GOTT NYTT ÅR!!!!

Snygg bild va? Roligt.. Men whatta. Ska fara nu. Ha ett bra avslut på 2011!
AND DANCE LIKE IT'S YOUR LAST LAST NIGHT TJOLALA

olivia: Tonight I raise my glass! There's nothing left?? For I know it's time to mooove on. All hope has failed. MY PATIENCE WILL NOT LAAAAAAAASSSSSSSSTTTTTTTT

Helzo!

Igår var det verkligen full upp hela dagen med förberedelser inför nyårs. SHoPPade som galningar på maxi och dessutom gick jag och Emma på spa! Erkänn att det var oväntat ;-)?

Lagade också mat, färgade mitt hår och gjorde hemliga roliga saker. Sen att bussen inte kom gjorde inte supermycket, var ändå inte det sämsta som hände. Fick ju skjuts hem istället så det var inte så dåligt imo. 

NU sitter jag iaf och äter frukost samt taggar dagen! ÄR så galet taggad, kommer bli awesome! Och är stolt över att vi faktiskt har lyckats planera det här ett bra tag i förväg. DET, mina vänner, är INTE vanligt. Och vi kommer få galet god mat. Men hoppas jag får en säng.. har inte nog många u see. MEN DET KOMMER LÖSA SIG FÖR DET KOMMER BLI SÅÅÅ ROOLIIIIIIIIIIGT! SES IMORGON ELLER NÄSTa GÅNG JAG KOMMER ORKA SKRIVA LÄR BLI RÄTT SLITEN ETFER INAAAAATTTTTTTTTTTTTT

olivia: I'll swallow my pride if you stay for the years, and watch me spin in circles as I disappear. And hearts, they don't lie, they just quiver in fear.


Snart ett år sen?? THat's just.. Jag kan inte tro det. Snabbaste året nånsin? Låter vettigtI'. Känns som att det var sommar igår, så sjukt.

olivia: And you give and you take and it's love that you want but not love that you make.


Olzivia säger godnatt!

Håller på att vända dygnet like a boss.. Standard på jullovet! 
Ska också få mer än 70 i traffic rush om det så är det sista jag gör!!!!!

olivia: Oh well, oh well, guess I see you in hell

Kvällen verkar inte ska suga så jag är glad. Firar med att lyssna på lite Mayday Parade, men det gör jag ju vilket humör jag än är på. ELSKA!!! Trodde först inte att deras nya album var så mycket att hurra för men jag hade fel. Helt fel.

olivia: I hate to say I told you so, but fuck it, I told you so.Don't say a word, I already know.

En fråga: Blir man otränad bara för att det är jul? Konstigt fenomen.

olivia: Give it up for the long nights and those terrible fights. Were you honest with yourself, every version of yourself?

Haha älska bilden, jag?? Emmas extremt fascinerade blick på mig, som om jag vore av nån annan art, och sen TVn i bakrunden?

olivia: My hands won't stop shaking, my legs are crippled from defeat, my vision's getting blurry, my heart is breaking as you speak. Won't you listen to me?





Fail is fail

olivia: Someone call an exorcist and help me kill this curse! I can't stop the bleeding and it's only getting worse.

Kul bild, typ min kväll. Är nu forever alone i sängen, med absolut inget att göra. Synd att jag och Matilzie vaknade klockan 2 i eftermiddags så jag inte kommer kunna sova på ett bra tag.

Har funderat på en sak och det är om mobiler/mp3's/andra saker man kan lyssna på musik kan läsa tankar? För lyssnar jag på musik på mobilen och plötsligt blir väldigt sugen på att lyssna på en specifik låt så börjar den 9/10 gånger efter den jag för tillfället lyssnade på. HUR?!?! Det är alltså typ 1/109 chans att det ska bli just den låten. Seriöst ett av livets stora mysterium, mindfuck of doom.

olivia: Black Veil BRIIIIIIIIIIdes

Inte så jäkla dåliga faktiskt

Snart kommer Mattan, vi ska leva livet samt planera inför nyårs! Kommer tyvärr dö före det av hjärnhinneinflammation pga den förbannade blåsten. C YA om vi har tur!

emma: ADAM

Tycker att 6 dagar är liiiite för lång tid att vara borta. NÅN SOM HAR ETT BOTEMEDEL MOT LÄNGTAN?? SAKNAD?????

emma: skin and bone, black and blue, no more this sun shall beat onto you


Hello! Hade en riktigt rolig gårdag faktiskt.. började med att fara ut i vildmarken aka nyårscribet. Var mysigt.. Efter det for vi på stan med Matilzie, man var ingen supermodell då precis.. Mattan shoppade ialla fall jävel och jag och Olivia köpte ingenting. 

Vi planerade att ha lan på kvällen så då kändes inte så jättevärt att duscha eller sminka sig.. men snabbt fick vi andra planer! Så risigare än man kan föreställa sig for vi på grabbarnas toxic-förfest, var så sjukt avis... När de sedan lämnade oss så blev vi (med en fantastisk timing) uppringda så vi for och såg film. Blev lite hungriga av det så slutgiltiga destinationen blev ett proppfullt max. Hoppas på en lika awesome dag i dag!

emma: YOU'RE LIKE A FIRE INSIDE MEE, CONSUMES THE AIR THEN LEADS ME BLINDLY

Hello!

Vaknade nyss, efter en hård natt med mardrömmar. Har drömt mardrömmar konstant i typ en månad, fattar inte vad det har tagit åt mig? Drömde aldrig mardrömmar förr..

I alla fall så ska vi oväntat nog inte på mellandagsrean idag! Vi ska nämligen ut i vildmarken för att sätta på värmen i vårt nyårscrib. Och smälta isen i toan, om ni ville veta... Haha längtar så sinnessjukt mycket till nyårs, kommer bli super-epic :'D


Jag och min vildmarks-kompis idag. As you can see, en mycket fascinerande människa.

emma: julafton 2011


Julafton igår! Jag och Olivia roade oss i vanlig ordning med att ta ego-bilder. Det blev 0% snygga. Dessa glada miner hade vi när tomten kom! Observera Olivias min. Extremt nöjd.

Utöver julglädjen så fick vi bl.a. en hTc wildfire s var. Vi passar som handen i handsken. Men det absolut bästa med det var ju att jag ÄNTLIGEN KAN SPELA WORDFEUD!!!!!! Jag heter Through (från Kissme "Through" Daphone). Utmana mig om ni vågar (men jag är grym så jag skulle inte göra det om jag var ni).

olivia: ingen aning om vad jag gör vaken nu. galet road man kan vara.

Hej JAG kan ju skriva här! Har haft en god jul iaf, hoppas alla ni gullungar där ute också har haft det. Ni andra... Erik fick u. *well fuck u Ok autocorrect är akiskrjunte a5 öka med. Alltså inte ätt leka med. *ätt **att

olivia: Thoughts read unspoken forever and now, the pieces of memories fall to the ground.

Skulle helst bara lägga mig och sova nu för är så )/"&"&/ trött efter att ha blivit väckt klockan 9 och är nyhemkommen från badhuset. MEn! Det kommer inte hända. Ska hjälpa mamma med äggen och hjälpa mig själv med påklädningen. Sen är det tyvärr inte så mycket tid kvar för en liten nap.

Så ni får alla ha en riktigt god jul:) Det ska jag ha, förhoppningsvis. OCH VET NI!! ALbin fick Donkey Kong i morse, mitt absoluta favoritspel när jag var liten. Lär vara en riktig gamer innan denna jul är över ;-)

Juliga hälsningar från Olivia och Skum Tomte!

olivia: We could settle down and change the end. Nothing but time, start over again.

FML:
Måste julstäda
Missade träningen igår för den var flyttad tid och plats
Mitt hår.. det är bara.. nej

LML:
JUUUUUUUUUUUl
Uppesittarkväll hos pappsen ikväll, alltid roligt, älska julklappsspelet!
LOV!

OCh nu till det viktigaste: GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KRIZZLY/BRINGAN PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!

olivia: I'm finding out in the hardest way the consequense of every mistake I've ever made. Baby, what's it like to be alone?

Har idag spenderat som aldrig förr! Ok, kanske blev mindre än det kändes som men kom hem med typ 35 000 påsar. Köpte bl.a. marschaller, dinglisar och hårfärg. Ska snart på träning, alla skolkar typ nu vid jul men inte jag! Och vet ni varför? För jag gick vidare i läns!!! Okej ingen big deal för många kanske, men jag är sjukt nöjd med mig själv. Sjuuuukt. Nöööööööjd. Så nöjd att jag lägger ut en bild på mig själv nu.

emma: watch out, it's something he tries to tell you

Helo!

4 dagar kvar till jul, känns mysigt! Dock är det extremt tråkigt att Adam ska bort i 6 dagar, fattar inte hur han kan göra så mot miiiiiggggggg??!?!?!!??!?!?!? Nä skämta, men jag kommer dö av saknad. DÖ!!!! Fattar ni? DÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!! Avlida. Bita i gräset!! Gå bort. Osv. Sakna han jäääävligt mycket helt enkelt.

Måste gå och sova nu, har engelskatal och innebandymatch mot lärarna imorgon. Tyvärr är min engelska sämre än sämst och jag har cpträningsvärk alternativt sträckt mig i högra låret, så jag längtar verkligen inte. 





snälla söta rara underbara

Gå in och gilla den här sidan!!!!!!
http://www.facebook.com/JB.Skelleftea?sk=wall


emma: och att allt slutade så lyckligt kunde vi ju inte ana då

Helo!

Idag har jag hunnit med en mängd av grejer känns det som, bl.a. åkt bil på världens halkigaste väg. Det var helt sinnes. Har i princip planerat nyår färdigt och det kommer bli sjukt epic!!!1!1!!! Känns skönt att ha planerat i förväg då det oftast har blivit improvisation på nyårsaftonen.. Fast det är ju inte alltid illa! Nyårsafton 2 år sedan träffade jag Adam för första gången. Då efter att vi DESPERAT suttit och försökt hitta på något att göra. Till slut blev vi inbjudna till ett lan(!??!?!) långt bort i fjärran med personer vi ej kände. Var tvugna att praktiskt taget springa till stan för att hinna med bussen. I'm so glad we made it :') Blev till en av de mest epic kvällarna någonsin!

Och nej. Måste kanske erkänna att det inte var kärlek vid första ögonkastet mellan mig och Adam. Han var ganska blyg på den tiden så han satt mest på en stol.. Men snygg var han i alla fall!

Matilda och Olivia nyårs 09/10!





IT CAN'T BE OUTFOUGHT, IT CAN'T BE OUTDONE, IT CAN'T BE OUTMATCHED, IT CAN'T BE OUTRUN NO



Ska till Edda nu, möta Spöland! FYFAN ska krossa så sjukt hårt, finns inget annat idag! Sista matchen innan juluppehållet ftw.

emma: jag ska börja blogga oftare, seriöst

Hello.

Har varit extremt frånvarande ett tag, men jag skall icket bli en i raden av avhoppare från denna bloggen! Tycker bara det är tråkigt att blogga då jag inte har några bilder att publicera, eftersom min kamera suger mer än mest. Men! Ville höra av mig och säga att jag lever och frodas. 

Har hunnit med en hel del under tiden jag varit frånvarande, till exempel: bli sjuk, bli frisk, se jävligt många oth-avsnitt, förmodligen fixat vg i matte b, inte fått jullov (vilket typ alla andra klasser på jb har fått), fått en jävla träningsvärk, suttit i x antal timmar framför 9gag, spelat supermario, fått hicka och köpt kläder till nyårs! På affären var de jäääääävligt snygga så förmodligen ser de ut som skit här hemma. True story. 

Måste sova nu, vi ska ha "julkul" på skolan imorgon. Ja, vi gör väldigt många viktiga saker på skolan just nu, istället för att få jullov.

Godnatt från den extremt nöjda tjejen nedan. 



I know we are not the only ones and we were not the first and unapologetically we'll stand behind ever word

Tidernas kärleksbrev

pouyss puissis for real this time längtar efter dej<3 saknar tiderna<3 alla minnen, kommer aldrig glömma!<3 du var den bästa<3! du betyder allt för mej! lämna mej aldrig(L) älskar dej som fan! du kom som en vind du var som en prins. la ya!(L) Min Ängel<3 en ängel utan vingar!(L) min bby. slå mej bebis en gång till. finns ingen som dej! utan dej skulle jag dö! hoppar du så hoppar jag<3 det vackraste jag vet osvosv. vi föralltid!(L) lämna mej aldrig. 2 cool 4 u. u'r worth more than nothing. är hellre med dej än har sex med spännis(L)<33 du och jag mot världen... när alla andra sviker så finns du kvar! vi mot allt! du är söt som socker, min personliga heroinsort(twilight, 2008) utan dej är jag inget!<3 du är min bh, sitter nära hjärtat och är bra som stöd! 4ever and ever bby. flickan i mitt liv. she's the one drdrddttdt. i'm the king of the world! faking gay man. men min faking gay man<3 allt med dej är perfekt, utom dina fel½!<3 nobody's perfect. i'm nobody. bättre och bättre dag för dag, duduidiu. främling, vad döljer du för mej. i dina mörka ögon. en svag nyans va ljus nånstan men ändå. gott nytt år!(L) glad påsk älskling, vi föralltid!

I'm the one who has to swallow water, that's what I get for chasing after you



Jag VET att ingen tittar på alla dessa videor jag länkar, men förstå att jag bRYR mig inte om det. 

Strax gymmet btw ;) Going grov.

Blind are leading the blind into disaster

Sista matteprovet gick bra, var sjukt lätt. Fick också veta att jag fick VG på matte B-nationella, wie! 

Igår var f.ö en sjukt jobbig dag, hade en lektion men den gick bort pga att vi var tvungna att se på skolan julkonsert. Haha, den hade sina up's and down's kan man verkligen säga. Dessutom var Albins klass där och hade luciatåg, det sötaste nånsin! Hörde de bakom mig säga att han var galet söt, I was like "gissa vem han släktar på;)". 

Men, en sak som jag stör mig på är när folk smörar typ. Eller, alltid på bloggar läser man "och jfkdhg uppträdde och de var SÅ duktiga". Var de verkligen det, eller varför skriver man så? Okej, jag vet att det är en konstig sak att störa sig på men. Är det typ för att få folk att tro att man har värsta perfekta livet eller? För på många bloggar verkar det vara det huvudsakliga målet. Samma sak med facebook ibland. Typ: "tack för kvällen! {massa namn}". Om man var med typ 10 pers, måste man verkligen skriva ut alla? Varför, för att typ få folk att tro att man är hur populär som helst eller?

Och dessutom, ibland: "Ikväll har jag varit med {tjejkompis}, {tjejkompis} och en massa killar hihi". ????????? OJ SÅ SJUKT COOLT, DU HAR KILLKOMPISAR WOOOW JAG ÄR SÅ  GALET AVUNDSJUK. 

Nån kväll när jag var med Emma och Matilda samt en massa boiz ;) Närmare bestämt: Felix, Krille, Adam, Sampa, Kalle, Lukas, Oliver, August, Oscar och säkert nån mer :)

It's round and round and round we go. Somebody please let me know just what it takes to begin, to start all over again!

These rapes man.. these rapes. Men som den man jag är kommer jag såklart göra allt som jag "lovat"!

It's quite clear you despise me by showing your face here, and you never even told me why you disappeared

Hej allihop=) idag har jag vare på skolan. vi började med läs=)
och sen hade vi lite olika lektioner=)
det var inte så kul=S
på slöjden tog jag hem mina galgar som jag har gjort. blev inte så nöjd=)
efter skolan åt jag och olivia glass=) det var gott!
efter maten måste jag plugga till so;n:S det kommer nog inte gå så bra.
men jag pallar nog inte och kommer nog sitta vid datorn istället hehe=)
har typ inget mer att skriva om just nu, men kommentera mera annars kanske jag tar bort bloggen. 
puss=)


Haha, en text jag tog från this very blog, skriver maj 2009. EH jag hoppas verkligen att ni fattar att vi gjorde narr på jäkligt dåliga bloggar (även om vi inte kan skryta med en superbra själva). Skönt att vi hade lite humor då också och inte bara var jobbiga fjortisar som halva Skellefteå hateade på:)

Btw, det där om att ta bort bloggen om folk inte kommenterar mer.. Jag fattar inte? Inte på alla men på många bloggar skriver de att de "bloggar för sin egen skull", men de måste ändå ha kommentarer eller? Dubbelmoral?


För gamla goda tiders skull slänger jag inte en bild på mig, Matilzie och godistuben.


How does the dagger feel now, when you're on the receiving end? If this is what you call betrayal, then this is what I call revenge.


Trodde det var slut med matte B då vi hade nationella förra veckan. Uppenbarligen hade vi fel då vi har prov imorgon.

HOLY SMOKES, kom nyss ihåg att vi imorgon också har det stora engelskatalet som göra typ 947345634% av vårt betyg. SKönt att jag inte har tränat nån gång :)

In a show of hands, who has said these words before? And a show of hearts on the floor, who has ever meant them more?

OMGGGGGG jag är typ SÅ ful, men alltså inget smink xD Ser typ ut som döden lol -.-' MOBBA MIG INTE!!! Oredigerad också :)

I'm taking all your memories off the shelf and I don't need you or anybody else.

Äter digistive i sängen, sink I will regret this later.

olivia: One more nail in the coffin, one more foot in the grave. One more time I'm on my knees, as I try to walk away. How has it come to this?

SAAAAAAAAAAVE YOOOOUR HEART for someone that's worth dying fooooor. Okej, har en spellista med bara ALESANA och MAYDAY PARADE- låtar kallad 2good. Nu har dock en till låt slagit sig in där! Spännande? Here it goes:
(Det skadar ju inte heller att deras sångare är så gullig :$). Tack till: Matilda som introducerade mig för denna goding, även om det tog ca. 2 veckor innan jag faktiskt lyssnade på den.

Förlorade matchen mot Täfteå med 10-2, sjukt dåliga var vi. Dessutom var planen ungefär lika stor som den vi har på JB, vilken höjdare! Not.

olivia: Abandon all hope for time I can stand! I have been reborn! Darling, tonight we say goodbye! Sing a touching lullaby and we'll watch the angels cry.


FÖrresten! Har ni sett detta?
Nej, trodde väl inte det. Inte lika bra som The Thespian, men ändå.. BRA. Fascinerande.

olivia: But this has got the best of me, and I can't seem to sleep. It's not because you're not with me, it's because you never leave.

Såg nyss två avsnitt Masterchef, trodde han jag hejar på skulle åka ut men ingen åkte ut i det avsnittet xD Jag blev sorgligt glad av det. Har nu absolut inget att göra, så det blir suit up då vi ska till mamma vid 18.00.

Stor tänkare! Har förövrigt inga byxor på mig. Byxor är lätt överskattade.

niiiiiight faaaaaaaaaaaalls and I'm running in circles I'm BEEEEeing chased by my imagination

You're lucky I don't kill you wheeeeeeeeeere you stand
Har inget att säga, utom : grattis mamma:)


olivia: You're all that I hoped I'd find in every single way, and everything I would give is everything you couldn't take.


Började gråta när jag såg det här, vet inte riktigt varför men tar det som ett tecken på att det är dags att sova nu!

olivia: This jealous actress has a habit of making things sound way too tragic.


Och det var SÅ konstigt att folk kallade oss fjortisar, haha... Dock var vi oseriösa på denna. Men det fattar ju inte vissa så :)

Ska strax till gymmet, kommer inte hinna med bussen så det blir att gå! Härligt. Dricker dessutom té, har typ mognat till den grad att jag tycker om det.

olivia: And you dropped the note and we changed key, you changed yourself and I changed me. I really didn't see us singing through this.



Then you screamed the bridge and I cried the verse and our chorus came out unrehearsed and you smiled your whole way through it, I guess maybe that's what's worse.

Mayday to the Parade, love them.



från en sak till en annan \/
... ett tag sen, så att säga

olivia: I'm scared to death and have myself to blame, no one else. How did we end up fighting anyway?

r haft en vanlig onsdag. Fruktar fredag lite då vi har nationella i matte B, match och direkt efter (egentligen samtidigt) länsuttagning. DOCK! Så slutar allt det här vid 8 på kvällen, så var inte rädda för att planera något roligt som inkluderar mig ;-)

Saknar lördagens tomterullar! För er ovetande, skumtomtar inrullade i pepparkaka. OBS! dyra degen

olivia: Cause baby you weren't the first, or the last, or the worst and I've got to fill the blanks in the past with a verse. We could sit around and cry but frankly you're not worth it anymore.

Sometimes... I'm just rabbit



olivia: Now I'm hoping just a little bit stronger, hold me up just a little bit longer! I'll be fine I swear, I'm just gone beyond repair.

I CLOSE MY EYES AND BEG FOR PEACE
särskilt på Albins kalas som är imorgon, excuse me men jag kanske kommer att dö. Ta det inte personligt :')

olivia: Jersey just got colder and I'll have you know I'm scared to death, that everything you said was just a lie until you left.

Är lite sentimental och lyssnar på Mayday Parade. Har gjort en användare på deras hemsida, har typ blivit lite besatt av dem på sista tiden.. Fast jag visste redan att jag var lite weird så :P

Idag tänker jag nog städa mitt rum samt måla naglarna. SVarta tänkte jag!!!!!!!!!!!!!!!!! Lol har typ blivit lite emo på sista tiden, fast lyssnar typ bara på sorlig eller emomusik så det har nog haft lite större inverkan på mig än jag förstått. Men! Hang in there!
Lite äcklig bild på mig men älskar dig gumzi, saknar också:(

RSS 2.0