Varför skulle så många till psyket just idag?
Jag: Alla blir väl galna på det här vädret...........

Random bild passar bra till random inlägg.
emma: tur att google håller med en


emma: lämna lämnad lämnas lämnar lämnade

Helt random saker som kan vara intressant att skriva men är helt och fullt onödigt att veta:

 • 4 stycken valde Idrott och hälsa (övriga idrotter) som förstahandsval. 23 stycken valde det som andra/tredje/fjärde osvosv
 • Idag ska pappa prata med Banken, vilket betyder att vi får veta om vi har råd att bo kvar i vårt hus.
 • Jag har kommit på 2 saker som direkt påminner mig om 2009, vilka är LAMT (lukten av melontuggummi) och låten Inconsolable av Backstreet boys. Dock påminner detta bara om allt dåligt som hände mig, ingenting bra.
 • Blev nyss medlem i "LYPSYL"-gruppen på facebook.
 • Min högra "väljknapp" på in K800i har nu somnat in för evigt. Eller i alla fall för ögonblicket är den stendöd. Men det är inte första eller andra gången mirakel har hänt med den knappen så jag får hoppas på det bästa."emmaemmaemmaemma"


emma: keeping it inside

Tjena! Hahah tapigt..............

Men i alla fall. Fick sluta 10 i 1 idag på grund av lärare utomlands. Kan det bli bättre? Ja det kan det, men just idag får det duga. Har i alla fall lite ensamparty här hemma just nu, så det är chill. Känner mig bara lite yr för tillfället men sånt får man ta, det är ju FREDAG! Och fredag = helg, och just den här helgen är speciell på grund av TVÅ EXTRA LEDIGA DAGAR??!! Men efter det slutar härligheten. Då är det dags för nationella prov. Respekt.

Men hej och hå, satan vad rörigt det här blev? Inte roligt.

olivia: det är så jag vill ha det, men tydligen går allt åt andra hållet

1 sanning om mig:

Jag älskar att dagdrömma. It's true! Så om jag plötsligt blir svår att få kontakt med eller bara ser oförklarligt glad ut t.ex. på en tråklig lektion, så kan det vara därför. Fast det där med att jag ser oförklarligt glad ut, det kan också bero på att jag skrattar åt mina egna internskämt som jag tänker på. Eller ibland är det bara en rolig youtubevideo jag har sett. Ókej ärligt talat kan det vara nästan vad som helst. Jag är rolig och lättroad.

Vilket fint fönster♥

lina: viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora.

Okej nu har massa klagat för att jag inte har bloggat men har faktist inte någonting att skriva om, jag får damp för att jag inte har några bilder och det kändes bara inte så himla kul. Är iallafall hemma från skolan idag men börjar typ redan må bra så det kanske va liiite onödigt dära mamma, men  aja idag blir det väl inte att göra så mycket, kanske se på någon film och bara tagga helgen som faktist kommer bli en lång helg eftersom att vi är lediga på måndag och tisdag också, känns ju galet nice.
Men har som sagt ingenting att skriva om, kan kanske komma med ett roligare inlägg senare om det går.borta:*
puss

emma: vad folk inte ser, är vad de har rakt framför sig

En liten fundering innan jag går och lägger mig.

8/10 dagar skriver jag på facebook "sovtime!" just innan jag går och lägger mig. Och aldrig, någonsin, har någon kommenterat "godnatt" på ett sådant inlägg. Folk kommenterar andra saker, men ingen har någonsin kommenterat godnatt. Varför? Varför kan ingen bara kommentera godnatt? Det är ju som upplagt för att kommentera godnatt. Men aldrig.godnatt?


olivia: men ta det du får då, tiden går men det enda du gör är att titta på

Börjar tro att Lina dött. Inte en viskning av henne här på bloggen trots 2 dagars sjukdom. Sorgligt;(

Kvällen har tillbringats på en träning, inte två som brukligt. For nämligen inte på den för att 1. jag har en förkylning i kroppen jag inte vill ska utvecklas och 2. jag fick kramp i vadmusklerna och musklerna vid smalbenen? Och SÅ jobbigt var det inte, särskilt med tanke på att jag också fick det igår när jag gick hem från skolan och det knappast var så ansträngande. Pappa sa att det kunde bero på just förkylningen och jag litar på han.

I helgen har vi faktiskt (tro det eller ej!) planer och det är främst därför jag inte vill bli sjuk. På lördag är det match med j18, eller vet inte än om vi får spela men tror jag har fått spela alla matcher denna säsong så vi får väl hoppas på det bästa!
På söndag ska jag och Emma på domarutbildning. Mest för kul, har väl egentligen inte så mycket tid till att faktiskt döma matcher... Men intressant blir det! Emma sa att hon en tråkig kväll hade läst alla regler, så då tänkte jag också göra det. Tyvärr var det enda sättet att göra detta på att ladda hem en fil från internet, men min dator är så söt och kan inte koda upp de dokumenten. Verkligen störande för ibland behöver man verkligen kunna öppna en fil från internet. Vet någon hur man kan fixa det? Snälla? Någon?


Funderat på att blogga?

emma: och i mina minnen ska du vila

Tjena tjena mittbena ;p

HAHAHAH första och sista gången jag använder den hälsningfrasen. Det kan jag lova. Har hatat den sedan jag var 7 år. Hatar den såååååå mycket:(

Aja, dagen har tillbringats på skolan, helt i onödan. Gjorde ingenting seriöst typ och jag hade ont i huvudet. Men det får man ta. Följde sedan till träningen och hamnade i mål? Synd för mitt lag eftersom jag är riktigt jävla kass. Men så kan det bli.

Fick veta idag att vi får veta på fredag om vi ska bo kvar här på Sunnanå eller om vi ska flytta. Jag hoppas såååså mycket på att vi ska kunna bo kvar. Älskar detta huset, kom jag fram till idag. Det är hur fint som helst ju? Och dessutom så kommer vi få jättemycket plats nu också, och så. This house rocks. Hahaha. Yeahhyyeye.<3 den svarta pilen pekar på mitt alldeles underbara rum:*

olivia: emma

Sitter på skolan, för vi orkar inte gå hem. Får skjuts 16.45 istället, känns värt?

olivia: att hoppas och drömma är slöseri med tid. ta tag i situationen och ta det du vill ha

En liten kvällstanke bara:

Jag har varit en sån jag hatar och jag är en sådan jag hatat. Godnatt!

emma: oh ma gahhddfunkar i ljuset också. Men just dig vill jag ha. Ja du som läser detta, dig vill jag ha. För du är du<3 Så vem menar jag..? Ja jag menar dig. Så take kontact

emma: då man inte har något att göra

OM DIG
1. Fullständigt namn?  Emma Linnea Nilsson
2. Ålder?  15
3. Vart bor du?  Skellefteå
4. Bor tillsammans med?  Olika haha 
5. Färg på ditt hus?  Gult / svart&vitt
6. Hus eller lägenhet?  hus
7. När är du född?  31 augusti
8. Klass?  ?
9. Vilket år tar du studenten?  2013..?
10. Något jobb?  Nej

IDAG
11. När gick du upp i morse?  Typ 20 i 9 kanske
12. När ska du sova?   Om ett tag
13. Duschat idag?  Igår
14. Kramat någon idag?  nej
15. Pussat någon idag?  nej
16. Vad har du ätit idag?  haha scones, hamburgare, muffins, nötter, godis, listan kan göras lång..
17. Dagens klädsel?  sovkläder.. fortfarande
18. Dagens smink?   nothing 
19. Dagens sötnos?  ingen har varit söt idag
20. Dagens roligaste?  jag kan ej komma ihåg

SOCIALT:
22. Hur många har du kysst?  hehe nåra
23. Vem kramade du senast?  vet ej namnet
24. Hur många har varit otrogen mot dig?  ingen
27. Har du pojk-/flickvän?  nej 
28. Vem fick du senast sms ifrån?  någon

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?  den personen som smsade mig nyss, eftersom det var förra frågan?
42. Personen du kysste?  den snygga med lila tröjan:$ fast skulle ha varit han med typ adidas? :@
43. Gången du spydde?  i turkiet
44. Gången du grät? igår. nej vänta, idag
45. Pizzan du åt? i umeåååå förra helgen<3 
46. Gången du va i Göteborg?  slutet av sjuan
47. Gången du var i Stockholm?  i somras
48. Gången du rökte?  never, eller räknas att röka fisk? för det har jag gjort
49. Gången du var hög?  never

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt?   vitt
52. Hund eller katt?   hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa?   partyyyyy, eller jag älskar att mysa...
54. Tvspel eller datorspel?  tvspel:] 
55. Spindel eller orm?   orm
56. Natt eller dag?  kväll?
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead?  haha helgon.... vet jag inte vad det är:$
58. Ragga eller bli uppraggad?  uppraggad!
59. Big Brother eller Paradise hotel?  inget
60. Blont eller svart hår?   blont
61. Har du blåa ögon eller bruna?   blåa
62. Choklad eller lakris?   CHOKLAD
63. Göteborg eller Stockholm?   stockholm, eller jag vet inte...
64. Högerhänt eller vänsterhänt?   högerhänt
65. Coca cola eller fanta?   COLA
66. Pizza eller kebab?   pizza
67. Randigt eller prickigt?   randigt
68. Älska eller älskas?   älska
69. Leva eller dö?   leva 

ANTAL:
70. Personer du älskar?   kan ej räkna
71. Personer du hatar?   typ ingen. jo 2
72. Gånger du varit full?   ingen
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? 5:$
74. Glassar du ätit på en dag? runt 5 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året?  skellefteåfestivalen.. !
76. Gånger du haft minnesluckor?   händer väl dåochdå pågrund av bristande hjärnaktivitet
77. Gånger du varit hög?   men ingen
78. Personer, djur du saknar just nu?   min forna hamster, bert. Skoja haha, men några
79. Gånger ditt hjärta brustit?   2 typ

VEM:
80. Vill du kyssa nu?  jag vet inte!
81. Ska du träffa imorgon?   många
82. Sjöng du senast för?  vet ej
83. Hade du senast en msn-konversation med?   typ lina, dissade dom andra;$
84. Spelade du tvspel med senast?   olivia och matilda tror jag:]
85. Vill du ta med på resa nu?   nånrolig!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på?   nån tråkig
87. Förtjänar att dö?   nån hemsk person
88. Är söt?   finns så många
89. Vill du sova jämsides med i natt?  matilda, vilket jag ska!

VAD:
90. Gör dig glad?   finns så mycket
91. Gör dig ledsen?   att matilda ska flytta:(?
92. Vill du helst göra nu?   äta godis
93. Önskar du att du slapp göra?   tråkiga saker
94. Vill du ha nu?  SOMMAR! 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent?  sparris
96. Längtar du till?   SOMMAR
97. Tycker du om dina betyg?  skulle kunna vara bättre men ändå bra
98. Ångrar du i ditt liv?   typ inget. eller jo, men då skulle inte allt bra som har hänt ha hänt men då skulle annat bra ha hänt?
99. Är det bästa som hänt dig?   att jag har så bra vänner typ
100. Hur mycket är klockan?  20.13

emma: ärligt talat, hur svårt kan det vara?

Denna dagen har tillbringats hemma i soffan, på grund av en jobbig förkylning. Går nu på den, utan tvekan, äckligaste medicinen jag har smakat. Den smakar lakrits. Tyvärr hatar jag lakrits. Är sugen på godis. Men inte lakrits. Försöker tvinga iväg Olivia och Matilda och köpa godis, men de verkar inte lyssna? Lata jävlar.


olivia: vinnarskalle?


fmylife.com

olivia: säg aldrig aldrig, låt mig inte gå, du är allt

Sitter vid datorn nu med musik på nästan högsta -högsta gör en döv- volym efter att jag och Emma bråkat. Om? TVn. "Nej vi bråkar aldrig".

Igår på träningen lyckades jag med prestationen att vinna en tröja. Första gången jag vann en tävling och dessutom första gången vi hade pris. Fattar fortfarande inte varför vi hade det, men som om jag bryr mig.♥

Matilda har mixtrat med inställningarna och jag får inte tillbaka dem till de vanliga. Får funka, för numera är jag ju ändå ICE HOT!

emma: fina minnen

dreamhack skellefteå II
hösten 2008
guess who?


RSS 2.0