olivia: none of this make any sense, but as far as I know love doesn't make sense

När jag flyttade till pappa denna gång så tänkte jag "den här veckan ska bli veckan jag håller mitt rum snyggt och prydligt". Sen hade vi lan. Gissa hur det ser ut nu?




Sitter och äter upp lite överblivet godis och borde börja städa och packa snart. Eller... "lite" överblivet godis... det är lite nu...


emma: hej

Är holy pissed off just nu. Förövrigt förlorade vi matchen med 0-3, min förkylningn doesn't leave me alone och jag sitter på det oskönaste sättet i världshistorien. Dessutom har jag långa naglar. Jag HATAR långa naglar. Jag vet att jag är supernegativ just nu, men det är bara för att det är POSITIVA DAGEN imorgon! Tyvärr ska jag inte vara med, eftersom jag bara skulle faila, som jag har failat alla högtidsdagar detta året.

Till exempel:
Idag är det pussdagen, inte har jag fått någon puss??? På GILLA ALLT-dagen gillade jag inte allt. På midsommar såg jag inte ens skymten av en midsommarstång. Jag var inte ens i Sverige. På påsk åt jag inga ägg. På Alla Hjärtans Dag vet jag inte ens om jag fick en kram. På trettondagsafton hade vi redan slängt ut julgranen (eller visst är det då man ska göra det???)




olivia: I listen to your breathing, amazed how I somehow managed to sweep you off of your feet

Idag är det tydligen pussdagen fick jag reda på för en halv minut sen. Har ej fått någon och verkar inte komma att få någon heller.  Får hoppas det går bättre nästa år!

Hemma från skolan och stan. Besökte balder och fick en liten rundtur av Matilda, sen talkade vi about lite stuff, mycket intressant... Men det är ju alltid lika kul att utbyta ord med the one and only mizzie<3


Du vet verkligen aldrig vilka beslut som kommer förändra ditt liv. Våga chansa och prova något nytt, våga ta för dig. Det mest oväntade blir oftast det bästa.

olivia: every word that was written just for you

Jobbigt. Igår satt vi vid facebook hela dagen på skolan (ojdå...-). Vi började prata om såna människor som addar en trots att man inte känner varandra eller aldrig har hört talas om den ens. Så då addade vi oseriöst en hel massa människor på min fb, totala randoms. Får ta smällen nu när det enda jag får läsa om är människor jag inte har någon aning om vilka de är och vad som händer i deras liv. Kul..



Gullig....

lina: du är en sån där preson

Nyduschad och pigg nu! Känner att det inte varit så många inlägg från min sida den sista tiden, men vad finns det att skriva om egentligen? Iallafall så har jag sovmorgon, och bara idrott sen, så det kommer bli nice! Nu ska jag äta frukost.
Ha en bra dag!



awwww

olivia: don't wake me, 'cause I don't wanna leave this dream

Verkligen sjukt nice att cykla från Sunnanå till kaplan när lejonströmsbron är avstängd, verkligen toppen. Dock var det ganska mysigt när jag lyssnade på mp3n samtidigt men väldigt störande då jag var tvungen att bläddra förbi en hel ljudbok mamma envisats med att lägga in. Det är seriöst 100 kapitel!

Hade något att skriva men glömde. MEN! Ni har väl inte glömt att det är Slå en Anderssonmånaden nu? Det har då inte jag. Så ni kan ju alla ge Matilda en "vänskaplig liten klapp" nästa gång ni träffar henne. Hälsa från mig<3

<3

emma: jag kommer aldrig komma över dig, nej förhoppningsvis inte



Ovanligt snygg just nu. Tränade inte idag pga förkylning och kanske andra orsaker youknow? Ej värt att nämnas nu. Ska i alla fall spela DM-match mot div1 imorgon, lite weird och awkward men kanske slår vi på stort och vinner???

Är i alla fall i valet och kvalet nu. Det är scary. Väldigt scary. Nivet, känslan man får när man vet att man måste göra något som man verkligen vill och samtidigt verkligen inte vill och det är jätteläskigt? OK kanske inte men iaf. Och om någon skulle misstolka detta som jag nyss gjorde så handlar det här inte om innebandy (det var mest till min mother)

Aja. IDOL BÖRJA OM NU:O:O:OO HEJDÅ!!

emma: som sagt, aldrig

så bra, bäst idag


olivia: I almost forgot


GILLA!


emma: jag kommer aldrig komma över dig 4

Gårdagens facelook:



Dagens facelook:




Eh. Skämta. Borde verkligen göra mig klar nu, HEJDÅ


olivia: it's the stars that lie to you, and it's the stars that shine for you



Självklart, hade tagit hem hela klabbet! Nej men man kan ju hoppas, men det är ju faktiskt så att ibland har man flyt och ibland inte. Som när Emma missade öppet mål. 0 med flyt på dendu. Tycker ej heller att straffar är riktigt rättvist, visst det är ju enbart prestation och skicklighet då men det är ju en lagsport?

olivia: if you love me let me go and run away before I know. lol, skoja bara

Seriöst, allt idag har varit så in i helvete bra. Allt på senaste tiden har faktiskt varit så otroligt bra. Om jag skulle dö nu skulle jag fortfarande vara lycklig. Inget verkar faktiskt kunna gå fel, och allt som varit fel verkar bli rätt. Blir jobbigt när denna time of awesomeness tar slut, vilket alla awesomestreakar till slut gör, men det är ändå bättre att fått uppleva den och bli besviken när den tar slut än aldrig fått uppleva den. Jag lovar, 10000000000x bättre.



Subway i 2 timmar? Kanskiii?


emma: jag kommer aldrig komma över dig 3

Godmorgon!

Har just ätit galet mycket gröt med ännu mer galet mycket socker, jag vet verkligen hur man förvandlar något nyttigt till något onyttigt! Idag ryktas det om skolfoto, är det sant kommer jag dö en plågsamt långsam död. Mina ögonbryn just är något man inte vill träffa i en mörk gränd och mitt face gör seriöst uppror.

Mitt hår har blivit sådär överdrivet slitet över en natt, en specialitet á la Emma "kanske inte så awesome just nu" Nilsson. För att inte tala om mina kläder?? Jag tror modefreaks runt om i världen inte ens skulle vilja skänka bort dem. De skulle förmodligen eldas upp för att sedan begrava askan.

Eh. Ska nu gå och tämja monstret inside of me, OM DET GÅR. Jag tvivlar. SÅ till alla som på något sätt kommer vara i kontakt med mig idag; BEWARE

HEJDå



Nån annan gång jag inte riktigt lyckats tämja monstret... OBSERVERA LÄNGE SEDAN, LÄÄÄÄÄNGE SEDAN


emma: jag kommer aldrig komma över dig 2

AHHH!!! SERIÖST!!! Gjorde världens jävla största fail ever på matchen idag (slutade 4-4 förövrigt, vi skulle ha vunnit, var tusen gånger bätte no kidding..) 1 minut kvar av matchen, står 4-4. Får jag friläge, målvakten är helt lost in space, står i korvkön, jag har bollen under full kontroll, jag är iskall, fullständigt skärpt, en meter från målet och jag MISSAR. Lovar. Detta kommer förfölja mig hela livet.

Förövrigt känner jag att matchmaking pågår runt mig. Börjar känna mig lite lonely och ganska misslyckad, tur att jag och Lina kan vara wild and free tillsammans! Synd att hon skadade knäet idag och kanske inte kan vara lika wild på ett tag...:( Jävla flodhästar vi spelade mot idag alltså, helt sjukt. Fast dom spelade seriöst fair och var aldrig otrevliga. Tråkigt, eftersom jag alltid är otrevlig mot dom andra på planen, då känner jag mig bara evil, hehe..


snygg bild som inte har med någonting att göra - spelar ingen roll, snygga bilder är ALLTID ok!




lina: After the storm that we've been through

Klockan halv 5 spelar vi våran första seriematch mot Umeå City! Kommer nog bli ganska tufft och jag är inte taggad...får hoppas att jag blir det.

Imorgon har vi skolfoto och seriöst! Alla kläder är i tvätten, jag har ALDRIG blivit bra på ett enda skolfoto och jag känner på mig att det här kommer bli det värsta någonsin(om nu 8an kan slås). Det gör det heller inte bättre att det även är enskillda foton, ärligt..låt mig dö.




olivia: genom allt



olivia: so bad I'm gonna scream

Vaknade för ett tag sen och nu är lanet såklart i full gång igen! Nöter lite high school musical; som alla borde veta är lan till för att lyssna på dåliga låtar. Fast den här är inte dålig. Lol.

Tagga match! Bara tre timmar kvar till samling nu. Jag är taggad till döden, no kidding på den du.


olivia: when you say I want it that way



Förbannat vad snygga mössor vi hade på turen till shell.

olivia: jag har alltid velat träffa jimmy jansson, snyggt är det enda riktiga

Har litet lan med Matilda nu, lyssnar på lite High school musical medan vi väntar på en lanspellista. Fanns en låt jag tyckte passade bra in just nu. Är f.ö väldigt glada men lite förvirrade.... Men det går nog över! Så småningom. HAHAHAHAA. SMÅNINGOM??? ÄR DET ETT ORD??? LOL LOL LOL

Tittade tidigare i gamla skolfotokataloger... såg några riktiga snyggingar grr grr


emma: jag kommer aldrig komma över dig

Min socialness slog just bottenrekord! Olivia och Matilda for nyss för att köpa "lite" godis och cola för att sedan ha lan och umgås hela natten. Jag följde inte med. Gissa varför? JO, jag ska nämligen gå och sova nu! HAHHahaa lol på mig, vet ej varför jag är så SJUKT spårat trött idag. Det enda jag har gjort idag är;
-ligga i sängen
-äta frukost
-ligga i sängen
-duscha
-sova
-äta lunch
-ligga i soffan och se film
-äta middag
-ligga i soffan och se hockey
-ligga i fåtöljen

Ytterst produktiv dag! Har hela tiden fått hindra mig själv från att gå och lägga mig, det är galet. Don't know how I ended up here!

Aja. Godnattisar till all of you, även om er kväll kanske inte slutar riktigt än!



hah, onödigt snygg

låtar Olivia tycker är bra

Något ni aldrig funderat på är nog 'undra vad Olivia gillar för musik?' Men ibland bjuder livet på onödig information så här har ni:


Sunrise avenue - Not again

Sunrise avenue - Kiss'n'run (observera att jag skulle kunna ta med hur många låtar med dem som helst men jag valde bara två)

Nomy - When I'm gone

Nomy - You better die young (Tack den som tipsade om denna! Men samma sak här, valde bara ut två)

Haste the day - Long way down

Breaking Benjamin - Diary of Jane

Rise against - The strenght to go on

Dead by april - Losing you

Secondhand serenade - Why

Secondhand serenade - Stay close, don't go

Skillet - Never surrender

Slipknot - Snuff (NEHE???) 

Sonic syndicate - Revolution baby

Stone sour - Through glass

The fray - Heaven forbid

The red jumpsuit apparatus - Face down

The used- The bird and the worm

Three days grace - Burn

12 stones - Lie to me


Keane - Everybody's changing

Daughtry - What about now

Jaa.. det var väl en del bra låtar. Vet att vissa är =?(//(&( gamla och att lyssnade på dem för 400år sedan men va. Försök hindra mig.

olivia: if you believed when I said 'I'd be better off without you', then you never really knew me at all

Övertaggad idag? Började med en lång dusch, städade och dammsög sedan mitt rum och "hallen" mellan mitt och Emmas rum. Plockade ur diskmaskinen och cyklade sedan till lekparken med Albin. Vad händer med mig kan man ju undra? Okej, städningen behövdes, men lekparken??? Fast vad gör man inte om man älskar den lilla parveln till ∞ och tillbaka?

 

Dissade till och med henne på sms ett tag till förmån för att leka Mario.


olivia: if you leave me tonight, I wake up alone, don't tell me I will make it on my own

Don't leave me tonight, this heart of stone will sink 'til it dies, it you leave me tonight<--- Secondhand Serenade - Stay close don't go, har haft i hjärnan HUR länge som helst så jag kanske kan lämna över den på er...

Hej. Gårkvällen spenderades i Bergsbyn, det bästa var att cykla hem där vid 3 i kyla och regn. Nej men seriöst, gårdagen blev historisk! Igår såg jag nämligen den ökända Ninja assassin! En ninjafilm känd i min vänskapskrets men som jag aldrig fattat vad det var för något, nu är den sedd! Och bättre var den än förväntat, faktiskt. Trodde den var typ oseriös men tydligen inte.  Oh Raizo, you're so random.

Gårdagens random: När någon hade slängt likadana skor som jag hade för länge sen.

emma: inte så himla eliiiit

Godmorgon mina hjärteläsare!

Blev tyvärr little too late igår, kom hem halv 4, så nu är jag dödens trött. Har latat mig sen jag vaknade (det vill säga klockan 10, big question why jag inte kan sova länge?) SÅ NU VILL JAG GÖRA NÅGOT. Plz, dör av tråkighet!! Tyvärr verkar mina friends ha avlidit och jag är bannemig för trött för att väcka dom från de döda. Den onda cirkeln continues........

Nej men seriöst, jacuzzi??? Bio?? Stan??? Film??? Bling??? Sola och bada i piña colada??? Seriöst vill göra något. Tror Ms Tardius har vaknat nu?

Ok. Så nu vet ni, hejd


lina: A problem that we have in common

Nytt leende



emma: make a move, take a chance



Goddagens! Ville bara säga hej innan jag drar vidare på äventyr (dvs till stan...) , måste bara göra något åt mitt hår, fett och slickat var det innan det blev uppsatt = nu är det bara fult.

Btw. Var så glad idag att jag höll på att börja grina. Vissa dagar är för bra!

olivia: it's the same old story

Idag är jag GLAD. Bara så ni vet. Allt har gått bra, förutom att Emma väckte mig 8 och trodde jag var klar för att fara... behöver jag nämna att jag inte var det? Vi som alltid väcker varandra när den andra har försovit sig... fast tydligen var hon helt säker på att hon hört mig stiga upp, gå i trappen och vara i köket. Spooky!

Ska strax iväg, till stan tror jag, för att möta Matilda. Vi har en del att prata om, håhå jaja så blir det när vi träffas alltför sällan. Köpte förresten ett par jeans idag, det var en bra sak bland de andra bra sakerna som har hänt idag. Vi har också fått lönen så det blir ing wajnande idag, finns helt enkelt inget att klaga på!

Goodbye my lovers!!!!!!!


emma: make life work

Ligger i sängen och känner mig lite konstig! *lol*

Nämen, pratade nyss igenom en del saker med mamma, BEHÖVDES, bland annat om hur jag ska få tillbaka min motivation för att spela innebandy. Har varit helt off senaste tiden och det går ut över andra eftersom jag blir på ett förjävligt humör, plus att jag mår dåligt av det. Jättekonstig känsla, kan inte förklara riktigt, men det löser sig väl så småningom. Har seriepremiär på söndag iaf, mot Umeå City. Spännande!


Nu ska jag nog... sova. MMMM (MY MOTHER MADE ME!). Olivia har inte ens kommit hem från division1träningen jag valde att inte fara på, PGA det kändes förjävligt 876&/¤#) nog om detta.




Från skolan idag. Älskar hållningen! Och facet för den delen.. glöm inte hundraåringens händer! Ja hela bilden är ju faktiskt en pärla.

olivia: stay forever

Borde ligga i sängen men sitter istället vid matbordet och väntar på att Emma ska duscha färdigt. Har vräkt i mig mat medan Emma har stretchat, och dessutom har vi anmält oss som crew till dreamhack! Ganget, nör ni ser det här: anmäl er med! Skrev iallafall världens smörigaste ansökningsbrev så blir vi inte antagna nu är det bara pga av åldern. Ingen kan neka det brevet, lovar er att jag ansträngde mig mer än när vi skulle skriva ett brev till vår mentor.

För övrigt spelas nu Hero of war på radion. Pappa ska gå och lägga sig. Matilda svarar inte på mitt sms. Jag har blå naglar. De sjöng "I told them to stop, but then I joined in". Klockan är 22.22 och jag önskar  att *******************. Ni får inte veta för då kan det inte gå i uppfyllelse. Nu ska jag lägga in en bild. Låten tog slut!


Greetings from Tardidus.

lina: The things you've told him all along

Pappa har just masserat mina stenhårda vader, och det känns inte lite wierd nu...dom typ lever.





brunhet kom tillbaka!

emma: now it's too late

Okej, nu är det allvarligt...  JAG SKA BÖRJA STRETCHA!! Ska bli vig som en jävla gymnast! Jag lovar att ni får alla slå mig ert hårdaste om jag inte stretchar ordentligt varje dag, jag SKA det, OK?



Haha observera minen, var lite svårt att vara avslappnad med tanke på hur ONT det gjorde i benet. SMÄRTA!!!


emma: andandand i would say i can't go on without you and muchmuchmuch more because i love youyouyou

Längtar:$

Kanske dags att anmäla sig snart ganget?!?!?!?


olivia: wait, we can't fall now, we cannot leave what we have

Att jag verkligen inte har något bättre för mig än att plåga mig själv psykiskt, kolla upp låttexter och smsa med Matilda. Rubriken kommer iallafall från Sunrise avenue - The whole story, en låt värd att lyssna på (precis som de flesta av  deras låtar. Vad folk än säger så är de BRA).  Men snart träning så jag äntligen får något vettigt att göra.


Kartan över ingenstans. Eller justja, kartan över Burträsk*


olivia: like a sick twisted game I don't want to play


lina: och nu när du frågar, så undrar jag också hur det gick



godnatt

olivia: I couldn't face a life without your light, but all of that was ripped apart when you refused to fight

Bastufighten slutade med att pappa satte på den. Tyvärr skruvade han på nästan högsta temperaturen så det var outhärdligt att sitta någon längre stund. Men skönt var det! Nu fick jag ett sms av Matilda. Bara så ni vet.

Morgondagen bjuder på psykologi och idrott (NEHE???). Och!! VET ni??? Once in a lifetime, idag köpte jag ett par byxor! Ingen byxkris imorgon! Det blir nog en bra dag.


Emma gillar bastubilder.. därför tog hon en egopic också!


Stor tänkare.

emma: talk to me



Ovanligt snygga bilder på mig! EH skoja, bland de fulaste collage jag har sett, vet ej varför jag la ut dom här bilderna, borde gå och dra något gammalt över mig..

Aja, jag och olivia ska snart bada lite bastu (lol på uttrycket) , vi måste bara först bestämma vem som ska sätta igång bastun. OLIVIA: NÄR DU LÄSER DETTA, SÄTT IGÅNG BASTUN!!!

(Tyvärr har vi nu kommit till punkten då ingen av oss vill sätta igång bastun, inte eftersom vi inte orkar utan eftersom vi inte vill förlora maktkampen.)

Hejdå.


olivia: I'm scared of the truth, I'm tired of the lies




Don't act like an angel, you're fallen again
You're no superhero, I've found in the end
So lie to me once again and tell me everything will be alright
Lie to me once again and ask yourself before we say goodbye
Well goodbye, was it worth it in the end?




lina: We almost never speak

Har just packat mina idrotts grejer inför imorgon. Vi ska ha vårat första innebandy pass på Campus och jag taggar! Kanske mest beror på att jag får testa min nya klubba, inte för att jag kommer kunna skjuta men ändå.

Ikväll har jag bara varit hemma och inte gjort någonting. Varje gång jag har kollat om det var något bra på tv så har det bara varit politikprat, det är läskigt och jobbigt......


godnatt


olivia: if I had to, I would put myself right beside you, so let me ask, would you like that




Äntligen! Som jag har väntat! Och det första jag får göra imorgon är att testa den♥


emma: and I would be true

I mitt förra inlägg skrev jag om att jag ser ut som 40 år. Pappa håller visst med om detta eftersom han har köpt en anti-rynkkräm till mig! Tack Pappa.

Annars så hade vi typ måbra-dag i kyrkan idag. Den bestod mest av att kramas på sittunderlag och säga snälla saker till varandra. Typ. Har haft ont i huvudet hela dagen och varit sjukt lättirriterad och för det mesta otrevlig. Har även fått veta att de flesta av mina klasskompisars första intryck av mig var att jag var en jobbig fjortis! Sjukt nice att veta. Tyvärr svarade flera nej på frågan om de ändrat åsikt om någon i klassen sen första dagen.



Sjukt cool! Och snygg....... varför var jag söt förr men ser nu ut som en kamel drabbad av galna ko-sjukan? Fattar inte. Fick även halsbandet av pappa, ska ge tur, man kan ju hoppas?

emma: we've fallen all too far

Godmorgon dear readers.

Dagen har börjat bra! Vaknade av mig själv och höll på att svimma när jag steg upp. Hade ingenting att äta till frukost och jag fick reda på att SD kom in i riksdagen. Nu har jag på mig en tröja på vilken knapparna knäpper upp sig själva och jag har ont i huvudet.

Dock ser jag inte ut som en liten hög av ris trots att jag inte orkade sminka mig seriöst eller fixa håret. Fast detta faktum kan min lilla hjärna ha hittat på pga att alla ser ut som Miss Universum i min spegel. Skojar inte, spegeln är typ magisk, det är helt crazy! Nu måste jag ta min bike och bikea ner till bussen. Peace be with you!



= the horrible truth
varför ser jag ut som typ 40 år???? Kommer aldrig förstå det

olivia: every day is one more day away from what used to be

Snart ska jag dra mig mot skolan och lunch. Känner mig lika lyxig varje måndag då vi har sovmorgon till kvart i 1. Dagen ska bestå av ett studiebesök men vars det är har vi ej fått information om än.

Förresten hände äckligaste saken på cupen, äcklas bara jag tänker på det. Jag hade fått en såndär "lös hudflik" på tummen, ni vet som bara går djupare om man ska ta bort den. Hade misslyckats denna gång och det var rätt djupt. Sen sprang jag på planen då jag på något sätt lyckas riva upp det ordentligt. Sate vad äckligt, uscuschusch äcklas av att riva ett sår på mig själv. Åh jag känner hur det kändes bara jag tänker på det.. Men värre var det en gång på Åhléns då jag råkade riva upp ett sår på mig själv bara sådär. Äckligt.



Det där var dock INTE mitt eget fel.


olivia: what I believe in

Vad har Sverige blivit och hur i helvete kom SD in i riksdagen


olivia: what about now, now that we're here, now that we've come this far, just hold on, there's nothing to fear

Jag trivs jättebra i skolan osv men herregud vad jag saknar sommaren. Finns inget och absolut inget jag inte skulle göra för att få uppleva den igen, få ha den tillbaka. Det var den bästa tiden i mitt liv och det är sorgligt att tänka på att den aldrig kommer tillbaka, men är ändå så otroligt glad över att ha fått uppleva den.


olivia: what's the option but doing this your way, not a good way but your hard way that may lead to nothing

Har inte blivit mycket uppdatering i helgen pga. cupen, men efter fyra raka segrar känner jag mig faktiskt ganska nöjd. Måste dock säga att vi inte stötte på särskilt hårt motstånd, men vi spelade så jäkla dåligt så det var svårt ibland ändå.... I finalen var vi iallafall inte så pinsamt dåliga i första perioden som vi var på alla de andra matcherna, skönt!

Är egentligen jättetrött och vill sova, men eftersom vi har sovmorgon och det är valvaka så blir det inte än. Ska ínte sova före jag fått veta vem som vann, inte en chans! Tycker politik är intressant och dessutom bryr jag mig om vem som vinner, men det viktigaste är såklart att Sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen. Enligt mig är de rätt och slätt rasister och inget annat.



Vi klarade hela cupen tillsammans och vi bråkade bara några gånger!♥

emma: it's all about us

Spöade K4 idag igen med 4-1. Andra cupsegern på 2 veckor, helt OK! Efter tre helger irad så är det nu slut med cuper. Kanske inte ska säga äntligen, det är ju kul som fan, men SKÖNT är det. Nu har man tid med lite saknade galna kvällar och andra roliga saker. Blir seriöst psykiskt sjuk då allt är likadant hela tiden. Så nästa helg blir det crazy! Iofs så börjar serien på söndag men det är en annan historia.

Ska gå och lägga mig typ nu, är halvemo pågrund av trötthet, och trött är jag bannemig! En levande död skulle vara piggare än mig. Har till och med sovmorgon imorgon, cheeses.. här ska sovas!


emma: TYCKER TILL

Det är ju den stora dagen idag. Valet!!! Nu slipper vi alla valdebatter och annat skit. (som trots allt kan vara ganska intressant).

Fick jag rösta skulle jag rösta på något av allianspartierna, för de har faktiskt ett MÅL och är tydliga med sin politik, till skillnad från de rödgröna som inte vet vad de själva vill och ja... tycker verkligen inte om deras politik. Ett parti jag dock aldrig skulle rösta på är SD.

Seriöst, hur tänker man om man röstar på dem? OK om man inte tycker om invandrare, men att rösta på SD är som att förstöra deras LIV. Hur egoistisk kan man bli?????? För visst finns det svenskar också som du inte tycker om, men skulle du skicka dem att leva i en mardröm? Jag fattar inte hur man kan vara så bortskämd, bara för att man inte orkar ha invandrare här så vill man förstöra livet för tusentals människor. Det är för fan helt sjukt.

olivia: you say you won't but then you do, you say you do but then you don't

Ska strax till edda och se divison1 spela final mot ????+ Sen taggar jag finalen mot K4 (edda klockan 4????), men ber till Gud att vi inte ska spela lika dåligt som första perioden mot 96orna igår. Eller som hela matchen mot IBS i fredags. Det vore så otroligt pinsamt att jag inte ens vill tänka på det.

Sen se final som spelas av några klasskompisar! Yey, klassträff på edda!

*Hur man tar kort på edda utan  att nån märker det*

hejdå, raderar bloggen ikv



fiilm nuhejdå tards

till Linn

KUNG

emma: believe it or not

Heh, du som kommenterade, hade du ens läst vad jag skrev? Jag vet att det inte var samma spelare som vanligt? OK? Jag var där och vet precis vad som hände, haha, jag är inte dum i huvet. Sa ju bara att vi var det bättre laget den matchen, vilket är sant?

Har i alla fall spelat två matcher idag, första mot K4, det var sann killer instinct då! Vann med 4-2. (rimmarn). Andra matchen mot hammarängen 96, vann med 3-0. Imorgon väntar final, mot K4 tror jag... ska kötta idomintjejen snyggt. Har förövrigt gått tillbaka till min roll som assistkungen, fijnt.


emma: hej. vad gör du då? japp. hej puss vad puss gör du puss

Har cup i helgen (standard?), kom nyss hem från första matchen! Spelade mot IBS, har alltid varit kamp mellan oss men idag var dom (förlåt) så jävla dåliga att jag inte förstår. Helt enkelt SJUKT dåliga. Dom hade typ spelare jag aldrig sett förr också - kunde dom ens förvänta sig att vinna???? Förstår ingenting. Dock spelade vi också bedrövligt men ändå betydligt bättre än dom. 2-1 blev det, jag gjorde mål!!!!! Inte standard.

Nu kom Matilda, ska umgås med henne. Skoja, ska dissa henne! Inte. HEH hejdå

btw äter världens äckligaste äpple. När Gud gjorde denna frukten glömde han visst tillsätta saften



snyggaste bilden på mig ever

olivia: so little time, try to understand that I try to make a move just to stay in the game, I try to stay awake

Ska snart på match, men sitter här otaggad som ett litet äpple och fortsätter det såhär komemr jag väl spela som ett också. Något måste göras! Ska nog byta om och sen sätta på någon mer tagglåt än denna, lyssnar på Everybody's changing, tro det eller ej! men blir faktiskt inte taggad på någonting av den.




olivia: because every step is a step that will take you somewhere


100 kilo?


olivia: tell yourself that everything's allright, nothing have or will ever change, but let go if letting go is what to do



Som ni ser har något tardigt hänt med min dator. Jag ska testa starta om den, men om det inte blir som vanligt då vet jag inte vad jag gör. Står inte ut med ropen från 1998 att de vill ha tillbaka sin dator.

Haha 3 timmars träning + fystest = trött, ni ser att jag jobbade bra på matten idag? En utmärkt korrekt ekvation. Så: dusch och SÄNG

emma: when you need me I'll stay

Dålig dag idag! Är emo som satan och känner mig som en 80-årig naturvetare

- jag är så jävla slut att jag knappt orkar gå
- känner mig så LESS
- har orientering imorgon (seriöst döda mig)
- klockan är 23.32 och jag är vaken
- jag är stressad över allt
- en söt bild  Dock inget dåligt med den!
- kommer inte orka stiga upp imorgon

Jo tack jag erkänner living the dream idag alltså! Vill bara typ... ligga i sängen hela dagen, titta på stjärnor eller varför inte fara på semester? Men det går ju inte så hej



olivia: nowhere to run and nowhere to hide



Så sant, sant.


Petter: Fucking Awesome!


Vi i caregang är dina pigor, John Sebastian Pettersson. VI AVGUDAR DIG!

olivia: hej


olivia: have you ever felt the rain, when you're standing without time on a road that never ends, waiting for a sign

Sitter i min säng, är trött till döden och stel som en 80årig naturvetare. Skämtar inte, need som real stretching. Nä nu blev det 0 hjärnfunktion också, stretching? Stavning???

Hmm. Hade verkligen inget mer att skriva, sa ju att inget riktigt funkar som det ska nu. Blir webcambild också, länge sen!!!

Ungefär så skönt var det att räta ut benen igen.

olivia: when you drown in fear, will you have someone that's near

Idag började vi som vanligt efter lunch, och tillbringade hela eftermiddagen med att lyssna på en politisk debatt som dagen till ära utspelade sig på skolan. Finner det ganska intressant så det var rätt kul, förutom att jag knappt kunde hålla upp ögonen för att jag var så trött trots att jag sov 10 timmar i natt.

Btw. Åt tacos och pizza till middag idag. Lyxiga??!?!?


emma: VINST!


norran.se

SNYGGT JOBB


olivia: take the time and think of what you've got, not just what you want, especially when wanting takes over

Känns som om jag bott på edda i helgen. Vi kom iallafall obesegrade ur cupen, grymt skönt att vinna finalen mot ibk med 7-1.

Tur att jag alltid är lika snygg när jag spelar. Schit snygg:P


norran.se


emma: glöm inte romantiken

Blev vinst idag, 6-5! Några mål av mig? Njet. Har världens värsta måltorka ever. Utöver detta har jag ätit på frasses, fått en hemlig crush och undervisat i konsten att ragga tjejer. Imorgon ska vi krossa IBS och sen vinna finalen, så jag borde rili rili rili for rili ril sova nu.




snygga vänner man har

emma: come alive, unleash what's needed to survive and you will go further than anyone

Bonjour! (se där, jag kommer trots allt ihåg LITE franska)

Efter lite massage av mamma och linimentet på så är jag nu på topp and ready to play! Klockan 4 spelar vi mot Skellefteå IBK och jag är så sjukt taggad!!!!! Vårt lag idag är däremot ett i panik ihopplockat lag av de som tränat på den senaste tiden, rätt förvirrat är det men jag spelar ju med mitt gang så det kommer bli gr8 i vilket fall. Ska nog strax dra till edda för att checka läget ett tag, tror det ska spelas matcher där hela dagen med tanke på att det är cup i helgen.

NU: bilder from hela september, olivia klagar på msn









hah alla var seriöst lol men fred var med er

olivia: you by my side, I can shine, I'm complete I'm divine

Idag är det playday (dvs ska spela match idag) och jävlar i helvetet - har jag någonsin varit såhär taggad? Är helt enkelt sjukt taggad, det ska bara bli så himla KUL. Brukar alltid vara nervös eller spänd eller nånting före en match men nu ska det helt enkelt bara bli så otroligt roligt. Vet dock inte om det kommer gå superbra - det är division2laget som spelar. Har aldrig tränat tillsammans, många känner inte varandra och egentligen är det bara hopplock från olika lag. Men det fixar vi!!!

Nu: bilder från igår. Vad har vi för fel kan man ju undra????

 

emma: and there's an end, trust me

Ikväll har det hänt spårat mycket! Eller inte, men har dock hunnit med att köpa 2 påsar chips för 10 kr (VÄÄÄÄRT), dricka coca cola cherry, vara i bergsbyn och umgås, bli dränkt i killparfym av matilda (luktar nu som en riktig man) och frysa ihjäl! Gillar't. HAHAHA fyfn

Känner att det här blev ett riktigt bedrövligt inlägg men jag skyller på att min hjärnhastighet just nu är cirka 0,00001 tanke/sek, och om ni tror att jag ska hämta datasladden för att fixa några bilder så tror ni FEL, skulle inte lämna sängen för något i världen just nu!



skulle vara skönt med lite sommar igen va?


olivia: everything we fear becomes the truth

Eftersom vi var på hajk så hade vi halvdag idag, mycket chill med utvärdering av hajken, sen hamburgare till lunch. Efteråt drog idrott och hälsa såklart på ica (standard) och sen vandrade tre vilsna flickor runt på stan och gjorde allt och inget. Eller, pratade med gamla klasskamrater! Och tittade om team sportia hade fått in klubbor, men nej inte idag heller. Har väntat i ca. en månad på min beställda klubba, olIViA iS GOInG cRaZY!

Nu väntar jag på att Matilda ska gympa färdigt, fara hem och sedan komma hit. Vi ska äta middag! *ovanligt med mat*. Lyssnar också på låtar jag lyssnade på i höstas/vintras, allt konstig musik det var. Får alltid en konstig känsla när jag lyssnar på låtar jag lyssnade mycket på förr, just nu är det Hero of war och då tänker jag på när Matilda fortfarande bodde med oss och vi var i köket, för där är radion alltid på och den spelades ju jämt på radion. Jag saknar det så mycket. Impleusible.


emma: allt som jag tror på kastar du bort

Träningen gick jävlar åt helvete, är halvemo samtidigt som jag taggar livet som bara en riktig krigare kan. Det är random. Allt är random. Vet inte vad som hÄääÄäÄäÄääÄnder. Helt ärligt spårar allt, samtidigt som det inte gör det. EVERYTHING CHANGES. Förutom caregang. CG REMAINS BE SO SURE


julfesten 2009


lina: Jag kommer ihåg, Jag glömmer

Hemma från träningen! Var så sjukt trött att jag nästan inte kunde springa, vilket beror på att jag låg ute nästan hela natten och kollade på stjärnor, hade kramhögar och skrattade.

Hajken var som ni kanske redan läst helt awesome! och jag hopppas att vi kommer ha fler såna. Tog inga bilder eftersom vi inte fick ha våra mobiler och jag orkade inte kameran.

Nu blire att se idol från igår och idag!



olivia: you can't have it all

Jag hatar att man tog allt för givet på sommarlovet. Att alltid ha tid att göra vad man ville, kunna göra det osv. Om det inte gick idag så kanske imorgon, eller dagen efter det. Har knappt tid över längre. Nog för att det för det mesta är innebandyn som tar tid och den kommer jag aldrig, aldrig ge upp, men ändå. Jag saknar tiden då jag inte behövde försöka tvinga fram tillfällen att göra annat, som att ha crazy minilan, fara långa sträckor lite bara-för-att, chilla på random plats och bara leva livet. Ungefär allt som jag förknippar sommaren 2010 med. Kommer aldrig glömma.


Kanske sova på en studsmatta?
- jag saknar dej


emma: as if I knew you

Är home från HAJKEN nu! Det var rätt awesome (klassen är ju wonderful) och 1000 gånger mer awesome än jag hade föreställt mig. Natten spenderades med stjärnskådning så nu är jag nådigt trött, ska troligtvis på träning sen om kroppen tillåter detta!

Mobilförbud rådde somsagt, bilder kommer KANSKE sedan peace hejdå

VÄNTA! Ett btw. Olivia påstod i sitt förra inlägg att vi som var ute under natten frös ihjäl. NOT TRUE! Typ alla andra som var ute gjorde kramhögar på marken (?) och jag frös faktiskt inte så mycket, även om jag bara satt still och skakade!!!! Skaka don't necessarly (stavning?) means frysa ihjäl. Jag frös bara lite. OK.



Ehh ja.. på skolan!

olivia: missing the best part but no time for grieving you're still here

Hemma från hajk i Boliden nu. Det var mobilförbud så vi var 15 elever (7st var sjuka) + 3 lärare som var totalt isolerade där ute i vildmarken. Men roligt var det! Och meningen var ju att vi skulle lära känna varandra bättre och det funkade utmärkt.

Vi hann bland annat med: samarbetsövningar, dricka äckligt vatten (det var massa sand och smuts i vattnet, USCH), mörkerkurragömma, jag har aldrig, ställa en fråga vi funderat på jättelänge, sova omöjligt skönt och sitta ensamma på random platser i skogen och inte göra nånting alls i en halvtimme.

Nu är jag jättetrött. Ungefär hälften av oss, inklusive jag, valde att vara inne på natten, bara prata och sova i hyffsad tid. Andra hälften valde att vara ute, frysa ihjäl och ligga och titta på stjärnorna. De väckte oss andra i ohyffsad tid vilket inte var ok och sedan vaknade vi allesammans ca klockan 7.



blablabal

deras blogg äg:] /anonym :D

olivia: always


some real shit


olivia: älskar dej<3

Vilka här har skoter ;)?

olivia: I have always wanted


emma: en hyllning


olivia: wait


olivia: you feel it deep within

Idag på träningen (den andra, med div1) fick vi veta lite mer om hur truppen kommer bli (och vars vi ska spela). Tydligen ska vi träna med div1 som vanligt, kanske spela ibland, men ändå vara skrivna i div2 så vi kan spela matcher med dem med. Förvirrat. Men alla är dock överens om att vi inte kan träna alla träningar, som är ca. 2 varje kväll. Hhaha, eh ja.

Ok jag vet vad ni tänker "tror hon jag ska bry mig för det gör jag INTE" men det är väl det som upptar större delen av min tid när jag inte är i skolan så därför finns det inte så mycket annat att skriva. Man ska väl ändå skriva om saker som intresserar en, finns så många om mode och foto så dags med lite förnying kanske!

Vad ska man säga... alla blompisar är beroende.

lina: jag ska aldrig mer säga sanningen till nån, som saknar förmåga att förstå

Jag trött och måste verkligen sova. Imorgon ska jag kolla på en ny klubba, eftersom jag inte får ha min älskade salming i div1, utan måste ha canadien eller excel...sadfaces.


Sängen skriker efter mig...godnatt♥






emma: om jag ändrar mig då

Kan inte förstå hur tiden kan gå så snabbt. Eller, inte tiden, snarare livet. Nyss är för länge sedan och nu är dåtid. Jag hinner inte med



saknar dig så jag kan dö din lilla impleusible ninjadude

olivia: how to not believe, well now everything's falling in place and it's like watching a long lost dream coming true

Godkväll kära bloggläsare/hundar/ailiens/neandertalare. Sitter och smider planer, är allmänt glad och mår bra, ja förkylningen är faktiskt nästan helt borta!

Kvällen spenderades i Bergsbyn, mamma tyckte det var för sent för att cykla själv så jag fick skjuts, kallas LYX. Vi såg pokémonfilm, men folket droppade av och vi var bara två som fick se Ash slutligen rädda världen. Då kom det grönt vatten. Det var random.

Tycker det är så jobbigt. Varje dag slutar vi kvart i 4 och är i stan 4. Då har vi träning 5 på kaplan och sen 7 på edda. Stressigt??? Ja!!!

Dagens fundering: Varför sitter jag så jag får jätteont i ryggen? Tål att tänkas på.


Trodde allt att hon var grov.


emma: behöva behöver behövdes

Tjenatjena, ligger i sängen och ska snart sova. Har sovmorgon till kvart i 1 imorgon, zpårat zkönt. Ska dock till stan och möta upp några bushbor (you know it's true) tidigare och coacha dom till 100 kilo!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, chillat, inte lirat med några kompisar, på grund av min ¤%&/ ¤%&/( förkylning. LOVE. Tur att jag alltid är lika sexig - och alltid varit! (mer bilder på mig, ni behöver inte tacka..)





wunderbart

emma: remind me of never letting you in my life

Som sagt, hemkommen från Umeå. Är så sliten att det finns inte, har ont typ överallt (fick ta mycket stryk, måste grova till mig!!!) och är halvförkyld. Cupen gick väl.. bättre än förväntat, kanske inte för mig individuellt men. Nästa vecka nångång får vi veta om vi blir uttagna till division 1, är väl inget jag förväntar mig eftersom jag enligt mig själv inte kan spela och är helt lost på banan. Men vi får väl se!

Ikväll väntar födelsedagsmiddag hos mamma, gott förhoppningsvis, jag är döhungrig, riktigt jävla utsvulten faktiskt

en lolbild för att förbättra inlägget, togs i vintras, observera sängkammarblickarna och att vi alla såg ut som brottare


olivia: when fear disappear, something stronger takes over, no doubts

Efter att jag sovit både länge och väl är jag nu både vaken och hemma igen! Har haft mycket kul i Umeå, har hunnit med att förlora mot IKSU (14-0), Vunnit mot Dalen (2-1) och spelat lika mot RIG (4-4). Var tråkigt att vi inte gick vidare men var ändå galet sliten så det var skönt att få sova i min egen säng i natt.





Som ni ser var det mest ganska likadana bilder, men hade typ aldrig mobilen förutom när vi var på rummet och där var vi inte ofta.


lina: jag behöver dig, för det finns ingen som du, ingen!

Nu är allt som ska med till Umeå packat och gröten uppäten! Jag är så grymt nervös att jag kommer dö på bussen....önska oss lycka till!



(gick inte ladda in bilder, men den skulle sett ut såhär)

Lina+Emma+2klubbor+en boll=AWESOME


emma: if I knew love, I would love you

Sa till alla på msn att jag skulle gå och packa till cupen imorgon - jag ljög. Jag packade matchkläderna, sen kände jag av dragningskraften från sängen, och inte är jag grov nog att stå emot den! Är förövrigt, liksom igår, dödens dödstrött efter att ha tränat hela 3 timmar idag. Tar på krafterna!

Aja, peppar imorgon som SATAN i alla fall. Helt sjukt att plötsligt spela mot lag som man har sett på tv förr... hoppas på att få spela ett eller ett par byten mot IKSU, vore en upplevelse! Damn, kommer bli tufft detta, nu är det killer instinct som gäller!!

GODNATT

¨
krigare going 2 umeå tomorrow, lol på bilden btw

olivia: forever I know, all that I wanted, to hold you so close

Känner att uppdateringen från mina sida har varit botten, men har inte haft tid (skola, träning, födelsedag). Eller okej. Senast efter middagen dissade jag datorn för en liten powernap. Ångrar ej valet.

Förresten kände jag mig jätteuppskattad igår, när folk jag inte pratat med på år grattade mig på facebook (bland massa andra som jag faktiskt pratar med då.) Men gladast blev jag ändå när människor som faktiskt står mig nära förklarade hur mycket jag betyder för dem - tänk om folk kunde göra det oftare? Vi skulle leva i en lyckligare värld.


heh.. snygga

Hade såklart 32 ljus på tårtan, det var shiny

mhm, mästarna

Emma var glad


emma: all those things you never said, you didn't mean them

TCG IS GOING TO UMEÅ! (igen). Cup med division 1 står på schemat, spännande! Far i alla fall klockan 16.00 på fredag (missar svenskan, känner mig elit ;ppPPpPP) så förvänta er ingen uppdatering i helgen (iaf fredag - lördag).

Är förövrigt så dödens dödstrött. Tränade doubletraining ikväll, och det var jobbigt som fan, kan inte i min vildaste fantasi förstå varför vi övertalade tränaren att vi skulle ha fys istället för att spela. Blev dock inte 100 kilo ikväll heller, hittade inget protein :/


jag, mitt underbara face, det slickade kamelhåret, sängkammarblicken och den nya smackklubban, alla fångade på en och samma bild!

lina: ett ögonblick som du alltid velat ha tillbaka

Förkylningen is killing me! Blir ett stort emobarn om jag är sjuk på fredag, då vi ska med div1 och spela cup i umeå...min tur

Idag har jag varit på skolan, hade psykologi och idrott(som jag inte var med på) sååå hade alltså en bra dag. Efter det vare träning och nu sitter jag hemma och dricker mitt te, som förövrigt blev FÖÖÖR sött.



RSS 2.0