emma: the difference

Har just pluggat på kemiprovet vi har på onsdag. Varför börjar jag alltid plugga två dagar i förväg? Inte smart.

Förövrigt så har jag ikväll tränat, ätit mat, duschat, lekt med ballonger osv. Och så har jag - surprise surprise! - haft hårinpackning för andra gången i mitt liv. Allt för att inte behöva klippa av mig håret (eller klippa mig över huvudtaget). SÅ nu ligger jag här med godluktande, mjuk och faktiskt ganska snyggt hår. Men bara för att så kommer mitt hår vara en katastrof imorgon, liksom alla andra morgnar. Därför har jag uppsatt typ every day. Mina vardagar är så att säga bad hairday 24/7.



Olivia blev då överraskad? Eller blev hon skrämd av mig under en speciellt bad hairday?

godnatt /emma

olivia: ljuspunkter - de existerar fortfarande!

Skriver fast jag inta har något att skriva. Onödigt.

Har iaf tittat igen gamla inlägg från sommaren, vilket bara får mig att sakna det SÅ mycket mer. Tänk om jag kunde ligga här och hoppas på 20grader och sol imorgon så att jag kan fara och bada, istället för att ligga här och... hoppas att vi inte får nån läxa imorgon?


Och detta har varit min verklighet? Svårt att tro då det mer känns som en avlägsen dröm.

lina: And I dont understand, how I can feel this pain, and still be alive

Sitter här på mitt rum med blött hår som aldrig verkar vilja torka! tycker det är väldigt störande. Ikväll har jag haft träning, den var riktigt rolig fast vi typ inte var något folk så att tränarna var med och spelade.

Skolan idag var typ ingen skola, hade först svenska då vi spelade upp våra pjäser/interjuver/nått annat som handlar om boken flugornas herre. Sen hade vi musik då vi spelade upp en låt på gitarr och en på piano, det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå och då menar jag mycket. Efter det vare lunch och sen engelska då vi såg på film i en halvtimma för sen skulle alla tjejer och några killar på körövning i kyrkan i 2 timmar, efter det slutade vi. En riktigt härlig dag som ni hör.

Nu kom min mormor och morfar hit, titta vad jag fick av dom! snällt? svar: JA:*







puss


dagens fråga

this
or that? (klicka före större)

olivia: vår verklighet

Jag och Emma lagar pyttipanna. Mums, lyx osv.

Nån från en skräckfilm leker med en ballong i vårt kök! Nej vänta, det var Emma. Oj.

olivia: måste faaraaa

Let's go then.

JAAAAA kom på att vi missar matten pga vi har luciaträning... nice. (Y)

olivia: är det så

Åhnej, ÅÅÅhnej. VARFÖR väntar jag alltid tills klockan är mycket med att börja göra mig klar, och i detta fall, blogga? Nu måste jag ju faktiskt skynda mig för att kunna vara på skolan @ 9.20. Jag är inte smart.

Ni ser väl hårfärgen? Posen? Inte smart.

emma: tonight will be the night

åh NU ska jag strax börja cykla till skolan. Pigg? Nej.



varför inte sommar?

emma: sov gott

 

  • chill dag imorgon! Läs, svenska, hk lunch, hål, luciaträning slut=D=D

  • jag kommer inte att komma mig upp imorgon<3

  • kemiprov på onsdag?

  • MINA GRATIS SMS TOG SLUT IDAG?!?!? Tur att jag har pengar så jag ka svara om det är nåt viktigt (eller oviktigt) i alla fall:]

lina: don't forget about us

Matchen ikväll gick superbra och vi vann med 6-2, jag gjorde ett mål och en assist, riktigt nöjd faktist!
Nu blire att spela lite gitarr eftrersom att vi ska spela upp en låt på gitarr och piano imorgon för våran musiklärare, får hoppas på att det går bra eftersom att det är en stor del av betyget och då menar jag stor.'



en till bild när jag hade väldigt roligt med webben idag





puss

emma: jippppppppppi

Måste bara säga att jag är så otroligt fantastiskt nöjd med matchen ikväll!
Vann med 6-2 , gjorde 2 mål 1 assist. SÅ JÄVLA NÖJD, är seriöst stolt över mig själv. Allt kändes bara rätt. Man kan sannerligen säga att jag har kommit upp ur svackan jag har varit i nu ett tag. Sjukt skönt!!!

''

Vi firar med en bild från konfan där det ser ut som om jag och Lina har jättemysigt men vi egentligen leker en lek=D=D=D


olivia: men det är så jag känner

Idag grät jag för första gången på en innebandymatch.
Men jag fick ju förfan ett berg i mellangärdet. Att tappa andan var mycket obehagligare än jag mindes. Fast jag vet inte varför jag grät egentligen. Det bara kom. Inte för att det gjorde särskilt ont eller så, men jag kunde inte stoppa det heller.

Matchen vanns iaf med 6-2, bra jobbat.
 
2målsskytt!!

Jag måste bara säga att jag tycker synd om dem som inte hittat nåt de älskar att göra så mycket som jag älskar innebandy. Det är nåt som bara tar bort mina tankar på allt annat, på planen finns inga andra problem än de man ställs framför då. Det finns inget annat.

dagens fråga

Dagens fråga:

Kunna flyga,
eller läsa tankar?



NU FAR VI  TILL MATCHEN


emma: take me away, to the place I belong

Vill bara börja med att säga att det var kul att så många tog sig tiden att svara på "dagens fråga"! There will be more i framtiden.


Dagen har spenderats med att baka tårta och ha kalas med 8 småungar, välkommen till en dag i helvetet. Nej men jag och många små barn går inte riktigt ihop. En sak är säker - jag kommer aldrig börja jobba på dagis. Men tårtan blev fin i alla fall. Är man pro så är man?

 

Klockan 7 har jag (och Olivia. Och Lina) innebandymatch med J18 på kaplan. Och idag så blir det vinst.

 

 mmmmmmmmmmmmums


olivia: jag gillar dem

Har haft fullt upp hela dagen med att fixa barnkalas och ha barnkalas. Det är inte vanligt att ha fullt upp på söndagar, men dagen fortsätter till och med med match så jag fortsätter ha mycket att göra.

Dock var det kanske inte min största dröm att, pga detta barnkalas, missa BÅDE skyltsöndag och tegs match på isladan. Ibland har man allt tur.

Emma har bilder på tårtan vi bakade, världsklass alltså.

Utanför bilden<33<3<<3<3333 =ppPPpPppP

lina: Is this the way you left me?

Hejhejhejhejej
Idag blev mina planer för dagen kraschade så jag blev lite småsur, for på skyltsöndag med mamma istället men det var inte så kul och jag var sur så förlåt om jag råkade ge någon världens mördarblick men ah inte mitt fel.
Klockan 7 har jag match på kaplan, kom gärna och titta.
puss

dagens fråga

DAGENS FRÅGA


Skulle du hellre vilja bli rik och ful
eller fattig och snygg?

 


emma: varför har han så fula byxor???? han är ju snygg i ansiktet! han har jämt haft såna där tröjor

LINA HOLMBOM MÅLAR PÅ ETT POPCORN

LINA HOLMBOMS PAPPA KÖPte GODIS ÅT OSS

VI KOMMER ATT TJÄNA EN TUSENLAPP SOON jag längtar! yesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesysesyesyesyseysyeys yesyseyesy eysyseyes yesyesyes eyssyeyes eyseyyes yeyseyeys

oj det blev spår sryyy:((: förlåt mig plzz :P:P:PP:

olivia: min tur igen


Mysig hemmakväll
Vi har godis, chips, popcorn, denna dator och en tv. KAN det bli bättre en trött kväll som denna?
Update: Emma och Lina ville visst göra nåt. Jaha, då gick mina sköna planer i stöpet.

Detta pannband
Även fast det är tränings så är jag helt kär. HUR bekvämt som helst, fast inte på träningar.. Bara hemma.

Forever yours - sunrise avenue


Nykomling i min spotifylista, tillsammans med flera andra av deras låtar(Y)


Beslutsångest
Hatar det, särskilt nu med gymnasievalet och allt.

Thorén business school
Enligt mig verkar det vara världens sämsta skola, ärligt talat. Motbevisa gärna.

Emma
Usch fyfan... Okej nu skoja jag allt till det. Jag gör allt för att vara lite dum. MOHAahhaa.



lina: du gav mig hopp och lycka, på livets resa

Jag kom nyss hem från att ha varit ute med min hund som jag inte tycker är allt för söt just nu eftersom att han jämt vill starta fighter mellan oss två. Tycker att han borde veta att han jämt kommer förlora i brottningsmatch mot mig.

Idag har jag varit runt på olika gymnasieskolor och kollat på olika pogram, det jag känner mest för att gå är Idrott och hälsa på johnbauer men ja tycker också att Spectrum på a-torp verkar roligt. Just nu låter det troligast att det blir Idrott och hälsa, men ah det är ju ett tag kvar så får väl se.  
Ikväll blir det att göra någonting roligt med emma och olivia, om du vill hitta på nått med oss så äre bara att höra av sig.


det här är alltså den mkt fina men jobbiga saken





puss


emma: and I rule my world

Haha roar mig själv just nu med att skicka alldeles för seriösa sms till Lina om matchen mellan SKELLEFTEÅ AIK och HV71. Dessutom tänker jag på en viss sak jag fick höra igår, vilket var det roligaste jag har hört i hela mitt liv faktiskt. Vet inte om jag får skriva det här, då kanske jag får någon efter mig. I will not take the risk. Det är för farligt.

 

Men roligt var det kan jag lova! Ja harregod, goda minnen..... Ikväll ska jag umgås med Lina i alla fall, planer ännu oklara men snart lättar nog dimman och vi kan se ljuset i tunneln. Ja alltså, snart har vi nog kommit på något att göra.



Olivia och Lina har allvarliga samtal i matsalen


olivia: nu var det så här


Denna tjej have some real thinking to do about gymnasievalet.

Något ni kanske inte visste om mig:
Jag får väldigt lätt och ofta beslutsångest



emma: we'll play

Kom just hem från öppet hus på gymnasieskolorna här i Skellefteå, där jag lallade runt med min mamma, min pappa och min syster aka Olivia. Besökte Spectrum på anderstorp, samhälls på kaplan och idrott och hälsa på John Bauer. Just nu lutar det åt johnbauerhållet för mig. Känns bara som min grej tycker jag. Mycket projektarbeten och sånt, och det är väl bättre än att försöka trycka en massa värdelös fakta i huvudet. Sen att det dessutom är 4 timmar innebandy i veckan gör ju inte saken sämre.

Och efter snart 4 sjukt tråkiga år är jag sugen på något lite roligare.

Förövrigt har jag nog aldrig träffat så många jag känner/vet vilka det är/94or över huvudtaget om idag

 

want zzzome?


olivia: nu ska vi fara

Woho! Äntligen dags för....... GYMNASIEINFO!

Det där kanske var överdrivet glatt med tanke på att jag blev väckt halv nio i morse? Men vi ska iallafall iväg nu. Schemat för dagen är Spectrum>Samhälls>Idrott och hälsa. Sedan är det dags att baka tårta (Igen!!!♥). Vi har barnkalas imorgon. Är tvungen att hjälpa till, vare sig jag vill det eller inte. Höhö.

Hon bor inte här längre:(..... de närmaste 2 veckorna. Then she's back!

emma: please give them back and let me use them, and then I will fix it

back in bed efter en helgalen röjarkväll! Skoja men vi gjorde lite smått och gott. Haha, jag är så himla vitsig.

Imorgon blir det att stiga upp halvtidigt för att fara på öppet hus i de olika gymnasiskolorna. Inte trés bien, men vad gör man inte för att välja rätt.... men ska det egentligen vara så förbannat svårt? Kan vi inte bara få välja???



såhär såg jag ut igår kväll?

pussar/emma

jevla satans serring

holasej jag bryr mej så myckt och det är särför jag skriva på caregangbloggaaaaa
ÄÄÄMÄÄÄL!!!!!!!

klubba ner han med korven vettja!
gud va roligt han ger vi en kram!
KLADUNK KLADUNK!!!!











eh... sa du smack?

lina: det man inte vet mår man inte dålig av

Nu är jag så trött på att vara hemma så att jag tror jag dör, men är typ frisk nu så imorgon blire att göra nått kul:) Fick just ett sms om att jag ska spela match med juniorerna på söndag, får hoppas att det går bra fast jag inte tränat sen i måndags. Kul blir det iallafall.

Ikväll kommer jag nog bara vara hemma och se på Idol, kanske nått roligare om jag kommer på nått men skulle inte tro det. Om någon har lust så får den gärna ringa och vara social för kommer ju som sagt inte ha speciellt roligt.





Måste verkligen ta nya bilder:o






puss

olivia: nåt sånt här har aldrig tidigare inträffat


Ja, jag är en riktig bråkmakare

Men jag är en bråkmakare som duschat, ätit middag och gjort mig allmänt klar(Y) Nästan personligt rekord! Är nämligen inte den som äter snabbast...


Äsch, tänkte att jag kan ju ta en till bild på snyggingen aka moi. Även fast denna var oförberedd ful och på skolan. Med julstämning dock♥

emma

åh jag är så ARG

Ska vara klar typ 7 och jag har inte duschat än? Tänka duscha på träningen men då bråka olivia med mig så mycket att jag glömde typ alla grejer och.... nu sitter jag här
bra tänkt

emma: I've found my way

Ska och träna innebandy snart, det allra underbaraste man kan göra på en fredagkväll♥♥ Nej men vill man bli bra så måste man offra lite...?

 

Sedan ska jag i alla fall umgås med olivia viktor och max tror jag, så lät det i alla fall igår! Men man ska aldrig ta något förgivet. Jagmenar, hur kan någon veta om jag kommer bryta foten under träningen eller inte?

Måste packa nu i alla fall,

pussar/emma

 



ÄLSKA OUTFITEN


olivia: varför väntar vi alltid?

Klantade till det rejält på kemiprovet idag. Eller, egentligen bara på en uppgift men den var värd 8p så det var inte så lyckat. Bortsett från det kunde jag nog faktiskt det mesta. Men det får vi se när vi får tillbaka dem!

Nyss ddställdes jag och Emma mellan det svåra valet om vi skulle fara till hemmakväll nu och lämna tillbaka filmerna, eller om vi skulle göra det ikväll. Tror ni fattar att det blev ikväll med tanke på att jag faktiskt bloggar nu. Men det blir förmodligen att försöka få mamma eller nån att göra det...... lite lata här idag. Men det är ju dags för fredagsmys♥

Lina: "Vad händer? Jag kan ju inte vara sjuk på en fredag"
Emma: "Åh gud... Varför kan inte jag ha såhär mjukt hår?"


emma: freeeesht

Som utlovat. Mitt och Matildas "nya" rum

 da beeeds

 byråarna (?) , hyllorna som är på andra bilden ska upp på väggen där
and some mooore

Ni skulle bara se så jävla coolt det är i verkligheten:$ Och vilka ytor som finns nu! Var kom dom ifrån egentligen?


pussar/emma


olivia: vi ses igen

Klappad och klar. Redo för nya äventyr!

Ohnej, jag glömde sockar

olivia: har den visats förut?

Sitter här på min säng, inte alls klar. Men vet ni? Det gör inget. För idag så ska vi till landskyrkan och se när 6orna sjunger adventssånger. Börjar 10min senare, och lands är närmare oss än vad skolan är.

En bra start på en bra dag, får vi iallafall hoppas. Men, det är faktiskt fredag. Vad kan göra en så underbar dag dålig?

Hade visst 1(!!!!!!) bild från förra fredagen, tagen på skolan. Men jag kan lova er att den kvällen var true fredagsmys. Precis som det ska vara!♥

emma: how could I be so blind

Nu var det plugget överstökat. Kommer jag klara provet? Yes. Kommer det gå bra? Njet.

Förresten rensade jag även min garderob ikväll. Blev lite deprimerad då jag såg att det som var kvar i min byx-låda var ett par tights. Fast en hel låda full med mjukisbyxor, var jag nu har fått alla dem ifrån. Synd att jag inte längre använder sådana på vardagar! Så för min del blir det nog tights imorgon, hehe....

Och min tröjlåda var inte helller mycket att hurra för. Faktiskt sorgligt lite låg det i den lådaa, trots att alla mina linnen/t-shirtar/koftor/långärmader låg där. Skulle behöva lite nytillskott, önskar bara ekonomin tillät.

sleep time now

pussar/emma

 



Olivia är koncentrerad på matchen, oui. Men det är jag som för tur med mig. Måste börja se när AIK spelar nästan, det går så bra för dem då. 2/2 gånger kan inte ha fel...?!??!


emma: keep doing this

Kvällen borde för min del ha spenderats med att plugga inför engelskaprovet. Nu blev det icket så för jag och Matilda kom på en roligare sak att göra. Nämligen möblera om vårt rum! Och vilket resultat! Seriöst, det blev så jävla coolt, kan inte förklara....... Bilder kommer imorgon!

NU ialla fall måste jag plugga...... int so fun

 



asdålig bild på olivia och "min del av rummet" som det såg ut förr. Nu har vi det inte avdelat längre, och det känns minst 3 gånger så stort!


olivia: saker förändras

Extreme makeover- på en halvtimme!
Jo nu ni, nu är Emma och Matildas rum inget att leka med. Dubbelsäng och schackrutiga byråer? Bilder kommer senare.

Blev kanske en halvtimmes plugg ikväll. Kom på en sak nu jag glömde träna på. Men äsch. Allt kommer att ordna sig.



Del av deras rum förut. No more of this

lina: längtar

Har varit hemma från skolan idag för är sjuk, har nästan 39 graders feber så mår inte så bra:/ men hoppas att jag mår bättre imorgon för orkar inte missa kemi provet för tycket det är så jobbigt att göra det sen.
Sexorna ska ju också sjunga i kyrkan, alltid lika kul att se dom sjunga den omöjliga låten "bered en väg för herran" eller vad den nu heter. Minns när jag stod där och sjöng, var 4 år sen nu:o känns nästan som igår.









puss

emma: I'm not like this

HHAHAHAHAHAHAH. Vissa personer är verkligen skumma.

Vi tar ett exempel. Han som addade Olivia på msn och sen ville strippa i webben. HAN ville alltså strippa i webben. Hon ba "nej" typ hundra gånger, men idag tänkte vi "aja vi testar acceptera och se om han gör det". OCH HAN GJORDE DET HAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHA.

Jag hade i alla fall turen att inte se något. Olivia och Matilda hade inte samma tur.



Jag och Matilda gör high-five.


pussar/emma

olivia: nu är stunden inne

Ska bara skicka iväg ett litet inlägg innan det blir dags för stunden jag alltid gruvar mig för; packa ner datorn. Har redan packat allt annat som ska iväg till pappsen men datorn blir av någon annledning alltid det sista.... UNDRA varför.

Imorgon har vi kemiprov men jag är ju en sån stjärna på NOämnen så det blir nog inte så mycket plugg... Eller nåt sånt? Det var delvis sant. Någon stjärna är jag sannerligen inte men det blir nog inte så mycket plugg. Kör alltid på taktiken  'eh, det kommer säkert gå bra'. Har funkat hittills(Y)


Blev superbråttom att välja bild, så varsågoda; RANDOM!


olivia: jag skrev faktiskt snäll

Idag hade 9b på brännanskolan dans på idrotten. Gissa vem som fick visa allt? Jo oj det var visst jag, precis som alla andra danslektioner. Och jag är inte ens bra. Till och med nångång när nån prao var där och vi hade dans med han fick jag visa. Alltid. Varje gång.

Det är två saker som händer mig på skolan.
1. Jag får alltid "visa" när vi har dans
2. Min biologilärare "kommenterar" alltid mej.
Jo så är det faktiskt. Varje lektion, och det är inte bara jag som har tänkt på det. Eller kanske inte varje lektion, men 9/10 kan jag ärligt säga.

Jag längtar tills mamma kommer hem. Hon har med sig nåt gott till middag. Här kommer ledtråd:

Det här kommer bli gr8!

/olivia

emma: in any possible way

Innebandyträningarna (2,5 timmar allt som allt, puh) gick sämst som vanligt. Har gått så otroligt dåligt för mig i nästan en månad nu, och jag menar verkligen löjligt dåligt. Pratade igenom detta med mamma (tränare för ett av mina lag + f.d. elitseriespelare so she knows what she talks about!) och hon gav mig ett par tips och råd. Kanske kommer funka, kanske inte. Kan nog inte bli sämre än det är nu. Hoppas i alla fall på att jag får spela matchen med J18 på söndag, trots mina skämt till prestationer på de senaste träningarna.

 

Förövrigt har jag inte hunnit träna på fysikprovet (imorgon) franskaläxan (imorgon) eller engelskan (fredag). Fint.

 



Och imorgon blir det back to school som vanligt...trevligt! Oj förlåt, fick just en hostattack.

pussar/emma


olivia: allt rätt men ändå fel

Några visdomsord:
Livet bygger på motsatser. På träningen tränar man och hemma gör man motsatsen.

Jag kommer f.ö vakna upp död imorgon (om man nu kan det). Efter två och ½ timmars träning och sen för lite sömn är man inte det livligaste som gått i ett par skor.



Bilduppladdningen segar sig och jag är trött. Godnatt

/olivia

lina: Det är sorgligt men sant, men du och jag vi har haft våran chans.







Blev ingen träning för mig ikväll för känner mig febrig och har ont i armen, troligtsvis av sprutan så det går nog över tills imorgon får jag hopps.
Jag har istället pluggat hela kvällen eller okej nu ljög jag, jag har pluggat lite och resten av tiden har jag suttit vid datorn.




söt olivia




puss

lina: Jag vill inte säga farväl men det finns inget mer för mig så tyvärr

Jag tycker en sak är väldigt jobbigt, och det är att man oftast glider ifrån sina kompisar som man varit sååå tighta med förut. Jag fattar inte varför, jag trodde vänskap varade för evigt men har märkt att det verkligen inte är så med alla, folk skaffar nya vänner och glömmer bort sina gamla så länge att man tillslut vuxit eller sjunkigt ifrån varandra.
Nu menar ja inte att det är så med alla för jag har några vänner som jag vet att jag alltid kommer vara så här tighta med, för det finns inga andra möjligheter, skulle inte klara mig utan dom.




okej tog bara nån random bild från i sommras.



puss

olivia: allt är inte som det ser ut som

Nu blir det det så tråkiga men ack så nödvändiga plugg. Först franska, sen kemi. Sen träning. Sen träning. Sen duscha. Sen sova. Ja, ungefär så kommer min kväll se ut. Trevligttrevligt.

Dagens random: Steg in i badrummet. Där stod det ett glas fyllt med vatten. I det låg två leksaksbilar. Varför? Tror inte det finns ett svar på den frågan.

Sneaky eyes

Crazy eyes

Ugly eyes

emma: VIKTIGT

Vi skulle behöva 3 hela hockeyutrustningar att låna en dag i januari/februari.

Någon som har att låna ut? Behöver svar snabbt!

För nu är det nämligen såhär att caregang goes skolhockey. SUrprise surprise! Och nu kanske ni tänkter så här: "Är caregang verkligen bra på hockey?" Och då kan jag garantera er att, det är vi INTE.

SÅÅÅ..... skulle även behöva en personlig tränare i vinter, OM vi får tag i utrustning. Någon som skulle vilja ställa upp?


emma: I swore I would never fall apart

Kände ett behov att återuppleva ett par gamla minnen så jag satte igång den här

låten som för mig är lika med minnen.

Vad emo jag var förr egentligen... fast allt sög typ för mig. Det mesta i alla fall. Aja nu har jag lärt mig att inte lita för mycket på människor:) Då kommer man ingenstans i livet, för alla sviker. Ren fakta



kan inte fatta hur godtrogen jag var på den tiden egentligen
nu har jag lärt mig så mycket mer


olivia: andra försöket då

Åhnej. ÅÅÅÅÅÅÅÅhnej. Mitt inlägg försvann. Det var ett ovanligt långt inlägg. Men jag och otur går ju hand i hand så det var väl inte så oväntat.

Men iallafall. Tre små tjejer söker full hockeyutrustning att låna en dag i januari/februari. caregang goes skolhockey!!!
Det måste komma som en överraskning, men det är så sant som det är sagt. Eller, dvs om vi får låna. Och vi måste veta om vi får det till på måndag/tisdag. Så om det finns någon snäll hockeyspelare/ fd hockeyspelare så är det ju bara att höra av sig. Snälla?

Sommar 09, saknar
tittade på Linas sommarbilder, saknade bara strömmade till mig. Sommaren är den så överlägset bästa årstiden att de andra inte ens spelar i samma liga.

lina: think aboute it

NUUU är jag hemma från skolan, har varit en ganska chill dag ändå. Har också varit och tagit vaccinet mot svininfluensan, dom som gruvar sig över denna spruta kan sluta nu för den kändes inte ens lite.
Får bara hoppas på att jag inte blir sjuk nu för det suger att vara det, man blir så himla uttråkad och irriterad på allt.
Ikväll blir det 2 innebandyträningar efter varandra, först med mitt lag och sen med j18, kommer bli nice!




weheartit



puss

olivia: inget att oroa sig över

Borde kanske... klä på mig...

Måste ju fara snart.... så kanske....

Dagens enda tagg: luciaträning. Älskar luciatåg, så himla fint.


emmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

VARFÖR SUG ALLLTT ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH orkar inteeetyyy GYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD GYJJJJJJJJZDFGZF HGDJFKJLTURWQXER DGHKJ GÅ OCH DÖ ¨HHHHHHHHHHHåhh
gråter för jag är så arg ok hejdååååååååå


lina: Perfect is impossible. But u can be yourself. You´re always perfect for somebody

Nu har jag pluggat kemi hela kvällen och fattar fortfarande ingenting så tycker inte att det känns värt att fortsätta(a)

Jag och resten av careg hade tänk se New moon i helgen men kom sen på att vi typ redan har fullt upp hela helgen, eller inte på lördag men då vill man inte se på bio, nej sånt gör man på Söndagar enligt oss.
Kommer säkert bli att vi ser den ändå bara för att vi eller iaf jag inte har något tålamod:]hah men ah vi får väl se.



Någon som sett filmen, vad tyckte ni om den:)?


puss

lina: saknad


skolavslutning 09

skolavslutning 09



festivalen 09 (kommer typ få stryk för bilden men det var kul)

en av dagarna i Umeå 09

festivalen 09

Stockholm 09

storön 09

Munkviken 09

Munkviken 09

Munkviken 09

Konfa 09

Bureå 09.....^^

Vb 09

 


lite bilder från sommaren, och ja vad ska man säga? JAG SAKNAR DET





puss


lina: och du förstår inte ens att du sårar

CHAAAAAAAAA

började dagen riktigt fint med att vakna 10 minuter efter att skolan börjat, skyndade mig galet mycket och kom ändå inte så där super mycket försent.
Hade världens längsta och drygaste dag men som tur var blev det lite roligare på tekniken då någon tjej kom och pratade om en tävling  och vi fick göra lite gjrejer istället för att lyssna på kjell i 80 minuter.

Nu har jag just ätit middag och ska nog snart börja plugga kemi för har prov, känner sååå mkt pepp eller?





jag ska bli som ^han när njag blir stor!




puss

emma: ett stort grattis

detta är ingen vanlig dag utan detta är... gullgossen, min lillebror Albins 6årsdag!!!

 




sötast i hela världen, skojar inte!

pusssar/emma


olivia: nu blir det annat

Cyklat hem i regn, lika kul varje gång. Nu smaskar jag på en banana skid. Livet leker.

Dagens fail:
Lina vaknade 08.20, dvs 10 minuter efter att vi börjat

Dagens prestation:
Hon kom strax före 08.40 och var ändå inte ett offer


Inte idag men ändÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

/olivia


emma: åh

Ooops, glömde visst stretcha igår...............


Förövrigt fryser jag som utav helvete, man kan ju undra varför jag har så sjukt kallt i mitt rum. Och inte blir det bättre av att man far på skolan heller. Vad är det där, typ 16 grader?

Dessutom ser jag ut som jag vet inte vad. Hade behövt min skönhetssömn inat kan jag lova. Asch, det blir att lägga sig tidigt ikväll då. Frågan är vem jag försöker lura då jag säger så?



ta mig tillbaka nu tack

emma: såklart du ska vara med



jag är farlig jag slåss med pinnar....!


Förövrigt kan jag informera er om att det inte är en lek att spänna upp bhn med this much träningsvärk! Bara så ni vet liksom.

Har just tagit på mig onödigt mycket lypsyl och ska nu gå och stoppa nånting i magen. Blev det nåt plugg ikväll? nääeee. Blev det att läsa en tidning+sitta vid datorn? jaoooooo. Är det OK? njaaeeeeeee.....

hare bra (haha internt skämt) /emmani

olivia: inte så som det borde

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men jag håller typ på att somna. Jag tror faktiskt att jag måste gå och borsta tänderna nu. Det här håller bara inte, trots att jag och mamma bakade pollykaka nyss. Och om jag säger såhär: smeten var god och sen drack jag saft, så borde ni fatta att jag borde vara überpigg just nu? Men nej. Så är det inte.

Morgondagen bjuder inte på några överraskningar.. tror jag. En överraskning vore ju ingen överraskning om jag visste om det nu? Men ja... då får vi ju äta pollykakan.. längtar redan(A)<3333333333333

Sär bild men cool kväll. Vad kan vi ha busat med då månntro?

/olivia

emma: it hurts a little bit

Kom just hem från innebandyträningen, vilken jag har valt att nominera till Årets Jobbigaste. Jag tror faktiskt den tar priset. Körde fys en halvtimme, och en spinkig flicka som jag är icket gjord för fys. Icke sa nicke. Men snart då jävlar... då är jag biff! Brb ska göra armhävningar.... haha skämt åsido.

 

En sak som gör mig förbannad är... eller inte förbannad men kanske fundersam? Är att folk enbart vill ringa mig då jag antingen tränar, har gympa, är på nåt randomplace där jag inte kan prata eller har glömt mobilen. Just idag då jag kom ut till omklädningsrummet (brukar inte ha mobilen med mig på träning, det finns ju så många klåfingrade människor där ute, men idag blev det visst så) såg jag att jag hade hela två missade samtal från dolt nummer. Nog för att det säkert var den störda människa som ringer mig då och då på dolt och inte säger nåt men ändå.



hehe olivia, a little little girl in a big big world?

pussar/emma


lina: Ett slag I hjärtat är ett hårt slag

På träningen idag så var micke så himla snäll så att han tvingade oss att köra fys i typ 40 min kanske och sen fick vi spela resten, vi var så lite folk så att mitt lag bara var 3 spelare. MKT jobbigt, särskillt när man har världens träningsvärk, jag ser sååå fram emot morgondagen:]
Skulle också uppskatta om någon har lust att ge mig massage, men inte sån hård massage så att man skriker som emma gav mig på skolan idag, hah älskar dig ändå.


inenbandy är som ganska kul.<3333





puss

olivia: typ j'adore des fruits (?)

D-Ö-D
Så stavas det tillstånd jag just nu befinner mig i, eller mina muskler iallafall. Eftersom vi körde boxercise igår, gissa vad vi hade för typ första gången någonsin idag på träningen? Jo juste; fys. Kändes ju riktigt bra. Tror jag hämtar en till mandarin.


Oj, min hand såg rätt knubbig ut. Och min överläpp obefintlig. Aja, jag har kommit på att jag typ avgudar frukt. Mandarin, äpple och vindruvor är mina favoriter. Och ananas om det är en frukt.

/olivia

olivia: och här är svaren

Något ni kanske inte visste om mig:
-jag ska på träning nu.

Ja det kanske ni inte visste? Kanske, kanske inte?

Ja titta, träningskläderna på! NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!

emma: did you know................................

Saker ni kanske inte visste om mig?

♥jag har aldrig i mitt liv åkt skoter
♥jag fryser nästan hela tiden
♥jag bodde på alhem när jag var liten
♥jag höll på med klättring förut
♥jag är rädd för att jorden ska gå under 2012
♥är alltid svartsjuk, på allt och alla
♥jag är ca 168 cm lång
♥jag har aldrig druckit alkohol/rökt/snusat
♥jag har hört helt sjuka rykten om mig själv
♥jag har svårt att lära känna nytt folk
♥vilket kan bero på att jag är fruktansvärt rädd att folk ska ogilla mig
♥jag har aldrig sovit till efter 12 på dagen
♥jag är feg
♥jag är ingenting utan mina vänner
♥just idag är jag 15 år, 2 månader och 23 dagar
♥jag utnyttjar folk fast det inte är meningen
♥nästan allt som jag skriver här på bloggen är på ett eller annat sätt ironiskt
♥jag har spelat innebandy i 5 år
♥jag älskar disneyfilmer
♥jag blir nervös för nästan allt
♥jag brukade driva med folk nu, dock inte längre!!!
♥jag hatar folk som driver? dvs jag hatar mitt forna jag
♥har svårt att hålla kontakten med folk
♥jag har nästan aldrig tur
♥jag har nästan aldrig sagt något dumt till någon
♥jag följer 3 stycken bloggar
♥jag har svårt för att vara glad för andra skull
♥jag har 229 msnkontakter
♥jag jämför mig med alla
♥jag har världens humörsvängningar



ska laga mat, pussar och kramar

 

 


olivia: det här behövdes ju verkligen

Gick nyss upp för att svara i telefon, kände att träningsverken från igår har stigit medan jag legat här vid datorn. Men det är ju värre andra dan, så ska inte klaga nu. Det sparar jag till imorgon.
Men det är ju också extremt trevligt då vi har j18träning ikväll och då måste vi alltid göra armhävningar situps osv, jag brukar suga på det men idag kanske jag klarar två´. Jag sa kanske.

I telefon var det förresten mamma, vi skulle laga middag själva idag. Så emma, jag hoppas du läser det här för jag orkar då verkligen inte ropa genom väggen, gå till ditt rum eller ens logga in på msn för tillfället.

Imorgon fyller AAAAAlbin 6 år. Det är två bra saker med detta:
1. Han blir glad, och han gör mig glad.
2. Vi får baka tårta. I lööv att baka tårta. Mina och emmas är typ de snyggaste och godaste någonsin. Jag ser tillbaka på hans förra födelsedagstårta med glädje.

Men! Vad gör de? HMmmmmmm... mystiskt........

/olivia

lina: Said goodbye to yesterday, I made it through, I made today

SAKER OM MIG:

- Jag har möggelfobi

- Jag bor i lägenhet

- Jag har bara älskat en person på riktigt

- Jag är glad över att jag inte har så många nära tjejkompisar

-
Jag har en väldigt stor släkt

- Jag föddes 2 månader förtidig pågrund av att mamma fick en sjukdom

- Skulle egentligen ha hetet My eller Milla, men som tur var ändrade mina föräldrar sig

- Jag har lätt för att lära känna nytt folk vilket kan bero på att jag inte på något sätt är rädd för att dom ska ogilla mig

- Har haft det väldigt jobbigt i 3 år nu

- Litar på folk för mycket

- Det finns personer jag brukar vara med ibland som jag  utan anledning inte gillar, det är väldigt konstigt för dom är assnälla

- Jag hatar att ha långa naglar, tycker det är äckligt

- Jag älskar Umeå, folket där är så sköna och inte dryga som här

- Ibland tycker jag att jag tränar pinsamt mycket

- Jag kan inte äta när folk jag inte känner så bra tittar på eller bara sitter brevid

- Jag tycker jätte mycket om att sjunga, även om det inte låter speciellt bra då

- Jag inbillar mig själv att jag har bra självförtroende och märker sen att det inte är så bra

- Jag är grymt mörkrädd men ser ändå på skräckfilmer hela tiden så att jag inte kan sova
å ja nu orkar jag inga fler.

- Jag fryser hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden, även på sommaren

- Jag gick simming när jag var yngre i massa år

- Jag är glad över att jag är jag

- Har hört att folk tror att jag gör massa saker som jag verkligen aldrig har gjort

- Gillar inte när folk stirrar på mig

- Är jätte blyg att prata in för massa folk men ínte alls om det är 2-3

- Krockade med bil när jag var 6 år och fick problem med nacken då, som tur är det typ bra nu

- Fattar inte hur jag inte kan hata en person som sårat mig och en av mina vänner så jävla mkt

- Är typ ganska bra i innebandy

- Tror typ att man får ett nytt liv efter döden, för jamena man kan ju inte bara försvinna och sen händer inget mer?

fin suddig bild på mig och oliviaaaaa:]




puss

lina: if you belive

Nu blir det att skynda sig iväg till skolan så att jag inte kommer försent en sovmorgonssdag, tycker att det skulle vara lite pinsamt.
Idag slutar jag typ tidigt eller tidigt och tidigt men iaf min tidigaste dag och det är 20 över 2:D:D:D:DD:D:
skrivver dåå
puss

olivia: oj nu blev det bråttom

Jag måste klä på mig. Annars så blir det så väldigt tråkigt att gå till skolan.

Eller nae.. sådär kan jag ju gå. Inget större fel med det! Jag är ju snygg i allt!.. eller nåt sånt.

/olivia

olivia: det blev tidigt

Oavsett vad jag sa förut så fick jag nu ett väldigt sug efter saft. Sockerberoende?

En dag på skolan bjöd jag lina på en cupcake. Då var jag mitt snällaste jag, precis som den gången jag hämtade tuggummi åt lina och emma trots att de inte frågat men jag visste att de ville ha. Synd att det inte händer oftare, men ärligt, det känns inte riktigt som jag att göra så.

/olivia

workout

proffesionella... nä vänta hur stavas det egentligen....




lina: you don´t understand how many people you hurt

Nu är jag äntligen hemma, har varit på träning i 2 timmar där vi hade boxninggrejs som var grymt jobbigt och mina händer skakar än för att jag fick så mycket mjölksyra i armarna, ett bevis på att jag har väldigt svaga armar(a)
Efter det så for jag direkt till farmor som fyller år, åt smörgårstårta och tårta=gottttttt. Sen for jag på ica och nu är jag hemma. En ganska rolig kväll ändå, för det är inte ofta jag gör något på en söndagskväll.
Här är en bilder från träningen när emma visar sina skills:]


puss

olivia: det är svårt det här

Nyss trodde jag att jag hade hittat den sämsta bloggen nånsin. Men nae, nu hittade jag en ännu sämre. Jag som inte ens trodde det var möjligt. Surprise surprise

Jag vill inte skriva ut den sämsta bloggen någonsin's namn för att inte göra någon ledsen. Mycket möjligt nämligen att denne läser det här. I'm a bad girl gone good? Är ju på de onda transformernas sida. MOhahahhhööööö

Förresten ska jag nog sluta dricka saft. En gång råkade jag ju dricka saft+ en blomfluga, och senast idag råkade jag dricka möglig saft. Och hur kul är det egentligen?

Ungefär såhär kul. Och hur glad ser jag ut?

emma: can you belive it

Något som ni kanske inte visste om mig är....

Att jag tror på Gud?
Jag vet egentligen inte varför jag gör det. Men alla frågor om universum och varför vi finns, varför liv finns, varför någonting överhuvudtaget finns, varför skönhet finns, varför man ska leva egentligen, det finns bara inte en rationell förklaring. Därför väljer jag att tro att det är någonting som har planerat, bestämt och gjort allting som finns idag. Jag tror helt enkelt på någon slags "övermakt" som styr över oss.

Förövrigt tror jag även på ett liv efter döden, och på spöken:$:$ Varför? Det vet jag inte. Har ingen bra förklaring, eller en förklaring till hur det skulle kunna finnas liv efter döden eller någonting sådant. Jag bara tror. Och spöken verkar kanske lite töntigt men.. jag gör det i alla fall. Och dessutom är jag jävligt rädd för dom. Då blir nätter som gårnatten till marddrömmar, jag låg och försöke sova och sen smällde garderobsdörren till. Really creepy.

 



I am an beliver! Förresten är dreamhack-crewtröjan nere i vänstra hörnet den i särklass bekvämaste tröjan att sova i!


emma: I will never see a unicorn

leave this mess behind

fairytale gone bad - sunrise avenue

 

Måste säga att jag bara ÄLSKAR den meningen! Älskar hela låten förövrigt, men just den meningen är något speciellt. Vet inte varför men den har faktiskt delvis hjälp mig genom jobbiga perioder i livet den senaste tiden. Att bara lämna det bakom sig. Gå vidare.

Som när jag skulle kköpa en grej på stan för ett tag sen, jag var själv då, och så såg jag en sak, eller snarare en person, som jag verkligen inte ville se för det gjorde så ont. Jag kunde inte andas, jag kunde knappt gå eller se. Jag blev så otroligt chockad, det gjorde så ont inom mig. Tänkte ringa Lina eller nån, men hade självklart inga pengar. Well, what to do? Då dök den här meningen upp i mitt huvud, och jag lyckades köpa det jag skulle och gå hem. Bara gå vidare liksom, lämna det bakom mig och tänka på annat. Visst, det var svårt, men jag lyckades. Var faktiskt stolt över mig själv efteråt!


Skall ÄTA:*:*:*:*

pusssar/emma


emma: looking back

Kom just hem från boxercise, inte kommer jag komma mig upp imorgon inte....jobbigt var det! Linas pappa filmade lite så ni har nog nåt att se fram emot ;-)


Tittade på mängder av gamla bilder hemma hos Lina tidigare idag. Sjukt mycket som har förändrats på mindre än ett år. oOch då menar jag mycket. Vet fan inte hur det har gått till heller.

 


juli 2008



juni/juli 2008



liten lina, oktober 2008 maybe?



augusti 2008



jag, oktober 2008

osv.

HAH någonting drastiskt har hänt kan jag lova!!


olivia: om man skrapar på ytan kan man ibland få 20 poäng

Hemma nu. Mitt lillfinger och tjaa, resten av handen också, skakar så mycket att jag knappt kan styra (har en sån där platta på datorn ist för mus). Gissa om det var jobbigt? Ska aldrig knacka på en dörr igen.

Medan vi skrek och slog varandra till vansinne lekte Peter aka Linas pappa med mobilen så någon form av bild kanske kommer senare. Hoppas inte.

Kvällen är fri så det blir väl datorn....... eller troligtvis blir det datorn, kanske inte min högsta önskan men sånt är livet helt enkelt. Om inte NÅGRA hade varit så godissugna så kanske vi hade haft något att äta ikväll, men icket... Dock så förstår jag ´helt enkelt inte när det försvann, och hur. Det var typ ett kilo och det verkade inte som om nån åt så mycket? Mystiskt...

ett djungeldjur

peace

olivia: roligt, nämen så kul

Nu sticker jag på boxercise på john bauer med dessa:


Ha det så kul här hemma framför datorn, höhö :P:P

/olivia





lina: if you love someone but it goes to waste

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHH sökrutan!!!

emma olivia lina: jättelång rubrik hahahah hahahah hahaha hahaha hahhaha haha ahahah ahahhaaha hahaha hahah ha haha

peace
ny design! vad tycks?

olivia: jag tror jag sov ett tag

Trodde inte att jag hade det minsta bråttom. Det ändrades nu när jag och emma blev tillfrågade om vi kunde gå ner och lämna en nyckel på kaplan klockan 1. Eller, jag menar SÅKLART 13.00. Till vem/varför osv? Ingen aning. Det blir en överraskning, men det är bra, jag gillar överraskningar. Förutom när det gäller att nån säger något och sen tar de kort, s.k tjuvtagna kort. Tjuvtagna kort är aldrig en bra överraskning. Tyvärr blev det rätt många såna igår. Faktiskt nästan bara såna.

VARFÖR blev det ett posekort när jag försökte undvika att bli med på bild!?

HA-HA. Vi hade mästerfotografer på besök, men det behöver jag väl inte säga för ni ser ju kvalitén på bilden<333

Sa att jag skulle lägga ut den här, och jag ljuger aldrig. Fri tolkning på denna.

Tror jag vill ha på mig vanliga kläder när vi ska till kaplan. Detta ska fixas nu

/olivia
 

emma: maybe for too much

carefakta: Fick en ny tandborste idag. Den var rosa.


Förövrigt har jag just ätit frukost osv, ligger nu i sängen igen. Jag tycker faktiskt det är OK. Har ingen lust att göra något före träningen, så. Btw någon som vill hjälpa mig upp ur sängen imorgon? För det är nämligen 2 timmar fys vi ska ha senare idag.

Vänta nu, fickl just veta att jag måste kravla mig upp ur sängen och till kaplan före ett för att överlämna nyckel. Men nice.



haha skämt åsido<333333333333333

pussar/emma

 


olivia: men vad hände nu då

Ni kanske märker att vi har haft lite gästbloggare under kvällen. Eller rättare sagt; ni KAN inte ha undgått att märka att vi haft gästbloggare under kvällen. Andra gången något sådant händer - nice.

Nu ligger jag i sängen, hungrig och trött. Taggar inför att sova länge imorgon, känns skönt att få sova ut 1 dag denna vecka. Min hjärna vill inte riktigt fungera just nu, så jag har inte så mycket att skriva. Mobilsladden är inte här och jag orkar inte gå och hämta den. Får bli imorgon.

Emma på frasses 2day. Frasses är en av anledningarna till att jag är hungrig nu. Mohaha klura på den ni.

/olivia


emma: får hoppas på det

Om jag skulle beskriva mig med två ord just nu skulle det bli Sliten Krigare. Fy fan vad trött jag är!!! Måste VERKLIGEN sova snart... och LÄNGE ska jag sova! Fast när jag säger att jag ska sova länge, sover jag typ till 10..... det är no good:( Har ändå inget att göra förrän 4 då träningen börjar.

Aja, kvällen har varit trevlig. Och vad har vi gjort då? Öh......typ....försökt se på film, brottats, slagits, bråkat, ätit godis, några har ju gästbloggat lite här på vår blogg osvosv. Vet ni vad jag skulle vilja ha nu? CHIPS.


Dessa randoms har jag då spenderat kvällen med



OBSERVERA: 0 of these pictures togs ikväll.

pussar/emma


Ludvig - why does it rain

Varför regnar det? varför tar det ont? kan ingen förklara? plzzzzzz :P :P
saknar darin och idol det året som han var med , men daniel lindström var också ganska bra xD xD

jag gillar att spela tony hawk underytan finns stora och små

ps : sa du smack?

Vg: when love takes over

Jag känner att kärleken har tagit över..vaför..vaför måste de göra så ont..de kittlas i magen
jag älskar ingen annan en ludvig sinclair..han är bäst,snyggast,sexigast,hetast,gulligaste av alla på hela jorden!!!!!!! jag döör btww jag ggillar ollon mer en vad ludde gör /viktor granström

ollon

gillar ollon / ludde sinclair

emma: vad hände med fejset kan man undra

A pebble in the water makes a ripple effect.
Every action in this world will bear a consequence.
If you wait around forever you will surely drown.

The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down

 

En av världens bästa låtar må jag säga=)

 

 

Dagen har i alla fall tillbringats på stan med tcg (the caregang smarttingar:*) , fast mestadels på frasses då men.... Kvällen bjuder på mystiska gäster....jättemystiska.......verkligen mystiska......men det blir nog trevligt fast dom är så mystiska!

 



I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

pussar/emma

olivia: mindre och mindre tid

Äntligen hemma efter många spännande äventyr på långa och farliga vägar. Not. Hemma efter att först spenderat tid på stan och sen hos lina, och sen -faktiskt- lite tid i mitt rum för att städa. Här väntas besök.


Lina tittade avundsjukt bort mot sina klasskamrater.
"Tänk om jag kunde vara som dem", tänke hon och suckade.


lina: hello

OKEJ??????

emma olivia lina (men mest emma): peter jöback

GODMORGON.

Vi ligger just nu hemma i emma och olivias soffa, efter en kväll bestående av träning, match och två riktigt bra filmer; drag me to hell och center stage turn it up.

Matchen vann vi med 5-3, rätt lyckad match för oss alla, Olivia gjorde 1 mål, Emma gjorde 2 assist och Lina gjorde 3 mål.

Ska snart upp och iväg! till stan och inhandla lite smått och gott.

Måste bara berättta om kapet vi gjorde igår kväll!!! Var på nya hemmakväll för att hyra filmer, köpa godis (1,2 kg) och cola. När vi står i kassan för att betala gräver Olivia i fickan och hittar 2 presentkort på hemmakväll! Vi går därifrån, efter att enbart ha betalat 11 kronor för hela kalaset.



ohhhhhhuh

emma: no need to be mean, I just did a bad recension? Sorry

Har jag skrivit klart recensionen? ja
Blev den bra? Eh vet ej
Skrev jag bara en massa strunt som kan låta bra men som egentligen inte betyder någonting? Ja
Hittade jag på saker bara för att det skulle bli bättre? Ja

Har jag tränat på franskan: Ja en minut
Kan jag nånting? Nej inte ett dugg

Andra roliga saker som har hänt ikväll är till exempel att retardet som ringer mig på dolt och inte säger nånting har gjort det igen! Jag såg en liten del av en film, åt polly, lärde mig laga spagetti och skinksås...och inte så mycket mer.

SKALL SOVA



Olivia var lite trött på skolan imorse.... jag är lite trött nu!

pussar/emma


olivia: jag vet vad du gjorde ikväll


När vi var små hade vi en cykelvagn. Den blev stulen. Enligt mina minnesbilder är den där misstänkt lik den vi hade. Tänk vad man kan hitta om man bara orkar resa sig från soffan och datorn och dra sig ut istället.

Synd att det nästan är på gränsen till onaturligt att orka det i denna fina årstid.

olivia: önskningar kan kanske slå in

Detta är mitt lyckligaste ögonblick någonsin!
Gissa vad jag hittade i mitt rum.....

! !   !! ! !! !!! !! !! !    ! ! ! ! ! !!!! !    !

lina: I´m sorry, I can´t smile on the inside.

Nu franska läxa!
puss

emma: greetings from unknown



normal

nu ska jag ändå fortsätta me bokrecensionen

eh vem försöker jag lura det ska jag inte alls. Får göra det senare

pussar/emma

olivia: typ ändå min bästa franska

Je déteste mon devoir.

déteste déteste déteste


emma: could this be it

Har kommit till mamma nu, har skrivit på min bokrecension ett tag. Går halvbra, har skrivit snart en sida och kände att jag behövde en BREAK! Så here I am.

Imorgon är det ju ÄNTLIGEN FREDAG, vilket betyder fredagsmys (som i mitt fall aldrig blir av men jag älskar det i alla fall) och dubbel träning, speciellt för denna fredagen. Först träning en timme eller nåt, sen match mot 96orna. Det är så otroligt tråkigt! Jag kan bara inte göra mitt bästa, inte ens i närheten. Och... det är bara tråkigt!! Aja kanske känner peppen imorgon.

 



hehe Olivia...


emma: feel your touch

TJOOOOOOOOOSAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

Oj sicken hälsningfras. Känn er uppskattade!

Skolan idag var deadly boring, hade både läxförhör och prov på engelskan...!?! Aja allt sög, förutom luciaträningen. Blir galet nice att göra luciatåg, julkänsla nanting! Nu bara väntar vi på att få se vem om blir lucia. Det blir nog jag ;) HAHAHAHAHAHH aja skämt åsido.

Ikväll ska jag göra läxa hela kvällen + fara till mamma. Seriöst, vi ska ha skrivit en bokrecension till imorgon, och det enda jag har skrivit är rubriken. Gääälet nice! Får ju inte bli någon skräpig recension heller, har fan lite press...sänkte mitt betyg till vg i våras, så nu vill jag ha tillbaka mitt mvg..!?
Åh nice, hittade just godis i min väska! Kanske jag överlever allt plugg ikväll då...



sålde dessa i cafeterian i tisdags. Skulle inte säga nej till en just nu!



Vi har så roligt hemma

 

Och här är ju snyggingen herself! Fyf*n va fin! Helvete! The king of the world! Emma "The King" Nilsson!
EH haha varför kan jag aldrig slappna av på bilder?
Btw titta vad tjockt mitt hår är... förr var jag fan flintis. okej de va kanske inte jättetjockt men halversgt?

pussar/emma



olivia: lyssna på mig

en viktig fråga:
ÄR NYA HEMMAKVÄLL ÖPPET?!?!?!?!!??!

Varför har ingen sagt nånting? Hemmakväll är ju vår babe! Blir ett besök snarast!

HA-HA-HA


Orkade inte leta så tog från ett och samma tillfälle... men alla 3 från "gissa vars"?

/olivia

olivia: det är svårt


Nån som fattat poängen med den här reklamen?

olivia: sånt här som skulle kunna firas

JAAAAAAAA bloggen firar 1500 inlägg! Dock blir det här det 1501. Men ja. 1500<3<3<3<3<3

HEhe okej hade typ INGET med texten att göra.. men här är vi!

Öh hade ännu mindre med texten att göra? Bara en störig bok jag ser varje gång jag är i biblioteket. Alltså på skolan. Mina besök på bibblan i stan är typ... obefintliga

Sak som ni kanske inte visste om mig och emma:
- när vi var små lånade vi JÄMT böcker på biblioteket. Och nu menar jag faktiskt det i stan.

/olivia

emma: would you like to feel exhausted

hemma från 2,5 timmar träning, lite jobbigt, men bara lite. Anledningen till att jag ligger här med datorn är obefintlig. Det finns tusen andra saker jag borde göra, och detta är inte en av dem. Sånt är livet.

Just nu håller jag på att bli medlem på voiplay (?) MEN DET GÅR JU INTE!!!!!!! Jag fattar inte vad det är för fel:( Jo man ¨år typ inte trycka upp det för "säkerthets" skull. FAN TA DE JÄVLA SÄKERHETSÅTGÄRDERNA (u)(u) Eller jag är medlem nu tror jag nog... adda mig eller vafan? Jag fattar inte? emmani heter jag iaf om någon är intresserad!

Denna helgen blir vår första helg på väldigt, väldigt länge utan match. Men då har vi ju såklart lagt in en extra träning, jippi.....blir dock inte innebandy utan något hemligt (fast Olivia råkade höra så nu vet jag vad det är. Inte det roligaste jag har hört precis)



pussar/emma

lina: that´s how easy love can be

Ikväll har jag pluggat..och det kommer jag nog göra alla andra kvällar i veckan också eftersom vi har massa prov och jag har svårt att lära mig.

NU ska jag göra en irriterande lista!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Jag blir lätt brun. 
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser. 
[ ]Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] Jag har mer än två piercingar. 
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar. 
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[/] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet. 
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. 
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt \"lol\" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer. 
[ ] Jag har kissat på mig av skratt. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben. 
[ ] Mina tonciller har tagits bort. 
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma. 

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (åkt)
[x] Jag har flygit. 
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien. 
[x] Jag har varit i Sverige.
[x] Jag har varit på Kreta.
[ ] Jag har varit i Danmark.
[ ] Jag har varit i Norge.
[x] Jag har varit i Finland.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna. 
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon. 
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel. 
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller. 
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har/haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande. 
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. 
[x] Jag har sett någon dö. 
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord. 

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidninar
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[ ] Jag äger något från Diesel.

ALLMÄNT
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. 
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik. 
[ ] Jag är en sportfanatiker. 

[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka. 
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till jobbet. 
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärlek. 
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik. 
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. 
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad. 
[/] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel. 
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.




puss

emma: amazing

Vad jag skulle säga om min pojkvän var otrogen? - Okej inte dålig du e
Eller: Men gere

Eh man är ju inte normal?



olivia: så många frågor


Seriöst, det här ÄR jag som slickar på en banan!?!?! Vad gick fel?

emma: I've found a treasure, you

Fett nice dag idag, inga lektioner, sålde fika hela dagen. Men åt typ så mycket att jag fick ont i magen... care? Det har ju gått över nu :}

Idag glömde jag på skolan svenskaboken, engelskaboken och franskaboken. Jag som hade tänkt göra läxor.....för en gångs skull. Men nej. Så blev det ju inte

Har ingen träning ikväll, skönt eftersom jag har blivit så dålig??? Seriöst, jag vet inte vad som har hänt. Men iaf, om någon har lust att göra något är det bara att höra av sig. Alltså jag lovar att inte bli arg. Lovar.

 

den här bilden letade jag efter i 15 minuter så den får duga

 

pussar/emma


lina: Before you judge me, Try hard to love me

Nu ska jag som är en väldigt duktig flicka gå och sova. NATTIIIII
puss

lina: det bara är så

tjohooo, den här dagen har inte varit spännande alls så det löns inte att jag berättar om den,
Träningen med j18 idag var där emot väldigt annorlunda för vi tog lag kort. Det började med att vi bara tog vanlig gruppbild och enskilt kort som "säkert" blev väldigt vackert. När vi gjort det så kom någon på idén att rita att alla skulle rita krigsmålning(fjortisstreck) på kinderna och att hela laget skulle ligga i en hög och se farliga ut, det var riktigt kul men tror inte att någon lyckades med att se farlig ut, eller inte jag iallafall för jag höll på dö av skratt på nästan alla bilder.
Min tränare pratade också med mig efter träningen och sa att jag hade utvecklats otroligt mycket på så kort tid osv, det är alltid kul att höra sånt, så blir man ännu mer peppad.
finare flickor finns inte<3





puss




emma: levande historia

Att säga att man vill slicka och suga på en alien kan tolkas på många olika vis...men just nu är det en sådan här alien jag skulle vilja slicka och suga på



mummmmmmmssss......




pussar/emma

olivia: sitter och väntar, men bara hela tiden


Haha, inga förutfattade meningar här tack. Hade fotografering med j18 och någon tyckte att vi skulle måla oss i krigsmålning på några kort. Så detta är alltså KRIGSMÅLNING och det var INTE min idé.

Nu måste jag pluggeliplugga, främst biologi men också fysik till provet på torsdag. Kul att vi haft typ 3 lektioner och vi har så otroligt dålig lärare att vi knappt lärt oss nånting? Nu var det dessutom x antal veckor sen vi hade fysik sist, om vi inte räknar med förra veckan då vi hade vikarie. Det stavas N-I-C-E

/olivia 

emma: in your arms

Nu var det ett par timmar sedan jag uppdaterade. Mer än ett dygn bestämt. Och vad har då hänt mig under dessa mystiska timmar? Vi kör en kort sammanfattning:

  • Såg "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta" , ensam med turkiska kakor
  • for på ica och köppte godis
  • åt godiset, bakade kolakakor till skolan imorgon
  • skolan
  • träning
  • åt ett äpple

And here we are! Visst har jag haft ett underbart föregående dygn ; )? Jag vet ni vill ha mitt liv!

 

Imorgon i alla fall så är det....DUDUURURUDUU INGEN SKOLA!  För mig i alla fall, eller jo jag ska vara på skolan men inga lektioner, skall sälja fika i cafeterian. Inte dåligt. HELL NO.




Igår då JAG (och observera ordet jag) bakade kakor och dom andra HJÄLPTE mig.

pussar/emma


olivia: jag sökte både länge och väl

this is some real shit

olivia: och det gjorde just min dag

morsningkorsning? Måndagar är verkligen händelselösa dagar, idag också. Dock lugna skoldagar för vår del också, gr8! Annars skulle jag nog ligga här död istället för att ligga här skrivandes. Och hur kul skulle det vara egentligen? Inte särskilt.

Igår gjorde Emma nån konstig frågesak, typ "hur dåligt mår du?". Då var det t.ex. en fråga ; har du tänkt på självmord? Antagligen. Men inte nödvändigtvis på att begå självmord, jag har ju aldrig funderat över att göra det. Bara det, en helt annan sak. Säg en sak som man aldrig har tänkt på? Nej precis.
"har du skadat dig själv?" Klart som fan. Med mening? Nej.

Min lilla mandarin med emma och matilda i bakrunden igår efter att vi bakat. Inga här som tänker på att ta livet av sig. Tur de<3

/olivia


olivia: DEN är min

Emma och Matilda går till grannen och lånar vanlijsocker i just detta ögonblick. Vi har förr lånat gärdde och jag finner det roande att låna av grannen. men inte är pappa tvingade oss att ge tillbaka grädden till grannen, och det var en annan som öppnade som inte hade nån aning om att vi hade lånat. Kul (Y)

Jag har hittat min kofta! Som jag har haft borta sen någon gång före sommaren. Vars kan den ha varit? Jag vet svaret, och några kanske kan gissa. Tjuvis.

/olivia

lina: friends are the family you don´t have

Ikväll har jag pluggat musikteori och det är nog vad jag kommer göra resten av kvällen med, har prov på det imorgon. inte ok. gillar inte lärare. a då vet ni.:*:*:*::**:*
puss

emma: rätt?

life's a game but it's not fair

man skall inte klaga
de finns de som har det tusen gånger sämre
ta vara på det man har
istället för att sörja det man inte har
och komma ihåg att allting är relativt
inget varar för evigt



olivia: borde nog gå snart


Emma drar sin bästa pose före matchen

men vafan är det här för pose? Och vad hände med fejset`?! Seriöst, den här bilden var störd. Jag kommer inte ens ihåg att det där hände

nu ska jag se oth, ♥ olivia

emma: new world

Förlust 4-0, alla målen var på ett sätt mitt fel och jag gjorde självmål. Behöver jag säga mer?

Ska duscha snart i alla fall, sen baka till när "min grupp" i min klass skall ha skolcafeterian. Vill någon ha besök idag/ikväll är det bara att höra av sig, pallar inte vara hemma. Oj vad glad jag låter, kul att umgås med mig...nä men nån kanske vill ta på sig uppdraget att muntra upp mig? SÅ svårt är det inte.



Olivia är full av fart och fläkt?

pussar/emma

olivia: nu ligger du kanske och sover

Nyvaknad. Eller nej, har typ halvsovit i ett år känns det  som. Måste ksynda mig lite att skriva, mamma kommer halv och hämtar oss till matchen. Mer till det senare.

Emma berättade ju vad vi gjorde  igår, så jag tänkte se om jag hade några bilder. Tydligen 3 på mobilen, desto fler på kameran. Men ni kan få mobilbilderna. Jag ska göra ett fint collage.

HAha förlåt då... ville ha nån inställning som jag aldrig hade använt. Det blev denna.

Men som jag sa. Idag har vi match, med vårt lag. Om ni undrar varför vi skriver "vårt lag", så är det då vi menar att det inte är juniormatch utan, ja, med "vårt lag". Den är iallafall klockan 12 på örjans, alla skelleftehamnsbor som möjligtvis läser denna blogg får gärna komma och titta, ni andra med såklart. SÅklart.

/olivia


emma: och alla vet

GODKVÄLL.

Jag är: trött. Måste sova. OCH HUNGRIG. >Måste äta. Kvällen har i alla fall spenderats med careg och tre fina pojkar som kom på oväntat besök, PRECIS som det stod i mitt horoskop. Vi hade det jättetrevligt i alla fall, att jag dock inte vann i Buzz och att jag såg iut som ett litet emo är en annan historia....... Skänker en tanke åt dem nu cyklandes hemåt i det snöiga, kalla vädret. Och inte är det kort heller.

 ÖHH orkar inte bilder eller skriva.

Match imorgon, samling 11 på örjanshallen..........have 2 get som sleep.

pussar/emma


olivia: såhär såg det ut förut

Det här var dt vi fann som "snygga vampyrer." Jättesnygga.




emma: close your eyes

HAHAHAHAH caregang ligger i min säng

...och bildsöker på "snygga vampyrer" på google. Perversa eller+?????

olivia: nu kommer någon


tror jag var lite trött på franskan, då jag skrattade när jag tittade i svenska-franska ordboken. Särskilt roligt tyckte jag att det var när jag hittade 'lagg'.

Vänta nu... jag VAR trött den dagen, eftersom vi var tvungna att stiga upp halv 7 för att kunna få sskjuts med pappa halv 8. Vi börjar 10 över.


olivia: nu går vi till stan tror jag


ja vi har mycket att göra. FIna namn


olivia: så är det men bara just nu



Woho! Jag! Klar för att.....(förslag önskas)
Körde på nå tröja jag fått men aldrig använt, lite konstig och inte übersnygg men den var mysig, så den fick duga för idag.

Justnu's fundering: Varför kan aldrig det jädra nagellacket försvinna, hur mycket jag än klöser?
Justnu's göra: Typ... smörja in händerna. De är inte det bästa gud har skapat.
Justnu's låt: Beautiful soul?!?!?!?
Justnu's dåliga: Hål vid tån på mina strumpbyxor, måste hitta sockar!!!
Justnu's bra: LÖRDAG! ♥

öhja. Bloggtorka? Svar ja.
/olivia

olivia: obegripligt



vad säger hon? (skruva upp ljudet)

lina: You look like a trash with your mistakes

NU har jag vaknatttttttt, vet inte vad jag ska göra idag men vill typ gå på stan för ja det känn som om jag inte gjort det på år och är supersugen på det:]
Kvällen igår ÄGDE och kunde också blivit MKT bättre om inte en jobbig tränare hade haft mens, haha berättar mer om det senare säkert.
Nu ska jag gå och göra mig klar och så.
hmmm...
puasss

olivia: jag vet vad du gjorde förra sommaren..... ?

Tegs småpojkar förlorade igår och vi hade vår vanliga otur. Nu kommer bilder.

WoW!

ahhaha random..

Best pose everrrrrr


Visste ni att jag har en Mulanlinjal på skolan?!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!

/olivia

emma: I used to know you so well

Har lust att sitta i pjamas (eller va man ska säga?) hela dagen, ingen lust att göra nånting.......förutom att äta på stan. Fan va sugen jag är!! Men det känns så onödigt att slösa pengar på sånt men... ändå jag är så sugen!! Undrar hur mycket pengar jag har egentligen. Svårt att veta! Vill kanske inte veta heller... ;-)

Aja, borde få mitt stora feta ass ur sängen snart, men jag PALLAR bara inte. Förövrigt, om nån vill hitta på något med the king of the world (jag då) ikväll så är det bara att höra av sig!



trädkramare


pussar/emma

emma: have you ever thought you belong with me?

så många gånger


Vaknade idag..klockan 9?!?!? Kan jag inte få sova va? Aja låg i sängen ett tag, sedan började det rinna tårar. Alltså, jag var inte ledsen utan dom bara rann. Random. LIgger och lyssnar på lite go musik nu, ska strax dra mig upp ur sängen.

Kan bara säga att jag saknar UMEÅ nu.................berättar mer senare



umeå.................


pussar/emma

olivia: såhär på slutspurten

Ligger här, halvsminkad, påklädd och med uppsatt, blött hår. Lite sena eftersom matchen börjar åtta, men det kan bero på att jag väntade på att emma skulle duscha klart när hon satt vid datorn oduschad.. Ja som det kan gå.

Justnu's fundering: Får vi skjuts? Hoppas. Annars är vi väl vid isladan imorgon.
Justnu's goda: Toblerone bredvid min säng<3
Justnu's göra: Vänta på hårtorken.
Justnu's låt: Viva la vida avec Darin!
Justnu's fula: Mina naglar+nagellack är inte riktigt på topp.
Justnu's snygga: Jag! Nej okej, sån är inte jag. Men... kommer inte på nåt. Inget fel på mina kläder enligt min åsikt.


Vad hände med ljuset?

/olivia

emma: you think that I can't see

NU ÄR DET FREDAG IGEN

Och självklart blir det fredagsmys. Det är ju det fredagar går ut på? Aja kvällens schema är upplagt, för ovanlighetens skull. Ibland måste man ju få överraska. I alla fall ser det ut på detta viset

 

  • Träning 17.00-18.00, Kaplan
  • Fara till isladan och titta på nåt umeålag vs lejon
  • max, träffa umeålaget och speciellt våran friend andreas
  • hem, se inspelade idol. Är typ kär i de.......eller okej erik men ändå? Han är ju bara SÅ BRA

Och dessa två skall jag spendera kvällen med:








pussar/emma


olivia: det här är något

this is some real shit





/olivia

lina: Det enda du kan, är hur man gör fel mot den du sagt du bryr dig om.

OKEJ NU har jag inte bloggat på länge, men har faktist inget intressant att skriva om och då äre inge kul att göra det heller såå ja då vet ni.

Idag har jag varit på skolan och vi överaskades med ett engelskaprov!! voho typ det bästas som kan hända eller? det gick väl ganka bra och sådär men a inge kul alls. Fick också veta att vi ska ha fysikprov nästa torsdag och det var inte lite vi skulle kunna;o tur att våran lärare har lärt oss nått av de också..
Efter skolan somnade jag typ direkt jag kom hem och när jag vakna så åt jag och gick ut med hunden och sen satte jag mig här, mycket rolig dag som ni hör. Om ett tag ska jag visst vara barnvakt åt mina småkusiner..orkar inte just nu för dom är jobbiga.."förlåt men jag är ingen bra kusin!"
saknar tiden lite ändå<3
puss

emma: saknar sommaren?

varför kan man inte alltid ha det såhär?


emma: :

läs en kung blogg här<3

olivia: le, större, nej det största

Snälla, hjälp mig bort från denna tristess
Hörs på sunnanå, nån fin som bor där?♥

haha... EMMA PÅ FOTBOLLSPLANEN BREDVID VÅRT HUS!!!! HON KOMMER INTE GILLA MIG EFTER DET HÄR!!!

Olivia vi har ju lovat varann att inte lägga upp fula bilder? Aja nu fick det bli så här

/olivia

olivia: äta äta äta äta äta äta onödigt många äta

Packa och städa: Klart. Eller nej vänta nu, dammsugning återstår. Behövs? Verkligen.

Oj, nu är det mat. Blev ett kort inlägg det här med andra ord. Känns nästan inte värt att publicera. Men jo. Here it goes

/olivia

emma: I knew I was wrong

Hade förresten vår första luciaträning idag. det var roligt. Fast jag kommer typ svimma... har svårt att stå stilla så länge, inget blod i huvet (Y) Värsta julkänslan. Fast inget är lika juligt som när JULREKLAMER börjar komma. Det är some real shit sannerligen.

Oh, en annan rolig sak hände också idag. Vi hade oförberett engelskaprov! Gick faktiskt rätt bra.

Vill bara säga att jag är besviken på er..........VILL INGEN GÖRA MIG GLAD??? Jävla smuts.



nästan exakt ett år sedan(Y)

Skulle egentligen ha lagt upp en bild från förra julen men jag har ju ingen eftersom jag hade en jävla cpmobil......

 

pussar/emma

 


emma: no music



Imorse när jag vaknade var jag trött och kall, så jag kostade på mig en mysig tröjA och en risig frisyr. Har förresten just druckit apelsinsaft.

Kvällens göra: Läxor och fara till pappa. Mums?

pussar/emma

olivia: du va hh

Hade tänkt skriva om träningarna, men 2 late! När jag var i duschen hade Emma varit inne och busat, aka berättat.
Kan med gott samvete säga att det inte gick bättre för mig, på något sätt. Pinsamt dålig var jag. Dessutom fick jag plåstra om Lina en gång, den gullungen hade snubblat<3333333333 Fast ska kanske inte säga nåt, jag snubblade på mina egna fötter och fick skrapsår på båda knäna som jag sedan fjollade mig över. Livet är hårt.

Saker som är 'just nu'

  • Måste plugga lite franska men som om det kommer hända?
  • Kommer lägga mig försent
  • Pratar med några på skype, vet typ vem INGEN är
  • Klockan är 22.22
  • Nyduschad (Y)
  • Nån har köpt en ny moppe!

Orkar inge mer.goodnight
 

cp<33333333333333

/olivia


emma: make me feel good

Träningarna gick sjukt jävla dåligt, bäst att förtränga dem längst bak i medvetandet....Är i alla fall på rätt dåligt humör nu. Gör mig glad genom att adda min skype, loveunicorns. Jag skulle verkligen bli jätteglad! Annars kan du också ringa och smsa...inte helt fel det heller ju<3 Jag lovar jag skulle vara snäll och trevlig och du skulle få en massa pluspoäng i mina ögon!

 

ÄÖööhöhö väntar på duschen nnu. Imorgon äre första luciaträningen, jag satsar då på att bli Lucia!! Haha, skämt åsido. N´ä men det blir jätteroligt faktiskt. Kulkul. I just called to say I love you. Hah jag kommer inte få mig i säng ikväll och inte upp imorgon....................................................RING MIG. Eller smsa:) ELLER SKYPE<3<3<3<3



Haha Olivia OK?????

pussar/emma


emma: what you see in me

lite random bara såhär när ingen vill prata med mig på skype före dubbelträning ikv?

  • Jag har blått, grått och gult nagellack på mig
  • Igår klippte jag av en ögonfrans för att den var för lång
  • Igår när jag hade lagt mig upptäckte jag att det var en sax i min säng
  • Jag är nästan aldrig peppad före en träning
  • Måste klippa naglarna!!!
  • Min mammas födelseort är Bureå, och det tycker jag är roligt
  • Har nästan tänkt fara på "kågerocken" som är nästa vecka, eftersom jag var där förra året och det var sjukt drygt
  • Jag har 24 Skype-kontakter, av vilka jag känner typ 5 pers...
  • Jag är verkligen avundsjuk på folk som blir bra på bild
  • Har en sticka i högra pekfingret
  • Har gått typ en mil och visste inte ens om det...........




Haha random....fick det av nån kille när vi var på martinolofsson i övik, vet ej var han fick det i från. Sakna övik och alla som var där(A)<3333333333



En bild på THECAREGANG i övik. Har nog aldrig känt mig så populär och uppskattad som jag gjorde där, haha=]



pussar/emma

 


olivia: un deux trois quatre zink je m'appelle olivia

Har inget att göra. Inte ens någon att prata med på skype (?!?!?!?! btw: adda oliviac00l) efter att någon spammat chatten och allmänt spår uppstått. Nu återstår det alltså bara en sak att göra: läxan. Men vem orkar det? Det gör man  just när man går och lägger sig, det är som en tradition! Men tänk om man var så duktig så man orkade göra det nu... det är sånt jag drömmer om. Eller inte.

jag och min franskabok, sneaky<3
je n'aime pas faire les devoirs
MOHAhah det är inte alla som kan SÅ avanserad franska. Mycket avancerat

/olivia

emma: jag skulle ha sålt bilen

Efter en kväll hos Lina med butterbullar, godis och julmust så är jag alldeles slut. Skall lägga mig och sova nu, drömma söta drömmar, vakna, gå till skolan, ha slöjd, ha so och sen sluta. JAPP DET ÄR SANT. CAREGANG HAR HALVDAG PÅ SKOLAN IMORGON!! Efter det är planerna lite mer diffusa, men något roligt blir det.



jag älskar typ er
och ja vi är så "otroligt pinsamma" asså shit asso jag typ dÖÖÖÖRRR av pinsamhet asså O M G


pussar/emma

lina: SKYPE

LÄGG TILL MIG PÅ SKYPE NUUUU!!!!!!!!!!!
lina_lekkt
puss

videoinläggisar

Normalt. Eller inte!!! ! ! ! !  ! ! !??????????????????????????????????????????????
/careis

olivia: du jagar mig


WohO! LInas pose hin använda 24/7 i 3 år. Men till saken, titta min tröja. Kan låta fel men det är till de på skype. Den är inte så konstig som den såg ut. Ha-ha-ha

/olivia


emma: assatjenamentnu?

JAG ÄR BÄST!!! JAG FIXADE INTERNET!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förövrigt en riktigt, härlig dryg dag.



Titta här om ni vill läsa en riktigt dålig blogg! Skoja, en riktigt bra såklart; TITTA HÄR



pussar/emma

emma: SOL



ME WANT VÄRME?????


olivia: happy to see you


varför är mitt nyduschade jag ALDRIG mitt bästa jag:(?

/olivia

emma: jag älskar inte fotboll

Jag har blivit kär.


I SKYPE!!!

Så adda mig, loveunicorns . GÖR DET OCH RING MIG SEN FÖR JAG VÅGAR INTE RINGA NÅGON. Snälla gör det:(!!! Det är guds gåva till mänskligheten!!!

 

LOVE IT<3<3<3<3<3<3

 

pussar/emma


emma: I want to feel

jag saknar att älska
jag älskar att sakna


Varför stämmer dom meningarna jävligt rätt in på mig? Jag har typ levt känslolöst hela hösten.... faktiskt rätt påfrestande. Bättre sakna någon, älska någon, sörja, hata någon, VAD SOM HELST istället för den helt känslolösa period jag uppenbarligen har hamnat i. Det är tråkigt som fan. Någon som har lust att framkalla lite känslor hos mig? Hör av dig.


emma: jag vill känna att jag lever

Det är ovanligt att folk ringer mig. Verkligen jätteovanligt. Jag går typ runt och väntar på att någon ska ringa. Jag får vänta länge. OCH SÅ RINGER DET NÅGON NÄR JAG HAR GYMPA???? På dolt nummer+??? Det är fan inte rättvist:(

Skolan dryga som fan. Fast vi bakade tårtor på hk:n! Lite lyx må jag säga. Snart ska jag laga middag. Är jag bra på att laga mat? Nä.



Sånt här kan jag!
Snygg bild förövrigt... eller nä. Fan slickat hår..och vad hände med facet egentligen?


pussar/emma


lina: Life doesn´t hurt until you think about, How much things have changed, Who you´ve lost along the way, And how much of it was your fault

Jag blir så jävla less på människor som lägger sig i andras liv så himla mycket av bara nyfikenhet. INGEN och då menar jag ingen har någonting att göra med mitt liv förutom mina närmaste. Det är jobbigt för mig att prata om det så ja. sluta snälla.

Idag har jag varit på skolan, kändes som en väldigt kort dag och det berodde nog på att jag var och pratade med syon om gymasiet i typ en timma och kanske lite mer också. Nu känner jag mig ganska säker på vad jag vill gå, såklart det kan ändras men det är ändå skönt att veta ungefär.
Ikväll har jag träning med juniorerna och det kommer nog bli kul I think.
<3
puss

olivia: so this morning

Klockan är 20 över 8 och jag sitter här. Det märks att allting inte går på räls idag.

Men vem orkar göra sig klar egentligen? Det är ju så mycket skönare att krypa ner under täcket och ta fram datorn... När klockan bli 9 kan jag väl bara dra på mig nåt och gå? Okej som om DET kommer hända, typ nej, men skönt skulle det vara. Tyvärr är jag faktiskt för fåfäng för att göra något sådant.. Tro det eller ej!

Tror det får bli min canadien och tights... ja så år det bli! Mysigt och bra på en måndag. På söndagskvällar är det f.ö O-MÖJ-LIGT att gå och lägga sig i tid. Det är därför man alltid är så trött på måndagar, och ja jagvet att min slutledningsförmåga är något av de bättre man sett.

ojoj. Snacka om sliten, och lite random pose. NUUu måstejag göra mig klar. see you maybe latr

/olivia
ojoj. Snacka om sliten.


olivia: as I turn off the lights

Kvällen har typ bestått av skype. Pinsamt men dock mycket sant. Men jag undrar varför inte fler har det, det typ äger. Jag menar, vem kunde veta att jag nu har en bästa vän i Linköping? Vi är typ välkomna att besöka om det skulle falla oss in. Typ.

För att gnälla lite kan jag berätta att jag har ont i slutet av ryggen. Känns nästan som växtvärk faktiskt, kan man ha det där? Lite konstigt men ja. Dock ska jag inte klaga, då en tjej på innebandyn -clemensspelare-  helt plötsligt ramlade mitt i steget och började skrika för att hon hade gjort nåt i knäet. Riktigt illa verkade det vara, fick bära ut henne från plan. Stackarn.

Vet inte varför vi inte har nämnt det nånting, men imorgon ska en gammal bekant till oss, Alex, börja (eller testa eller vafan) i klass 9a aka Emmas klass. Trevligt? Vi får hoppas på det bästa. Ganska random egentligen, sånt man aldrig tror händer. Men tydligen händer det ibland.

Typ livet goda dagar?

/olivia


lina: I know

Kom just hem fårn Kåge där jag har spenderat kvällen med släkt hos mormor och morfar, det var väl inte sådär jättekul men god mat iaf:]
Fick också veta att jag ska ta svininfluensesprutan till veckan typ, inte kul..jag kommer bli sjuk bara för att jag är cp och får symtom av allt. Sen några dager efter den ska jag ta sista sprutan mot livmoderhalscanser och så måste jag sova på sjukhuset för att jag är cp.jätte kul..verkligen. kommer vara rädd för att hemska tjejen ur någon skräckfilm jag sett ska komma och typ ja.
btw jag har skaffat SKYPE så nu lägger alla till: lina_lekkt
puss

olivia: I had a frog


pratar på skype och känner mig allmänt cool

/olivia

emma: love unicorns



jag och matilda älskar varandra.

emma: jag vill handla på dina affärer

Förlorade matchen med 3-5, gav bort den i första perioden om vi säger så! Rätt nöjd iaf, gjorde assist. Lite stolt. Okej ganska mycket. Poänggörande är bara inte min starka sida....Aja i andra och tredje perioden ägde vi matchen så.

Ikväll blir det förhoppningsvis att bara chilla. Måste ¨gå och lägga mig typ 9, annars kommer jag mig aldrig upp imorgon...ska nog också fixa löshåret, det har blivit så slitet så jag ska "sy ihop det" och klippa det. Då är jag pigg och fin imorgon.

Nu ska jag äta<3333333333333



olivia >
lina <

pussar/emma

lina: turn back the clock and put it all back I´ll make the time last

NU är jag ombytt och klar för match, taggar som fan eller nja är typ inte så pepp men det kommer!
Efter matchen ska jag till mormor och morfar tsm med en del av släkten och fira fars dag, får hoppas på att det bli kuul.
cp bild men nr9:*:*:*:*:*:*:*

minnen med dig.

puss

emma: when you

Igårkv'll hade vi det trevligt med god mat, Matilda, övriga gäster, monsters vs aliens och skönheten och odjuret. Seriöst, skönheten och odjuret är inte dålig!!!! Faktiskt en av de bättre/bästa filmer jag har sett på senare tid.

Men nu, idag, är det i alla fall match med j18 mot clemens på kaplan 14.30. Innan dess ska jag ha bytt om, packat och fikat hos pappa. Som ni alla säkert vet är det ju fars dag idag, och jag och Olivia glömde som alla andra år bort denna dagen. Jag känner mig som ett så otacksamt barn.



<min papppa<33333333333333333333333333333333333

pussar/emma

olivia: to play this game

Är det bara jag och emma som alltid glömmer mors- och farsdag?

Jaja, ligger här och chillar lite innan jag måste klä på mig, packa osv. Ska till pappa och typ fika lite med han innan vi har match, 14.30 på kaplan.

såhär söt kan jag vara i mitt matchställ. Men inte idag, inte! Den där tröjan är nämligen "vårt" lags tröjor, och idag är det j18-match. Så då har vi nån svart, I think. Jag är iallafall nummer 8 och och det är för att vår tränare ska komma ihåg vem jag är(?). Vet inte riktigt hur det går till men han lyckas ju.
Annars är ju jag nummer 21 och emma nummer 12, tror jag har skrivit det förut men tycker det är rätt lustigt, hehe

/olivia

lina: Don´t tell the world what we know

tjaoaoao.
Min dag väldigt kortfattat: Idag har jag har jag sovit, vaknat, ätit, varit på stan med mamma, ätit och nu dator. Inte så kul som vi hör men man kan inte alltid ha kul heller.
Ikväll vet jag faktist inte vad jag ska hitta på, mamma är arg på mig, pappa är sur på mig och ja det skulle som kännas underbart att inte vara hemma tonight, så om ni vill göra mig glad kan ni höra av er och fråga om jag vill göra någonting(a) så SNEEELA det skulle verkligen uppskattas:]
ensam flicka som söker något kul att göra?
puss

emma: until I get it right

HEJ.

Efter att inte ha gjort ett skit idag så tänkte jag att jag kunde försöka lära mig zorro (igen). Kunde det på min förra klubba, men det var mycket lättare med den...men det är väl bara att träna vidare. Har lyckats få runt den 2 varv än så länge (alltså, jag har haft bollen på bladet och snurrat den ett varv. Det har jag lyckats med 2 gånger:$). Behövde en liten paus kände jag, blev lite svettigt hehe...så jag satte mig här :)


Jag snart:


olivia: alien alien

this is some real shit


/olivia

olivia: not so lucky

Ligger och lirar lite framville, helt klar och redo för äventyr.

Idag har jag nog min värsta bad hair day någonsin. Jag tvättade det igår men ändå känns det som det var en vecka sen det rörde vattem. Och det är inte det värsta. Det ser faktiskt ut så också.

Huvva. Det är värre i verkligheten, och värst är det om man ser det bakifrån. Äckligt

/olivia

emma: nice work

förlåt Lina...........





olivia: fill in this

Har typ inge planer för dagen. Förutom att städa hela nedervåningen då. Borde nog plocka bort den halva bananen innan mitt rum blir invaderat av bananflugor.
Idag har jag kommit på att om jag vrider persiennerna åt andra hållet så lyser det inte jättestarkt i mina ögon tidigt på morgonen. Jag har inte sovit ordentligt i denna säng på ganska länge.
Mitt hår var fulare än vanligt när jag vaknade.

Ibland går inte livet riktigt som man har tänkt sig. Då finns det bara en sak att göra; dra ut på morgonn så länge som möjligt genom att sitta vid datorn. Mycket bättre än att faktiskt göra det som måste göras och sen faktiskt kunna hitta på nåt kul.
Fast jag får ont i ryggen av att ligga som jag ligger vid datorn. Nice

HAHAHA. nice

emma: all you have to do is run

Ja ser det snöa osvosv. Idag är det snö ute. Kul? Nej. Lite mysigt sådär, men inte fan orkar jag gå överallt istället för att cykla. Palla.

Idag ska jag nog ut och leka i snön. Haha nä men jag vet intevad jag ska göra, ikväll kommer i alla fall Matildas bergsbyfamilj och äter middag här så det blir supergreat! (Y)

Förövrigt så....nä idag finns inget förövrigt. Har inget att skriva. Jag drömde att vi gjorde ett videoinlägg och la in här på bloggen. Kanske dags att göra ett nytt snart?



"Don't say yes
don't say no"
HAHA internt skämt

pussaar/emma


lina: It was love from above that could save us from hell.

Nuu har jag vaknat.. och det känns som att det här kommer bli en ganska rolig dag fast det kanske bara är för att det ser så mysigt ut med all snö som fallit inatt och alla snöflingor i luften som snart är på marken:]helt underbart!
Fast egentligen gillar jag inte vintern så mycket, det är kallt, mörkt och blött, men ibland(ganska ofta) kan det ändå vara asmysigt:]
Idag ska jag fara med pappa på stan och ta kort till mitt moppekort som tydligen ska ha kort nu?? aja det kommer nog iaf bli "fint" som vanligt. Efter det vet jag inte vad jags ka göra men det kanske blir att vara med emma och olivia as usual, får seeeeeee.
Nog för att detär MKT mer snö än såhär men ändå...snö:]




btw: om man tänker på ordet snö massa gånger så låter det asfult:]ahahahhahah







puss



olivia: another one...

Är lite sent för mig då jag skrattar åt detta



Vad tänkte jag på när jag skrev det där?

olivia: the one you used to love

Det blev förresten inte en helt vanlig kväll när vi tittade på idol. Plötsligt hängde Rabih och Mariette löst. Mamma som har en crush på Rabih skyndade sig till telefonen. När Emma (som hatar Rabih) fick veta vad som pågick började hon jaga mamma runt i huset medan hon röstade. Underhållande.

På nåt sätt satt vi ändå alla tre tårögda när Rabih åkte. Fast han S-Ö-G så var han som så.. liten. Stackkarn.

Men seriöst, Eddie sög ju värre än värst. Men som jag sa till emma, de som röstar på han röstar för att han är snygg. Men då borde han vinna? Dessutom verkar han vara en ganska känslig pojke som storgrät å Rabihs vägnar.

HAHAHA VETTFAN varför jag tillägnade ett helt inlägg åt idol, värsta nolifer. Men ändå, Tove och Erik till final. Erik är så söt att man bara vill äta upp honom.


småsöta pojkar

VARFÖR ÄR JAG VAKEN NU OCH SKRIVER NOOBINLÄGG

/olivia

emma: it's true

Titta, jag var känd redan då jag var 1,5 år. Jag var med i Norran ju!!!


emma: you've got me fallen to the floor

alltså fyfan så jävla falsk
haha seriöst du är helt otrolig.....



Godkväll.

Sitter i sängen och suger lite på mina fingrar. Smsar lite. Msnar lite.

Idag har jag:
Skrivit klart och lämnat in mitt specialarbete(Y)!!!!!!!
Haft tårtkalas på skolan
Ätit på frasses
Spelat riktigt dåligt på träningen
Ätit hos mormor och morfar
Sett idol
Blivit superglad men ändå lite vemodig då Rabih åkte ut!!!


Nyss madeade ett sms my day. Så my day is made. Perfekt. Nyss var jag glad men nu är jag lite arg. Ganska arg faktiskt. Jag tycker jättelite om falska människor. Inte alls faktiskt. Man skulle kunna säga att jag hatar dem. Trots det har jag svårt att hata dig, men vafan. Jag fattar bara inte hur du tänker. Du är fan inte sann haha........



Olivia. Hon är inte falsk, om vi inte pratar om hennes sångröst det vill säga. Sry Olivia<3<3<3<3<3 Men jag vet att du skulle säga exakt samma om min. Och vi säger ju sånt till varandra istället för att säga det bakom ryggen på varandra.



olivia: face down in the dirt

Hoppsangodmorgon på er

Hoppas ni alla har haft kul och gjort något trevligt ikväll. Det har inte jag. Efter träningen, som jag för övrigt var på jävligt dåligt humör på, så åt vi hos mormor och morfar. Sen for vi hem och såg på idol, sen lite random TV. Nej men gud va kul det låter, va? Vet att ni är avis

Händer det bara för mig? Att helt plötsligt är det som att hela livet är fel. Idag började jag glad, sen någon gång när vi for till träningen så ändrades det helt totalt och tvärt, och sen... ja det var inte mitt trevligaste jag på träningen. Stör mig så otroligt mycket, jag vill inte vara på dåligt humör, det är ju tråkigt. Men det finns helt enkelt inget att göra åt.
Och om det är jobbigt för mig, stackarna som fick spela med mig idag. Mitt dåliga-humörjag är nämligen inte en som orkar kämpa om nånting går emot en.

Egentligen är det typ stört, men it's the truth and nothing but the truth. N u s k a j a g k o l l a r u n t p å l i t e b l o g g a r
haha förstod ni det där?


YEEY, emma. Ovanligt♥

/olivia

lina: I´s hard

Just hemma från träning som gick skit så nu sitter jag och på mitt rum och tjurar med hur hög musik som helst. Ikväll blir det att göra någonting med kompisar, får se vad.

Jag fattar inte varför jag skrev det här inlägger eftersom det är ganska onödigt att skriva ett inlägg när man inte har någonting att skriva om för då är det absolut inge intressant att läsa, och jag vill ju att våran blogg ska vara intressant att läsa så från och med nu ska jag sluta med såna här tråkiga och otroligt onödiga inlägg.
Meeen jag kan ju alltid berätta att vi byggde ett långbord i våran korridor idag på skolan och fick sedan tårta av lärarna för att vi varit på duktiga med specialarbetet vi jobbat med hela veckan, den var god,hah. Kjell  och Ylva hade gjort den och det tycker jag är ganska roligt..
I look for you in everyone but I don´t know why. You are just a big idiot.




puss

olivia: could play it again

Efter tårtan for vi på bloggen och åt på frasses efter tårtan. Hoppade nämligen över lunchen på skolan - lax med limesås? Lär verkligen som en riktig höjdare.

Nu är jag ganska arg, men det kan vara bra för då brukar det gå rätt bra på träningen. Så nu ska jag bara byta om, packa och tvätta bort sminket. Vänta, stryk det sista. Det kan jag ju inte göra för jag och emma har tydligen blivit jättefjortis?


Åh, jävla fjortisar. Jaha
/olivia


emma: the woman in the room

Linas hår har stånd


En gammal goding jag glömt att skriva
Lina: Killar får bara hårda paket











Lite morgonhumor bara

emma: everything we should be

Nu far jag till skolan för att göra klart specialarbetet, äta tårta och sedan sluta. Peace



konstigaste vinkeln någonsin!

pussar/emma

olivia: I see what's going down

Nu har jag faktiskt, som jag sa, ägnat kvällen åt spanska sjukan, så jag bara har kvar att göra innehållsförteckningen imorgon. Då får vi förresten tårta. Kalas<3
Men seriöst, om det är nåt ni vill veta om spanska sjukan är det bara att komma till mig. Känns inte som att jag någonsin kunnat såhär mycket om nånting. Men tur är väl det eftersom det här kommer betyda mycket för betygen, och jag hoppas kunna höja mig i svenska och förhoppningsvis får jag ha kvar mitt mvg i SO (som jag f.ö är MYCKET stolt över).

Nu lyssnar jag typ på country. Yiha, cowgirl!

Två snygga tjejer på en cykel`?
Yes, vilken kvalitébild! Gammal, tidigare publiicerad och dessutom har den inget att göra med nånting. Perfa<3

/olivia

emma: trust

Är det bara för mig som det ibland börjar snurra och man blir yr då man sitter i sängen? Händer i alla fall för mig just nu. Det känns som om jag sakta typ snurrar..uppp och ner, hit och dit. Skum känsla. Just nu känns det faktiskt som om jag gör en framåtvolt i slowmotion!

Ligger just nu i sängen och tänker lite på Mitt Liv. Känns som att jag har blivit ganska lat på sistone. Eller, alltså, titta. Jag har inte särskilt mycket fritid. Eller fritid och fritid, mycket av den går åt till innebandy. Måndag, onsdag, en del av fredag och oftast söndagar, ibland lördagar. Men då jag väl har tid att göra nåt på, gör jag ändå aldrig nåt. För jag orkar inte. Haha, MYCKET värt. Skall bli ändring på det nu. I helgen ska jag ha roligt. Okej få se...imorgon kväll? Planer: Inga. Lördag? Planer: Inga. Aja får hitta på nåt imorgon (som om det kommer hända^^) 



Flickor som har roligt...fast det kanske inte syns så tydligt just på denna bilden!

pussar/emma

emma: they don't know about me and you

Nu är det ju såhär....att det har blivit för risig uppdatering här på bloggen? Men ändå - bättre med få inlägg som är inspirerade och som man faktiskt har något att skriva i, än många, framtvingade, riktigt tråkiga inlägg. Den senaste tiden (okej typ idag och igår) har jag haft 0 inspiration till att skriva, så då har jag helt enkelt låtit bli. Snart kommer den tillbaka, och uppdateringen blir back on track. Så funkar det för mig:)

Fast just nu var jag ju faktiskt inspirerad... till att skriva just det som jag nyss skrev!  Peace på mig alltså. Tillfredställer mina egna behov. Inga misstolkningar. I'm going down on my knees for me.



okej 100% seriös bild. Titta ovanför mitt huvud, där står min gula pennlåda:) Den har blommor på sig också....

pussar/emma

olivia: do you feel like a man when she falls to the ground

Saker som gillas med idag:
Sovmorgon till 10
Blev nästan klar med specialarbetet
Ätit en kaka!
Fått 100kr

Saker som gillas lite mindre med idag:
Måste jobba med specialarbetet...
Varit tvungen att spendera hela kvällen med albin
Hittade inte en lapp jag sökte:(
Jobbat längre på skolan än någonsin, halv fyra

=medel dag. Nu ska här jobbas så jag slipper stress imorgon


texten säger allt

/olivia

emma: it

this is some real shit

NOT

 


olivia: the flu

Sitter på skolan. Har skrivit lite på min avhandling fast den var klar. Sen har jag inte gjort nåt mer. Det här går bra.

Vet inte om vi har förklarat det vi håller på med nu, förutom att vi får bestämma våra tider själv = <33<<33<3<3. Men vi skulle välja ett ämne mellan år 1914 och 1989. Jag valde spanska sjukan. Sen har vi haft två veckorpå oss, imogon klockan 15.00 ska den vara inlämnad eller så får vi ig. Vi skulle skriva inledning, avhandling, och avslutning.

Nu ska vi leta bilder och min lärare har sett att jag bloggar istället för att jobba. Kul.

/olivia

 
Spanska sjukan var en influensa som härjade över hela världen åren 1918-1920. Under de åren kan den ha smittat uppemot 500miljoner människor och av dessa dog 20-100miljoner. I Sverige dog 37 000 människor, värst var det i norrlandsglesbygd och skellefteå var faktiskt ganska utsatt.

Värst var det på Samoaöarna där 20% av befolkningen dog, 7500  av 38 000 människor.

lina: you know

Nice med sovmorgon till 10:]
nu blire att fara till skolan och försöka skriva klart specielarbetet hela dagen, pösssspöss!

emma: lost in time

orkar inte blogga. Trött i hela kroppen efter dubbelträning ikväll.



damn she's sexy



två apor i ett hus






pussar

olivia: a new devil

De på bänken:
- Är det där en flåsande tomat!??!
- Öh... Jag tror det är Olivia.

Ja ungefär sådär kände jag mig idag på träningen, fast jag hoppas innerligt att ingen konversation löd sådär... Men man vet aldrig! De kanske är konstigare än jag tror
Okej men om vi ska ta och vara lite seriösa, idag är ju dagen för träning+träning direkt efter varandra. På första tog jag ut mig mer än vanligt. På andra var det bara ungefär lika jobbigt som alltid, och jag sög på straffar. Annars gick det faktiskt rätt bra, tycker jag.

Men eftersom vi har tränat non-stop sen i söndags, ska vi här på bloggen ta sovmorgon till 10 imorgon. Grymt skönt. Det kan låta lite fjolligt, det är ju bara 4 dagar?!?! Men då har vi haft två matcher, en var ju somsagt DM vilket är ganska ansträngande, och idag var det ju dubbelbubbel.. jag tycker då att vi förtjänar det.

Det är konstigt men nu när vi tillbringar hela dagarna vid datorn blir man faktiskt lite less. hELt otRoLIgT

HAHAH nice pic..<3
Nej men tänk, nu har vi gått i 9an lika länge som vi hade sommarlov. Det kan inte vara sant, i 9an har jag ju gått 3 år och sommarlovet varade i ungefär en vecka. Nej nu tiden, nu får du sluta retas!:@

/olivia


olivia: scare me

this is some real shit!

 

/olivia


emma: picture you with her

Stundens frågor:
VARFÖR slickar jag kakfatet?
VARFÖR får jag ångest för att jag äter så onyttiggt efter träning?
VARFÖR sliter jag mig inte ifrån datorn?
VARFÖR händer sånt här alltid mig ............................................... (utelämnad information)
VARFÖR ska just det här hända, så sjukt jävla random det får inte vara sant.....
VARFÖR kräver jag att Lina ska ta sin onda fot som en man?
VARFÖR känns det som om mitt specialarbete kommer bli sämst i världshistorien?


Nu var det inga mer frågor. Nu ska jag sova. Sovgott. Söta drömmar.




tillbaka till skolan och specialarbetet då.........



pussar


emma: nothing was going to break us apart

okej, nu har jag samlat mig nog mycket för att kunna skriva ett inlägg.

har bara varit så jävla arg. Ibs ledde med 1-2 efter ett riktigt, riktigt turmål från deras sida. Alla kämpade som galningar och vi var riktigt nära på att få in den ett antal gånger. Då blåser domaren utvisning, jag har visst fällt en spelare? Går fram till domaren och frågar vad jag gjorde då, fattade ju som inte. Han säger att jag sträckte fram klubban då hon sprang förbi, och det gjorde jag ju fan inte? Aja, under följande två minuter av boxplay så lyckas dom inte få in den i alla fall, så i någon minut efter jag har kommit ut på planen fortsätter spelet som vanligt, sen blåser domaren utvisning en gång till. Helt felaktigt. Efter det är det typ en minut kvar. Jävla domarjävel. Sen när Olivia försökte klaga till domaren vid min utvsning, hon är kapten, så skrattar han åt henne??? Fyfan.

Aja, förövrigt spelade vi super och höll spelet stundvis mycket bra på deras sida. Jag menar norrlandmästare, hello? 2 riktiga skitmål från deras sida. Det var en riktig nagelbitare kan jag lova. Bilder från matchen finnes på anna och rebeckas blogg.



målgörare♥

 

 

 

pussar/emma


olivia: over and up again

Matchen gick inte som planerat, men jämt var det! 2-1 slutade det iallafall till ibs, men det skulle helt klart kunnat bli annorlunda om ja inte bara vi men också de hade satt sina superlägen. Dessutom fick vi två väldigt olämpliga utvisningar de sista minuterna så det hade ju en stor del med slutresultatet att göra. Men bra spelade vi!

Nu slänger jag in nån video om tyska ungar. Emma tycker till!


/olivia

olivia: let's play this game once and for all


Nu är jag ombytt, sminket borttvättat, väskan packad, håret uppsatt, konstig posebild tagen och sockorna uppdragna. Alla punkter på min attgöraförematch-lista, nyss råkade jag aktivera tröga tangenterfunktionen. Nej men jag brukar inte dra upp sockorna så högt som jag har nu, ungefär i knähöjd. Men det är faktiskt rätt skönt att ha så (Y)!

Aja, nu ska vi bila bort mot kaplan (haha lata det är inte långt) och sedan göra vårt bästa för att försöka klå (hehe... klå!) ibs i denna härliga, första seriematch. Dock har vår serie bara 3 lag, hehe löl. Håll tummarna  för oss! På plats eller bara hemma spelar ingen roll!

/olivia

emma: finally here



Glad haha.....

Sitter i alla fall och försöker peppa inför matchen mot IBS, för vi ska fan vinna!!!!!!! Ska i alla fall göra mitt bästa och ha kul, och det är väl det som är grejen(Y) Ska snart gå och byta om och lira lite, men ska bara sitta kvar här i sängen en liiiiiten stund till....
nä men seriöst tjejer NU PEPPPAR VI OCH SPELAR LIKA BRA SOM VI GJORT DOM TIDIGARE MATCHERNA, FAST ÄNNU BÄTTRE. NU SKA VI TA DOM!!!!!!!!!!




ni är bland det bästa jag har tjejer, ni är så jävla bäst!!!!!!!!!♥

 

pussar/emma


lina: You promised me you would never hurt me

hejhoppppppppp.
Jag är typ ganska glad för nu ahr jag faktist bestämt vilken linje som jag vill gå på gymnasiet. Det finns seriöst bara en jag vill gå för alla andra verkar konstiga eller kanske inte men dom är iallafall ingenting för mig. Den linjen jag har har bestämt att jag vill gå är Idrott och hälsa, på john bauer. Det kommer nog bli king tror jag.
Klockan 8 så har jag match mot ibs och hoppas såklart att vi vinner den matchen och att vi spelar lika bra som vi gjort alla andra matcher vi spelat nu för det skulle ju som vara ganska nice att inte komma sist i serien iår för vi är ju bara tre lag i serien.
FOTBOLL?....NEJ TACK!


puss

olivia: don't do this

Barnkanalen var på när vi kom hem. Nu är det stankgänget på tv. En av dem heter lilleskunk. Varför härma bamse:(


Okej seriöst hade typ inget att blogga om så då får det blid et här sepeprogrammet. Det är typ mer störande än när vi hade på en filmmeny hela natten och samma, jävla musiksnutt spelades om och om igen! Det ända dom typ säger nu är "Stankgänget! dududu!" Med dududu menar jjag lite konstig typ trumpetmusik. STÖRT


Lina med nån konstig grej på ica. Skulle hellre leka med den än att se på skunkgänget!

/olivia

emma: where could I go without you

under livets gång får man gång på gång frågor, som kan vara nästan omöjliga att svara på så som; varför sitter jag såhär oskönt, varför sitter jag inte skönare, varför finns det så dåliga barnprogram osvosv. Men idag har jag lyckats besvara en av dessa otroliga frågor, nämligen vad jag ska söka till på gymnasiet!

Är det spännande? Kan förstå det. Trumvirvel tack *trumvirvel* .................idrott hälsa johnbauer! Innan jag for och lyssnade på de här gymnasiegrejerna trodde jag att jag hade alternativ. Jag hade fel, det är det enda för mig! Riktigt skönt att ha bestämt(Y)

Vet ni en annan bra grej? Darin ska va med i melodifestivalen<3<3<3 Vet inte varför exakt det är bra men... då är det ju i alla fall någon bra med=D



matilda är också bra(Y)

pussar/emmma

emma: dhfgdfj

HAHAHAH se särskilt från 3:20 HAHHAHAHAH

emma: candlelights and sunsets

this is some real shit!!!!!!!! 



(Y)(Y)(Y)(Y)

lina: if i saw you in heaven

chacha bloggen!
Sitter nu i ett klassrum på skolan och har lan emd emma och olivia, eller lan och lan vi har hett ihop våra bänkar och sitter men en dator var, MKT kul kan jag lova.
Idag har jag skrivit hela två sidor på min huvuddel på mitt specialarbete om Stephen King och de är jag väldigt glad över att jag gjorde för nu behöver hag nog inte stressa i think.

Om cirka tjugo minuter ska vi börja cykla mot komvux för att lyssna på personer som pratar om olika gymnasielinjer klockan halv 1, kommer nog bli ganska nice tror jag.


HAHAHAHAHA den här bilden som jag ritat någin gång för länge sedan hittade jag på min användare på skolan och det ska alltså föreställa olivia i 7an, mkt fin om jag får säga det själv:]

 

 

 

puss


emma: oh my God this is boring

tjohejsan!!!! ^^

Sitter på skolan nu och lyssnar på amazing horse, bara jag som inte har hört den förr typ. Nu tjatar Lina om att jag ska sätta på någon bra låt, and so I will. Nej nu skulle hon visst sätta på sin youtube-lista. Härligt härligt. Nej nu satte jag på en gammal klassiker, the unicorn song (L)

Halv 1 skall vi vara på komvux och höra på olika gymnasieprogram...skulle hellre vara kvar på skolan men. Kom förövrigt hit runt halv 10 idag, nu under det här specialarbetet vi gör så får vi komma och sluta när vi vill.


lina: I know that you are here

Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight..

heeeeeeeeej, jag ligger just nu här i min säng som förövrigt har börjat knarra jättemycket..det tycker inte jag är kul, alltså inte OK.
Ikväll så har jag , duschat och sett på tv med mammsiii, det var väl ganska gulligt tycker jag:] Om ett tag tänkte jag typ sova eftersom jag inte har någonting att göra och jag är tröttare än tröttast och det är ju som inte heller så kul.
Men var social och smsa för då skulle jag som bli ganska glad och alla vill väl göra mig glaad??:] eller, njah? men görre iaf:] okej det här blev mktmkt random men ajah.
puss

olivia: something new to see



Helt klart mina favvisar just nu, jävligt fina. HAH jag tvingar er att lyssna för att höra vilka det är.. nyfikheten tar ALLTID överhanden.

Nu frågade mamma och tacos går bra innan matchen imorgon. Vad tror hon? Det går alltid bra<3

Det här får vi alltså inte, och jag vill då aldrig ha det annars heller. Konstigt vad mycket kul man kan hitta på ica när man bara vandrar omkring och t.ex. väntar på att en väldigt seg praoelev ska byta om färdigt så att man kan gå och äta.
 Men det var ju bara ett exempel.
Men seriöst, köper nån detdär?

(olivia)

emma: but I've got what I wanted

Kom hem från träning för ett tag sen, vi kan snällt säga att det gick dåligt. Var första träningen på 11 dagar ungefär, och under de dagarna har jag på något sätt ätit alldeles för mycket och slarvat med att äta, vilket uppenbarligen har fått alla min muskler att rinna av mig. Tänka sig.

Aja, ska inte gräva ned mig i det förflutna utan istället blicka framåt, första seriematchen imorgon! Mot IBS, och dom är så jävla säkra på att vinna trots att vi vann förra matchen. Dom ska fan få se! Hoppas jag inte behöver äta upp mina ord efteråt....

Lite randomfaktis?♥
- sitter och flätar mitt löshår
- mamma står i min säng och sätter upp min gardinstång
- vi bråkar om mitt specialarbete
- kan inte låta bli att böja min fot så att den rycker av smärta
- tog mig i kragen igår och städade rummet
- är verkligen supersugen på att få massage
- mitt knä håller typ på att krackelera
- är hungrig
- fryser



random_girl



från botten till toppen!!!!! imorgon tar vi vår femte seger i rad.


pussar/emma




olivia: so many lost moments, all coming back


Såg andra kommentarer också om att den var mer rolig än hemsk. Men det är för mig (and the others on this blog) bara en bra sak! Vi ser alltid skräckkfilmer fast de skrämmer ihjäl oss, så om vi hyr en och den visar sig bara vara rolig - gr8! Jag älskar såna filmer

Nu ska jag förresten ladda upp lite av de där bilderna jag pratade om - hold on

uuh den vände sig inte(U) Vi har lärt albin posea!
Emma drog visst också en snygging(Y)

Någon vilde som ömde sig i buskarna på hotellområdet. Creepy :S

Sa ju att vi hade lärt honom posea!

Hahah vafan...
många bilder på abbe btw♥

damn hot sexy bitch

Inte glad =OoOOoOoooOOO

ah. Nu ska jag jumpa in the shower, jag böjer ord hur jag vill. BYee

/olivia

lina: I thought that you were different but I was wrong

Har för ett tag sen varit på inenbandy träning och nyss ätit. träningen  gick ganska bra FAST jag inte var pepp alls, typ helt amaziiing!
NU ska jag bara typ vet inte, mamma undrade om jag ville se på nått pogram med henne (random) men ja det kanske blir att jag gör det.
Jag emma och olivia bestämde att vi skulle ha sovmorgon till klockan 9 imorgon eftersom vi bara har fram till lunch på oss att skriva på vårat specialarbete för vi ska till nått ställe och lyssna på gymnasie information typ, och i måste hinna skriva ganska mycket på huvuddelen så att vi inte behöver stressa resten av veckan för de är JOBBIGT.
PAANG!! tydligen...
haha random bild från en trött dh flicka aka moi:]
puss

emma: you are not the first

Jag har nyss kommit till insikt! Nu ska ni få höra vad jag har kommit på(Y)




Dåliga vinklar kan vara OK ibland...



men egobilder utan smink är aldrig OK!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




men dock kan varulvmask och inget smink i webben vara OK



SÅ NU VET NI(Y)!!!!!!!!!!!!!


pussar/emma

olivia: not what I thought

laddade in mina mobilbilder nyss, vilket betyder turkietbilder + några till. Fanns ganska många riktiga godingar, men lägger bara in några få nu

fan segt det går med bilduppladdningen, hinner ju skriva klart hela mitt specialarbete innan det har laddat klart! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖö jag har ingen lust att skriva klart hela mitt specialarbete nu, så vad ska jag göra medan jag väntar?++
kan berätta random saker? Idag när vi skulle börja skriva så öppnade lina nåt dokument hon hade döpt till 'håare'. Nyikna tittade vi vad det var. Tydligen hade hon ägnat tid åt att börja med ett litet h och göra dem större och större. Sen lagga det och så kunde hon typ inte göra NÅNTING.

Öh okej nåt mer random... nyss blev nån random kille som lagt till mig på msn sur för att han inte fick strippa i webben? Alltså: Han blev sur för att han inte fick strippa i webben. Vars är världen påväg?

Nåt ännu mer random... Vi vann DM? I skellefteå dådå umeå kommer senare

Jag har målat naglarna med 5 olika färger utan nåt särskilt mönster?

JAG ORKAR INTE MER. Ni får helt enkelt se de där godingarna nån annan gång. Adjöss
/olivia

emma: we need to talk

 

lite turkietbilder bara innan jag skall gå och börja med maten så vi hinner till träningen klockan 6♥

Dagens roliga:
När jag loggade in på msn

Lina: Orden kommer gå under om 2 år!!!!!!
Jag: Åhnej vad ska vi då skriva med?!?!

Förlåt men jag uppskattar min humor. (för er inte så smarta läsare; hon menade självklart jorden)



pussar av denna människa


olivia: sometimes you can't understand



verkar som en riktigt läskig film.. vill se(Y)! Bryr mig inte om de konstiga kommentarerna som säger att den inte är bra. Jag känner på mig att det är en film i min smak iaf♥

/olivia

lina: do you really think so?

HAHAHHAH this is some real shiit!!!!






puss

olivia: this is true

Ja. Det här blev  nog den mest spännande matchen jag någonsin spelat. En gång höll jag faktiskt händerna för ögonen. Sorgligt men sant.

Emma glömde faktiskt säga det enda bra jag gjorde i matchen, jag satte min straff. Den var snygg (tycker jag, jag satte den ju!).
Dåliga saker som hände för mig var; någon råkade trampa en bit av min stortånagel bakåt, missade öppet mål i sudden, när vi blev glada och kramades råkade nån stöta klubbskaftet på min tand och läpp så det börja blöda (oj lite fjollig), mådde illa första perioden, hade 0 energi i andra, missade riktigt fina målchanser, ja listan kan bli lång. Eller det var den redan, men den kan säkert bli längre om jag riktigt ansträngde mig.

Efter att min dator har laggat nanting ikväll, har t.o.m varit tvungnen att stänga av den (!) så vågar jag mig inte på bilduppladdning. Istället ska jag nog måla naglarna snart, kändes länge sen. Egentligen borde jag komma igång med mitt specialarbete också men det kändes jobbigt, kanske senare ikväll.

Om det nu är någon i vårt lag som läser denna blogg så vill jag bara berömma er lite. Mycket, mycket bra jobbat av alla idag. Alla kämpade hysteriskt! Eller okej, ni kämpade och jag stod för hysterin. Spelet kanske kunde finslipas lite stundtals, men ingen kan säga att någon inte kämpade. För det gjorde ni. Alla.
Jag menar, förra säsongen vann vi typ 1 match? (jag underdriver inte). Nu är vi bäst i Skellefteå. Stort steg.

/olivia

emma: WINNERS

BÄST I SKELLEFTEÅ!!!!!!

Riktigt riktigt bra tjejer, nu fortsätter vi såhär (Y)! Förövrigt en spännande match som innehöll både förlängning och straffar. Efter en trevande början av oss och ett mål av dem kom vi in i matchen och resulterade i flera vassa chanser som Lina tog tillvara på och satte 1-1 för oss med en backhand rakt upp i krysset, som hon själv vill uttrycka det. Därefter fortsatte det jämna spelet genom första och andra perioden, och även genom förlängningen.
Straffläggare utsågs och clemens inledde med att sätta den, och jag följde (naturligtvis) upp med att sätta min straff, förövrigt min första straff genom tiderna. Och så fortsatte det, och efter några strålande insatser av vår målvakt (ny men jätteduktig!!!!!!!!) så hade vi segern som i en liten ask. Glädjetårarna sprutade (okej bara i mitt fall då) och ja... VI VANN

Helt otroligt med tanke på att vi vann.....1 match förra säsongen. HELT otroligt

 

nähe bilduppladdningen ville sig inte......nähänä

pussar/emma


lina: you are not okey.

VI VANN DM-MATCHEN, NU DRAR DET VIDARE TILL UMEÅ OCH SPELA FINALEN,
SÅÅÅÅ BRA SPELAT TJEJER NI ÄR BÄÄÄST!!!<3<33<3<3<3<3<3

nog för att den här bilden var nyss men(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)
puss

emma: in the shadow of the world

Känns lite ovant att skriva nu efter så lång tid... jag vet inte riktigt vars jag ska börja. Men skit i det.

Idag i alla fall är det DM-MATCH, den slutgiltiga lixom. Vinner vi kommer vi vidare till Umeå!!! Skönt då att inte ha tränat på, vad är det, 9 dagar och knappt stått upp på sju av dom? Orkar typ inte cykla i uppförsbackar ens. Dessutom är jag inte peppad. Men som tur är då har vårt lag köpt in en stereo så det ska nog fixa sig. 14.00 på kaplan, come.

För övrigt har jag inte fortfarande ont i foten sen den där ödestigna (vad heter det? öderstigna, ödestigna ja nånting) träningen. Men dock har jag fortfarande ont i tån!

För övrigt 2 så har vi nu i vårat lag bestämt att vi ska till PARADISCUPEN!!! Och kanske umecupen. Kan det bli bättre? Nä nä n ä nä nä

För övrigt 3 så har jag ÄNTLIGEN GRATIS SMS<333333333333 You know what to do.

 

nu jobbar vi (Y)

 

pussar/emma

 


lina: no one know yet

NUUUUU är jag vaken:D:D!
svårt att tro men det var en söta person som smsade mig så jag kunde inte sova längre:] är typ glad för de för nu kommer jag inte vara slö på matchen som vi SKA vinna! för om vi vinner kommer vi ju vidare till Umeå och det skulle kju som vara överdrivet kul:)
Just nu lyssnar jag på musik i hopp om att bli supeeeer peppad men det verkar inte hjälpa för jag vill typ bara ligga här i min säng hela dagen....har varit för slö på lovet:]hah
NU kör vi tjejooor!!
puss

olivia: where u can b


snela lägg till mig på skype, oliviac00l

Jagvet, bra och beskrivande namn♥

/olivia

emma: don't wanna be the reason why

Okej nu ska jag inte skriva en massa tjaffs om olika saker utan få ämnet Turkiet avklarat. Jag tar det i kronologisk ordning, OK?


Flygresan till Turkiet gick bra, det var chill förutom våra flygstolar var så jävla osköna, man kunde inte luta bak dem, Olivia fick tuggummi fulla händerna och på byxorna och jättejobbiga pensionerer satt framför oss. Men för övrigt stekte det och vi klarade oss helskinnade fram.

På hotellet var det helnice men vi fick bara ett rum, inte två....?!?!? Jävla smuts. Aja, allt fortgick som på räls och de två½ (ja två och en halv) första dagarna var det superväder! Vi stekte vid poolen och åt och stekte lite mer och åt lite mer. På kvällarna var det underhållning men allt var på den jävla tyskan, fyfan jag hatar tyskar och tyska:((:(:(:(:(:(:(:(:( Särskilt tyska barn!!!! HAR INGEN UPPFOSTRAT DOM ELLER+??½?!? Jaja.

Efter de 2½ första dagarna blev det dåligt väder (spöregn och åska) så spenderade tiden typ i bastun och på hotellet och så. På tisdag kväll (vi skulle fara hem på torsdag) blev jag lyckad nog sjuk, massa hög feber, så den natten var inte nice kan jag lova. Men på onsdagsmorgonen tyckte jag att jag kände mig Ok (hmm.... så här i efterhand var det FEL) och den dagen var det bra väder igen, så jag följde med de andra ut till poolen. Efter att ha stekt där runt 2 timmar kanske så skulle jag ställa mig upp. Gissa vad som hände? Jo jag spydde. Framför alla som satt och åt lunch. Mums! Så resten av dagen låg jag på hotellet med typ 39 graders feber. Dagen efter for vi hem och allt var frid och fröjd.



SÅ det var allt. Förutom det roligaste på hela resan, haha! Det fanns en anslagstavla där det stod vad det skulle vara för underhållning på kvällen. En lapp där det stod på tyska, och en lapp där det stod på engelska. Vi började med att läsa den tyska. Där stod det
"Watter dass?!" Vi ba OK, vad betyder det då? Så vi läste på den engelska lappen, högt, exakt samtidigt:
-"Deal or NO DEAL"  .....?!?!?!?!?!?!?! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
Det var så superamazing kul, helt grymt. Men värre blev det. När vi skrattat bort det mesta så sökte våra blickar sig nerför lappen till längst ner under allt annat. Där stod:
"Have a nice fun" HAHAHAHAHAHAHHAA. Kan det bli sämre engelska??? Ha ett roligt kul vafan:PPpPppPpppp
Dessutom vare ju INTE "deal or no deal", det var fan fyra män ur publiken som dansade magdans, strippade med mera. Fan det roligtaste jag har sett på LÄNGE







det var nog alla bilder för nu... men har icket hunnit ladda in alla än! Till datorn menar jag, inte bloggen haha...


pussar/emma

 


olivia: I'll be back

tjuubre! Nej men hallå igen. Puss har saknat puss er puss. Det är stört att skriva på ddet sättet. Men kom till saken!

Ligger här, vaken, inte brA inte bra. Behöver ju all min energi til DMMATCHEN idag. Som ni förövrigt kan komma och kolla på, mot clemens 1400 på kaplan. Haha kan ni såna tider? Utan punkt... bus. Lika busigt som vår gåta igår. Vad menas med Martin och truls?
Här söker vi alltså ett ord som är synonymt med 'martin och truls'. Ett ord. Här kommer det ledtrådar i form av bilder.

snygg bild förövrigt... kommer säkert få igen.

helt klart det.

Ni borde helt klart klara det. Den som gissar rätt får.. en länkning. Om denne intee har bloggg får den... en kort text som framställer denne i bra dager?

Okej det kanske är lite svårt, en till ledtråd: Vi har skrivit om Martin och truls förut. Vad var dom ? (förutom norrmän heehe)

/olivia

P.S Kom och heja på oss? Snälla?

RSS 2.0