emma

Började denna dagen riktigt bedrövligt med att vakna upp ur den värsta mardrömmer jag någonsin haft. Skrämd från vettet kunde jag inte somna om så nu är jag nådigt trött. Varför var den tvungen att inta min nattsömn just den natten då jag sov ensam?!?!!! Fast iofs har jag mardrömmar nästan varje natt nu för tiden, av någon anledning. Men i vanliga fall då det händer brukar jag bara väcka Adam och tvinga han att vara vaken tills jag somnar om. Typ den största fördelen med att ha en pojkvän..

Tillbringade förövrigt min lediga dag från skolan med hard work. Jobbade 8 timmar på mammas jobb med att ta ur papper ur pärmar och slänga. Riktigt rolig dag xD Dock blev vi inte klara så soon enough så blir det mer av härligheten!



olivia: tell them what you think about the way you handled everything

Helgen har gått i innebandyns tecken då jag i fredag såg det spännandet derbyt mellan gamla stan och IBK, oväntat nog 6-5 till gamla! Hur som helst, j18match i Umeå igår, 5-1 till oss. DOCK inte direkt mig förtjänst men! En vinst är en vinst.

Halv 5 spelar vi idag, mot Ersboda! Sjukt viktig match. Vi har varit inne i en riktig förlust-streak så vi behöver poäng samt självförtroende nu. Hoppas på att göra en riktig supermatch, satsar på hattrick! Gör iofs det varje match, men även om jag gör två mål i första perioden så lyckas jag aldrig sätta dit den där tredje smackaren :\

Får hoppas att det inte slutar som denna kväll, då jag fick hoppa på kryckor för att få lite (tröst)mat på max. Förlust och skada är sämst xD

olivia: We pray as wolves among the sheep and slit the necks of soldiers while they sleep.


olivia: this is wrooooooooong

Idag och imorgon spelar Alesana i Sverige. Men varken idag eller imorgon ska jag dit och se dem. Det gör ont, mina vänner. Det gör ont.

EN JÄVLIGT SEN ÅRSRESUMÉ AV 2011

Januari
Firade in 2011 med en awesome kväll i Ursviken. Hade supermånga emo-lan och första (och sista) riktiga lanet hemma hos oss. Bokade resa till Turkiet och började längta sjukt mycket. Spenderade i princip alla kvällar i bergsbyn. Innebandyn gick bättre och bättre. Musiksmaken började sakta men säkert gå åt det ljusa (mörka?) hållet. Vi blev besatta av pannacotta (åt det t.o.m. till frukost!) och Olivia blev kär i If it means a lot to you. Vi var jävligt random och livet var kungligt. 




Februari
Firade Matilda 17 år med en lyxshake och. Emma blev Kissme och Olivia Dabeast. Gick ganska många promenader och gjorde inte så mycket alls. Råkade färga Matilzies hår orange under vår extrema emo-kväll -.- Hade extremt många tidiga matcher. Hann dock ändå med ett antal epic kvällar! Inte så minnesvärd månad tyvärr.



Mars
Vi hade prao och skolan började bli oseriös (eller så orkade vi inte bry oss). Kändes som att det gick mot vår och det lättade upp vinterdepressionen! Blev knäppa i achtung. Emo-gänget spelade in en extremt konstig musikvideo till Mikrofonkåt. Livet blev roligare. Emo for till Kittelfjäll, där vi körde vilse i skogen och gick på Handlar'n. For till piteå och badade med skolan. Började jobba på brännan!! Dvs sola.. Umgicks ganska mycket med folk i vår klass. Emo-gänget var jämt med varann och vi följde med spänning aiks resa mot sm-silver. Hade roliga kvällar i bersan. Olivia blev singel :( 


April
Hade innebandyavslutningen med bodaborg och mysig kväll i hannas källare. Var riktigt trevligt! Våren tog sin början på riktigt och vi gjorde ingenting i skolan. Hade ett par riktigt jävla roliga kvällar (i bersan ofc). Spelade in en film om doping på skolan. Förlorade efter sudden dm-finalen mot RIG, så jävla bra vi var!! Tyvärr splittrades i princip hela vårt lag efter detta. Grillade och tog oss i kragen och såg the grudge (vilken inte alls var lika läskig som vi trodde). Hade ett superepic lov. Gick den jobbigaste promenade någonsin. Hade ganska rolig valborgs. Hade riktigt kungliga tider!




Maj
Typ bästa månaden det här året. Innebandyn tog slut så vi fick helt plötsligt jättemycket tid. Alla (utom vi) började skejta så vi hängde mycket där. Emma och Adam blev tillsammans! Hade lagfest. For och grillade och lärde känna folk. FOR TILL TURKIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! där vi var bröderna Tard. Träffade mumier på stan så vi gick och badade. Hade grymma kvällar. For till Umeå. LIVET VAR AWESOME!!!!



Juni
Hänge mycket på skateparken. Blev jagade av traktorer och lastbilar på spånberget.. Hoppade på luftkudden och var allmänt knäppa. Hade en kung avslutningsvecka med sinnesbra väder och multipla firanden långt in på småtimmarna (lol). Spenderade typ alla dagar på bryggan. Åkte gummibåt på älven och massa roliga saker... läste ton med böcker. Hade en oväntad men rolig midsommar. Hade en rolig helg på festivalen där vi träffade mycket nytt folk och gjorde oväntade grejer! Helt klart en kunglig månad. 



Juli
Gjorde en massa randomgrejer. Var solbränd i sinne. BÖRJADE JOBBA, umgicks med kära vänner. For på trästocks och såg Adept, HÄNGDE MED ADEPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Typ bästa kvällen på sommaren.. Hade två andra awesome trästockskvällar, jobbade jobbade jobbade.. rolig månad som kunde ha blivit bättre, dock minnesvärdaste kvällarna! 



Augusti
Jobbade, jobbade, jobbade, solade solade solade.. SLUTADE JOBBA!!! Firade Adam som fyllde 18<3 For till Luleå med mammsen, var vid hoppkudden, for till en stuga i boviken (???), försökte ta vara på sista sommarlovstiden genom att umgås med alla möjliga och omöjliga människor, firade(?) sista helgen på sommarlovet med typ alla, vilket var roligt men som tyvärr slutade i bråk och brutna vänskapsband.. Började tyvärr om skolan. Fyllde 17år!!!



September
Saknade sommarlovet sjukt mycket. Tränade mycket och firade vår födelsedag. Såg smurfarna på bio och körde burträskbingo, vann självklart ;) ADEPT RINGDE och bjöd oss på fest, vi for inte pga det var mitt i natten på en torsdag.. har ångrat detta enda sen! Förstår inte hur faan vi kunde ta ett så dåligt beslut! Vann en innebandycup. Älskade lilla hunden. Hade en riiktigt rolig helg i bersan. Annars gick vi mest i skola, tränade och hade en del roliga kvällar.




Oktober
Var i spökhus (är nu doomed), Adam tog körkortet men bröt foten i princip dagen efter så vår mysiga idolfredag som vi planerat blev idolfredag på akuten. Fixade en fotbollscup med klassen. Höstlovet kom och Emma for till Trosa med Adam, Olivia var ganska forever alone. Ingen rolig månad. 




November
Emma kom hem. Vi firade Halloween med en epic halloweenfest in da house! Olivia blev knäpp i Alesana. Såg paranormal activity 3 på bio och höll på att gå under av rädsla. Hade en del roliga kvällar men tyvärr inte särskilt många. Inte heller nån höjdarmånad. 




December
Olivia blev knäpp i Mayday parade. Uppfann nytt julgodis: tomterullar (skumtomtar i pepparkaksdeg)! Succé antagligen. Planerade nyårs i sjukt god tid. Hade lilla julafton och firade julafton. Vi gick med i det fruktade gänget touchmobilerna! Gjorde inte så mycket alls, taggad nyårs, firade nyårs!!!!! 


olivia: fight for all you know, when your back's against the wall, set the world on fire

Försöker desperat streame det senaste onetreehillavsnittet, men det laggar jävel. Dricker lite saft medans.


Ah, rackarns. Drack upp saften

olivia: this place could burn for all we care

Hmm ja, som ni ser så har vi skaffat en skiva att ha i omklädningsrummet! Tyvärr är det här ungefär motsatsen till vad jag tycker är bra musik. Dock visste jag att det inte skulle bli en till "In it to win it" då vi skulle ha typ roliga låtar på denna, men.. Det är nästan för dåligt. Men! Ska inte klaga, då jag och Emma faktiskt får göra skivorna till själva uppvärmningen och att de andra då får utstå bl.a. Adept.

olivia: I put up a smile when my head is aching, because my teeth are white but my back is breaking.

OoooomGGGG vi var så sjukt coola. Antagligen menar jag det :') Är förövrigt på rätt bra humör, precis som på bilden. Inte ofta jag är på bra humör på vintern!

olivia: save your heart for someone who leaves you breathless and I know that you're scared, seems like someone said you had it in you

ALL ALONG YOU SAID YOU KNEW THIS WAS WRONG BUT STILL WORTH DYING FOOOOORR


Inte en av MPs bästa låtar, men ändå.. kärlek :') Matilzie sa "tänk om dom skulle komma på trästocks" (bara vi som drömmer om att olika band ska komma dit btw?), började typ gråta vid bara tanken. 





olivia: I may look happy, but honestly dear, the only way I'll really smile is if you cut me ear to ear.

Har haft en riktigt tråkig dag, då det enda jag faktiskt har GJORT är att skriva psykologiarbete och skotta gården. Känner träningsvärken redan komma krypande! Okej inte riktigt, men har seriöst inga armmuskler. 

Ska nog alldeles strax se Mammor och minimodeller, sjukaste programmet någonsin. Sjukaste  sjuken.. Helt allvarligt, dagen jag behandlar min dotter så har jag ramlat ur flygplanet men på något sätt  överlevt. Ska spica upp det här inlägget med nån bild nu, c u

En burgare

olivia: Pulling teeth, wolves at my door. Now falling and failing is all I know.

:') SOO FLUFFYYYYYY

emma: skäms över den extrema tråkigheten i det här inlägget

Hello u guys! 

Idag hade vi match, det gick skit.. MEN! Orkar inte bry mig om det. Den här helgen har sugit jävligt hårt så får hoppas på en roligare nästa vecka. MEN! Man ska inte hoppas på för mycket.

Igår såg jag Tinker, tailor, soldier, spy på bio. Den var megadålig.. Rekommenderas inte!!! Annars har jag inte gjort nånting alls. Hoppas på att Adam är ledig ikväll (för en gångs skull) så jag kan umgås med han. Kärlekstrubbel nivet. NEEJ jag skämtar bara, love u mest ♥ 

Ehh.. hejdo.

olivia: Come and join the party, leave anxieties behind. When the weight of all the world is pushing down, just push it right back!

På tal om


olivia: I told you when you asked, I knew this wouldn't last, at least I could be honest about that.

Helo guys! Gals! Gurls! GGhorse!

Hade en  synnerligen tråkig kväll igår och gick och la mig vid 1snåret, ändå var jag dödens döende dödding i morse när jag vaknade. Allt blev dock mer än bra då vi år croissanter till frukost. Croissanter är nämligen min hemliga passion.

Annars då? Gav nyss Emma ett recept på lime- och passionsbrulé, kvällens efterrätt! Före det upptäckte jag att Enter Shikari har släppt ett nytt album, var inte så förtjust i deras föregående album men detta var faktiskt riktigt bra! Lades direkt till på PLAYT, nu 832 låtar lång! Det bästa jag har gjort i mitt liv. Mitt skötebarn! Mitt livsverk! Osv.

Hade nästan glömt att jag och Emma iallafall ett tag försökte sysselsätta oss igår, här med att ta "snygga" (LÄS: fjortis) bilder. 


olivia: eargh!! en tolkning av ett konstigt ljud

Har party med mig själv, önskar nån ville joina.. 

Till Matilda: Deal. OR  NO DEAL?!?!? Nej jag skämta bara. Deal.

olivia: So run your fingers through your hair, I'm only human, I can't help it: you're my worst addiction! I need a hit, a taste, a midnight fix.

Ligger och filosoferar lite så här på kvällskvisten. Tänk om jorden går under i år? Fast det är inte det viktiga, utan: vad skulle man ångra då? På domedagen? 

Haha, man märker att jag är trött när jag får såna funderingar, bara då de dyker upp. Take me to bed or lose me forever!!!! Ok en sång på das playlist, ökända PLAYT.

God Natt från En Trött Tjej.

YEEEE THATS RAJT

olivia: Oh how you move, you could say anything, you're just so smooth; DRESSED TO KILL, SWEETHEART.

Den här låten FÖRFÖLJER MIG!! Alltid om jag lyssnar på musik så spelar den som typ 3dje låt, och då har jag ändå en spellista med 818 låtar. Dock klagar jag inte, tycker om den! Eller har lärt mig tycka om den?

Kunde inte sova förrän halv 3 nångång i natt, så det blir nog en rätt tidig kväll. Jag brukar ju egentligen gå och lägga mig just efter 10, så är sjukt trött.

olivia: we tried to fight for what we thought that we believed in, maybe it was all for nothing (I bet that it was all for nothing)

Har ända sen jag vaknade spelat  Monkey Island 4, bästa spelet ever! Slår med lätthet COD/WOW/bloons tower defence/tetris eller vad det nu finns för andra spel.


För er ofrälsta googlade jag fram en screenshot. Känner mig jäkligt töntig nu men w/e :)

olivia: I need to get away from all the things that made me lose my mind before, and I know, this time everything is gonna be alright.


Jag *just nu*! Visst såg jag läskig ut? Tycker iaf jag. Har typ inte kunnat sova på hela veckan och det blev rätt sent igår också + har inte orkat borsta tänderna eller håret idag så har blivit något slags litet monster.

Har party med mig själv eftersom ingen annan vill vara med. Rätt trevligt. En fördel är ju att man kan vara hur ofixad som helst :')

olivia: I'm starring into this life we should believe in, I do the things we've done but everything moved on.


Bra att veta att hela internet är emo:)


Orsaken till att jag fortfarande är aktiv är btw att varenda kväll har jag vänt och vridit mig i flera timmar innan jag kunnat sova, lika bra att vara vaken ett tag till då!

olivia: I've tried so hard to tell myself that you're gone but though you're still with me, I've been alone all along.


U aint getting nuthing of this ;) HAHAHHAHA seriöst en av sommarens höjdpunkter (okej Oseriöst en av sommarens höjdpunkter), när jag skicka denna bild till en kille som trodde lite för mycket. "Den Andra Hakan" tyckte att det var ett  bra tillfälle att komma fram!

Nä men seriöst. JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!!!!! Kollade nyss igenom lite bilder, att man aldrig kan fatta hur bra man har det MEDAN man har det. Fast antar att det är så nu så med, har så galet svårt att ta vara på nuet, att uppskatta allt bra. Men! Fredag imorgon, det faktumet kan till och med jag ta till mig och älska.

GOODznight loverrz (?tror ej det finns några loverrz där ute men man kan ju alltid hoppas)

P.S: Har lite ont i magen :(

P.S 2: Lyssnar på Evanescence - My Immortal, som också rubriken är från. Har gråtit så många gånger till de orden :') 


emma: i'm made of something you don't even know

Hello!

Hade derby mot Skellefteå IBK igår, hade ganska otur och förlorade med 3-2.. jag spelade som som en 12-åring och ja, ingen speciellt kul match enligt mig iaf. Men! Hade vår nya uppvärmningsskiva, In it to win it 2: back fo moah! och den lyste upp kvällen litegrann iaf, måste jag säga. Även våra kakor blev som vanligt succe. 

Just nu känner jag mig lite irriterad och jävligt trött. Ser fram emot en jävligt tråkig dag på skolan imorgon. Älskar inte livet. Ska fika om ett tag. Längtar redan. 

PS. saknar min vanliga dator med alla bilder, oth, webbcamera (haha okej brukar inte använda den så ofta men ändå..) Saknar allt! Snälla kom tillbaka snart min vän!



emma: what if I fell to the floor

Hello!

I helgen har jag varit i Umeå med Adam, hans julklapp till mig. Det var så mysigt<3<3<3<3<3<3<3<3 Perfekt avslutning på detta faktiskt roliga lov! Imorgon börjar skolan om och jag måste erkänna att det känns skitjobbigt.. fattar inte hur jag ska klara av en termin till! Har ju inte ens studenten att se fram emot, vilket typ alla jag känner har... Amen w/e, skolan är livet right? 

Har i alla fall börjat titta på en utlandsresa till sommaren, OMG would be so epic! Skulle i alla fall underlätta med skolan om man hade något sånt att se fram emot :) 

Min vanliga dator är fortfarande gone and away så fortfarande inga bilder... i know u miss them... xx

olivia: You tell me I'm a wreck, you say that I'm a mess; how could you expect anything less?

Är hemma efter en heldag i Umeå. Har hunnit fläska på McDonalds så därför ska jag nu leta upp allt onyttigt vi har i huset och sedan äta det medan jag ser en film. Och ja, efter alla dessa roliga, sociala kvällar så ska jag nu ha en så kallad "myskväll" med mig själv. Den kommer inte vara så mysig dock, men ändå..


Som den riktiga bloggerskan jag är avslutar jag med en egopic. Fast detär ingen egopic, nån annan tog den. Och egentligen ska den vara snygg, but it's not. Men jag var iaf sminkad! Huvudsaken det.


olivia: The wind settles in, the clouds are getting closer, sound the alarm. WE ARE THE STORM!


Kände mig av någon anledning väldigt peddo på denna bild.. Vet ej varför. Ser ni förövrigt att jag har på mig örhängen (!!!!!!) och en kofta? Ensamshoppade idag, blev förvånad när jag fann något. Sitter nu och smider planer, varför tittar man alltid bussar så att man just missar en?

olivia: How will you make them remember your name when everyone here seems exactly the same?

Wasting no one's time but your own
You'll be what you've done
Not what you think of when you're alone
Ny emospellista, det var på tiden.. Längsta hittills samt med bästa namnet.

Grattis till Palle 18 år! (På tal om emo??? äsch)

olivia: let's drink to memories we shared

AND YOU SAID IT WOULD BE FUNNY TO KEEP ME HANGING IN SUSPENSE
THEN I'D RUN OVER TO YOUR HOUSE AND I'D SCALED THE CHAINLINK FENCE

MAAAYY I SAAAY I LOOVED YOUUU MOOORE? KEEP BREATHING, MY ANGEL, IF YOU GO DOWN I GO WITH YOU



ye like a mm best song eum snart får vi besök tror jag! heher uttråkad..

Gjorde den helt själv

emma: hej, goddag och HALLÅ!!!

Hello!

Dom senaste dagarna har verkligen inte varit särskilt aktiva.. och särskilt inte igår då jag inte steg upp ur Adams säng förrän till middagen, och sedan gick och la mig där igen. Av diverse anledningar bestämde vi oss för att bara stanna hemma och se på film. Vi såg Flickan som lekte med elden. Vi tyckte att den hade sämsta slutet i världshistorien tills vi fattade att vi bara sett halva..

Förövrigt har min dataladdare till min vanliga dator gått sönder så jag sitter vid min skoldator nu = INGAA biLDER!! Så hejdo.

olivia: And out of my league, is she out of my league? Let's hope not.

Nej, random artist som kallar sig Nevershoutnever och spelar ukulele, jag tror inte hon är out of your league. Varför? För enligt nåt forum är du typ den snyggaste killen på denna planet. I do disagree men w/e.


Blev en sen kväll i Bersusysen, vi var hemma hos Kalieeboi och såg himym samt pratade. Riktig myskväll! Tråkigt dock att jag har nåt problem så jag inte kan sova längre än 12, börjar bli kroniskt trött.. Missade dessutom lunch på stan med mamma för att jag vaknade försent, perfection is nothing.
Olzivia strikes a pose på nyårs. Vet inte vad som gick fel men blev inte bra på en enda bild från den kvällen.. Var därför inte så taggad igår när vi skulle testa ta porträttbilder med kameran och de ville ta på mig.

emma: ofc ska jag göra en sån här också

Har 2011 varit bra?
Mychet har förändrats men måste ändå säga att det har varit ett bra år.

Höll du några av dina nyårs löften?
Tror inte jag hade några, och hade jag det så höll jag dom förmodligen inte.

Tror du 2012 kommer bli lika bra?
Jag tror det kommer bli bättre. Fyller 18 för faen xDxD

Har du förlorat någon kompis detta år?
Inte direkt förlorat.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat tror jag..

Finns det någonting du ångrar med 2011?
Jaa för sjutton, skulle ha tagit vara på sommaren och uppskattat ALLT. Inte tjurat så mycket...

Blev du kär i år?
Haha JAAAAAAAA.

De bästa nya människorna du träffade?
Träffade en hel del nytt folk i år, har tappat kontakten med många av dem... men Felix/Sampa träffade jag väl i år, typ? Och dom tycker jag väldigt mycket om nu xD

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja en hel massa saker, som olivia sa: bli jagade av lastbilar/traktorer, träffa mina idoler, bli kär, få en seriös pojkvän, fira en planerad nyårs ;)

Dog någon som stod dig nära?
Nepp.

Vilka länder besökte du?
Turkiet, var epix :D

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Mera resor och mera äventyr. Mera XD MANNER!!!!

Vad var din största framgång 2011?
Fånga Adam ;) Har annars inte gjort så mycket bra faktiskt.

Fick du sparken under 2011?
Nej, vem skulle sparka mig lixom?!?!

Största misstaget?
Som sagt, inte ta vara på sommaren (fast de hände ju en held del epic grejer iaf).

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte direkt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
HAHA ja garanterat.. mestadels Adam, sen även alla grejer som hände.. Adept. ;)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, tyvärr..

Hur tillbringade du julen?
Hos mi madre

Favoritprogram på TV?
På TV, garanterat how i met your mother, i princip det enda jag ser på tv..

Favorit serie?
One tree hill!!!!

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Tror jag inte.

Bästa boken du läste i år?
Jag vet inte! Läste sinnessjukt många böcker iaf.

Största musikaliska upptäckten?
Jag vet inte.. Bara musik i allmänhet typ, lyssnade ju i princip på radiomusik förr så det har förändrats radikalt. Men har lyssnat mycket på typ Adept, 30 seconds to mars, aaa jag vet inte, blandat!!!

Något du önskade dig och fick?
Önskade mig typ inget xD.

Något du önskade dig men inte fick?
Inte direkt...

Årets bästa film?
JAG VET INTE!!!! Harry Potter kanske.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
TYP VAR MED FAMILJEN?!?!?

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Ja garanterat. Folk skulle inte ha svikit... inga bråk. Mera äventyr!!
Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Tröja+byxa= check. Less is more.

Vad fick dig att må bra?
Adam, mina vänner :] EMO.

Har du några löften inför 2012?
Inte säga nej, typ.. att vara öppen för förslag brukar vara den lättaste vägen till ett episkt liv! 






NYÅRSAFTON 2011/2012

YMCA
LOOOOOOOOOOOOOL
SO MUCH RANDOMNESS

olivia: One more night and we'll go spinning around the room and dance with our hearts on fire, cause every song is ours tonight.

Har 2011 varit bra?
Det skulle jag påstå! Nog för att det har haft några sämre stunder, men ändå.. BRA.

Höll du några av dina nyårs löften?
Hade inga vad jag kan komma ihåg, så med den postivia inställningen som kommer med ett nytt år säger jag ja, jag höll alla!

Tror du 2012 kommer bli lika bra?
Jag hoppas på att det blir bättre, det har chans att bli det.

Har du förlorat någon kompis detta år?
Jo det skulle jag säga. Eller det beror på vad man menar med förlorat men!

Vad spenderade du mest pengar på?
Tja, mat eller kläder I ´guess!

Finns det någonting du ångrar med 2011?
Klart det finns saker jag ångrar, det finns det alltid. Men det fanns saker jag skulle göra annars i år, ja. T.ex. kanske försöka fokusera mer på det bra än på det dåliga, så att säga.

Blev du kär i år?
Nah.

De bästa nya människorna du träffade?
Har träffat massa nya människor, och en stor del av dem var trevliga! Men måste säga de som typ de som var med på nyårs som inte var med på förra!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja en hel massa saker! Kommer dock inte på något nu.. Jo, bli jagad av traktorer och lastbilar!

Dog någon som stod dig nära?
Inte direkt.
Vilka länder besökte du?
Turkiet tror jag var det enda förutom Sverige.

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Någon som gör mig lite mindre forever alone kanske?

Vad var din största framgång 2011?
Om jag ska bli "plötsligt seriös" (inte för att jag har varit oseriös tidigare men) så är det väl att fortfarande kunna vara vän med Oliver, samt innebandyn och sist men inte minst: kunna planera nyårs! Ni ska veta att det är rätt svårt med vårt sällskap.

Fick du sparken under 2011?
Nej, fick faktiskt beröm på jobbet.

Största misstaget?
Kan inte riktigt sätta fingret på det här, och om jag kunde så vet jag inte om jag skulle skriva det ändå.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld antar jag att jag har varit, skadat mig.. inte allvarligt iaf.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Har varit riktigt glad många gånger under året! Ett exempel är när Adept ringde och ville träffas, kul att bli ihågkommen av ens idoler LIxXOm

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, iaf jämfört med förra året!

Hur tillbringade du julen?
Hos mamma with das family

Favoritprogram på TV?
Vet inte, även om jag funderat ett bra tag på frågan. Eller one tree hill men brukar inte se det på TV?

Favorit serie?
One tree hill..

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Vet inte om jag kan säga att jag hatar någon alls, men såklart finns det människor jag ogillar rätt starkt nu som jag inte gjorde förr.

Bästa boken du läste i år?
Som jag inte läst förut eller? Nån av John Ajvide Lindqvist skulle jag säga.

Största musikaliska upptäckten?
Utan tvekan Alesana, Adept och Mayday parade, dvs typ all musik jag lyssnar på?

Något du önskade dig och fick?
Materialskt så brukar jag inte önska mig så mycket, men ville typ ändå ha en ny mobil och det fick jag! Snackar man om andra saker skulle jag väl säga ja på det också.

Något du önskade dig men inte fick?
Materialiskt: NEj. Eller egentligen ville jag väl ha saker som t.ex. biljett och resa till att se Alesana i slutet av januari, eller en utlandsresa, men tyckte det var dött lopp så nej.
Annat: Ja. Antagligen.

Årets bästa film?
Harry Potter!

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Hur kan jag inte komma ihåg? Men typ var i skolan, firade oss med familiy?

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Ja en hel del saker, men det finns det väl alltid.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Olivia "Modegurun" Nilsson följer bara sig själv.

Vad fick dig att må bra?
Mitt kära emogäng! Samt alla andra (oftast) awesome människor jag brukar försöka omge mig med såklart.

Har du några löften inför 2012?
Typ försöka "ta vara på tiden och alla chanser livet ger en", haha. 






FÖRSTA BILDEN 2012

Okej, inte riktigt första, men första bästa!

Fler bilder kommer sen, ett urval av de 462 som togs..

RSS 2.0