emma: I was a fool, thinking we had something special

Var på träning nyss, MED MIN NYA KLUBBA! EPIC WIN!! ALDRIG MER ÄPPELKLUBBAN!!! Den var nog så awesome, som mamma sade; den skjuter av sig själv!

Min sweet 16 är ju över snart nu, och visst har det varit en grym dag. Fick ett x-box av pappa (standard) så nu blir det gaming for real, + alla lanen vi har planerat in, nu när Matilda också ska få en dator! Men det bästa var ju ändå mamma, hon kom försent till firandet av oss, hennes egna döttrar, för att hon spelade supermario. EPICNESS, jag och Olivia lol'ade i evigheter när hon tellade uz, videobevis finns

även åt den här godingen lol'ade jag:


lina: de bästa minnerna jag har, är minnerna med er



Idag fyller världens underbaraste vänner 16 år!! jag älskar er

olivia: it's like catch a lightning, the chances of finding someone like you



16 år
tack för att ni gör mitt liv så jävla awesome
ni är bäst och jag älskar er


emma: 16 år!


Trots att vi bråkar jämt, inte kan hålla sams en sekund och du är världens största tard
är sanningen den att jag aldrig skulle klara mig utan dig!


lina: Don´t ever let them see what´s in your head

HATA LISTA:


- Jag är sjukt trött

- Jag är snuvig

- Jag måste duscha

- Jag har för stökigt på mitt rum att jag ska orka leva


GILLA LISTA:


- Jag ska till skolan imorgon(och nej det är okej att säga så)

- Jag har inga läxor

- Jag sög inte på träningen

- Jag ska snart sova



olivia: this can never just fade away, then letting go is impossible. this needs to come to some sort of end, like a fight you can't avoid you need to come either winning or loosing out of it

Idag har helt enkelt varit en jättebra dag på alla sätt. Har varit hur glad hela dagen av helt olika men jättebra anledningar. Det gick till och med stundtals väldigt bra på träningen. Hoppas på att imorgon blir lika bra, både för att det är jättekul att känna så men också för att det vore tråkigt att vara otaggad just imorgon, det är ju nämligen inte varje dag det är precis 16 år sedan man kom till världen som det lilla tard man är!


HAHAHAHAHAH VAD HAR JAG FÖR TARDIGT PROBLEM OCH VARS KOMMER MIN FÖRKÄRLEK TILL ATT LÄGGA UT HEMSKT ÄCKLIGA OCH FULA BILDER PÅ MIG SJÄLV IFRÅN????


emma: I want you to look me in the eyes and stay forever

Ey yo dudes!

Ska snart iväg på innebandyträning, FETT NICE. Jag och Olivia for till team sportia idag för att hämta våra nya klubbor, och så var det stängt!?! Tur att man är from som ett lamm och inte aggrar sönder (ironi)

Förövrigt så lovar jag er att jag ska fixa en ny design ikväll. Jag vill döden dö då jag går in på vår blogg, blir seriöst helt crazy, en flytt till psyket känns inte långt borta! Den kommer nog bli ful som fan.

Förövrigt 2 så känns det som att allt möjligt händer på samma gång. I have a feeling och den feelingen är att denna hösten kommer bli grym! Btw. Bling? hahah kommer bli famous, ni ska få se


r-e-t-a-r-d!

famous snart ska ni se, lite bling först så kirrar vi biffen


olivia: they sing 'all I need is you', see the sun rise again and understand what you've got

Har fått de nya träningstiderna nu, som de ska vara hela säsongen. Typ två varje kväll, får allt se hur vi gör med det. Var iallafall tvungen att skippa en idag för vi har grejerna på edda och träningen var på kaplan, men ska snart på träningen som är på edda... Ja lite rörigt är det allt.

Dagen förflöt som vanligt, vi fick veta att vi ska och hajka nästa vecka. Spännande! Tycker det är kul att vi redan har så bra stämning i klassen, men den skulle såklart bli ännu positivare och trevligare genom mer disciplin, att någon når 100 KIILO osv.

......Eh absolut inget mer att skriva. Remember tomorrow. Hejdå och vi höres PEACEISUS


olivia: breakable

Ligger och tar det lugnt i sängen, vaknade halv 8 men börjar kvart i 1 så har lite tid över så att säga. Att jag vaknade så tidigt kan ju ha berott på att jag gick och la mig halv 12 igår, men internet la av så jag blev sur. På tal om sur så blev jag det nyss också, för datasladden drogs ur och det är fel på mitt batteri så datorn dog. Fy i helvete vad sur jag blir när det händer.

Dagens lektion är svenska, ett ämne som kan vara rätt kul om ni frågar mig. Men före det ska vi tydligen ner på stan och socialisera med för mig ännu okända människor ur klassen. Deras buss gick väl ingen bra tid antar jag. Det är nämligen så att de allra flesta i vår klass bor så bushigt till att de måste först ta en buss till stan och sen en till jb. HEheh. Bush.

Imorgon är det ju förresten en mycket speciell dag. Någon som vet vad det är för speciellt med imorgon?


Back to school!


emma: TILL ALLA KILLAR/POJKAR/MÄN DÄRUTE

KÖP DENNA!!!!!!!!!!!!
Luktar så SJUKT gott, får vem som helst på fall, GÖR DET NU! Skulle jag vara av det manliga könet skulle jag inte tveka en sekund, har aldrig känt en godare lukt. Punkt slut, KÖP DEN!


 ur ralph lauren - big pony collection


emma: coolaste konversationen ever

Ser highschool musical 3.

Matilda: Jag önskar ja gick på east high
Jag: Du skulle bara vara avundsjuk på Gabriella
Matilda: Ja det är klart
Olivia: Jag skulle aldrig vara det, eftersom det hade varit jag och Gabriella.

olivia: it will haunt me down until it's everything, never leave and something need to happen

Ligger och lyssnar på Haste the day för första gången, lite efter alla andra men eftersom jag är Tard  så får jag vara sen med allt jag gör. Der var bra iallafall *scream* *scream*

Igår så drog vi alltså en halverst misslyckad shopping för alla utom mig, hade ont i påshanden sen. Köpte lite random clothes och ett par skor, riktigt nice. I like it. Nu kanske jag äntligen kan slänga den där tröjan från 5an (okej, har ingen tröja från 5an men jag har en del jag inte vill men måste använda för mitt utbud av kläder är så fattigt.)

Nu är lönen borta som om den aldrig kommit, peace.




emma: I look down at the ground pretending I didn't see, didn't feel

Hej jag är schittrött.

Somnade 3 efter en vild kväll med crazy besök, vi var helt galna med popcornen! Vaknade 7 för att stiga upp och fara till umeå och en galen shoppinspree! Blev dock failen eftersom vi officiellt är sämst i världen på att shoppa. Köpte inte ens för 500, hiehei he hann dock äta två gånger på mcdonalds och en på subway, 100 kilo here we come!!!

Btw. Efter att ha letat hela dagen så hittade vi till slut till Sega Råttan!!!!

Btw 2. Alla bilder jag tar i Umeå blir suddiga. Punkt.

hej här är litte bildz, helt grymma pics om jag får säga det själv, emma goes hollywood






hehaha 100% gourgeos stavning på det tack? nämen fullclass retards

sneakyspider is back fo moah!

wazup, vi har nu officiellt bytt namn från caregang till sneakyspiderhooden!!


olivia: haha exaktxD

Väntar besök. De är inte snabba.

Medan jag väntar ligger jag på golvet och "sjunger" med i låtar - har lärt mig att när man har headset ska man inte sjunga med. Pinsamma situationer kan/kommer uppstå.

lina: I hope them make her better, what that now even means?

Har just ätit mat från matfesten(vårrullar) helt awesome! snart 100kg!

Just nu är typ det enda jag kan tänka på hur mycket jag taggar GALEN SHOPPING i Umeå imorgon! Hoppas jag hittar huuur myycket som helt eftersom jag har huuur mycket pengar som helst just nu, eller nja men för mig är det mycket! typ vardagsmat för andra.






olivia: don't ever let a chance go by, take it and make it the best you can, and even if you fail, you will never wonder how things could have been

Haha, det är som ett stort skämt att vi går Idrott och hälsa. De borde egentligen heta Idrott och mat eftersom det är typ det enda vi gör, idrottar och äter. Dessutom är mat det enda vi pratar om, men lite måste man ju satsa om man ska komma upp i 100 kilo!

Nu försöker jag och Emma komma på nåt att spendera kvällen med (eller, hoppas hon försöker för jag degar bara vid datorn med en tankeverksamhet på 0tankar/min). Imorgon blir det Umeå för lite galen shopping. De 4 totally crazy gals har ju nämligen alla fått korten laddade med lite kosing, så se upp alla umeåbor! Här kommer vi! *crazy* *crazy*


emma: and here it comes

DISS

Nog för att mode är mode osv, men är det verkligen bara vi i careg som tycker dessa skor är s-k-i-t-f-u-l-a? Ärligt talat, det finns så sjukt mycket snygga skor därute och folk köper dessa? Verkligen? (ungefär såna här då, kanske inte är dessa till 100% som alla springer och köper, vad vet jag, finns ju märkes, inte märkes, med ett litet snöre och allt möjligt; spelar ingen roll, INTE SNYGGA!!!)



????? seriöst?


olivia: don't stay away

Ska snart bege mig mot stan och skolan där vi har en skolveckas-jubileum med klassen! Det firar vi med näringslära och svenska/engelska.


Jepp. Jag på skolan.

olivia: find something so good you never want to let go, and then - never let go.

Måste bara säga en sak: Nomy är fan helt sjukt bra!!! HELT OTROLIGT. Lessnar aldrig. Dessutom är han svensk = spelning...? Inte helt otroligt. Så jävla KUNG!




olivia: I will fight, and if I win or if I loose, believe me, I will fight

Har specialidrott första lektionen och pga allt headbangande kan jag knappt böja huvudet neråt. Känns verkligen superbra.


emma: the day you miss me I'll be yours

Bilder från school




trevligt intressant, jo yeah i already know! Borde vid denna tiden ligga och sova eftersom jag är en stor fjolla, gör det inte eftersom jag har flätor eller av annan random anledning.

olivia: too much to loose


emma: impleusible epic

älskar min facebook-information






emma: grina lite:$


lina: jag älskar mitt liv

det här måste vara min lyckodag, eller nä för det gick jävligt dåligt på träningen...MEN LÖNEN HAR KOMMIT! Nu blire shoppinnngg!!!♥

 


lina: Find beauty in the ugliest days.

Har inte bloggat på ett tag nuuu men har inte hänt någonting speciellt heller så ah. Nu går jag ju på gymnasiet och klassen äger! kommer bli awesome att gå med dom här personerna i 3 år.

Dagen har bestått av regn,regn,regn och regn, var helt dygnsur när jag kom till skolan och det tog ungefär hela dagen att torka.
 Idag fick vi typ massa "uppdrag" att göra, jag emma och olivia fick såklart äran att göra ett uppträdande till låten "Heaven´s on fier", vi var inte dåliga! meennnnn kanske var lite pinsamt när vi märkte att dörren var öppen och 3orna såg oss dansa, ehhueh.







puss

olivia: the problem is what

!Lönen är här!


olivia: missing something that never was, not believing but in the same time never letting go

Ligger som en död i sängen, ska sova när jag har skrivit färdigt här. Synd att jag inte har något att skriva, kommer ta lång tid vilket det alltid tar då...

Kom nyss fram till (eller, jag och jag hehe) att eftersom vi har vårt lediga pass på måndag förmiddag så vi börjar 12.45 så blir det som långhelg eftersom söndagskvällen också blir något att räkna med då! Det kändes rätt awesome faktiskt, men nästan allt med skolan känns väldigt bra förutom att vi typ måste ta 8.15bussen  från stan fast vi börjar 9 varje morgon. Får se hur det blir med det.

Stuvade spaghettisar är jättegott.

Måste dock erkänna att jag saknar sommarens (för det mesta) obekymrade dagar när man kunde göra vad som än föll en in. Men kanske blir 2010 lika awesome som vi hoppades på när jag, Emma och Matilda satt där vid hennes matbord 04.00 den 1 januari och åt varma mackor. Än så länge är det bara en sak som har gått helt fel - men hoppas verkligen inte på att nåt så hemskt händer igen. Inget emo i en kiosk. 

emma: I don't even have music playing

Helt ärligt kan jag säga att jag aldrig varit så säker på att jag har gjort ett rätt val som nu! Vet inte hur jag kan säga det här utan att skämmas, men jag tycker det känns kul att fara till skolan imorgon. Jagvet, man ska inte erkänna sådant, men dock so true!

Träningen gick typ AHHHHHBLUuuuuätjikikikiki, sprang som i lera och huvet lämnade jag hemma. Typ så bra.

Btw. Fick busskortet idag. Känner mig så mäktig!!!!! POWER!!

Btw 2. Imorgon är det pyttipanna till lunch, LYCKA!!!

Btw 3. Vet inte rikigt vad jag vill säga med den här bilden. Kanske att jag är sär i huvudet, eller möjligtvis att jag är the king of the world på att fejkslicka på bord? Att min tunga såg jäkligt fet ut?


olivia: somewhere along that way too short awesome road

Tror snart att jag ska sussa - de mörka ringarna under mina ögon var i morse var i morse kloner av blåtiror, så antar att jag behöver lite sömn. Börjar morgondagen med idrott, och hoppas på en allmänt awesome andra dag på gymnasiet.



Dessa båda gick sin första dag i 1an idag. Är så stolt över dem♥

emma: vet ej vad som gick fel

Eh ja just ja, som jag sa gympa imorgon på morgonen = inget smink, går man in där bland alla big folk som stirrar ut en och man ser ut som en p12 och börjar flirta med treorna och dom ba; fan, flirtar den där chinesgrabben med mig? man ba eh shoo shim dom ba ? man ba eh tardness for real this time dom ba eh ok.

Ja, som ni märker gillar jag att blanda mina utomordentligt seriösa inlägg med dessa humoristiska vardagsbeskrivningar från helvetet.

ska styra kosan mot eddahallen nu för att lira lite floorbandy bajbaj

emma: när det går som man tänkt, när man tänker att det går



Första skoldagen på gymnasiet slutförd, som ni ser var jag och Olivia mycket vackra! (INTE, ni som inte förstår ironi)

För alla intresserade ska vi i alla fall gå Idrott och Hälsa på johnbauer, och det verkar kunna bli mycket awesome (om skolan kan vara awesome?) Klassen verkar rulea trots att typ hälften av tjejerna gått upp i rök? Hahahihiho aja. Imorgon ska vi då ta kvart i 9-bussen och har gympa direkt på morgonen = SOVMORGON!! Tror jag kommer kunna överleva detta.

Snart träning i alla fall, jag och Olivia har vräkt mat så det kommer nog gå som en dans. Oturligt nog har någon gång under det senaste året förlorat all min taktkänsla, awkward. Får hoppas på det bästa!

peace yo man hoppas ni alla hade en lika bra dag idag som jag hade!

olivia: different day by day, never take anything for granted

Nu är första skoldagen över, och jag måste säga att den grovt överträffade mina förväntningar! Började dagen med att ta rätt buss, men när lärarna skulle presentera sig sköt rektorn mig i ansiktet med en innebandyboll. Rakt på näsan, hårt var det också. Ont. Why rektorn, why?:(

Konstigt nog var det aldrig awkward. Dock var det mycket färre tjejer än jag trott - vi var bara 7 stycken. Undrar vars alla andra tog vägen. Iallafall som sagt så var det aldrig obekväm stämning, eller inte då för mig. Inte ens under det lilla grupparbetet vi hann med eller när vi redovisade. (Jag vet vad ni tänker. Redovisning första dagen i ny klass? Hemskt! Men det var det icket.) No awkwardness helt enkelt. Känns mycket bra inför kommande år. Helt nöjd.


Till vänster: klassens tard?

olivia: why this time, after this never-ending mess

Med väckaren ställd på halv 7 blir det en helt afk Olivia som kommer till skolan imorgon. Vet inte riktigt varför jag ska vakna så tidigt, men vill verkligen inte stressa.

Iallafall. Godnatt.

emma: baby, 'cause tonight is the night

Har tagit reda på busstider till johnnis nu. Vi börjar klockan 9 men tyvärr så måste jag fara hemifrån redan 8. Lycka! Eh. Inte. Blir att stiga upp runt halv 7 nångång imorgon då? Jag riktigt längtar. Blir überschönt. Eller inte. He. He. Dessutom är jag och Olivia ensamma hemma inatt, mamma sitter fast i Skottland, så vi kommer säkert lägga oss i förståndig tid! Eller kanske inte. Börjar fundera på om vi riktigt är mogna nog att börja gymnasiet? Skulle gissa på alternativet NEJ men man vet ju aldrig!

Jag och mina blompisar genom åren:


-07


-08


-08


-09


-09


-09


-10


-10





lina: bara för att man andas betyder inte det att man lever

Imorgon är min första dag på gymnasiet och min första dag med den nya klassen...jag är nervös. Kommer antagligen vara helt afk och göra massa konstiga saker. Tur att jag har Emma och Olivia, annars skulle jag nog helt ärligt aldrig vågat fara dit.



första dagen i 9an.

olivia: and it all changed because of nothing

Igår såg vi alltså Vampyrer suger, och den ägde! Så jävla clean. Det roligaste var att jag satt bredvid Matilda och hon tyckte verkligen att allt var jättekul. Det är lätt att ryckas med i hennes skratt kan jag lova.

Nu: Vår bioupplevelse i bilder med bildtexter.

Vi väntar på bion, Matilda var hungrig och åt en mannafrutti XL.

Jag hade inte tappat bort min biljett på ica (det är jag alltid rädd för).

Tog kort med  en liten filur Matilda sen blev rädd för därför att den stirrade på henne.

En bild som bara blev konstig. Fick tillslut gå in i allafall!

Efter bion träffade vi en sneakydude!

Vet ej riktigt varför men har nyss spenderat den sista sommarlovsdagen med att fara till mamma och städa mitt rum jättenoga. Eller jo jag vet varför, lovade att städa idag men ska till henne efter middagen och jag vill inte städa efter middagen. Punkt slut. Det blev fint. Lyssnade hela tiden på dåliga melodifestivalenlåtar från några år tillbaka på hög volym och sjöng med till alla. Borde jag verkligen kunna de låtarna...?

emma: VARNING för en inte cool text

Hjelp.

Har världens ångest för att vi börjar om skolan imorgon. Hallå, var tog sommarlovet vägen? Dessutom har detta sommarlovet (trots att det varit så /#R=#=¤%(%/ kort) varit de utan tvekan absolut bästa veckorna i mitt liv. Vill typ grina för att det har varit så fruktansvärt bra. Så sjukt. Kan inte fatta hur bra det har varit. Varje jävla dag har varit så awesome, och nu är det över???? Vad händer nu liksom? Hur kommer allt bli?

Haha, det här kommer börja utveckla sig till det löjligaste jag någonsin skrivit, men det får duga. Alltså, dö, hur kan allt ha varit så bra i sommar? Har seriöst blivit en annan person under dessa veckor. Jag trodde jag var care förr - jag hade fel. Nu har jag verkligen insett vad som betyder någonting här livet, och vad andra tycker är inte en av dessa saker. Det enda som betyder något är de jag tycker om, älskar osv, och vad jag själv tycker. Ha kul. Lev livet som du vill, inte som andra tycker du borde.

Men nu börjar skolan om, och jag är RÄDD. För typ allt. Att ingen kommer tycka om mig, att tappa kontakten med folk, att allt kommer vara sjukt tråkigt, attt inte kunna göra något. Typ allt.

Har ingen aning om vad som kommer hända under detta året, men jag kommer då aldrig, aldrig glömma den här sommaren, haha. Impleusible.




awesomeness for real this time

emma: I can see you outside my life


-time nu. Som alla mina blompisar (bloggkompisar) redan skrivit ska vi se Vampyrer Suger. Misstänker att jag inte kommer att återvända hem sedan, troligtvis kommer jag nog skratta ihjäl mig. Känns mycket troligt.

Har förövrigt sovit hela eftermiddagen så jag hoppas, hoppas hoppas att jag kan hålla mig vaken, utan smärtor i rygg/mage/huvud eller något annat obehagligt ställe.

hedda, ska klä på mig nu så kanske, kanske kanske jag inte kommer vara det risigaste som någonsin vistats i en biosalong.

lina: don't waste any time

Nu har jag just gjort mig klar och ska snart äta middag, GRILLAT! Senare så blir det som sagt att se "Vampyrer suger" på bio. Kan lova att alla som ser den samtidigt som oss kommer bli väldigt störda av skratt till typ...ALLT, awesome.




psuusussus

olivia: to show apprecitation



Yey, gårdagens kvällsoutfit!



Ikväll blir det bio, ska se Vampyrer suger. Alla säger att det är världens sämsta humor, och är det några med dålig humor så är det nog faktiskt vi. Ärligt talat.


emma: you're gonna break me

tJENARE

Hade match tidigare idag, mot Umeå City. Förlorade med 5-9 men trots de hemska siffrorna så är jag nöjd med min (vår) insats, att komma från typ 94aserien och göra 3 mål mot ett division1-lag är faktiskt inget att skämmas för. Nu mår, eller mådde, jag så jävla dåligt, har dock tagit alvedon nu! Förstår om ni bryr er mycket.

hejdå (bilder) (bara lolbilder)








hedda

olivia: when everything is right, enjoy it

Dagens outfit:


ÄNTLIGEN! Som jag har längtat! Nog för att vi förlorade med 9-5 så är jag ändå så jävla, otroligt nöjd. Vår kedja, dvs jag Emma och Lina, gjorde tre mål och det är mer än jag kunnat drömma om. Men det spelar ingen roll, det viktigaste är att jag för en gångs skull faktiskt är nöjd med min insats och jag känner faktiskt att jag gjorde mitt allra bästa. Trodde vi skulle vara så himla underlägsna, och så blir det såhär. LYCKA♥

olivia: somehow everything rise or falls with you, and now the world is breaking

Ska strax till minigolfen. Ni som följa dena bloga should know by now att det är något av ett andra hem för oss just nu. Dagar, kvällar, helger - försök att stoppa oss när vi bara rullar fram (blivit lite för många glassar den senaste tiden). Har t.o.m JOBBAT där en gång när Emma och Matilda kände att ica lockade lite för mycket.

Idag har jag och Emma gått till stan och tillbaka. Ja, ni hörde - gått. I cykelväder? kan man undra. Men har känt mig så himla stel i benen så ville gå igång dem igen innan imorgon. För även fast det  bara är en träningsmatch så känns det viktigt för mig att kunna göra mitt allra bästa, inte minst för att bevisa att jag kanske är värd en plats i laget.

Efter en sen kväll på minigolfen!

olivia: to just not care anymore, could it be so or is it just trying so hard it's becoming the truth

På träning kunde man känna att benen fick sig en omgång igår kan jag lova. Jag sprang som i lera, men som tur var så kände de flesta likadant.

På lördag så ska jag göra min divisionmatchdebut tillsammans med Emma och Lina mot Umeå city, ett division1lag.  HUR skall detta gå? Helt otroligt. Fattar inget. Lost in the world of 2-2-1uppställningar.

Nu ska ni få se på nå goa pics som tagits det senaste dygnet. Måste bara varna alla er med tardiofobi - bilderna är fyllda med tard.

HAAH råkade ställa det just framför en lyktstolpe...



Haha jag+egopics=tard

Matilda sa att det här nog var den fulaste bilden på mig någonsin. Fast den var faktiskt fulare i litet mobilformat. I stort format tycker jag att det finns mycket fulare bilder än den här.

olivia: fkoppff

Morsning korsning, schyssta ben! Sitter hemma på taket nu efter att ha cyklat genom stan med jätteryggsäck och Skellefteås befolkning glott på mig som om jag vore ett kioskmongo av stora mått. Strax blir det träning, känns bra eftersom det enda jag har fått i mig den senaste tiden är en pizza av storlek familj, nästan ett kilo godis och till det en hel del cola. Så man kan helt enkelt säga att jag är fylld av energi!

olivia: it's a confusing world we live in

Sitter hos Matilda medan hon duschar. Eftersom det blev så varmt i tältet i morse var vi nämligen tvungna att dra ett randommorgondopp. Schit Schönt.
Blev att vi ställde tältet på samma plats som förra gången (inte Krilles gård utan bredvid dagiset.) Dock hade vi inte tänkt så långt för dagiset var ju öppet nu, och vi väcktes av att alla dagisbarnen skrek "Ett tält.. Nån har ställt upp ett tält där! Vem har ställt upp tältet?" Och sedan började alltid någon gråta.
Har iallafall haft en rolig natt med oväntat mycket sömn och lite hysteriskt skratt, allvarliga samtal och damputbrott.

emma: at some point, it will break

Aloha!

Kom nyss hem från träning, har ont lite överallt och har just pressat pyttipanna med pommeskrydda från frasses (HUR GOTT SOM HELST). Tränaren sa att vi skulle inta dagens största mål då vi kom hem, tyvärr misslyckades jag eftersom jag åt cirka fyra portioner stuvade makaroner med köttbullar till middag!

Ikväll är det i alla fall TÄLTNING som står på schemat, med Olivia och Matilda. Lina den stackaren jobbar ju så det funkar ju inte så bra att sova i skogen då. Eller, skogen och skogen, vettefan var vi ska tälta, vi har tältat två gånger tidigare i sommar; en gång bredvid ett dagis och en gång på Krilles gård.

I alla fall, det kommer troligtvis bli hur awesome och kallt som helst! Kommer säkert få en redig sömn också. chichichi

                                                        Sova i tält... inte standard


lina: Yes she got dreams, and she is hanging on to them

HEmma från jobbet!!!!!! blev en slapp dag som bestod av att ligga/sitta i soffan och ta tardkort på mig själv och leka med Matilda, mycket trevligt.

Korten jag beställde hem för några dagar sen har kommit idag! får se om någon av dom passar in i mina ramar...



nyklippt, tard och allmänt söt

olivia: how to never know


Har inget att skriva, bjuder på lolbild.


Seriöst, vad gick fel???? Kroppen?? Facet???


lina: no hope no life

Sitter just nu med slingor i min fina utväxt och väntar på att det ska bli klaaartt. Sen ska jag klippa bort dom slitna topparna som inte är så slitna enligt mig, men ah man ser det ju aldrig själv.

Idag har jag rensat bort ogräset som växt upp under helgen på minigolfen och sedan suttit och ångrat mig över mitt varma klädval..DET SKULLE faktist vara kallt enligt yr.no, men nää såklart ska det bli 20 plus.

NU ska jag he ut färggrejset.


här var man blek

olivia: I don't believe you when you say don't come around anymore

Sitter på golvet hemma hos pappa nu. Spenderade dagen ute i det vackra vädret och tränade sedan. Haha herregud, låter som en värsta helylle-hälsomänniska. Hell no. I'm awesome, I talk to myself on my facebook wall.

Ska bara duscha, sen ut igen på nya äventyr med min gangstahcykel! Har varit tvungen att ha mammas vinröda helvete som gör mig till Quasomodos tardiga kusin, för min har haft punka. Nu har pappa "fixat" det, enda felet han hittade var tydligen att ventilen var uppskruvad........................................ hehe.......... ;-] x-D

this is some real shit


emma: ska vi fara då

Hade minilan igår (som sagt - börjar bli standard), la av halv sex och steg upp klockan elva för att bege mig mot stan. Mina ögon var typ saturnus - dimmiga och med mycket ringar. INKÖP blev det då trots alla handikapp!

INNEGYMPASKOR - team sportia (nu slipper jag äppelskorna från stenåldern!!!)
SPORTBH - stadium (nu kan jag andas igen!!! LÄTTNAD)
DEO - hm (nu slipper jag lukta som Shrek innan han blev typ kung och började leva ett fräscht liv)
BODYLOTION ANGEL STAR - hm (ANGEL STAR(L)(L)(L) nu slipper jag vara uttorkad och rynkig som en liten 100-årig gumma)

Ni ser! Massa roliga saker! Nu väntar träning snart, sedan blir det förhoppningsvis nåt kul. Minilan kanske? Börjar ju som sagt bli standard.

OLIVIA preparing for minilan:






olivia: and somehow it's all gone

Yey, träning! Känner mig i form efter ingen sömn och en lång dag på stan!

Som hämtad ur en skräckfilm. Och pärondryck!




PSPSPSPSPSPS alla ni som jag dissade på sms igår kväll/natt: kunde ej ta emot sms.

olivia: I'm awesome, no dude you're not don't lie

Olivia är inte pigg. Fast ändå inte så trött som jag borde vara med tanke på hur få timmar jag sov i natt. Lugnt satt jag vaken på mitt, Emma och Matildas minilan (börjar bli standard) och hade inte en tanke på någonting, när mamma stormar nerför trappen och undrar varför vi är vakna egentligen. Då avslöjades för mig att vi skulle vara på stan 12 idag, så that's why I'm awake.

Igår såg vi dessutom Karate kid på bio, och tro inget annat än att den var AWESOME! HELT OTROLIGT! Älskar filmen, helt seriöst. Det bästa var ändå när Justin Bieber spelades på eftertexterna.

Nu sitter jag och nöter låten 'I'm awesome' istället för att göra mig klar för stan. Dock kanske det här höjer självkänslan, och då kanske jag känner mig snyggare än vanligt, och känner man sig snygg så är man snygg, så då kanske jag kan gå i en soppåse med äpplen på fötterna (dvs lite fulare än mina vanliga kläder).


olivia: everything is meant to be

Matilda undrade vad jag gjorde. Mitt svar: Läser FFML och blir tillsammans med en p12a över facebook. Ibland älskar jag livet.

olivia: hello, what's happening and how do we get out from this nothing



Lol, *stolt*. Uppmärksamma NINA Holmbom. Hoppas ni alla förstår att de egentligen menar Lina, hennes namn verkar bara vara retardsvårt att förstå för journalister.

Haha, en dag på TV, nästa dag i tidningen... TjenDiZZ xD

lina: oh this town kills you when you're young

Kom just hem från stan där jag varit med mamma och köpt lite nödvändigheter. Ska gå ut och sola ett tag nu, om det inte är för kallt.... Seen blire nog datorn tills jag har nått att göra!  


hahahha vad hände, vad gick fel.....löövit♥


emma: and I'm out

Uppdateringen från helvetet de senaste dagarna, men care. Har inte  hunnit göra så mycket (hunnit? HUNNIT? har bara inte gjort så mycket) men x antal lol-bilder har hunnit krypa fram. Beware.

Förövrigt ska jag snart ut i solen och ta igen de 29 dagarna av sol jag har missat på grund av jobb! OMG. Ingen bränna att skryta med här inte! Helt ärligt har jag jobbat hela sommaren sedan vi kom hem från resan, vilket har resulterat i att det blir tamejfan att skämmas då vi börjar om skolan. Detta borde inte vara lagligt. POSITIVT: Nu har jag i alla fall pengar att gå på solarium 24/7.

lolbilder och andra fullständigt efterbliva ph0t0s:



Well, yeah, you know the feeling when, yeah, youknow, Matilda is eating an ice-cream and she, well, yeah, youknow, looks like a retard.


LUFTBALLONG! var?


Natthumor.


Minilan!


Who are we to say no to kladdkaka?


GANGSTEREMMA! Ingen hals..?


some real shit man


Ser ni den gigantiska spindeln? Det gjorde inte vi. Till en början.... när vi såg den blev det dock PAN!C


trötta?


Party vid minigolfen. Matilda slutar hyra ut klubbor klockan nio, 5 i 9 kom några och ville spela.
"Spelar ni snabbt?" frågar vi
"ja"

två och en halv timme senare var de klara. Och vi var tvugna att vänta tills dess.

 


lina: you made me belive

Nu har jag beställt hem 100 bilder gratis från http://fujidirekt.se. Om några dagar kommer det alltså inte längre stå tomma ramar på mina hyllor! blir awesome.



buubblor

olivia: how can you make up a mind that's so random

Nemen vad länge sen nån skrev nåt här. Har absolut inget intressant att skriva så då får ni en resumé på vad som har hänt mig senaste dagarna.

Igår jobbade vi forhoppningsvis sista dagen i sommar. Sedan for och speedshoppade med mamma, en hel del blev det allt! Sen vidare mot Lina, vi lagade mat som riktiga kvinnor! Matilda kom, sen ut där det var jävligt omoget?? Berättar inte vad som hände men stört var det i varje fall. Fortsatte gangstra tills vi slutade hemma hos oss där vi "drygade" vi datorerna. Vet inte vad de andra tycker men jag tycker inte det var särskilt drygt.
Idag vaknade jag, inte alls utvilad, och flög ur sängen för jag ville inte sova bort hela dagen. Så då for vi och tjänade lite kosing genom att klippa gräset hos pappa. Sen solade vi i den outhärliga värmen tills en spindel kröp på min arm så att det inte blev kul alls längre. Upp på cyklarna, mot Matilda och minigolfen. Där åt vi glass och det hände en once-in-a-lifetime-grej. Jag spillde inte! Helt otroligt. Prisa gudarna. Sjung hallelujah. Nu hemma.

Igår blev vi också vettskrämda av att någon tryckte sin hand mot fönstret. Herregud vad vi skrek.


lina: I need you now, don't turn away

Har just torkat håret i hopp om att det för en gång skull inte kommer se ut som värdens äckligaste slick när jag vaknar imorgon. Det skulle som hjälpa en att orka med dagen.

Nu ska jag sova och imorgon blir det minigolfen as usual!!!!



godnatt♥

emma: party in the hood

Var nyss på ica och köpte bullar och godis, har nu minilan med Olivia the Tard. Supertrevligt! Vi pratar om allt mellan himmel och jord och skrattar och har det kul. Eller så kommenterar vi "roliga" saker på pappas facebookvisningsbild. Kanske.

ELSKAR DIIIGHHH SÅ FUCKING MYCKET SISTAH!<3 WE 4-LAJF! HOPPAR DU SÅ HOPPAR JAG<3



föralltid bby<3

olivia: he came up with different answers to every message


Jag och Emma har lan. Mamma ville också vara med.

olivia: someone's missing in the picture



Bilden säger allt. Idag blir det alltså att försöka ta revansch mot gamla stans pojkar men det är ju lättare sagt än gjort.

Ser ni förresten hennes profilbild? Det är ju lolbilden! Alla vi tre som är med på bilden bytte till den i söndags, dvs jag, Emma och Matilda. Älska!

emma: SAVE TONIGHT

MATCH NU

Kommer bli lika pwned som i tisdags, samma lag vi möter och allt! Dock är jag ju sjukt van vid det så det kommer bli kul i alla fall. Efter det ska jag nog lägga mig i sängen och slockna, ska med mamma på stan imorgon efter jobbet och ShOpPa!1111  !!! 1!1 11!!! Sen när lönen kommer ska jag sHoPpA!! 1!!! 1!! Sen när jag fyller år (om jag får pengar dvs) ska jag ShOpPa!!1 1!! 1!!!! 1!!! Sen när jag får andra lönen ska jag sHoPpA!!! 1!!! !!! !!! !1 1 Som ni hör är mitt liv fyllt av galen ShOpPiNg!!! !!! !!

Btw. Jag har läst lite för mycket i mitt liv, det är fan inte normalt att hinna läsa två böcker på 5 timmar:(

BYEESSS

lina: I never found the words to say.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan och trodde ärligt inte att jag skulle kunna gå, har sån otrolig träningsvärk från spänst passet igår. Strax ska jag gå och se om jag hittar nått att äta till frukost och sedan fara iväg till den underbara platsen...minigolfen.



stoneface

btw: när och varför gjorde jag så det blev datumbilder?????





emma: skulle kunna vara samma dag, samma sekund, för jag har inte kommit någonstans

Trodde jag hade en lös hudflik på foten, så jag tog bort den. Visade sig vara en blåsa, full med.. nånting. Fresh.

Ärligt talat orkar jag inte vara vaken längre. ser ingen mening med det helt enkelt. Mitt huvud är fyllt av galna tankar. Jag är förvirrad. Aja. STRUNT I DET. Heddå

En slumpad bild:



hah. den var typ lol

olivia: my happy place

Vad att göra ikväll? Är en svår fråga varje kväll man har träning och ska jobba dagen efter. Har ifs nästan besvarat frågan åt mig själv eftersom jag efter duschen tog på mig pyjamas... Fast det hindrade ju inte Matilda från att komma igår så låt det inte stoppa er andra heller!

Snart börjar ju skolan "om", men för mig är sommaren redan över. Alla jobbar (dvs jag, Emma, Lina och Matilda) och vi har träningar så gott som varje kväll. Det är ju ungefär mitt liv när det inte är sommar. När jag tänker tillbaka och senare när jag tänker på hur sommaren var så var det egentligen bara juli som var sommar. Först var resan, sen var det sommar, och nu är det något oidentifierbart, väntan på skolan typ. Tråkigt men sant.

Men jag skall icket misströsta. Fasen vad bra den här sommaren har varit, totally awesome! Skulle kunna återuppleva den 45345595450940 gånger utan att bli less. Hoppas jag får uppleva så bra tider igen, hoppas hela det här året blir så amazing. Fast varje vinter går jag typ ner i vinterdepression men jag hoppas att jb blir lite mer awesome än Brännan var=inge, inge awesome alls.

P.S Igår sa någon att han hade sett oss viasat golf. TjendiZzZ!


Ja, som ni ser har jag sugit på att ta kort i sommar och har typ inte fångat nåt awesome på bild. Men att jag inte haft mobilen till hands bevisar ju hur kul det har varit! Och förresten är det ok att lol'a till bilderna. Det har jag gjort.

emma: I can't do anything to make you change, make us fit togheter perfectly like it should be or make you realize that we already do

Fick lönebeskedet idag. 2614 FUCKING KRONOR!!! Bara för juli! Kommer in på mitt konto 25 augusti, beware! Det kommer inte gå lugnt till, garanterat. Min garderob kan så att säga behöva en liiiten uppgradering, alla mina kläder är antingen fula/ trasiga/ passar ej/ fula/ går inte använda till nåt/ fula. Y34H, go1ng cr4zy ;p;P. PENGAR!! !!! 1! !!! 11! 111 !!!! !1 The meaning with life. Typ.

Hade i alla fall innebandyträning idag, mina felpass, går inte annat än älska! Spelar för stunden med en klubba jag har lånat av Lina, vi passar inte. Jag+klubban = no match. I mina händer är den ungefär lika användbar som en gurka. Mina skor är inte mycket bättre, har lånat dom av mamma pga att mina sprang bort under sommaren, och det känns som om jag har två äpplen på fötterna. Dessutom är de typ från 80-talet. Nice.



L000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000L, glad dock
skulle ju iofs kunna önska att man hade ett sådant där vackert, vinnande, avundsvärt hollywood-smile men man tager vad man haver.. och att man inte hade skrattrynkor vid 15 års ålder?


lina: kanske var det något jag lärde mig som liten

Har just ätit massa mat efter två jobbiga träningar. Var så himla hungrig, helt sjukt. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem från ica med cream cheese!! och sedan ska jag se på filmen "The last song" ensam...observera ensam.



♥♥♥





olivia: something's breaking, someone's falling apart

Vad gör jag uppe nu? Jo, just när jag tänkt gå och lägga mig får jag ett sms av Matilda där hon frågar om hon kan komma. Visst. För tio minuter sen sa en mycket irriterad mamma åt oss att gå och lägga oss, så hon for och jag ska sova.  VÄLBEHÖVLIGT

Japp. Hon gästade oss just vi läggdags.

olivia: don't want to, can't, lol, never

Dagens citat:
"Du klär dej bra men inte värsta modemedvetna stilen"

VA MATILDA? Vad säger du? Påstår du att jag inte är modemedveten?! Du sårar mig:( Vilken nyhet! Nej men vad händer med världen, trodde det var denna blogg alla modebloggare tittade på och härmade. Nej usch och fy.


Kvällens outfit:
Svart tshirt med tryck - dreamhack
Armband - gjorde dem på slöjden


lina: "never give up of something you can't go a day without thinking about" but sometimes you have to

HELUUU, matchen ikväll gick som sagt inte speciellt bra. Jag blir helt förvirrad av det här nya spelsättet...men förhoppningsvis så lär jag mig snart!

På jobbet idag hände en raaaaaaandom med många a sak. Det kom en okänd gubbe som skulle spela golf, men plötsligt så gick han till förrådet och hämtade en sop och började sopa banorna. Sen blåste han dom och tvingade en som jobbar i uthyrningen att städa stugan???? det var lulz.




puss


emma: i've messed up

all i need to do
because i can't let you be everything anymore


olivia: just walk in and change everything

Åhnej, vad händer..........................

Jag och Matilda smsar om ärlighet, och om mig. Om hur tard jag är. Först skrev hon att jag ofta blir tard på bilder, sen frågade jag om jag var så tard i verkligheten... det var jag. Sen om jag såg ut så i verkligheten. Svaret var *no comments*. Jag frågade om man kunde älska ett tard. Svar: Klart man kan:$... 

Svara ärligt! Är jag så tard? Och i så fall, kan man älska ett tard? Plz, tardig tjej söker svar!

P.S Är ju evil tard och smittar alla i min närhet, så passa er;P;P


HEHEH what to say?

emma: and if I don't love you, what am I doing then

Okej, jag erkänner. Vi losade matchen. Totalt. Big fail. Utklassade. Krossade. Fullkomligt ägda. Vi var förvirrade. Tappade. Bakom flötet. Ute och cyklade. Omsprungna. Bortfintade. Hjälplösa. Dock var det roligt, och det blir en returmatch redan på torsdag! *LÄngTaR*

Förövrigt blir jag typ knäpp. Bara för att jag jobbar och tränar jämt så betyder inte det att jag inte vill göra nåt på kvällarna???? Hallå??? Var är folket???? Jag sitter ju bara här och väntar på roliga förslag, jag älskar alla så det spelar ingen roll vem det kommer ifrån, jag går med på allt!!! Så smsa redan nu (fast ring hellre.. svarar oftast inte på sms).

EXEMPEL: HEJ gosigumman, du är så himla awesome, skulle du vilja bada/grilla/äta mat/ dansa/ lana/ leka gur-khan/ slå volter/ plocka blommor/ se film/umgås imorgon? Det skulle vara så himla AWESOME!!

Typ så. Inte så jättesvårt? Nepp. I'm waiting............

PS. Vår blogg håller typ på att återgå till sitt forna jag, som ständig kontaktannons! *like it*

PS 2. Jag lovar jag skulle gråta av glädje om detta hände. Typ såhär:



PHETT med lol på bilden men hejdå

olivia: just another dream, maybe

!Match!


olivia: heaven was too far away, now it's not heaven it's you



Cpnice. Hyrde film med mamma ikväll, vi såg Alice i underlandet. Bra men inte så speciellt? Har avslutat mitt första samtal på skype på HUR länge som helst och ska strax sova.

PUSSAR OCH KRAMAR FROM THE ONE AND ONLY OLIVIA TARD NILSSON

emma: lol

Var nyss på träning med välbehövligt fys efter, har match imorgon och på torsdag och jag är döslut efter uppvärmningen. Det är nice. Olivia och mamma är och hyr film, det blir säkert en dålig, care.

Nu: en bild jag lol'ade åt. Enjoy.



typ ba-nhan, nhanernas nhan


olivia: are you blind or can't you see, everything's right for me

Har jag något att skriva? Nej. Sov mig igenom dagen på jobbet, när man inte har en enda kund på flera timmar kan det bli lite smådrygt.

Ikväll är det träning, och  hör ingen av sig så blir det banne mig att sova sen. Är sjukt trött, sover mer när det är skola än jag har gjort den senaste tiden.

Greetings from Tard.

emma: HAHAH LOL ORKAR INTE

find me ;ppPPppPPPpp



lina: you being here would not make it better

Gårdagen var som sagt awesome och kommer säkert göras om 1000000gånger roligare nästa år. Såklart hade jag oturen att få skavsår av mina skor. Blir nog väldigt skönt att träna i veckan nu, med tanke på att jag går omkring som en pigvin.
 
Imorgon börjar en ny vecka med ogräsrensning!!!wieee "Tjejen som rensar ogräs på minigolfen" that´s me!



kooommmmhit




pusss

LULEKALASET the bildinlägg

VARNING FÖR NOT HANDSOME BILDER
(och röda ögon på ALLA)










olivia: what's right for you may be wrong for someone, the truth is nothing

Några skitsköna saker man kan säga till någon/några/oss:

Schyssta ben!
Fel håll! (någon sa det igår igen!)
Hello ladies!
Hej.
Öj ska vi inte ragga på de där tjejerna??
Vart är ni på väg? Säg nu..
Jävlar vad vackra tjejer det finns, helt otroligt!

Den sista skulle väl vara kul om det inte var en 50årig gubbe som sa den....

Idag fyller pappa år förresten♥ Ska snart äta med ????? och sen tårta, sedan fara till mamma???? och sen blir det minigolf igen, EPIC. Joina vår epic minigolf genom att smsa/ringa 0702753032 HEJDÅ


olivia: wait forever and maybe more, no one knows but do it anyway

Gårdagen var som Emma sa awesome (börjar bli standard?), så det behöver inte sägas mer än det. Kom hem vid halv 4 och vaknade för ett tag sen, äntligen sömn!

Jag vill iallafall berätta om en grej som hände just när vi kom hem, en SJUKT äcklig grej, äckligast på länge. Jag hade just stängt balkongdörren lite när jag tittar ner på golvet och ser en helt otroligt stor spindel, fruktansvärt stor. "Hitta nåt att mosa med" tänkte jag. Närmast till hands var nån burk med typ bodylotion så jag tog den och la den på spindel. Sen tog jag bort den men den levde fortfarande, några sekunders panik kan jag lova. Då vände jag burken och mosade den på riktigt. Tog bort den och FYFAN vad äckligt, hela kroppen var mosad men ett ben (benen var jävligt långa) ryckte. "Usch" tänkte jag och satte tillbaka burken. OCH VAD HÄNDE DÅ????? BENET LOSSNADE MEN FORTSATTE RYCKA FYFAN DÅ VILLE JAG BARA SPY!!!!!!! DET RYCKTE SÅ MYCKET ATT DET LÅG INTE STILLA UTAN FLYTTADE PÅ SIG!!! Jag höll seriöst på att svimma, men tog mig i kragen och la ett gammalt pringlesrör på. Sen flyttade jag sängen så den inte skulle stå så nära och somnade tillslut.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bodylotionburken och pringlesröret står fortfarande kvar och under finns den en jävligt stor mosad spindel som jag aldrig i livet vill komma nära igen. Förresten är det OK om ni vill skylla det dåliga vädret på mig. Det var ändå värt det.


emma: LULEKALASET

Gårdagen var awesome! Eller.. det kanske är att ljuga. Det är aldrig helt awesome för oss. Det var stressigt - svårt - ovanligt - kul - drygt - AWESOME. Hihi, skulle dock säga att det var awesome. Spenderade i alla fall sjukt mycket pengar, 1000 spänn, vips så var de borta.

Blir inga bilder från det nu, dock, vi bestämde att samla ihop alla våra bilder och lägga i samma inlägg - awesomeness. Här är dock från den första veckan i augusti!
















emma: and it all fit togheter perfectly, if you say it does

Vad gjorde jag igår? Kommer knappt ihåg, men jag vet att vi kom hem för sent eftersom jag är så sjukt afk. Jag menar, jag kommer ju typ inte ihåg gårdagen??? Börjar klarna nu ialla fall, jobbade.. var med Lina, bergsbyn. SKITSCHÖNT. Awesome i alla fall.

OCH BÄTTRE SKA DET BLI! Ska till lulekalaset idag, DET kommer bli awesome. Hittade även 120 kronor igår, true awesomeness. Mycket awesome här!

Aja, ska äta färdigt nu, sen... stan? Luleå? Jag vet inte riktigt vad som händer. Jag är helt afk.



Älskar peningar ;$;$;$


olivia: 4 blondiner 1 minigolfbana

Höjdpunkten var nog när Lina fick 32 slag på en bana.


emma: bildserie; jag, blubb och saker.

Har länge väntat på ett tillfälle att lägga ut denna bildserie (älskar bildserier, har fler på lager). Har lagt ut vissa bilder förr, men inte i serie. Jag och Olivia lol'ar varje dag åt dessa godingar!


Jag och Blubb.


Jag, Blubb och en sparkcykel.


Jag, Blubb och en brevlåda.


Jag, Blubb och ett fotspår.


Jag, Blubb och Olivia bakom en gren.


Jag, Blubb och Olivia.


Jag, Blubb, en sten och någon sneaky i bakgrunden.


Jag, Blubb, en pinne och några randoms i bakgrunden.


Jag, Blubb och blommor.


Jag, Blubb och någon som inte visste att han var med.


Jag, Blubb och Olivia på en sparkcykel.


Jag, Blubb och en förbannad Matilda.


Jag, Blubb, en studsmatta och random människor.


lina: Nu fattar jag ingenting


????
HAHA


olivia: så sant


emma: you've made me burn

Haha, den här dagen har varit en riktigt loldag. Helt seriöst. Har skrattat typ 24/7. Igår var ungefär som Sommaren med Göran, så tragisk, ful och dålig att det nästan blev lite kul. Det är random. Att en dag kan vara så fruktansvärt dålig, och nästa så bra? Har sjukt mycket att blogga om för tillfället men eftersom jag, Emma the Smacki One och Olivia ska jobba imorgon så blir det inget av! SOVIS NU

Men före sovis vill jag dela med mig av en riktigt bögig bild, som jag vill att ni alla tar åt er av (förstår inte riktigt varför jag är så glad´men i alla fall)


emma: true roflmao


olivia: will you regret, you will regret

Idag på jobbet hade alla tävlande anorexia förutom en kille som kom två gånger och köpte sprite. Därför ägnade i tiden åt att skicka konstiga sms till en massa olika människor, oftast började de med : Hej saknar du när..... Mycket roande. Till en hade vi tänkt skriva "varför ser du ut som Slingersvans i Harry Potter?" men sen tyckte vi att det var lite väl dumt. Sant, dock.

Har bytt om till träningen som är 18.00, ska först förbi Matilda på jobbet som ligger granne med träningslokalen, smidigt värre.

Förresten önskar jag att jag var i Övik nu, fattar inte vad jag tänkte med? SÅKLART vill jag uppleva något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv igen, men valde att inte göra det? Men det tröstar såklart att åtminstone en person saknar oss där..




emma: behind every word there's a lie



Jobb imorgon, ska maxa timmarna så det är bäst att go sovis nu! Soviz♥


emma: what have we done wrong,

TJOHOOOOO!!!

Sitter och tröstäter en glass eftersom den här dagen har varit riktigt botten. Släpade oss iväg till jobbet men klockan två ösregnade det så vi fick sluta. Papps kom och skjutsade oss till edda, där vi hade träning klockan 5. Jag var tvungen att köpa en macka för 40 kr eftersom, helt galet dyrt ju!! Sedan gick träningen verkligen sämst, sämre än sämst fast sämre än så. Kul. Fick just höra något som gjorde mig väldigt ledsen och förvirrad, som jag har fruktat typ forever och verkligen inte orkar med. Underbart.

Ikväll har jag förövrigt ingenting att göra, verkligen ingenting, OCH JAG TYCKER INTE DET ÄR OK. Hör av er för guds skull! Huvva. Att man ens ska behöva säga till er. Dock kommer jag då inte ha det problemet i vinter. Vi kommer nämligen ha 10 träningar (cirka) per vecka! Kommer ju knappast lyckas vara med på alla men dock. Awesomeness ;p;p;p

haha. Varför är vissa dagar verkligen så fruktansvärt dåliga?



men det får inte vara slutet


olivia: if this is knowing, I sure miss believing


emma: time to go on

Godmorgon sötizar! Drog failen i morse, råkade stiga upp 05.09. Jag trodde verkligen att väckaren ringde! Haha, jises, måste ha varit HELT afk. Dock är jag det fortfarande, allting jag skriver blir fel, kan knappt tänka, än mindre prata, sjunga tror jag inte jag skall pröva ens.

Förövrigt så blev det tyvärr jobb idag, och nu funderar jag över kläder! I vanliga fall är det sjukt varmt inne i den lilla kiosken (aka bastun) där me&my sistah 4-life jobbar. Men idag är det bara 16 grader ute och ingen sol. What to do??? ??? What to wear??? ??? Den frågan är svår. Aja, idag ska vi maxa timmar och sedan fara direkt till träningen, så vi hörs inte på ett LÅNGT tag *happy* *happy*



Haha, titta min ögon (dvs hon till vänster). Har typ rynkor som en 50-åring, kanske borde försöka sova lite mer, lulz:(:(:(


olivia: so lost in paradise

Helt borta. Blir aldrig någon riktig sömn längre, inte på veckorna då vi jobbar och verkligen inte på helgerna för då är det ju pArTY! Så är alltid helt borta  i kiosken, inte nice men vad ska man göra?

Skulle kanske inte behöv komma in till jobbet igår för det verkade  som det skulle ösregna, men ser jag något regn nu? Nej. Kommer väl ca. halv 11 då vi har hunnit få lite frid där inne i bastun.

P.S Igår blev jag glad glad och jätteglad. Matilda har också jättedåligt minne och glömmer berätta saker jag anser som viktiga/jätteviktiga. Bara därför ska jag sno någon bild, det är bara hon som har bilder på den här datorn....

Jag äter en banan på väg till Storklinten!


emma: let me down so I can rise again

Lite saker innan sovis:

- KÖPTE EN NY INNEBANDYKLUBBA IDAG!! Eller, dvs, jag utsåg en smackis to be the one, och mammis eller pappis ska betala den sedan.
- Olivia köpte ett friscomål på max för endast 15 kronor!
- Innebandy imorgon!! Och på torsdag......
- Vi kommer kanske kanske kanske kanske inte behöva jobba imorgon!!
- Jag åt några hallon!
- Jappfan

Okej, den sista kanske inte var så awesome, men det är sjukt kul! Särskilt efter klockan 12 på natten. Då går vår humor bärsärkargång. Om ni trodde att jag skulle lägga in en awesome bild så blir ni fett ägda nu, eftersom jag och mitt alterego Emma the Smacki One gå sovis! TJING! Skoja. Godnatt.

emma: words that describes a whole life

Tjohejsan bloggen, HeHHuHe

Kom nyss hem från jobbet, ska strax iväg och träna INNEBANDY!!! Det kommer gå spikrakt ner till helvetet, men det är sådant man får acceptera. LIFE IS AWESOME

Btw. Har tänkt på att nästan allt jag skriver här på bloggen är hintar till internskämt bland oss caregangare, och ni andra måste bara tycka att det jag skriver är konstigt, weird, awkward, funny stuff, mysigt, äckligt, kalas eller helt enkelt tråkigt.

Btw 2. Känns lite awkward att skriva då man tänker på att ni enbart är cirka 50 pers per dag som läser detta. Kanske borde satsa på att bli en storbloggare och ta med lite dagens outfit, "så här fixar jag håret" och sådana där riktigt intressanta grejer som verkar funka här i bloggvärlden?

Btw 3. Den första förändringen vi måste göra för att få några besökare är kanske att jag ska sluta skriva så långa careiga inlägg...

Btw 4. I know you love me!

Btw 5. Skoja...

Btw 6. Varför spårar det alltid med btw när jag en gång börjat?

Btw 7. Jag hoppas att ni alla vet att BTW betyder by the way, för annars är ni to.Otala random loosers

Btw 8. DET HÄR ÄR MITT SISTA BTW (för denna gången.... ni har mer att frukta)


random pic på mig xD oredigerad!!


olivia: with the fear of losing

Min dator är int här så sitter på pappas. Här är allt jättelitet, het galet alltså! Nä, men jag önskar det. På jobbet händer det ju ingenting av värde, så det blir ingenting-ingenting-ingenting-KVÄLL! varje dag. Det är helt enkelt för mycket av ingenting så jag får se det galna i allt.

Snart blir det att bege sig mot säsongens andra innebandypass, taggad!! Ja, förutom att jag har lite ont i  magen... aja. Sen blir det ju KVÄLL! men är dock kanske utan planer, vet vad jag vill se heheheheehehehehehehehe. Okej ska sluta nu. Det här blir för galET.


Trodde inte det fanns bilder på den här datorn, men tydligen hade någon lagt in den här gamla godingen!

lina: I look for you in everyone but I don´t know why. You are just a big idiot.

Har överlevt första dagen på minigolfen! Måste säga att jag nog har det mest random jobbet någonsin. Jag rensar ogräs runt banorna och gjorde nästan klart allt idag.
 Men eftersom ogräs inte växer huuur fort som helst så kommer jag typ inte ha någonting att göra resten av veckan/veckorna. När jag ringde och sa det till min "chef" så sa han att han skulle ringa upp mig senare och berätta vad jag skulle göra ist imorgon, men har han ringt? NÄÄÄ.. jag får helt enkelt bara sitta där, super(y)






olivia: don't you leave me here, alone in all this fear, forever and always

Nu jobbet, sen direkt stugan. Vi ses imorgon.

emma: and I don't know what you want

Har nu upplevt hela det första dygnet av augusti 2010. Känns lite vemodigt med tanke på att juli var den MEST AWESOME MÅNADEN I HELA MITT LIV!!!!!1 Skulle sommaren vara slut nu skulle jag ändå vara sjukt nöjd med allt, sejten vad nice allt har varit. SÅ, så bra!

Aja, måste sova nu, blir jobb imorgon! SOVIS

Before sovis: bildserie me hugging Olivia, lol



emma: supernice

Känner mig så himla nice idag, här kommer 3 nice bilder, bara för att jag är så nice. Så jävla nice, supernice. HAhaha fan va lol jag är






Sjukt nice. Ser ni något konstigt med mitt på bilden vänstra öga? För det gör jag, en liten brun fläck, titta



ser ni? CRAZY!!!!!!!!!!!!!


emma: före jag far

TITTA OLIVIAS LEOPARDARM, HELT SJUKT
(bitmärken)


emma: I don't know what's going on, I see no way out and I don't know how I ended up here

Fyfään va schnygg jag är. Helt galet. Crazy. OMG I CAN'T EVEN BELIEVE IT. Jag dööör. Ska ut nu i alla fall, i shorts (!!) jag köpte i Nice, kan ha varit Paris, min rumpa ser i alla fall gigantisk ut, vilket den är, och jag har en missanpassad rosa tröja till. Love it. Btw har jag hittat en weird sak med mitt ena öga. Mer får ni veta senare!

kyssar till er alla. är typ helt afk idag = galen

emma: PDOL

Här kommer de (någorlunda) normala bilderna från piteå. Lolbilder och de underbara närbilderna på mig kommer senare. HA SÅ KUL PÅ RESTAURANGEN.








olivia: I can't sleep, 'cause of you, dreams come true

Fy tusan vad trött jag var igår. Helt sinnessjukt. Sov som en död på väg hem från Piteå, där jag förövrigt var helt afk.

Idag väckte pappa mig och frågade om jag skulle med till Bjuröklubb. Jag sa: va? men han tog det tydligen som ett ja. Där tog vi kort and then we lol'd. Nu har vi ätit middag och livet blir verkligen roligare om man är retard.

Nu: bilder. OBS! lolvarning


Haha, bara i Piteå...

Jag och pappa

Jag och Emma

Jag som 80årig naturvetare och blomma
Jag och Albin

Jag och pdolarmbandet

Jag och segelbåt

Jag och random personer


emma: du visade alltför väl, jag föll alltför snabbt

Bonjour!

Igår intog ju caregang som sagt pdol, och det var helt crazy! Från första minuten så träffade vi massa människor vi känner från randomstäder, träffade människor vi inte känner från randomstäder, träffade en som låtsades att han var från Holland, träffade människor som kände igen oss från dreamhack (??????????), träffade människor som tävlade (heh) , träffade människor som påstod att dom pratat med oss?? Träffade en som påstod att han hade fått en kram av mig på dreamhack och krävde en till, inte för att jag kommer ihåg att jag någonsin träffat han förr men. KUL VAR DET I ALLA FALL

Nu: bilder från helgen (även inkluderat lanet och allt däremellan) Har så jävla många lolbilder, fy FaRaO vad den här helgen har varit kung! (de första bilderna är tagna med min mobil, resten med Linas system) Okej.. jag orkade bara från lanet, pdolbilderna kommer ikväll, håll ögonen öppna!












RSS 2.0