emma: jAG är Så LYcKlig

Äntligen Halloween! Helgen man kan vara hur fjortis som helst utan att någon bryr sig!!!!!! En perfekt helg för oss fjortisar, synd bara att jag inte utnyttjar den till fullo, eftersom vi ska på DREAMHACK!!! TAGGAr helt galet mycket, kan ej förstå det själv.

På skolan idag behövde vi bara skriva färdigt vår novell, sen fick vi fara. Blev dock inte klar förrän 2! Shoppade sedan dyrt och random på stan med mina rosa kaniner, resultatet I will show you later, det är ännu hemlighetsstämplat! Snart kommer Matilda och Lina så vi kan partaja framför idol och dricka saft. Typ.

Förlåt för ett rörigt och värdelöst inlägg (vill bara spy på det, bLÖ) men så blir det då man taggar dreamhack galet, är sjukt hungrig och tänker i 0,0000000000000000000001 mb/sek.

Where has datasladden gone? I miss it so.
Found it<3

Schitsnygga bilder:


Förra gången matilda sov hos oss! Hon ska göra det ikväll med:]


olivia på max<3


jag på max<3



Olivia och Lina (försöker) spelar basket!!

olivia: hope so

Sitter och skriver noveller, blev just klar men måste läsa igenom. Slutar sen! Jag är trött. Hej? Ett sms! Jag säger inte ja, jag säger inte nej. Jag, Sandra och Simon och kvällen vi aldrig glömmer? Groteska köttklumpar.

Ah. Ville bara förbereda er på de följande dagarna med ett konstigt inlägg, vanligt förekommande under dreamhacktiden!


olivia: realize what's true and you know what to fight for

Oj men. Tre dagar sen sist vi sågs. Det var länge.

Just nu händer verkligen inget intressant i mitt liv.. Jo idag somnade jag nästan på bussen hem och somnade när jag kom hem. Emma väckte mig geom att ropa på mig, trodde jag sovit till imorgon och klockan var halv 8 = panik till bussen. Sen såg jag att det stog 17.30 och inte 7.30. Det var ca 5min senare, var väldigt förvirrad kan jag lova.

Jo. Det gick rätt bra på träningarna idag och imorgon har vi match mot bla. mamma och vår lärare.
¨
Spoon? Någon?

lina: fin klass



lina: rosa kaniner



lina: do you know why after all this time, I am still here? because when love is true, it waits.

Jag verkligen HATAR att ha sena träningar. Idag slutade den klockan 10 och det är enligt mig inte okej, man går aldrig och lägger sig då, och är helt död dagen efter. Men det är sånt man får ta..den här dagen har annars varit riktigt bra.

godnatt


tagggaa

emma: TAGGGGAAAAAAA :')

3 DAGAR KVAR OCH TYP FULLBOKAT
TAGGA DREAMHACK


emma: and once upon a time it wasn't a long lost dream



Oerhört cool. Alltid coolast på kvällen! Idag har jag förövrigt ätit: en macka, en subwaymacka och godis. HÄLSA ska de vara!

Andra intressanta fakta:
-Mitt ena öga är rött och svullet. 7kt nice.
-Nu har jag inte bara tappat luktsinnet (kan inte känna nånting) utan även halva smaksinnet! 7kt nice. 
-Idag pratade vi i timmar om komplex. Kom fram till att jag har haft komplex för allt utom mina armar och panna! 7kt nice.
-Såg ett tv-program nyss om en sekt som verkar ha tagit över en stad i the US? Som en rikigt skräckfilm. 7kt nice.
-Idag har jag haft fett och slickat hår. 7kt nice.
-Idag har jag fortfarande inte börjat på min novell som ska vara inlämnad på fredag. 7kt nice.
-I helgen är det dreamhack!!! 7kt nice!!!!!!!!!!!

emma: anytime I need you



Två otroligt snygga bilder på mig från detta nu. What's wrong? Förövrigt har jag spårad hosta och inget smaksinne.

Ska gå till bussen nu iaf, vet inte när den går så får hoppas på det bästa -.-'

lina: I like dreams of the future better than the history of the past.

Har börjat skriva på min novell ikväll, och jag tror faktist att den kommer bli bra! får hoppas på det iallafall, för annars skulle det vara ganska fail.

Börjar klockan 12.45 imorgon så det blir en låång sovmorgon för min del.


nästa helg äre dax igen!

olivia: everything was what you wanted it to be

"Äntligen" lite lugn och ro efter en händelserik kväll/natt/dag. Var i Bergsbyn och bl.a drog en 3h lång randomstreak. Fick sedan en riktigt skön sömn där jag antingen gosade med lådorna eller halverst föll ner på golvet. Tro det eller ej men lådorna var faktiskt inte så omysiga. Men sen var det dags för match! Vi vann, tur det annars skulle det ha varit skämmigt. Hade just "gäster" och vi åt  middag. Nu ska jag lägga in bilder och sen kanske ta en promenad? Why though? Why no?

Lovar förresten att sista bilden är den snyggaste bilden på mig någonsin. Har aldrig funnits, finns inte, och kommer aldrig finnas en snyggare.



emma: händer inte så ofta

men idag lyckades jag! ÄGA någon dvs. Och ännu bättre; en medlem i fågelhooden!
Oscar ; you did just get pwned!!!



emma: when the sun goes down

HEJSSSSSSSSAAAAAAANNNNNN!!!!!!

Olivia har äntligen kommit hem. Har saknat henne så sjukt mycket. Är nu också avundsjuk på allt kul hon har gjort i helgen.. aja. Det kommer nya chanser!

Ska snart och se innebandy, hammarängen mot hammarängen 96, FIFfän vad tråkigt. Matchen from hell, typ. På kaplan klockan 3, vill någon komma dit och göra mig sällskap så säger jag inte nej! Vinner vi inte kommer jag dock skämmas ihjäl, har inte skrivit nåt testamente än, kanske kan göra det under matchen? Får se.

OEOE PEACE



jag och lina<3<3<3 för ett tag sen..

emma: out there somewhere



Jag och Olivia på hockey förra helgen! Lyckas aldrig, aldrigaldrig aldrig undvika såna här vimmelbilder. Och eftersom jag är så sjukt fotogenisk så blir man ju skitsnygg på varje bild också! Btw varför smälter min tröja ihop med mig?

Förövrigt saknar jag Olivia. Oliiiiiviiiiaaaaaa<<3<3<3 Kom hem :'( Vi börjar om igen. Vi glömmer allt, där ute är det så kallt :(<333333 Why do you need to be hos Oliver, när vi har det så mysigt här hemma?!? OLIVIA, my soulmate<3 PLEASE PICK MEEEEEEEEEE

emma: don't blame me for being the one who thinks you're more than anything

JUST NU:

- Har jag DÖont i halsen, orkar inte meEERr

- Läser jag exakt ALLA bloggar jag kommer över. Älskar att se bilder på folk som är snyggare än mig. Då känner jag mig ful och då.. blir jag emo.

- Är jag ganska stolt över att jag faktiskt tog min hostmedicin innan jag la mig!! Iofs så känner jag varken lukt eller smak, jag tog typ 5 ml och man ska ta 15, och de var jävligt nära att jag spydde MEN JAG GJORDE DET!!

- Funderar jag över det faktum att jag är ganska äcklig. Ofta skriver jag mer än you need to know här på bloggen, men MYCKET håller jag för mig själv. Till exempel i torsdags, då jag var hemma från skolan. Jag åt konstant, allt jag kom över. Bland annat mögliga vindruvor!

- Tänker jag på hur mycket mina läppar svider av alla popcorn och nötter jag åt ikväll:(

- Tycker jag synd om er läsare som får veta så hemska grejer om mig, inte ens lite ok..



O harre godd min näsa såg seriöst groteskt ut.. men i alla fall, gooos<3<<3<33

emma: it's your fault my hand fits so perfectly in yours

Är på lite bättre humör nu, trots att AIK förlorade och Olivia drog till bersan utan mig. Ville följa, dock skulle hon sova hos oliver och jag ville inte sova borta (mår så dåligt på morgonen) och inte heller ta mig hem själv aå de blev skräp av dom planerna.

Ser Juno nu, jises christ vilken bra film!! Har dock bara sett en halvtimme än men... hyrde den nån gång i åttan men kommer inte ihåg nånting alls. Skäms också lite över att jag fortfarande inte har vågat smaka min hostmedicin, på grund av rädsla för att den ska vara så sjukt äcklig att jag inte klarar av att dricka den. Nu låter jag sjukt fjollig, men på senare tid har jag utvecklat en fobi/nånting mot starka lukter och smaker, very jobbigt. Har gått så långt att jag måste hålla andan när jag ´her på mascara, it's kind of katastrofal.


emma: no, I'M tired of being all alone

Var på så fruktansvärt dåligt humör för ett tag sen så jag gick och la mig och sov. Funderar på att börja med min novell som vi ska skriva men eftersom jag ännu inte kommit påvad den ska handla om så blir det förmodligen inte så. Dumma mig.

Förövrigt har jag ont i huvudet nu, och ikväll BEHÖVER jag godis. För att göra mig på lite OK humör:)


sommaren 2009!


olivia: don't you ever think of what you feel. just feel


Borde jag börja sminka mig så? ^^


lina: så länge man inte ger upp har man inte förlorat

Behöver inte ens prata om matchen, blir så jävla sur bara jag tänker på den.

Ikväll ska jag kolla på hockey och sen vet jag inte, blir förmodligen att se någonting annat på tv om ingen vill hitta på någonting.



hug the wall

olivia: I'm tired of being all alone



Den 27 september 2009 kallade Emma det här random. Nu kallar jag det saknat. Tur att vi steker biffen ändå för när allt kommer omkring älskar jag ju dej din impleusible lilla bamsebjörn.

OBS! Hoppas det här inte blir något du behöver döda mig för. Dessutom kommer jag inte döda dig bara slå dig väldigt hårt om du gör något du inte borde.

olivia: those things that makes you wanna wake up

Skulle förresten sammanfatta gårdagen med: what do I do now, WITHOUT YOU? och what is that?

Match nu, I can't live if living is without youisar. Skämt åsido.


olivia: there's nothing I want more



Men? Va? Hur många har varit där? Why is the footsteps so retard, hur har någon kunnat gå så???



Jag och det ökända pandahuvudet! Misslyckades dock med att visa pandan..

Som ni kanske fattar så träffade jag Matilda ikväll + x antal till personer, alla från Bergsbyn, i Bergsbyn. Kände mig mobbad som kom från stan..

Kvällen har bestått av att titta när pojkarna spelat Bond, varit ute och lekt och sett (för mig) en halvtimme av en film. Nu ska jag sova för att kunna göra en bra match imorgon mot Spöland och kanske ta första serievinsten för i år? (Haha, Spöland haha vilket namn)

emma: no words to describe the indescribable

Börjar få riktigt jävla ont i halsen, igen. Perfekt slut på dagen. Olivia drog till bergsbyn för att roa sig och jag har suttit här hemma och tittat på idol. Imorgon ska hon spela match och jag ska titta på. Just nu är Olivia i toppform medans jag är en oformlig degklump som inte kunnat träna ordentligen på 6 veckor på grund av förkylning. Vem drog det längsta strået?

God know I'm not living the dream just nu, så SNÄLLA, snälla, kan inte någon där ute säga något roligt som får mig på bättre humör (eller ännu hellre dör av lycka)? SNÄÄÄÄLLLA? *väldigt söt min* Lyckas jag verkligen inte charma någon??




sommaren & vintern 2008. Båda bilderna legendary!!!

olivia: words can't explain what I'm feelingisar


lina: vad nu


lina: jag ska försöka. jag kan. jag ska.

Mamma och pappa for iväg till någon vän som fyller år. Jag kommer därför spendera denna fredagskväll ensam hemma med min kära hund, MYSIIGT!

Idag var jag och resten av min "mjölkgrupp" i en förskoleklass och berättade om mjölk, varför det är bra osv. Det var faktist ganska kul och barnen var gullga! men en sak jag kom fram till var....jag kommer aldrig vilja jobba som förskolefröken!!!



olivia: you know you'll do anything

if I love you or nor I'm not relly sure
but time will tell
but I miss you like I never done before
I'm under your spell

Regular evening; jag och Emma citerar dåliga låtar på msn och jag och Matilda försöker bestämma kvällen. Jo nu ska vi snart göra något tror jag... Kanske blir att ta mig till Bergsbyn på oklart sätt, en riktig klauring.

F.ö gick förskolebesöket riktigt bra och vi fick korv till middag. Tyvärr inte frukostkorv. PZ!!!



Jag försökte se farlig och mystiskt ut. EPIC: fail

emma: i need to start somethink new, something beautiful, something true

Jag har ganska tråkigt, kan jag informera er om. Hittade en såda här lista och tänkte WhaATTA hELL, så here you go ladies.

Är du en bra flickvän: Skulle vara den bästa någonsin!
Vad heter du: EMMA
Kallas: Emma...
Varför: FÖR att det är mitt namn och jag har inget smeknamn!!
Vad har du gjort idag: Sett på tv och ätit
Vad ska du göra ikväll: Se på tv och äta!
Vad vill du helst ha nu: en kram.. skämt åsido, en riktigt jävla bra nyhet!! 
Var är du nu: In my holy bed
Saknar du någon nu: ja det är klart jag gör, på 2 dagar är ju de enda människorna jag träffat min familj
Röker du: NEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ NEJ nej och åter NEJ
Vad har du för planer till helgen: Se våra matcher, äta och se på tv
Vilken färg har du på dina underkläder: vita
Längtar du till nästa födelsedag: Ja det är klart:P:P:P:P 
Vem pratade du med senast: min familj vid matbordet! 
Vad pratade ni om: Eh... typ idol... 
Vad gör du just nu: får kramp i högra armen:) 
Är du pinsam på fyllan: är jag alltid  
Är du blyg: var blygare förr men antar att jag är det fortfarande 
Vilken tid gick du upp idag: typ halv 9, fattar inte varför jag inte kan sova 
Vilken låt lyssnade du senast på: de var så länge sedan, kommer inte ihåg :$ 
Har du sovit i din egen säng inatt: svaret är ja! 
Har du glasögon: svaret är nej! 
Bor du i Sthlm, Gbg eller Malmö: Definitivt inte! 
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag: Svar nej! 
Är du homosexuell: Nej faktiskt inte! 
Vad tycker du är äckligt: Stark lukt 
Vad såg du senast på tv: Navy CIS om det nu heter så.. 
Vem fick du sms ifrån senast och vad stod det: Pappa: Är du hemma idag? 
Är det lätt att förföra dig: OM någon försökte så kan jag väl avslöja att det inte är svårt alls.. 
Hur svarar du i telefon: HallÅ? 
Vad har du för intressen: äta, se på tv 
Vad är du rädd för: tjejen ur The Ring och spöken (ja det är sant) 
Har du gott bordsskick: Eh nej ;P;P 
Vad är attraktivt? snygga armar och fina ögon :] 
Vad spanar du först in på en tjej/kille? Se svaret ovan. Armar och ögon! 
Hur många har du varit olyckligt kär i? EEEEEEEENNNNNNNNn 
Brukar du komma i tid? Svar ja! 
Hur känner du dig nu? Lite sjuk, ynklig, ÄÄÄCKLIG, ofräsh 
Vanligaste färg på dina kläder? SVART. hade förr inga svarta kläder, så jag panikköpte. har nu vuxit ur dom andra så det är svart för min del! 
Kan du laga mat? ibland:) 
Vad pluggar du? Eh..? Idrott och hälsa :$? 
Är du aktiv i skolan? Ja! Jag är awesome! 
Hade du en bra kväll igår: njä, jag såg på tv och åt 
Har du någonsin haft något jobb? sommarjobb och typ endagsjobb osv 
Hur mycket krävs för att du ska bli full? säkert inte mycket

olivia: what makes you happy

Otroligt vad trött jag är. Oliver for iallafall nyss, han skulle hem och uppdatera bloggen. Okej skämt åsido, han skulle väl hem och sova eller nåt antar jag.

Men kommer det gå bra imorgon att prata med 6åringar om vitaminer? Nej det kommer det inte. Har jag förberett mig nånting? Nej det har jag inte. Vet jag hur jag ska ta mig till bussen imorgon? Nej det vet jag inte. Borde jag sova nu för att kanske klara nånting imorgon? Ja det borde jag.


Gå till bussen kanske? Nice.

emma: i AM sick and tired

Ligger i min skönaste säng (dvs har två sängar och den här är den skönare av dessa) och ska snart sova. Var på vårdcentralen idag, fick 3 mediciner utskrivna! En av dessa var en nässpray, tyvärr verkar den inte funka så kommer bli att andas genom munnen inatt = när jag vaknar imorgon kommer den vara torrare än saharaöknen!! HAAATAR när det blir så. HATAR!!!

Förövrigt har ingen, INGEN sms'at ett kryapådig-sms, shame on you? shame on me? Är jag en så dålig människa???!?? Vet i alla fall att mina klasskamrater saknar mig på skolan;););) INTE. Definitivt shame on me. Måste vara en hemsk person.



jag 2008... SNYYYYYYYGGGGGGG(L)(L)(L)

älska ögonbrynen! hopknipna munnen (?)! att vi inte har fått nya dressar från innebandyn sen 2008<33<3<3

lina: I want to tell you so much

Kan inte matten, kommer inte kunna redovisa snabbhetsträningen. Låter som att min morgondag kommer bli hur kul som helst. Med det säger jag GODNATT♥


emma: left here in the cold

Sjuk igen, underbart! Har varit förkyld i ungefär en månad nu, och idag slog den till med ny kraft!! Jag blev sjukt lycklig. Vet inte hur många träningar jag har missat på senate tiden, känner mig typ som en f10a som har nybörjat då jag har tränat, kan knappt hålla i klubban längre. Love life. DESSUTOM har jag varit hemma hela kväller och sett på tv, trots detta missade jag det enda programmet jag följer - Grey's anatomy. Istället såg jag en kass actionfilm. Jag hatar actionfilmer.

Imorgon blir det antingen skolan med redovisning och matteprov, eller ligga hemma hela dagen och bara dö. Möjligtvis fara till vårdcentralen. Vad som än händer blir det ju underbart!!!!!!!!!!!!!!!11111

Godnatt.


På tal om inget: en snygg bild på Olivia!

olivia: yours to hold

2½ timmes träning på raken, jag kommer sova som en död i natt. Nu ska jag dyka in i duschen ett tag, kanske läsa igenom matten som vi har prov på imorgon och tagga till tandläkarbesöket direkt på morgonen. Fast mest troligt blir det nog gå och lägga mig samt smsa upp de sista stackars slantarna som mitt kontantkort fortfarande håller på.


...and all of them were retards


lina: så det betyder alltså inte tillräckligt mycket för att det ska vara värt att kämpa för?

Bär snart iväg till Kaplan där vi ska hålla i våran "snabbhetsträning" med laget. Får hoppas på att det blir bra och att jag inte glömmer kameran...känner på mig att någonting dåligt kommer hända iaf, har inte världens mest lyckade dag!



emma: if i would die today, i would live tomorrow





Verkligen snygg =P just nu. Ser sjukt taggad ut på livet (vilket jag egentligen är, men..) Idag har jag haft en sån där awkward dag man har ibland. Jag hade kläder som jag HATAR, uppsatt hår och då måste ju folk se mitt face, gjorde verkligen ingenting på skolan, osv. Listan kan göras lång!

Ska inte tjata ut er med allt gnatande nu dock. Utöver det jag redan skrivit har jag facerapat lite och gått på stan och luktat på killparfymer idag. Mycket till liv! Är ungefär lika rolig som jag ser ut på bilden, dvs inte rolig alls. Önskar att jag kunde ha fötts med egenskapen att vara rolig och social, som typ 99,9% av jordens befolkning har.

olivia: don't tell me it's not worth fighting for, I cant help it, there's nothing I want more

Igår + idag med TÄNKA SIG! bilder




SATAN

Jobba lektionen vettu!

lina: specialidrott

Sitter och ska börja planera ett snabbhetsträning som vi ska ha med laget ikväll! Går väl inte så bra...och inte så snabbt....men vi klarar det säkert....




olivia: så nära jag kan, så nära det går, säg att du vill och säg att jag får






emma: for all times, you're my baby darling

@ my home now:

 


Mycket snyggt här! Har just kommit hem från ett random kvällsbad på edda. Ska snart trängas i soffan och sedan kriga oss upp för att gå till school!!!! Hejdå!!!!!


olivia: roma kom citra, ina massima hoho, ina massima hoho, koma massi me koma massi me

Blev en random måndag, precis som vanligt.  Började med att vi tog med en tårta med till skolan, det händer inte varje dag riktigt. Träffade Matilda på stan, bestämde oss för att dra ett frisco (45kr, man måste ju passa på!!!) Hängde sen på The BoyZZzZz till edda och badade, spontanbad sitter ju aldrig fel. Är nu hemma och Matilda den bamsebjörnen ska sova här. Hon hade inte ens frågat oss.



Jag vill va där du är, jag vill leva och växa, skriva en framtid ihop med hjärtats egna ord. We all love the music!

olivia: what's the time Mr Wolf

Powerpointen klar nu, bara pavlovan kvar! Tagga!!!!


emma: trött_tjej_orkarinte




Ungefär såhär snygg var jag idag! Ja, dvs, såg ut som 12 år med något slags fel. Men nog talat om det.

Drar till umeå imorgon och spelar match TaAaaAGGgGgGgAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Måste dock sova nu, borde egentligen ha gjort det för LÄNGE sedan eftersom jag ska upp 7 imorgon, men har man världens sämsta tidsuppfattning är det inte alltid så lätt att lägga sig i tid, OK? Och OK, jag vet att jag har klagat så mycket på mitt utseende på sista tiden att det börjar bli tjatigt men OM det skulle vara så att någon kommer till holmsund imorgon och ser oss spela (vet att vi har läsare i umeå :P) så TITTA INTE PÅ MIG. You'll go blind. Beware.

olivia: *jobbar med engelskan*


olivia: googlade hest, randomlol


emma: uppdrag: HÄMTA OLIVIA

Hola! Hemma från hockeyn nu, de var pure awesomeness, dog inte ens óch det gör jag varje gång jag ser hockey. Om nån random looser inte vet hur det slutade så vann AIK med 2-0!

Hände en epic sak nyss. Jag fick en vän på youtube, oväntat! Känner mig nu pressad att ladda upp filmer, så det kanske blir nå riktigt hemska ena i framtiden. Förvänta er inget.

Nu kom Lina! VISKAGÖRALÄXANHEJDÅ



Olivia på hockeyn ;PP;;P;P;P

olivia: what matters most? everything, that you feel while listening to every word

wwwbww? Det är frågan.

På alla olika frågesaker är det ju nästan alltid frågan "vad är ditt motto?". Då har jag alltid tänkt: man har inte ett motto? Men jag har ju faktiskt det. Jag och ganget, vi lever efter samma visa ord. Det blir vad man gör det till. True story, true true story.



Emma gav mig sneakyögat på hockeyn.
 

lina: sooner or later it´s over

Försöker fråga emma när vi ska göra klart våran engelskaredovisning, but I get no answer...livet är hårt ibland. Om ett tag ska jag tydligen äta lunch från Viking och sen antar jag att jag ska göra engelskan? Har ingen aning om vad kvällen bjuder på, men det blir säkert att se hockey!




mössan<3


emma: you are, in pain

Som Olivia skrev blir det som sagt hockey idag (och göra klart engelskaredovisningen....) , lite surprise! Vi som aldrig brukar gå på hockey.

Dagens utmaning blir i alla fall att se respektabel ut. Jag har verkligen ingenting att ta på mig och nu är jag seriös: jag har ingen aning om vad som har hänt med mitt face men det bådar inte gott. Funderar vilken slags sminkning jag ska välja idag, kanske "inte så mycket smink och cpful" eller möjligtvis "vad är det där i hennes face"? Finns så många alternativ!!!



Jag gillar!

olivia: don't think you ever will know how much I actully care about everything we share

Sitter och degar i sängen, smsar med Matilda som vanligt. Hon tycker jag ska byta till telia refill, tror jag ska göra det eftersom det inte verkar finnas några nackdelar med det!

Idag trodde jag iaf att jag inte hade några planer, men icket! Mamma och Albin hade sittplatser på hockeyn men Albin blev sjuk så nu ska jag och Emma dit istället>> Sneaky! Tror jag borde duscha. Möjligtvis borsta tänderna också. Och kanske ta på mig lite snyggare kläder.

Imorgon är det ju förresten bortamatch mot Holmsund, gr8! Enda dåliga är att bussen går halv 9 imorgon bitti, blir inte så sent ikväll inte. Inget lan!


Konstigt att jag hatar det här^?

olivia: just wanna be with you



Sure termometern, sure.


emma: höll bokstavligt på att skratta ihjäl mig när jag läste detta



från denna sida

olivia: never regret something that made you smile

Dagen började riktigt deprimerande. Cyklade från ett snörstormsSunnanå till stan, frös sedan ihjäl hela dagen. Men den slutade bra, AIK vann över Frölunda och vi fick ett oväntat lönebesked. 500 kr rakt ner i fickan, jepp jepp. Alltid något att hurra för.



Saknar detta. Till den första snön vill jag bara säga: USCH OCH FY! Kunde vi inte ha fått ha höst lite till? Är det en sak jag seriöst är beroende av så är det cykeln, och jag HATAR att cykla i snö, slask eller på isigt underlag. Huvva.

emma: hurry boy she's waiting there for you

Har verkligen hänt många bra saker idag. Höjdpunkten var nyss då jag såg att min svarta bh var tvättad! Det sämsta måste väl ha varit att cykla till skolan i snö -och isstorm, och att alla små isbitar lyckades träffa av mina ögon trots att jag körde sneakyblicken. Awesome.

I alla fall. Imorgon är det fredag! (för er som inte har koll på veckodagarna...) Jag ska vara barnvakt. Som tur är ska hela ganget joina så vi kommer nog ha det RIKTIGT JÄVLA MYSIGT. Skoja, riktigt jättemysigt menar jag. I will never swear again!



Här ser ni en extremt tardig Olivia med posén "äter en bulle mycket koncenterat" och med facelooken "vad hände med hennes face?" Love it. Förövrigt den enda bild som Lina lyckades skicka till mig över msn. Förstår ej vad som är felet.

lina: every time I do it makes me laugh

Har glömt berätta att jag emma och olivia satte upp nästan alla bilder jag framkallade för ett tag sen på min vägg!



en liten del av det....olivia likes

olivia: priority, think of it, what's worth the prize and what's worth the loss



Tack! Kul att någon gillar det. Jo det blev jag. Det var egentligen mest ett roligt infall, ville testa något nytt. Mitt "gamla" hår kändes så tråkigt. Men nu ska jag börja gå i Matildas fotspår, har bara några färger kvar, bl.a: blått, grått, gult, orange, orange/gult, mörkbrunt, rött, och hennes naturliga odefinierbara färg.

olivia: what I would be without

Har inte laddat in bilder sen 21 september, så här är random bilder från tiden från det.


Vi (jag..) gymmar i kopparhallen!

Idrott och hälsa goes to max!

Vi lol'ade när vi såg det här.

Älska klassen: först bli buren ut på en stol och sedan bli utelåst. Hela klassen var i klassrummet men ingen öppnade.

*färga, färga*

Haha well.. egopic

Det lever kvar<3


lina: makeover!


FÖRE


EFTER

olivia: this could be all I've waited for, and this could be everything, I don't wanna dream anymore

Svar till kommentar: Nej, jag är inget retard, jag VET att jag inte la in före och efterbilder i förra inlägget. Som jag skrev väntar jag på att Lina ska göra det eftersom hon har bilderna.


olivia: just by the way you make me feel

Efter skolan idag valde jag att frivilligt gå in till stan med Matilda istället för att ta bussen. Jag ångrar ingenting. Det var hur trevligt som helst, och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Okej  vi höll oss med något undantag till samma awesome ämne i flera timmar.

Nu har jag och Emma suttit och pratat några riktigt goda minnen, efter en givande träning. Skönt att vi körde ben- och konditionsfys efter ett pulsspinningpass i morse, kändes som att det riktigt behövdes!

Nu väntar vi alla med spänning på att Lina ska lägga in före- och efterbilderna så ni faktiskt får se hur jag ser ut, min cam är ej mycket att hurra för. Nu: Dusch!


emma: going forward, what's next in this world to conquer

Som svar till kommentarer: Ja, Olivia är numera brunett! SJÄLVKLART har vi tagit för- och efterbilder och dom kommer förmodligen ikväll, be so sure!

Denna dagen är förövrigt mycket speciell på många sätt:
- Allmänheten får för första gången se Olivia i mörkt hår!
- Första gången på gym!
- Spinning för första gången!
- Första gången på länge jag tränar innebandy!
- Första mentorssamtalet ever!
- Första gången vi jobbar seriöst på mentortiden!
- Första dagen på många år jag har längre hår än Olivia!

Cheeses, inte standard alltså. Mycket spännande. Dessutom ska Lina kanske färga håret! (Hon gjorde det igår också men det blev typ... ingen skillnad) Thecaregang goes nya vägar. Utom jag då, hehe. Kanske ska dra en sidecut? (OBSERVERA: SKÄMT!!!)



lolbilden... men i alla fall! The gal on this picture är inte längre blond!
Positivt eftersom:
- Ingen längre kommer blanda ihop oss!
- Jag är mycket snyggare....... skoja det blev faktiskt sjukt bra, tur att Olivia redan har en pojkvän så desperata jag kan trösta alla stackare som inte har en chans att förstöra den Olziska lyckan... heheh mohahHAHA *ondskefullt skratt*

olivia: changing's a part of life you can't escape


emma: i've never been here before



Kul bild, not :D:D:D:D:D:D Ska snart fara till skolan, awesome :D:D:D:D:D:D

Random facts:
Är typ 4 grader ute idag, men vi har fått jackor från innebandyn så jag kirrar biffen :D:D:DD
Börjar 12.45 idag men vaknade 9 :D:D:D:D:D:D
Köpte en ny parfym igår, Heat (u know?) luktar så gott att man blir glad :D:D:D:D
Måste fara hejdå :D:D:D:D:D

lina: godmorgonnnn

Sovmorgon till kvart i ett idag, vilket är *schitchöönt*. Ska snart fara iväg och äta lunch på skolan och sedan ha min efterlängtade engelskalektion!


retardblicken


HEJDÅ


emma: becoming a tard while you're waiting for a Tard



*väntar på att Olivia ska bli klar så vi kan cykla tillsammans till stan och sedan skiljas åt*


emma: I believe you're the never made mistake of my life



Underbar bild på mitt underbara anlete!

Har gjort lite galen shopping utan dess like idag, 1000 spänn i sjön. Nu ska jag fara och bada med Lina eftersom Olivia ska umgås med sin namemate i den bergiga byn och jag får inte följa:( Skoja, skulle inte vilja vara där och förstöra den Olziska lyckan. HEJdååååååå ladies

olivia: like it was before

Oj, förvirrad jag måste ha varit igår när jag skrev att jag missade 10-10-10 10:10 före det ens hade varit. Men, såklart missade jag det nu igen på riktigt. Epic fail x2

olivia: when it's you I'm dreaming of, I don't wanna wake up

Kvällens sällskap for för ett tag sen. Vi såg bl.a. 'Anti Christ' , och vad ni än kan höra om den, tro aldrig annat än att den är random, äcklig, konstig och dålig. Nu är jag sur för att jag missade 10-10-10 10:10. Fan. Får satsa på 11-11-11 11:11 istället. Tagga!!


Titta noga och ni ser ganska många av dem som besökte  oss ikväll!

olivia: man undrar ju


Varför så wünderbar?


emma: så bra, bäst idag



Flying at the speed of light / thoughts were spinning in my head
So many things were left unsaid
It's hard to let you go
I know what it takes to move on
I know how it feels to lie


olivia: no one's gonna care when you're gone

Extremt skönt med en 2-12 förlust. Not. Mamma sa dock "jättebra match olivia, stort agerande över hela planen". Får väl hoppas att det var i egenskap av tränare och inte som mamma, chansen är dock 1,2% att så är fallet MEN. Se livet från den ljusa sidan. Don't go into the shadows. Det är inget att hoppa från taket för. Skoja! Vi ses in hell. Take a life with cocaine?

Bildcollage: Olivia sjunger 'Cocaine'

lina: life aint coming back for you

Sitter och lyssnar på musik för att bli sugen på att spela match, men icket! det är så himla störande, eftersom jag har varit jobbigt peppad hela veckan, och nu bah NÄÄÄ. Hur som helst så möter vi Vindeln (klockan 16.30 på edda, KOM!!!) idag, dom är förmodligen superbra! och vi måste spela bra, annars blir jag ledsen.

Ska fortsätta vara otaggad nu HEJDÅ


HAH gammal arkivbild, för har inga bilder på den här datorn


olivia: and I've got this feeling that everything's alright, don't you see

Playday idag, mot Vindeln. Känns rätt tufft med tanke på att de kom 2a i div2 förra året och dessutom såg vi dem spela lika mot Dalens elitserielag för... två veckor sen???? Tidsuppfattningen hello!?!

I NEVER KNEW THAT EVERYTHING WAS FALLING THROUGH. Skoja. Hade inget att skriva så jag tog The Frays ord som för tillfället strömmade ut genom högtalarna. Allting is not falling through. Tvärtom. Hoppas jag. SUDDENLY I BECOME A PART OF THE PAST. Jk, nu var det The Fray igen.



Ett tag sen nu, blir dock fortfarande lika glad♥

emma: I need some help now



Godmorgon! Vaknade halv 9 i morse, är riktigt jävla dötrött och är ingen beauty queen idag heller. Ser ni den gigantiska finnen som bosatt sig i mitt ansikte? Förhoppningsvis inte. Btw jag ser typ old ut på bilden? Runt 60 eller nåt, uppskattar det.

Ska snart klä på mig, surprise, och sen ska jag och Olivia bege oss på bakäventyr i köket! Det lät konstigt btw.. men vi ska i alla fall baka till matchen senare idag, som jag ska beskåda från läktaren. Trevligt eh nej men blir förmodligen spännande med tanke på att vi möter Vindeln, typ topplaget i div2..

Eh aja. Okok. Ja. Precis. Kan. Du. Ge. Mig. En. Smörgås. Nej seriöst så har jag redan ätti frukost men hejdå

emma: tomorrow when the sun goes down

Trots att jag nyss skrev till en classmate på msn att jag försöker se det positiva i livet så har jag x antal saker att klaga på , så beware (varning till känsliga läsare)

- Såg AIK- Timrå med mamma ikväll. AIK förlorade. Kul.

- Det har gått hål på mina nya byxor???? Mellan benen, how fun is dat? Och hur gick det till? Frågorna är många.

- Jag har fått världens jävla största finne i pannan, befarar att jag kommer förlora maktkampen..

- Är så jävla less på mitt utseende. Jag hade en period där jag tyckte att jag ändå såg bra ut - en där jag tyckte att jag funka - en där jag verkligen inte brydde mig alls och nu en är jag vill döden dö varje gång jag ser mig i spegeln.

- Min stortånagel har gått av på två ställen......

- Har bitit sönder min underläpp så nu svider det, fätt najs

- Är FORTFARANDE förkyld och får inte spela matchen på lördag. AaAaaaAAwesomeness?

- Är helg imorgon och det enda jag har att se fram emot är att se på vår innebandymatch och sitta hemma och äta godis.



Detta var i somras, superhot. Sedan dess har det gått spikrakt neråt (ja i know, unbeliveble?!?!)

olivia: I can't think 'cause of you, dreams come true. ohyes once again, still does, always will

Haha älskar torsdagar, far hemifrån 8 och kommer hem tidigast 22.00. Vet en som kommer sova gott inatt! Vet tyvärr inte när jag kan sova, måste duscha äta och... ja det finns säkert något mer. Eh.. fick upp min maxpuls till 185 om ni ville veta?


<- hon skickade mig 8 sms idag, hade glömt mobilen hemma.. I know you love me♥

emma: you were once in a lifetime



Måste säga att detta är min favoritbild från sommaren 2010. (jagvet, lite ego att den är på mig hahaha). Var bara spårat oseriös och ful. Men jag ser så fruktansvärt lycklig ut, vilket jag var! Även om jag har det bra nu också och så så skulle jag ge vad som helst i hela jävla världen för att få ha exakt den känslan jag hade då. Det var så SJUUUKT awesome, går faktiskt inte att beskriva. Hela sommaren var så fruktansvärt bra. Jag var så lycklig.

(Pinsamt text men..... eh dah? WhATEVAHHH=???!?? Jävla looser. Get a life huh?) Förlåt älskar er stackars parvlar som fortfarande orkar läsa vår blogg trots att den handlar om mindre än ingenting och ingen av oss orkar vara rolig längre! Will always love you, you know that bby<3 Ok? :S Eh godnatt.

olivia: no need to rush, we have time now

Ungefär ingenting intressant händer i mitt liv för tillfället. ELLER JO VAD SÄGER JAG! Idag när jag körde Trackmania mot 50 randoms från hela världen kom jag trea i ett lopp. Ja ni hörde rätt! JAG som inte kan klara topp 10 när vi bara kör i klassen kom TREA! Jag vet att ni är lika amazed som jag. Försökte printscreena men det blev istället en laggbild på svarta och vita fyrkanter?


Ja det var typ det.. Spelade dåligt på träningen idag, har lite ont i halsen och maxpulstest imorgon. Kul =PpPpppP

HEhe... love the face<3 Imorgon blir det this mode, träning 5 vänta  1½ timme sen träning, pz ses på min begravning!

emma: is there anybody there


HEJ bloggen. Kul att vara tillbaka, känns som om det var ett tag sen vi sågs. Men det absolut värsta jagvet är att blogga och veta att man inte ha någon bild att lägga in, dock så tog jag tjuren i hornen och tog några! Tyvärr hade jag ju ingenting att ta på förutom allas eran favorit - moi. Resulterade i ett par skitsnygga bilder, men det är ju så ni är vana att se mig.... heh ja jag är ju alltid gourgeos, så sant som det var sagt.

Vad har hänt den senaste tiden då? Eh.. jag fick min 400-ade facebookvän!! Det är helt otroligt hur många vänner man kan ha online och hur lite man kan ha irl. Kan i alla fall glädja mig med att cirka 390 av dessa frågade mig, och jag cirka 10. Fast jag tror inte det är så många. Är inget fan av att skicka vänförfrågningar på facebook!

Utöver detta så är jag fortfarande förkyld, sämst i Track Mania och - hör och häpna - fortfarande ett skämt i dängen (FAST JAG SATTE ETT MÅL IDAG, på självaste dängen! Kunde knappt tro det själv)

emma: så sjukt awesome

JAG ÄLSKAR DAAS


olivia: I'm not the only one for you but you're the only one for me

Hello. Blev Frozen vi såg, valde mellan den och The Traveller. I den sistnämnda skrek de en gång i trailern 'he's killing us with his confessions!'. Då blev vi lite he?  eee ¿bananpaj? och såg  alltså Frozen. Det var lätt den inte bästa filmen jag någonsin sett:D

Imorgon ska vi kötta hockeykillarna i innebandy. Alternativt bli köttade. pz!


olivia: there's a feeling

Känner mig duktigt som direkt efter middag satte mig och började på psyologiuppsatsen. En ganska svår och jobbig uppgift som ska vara klar tills på onsdag "utvecklingspsykologi; hur människor förändras genom livet". Men akn förmodligen inte göra mer ikväll, behöver läsa några sidor ur en bok som finns på skolan. *bortförklaring bortförklaring*

Ska iallafall ta supercykeln mot Bergsbyn nu, det vankas film! Jobbigt och kallt att cykla dit ensam men helt klart värt det.

*skoldatorn, inga bilder* Greetings from Tardoius!

olivia: as I remember when you stood outside my door



Jag är för underbar. Efter en stärkande middag bestående av spagetti och köttfärssås ska vi nu bege oss mot Linas crib för lite underhållning! Fick tydligen pengar till godis, 100 kr? Kommer se bra ut i min matdagbok.

olivia: I feel like I'm really losing my mind

I´m fine with all that I have left
I try to breathe and just forget
I´m flying low because of you
My every thought leads back to you

Kom just på att det stämda in ganska perfekt på mig för ett litet tag sen. Är så glad att jag inte behöver känna så längre.


olivia: it ended up like this, who could have known and could it have been any better

Är sjukt sliten pga lanet. Återvände dit ikväll, vi såg en film vid namn 'The Crazies'. Halvbra, mest random men jag tyckte den var hemsk. Det hemskaste var dock när de som inte orkade se filmen slängde upp dörren och skrek för att skrämma oss. De lyckades, men bara med mig. Jag skrek. 


Matilda på ett fornt lan!


lina: ingenting har varit mer fel

Nu har jag varit med om den värsta kvällen i mitt liv och jag kommer aldrig utsätta mig för det igen. Ibland tänker man, ibland inte. Antar att igår var kvällen då min hjärna tog semester.


emma: tänk efter före

Har varit världens största idiot och de senaste 24 timmarna har varit en mardröm. Man mår som man förtjänar, heh, true true

Funderar på att gå och lägga mig, allt känns så dåligt, är så sjukt risig, vågar inte släppa ut håret eftersom det trots 3 omgångar schampoo luktar värre än jag vet inte vad. Men jag vet inte? Halv 11 på en lördag, är det verkligen OK att lägga sig då? Har dessutom sovit typ hela dagen, kul not.

Nä men tur iaf att man lär sig av sina misstag

olivia: when no words can describe, when you don't know what to describe



Frågan är varför facebook har börjat tycka att jag ska vara vän med twilightkaraktärer?



Gårkvällen och natten bestod av LAN (börjar bli standard). Alla älskar lanens nattsömn så nu har jag sovit till och från i kanske två timmar. Vaknade en gång och trodde jag sovit till imorgon och klockan var 5. Fick panik innan jag insåg att så inte var fallet. Kvällen bjuder mest troligt på hockey och film, blir säkert awesome.

Haha, kan lugnt säga att gårdagen hade sina up's and down's

olivia: what if you're making me all that I was meant to be

Sitter på skolan och gör ingenting. JAAA min mapp med alla skolarbeten är tillbaka, den var borta förra gången jag kollade. Ska nog göra lite näringslära, pz.

RSS 2.0