olivia: The truth has finally shown its face. How long have I been in this place? I never had a choice, you blinded me and stole my voice!

Förlorade mot div1 med 4-7, vi var oväntat bra men vet ej vad jag höll på med riktigt. Dock roligt.

Har bara gym imorgon, en vanlig torsdag dvs. Sen träning. Enligt den här bloggen gör jag typ inget annat än att träna, ändå blir jag inte särskilt vältränad? Life's not fair. 

SRY HAR SERIÖST NASNING (NOTHING (INGET)) ATT SKRIVA. FÖRLÅT MIG TUSEN OCH ÅTER TUSEN GÅNGER OM TROR JAG HAR TAPPAT MIN HUMOR NÅGONSTANS PÅ VÄGEN. HAR VERKLIGEN INGET ATT SKRIVA FÖRUTOM banankontakt.

ofc ingen bild heller

emma: I try to explain how your touch drives me insane, AND I CAN'T SPEND A NIGHT WITHOUT WISHING I WAS WITH YOU

Känner att jag har varit lite negativ på sista tiden. Finns ingen anledning till det alls ju, älska livet :D :D Här kommer lite bra saker som värmer mitt hjärta i detta inte så kalla vinterland!

- Match imorgon! Randommatch på en onsdag = like. Tyvärr har jag fått ont i hälen? Hälsenan? på något konstigt sätt idag. Men ingen idé att deppa, det gör ju allt lite mer spännande :}

- SNART JUUUL, mysigaste myset!

- TOOOOOONIGHT, I SEE THE SUN, SET THE SKYYLIINE ON FIIREE AND ALL I CAN THINK ABOUT Is WHERE YOU WILL BE WHEN THE DARKNESS EMBRACE YOU!!!! En inte så jättegammal goding, Adept - This could be home. Kvällen vi såg dem live, vilken jävla kväll alltså.. goa minnen! 

- Matchfri helg = hinner göra massa roliga saker, är sjukligt taggad!! 

- Har världens jävla finaste pojkvän, älskar pajken så obeskrivligt mycket :')

- Ska skriva dikter på svenskan på fredag, älskar att skriva dikter.. Har dessutom fått veta att jag ligger på ett stabilt MVG och det känns ypperligt!

- Duschade idag. Till å med jag kan ju va fresch ibland xD

- Har typ världens mest oseriösa blogg, ska gå nån annastans och vara prillig nu, ciao..

emma: hear us now, clear and true, WRETCHES AND KINGS WE COME FOR YOU

Bra låt. Lyssnade rätt mycket på Linkin Park förr i tiden, tog dock ett uppehåll på några år men deras nyaste album är ju sinnessjukt skönt! Inget fel på detta inte!

olivia: I am willing to give whatever it takes to find forgiveness for my mistakes. So I am going to take a chance and invite the unknown to a deadly dance

Nästan moderiktigt

olivia: one man drinking games

So let's drink to the memories we shared
Down one for all the hopes and cares
Here's two for being unaware that you're gone

olivia: I handed you a knife and my heart, ooh, I HANDED YOU A KNIFE AND MY HEART AND NOW THE DREAM IS OVER


Bilden visar egentligen min nya säng men tror inte det syns så bra.. Äsch! Nu kanske jag äntligen kan få lite sömn här också. Synd bara att jag inte får inviga den  i natt då vi snart ska till pappa :P :P xD

emma: the feeling when you see so much more, two soules colliding in something they both asked for

Hello!

Hatar att uppdatera nuförtiden eftersom jag aldrig har några bilder att publicera, pga mina mobilkamera SUUUUGER. Men! Behöver inte sörja för det. Saker jag istället kan sörja över är att:

-Vi förlorade mot Sävar idag med 3-1, plus jag hoppade av eftersom jag mådde sjukt illa. 
-Jag tror att vi har det mesta skoljobbet på jb genom tiderna..
-Det är vinter (dvs man kan inte cykla för då ramlar man och slår ihjäl sig) vilket betyder att man antingen måste gå, åka buss eller tigga skjuts direkt man ska någonstans.
-Det är vinter och ändå ingen SNÖ?? Snö är ju det enda bra med vintern (förutom jul, jullovet och nyårs hehe). 
-MÅSTE FIXA PRAO, typ det värsta som finns..

Hälsningar från tjejen nedan som hade en mysig kväll med sina kompisar (sina KOMPISAR!!) i april. 
olivia: And yeah we all fall to pieces, but at least you fell to me

Har spelat innebandy tisdag, onsdag, torsdag, fredag och snart idag också. Kan livet bli bättre :')? Har match mot Sävar, tufft eftersom de strävar efter att gå upp i div 1 och vi efter att inte åka ut. Typ. Före det har jag dock lovat mamma att följa med på solbacken I think, HoW DId thAt HAPPeN? Viljan was abducted.

Gårkvällen spenderades med daGang men jag tror att vi egentligen är för stojiga och högljudda för en lägenhet. Har dock några riktigt fina bilder, coming nau!
Thinnest neck on earth`? ;); );) );

emma: Grattis! :P!:P :P!

Hello!

Igår hade vi DM-match mot Clemens och klämde till dom ordentligt med 6-1 (ja, det är alltid kul att skämta om deras namn..) Nu har en stabil frukost just intagits och gymmet väntar!!! Tyvärr så ska vi äta både skrov och tårta ikväll så det blir nog inga magrutor idag heller...

FÖRRESTEN så fyller min och Dabeasts lillebror år idag så ikväll ska vi på Dafeast hos pappa. Grattis Albin 8 år♥ Högst otroligt att han skulle läsa detta dock..

Olivia och Albin i somras♥ Vet dock inte vad Olivia håller på med...


olivia: I'm never taking my eyes off of you


<--- on my left

Skall nog sova nu, känner mig så gammal :(

emma: asså seriöst nawiwiwiaiwaiwiaiwiawiiawiaw so true


olivia: As I'm looking to the sky to count the stars I wonder if you see them where you are? I'm down on both my knees to pray tomorrow brings no pain


olivia: the story left untold is better than you know


Två  låtar jag absolut inte har något emot att lyssna på såhär på kvällskvisten :')


Vann matchen idag mot Umeå City, 8-3. Tyvärr var vi dåliga i första och förfärliga i andra, men i tredje skötte vi oss faktiskt. Gjorde ett mål och tacklade en tjej över sargen, det var roligt.

olivia: Look in my eyes! Am I shaking now? I am all you fear, have I made myself clear?


Såg denna goding på bio igår. Nådigt läskig var den, höll på att börja gråta av rädsla. Sen kunde jag knappt sova heller för att jag trodde någon skulle komma och dra i mitt hår. Men! Det är ju så det ska vara, alltså var det en bra skräckfilm. Sevärd!

Idag var det öppet hus på skolan och därför var jag där. På en lördag?!?! Something is terrible wrong... En dags längre jullov var det iaf värt.

olivia: Sanity is slowly slipping from my hands now, I'm standing closer to the edge than I should be allowed

Känner att det är dags för en uppdatering som inte handlar om musik (även om jag skulle vilja. Lyssnar igenom hela The Emptiness, epic story is epic). Hade engelskaredovisning idag, talade tyvärr sämre engelska än lillebror Albin, snart 8 år. Sedan matte, hade en cp vikarie och är det något som gör mig otaggad på skolarbete så är det cp lärare så där blev det ej heller mycket bra gjort.

I helgen möter vi Umeå City så det är faa (observera utelämnandet av den riktiga svordomen) dags att börja prestera! Till i år så slogs två lag ihop, Hörnefors och Umeå City. Det var de två bottenlagen. Så i helgen FINNS INGET ANNAT är att krossa. Annars skäms jag! Kan lika gärna sluta innebandy och börja lyssna på Sofijah eller liknande emomusik. Göra en ny In it to Win it, med låtar som "gubben i lådan" och lite Adele. Fattar förövrigt inte vem som vill lyssna på såna låtar på uppvärmningen?

emma: why oh why?

Jag måste seriöst vara världshistoriens sämsta pluggare. Har försökt plugga i 5 timmar nu, DET GÅR BARA INTE! GÅR INTE! GÅÅÅR INTE! Kommer störtfaila när vi ska ha engelskatal imorgon, oh dear god vad jag kommer faila.

Förövrigt har det här varit en tråkig dag med undantag för morgonen. Vaknade upp med Adam, bättre än så blir det inte.. tyvärr kan inte ens han rädda mig från den långsamma döden som kallas "att stiga upp".

Måste i alla fall sova nu. Imorgon ska jag möta döden ännu en gång, denna gången iklädd formen "stiga upp alldeles för jävla tidigt, ha engelska i 3 h, matte i 3 h och träning". Dör jag inte av detta så kommer jag väl inte kola av nånting.

HEJDO XD XD XD

olivia: oh, and everybody know this is the part of breaking down in anybody's arms


SHE SAID SHE'LL RUN
UNTIL HER FEETS DON'T TOUCH THE GROUND

olivia: Is it right, to sit and watch this die? We're slowly letting go, like it's better left alone.

Vad ska man säga.. Älskar min "nya" mobil. Lätt värt att förstöra den andra.

Det har hänt en historisk sak idag! Jag har äntligen köpt nya gympaskor! Har haft mina förra i ca 3 år, nu håller de på att falla sönder.. Blev ett par lila för 1200, varken färgen eller priset var en dröm men det fanns nästan inga att välja på. Men! Ser det från den ljusa sidan, mamma paya (;-)) och nu kan vi börja kalla mig Lila Faran.

Snart träning, men ska först trycka lite mat. En annan historisk sak som hände idag var förresten att jag inte orkade äta upp på lunchen! Konstigt.

olivia: bara lite bättre än orginalen


olivia: I touch your lips and stare in your eyes, you smile and it makes me fly


Blir lite rädd för mig själv då jag har suttit hur länge som helst och tittat på videon. Nu när jag uppenbarligen inte gör det lyssnar jag självklart på den. "För jag känner såhär, jag tror jag är kär.." Ny besatthet? Seems like it.

Hade tänkt göra lite skolarbete ikväll, tyvärr blev det inte så eftersom jag var upptagen.. med ovanstående. Är hemskt ineffektiv.

olivia: vet att jag varit lite tjatig på senaste, men så sinnessjukt bra

I will try to recollect myself and resume my chase
But what is it that I am chasing, am I really chasing anything at all?
Or am I simply drowning myself in revenge to avoid the horrifying truth?

I've lost the only thing that made me feel truly alive
Are my hands responsible, are his, who was he?

olivia: tell me everything's over that you'll always be mine, say everything's over tell me I'm fine

Så ledsen.. Upptäckte att jag efter all den här tiden har missat ett helt album av Alesana?! Dessutom är det awesome.

OLIVIA: VAD SOM HÄNT/HÄNDER IDAG

  • förlorat en match
  • kastat sönder min mobil
  • älskat mig själv för att ha kastat sönder min mobil
  • ätit på lilla kina
  • mått illa för att jag ätit så mycket på lilla kina
  • ätit godis
  • mått illa för att jag ätit godis när jag redan mådde illa för att jag ätit så mycket på lilla kina
  • lyssnat galet mycket på låtarna i förra inlägget + alesana
  • skrivit ett inlägg med bara små bokstäver utom rubriken
vad jag ska göra:
  • fara till bergsbyn
:) :) <---- lol

olivia: RYSNINGAR

fyfan så jävla bra, skulle ge så mycket för att få vara där


olivia: So restless, I'm hopeless, I DON'T UNDERSTAND

Helzo!
Känner mig som en riktig torris då jag redan har gått och lagt mig (med datorn iofs), men vem är inte trött på fredagar? Har dessutom "tidig" match imorgon med start klockan 1! Sry, menar ofc 13.00, här är vi viktiga.

För att makea this inlägg complete så bifogar jag två egopics (OBS! Utan smink :O), tagna för nån minut sen. Jag och Emma har nämligen upptäckt att det finns regler på hur man får hyfsat många läsare om man har en randomblogg i Skellefteå. Annat än att lägga in nästan eller enbart egobilder (helst modellbilder tagna i skogen) är att skriva mycket om mode och annat ytligt samt tipsa om musik, t.ex. Justin Bieber - Mistletoe eller valfri Veronica Maggio-låt! 

.. Epic fail. Äsch, orkar ändå aldrig kolla statistiken så jag får vara lyckligt ovetande! :-D :-D x-D Här kommer bilderna hur som helst
P.S! Om man inte har någon snygg bild på sig själv (jag har ju själv aldrig nånsin detta problem som ni kanske förstår, men alla de som har det) så går det naturligtvis bra att ta en bild från t.ex. weheartit, även om tumblr är mest på tapeten just nu.

emma: reveal the secret of life. love until the end

Helzo!
Har just kommit hem från träningen (känns som att alla mina inlägg börjar så...?) Gick faktiskt ganska bra trots att jag har kondition i klass med en kedjerökande åldring. Ska snart hoppa i duschen. Ja jag vet ni måste älska mitt intressanta liv xD

Förövrigt har en rolig sak hänt. Adam har bjudit mig på balen! Trodde aldrig dagen skulle komma då vi har tjatat på våra snart-studentvänner i flera månader att dom ska fara på balen och dom har sett gråtfärdiga ut vid bara tanken. Men! It's the wind of change..

Nu till en fråga: Får man gå på balen trots att man är underårig? Alla jag har frågat tror det men ingen verkar ju veta så då frågar jag er våra (ca 2) kära läsare. Hoppas på svar! Förmodligen i onödan men :( 

Hälsningar från den här snygga tjejen:


olivia: you say you're gone, well I'm gone too

Som ni kanske har märkt så var Emma ingen riktig linslus på Halloween, men här kommer det ändå några pics på alla våran KissMe!


emma: dead by april i melodifestivalen?Nu blir väl Olivia lycklig!

emma: HAHAHAHHA FOR REAL???!?

"TROOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL"
En så skrattretande dålig film, kul dock att Aftonbladets recensent visar lite humor?!?

olivia: if you're not the one then why does my hand fit yours this way?

Sitter och lyssnar på töntiga kärlekslåtar, t.ex. Can I have this dance? från High school Musical.. Vilka minnen :') Blir så lycklig när jag hör den. När vi för första gången såg den filmen såg vi just den scenen hur många gånger som helst på raken. (Vet ej varför jag avslöjar vår töntighet här, men någon slags underhållning måste ni stackare som faktiskt orkar läsa det här få.)
Ska sova strax. Gym imorgon! Sjukt jobbig skoldag. C U.. love u all :$

emma: mera potatis, och mera KOOOOORV!!!!!!!!

Idag har jag och Olivia: sett oth istället för att arbeta med hemuppgifterna, ätit frukost istället för att göra hemuppgifterna, sett den här^ filmen istället för att göra hemuppgifterna och tränat istället för att göra hemuppgifterna. Nu har vi hela dagen undvikit hemuppgifterna. Men! Det kommer vi inom en snar framtid få äta upp då de ändå måste göras nångång. Men! Den dagen den sorgen.


Kom nyss hem från träningen och äter nu korv. Mums! Jag gillar korv. Försöker samtidigt locka hit Adam så jag sen kan tvinga han att hjälpa mig med matten of doom. Som tur är så hjälper han mig mer än gärna (har han påstått ialla fall) eftersom galningen gillar matte. 

Måste gå nu, ska lägga upp lite mer potatis. Bai!

emma&olivia: HALLOWEEN 2011

Sen la "någon" upp kameran på garderoben -.-'
Roligt var det då sannerligen!

emma: yes nao

Helloz fellas. 

Igår firade jag och Adam 6 månader♥ Vi åt middag på Viking (men han bjöd som en riktig gentleman). Det var så sinnessjukt mysigt! Kan inte fatta att vi har varit tillsammans i 6 månader.. kan inte ens fatta att denna underbara clueless undercover turkish boy är min :')


En annan bra sak: Imorgon har vi hemstudier :')


En tredje bra sak: Vi åt pyttipanna till middag. Älskar pyttipanna :')

olivia: when everyone's bleeding 'cause everything's falling you're the only one who feels so lonely

Waddup små loverz? Inte mycket här. Har spenderat dagen med att typ lyssna på musik? "You're pathetic and you know it", älskar meningen (från Roll the dice - Shameful Alex). Hon sjunger den på ett så kyligt vis, så sjukt härligt. Samma sak med "and you smiled your whole way through it" (If you wanted a song written about you, all you had to do was ask - Mayday Parade). Småironsikt på något sätt, love it.

Upptäckte just att Hope Die Last har släppt ett nytt album, så lyssnar på det nu. Bilds från helgen kommer förhoppningsvis snart, c ya!


olivia: PUSH ME AROUUUUND

Ska snart och göra något annorlunda. C ya!

emma: yoyo ey ho

OAhoaoaho är så sjukt rastlös. Hur kan vissa dagar gå så sjukt långsamt? KAN DET INTE BARA BLI IMORGON??? Eller iofs så har jag typ 1000 saker att fixa ikväll.. Att åka till Övik utan musik är ju ingen höjdare, och mp3n är hos mamma smart nog. Måste dessutom packa hur mycket som helst, eftersom vi ska sminka oss på bussresan hem imorgon :P:P xD

Idag har jag i alla fall målat naglarna och städat mitt rum. Jag vet allt hur man ska göra för att få tiden att gå! Yes I know.. Klok som få.

olivia: 3 från den gamla goda

Vitbergs.. och pommeslåda.. Mycket kan man säga om den här bilden men jag hade då inte biceps
'

olivia: Are you happy now that I've figured out I was just a victim? <--- SÅ SJUKT BRA; CANT BELIEVE I FELL FOR YOU AND SO ON

Dör lite varje gång jag hör hur bra Alesanas nya album är. Förövrigt har det varit ovanligt bra uppdatering idag, u like? ;-)
Känns förövrigt som nästan det enda jag har gjort detta lov är att sova, sov till typ halv 12 idag och jag gick då inte och la mig så särskilt sent kan jag lova..  NU: en bild som till fullo bevisar hur ful jag är, och att Emma inte är så mycket bättre (ni som kanske fått någon slags uppfattning om att någon slags snygghet här kommer få era bilder krossade) (VARNING! Starka bilder, känsliga läsare varnas)
Das Retarded

emma: oahao this is gonna be so epic

Godmorgon!

Längtar sinnessjukt mycket till imorgon, som ska spenderas med både match i Övik och halloweenfirande! Planerar att vinna matchen (den är mot gullänget och förra året vann vi med typ 6-1 så vi siktar mot samma resultat ungefär), sedan sparka alla våra teammates i *you know what* så att dom skyndar sig så att vi kan vara hemma innan klockan 9. 

Min outfit för imorgon blir garanterat epic.. fast den blev inte billig. Olivias blev desto billigare, hon ska vara [insert outfit] (dvs hon behöver i princip inte klä ut sig -L-,).
BTW! Lyssnar atm på BWO. Mina gamla idoler<3

Övre raden: Djävulen
Nedersta raden fr v: Scar, Hitler, Usama

olivia: It's been hard lately? Yeah damn right it has

Tur att man lär av sina misstag iafSry, är inte emo egentligen, men läser lite från bloggens historia och då inser man lätt vad man skulle ha gjort annorlunda. Jeklar vad man kan vara dum i huvet ibland.

WHAT HURTS THE MOOOOST WAS BEING SO CLOSE AND HAVING SO MUCH TO SAY AND WATCHING YOU WALK AWAY. Emomusik gör aldrig något bättre.. men det är skönt att lyssna på på kvällskvisten(L):*:* Lo.oL saknar söndagslanen btw..

olivia: I can tell by the way you move that you want me to want you

Roligt idag:
Emma (skriker): OLIVIA! TITTA! Jag kan springa baklänges :} *springer baklänges*


DaBeast: Jag kommer aldrig förstå hur pappas cykel kan gå lika lätt uppför backarna som nerför.
Emma: Nej, den lyder seriöst inte under graviditetslagarna.

olivia: just enough hatred to show you the way


Jag och Nyss Hemkommen ska strax dra på träning! LÄnge sen.. ska ändå krossa GK i helgen.

emma: idag ska vi äta lunch med mormor

Hello!

Är nu tillbaka i mitt kära Skellefteå efter 4 mysiga dagar i Trosa. Bl.a så: såg vi Tintin på bio, sov, fikade, sov, åt mat, sov, gick på stan, sov, lekte med gosedjur, sov, spelade sällskapsspel (som jag vann ;) ) och sov. Det var roligt.

Här kommer några bilder på mig, hunden, glada solen, andra djur (och Adam lite).

olivia: and this will be the first time in a week that I'll talk to you and I can't speak

Been three whole days since I've had sleep
'Cause I dream of his lips on your cheek
And I got the point that I should leave you alone
But we both know I'm not that strong
And I miss the lips that made me fly

'Miserable at best' fortsätter att leverera! Har förut bara lyssnat på den korta versionen (don't you dare to ask me why) och ovan har vi den förlorade versen. Förstår inte hur jag kunnat leva utan den.. OK I do men den är fin den med, precis som resten av låten :')

Sett speltrailers i Bersanhooden ikväll. Datorn har slut batteri så nu blir det BAIBAI!
mask

olivia: You're slipping away, can you feel how you're fading? Important to none, you're dust in the wind.
Som till synes blev min gårkväll inte som planerat, dvs att ha en überlame kväll med bara mig själv och TVn som sällskap. I stället ringde det på dörren där vid 11, vettskrämd som jag var av Criminal Minds (blir alltid rädd om det bara är jag vaken) vågade jag knappt öppna dörren. Men där stod bara Matilzie! Iväg till Bergsbyn for vi och såg två skräckfilmer. Därför var jag inte glad när jag kom hem och märkte att jag var tvungen att gå genom det kolsvarta garaget för att komma in.

Idag ska jag nog till mor för att hämta en svart nättröja och sedan förhoppningsvis köpa nya gympaskor! CU!

olivia: Do you feel cold and lost in desperation? You build up hope, but failures all you've known.

Remember all the sadness and frustration and let it go
Let it go

Lyssnar så ofta på den (Iridescent - Linkin Park) att den har blivit lite av ett soundtrack of my life. Som när jag lyssnade på If it means a lot to you som mest, då jag behövde behärska mig och tvinga mig själv till att inte enbart lyssna på den om och om igen.

Förövrigt degar jag hemma ensam och har spenderat dagen i sängen. Ska ej på träningen pga min förkylning som aldrig går över! Saknar sommaren.. Så här följer en bild på Emma som jag tycker är så fin :$ Hon ser ut att ha the dreamy legs of doom!

olivia: så bra, bäst idag


Mayday Parades första album på Spotify! Äntligen :'D

olivia: we raise our glass, this is a toast to all unfaithful ones

Emma ska klä ut sig till Bieber, och Adam till ett par ben.

Gulliga ni=)


RSS 2.0